Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans de Vaatwasser 04-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Nette en deskundige verkoper die met je mee denkt en adviseerd

Assortiment
Een ruim assotiment waarmee je altijd wel tot een geschikte keus kan komen

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid en de positieve zaken verwoord onder Service en assortiment

Extra toelichting
Zie bij de afzonderlijke onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tsp 04-02-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
leuk en vriendelijk personeel goede info en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wverburg 04-02-2015

Algemene score

7,2

Gemak
Alles was goed te vinden en duidelijke stappen.

Service
Ik had in eerste instantie het idee dat de bestelling sneller binnen zou zijn dan bleek nadat ik had besteld en betaald. Een dag later kreeg ik een mail waarin stond dat het een paar dagen kon gaan duren.

Assortiment
Volgens mij wel goed. Mijn vrouw heeft het model uitgezocht, dus ik weet hier geen bijzonderheden over.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, alleen kan het een paar dagen duren voordat het binnen is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.Lachner 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Levering stipt op tijd, zelfs nog een telefoontje vooraf dat de bestelling binnen is. Perfecte service

Service
Het kan niet beter

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Al met al perfect service, ruim aanbod en goede vakkennis van het personeel in de winkel

Extra toelichting
Ik koop al een aantal jaren bij Keukenloods diverse apparaten. Ben nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nickdaan10 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Super snel levering

Aanbeveling
Snel en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liesje52 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst uitzoeken op de site en dan daarna extra informatie in de winkel vragen/krijgen!

Service
Meteen wordt je een gunstige aanbieding gedaan, die werkelijk zeer goed is.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze in diverse apparaten, inbouw en losse versies.

Aanbeveling
Dit is voor ons niet de eerste keer dat we bij keukenloods hebben gekocht, maar ook beslist niet de laatste keer!

Extra toelichting
Zeer tevreden met de aandacht die alle medewerkers voor je hebben als je in de winkel komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

72 Mieke 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op je gemak de winkel door, als je hulp wilt, wordt je geholpen. Het is prettig dat je de ruimte krijgt op je gemak een keus te maken en die vervolgens wordt toegelicht door degene die er meer van af weet.

Service
Goeie hulp ter plaatse.

Assortiment
Wij gingen voor een oven met magnetronfunctie. Volop keus, ook in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Een mooie winkel, ruim aanbod, je wordt prima geholpen.

Extra toelichting
We zijn op een zaterdag, vrij op het end nog even naar de Keukenloods geweest. Ondanks dat het bijna winkelsluiting was, hebben ze ons perfect geholpen en we zijn geslaagd met wat we wilden. Prima zaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AZ van der Meulen 04-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Online gaat snel

Assortiment
Ook online het hele assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Maartense 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een telefoontje en product niet leverbaar , daardoor voor de zelfde prijs beter product ontvangen

Service
Zeer Correct te woord gestaan en levering optijd en keurig afgehandeld door Chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gurbe de Boer 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de bank alle producten bekijken en bestellen

Service
Gratis levering, hulpstukken kunnen ook besteld worden, belletje wanneer geleverd wordt

Assortiment
Van heel veel merken het hele assortiment, in elke prijsklasse

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Heb een gaskookplaat en een combimagnetron gekocht, vlotte levering, goede prijs, gratis bezorging en ook een aansluitset voor gas kon worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clown1 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Word tijdig op de hoogte gehouden wanneer iets geleverd word.

Assortiment
Ja, voor ons was er voldoende keuze en wat wij voor ogen hadden was inderdaad te leveren.

Aanbeveling
Als iets goed is moet je dit laten weten aan anderen en niet alleen zelf van genieten!

Extra toelichting
Keukenloods is niet zomaar een loods maar een keten met veel keuze. Ook de afspraken zijn duidelijk en zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan hakker 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk om een artikel per telefoon te bestellen.

Service
HET fornuis werd geleverd, geplaatst, aangesloten en alle papier en het oude toestel afgevoerd. Goed gedaan.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Voor een scherpe prijs krijg je een product van een goede kwaliteit en lange levensduur

Extra toelichting
Ik heb een product gekocht waar in tevreden over ben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus v.d. Driest 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke website, prima product informatie, hoge klantvriendelijkheid met klantgerichte adviezen en snelle afwikkeling gepaard met duidelijk order overzicht.
Afhalen van de bestelde producten in magazijn Opmeer perfect met assistentie van magazijn personeel

Service
Levertijd producten acceptabel
Als gevolg van weekend zelf producten afgehaald en verrekend. Zeer goed organisatie

Assortiment
Assortiment ruim voldoende voor onze wensen
Prijzen voor goede merk. Producten lager dan
Verwacht

Aanbeveling
Gezien de voorgaande motivatie meer dan tevreden enzowel voor onszelf als. Vrienden en kennissen aan te bevelen om als eerste bedrijf te bezoeken en een keus te maken

Extra toelichting
Assortiment ruim voldoende voor onze wensen Prijzen ruim lager dan ingeschat voor melkproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold M. 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice1970 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het ideaal om thuis lekker te zoeken en met jullie deskundige hulp op de achtergrond te kiezen!

Service
Super aardige en kundige man die on geholpen heeft.

Assortiment
Ik had al vaker iets bij jullie gekocht en het bevalt gewoon goed.

Aanbeveling
Ik vond het gewoon prima!

Extra toelichting
Zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WBustin 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hulp bij het uitzoeken was fijn en voorkwam dat een verkeerd apparaat werd gekocht.
De bestelling werd thuisgebracht en ingebouwd. Het oude apparaat werd meegenomen, net als het verpakkingsmateriaal.

Assortiment
Veel merken en veel verschillende modellen uit voorraad te leveren. Overzichtelijk te vergelijken op de website.

Aanbeveling
Eigenlijk was alles goed geregeld bij deze firma. Dat maakt het makkelijk om dit bedrijf aan te bevelen.

Extra toelichting
Snelle levering; veel keus; vlotte en nette inbouwservice. Een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

18392651 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzicht wat het zoeken naar een product naar keuze wel zeer makkelijk wordt

Service
Bij de bestellijng de bezorgdatum aangegeven en keurig geleverd gekregen

Assortiment
Zeer uitgebreid, van alle merken voorzien en prima uitleg of verwijzing

Aanbeveling
Zal zeker deze aan bevelen bij mensen die vragen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Prinsen 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Site is makkelijk

Service
Ondanks dat een bepaalde comb magnetron niet te leveren was hebben we een gloednieuw type gehad voor de zelfde prijs

Aanbeveling
Doen gewoon wat ze moeten doen
n.m. service leveren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sybilla Lenaers 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's avonds op de bank bestellen, de dag erna wordt het geleverd en dan ook betalen. Dat is ideaal

Service
perfect, snelle levering

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede e-winkel!

Extra toelichting
overzichtelijke website, snelle levering, goede service. Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gijsbert 1958 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke bestel site en prima aftersales mbt de levering van het product

Service
prima, op tijd geleverd en oude machine retour. keurig!

Assortiment
alles goed en duidelijk te vinden op de website. assortiment is prima

Aanbeveling
gewoon een goede winkel, ook als je een telefonische vraag hebt word je goed geholpen.

Extra toelichting
gemiddeld een 8 dus ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Indira1971 03-02-2015

Algemene score

7,5

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en ik vind het fijn dat een bestelling ook online te plaatsen is...

Service
Het is fijn dat je een bevestiging ontvangt van de bestelling en dat je erop geattendeerd wordt dat je bestelling binnen is.

Assortiment
Met de Kookwinkel erbij is het assortiment zeer ruim.

Aanbeveling
Ik zou anderen zeker aanraden een bezoek te brengen aan de Keukenloods en ook aan de Kookwinkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CeesM22 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijke site

Service
telefonisch vraag beantwoord en ook nog doorgemaild aan smeg

Assortiment
veel, maar helaas kwam mijn afzuigkap wel met n deukje uit de doos...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

cycha 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website goed toegankelijk, eenvoudige bestelprocedure

Service
snelle levering en aftersales

Assortiment
heel uitgebreid en goede zoekfunctie

Aanbeveling
vanwege het gemak

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Stelt 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ideaal even bestellen en je hoeft er niet meer naar om te kijken

Assortiment
Ruime keus veel merken

Aanbeveling
Zeer handig mijn schoonouders hadden een nieuwe oven nodig en hebben deze ook hier besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bazznotes 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke tracking. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f.selles 02-02-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles onder één dak of site

Service
Volgens verkoper niet goed, geld terug

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Door mijn ervaring, zal ik Keukenloods direct aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Frijns 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via email besteld, prima op tijd

Service
keurig ingepakt, goede gebruiksaanwijzing

Assortiment
ruime keuze in vele artikelen

Aanbeveling
goed en betrouwbaar

Extra toelichting
op advies van eerdere ervaringen van vrienden, via email ook gebruik gemaakt van Uw levering en service. prima bevallen en zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

js45 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je stoel alles uitzoeken en bestellen

Service
Ik heb een aantal keren geeld met de medewerkers en werd altijd correct geholpen en gezocht naar andere opties als er iets niet was

Assortiment
Bijna alles is te krijgen bij jullie zelfs een model van een aantal jaar geleden heb ik nog kunmnen bestellen. Top!

Aanbeveling
Lekker makkelijk en een hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Bruinsma 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Groot assortiment, duidelijke web-site. Goede zoekfunctie

Service
Adequate en snelle levering.

Assortiment
Veelzijdig en uitgebreid

Extra toelichting
Indien een product gegoogled wordt is de beste prijs/kwaliteit nog altijd bij keukenloods.nl. Ik heb hier over meerdere jaren al veel gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima1678 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellen gaat makkelijk website is duidelijk.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Alles prima verlopen en snel geleverd.

Extra toelichting
Tevreden over alle punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Stiens 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kan alles via de computer regelen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Ham 02-02-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze hadden lekkere koffie en gemotiveerd personeel.

Service
Vaatwasser aangeschaft nog geen jaar oud lekten hij gebeld naar keukenloods en er werd na dat er een reparateur was geweest zonder probleem een nieuwe geleverd. Top geregeld.

Assortiment
Alle grote merken aanwezig.

Aanbeveling
Aan iedereen keuze is reuze en de service is top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erichendrikse 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De internetsite is zeer overzichtelijk, de producten worden voorzien van een duidelijke productomschrijving

Service
Het telefonisch bestellen ging uitstekend, spoedig teruggebeld met aanvullende informatie.Verder emailverkeer over de levering ging uitstekend.De plaatsing van de door ons bestelde koelkast werd op de afgesproken datum een tijd gedaan. Alles werd heel netjes gedaan. Al het oude materiaal werd weer meegenomen.

Assortiment
Ruim voldoende voor het product wat ik wilde bestellen

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring zou ik de keukenloods bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Voor het gehele traject een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Bijl 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met bijna achteloos gemak, maar uiterst correct wordt informatie gegeven en kunnen afspraken worden gemaakt.

Service
Tijdens het inbouwen van een oven bleek de lade er boven niet meer te kunnen sluiten. (foutje dezer bij het opnemen van de maten)
Geen probleem. De lade werd mee genomen naar het bedrijf, op de juiste maat gemaakt en twee dagen later kosteloos afgeleverd en
gemonteerd. GROTE KLASSE!!!

Assortiment
Ongelofelijk veel merken en modellen.
Letterlijk en figuurlijk voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Onmiddellijk en blindelings. Ik had voor het bestellen al enkele beoordelingen van klanten gelezen. Ik neem ze altijd met de nodige scepsis en korreltjes zout.
Daar moet ik in dit geval op terugkomen.
Ze zijn, net zo als deze, absoluut waar!!!

Extra toelichting
Het product is iets van de producent. Maar het is de verkooporganisatie die niet alleen het visitekaartje van 'het merk' is maar vooral met haar service het verlengstuk en eindstation is. Daar is men zich bij de Keukenloods terdege van bewust. Ook de gelieerde inbouwgroep mag niet vergeten worden. Uitermate beleefd, voorkomend, behulpzaam en je zou het bijna vergeten, zeer vakbekwaam. Het product, een Bosch inbouw oven voldoet heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamzichtbaar 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel goed product op kenmerken te selecteren (kk/afmeting/deur-op-deur)

Service
service online winkel goed (snelle en duidelijke hulp per email), snelle levering en duidelijke afspraak,
transport slechte service met aflevering op de stoep

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

joost van assen 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
langskomen en bestellen

Service
vlot gebracht en afgeleverd

Assortiment
veel keuzemogelijkheid

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rekesurb 01-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
levering op tijd en geen verzendkosten.

Assortiment
prijs concurerend met andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette Ambagtsheer 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestellen, betalen en afleveren ging netjes

Service
De monteur heeft het keurig afgeleverd en oude apparatuur meegenomen. Papieren waren keurig in orde.

Assortiment
Heel veel keuze uit diversen modellen en prijzen.

Aanbeveling
Ik zou zeker een ander de keukenloods aanbevelen ( zie bovengenoemde argumenten)

Extra toelichting
Ik vind de benadering en de aflevering erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h.b.hofstra 01-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en snel

Service
gemakkelijk en er valt goed te overleggen

Assortiment
volgens mij hebben ze alles

Aanbeveling
voor de service en de snelheid

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Bergsma 31-01-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
De keukenloods straalt een prettige sfeer uit. Verder was de verkoper deskundig en buitengewoon aardig in de omgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud7 31-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Omdat ik de gegevens van de vorige bestelling kon gebruiken, was ik snel klaar

Aanbeveling
zeker wel, de winkel ziet er prima uit met prettig personeel

Extra toelichting
online besteld en fysiek in de winkel te Zaandam opgehaald. Dat werkt goed!

Review criteria:

Goed

Reageer

de coster 30-01-2015

Algemene score

8,3

Gemak
De website was duidelijk en overzichtelijk

Service
Mijn apparaat is - na wat onduidelijkheid over het bezorg tijdstip - netjes afgeleverd

Assortiment
Mijn keuze stond vantevoren al vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Floor kaffka 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en adequate mensen aan de telefoon en overzichtelijke site!

Service
Direct telefoon wanneer artikel binnen is, gratis ophalen van oude artikelen en gratis levering , goede info over levertijd en moment van levering!

Assortiment
Veel merken en veel types!

Aanbeveling
Door de wijze van behandeling en afhandeling heb ik reeds twee vrienden aangeraden uw site te bezoeken en er te bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

domblondje 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
levering was volgens afspraak

Aanbeveling
gewoon goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie1960 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel inbouw apparatuur uitgezocht

Service
Duidelijke communicatie orderstatus en geen probleem i.v.m. niet directe beschikbaarheid vaatwasser de bestelling in 2 orders op te splitsen.
Fantastische transport service! Zelf aangeven wanneer apparatuur geleverd kan worden en stipt op de afgesproken tijd.

Assortiment
Werkelijk niets gemist in het assortiment.

Aanbeveling
Grootste keuze voor de laagste prijs en perfecte service.

Extra toelichting
Super! Zels per email nog een leuke korting kunnen bedingen (wie niet waagt wie niet wint) omdat ik 6 apparaten heb aangeschaft. 4 Zanussi inbouw apparaten dus 5 jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert1305 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helder en duidelijk. Duidelijke info via mail.

Service
Klantvriendelijk, netjes en correct.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carine234 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is rustig en overzichtelijk en spreekt in gebruik voor zich. Maar als je toch een vraag hebt, kun je heel makkelijk bellen. Dat is prettig!

Service
de service tijdens het kopen was prima. Bij de aflevering was het wel summier (over de drempel zetten en wegwezen), dat was wat was beloofd op de website, maar een pietsje meer aandacht zou wel prettiger overkomen

Assortiment
wij konden steeds (dit was de tweede aankoop) vinden wat we zochten.

Extra toelichting
De website is rustig en overzichtelijk en spreekt in gebruik voor zich. Maar als je toch een vraag hebt, kun je heel makkelijk bellen. Dat is prettig! De service tijdens het kopen was prima. Bij de aflevering was het wel summier (over de drempel zetten en wegwezen), dat was wat was beloofd op de website, maar een pietsje meer aandacht zou wel prettiger overkomen. Al met al is onze ervaring met de Keukenloods prima. We kunnen ze zeker aan bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L.okhuijsen 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan via internet bestellen, maar wij naar de winkel in Waddinxveen gegaan. Super goed, veel gezien en uitstekende service.

Service
Wij zijn erg goed geholpen, uitstekende service. Niets was te veel.

Assortiment
Wij waren er voor een Inbouwoven, keus genoeg en veel uitleg door de verkoper. Ook merken vergeleken.

Aanbeveling
Wij zouden zeggen: ga naar de keukenloods of kijk op hun site. Heel veel aanbod.

Extra toelichting
Inbouwkoelkast en Inbouwoven aangeschaft bij de Keukenloods. Bij beide produkten veel kunnen vergelijken qua merk en type. Uitstekende uitleg en service. We hebben eerst de site bezocht, veel aanbod en keus genoeg. Daarna toch gaan kijken in de winkel. Het pand in Waddinxveen is goed bereikbaar en veel parkeerruimte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

deminick 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site en overzichtelijk

Service
Wasmachine kapot geleverd
contact opgenomen met de klantenservice en de volgende dag een nieuwe

Assortiment
Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens
in elke prijsklasse is er iets te vinden

Aanbeveling
Goede service
en gewoon de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries Kroese 29-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online beztellen snel en gemakkelijk

Service
Vriendelijke berichten. Snel man!

Assortiment
Je vind alles bij Kekenloods. Alle merken, volle breedte,uitgebreide info

Aanbeveling
Heb ik al gedaan zelfs...

Extra toelichting
De Boretti afzuigkap die wij wilden,was er binnen een paar dagen. Dat Boretti summiere info levert bij hun produkt, kan Keukenloods niets aan doen... Of misschien ook wel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews