Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda 26-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatievoorziening, snelle levering en nette service bij aflevering. Zeer tevreden over mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene sandifort 26-10-2017 Via de website gekocht

Niet echt tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Klantvriendelijk, netjes geholpen, maar niet gekregen wat ik wou (wel een duurdere magnetron ontvangen) maar niet tevreden met wat mijn oude magnetron kon. Heb verkeerde model ontvangen, waar ik nog niet echt over te spreken ben.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 31-10-2017

Beste Rene,

Wat vervelend dat je niet het gewenste product hebt ontvangen. Heb je hier melding van gemaakt? Zodra een product in gebruik is genomen, kunnen wij het helaas niet meer ruilen. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

John van Emmerik 26-10-2017 Via de website gekocht

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze ervaring met de winkel is prima: nadat bleek dat het gekozen apparaat niet op voorraad was werd ons een machine van hetzelfde merk aangeboden voor dezelfde prijs hoewel het eigenlijk 40 % duurder was.
We moesten wel 4 weken op de inbouw wachten maar dat gebeurde wel zeer vakkundig en volkomen naar onze wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 26-10-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop aangeschaft bezorger keurig op tijd en erg behulpzaam klein minpuntje is dat hij alleen was en ik 2 vrij grote en zware apparaten had besteld heeft hem wat zweetdruppels gekost maar alles keurig op z’n plek👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.J.C. van der Vleuten 26-10-2017 Via de website gekocht

Deskundig , goede prijs en meedenken in nederweert.

Algemene score

9,0
Een duidelijke web site met goede aanbiedingen Een goede prijs en bereid om iets uit te zoeken en een probleem op te lossen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Ates 25-10-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Rotterdam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waarom ik deze winkel heb gekozen is dat er veel keuzes kan maken, en vondt goedkoop dan andere wınkels, klantvrıendelıjk zıjn ze ook nog,en natuurlıjk mijn gekochte apparaturen zıjn netjes geleverd en doet zeker aan de eisen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arie 25-10-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Juiste klantinformatiePrettig,corect en een uitstende service,denken met je mee.
Kunt goede afspraken maken die ook echt nagekomen worden
Ook de montage een pluspunt alles netjes gemonteerd en geen rommel achtergelate

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr.George Visser 25-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekend !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, veel keuze, werk erg makkelijk....
Bezorger uiterst correct...waar zie je nog mensen met een ziel voor het vak..prima
Zeer tevreden, volgende keer hoef ik niet te zoeken, want jullie staan bij de favorieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapE 25-10-2017 Via de website gekocht

Goedkoopste winkel voor koelkast met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelvrieskast Siemens gezocht en bij Keukenloods tijdelijk in de aanbieding. Wilde de koelkast later pas hebben maar kon hem al bestellen voor de aanbiedingsprijs. Later op het afgesproken tijdstip bezorgd en handig is ook dat je bij aflevering kunt betalen mbv pinnen. After-sales service geen ervaring mee en hopelijk is dat ook niet nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 25-10-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede winkel, minder tevreden over levering (flexibilitiet)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In de winkel zijn we goed geholpen door een verkopen ( en stagaire) wilden alles wel voor ons uitzoeken. En hebben dat ook gedaan. We hebben op zaterdag gekocht en wilden graag snel de oven in huis hebben. Hij kon maandag geleverd worden, maar aangezien we dan beide werken. Zou hij op het werk van mijn man geleverd worden. Totdat we maandagochtend een mail kregen dat het tussen 18.30 en 20.30 uur geleverd zou worden, omzetten naar thuis adres kon niet en dinsdag leveren kon toen ook niet meer (paste niet meer in de planning)...Dus werd het pas woensdag. Jammer

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Kees en Jose Moleman 25-10-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klant vriendelijk, juiste informatie en aandscht voor wensen klant.
Assortiment ruim beschikbaar en keuze laat niets te wensen over.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnny 25-10-2017 Via de website gekocht

goede levering en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik zocht op internet en vond bij keukenloods de beste aanbieding,besteld met monteur en 2 weken later genieten we weer van een mooie goede afzuigkap

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fam. Berkhout 23-10-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Zeer ontevreden

Algemene score

1,0
We hebben een gaskookplaat gezocht en gevonden. Keukenloods Rotterdam had nog een showroom model zonder verpakking staan met € 200 korting. Zowel telefonisch als in de winkel een paar keer gevraagd of alles er echt bij zat (weten wij veel). Ja alles zit erbij. Komt de monteur en blijken er vitale onderdelen te missen. Die monteur kost € 95 en moet nu nog een keer komen. Keukenloods weigert om dat gratis te doen terwijl het toch duidelijk hun fout is.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 23-10-2017

Beste fam. Berkhout,

Ik snap dat dit een uiterst vervelende situatie is. Wilt u wat gegevens zoals een ordernummer naar emma@keukenloods.nl sturen? Dan ga ik even kijken wat ik nog kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Wouter 23-10-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Fijne zaak, zeer goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden eerst voor onze keuken alleen de apparatuur er kopen maar door de het fijne advies en natuurlijk de prijs hebben wij er uiteindelijk de hele keuken gekocht. Het was een fijne ervaring van adviseur tot chauffeur!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lippens Aureel 22-10-2017 Via de website gekocht

Levering van een afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site waar wij direct vonden wat we zochten.
Betalen vanuit Belgie was niet mogelijk via computer maar na 1 telefoontje werd besproken hoe het wel kon en een paar dagen later werd onze dampkap geleverd door een heel vriendelijke man die ons nog wat goede raad meegaf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 22-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering en inductie voldoet perfect aan beschrijving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder iets gekocht bij Keukenloods, zeer netjes geholpen. Kreeg koffie en koek en stoomoven voldeet perfect aan omschrijving, ondank dat het demo model was geen beschadigingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 22-10-2017 Via de website gekocht

Prompte bezorging en op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer een aankoop bij jullie gedaan: goede bezorging en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 22-10-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel leuke spulletjes gezien vooral de Borettie kook fornuis geweldig om te zien!
Onze koelvries was kapot de monteur zij ga daar eens kijken en het is gelukt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Louise 21-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, vriendelijke monteur, top afwerking!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superblij met de keukenapparatuur die we bij jullie aangeschaft hebben en die door jullie gemonteerd is. Onwijs vriendelijke monteur, die echt oog voor detail had en plezier in zijn werk. Erg aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gig 21-10-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een quooker combi besteld. Na bestelling binnen 1 minuut bevestiging van de order en betaling. We hadden een boorkeursdag voor levering doorgegeven. Een avond vantevoren kwam de track en trace binnen en ons produkt is keurig op de door ons aangegeven dag geleverd. Top levering dus!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjw 21-10-2017 In de winkel gekocht
watergang

beste prijs

Algemene score

8,0
kreeg een prijs die ik nergens anders kreeg en er zaten geen addertjes onder het gras. gewoon correct geleverd zoals afgesproken

Reageer

Meip 21-10-2017 Via de website gekocht

WAARDELOOS!!!! GEEN SERVICE!!!!

Algemene score

1,0
Op 16-10 2017 heb ik een fornuis bij u besteld. Deze zou de twee dagen later
geleverd worden. Ik zou daarover dezelfde avond een mail ontvangen. Niet
diezelfde avond, maar de volgende ochtend ontving ik een mail, dat de
oven de 19de ’s avonds tussen 18.45 en 21.45 voor mijn deur zou staan.
De hele avond thuis gebleven, wachten… Geen fornuis. De volgende
ochtend gebeld en kreeg te horen dat de chauffeur een ongeluk had gehad.
De dame aan de telefoon acteerde dit zo slecht, dat ik 100% zeker weet, dat
er van een ongeluk absoluut geen sprake is geweest. Ze vond het ook raar
dat de chauffeur niet meer gebeld had. Het fornuis zou diezelfde dag, gister
opnieuw aangeboden worden tussen 18.15 en 21.15 en de chauffeur zou
een half uur van te voren bellen.
Dus ook gisteravond thuis gebleven, wachten… Geen fornuis. Mijn vrouw
inmiddels naar bed en ik in pyjama voor de tv, wordt ik om VIJF OVER
HALF TWAALF half wakker gebeld. “Goedenavond, ik sta bij u voor de
deur met het fornuis”. Dat is ruim 2 uur later dan afgesproken en
zonder telefoontje een half uur van te voren, waardoor het mij een beter
idee leek om het fornuis de volgende ochtend te komen brengen. “Ja,
maar zo werkt dat niet”, meldde de chauffeur. Ik moet hem nu leveren. Ik
heb hem gezegd, dat ik zijn zending op dat moment niet kon accepteren en
zou weer contact opnemen.
Vanmorgen gebeld met de verkoopafdeling. Ik ging er van uit dat Keukenloods
iets zou doen om ervoor te zorgen dat ik toch nog tevreden met mijn nieuwe
fornuis achter zou blijven. Maar nee! Maandag zou het fornuis opnieuw worden
aangeboden. Leveren vandaag, een snel transport om het goed te maken
zat er absoluut niet in. Dan moet u de order maar annuleren, wist ene X ons aan te raden. Meer kon hij niet doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-10-2017

Beste Meip,

Ik heb zojuist een mail naar u gestuurd. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Anja 21-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig gesprek met medewerkers. Niets is te veel als je alsnog iets wil veranderen qua aankoop. Ze doen echt de moeite voor je. Goeie communicatie per mail en/of telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton van Gessel 20-10-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig geholpen, vriendelijk meedenkend personeel met een alternatief wat uiteindelijk mijn gemaakte keuze werd.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Deniet 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service. Product volgens afspraak geleverd.
Kan keukenloods zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Pater 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, kwaliteitsverhouding, zeer veel keuze

Algemene score

7,0
Vrienden hadden goede ervaring. Veel keus, zeker als je iets speciaals zoekt.
Helaas ging apparaat na 2 x gebruik stuk. Hoewel men goed meedenkt, en na tussenkomst van productproducent, voelde ik een kastje, muur gevoel opkomen. Men verzekerde mij, dat men ook contact ging opnemen met producent, en dat die dan weer actie zou nemen naar mij. Vooralsnog zijn we een aantal dagen verder er ik heb nog niets gehoord. Heel vervelend als je een splinter nieuwe vaatwasser hebt staan, en je kunt hem niet gebruiken! Snel ruilen met een ander??

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Utengeltje 20-10-2017 Via de website gekocht

Zeer nette en directe communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede service en prijs voor wat je krijgt. Nette afwerking van de zaken en goed te volgen. De contacten als er iets fout is gegaan verlopen erg goed.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josja 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had een afwasmachine besteld zou eigenlijk de andere dag geleverd worden. Kreeg de andere dag een telefoontje dat het niet doorging en dat het einde van de week zou worden. Helaas einde van de week nog geen vaatwasser gebeld en toen bleek dat de afwasmachine die ik besteld had nog 5 weken zou duren, maar wij gingen verhuizen binnen een week. Ik had hem nodig toen heb ik dezelfde in zilverkleurige gekregen die overigens wel duurder was voor de zelfde prijs gehad dan die ik besteld had en binnen 2 dagen geleverd! Top ben er blij mee.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jan ben 20-10-2017 Via de website gekocht

zeer correcte en verzorgde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site, ruime keuze, correcte en nette aflevering op de aangegeven dag .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian de Kwaasteniet 20-10-2017 Via de website gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tja gewoon een prima bestelling!
De vaatwasser stort in en binnen zestien uur werd een nieuwe geleverd.Ook de oude machine werd moeiteloos meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije 20-10-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Snel leverbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op vrijdag ging voor onze vaatwasser stuk. Met een kinderverjaardag de dag erna en een huishouden met 6 was ik daar niet blij mee. Bij keukenloods kon ik zaterdagochtend een nieuwe ophalen. Super! Niets zelf afgewassen dat weekend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert 20-10-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft een goede naam en dat blijkt ook wel want de gaskookplaat is snel geleverd en ziet er uit zoals we verwachten. Goed koop en de goedkoopste.
Ik zeg TOP shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hm 20-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, met een perfecte berichtgeving.
Aflevering en inname van oude koelkast ging ook geweldig.
Al met al zijn wij zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 20-10-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is zeer goed.Korrekte levering.Voor Belgie duurt de leveringstermijn wel langer.terugname van oud toestel is ook O.K.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 20-10-2017 Via de website gekocht

Keukenloods prima keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik de site had gevonden heb ik telefonisch contact gezocht voor hulp bij mijn keuze. Uw medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Ik heb inmiddels mijn magnetron ontvangen en ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 20-10-2017 Via de website gekocht

Altijd een alterantief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, ruime keus en goede voorlichting. Het type dat wij gekozen hadden was niet voorradig maar ik kreeg keurig een vergelijkbaar, eigenlijk iets beter alternatief voor de prijs van de eerste keuze.

Zo hoort het, heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Weening 20-10-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product bleek na bestelling niet op voorraad.
Binnen 24u een keurig vervangend product aangeboden. Goede communicatie en snelle levering.
Producten waren vooraf aangesloten geweest en getest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van der Meijden 20-10-2017 In de winkel gekocht
Filiaal in Roosendaal

Goede service!

Algemene score

8,0
IK was op zoek naar nieuwe keukenapparatuur. Via internet kwam ik terecht bij de keukenloods. Voor de zekerheid heb ik er voor gekozen om een van de vestigingen te bezoeken. Daar ben ik verder uitstekend geholpen. De levering van de goederen als de montage in de keuken verliep precies zoals men dat met mij had afgesproken. Kortom, ik ben zeer tevreden. Graag wil ik er wel de kanttekening bij plaatsen dat je zelf wel goed moet weten wat voor apparatuur je wilt en dat je zelf als klant wel goed op de maatvoering moet letten. De keukenloods is een winkel de goede apparatuur levert maar geen complete aanpassingen aan je keuken maakt om de apparatuur passend te maken. Daar dien je zelf zorg voor te dragen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

h hendriksen 20-10-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de laagste prijs wat altijd belangrijk is maar ook nette bezorgers en geweldige service, het volgende witgoed apparaat komt voor 99% van de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 20-10-2017 Via de website gekocht

Goed meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest een heel speciaal koolstoffilter hebben voor mijn afzuigkap in de keuken, een ouder model afzuigkap. Eerst telefonisch navraag gedaan, vervolgens besteld. Keukenloods nam het zekere voor het onzekere en vroeg ook nog de technische gegevens na en na 1 week het bestelde artikel ontvangen. Top, want Keukenloods was de enige die behulpzaam was en was ook €30,- goedkoper dan een andere firma.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der pijl 20-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een goed overzichtelijke wat er was op de site, genoeg keuze en de prijzen zijn ook betaalbaar. We zouden zo weer bij hen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 20-10-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dichtbij in de buurt ruime keuze voor ieders wat wils vriendelijk personeel denken met je mee goede uitleg over artikelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kees 20-10-2017 In de winkel gekocht
Almere

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe wasemkap kwam ik terecht bij Keukenloods.nl. Op internet keuze gemaakt. Winkel gebeld voor aanvullende informatie en daar ook besteld. Ruime keus, scherpe prijs en snelle levering. In winkel opgehaald en daar perfecte bediening. Voor een montage probleempje werd telefonisch de juiste oplossing geboden. Niets dan lof.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Jansen 20-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige algemene levering, met duidelijke afspraken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkelloods heeft het product, Indesit Koelkast, simpel, duidelijk en met een prima prijskwaliteit verhouding aangeboden, geleverd en service verleend.
In de toekomst ga ik zeker de site bezoeken als dat nodig mocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 20-10-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Wederom: tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze inbouwkoelkast begaf het, en dan heb je snel een nieuwe nodig...
Op keukenloods gezocht op de juiste afmetingen, en klaar.
Alle benodigde info staat erbij.
Toen naar de winkel voor info, bekijken en kopen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annie 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, voordelige producten en snelle levering en plaatsing. Ze moeten nog wel een keer terugkomen maar alle vertrouwen erin dat het goed komt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 20-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed(koop)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een broodrooster besteld en die is keurig de volgende dag bezorgd. Het was de laagste prijs die ik kon ontdekken. Wat wel merkwaardig was, is dat ik het weeknummer van de bezorging kon aangeven. Het eerstvolgend aan te klikken weeknummer was dat van de volgende week. (Ik bestelde op donderdag) Dus daar koos ik dan maar voor. Echter de broodrooster werd toch de volgende dag bezorgd (vrijdag). Omdat ik toevallig thuis was, ging dat goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arent 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering en voorwaarden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke shop en prima snelle levering. Ik zou de Keukenloods.nl zeker aanbevelen bij iedereen!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 20-10-2017 Via de website gekocht

Fantastische service elke keer weer!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al zoveel bij de keukenloods gekocht en elke keer weer de juiste info, service, afspraken , leveringen. Ik nomineer ze voor Bedrijf van het jaar 2017!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 20-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoen goed aan de bestelling !!!prima service en goede producten,zal het aan iedereen aanbevelen!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews