Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pergim 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke web shop,

Service
service het bestelde tot in huis geleverd en oude apparaat weer mee genomen

Assortiment
eigenlijk te veel, maar een prima assortiment

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
goed wijn behoefd geen krans, maar deze wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Eijk 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet willen bestellen maar na een telefoontje alles goed geregeld. Goed bereikbaar

Service
Spillen werden tijdelijk zelfs opgeslagen tot ik ze kon gebruiken

Assortiment
Uitgebreid assortiment ik heb niet verder hoeven zoeken

Aanbeveling
Prima services bereikbaarheid en informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 23-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk producten vinden, eenvoudig te bestellen

Service
Bestelformulier is goed doorgekomen en alle wensen en opmerkingen zijn opgevolgd. Er is zelfs de mogelijkheid om het product goedkoper te krijgen als het ergens anders voor een lagere prijs wordt aangeboden. Dit is niet altijd het geval.

Assortiment
Redelijk ruim assortiment, verschilt per product.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kay 23-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb gebruik gemaakt van de fysieke winkel en doe dit altijd bij apparaten zoals dit waar je duurzaamheid enzovoort letterlijk wilt kunnen voelen. EEn foto zegt dan niet genoeg.
Had wel van te voren de site bekeken. Mar was daar vooral terechtgekomen via een vergelijkingssite.
Geen 10 omdat ik in de winkel niet 'even' snel kon zien waar jullie de losse apparaten hadden staan. Dat bleek boven. Daar is het niet 'gezellig' winkelen, wel overzichtelijk.

Service
De winkelbeleving van dit deel van de fysieke winkel gaat wel snel en makkelijk, maar ook is het duidelijk dat jullie voor dit sort aankopen eigenlijk een webwinkel zijn.
Verder wordt lles wel netjes afgewerkt.
Wel is het zo dat de levering niet to over de eerste drempel was. De wasmachine werd buiten op de veranda gezet.

Assortiment
Niet een heel groot assortiment, maar de wasmachine die ik op het oog had was in de showroom en had een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Had ook in het verleden geode ervaringen met jullie bij de aankoop van een vaatwasser en koelkastcombi.

Extra toelichting
Heb ook even door de kookwinkel gelopen. Mooie spullen hoor, maar veel te duur naar mijn smaak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig besteld via de webside

Service
in de webshop besteld en gekozen voor afhalen bij magazijn. na 3 dagen een telefoontje ontvangen dat de afzuigkap klaar stond.

Assortiment
ruim assortiment keukenapparatuur

Aanbeveling
eenvoudig te bestellen tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze,duidelijke site en s'avonds besteld en de volgende dag in huis. Wat ook fijn was dat de tijd dat het geleverd zal worden duidelijk werd aangegeven zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te wachten.

Service
TOP! Ook de bezorgers waren zeer vriendelijk. Ik heb namelijk ervaring met hele vervelende bezorgers van o.a. Mediamarkt. Netjes oude apparatuur met genomen zonder tegen te stribbelen... en een glimlach. Dat doet een mens altijd goed.

Assortiment
In elke prijsklasse en wens

Aanbeveling
Overzichtelijk, makkelijk, duidelijk, snel e goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kreeg een offerte die ik makkelijk kon accepteren en bestellen

Service
Beantwoorden elke vraag goed en snel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Scherpe prijzen en goed berijdbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y Geerdinck 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
De volgende in huis en aardige medewerkers.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snelle levering. Vriendelijke klantenservice. Veel keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther Schipper 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld en betaald bij levering

Service
vriendelijke medewerker aan de telefoon

Assortiment
hadden alles wat ik nodig had

Aanbeveling
snel, betrouwbaar en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper vaatwaser 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudige website

Service
zocht een vaatwasser maar telefonisch kreeg ik zonder te vragen advies. Uiteindelijk nog een betere keuze kunnen maken.

Assortiment
prima

Aanbeveling
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingeborg 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met alle specificaties duidelijk op een rij.

