Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17321 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walter.O 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
spullen netjes thuis afgeleverd en oude retour

Service
netjes geholpen in de winkel

Assortiment
veel keuze mogelijkheden in div. prijsklassen

Aanbeveling
ik zou het aan iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Berkelmans 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede service. snelle levering, veel keus en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bardo48 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles klopte betaling bezorgde artikel afspraak omtrent bezorgde dag strikte aflevering.

Aanbeveling
Het artikel deed meer dan verwacht.

Extra toelichting
Alles was volgens afgeproken tijd keurige bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Oijen 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
netjes, op afgesproken tijd geleverd. de vaatwasser werd in de keuken gezet

Assortiment
de vaatwasser is door mijn zoon geinstalleerd. gebruiksaanwijzing was duidelijk

Aanbeveling
goede service, op tijd en snel geleverd.

Extra toelichting
niets op aan te merken. was gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meity 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie site

Service
netjes afgeleverd

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
zie hier boven

Extra toelichting
snelle levering goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Grummels 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen
vlugge levering

Service
perfekte af handeling

Assortiment
goed

Aanbeveling
te vrede ook aan te bevelen aan anderen

Extra toelichting
service was perfekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Zeldenrust 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vond direct wat ik zocht

Service
Alles was snel en duidelijk, alleen de levering duurde langer dan op de website werd beloofd. Hier is mij niet een reden voor gegeven.

Assortiment
Heel uitgebreid en alles voor zeer concurrerende prijzen. Ben buitengewoon tevreden over bedrijf Keukenloods.

Aanbeveling
Echt een betrouwbaar bedrijf dat levert wat wordt beloofd.

Extra toelichting
Ik zal zeker, wanneer ik weer een soortgelijk artikel ga kopen, de website van Keukenloods raadplegen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tiemen Kamphuis 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Perfect, je hoeft niet je huis uit. Je wordt perfect op de hoogtegehouden via de mail. Ale je in de winkel koopt en buiten staat denk je goh dat had ik nog even moeten vragen. Hier kijk je het even op de website na of je belt even. mensen leggen alles uit en hebben alle tijd voor je.

Service
Geweldig.Het spul wordt volgens afspraak bezorgd. Geplaatsten ze nemen je oude apparatuur ook weer mee. Top!!!. Je blijft dus niet met je oude troep zitten die je weer naar de recycling moet brengen.

Assortiment
Keuze genoeg. Mooi overzichtelijk. Als je hier niet kunt slagen ligt het aan jezelf

Aanbeveling
Ik zal nooit meer een elektronicawinkel bezoeken. Dit is Top en kan ik iedereen aanbevelen. Mensen die je keurig Te woord staan. Alle vragen vriendelijk en correct kunnen behandelen. En keurige tijdige levering volgens de afspraken

Extra toelichting
TOP, TOP, zie hierboven voor mijn motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Yucel 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Info over de voortgang van de bestelling kan beter.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Gemak en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

stoeprandman 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles duidelijk omschreven en overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam 282 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Kon rustig rondkijken

Service
Bestelling in orde, chauffeur wat nors

Assortiment
Ruimschoots aanwezig en zoniet via bestelling

Aanbeveling
Prettige zaak!

Extra toelichting
Prettig te woord gestaan, bestelling moeiteloos uitgevoerd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Stamfamily 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, daar hebben we al ons 'voorwerk' op verricht en omdat we dicht bij een winkel in de buurt waren hebben we onze koelkast daar uiteindelijk besteld.

Service
In de winkel zijn we heel vriendelijk en uitgebreid geholpen. Er werd nog extra naar alternatieven gezocht en men had aanvullende informatie over de door ons uitgezochte koelkast. De bestelling ging heel eenvoudig, we hoefden nog niet af te rekenen, dat ging pas bij aflevering.
Het bedrijf wat de koelkast leverde was erg professioneel, de medewerker werkte snel, netjes/schoon en vakkundig.
Alles werd op tijd geleverd, 2x een mail over de levertijd ontvangen en een sms, super!

Assortiment
Grote keuze met zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ik heb de winkel/site al aan verschillende mensen aanbevolen, vanwege het grote assortiment en de lage prijzen.

Extra toelichting
Wij kijken voortaan eerst op keukenloods.nl wanneer we weer iets in die orde nodig hebben. Heel ruim assortiment, goede prijzen en keurig nette aflevering en inbouw service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigant 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
vonden wat wij zochten

Aanbeveling
Personeel behulpzaam en vriendelijk

Review criteria:

Goed

Reageer

corrie roovers 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prettig om na telefonisch overleg met jullie via internet te bestellen

Service
we hadden een lastig probleem, serviceafdeling heeft alles keurig opgelost

Assortiment
zeer uitgebreide keuze

Aanbeveling
we zijn heel tevreden over alles

Extra toelichting
uitgebreide service, snelle levering, goed overleg, prettige team dat correct en snel onze vaatwasser heeft geleverd en ingebouwd ! een dikke 9 !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri Salarie 12-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben eerst gezocht op internet op de site van de keukenloods. Daar hebben ze een zeer ruime keuze.

Service
Zeer goed. Ze bellen netjes wanneer de bezorger komt. Ze nemen de oude apperatuur weer mee.

Assortiment
Zeer ruim en in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik heb al een aantal mensen gewezen op de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop-57 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk en werkt snel om de bestelling te bevestigen.

Service
Ik kreeg snel iemand aan de telefoon, die snel en duidelijk een antwoordt op mijn vraag had

Assortiment
Keuze genoeg, prijzen zijn concurrerend

Aanbeveling
De prijzen zijn goed en de levertijden zijn volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mentink 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snel makkelijk en goedkoop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris8370 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar muisklikken besteld

Service
Leveren op het afgesproken tijdstip

Assortiment
Je vind er alles voor en in de keuken

Aanbeveling
Sneller en goedkoper dan in winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wessel020 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles onder een dak, goed advies

Service
Meedenken, flexibel. Zaterdag komt jullie installatie team langs, verwacht/hoop dat dat ook prima zal zijn. Omruilen van koelkast en vaatwasser was ook geen enkel probleem

Assortiment
Goede collectie, goede merken

Aanbeveling
Heb al meerdere keren tegen anderen verteld dat jullie een goed adres zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rolf31 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke webshop, om vooraf aan het winkelbezoek jezelf al te voorzien van de nodige informatie

Service
Prima geholpen in de winkel, zeer netjes en correct. Afspraken zijn keurig na gekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede winkel, goede webshop. Gewoon prima in orde dus

Extra toelichting
Al met al een zeer positieve ervaring over gehouden aan ons winkel bezoek en onze aankoop. Zeer tevreden, wij komen zeker nog eens terug.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Keet22 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Overzichtelijk online uitzoeken en vergelijken. Snelle levering en je hoeft pas bij levering te betalen als je dat wenst. Oud defect apparaat wordt voor je meegenomen. Dit is al mijn tweede apparaat van keukenloods en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Warmenhoven 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en simpel bestel proces.

Service
Koelkast werd nog even iets verder gereden dan de drempel. Perfect.

Assortiment
Alleen een amerikaanse koelkast nodig, dus (nog) niet verder gekeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tjik 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We waren op zoek naar een afzuiger in de keuken en gaskookplaat met wokbrander, Snel gevonden en met een scherpe prijs, we werden ook nog gewezen op een mooiere kookplaat voor nog minder geld en tenslotte kon er nog iets van de prijs af!

Service
Binnen een week alles keurig geplaatst, netjes afgewerkt en zelfs nog een keer extra terugkomen om de puntjes op de i te zetten, geen probleem!

Assortiment
Voor ons was er precies wat we zochten!

Aanbeveling
Top gewoon,ouderwetse goede service.

Extra toelichting
Dit bedrijf vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otero Suarez 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer snelle levering ,keuze genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard Mencke 12-02-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en goed advies in de winkel.

Service
verstand van zaken en duidelijk advies

Assortiment
mooie producten tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke afspraken die worden nagekomen

Extra toelichting
Ik heb meerdere malen in de winkel in Almere aankopen gedaan. Personeel is behulpzaam en professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkert123 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles er gemakkelijk, duidelijk en eenvoudig

Service
Service was goed maar achteraf bleek dat we korting hadden kunnen krijgen op de Boretti kookplaat. Dit was echter niet meer mogelijk omdat we onze bestelling al hadden geplaatst. Dat vonden we jammer.

Assortiment
Lekker veel!

Aanbeveling
Fijne winkel, veel spullen, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gilvano 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima service, vooral de bezorgservice

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.boogaard 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanuit een luie stoel mijn keuzes en afwegingen kunnen maken

Service
Over de prijs valt te praten bij afname van meerdere zaken

Assortiment
Ruime keuze. Indien niet meer leverbaar gelikkwaardige keuze of nieuwer model voor de zelfde prijs

Aanbeveling
Goede informatie en correcte levering. Scherpe prijzen

Extra toelichting
Goede services en goede prijs/ kwaliteit. Indien ergens anders goedkoper dan gaan ze hierin mee.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ctang 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Kookplaat van Siemens aangeschaft met inbouw via inbouwteam.nl. Alles verliep vlekkeloos. Levering was iets vertraagd maar werdt tijdig gecommuniceerd. Bezorging en installatie zeer bekwaam en professioneel gebeurd. Al met al niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Smeets 1970 12-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon het artikel vrij makkelijk vinden

Service
Levering volgens afspraak

Aanbeveling
Makkelijke duidelijke site, en de afspraken worden nagekomen. lijkt me voldoende motivatie toch ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rex de Koning 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keuze, duidelijke specificaties, vergelijkings mogelijkheden

Service
Er was een misverstand over de voorraadstatus van het bestelde product. Volgens de levetancier zou de levertijd 2 weken zijn. Na wat heen en weet gebel van keukenloods werd dit 2 dagen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Zeker aanraden que keus, levertijden en prijzen

Extra toelichting
Super geholpen, product snel in huis en voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berrie otgens 12-02-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
het is fijn dat je er meteen
over kunt beschikken als je naar de winkel gaat

Assortiment
ik vind dat het assortiment
zeer uit gebreid is en prijs technisch goed is

Aanbeveling
omdat alles zeer uitgebreid
aanwezig is en de prijs zeer goed is en dat je goed voor gelicht word als je wild

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jolandaerik 12-02-2015

Algemene score

8,7

Service
Hele goede en vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K.v.d.Ven 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het gemak om zo te winkelen en betrouwbaar.

Service
nette bezorging, op tijd en door een vriendelijke bezorger.

Assortiment
wij hadden genoeg te kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan.74 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
mail mbt afspraak maken om aan huis te komen werd tot 2x toe niet beantwoordt. in de winkel wel goede service ontvangen

Extra toelichting
keuken wordt begin april bezorgd. Duurt alleen wel lang met de laatste info, wanneer komt de keuken, wanneer de montage, moeten vragen om de aanbetaling, de offerte ed... in de zaak wel goed geholpen, afhandeling loopt met weinig communicatie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Thjph 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke zoekfuncties

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Site duidelijk en overzichtelijk nog geen klachten dus service nog niet kunnen beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jGijs Bol 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis rustig uitzoeken

Service
Wordt thuis gebracht op gestelde datum

Assortiment
Meer dan voldoende kan vinden wat ik zoek

Aanbeveling
Door het gemak en de service

Extra toelichting
Goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene_bakker 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
echt laagste prijs garantie.

Assortiment
niet alle op voorraad maar wel alles te bestellen.

Aanbeveling
zowel online als telefonisch goed te woord gestaan. nette levering.

Extra toelichting
doet wat je van een webwinkel verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan0101 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en snel

Service
prima

Aanbeveling
al het van toepassing is zeker

Extra toelichting
prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietje snot 11-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Leverancier is niet erg flexibel betreffende afleveringstijden

Extra toelichting
Nogmaals een nieuw artikel besteld en opnieuw erg moeilijk mbt het in het juiste dagdeel leveren van de apparatuur!

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

lucky 2013 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote keuze uit diverse benodigheden via de website.

Service
De gemaakte afspraken komen ze goed na.

Assortiment
Ruime keuze in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteits verhoudin, en goede afspraken.

Extra toelichting
Voor het eerst bij hun producten aangeschaft, en volgens afspraak goed geleverd tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan054 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle en goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goedkope artikelen en snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirklekkerkerker 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kijkt op internet en je besteld maar!

Service
keurig op tijd en netjes afgeleverd

Assortiment
je kunt uit meerdere type's en merken kiezen en als je wilt kun je ze in de winkel bekijken.

Aanbeveling
dat heb ik inmiddels al gedaan en bij mijn weten hebben ze er inderdaad al op gekeken.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden en netjes behandeld. ikzal jullie dan ook zeker bij kennissen en bekende aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aykoning 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen per email ,chat en ook nog teruggebeld worden, zo geregeld

Service
geleverd volgens afspraak met montage, zeer tevreden

Assortiment
Na een ervaring nog niet zo veel kijk op, maar voor wat ik zocht zeker voldoende

Aanbeveling
goede hulp, prima site, goede service, veel gemak van gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny Pampiermole 11-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Bij binnenkomst werden wij verwelkomt met een kop koffie.
De afzuigkap stond klaar en na betaling konden wij die direct meenemen.

Extra toelichting
Al enkele elektrische apparaten bij de Keukenloods gekocht (online)ook hier een perfecte afhandeling. prijs/ kwaliteit/ service een dikke 9

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tjako de Weerd 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken ging eenvoudig, je kunt makkelijk filteren op maten en andere aspecten en de betaling ging zoals verwacht. Geen gekke dingen of onnodig veel invullen.

Service
Heb contact gehad over bepaalde eigenschappen van een afzuigkap en dat was prima, heb ook contact gehad over de mogelijke dikte van een rvs werkblad en dat verliep heel moeilijk omdat de dame in kwestie me gewoon niet begreep (ik had het over mm, zij over cm). Bij een andere levering werd een duurder exemplaar geleverd tegen dezelfde prijs van het artikel wat niet meer geleverd kon worden en dat was dus weer heel netjes.

Assortiment
Jullie hebben een breed assortiment, van goedkoop tot zeer luxe. Ik vind altijd wel wat ik zoek. Alternatieven qua prijs zijn er meestal ook wel. Prijzen zijn over het algemeen genomen concurrerend, hoewel er soms onbegrijpelijke prijsverschillen zitten tussen jullie en andere aanbieders. €350 euro voor een spoelbak die ik op andere sites voor €199 zie; dat vind ik een flink verschil.

Aanbeveling
Ik heb over het algemeen goede ervaringen dus ja, ik beveel jullie wel aan.

Extra toelichting
Hoewel ik de site niet bijzonder mooi vind en soms wat rommelig oogt door alle aanbiedingen, functioneert ie goed, is persoonlijk en kan ik vinden wat ik zoek. De feedback op vragen die over producten worden gesteld zijn adequaat en ik heb het idee dat die snel beantwoord worden, wat heel fijn is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alex cz 11-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel tevreden ,gewoon via internet !

Service
Fijn bestellen ,en gewoon halen ,geen voorschot of op voorhand betalen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Aan iedereen gemakkelijk en goedkoop

Extra toelichting
Ben zeer tevreden ,heb mij tweede aankoop al gedaan ! Had het telaat ontdekt ,anders had ik de oven en inductie plaat daar ook gekocht . Vertel het aan iedereen die apparaten moet kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Ootes 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info makkelijk te vinden via de site!

Service
Helemaal top, we werden goed geholpen, zelfs met inladen in de auto!

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, want goede snelle service!

Extra toelichting
Gewoon helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnA Aerts 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klantvriendelijke website. Ook al gaat internetten je niet gemakkelijk af dan lukt het je toch bij keukenloods

Service
Zeer snelle reactie met bevestiging en routing van het bestelde

Assortiment
Dat wat ik zocht was snel gevonden en zo te zien heeft u meer dan dat ik zou willen

Aanbeveling
Bovenstaande zegt eigenlijk al genoeg. Ik vind deze webwinkel goed toegankelijk. Er wordt heel goed gecommuniceerd met de klant en nog belangrijker ik hb geen moment kunnen denken: als dit maar goed gaat.

Extra toelichting
Wat ik ook heel goed vond was de attente en vriendijke chauffeur die s'morgens vroeg al ons bestelde product kwam brengen en van te voren zich nog telefonisch had gemeld. Kortom een klasse bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Duinmaijer 11-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Fijn advies ontvangen bij vervanging van de oude afzuigkap.

Assortiment
De website behoeft geen betoog. Er is genoeg te vinden

Aanbeveling
Er is voor iedere (oudere) keuken een alternatief voor vervanging van je inbouw apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews