Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb telefonisch besteld en het pakket zelf opgehaald...Snelle levering voor een scherpe prijs.

Reageer

Jantien Kramer 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel contact gehad en elke keer goed geholpen. Goede tips en uiteindelijk een prachtig pakket aan apparatuur gekocht.

Reageer

Ferenc Weisz 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen, goed advies gekregen.Houden zich netjes aan de terugbel afspraak.

Reageer

Gerrit en Betsie. 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klant vriendelijk personeel. De artikelen waren snel geleverd en ook dezelfde dag gemonteerd.Door een meetfout van ons paste de kookplaat niet maar na een paar weken is alles goed afgehandeld.
Wij zijn heel tevreden!

Reageer

Marja en Peter 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige winkel, uitstekend geholpen, prima advies en super prijzen. Kortom een heerlijke winkel.

Reageer

joke 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne winkel met perfect personeel .Ik zou hem iedereen aanraden,om daar iets te kopen.

Reageer

Koos 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en ervaren klantenservice-medewerker met verstand van zaken. Goed advies en daarop volgende online-bestelling werd vlot afgehandeld. Het allergrootste compliment gaat echter naar de monteur die de kookplaat kwam installeren: wat een topper! Hartelijk dank en graag tot de volgende bestelling!

Reageer

tr 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles rond het bestellen en monteren van een inbouwkoelkast is geheel naar wens en volgens afspraak verlopen. Het monteren was vwb elektriciteit aansluiting niet eenvoudig omdat de bestaande keuken eromheen bleek gebouwd. De monteur bedacht een slimme oplossing en voerde deze correct uit. Naar extra benodigde tijd werd niet gekeken. Top gedaan!

Reageer

dhr. g.e.wissink 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service keurigeafwikkeling van de bestelling goed inzicht wanneer het afgeleverd wordt.

Reageer

Eline 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden! Bestellen en bezorgmoment kiezen gaat heel makkelijk. En de prijzen zijn een stuk lager dan bij bijvoorbeeld Cool Blue. Dat gaf ons de doorslag. Dat is het wachten wel waard, want het leveren duurt iets langer dan bij de andere grote webshops.

Reageer

Marcel 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en vlot geholpen in de winkel en snel geleverd. Induktiekookplaat is geweldig.

Reageer

Serap 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb na onderzoek op internet gekozen om een inductiekookplaat bij keukenloods aan te schaffen. Ik ben daarvoor ook naar de winkel gegaan om een aantal kookplaten die ik in mijn hoofd had daar te bekijken. Helaas vond ik wat ik in de winkel trof wat beperkt maar heb toch een fijne kookplaat kunnen uitkiezen. Het is ook vrij soepel aan huis geleverd met monteur die het heeft geplaatst.

Reageer

Jeroen 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gevonden via internet. Uitstekend aan de telefoon geholpen. Laagste prijs. Afgehaald in winkel was nog voordeliger! Nette zaak, groot assortiment. Je zou gek zijn als je ergens anders bestelde!

Reageer

Simon bronder 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dat jullie verkopers hebben die verstand van zaken hebben
Goede informatie
En erg zorgzaam met de klanten omgaan
Top

Reageer

De Haan 30-01-2019

Algemene score

9,0
Goede site, genoeg info en correct geleverd. Zeer veel keus uit apparatuur met de juiste omschrijvingen was er wel uit te kiezen.

Reageer

Bert 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een inductieplaat en kwamen op de internet bij Keukenloods terecht.
In de outletstore vonden we een nieuwe inductieplaat met 50% korting omdat deze uit de verpakking was geweest.
We zijn de volgende dag naar Drunen gereden en hebben hem opgehaald.
Hij was voor ons gereserveerd en de ontvangst was vriendelijk. De plaat was onbeschadigd en met volledige garantie.
We zijn erg tevreden over Keukenloods en de plaat is inmiddels geïnstalleerd en werkt perfect.
Beslist een aanrader!

Reageer

Henk Habers 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Direct contact met medewerker. Daardoor meteen de bestelling kunnen plaatsen. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en na 1 dag de bestelling keurig op de aangegeven tijd bezorgd. KLASSE!

Reageer

Bert-Jan de Jonge 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben naar lang googlen voor een combi magnetron gekozen voor Keukenloods Veendam omdat hij als dichtbijzijnde winkel uit de bus kwam met de combi magnetron die wij wilden bestellen.
De service was geheel naar tevredenheid en ook de levering.Over de telefonische afhandeling zijn wij ook zeer tevreden ,je krijgt antwoorden op al je vragen.Kortom een eerlijke zaak

Reageer

H. Janssens 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site en een snelle levering van de afzuigkap. De site beschikt over voldoende informatie om een verantwoorde keuze/koop te doen. De prijs is daarnaast ook nog scherp gesteld

Reageer

Patrick Driessen 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is goed en overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk je krijgt gelijk een bevestigingsmail.Via de mail goed op hoogte gehouden. Product was beschadigd aangekomen bij keukenloods gelijk een belletje gehad dat er een nieuwe is besteld.Nieuwe netjes binnen gezet oude meegenomen. Echt super.

Reageer

Fam. Slaterus 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel positief. Men nam de tijd in de winkel (In Zaandam) om ons goed te adviseren. Er werd een heldere offerte opgesteld voor alle artikelen. De artikelen zijn goed geprijsd. Geen verborgen kosten, geen aanbetaling hoeven doen. Er werd op de doorgegeven tijd afgeleverd. Alle apparatuur is keurig volgens afspraak gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden over Keukenloods.

Reageer

René 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn aankoop kon niet tijdig geleverd worden, overmacht, is heel netjes mee om gegaan, top!
Een aantal keer telefonisch contact gehad over de aansluiting van mijn aankoop en ben zeer correct behandeld.
Bleek heel betrouwbaar te zijn en ben zeer tevreden!

Reageer

Jake 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diepvries besteld en volgens afspraak op tijd ontvangen. Goed geiformeerd tijdens afeverproces. Echter probleem met apparaat wat door keukenloods die ook in het weekend goed bereikbaar is doorgezet naar fabrikant AEG. Fabrikant heeft probleem vervolgens uitstekend opgelost.

Reageer

E. Hopman 29-01-2019

Algemene score

7,0
Ik vond het erg vervelend, dat het apparaat alleen gezet werd en niet uitgepakt. Ik kon dit op jullie site niet vinden. Volgende keer kies ik een ander bedrijf.
Officiele reactie van Keukenloods 04-02-2019

Beste E. Hopman,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij nemen echter nooit verpakkingsmateriaal mee bij het bezorgen. Dit staat wel op de site vermeld, maar wellicht toch niet duidelijk. We zullen uw feedback hierover dan ook meenemen.

Met vriendelijke groet,

Emma

Reageer

Wil 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topper, zeker aan te bevelen.
Goede service, snelle levering en fantastische montage.

Reageer

holsm 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aardige mensen aan de telefoon die goed meedenken wat de beste keus is om te bestellen

Reageer

Jeroen 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice ... zeer tevreden over onze aanschaf van een nieuwe vaatwasser inclusief installatie ...

Reageer

Herman 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site. Zeer tevreden over levering en installatie. Prijs was ook een element wat een rol speelde.

Reageer

Ria 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedemorgen,ik ben ontzettend tevreden over jullie bedrijf. Zeker als je kijkt naar de prijs en naar de kwaliteit en het grote aantal keuze van top merken die jullie aanbieden. Ik ben via een vriend die keukens door heel nederland monteerd bij jullie terecht gekomen.Nu ik deze recensie schrijf maak ik meteen gebruik van de mogelijkheid om te vragen of keukenloods mij ook kan helpen met een inbouw afzuigunit.Ik heb er nu een Itho D804 525mm 2 standen randafzuiging in zitten ,en wil deze voor een nieuw exemplaar vervangen.Hopelijk kan keukenloods daar mij verder mee helpen.Mvg. Frank Post
Officiele reactie van Keukenloods 30-01-2019

Beste Frank Post,

Wat ontzetten leuk om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Ik weet zeker dat wij u kunnen helpen met uw inbouw afzuigunit. Het is echter wel wat makkelijker als u uw vraag even naar info@keukenloods.nl mailt. Dan kunnen onze specialisten u hierbij verder helpen.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Emma

Reageer

Kees 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige levering, snel en betalen achteraf. Super wijze van aankopen doen. Korting wordt gegeven als je zelf de producten ophaald. Keurige klantbediening!

Reageer

Sjeuve 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft veel keus en duidelijke specificaties bij de apparatuur bovendien scherpe prijzen en de levering werd naar wens uitgevoerd

Reageer

Mar 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks een internetbestelling had ik het volste vertrouwen omdat per mail direct contact werd opgenomen om zeker te zijn van de juiste maten .perfect geïnstalleerd door jonge n s die zeer precies werkten en geen moeite teveel. Petje af voor deze service.

Reageer

Sjan 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn helemaal tevreden over het contact met de winkel, over de site is erg overzichtelijk en het bestellen ging heel gemakkelijk en de aflevering was wat ze ons aangegeven hadden.

Reageer

Harry 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop zonder poespas.
Sterk concurrerend.
Duidelijke website.
Correcte levering op de afgesproken datum.

Reageer

Michel 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website die goede uitleg geeft en een ruime keuze uit betalingen

Reageer

Math 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle communicatie, duidelijke site, adequate afwikkeling en snelle correcte levering

Reageer

Theo 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, goed geholpen met zoeken naar mogelijkheden ivm maatvoering, snelle levering.

Reageer

JR 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed ontvangen, goed geïnformeerd. Hadden voldoende apparatuur in voorraad. Kregen een speciaal aanbod, wat prima paste. Afgedankte apparatuur mocht bij hun worden ingeleverd.

Reageer

P.J 29-01-2019

Algemene score

9,0
Geweldig geholpen met goed advies. Levering zoals afgesproken. Betaling bij aflevering bestelde.

Reageer

John 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop en een vriendelijke behandeling. Ook nog eens op te halen en daardoor nog goedkoper, een aanrader!

Reageer

Ad 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb met Keukenloods een prima ervaring: men reageerde snel na de aankoop via de website, om wat details door te spreken. Toen ik hen attendeerde op een prijsvoordeel dat op de site stond en niet was meegenomen, werd het direct gecorrigeerd. Afspraken zijn goed nagekomen, de levering was op tijd en de plaatsing was keurig. Goede ervaringen dus met dit bedrijf!

Reageer

pascal 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben terecht gekomen bij keukenloods.nl omdat deze de goedkoopste was voor het product dat wij zochten. We hebben voor het daadwerkelijk bestellen nog even telefonisch contact gezocht. Netjes te woord gestaan. Beloftes zijn ook nagekomen.
Erg fijn dat je ook later op de dag nog kunt bellen.

Reageer

Frank 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, levering duurde iets langer.Helaas maatvoering verandert tov voorlopermodel waardoor enige problemen met montage.

Reageer

Truyens 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de monteur van Bosch! Hij vond reparatie aan onze oude vaatwasser te duur

Reageer

Hans 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk navigeren naar hetgeen ik zocht, beste prijs en snelle levering, wat wil een (verwend) mens nog meer...

Reageer

Ronald 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering & juiste informatie en dat tegen een hele Goede prijs! Zeer tevreden

Reageer

Daniel 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere en overzichtelijke keuze. Op afspraak geleverd, via een portaal netjes inzicht in de status van levering. Al met al prima tevreden.

Reageer

Esta Löchter 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kennis van zaken. Goed advies. Uitstekende service en opvolging order. Was probleemje met transporteur vanwege telefoonstoring welke door keukenloods zelf onmiddelijk werd opgevolgd en opgelost. Super!!

Reageer

Hyco 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop via de site gedaan. Afgehaald te Veendam echter helaas verkeerd apparaat ontvangen door onze eigen fout. Echter de omschrijving van t product was iets verwarrend. Aanduiding combimagnetron bleek na goed lezen enkel n magnetron te zijn. Direct doorgegeven aan de klantenservice via de site en binnen korte tijd werd t apparaat op huisadres geruild. Mede door goed overleg met de klantenservice. Kortom, uiteindelijk een uitstekend verlopen aankoop met t gewenste apparaat.

Reageer

Esther 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service . En prijs ook goed . Zeer tevreden. We hadden de vaatwasser binnen een week.

Reageer

Toon meer reviews