Service
Heb zowel online (chat)als telefonisch contact gehad, naar aanleiding van vragen. Bijzonder prettig te woord gestaan. Vriendelijk en behulpzaam. Ook extra hun best gedaan om het apparaat op een gewenst moment te leveren. Echt top!

Aanbeveling
Zeer positief over het totale traject, van plaatsen opdracht, vragen beantwoorden tot levering!

Extra toelichting
De telefonische bereikbaarheid van de bezorger zou ruimer mogen. Ik vind tot 16.30 uur niet meer van deze tijd. Keukenloods heeft dit zelf opgelost, maar dat zou een klein puntje van verbetering zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd deskundig en vriendelijk te woord gestaan.

Service
Voor zover ik contact heb gehad was mijn gevoel alleen maar positief.

Assortiment
assortiment en prijs vond ik prima! Ik heb uiteraard ook bij jullie concurrent gekeken. De doorslag viel op jullie i.v.m. prettig geholpen en juiste prijs naar mijn gevoel.

Aanbeveling
Zoals ik al aangaf uitstekende service, goed assortiment en concurrerende prijs. Dit zijn toch wel de punten waardoor ik jullie winkel zal aanprijzen. Ga zo door!!

Extra toelichting
Geen, alles is al gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 23-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Bestelde oven wad niet meer leverbaar. Kregen een mailtje dat wij zonder meerkosten de luxere opvolger zouden krijgen. Op zich mooi,maar ik had daar graag wat overleg over willen hebben omdat de opvolger toch een aantal functies niet bezit tot de oudere versie.

Assortiment
Bestelde oven wad niet meer leverbaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Stefan 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Je ziet in 1 oogopslag wat er wordt aangeboden en bent binnen een paar muisklikken bij het product waar je naar op zoek bent. Na bestelling loopt de bevestiging en afhandeling zeer voorspoedig en correct.

Service
Had wat vragen betreffende een product en werd via de on line chat snel en zeer deskundig geholpen!! Na bestelling zeer netjes en tijdig op de hoogte gehouden van de doorloop en bezorging van de bestelling. Levertijd werd netjes volgens afspraak gehaald.

Assortiment
De winkel heeft een zeer ruime keuze van kwalitatief hoogwaardige producten. Er was een artikel bij wat ik elders goedkoper kon kopen. Dit medegedeeld aan een medewerker en lieten direct weten het product voor deze zelfde lage prijs te kunnen leveren. Super!

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel met ruime keuze. Aangeboden producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Gaan mee met de laagste prijs elders. Zeer netjes en correct geholpen, vanaf bestelling tot aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 23-09-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Kennis van zaken, behulpzaam en oplossingsgericht

Assortiment
Ruim en divers aanbod

Aanbeveling
Kwaliteit en betrouwbaar

Extra toelichting
Ik zou de keukenloods zeker aanbevelen bij vrienden. Daarnaast zou ik zelf er zeker terug komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Meeuwen 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima site, werkt goed. Layout technisch en het zoeken zou wel wat verfijnd kunnen worden.

Service
Inbouwkoelkast telefonisch besteld. Bleek niet meer leverbaar/niet meer op voorraad. Kreeg de opvolger van de inbouwkoelkast voor dezelfde prijs (scheelde 200 E) Super!!

Aanbeveling
Goede service, korte en helemaal geen wachttijd bij bellen. Goed en adequaat geholpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 23-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden wat we zochten

Service
Snelle levering. Minpunt; mobiel pin werkte niet maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Assortiment
Zeer ruim!

Extra toelichting
Eerst naar fysieke winkel geweest op zoek naar oven. Prima geholpen. Samen met verkoper tot de conclusie gekomen dat het gewenste model niet past in onze keuken. Beetje raar advies volgde; zijn oplossing was koop een nieuwe keuken! ( weliswaar met een knipoog) zelf maar opzoek gegaan naar model wat wel geschikt was, gevonden en online besteld. Gemiste kans, beetje jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke te navigeren op website, makkelijke nen eenvoudige betaling. Duidelijke mail na aankoop. Erg prettige website met scherpe prijzen

Assortiment
Veel keuze uit diverse merken

Aanbeveling
Scherpe prijzen, duidelijke en heldere communicatie, erg prettige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesper Hanssen 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
geen enkele klacht, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van der Veer 23-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid

Service
Deskundig personeel en verstrekken goede informatie

Assortiment
Ruim voldoende apparatuur om goed te bekijken om een juiste keuze te maken

Aanbeveling
Vanwege de deskundigheid en de zeer scherpe prijzen

Extra toelichting
Wij waren verrast door de keuze en de deskundigheid van het personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Satish 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gerichte emails met duidelijke instructies en heldere verwachtingspatroon

Service
Top service, de online chat support werkt perfect en er wordt geduld getoond in het beantwoorden van alle vragen

Assortiment
Breed assortiment en een lage prijs tov concurrenten.

Aanbeveling
jazeker, mijn keuze was helaas niet meer voorraad. Maar keukenloods heeft een duurdere alternatief geregeld voor dezelfde prijs als mijn bestelling. TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De 1e etage in Zaandam was overzichtelijk

Service
Goed geholpen maar het bestelde was na 2 weken nog niet leverbaar, dus een alternatief gezocht

Assortiment
Uit eindelijk goed geslaagd

Aanbeveling
Ruime collectie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Edwin 22-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede website

Service
Levering was mooi optijd

Assortiment
Voldoende keuze uit assortiment

Aanbeveling
Ruim keus en mooie winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martin 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helder en duidelijk zonder verdere poespas

Service
Vragen en advies wordt keurig beantwoord en uitgelegd

Assortiment
nvt

Aanbeveling
zie vraag 1

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WA Linke 18-09-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed assortiment. Verkoper dacht goed mee.

Service
Leuke verkoopster. Wist veel. Begreep wat we wilden en zochten.

Assortiment
Niet alles in de winkel. Kan ook niet. Maar even zoeken op internet en we vonden wat we zochten.

Aanbeveling
Vooral de interesse en de vakkennis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

evert 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het product stond al klaar!

Aanbeveling
Snel, accuraat en uit mijn onderzoek bleek dat ze ook nog de goedkoopste waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sofie 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke zoekfunctie, selecteerbare opties, bestelmethode enz

Service
verzending heel handig geregeld.

Aanbeveling
heel erg tevreden over hele bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkhuizen 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk webwinkel

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vraag gesteld en daarna kon ik gelijk over tot bestellen. Plus heel snel antwoord

Service
Service tot de plek waar hij moest staan.

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wr 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer gemakkelijke site

Service
snelle reactie op mail

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
fijn winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexandra 16-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden.

Service
Gratis bezorgd, prima op tijd en vooraf een belletje hoe laat ze kwamen.

Assortiment
Veel keuze, alleen stond de kookplaat die we leuk vonden niet bij het losse assortiment, maar in een showkeuken. En die was ook gewoon te bestellen. Dus verder kijken dan je neus lang is, is soms handig.

Aanbeveling
Prima winkel, goed geholpen en goeie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula42 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het product dat ik wilde bestellen niet vinden op de website, een telefoontje en het was geregeld !

Service
Omdat ik mijn product niet kon vinden, gebeld en zonder probleem telefonisch besteld.

Assortiment
De service medewerker dacht dat mijn product niet meer te leveren was, een telefoontje, toch te leveren !

Aanbeveling
Ik bestel al jaren de koolstoffilter voor mijn afzuigkap. Nooit een probleem, altijd vriendelijke mensen, snelle levering ! Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevens 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk en werkt snel

Service
Bij navraag of product bij ons in de keuken zo passen fijne uitleg ontvangen. Ook over de aanschaf van een nieuwer product voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

amy 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
correct en vriendelijk

Assortiment
al een redelijk groot aanbod

Aanbeveling
prijzen en op hoogte houden van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter de smaakmaker 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en zeer groot/goed aanbod op de web-shop

Service
Alles kan, zeer goede medewerking op vragen, prima algemene voorwaarden en perfecte timing/levering

Assortiment
Zeer groot en prima aanbod

Aanbeveling
Alles is verlopen naar wens en volgens de afspraken.

Extra toelichting
Eén min puntje, op een vraag via mail betreffende een fout afloopsysteem van de spoeltafel is er nooit een antwoord/oplossing gekomen. Deze eer valt te beurt aan mijn loodgieter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lange van Driel 16-09-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is ruim overzichtelijk

Service
snelle en goede adviezen

Assortiment
ik heb een keuze kunnen maken in diverse merken en prijsklasse

Aanbeveling
zie voorgaande motiveringen

Extra toelichting
kopen bij keukenloods = zorgeloos kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Krauwel 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk menu artikelen makkelijk te vinden

Service
doen precies wat er is afgesproken

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod.

Service
Heldere telefonische klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed toegankelijk

Service
snelle levering

Assortiment
wat ik nodig had, was er

Aanbeveling
ik heb een simpel product gekocht: cassettehouder voor zilverbestek, dus baseer mijn oordeel daarop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fornuis 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De monteurs waren exact op tijd. Erg efficiënt en vriendelijk. Alles was snel geinstaleerd en de rommel werd keurig opgeruimd

Service
De service van keukenloods en het montage team was uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melle 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en bestellen gaat gemakkelijk

Service
Direct kontakt met de vervoerder en bezorging gaat in overleg.

Assortiment
uitgebreid assortiment, voldoende keuze.

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Keurige bezorging door vriendelijke chauffeur. Meer dan uitstekende informatie vooraf over levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk overzicht, instellen merk/criteria, telefoonnr. ed

Service
makkelijk bereikbaar, duidelijke mails

Assortiment
Ik heb kort gezocht en uiteindelijk een keuze gemaakt (vaatwasser), maar ik had het idee dat de keuze nog wat ruimer kan.

Aanbeveling
Al met al tevreden. Omschrijving product, contact met de winkel. Allemaal prima. Klein foutje gemaakt door een medewerker maar deze was snel telefonisch gecorrigeerd.

Extra toelichting
Soms staan er plaatjes/korte filmpjes bij een type vaatwasser. Dan ga je ervan uit dat dit dan ook het type is welke je geselecteerd hebt. Dit hoeft niet zo te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Feenstra 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
prima. snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Handig, niet duur en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cor 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanaf de bank tot aan huis!

Service
Goede levering,mooi op afspraak bezorgd

Assortiment
Ik heb alles gevonden wat ik nodig had!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolfing 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling snel en compleet ontvangen

Service
keurig binnen levertijd bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David van der Wal 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft er niet voor de deur uit.

Service
Alles wordt goed uitgelegd en snel geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze!

Aanbeveling
Helemaal top!

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louise 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ideaal en alles werd keurig op tijd afgeleverd

Service
geweldig

Assortiment
Zeer veel keuze en duidelijke beschrijving

Extra toelichting
Wat een snelle levering nog nooit meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende communicatie over het product en de bezorging. Ik was toevallig in de buurt en heb het artikel gelijk meegenomen in Weert. Afrekenen en het stond al bij de auto klaar. Top !

Service
zelfde als hierboven

Assortiment
Ruim assortiment. En met 11 winkels en 1 webwinkel pak je niet snel mis.

Extra toelichting
Het product dat ik kocht was ruim 200 euro goedkoper als bij een keukenspeciaalzaak die het artikel aanbood met 25% korting !! Uiteraard concurreert bijvoorbeeld de mediamarkt of wehkamp met Keukenloods op bepaalde producten. Maar het feit dat het niet enkel een webwinkel is maar daarnaast een fysieke winkel spreekt mij enorm aan. Je zou de garantie maar moeten aanspreken in voorkomend geval !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betgen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site en goede uitleg van de apparatuur

Service
goede service zeer vriendelijk er word zelfs een alternatief aangeboden

Assortiment
breed assortiment voor ieder wat wils

Aanbeveling
ik ben zeer te vrede over de afhandeling van mijn order.

Extra toelichting
het artikel wat ik in eerste instantie besteld had was niet voorradig maar er werd al snel een alternatief aangeboden waar we super blij mee zijn ik zou iedereen aanraden om bij keukenloods het apparatuur te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews