Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17770 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2404 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CS E 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Donderdagavond de vaatwasser besteld de volgende dag werd ik gebeld voor de afspraak voor de plaatsing van de vaatwasser. Vaatwasser werkt prima zeer goed was resultaat en prima droog resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkie61 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk opgezet. Geen misleidingen onderweg.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Ook voor de kopjesjager zoals ik :-)

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Goed en goedkoop zonder inleveren van kwaliteit. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty van Deventer 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit kantoor kun je dit gewoon bestellen zeker als je een erg drukke baan heb. toppie

Service
bij mijn bestelling duurde dit wat langer uiteindelijk voor een andere afzuigkap gekozen en dit was ook heel goed te regelen dus. geen probleem toppie goed geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
alles en zeker de service deze vind ik heel belangrijk.

Extra toelichting
wat kan ik zeggen beter gaat niet zeker met mijn druk bestaan geweldig! gr kitty

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KMTB 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle reacties op vragen

Service
prijsonderhandeling verliep soepel en snel

Assortiment
groot en breed assortiment

Aanbeveling
top ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariel23 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel klantvriendelijk.
Op de website hebben we gekeken wat er te koop was maar we zijn het in de winkel gaan kopen. Omdat we de afzuigkap even zelf wilde zien (en voelen:-))

Service
We werden in de winkel heel goed geholpen. Er werd alleen een fout gemaakt over de plek waar het artikel afgeleverd moest worden maar dit is naar behoren opgelost.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Als we weer iets nodig hebben zullen beslist hier weer komen kijken.

Extra toelichting
We zijn heel tevreden over het product. Voldoet aan de verwachting, zoals beschreven is in de omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker81 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen en transport verlies vlekkenloos

Service
Ik had nog even nagebeld over de bestelling en eventuele andere mogelijkheden van vergelijkbare producten ik werd goed geholpen

Assortiment
Op zich groot, echter het was lastig om een extra grote afzuigkap te vinden

Aanbeveling
Erg tevreden

Extra toelichting
Ik heb al eerder bestellingen geplaatst. Wat wel fijn zou zijn om (als klant) bij de bestelling een kleine specificatie voor de bezorger te zetten. Dan kan de klant uitleggen waar er bezorgt kan worden indien niet aanwezig. Altijd fijn. Ik kan me niet meer goed herinneren of dit bij jullie kan. Dus zo ja heel fijn, zo nee, graag aanpassen, dat geeft de klant een gerust gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Skoesie 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke webshop met ruim assortiment. Het gewenste product was direct te vinden. Betalen kon bij aflevering, zonder extra kosten. Makkelijk, duidelijk en snel bestelproces. Levertijd sneller dan verwacht en bezorging ging naar 100% wens. Communicatie over bezorging was uitstekend. Wil je los van de keukenleverancier inbouw apparaten bestellen of ter vervanging van oude/defecte apparaten, dan kan ik Keukenloods aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcske55 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
zeer goede service had op enkele dagen al mijn toestellen thuis en levering was ook netjes op tijd na goede afspraak

Assortiment
ik heb alle toestellen kunnen vinden die ik graag had

Aanbeveling
ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
ik heb gemakkelijk gevonden wat ik moest hebben en dat alles aan een goede prijs en ben ook zeer tevreden van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rumsloot 19-03-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet enkele vragen gesteld en keurig antwoord gekregen.
Omdat ik toch nog een paar vragen had ben ik zelf langs de winkel in amsterdam gegaan en werd daar keurig geholpen!

Service
In de winkel in amsterdam ben ik op een plezierige manier voorgelicht en geholpen.
De monteur die de ijskast kwam brengen en installeren was een keurige meneer die zeer netjes werkte en in alle opzochten een perfecte service verleende.

Assortiment
Heeeeeeeel veel keus tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Goed voorbeeld doet volgen:)

Extra toelichting
via internet enkele vragen gesteld en keurig antwoord gekregen. Omdat ik toch nog een paar vragen had ben ik zelf langs de winkel in amsterdam gegaan en werd daar op een fijne manier voorgelicht en geholpen! De monteur die de ijskast kwam brengen en installeren was een keurige meneer die zeer netjes werkte en in alle opzochten een perfecte service verleende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris121 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar, fijne openiningstijden.

Service
zeer goed meegedacht

Aanbeveling
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Fijne ervaring, volgende keer zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 1984 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site werkt goed en overzichtelijk. Op vragen via de email werd snel gereageerd

Service
De levering was snel geregeld. 1 apparaat had een lichte beschadiging. Hier werd zeer makkelijk mee omgegaan en binnen een paar dagen kwamen ze de nieuwe leveren en oude ophalen. Keurig!

Assortiment
Alles wat wij wilde konden ze leveren. We hadden van te voren al een hoop bekeken en uitgezocht.

Aanbeveling
Goede concurrerende prijzen met een uitstekende service

Extra toelichting
Keukenloods heeft een duidelijke website. Ze reageren snel op vragen en problemen worden keurig en snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Vercammen 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk via internet!

Service
Super. Ik had eerst even gebeld welk apparaat binnen ons budget goed was en hij werd de volgende dag al geleverd!

Assortiment
Vele merken en prijsklasses.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Fijne apparatuur en goede service. Wat wil je nog meer! Bij een volgend defect apparaat zeker de moeite om hier weer eens te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moude 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet te bestellen, plaatsingsafspraak volgens eigen voorkeur.

Service
Alles was compleet en keurig geleverd, incl. de aangevraagde extra's.

Assortiment
Meer keuze is (wat mij betreft) altijd beter, mits het dan niet te duur wordt.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mlnijzink 19-03-2015 In de winkel gekocht
almere- buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
er wordt je niets opgedrongen

Service
alles perfect en snel geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zou ik zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Bresser 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en doeltreffend

Service
het gekochte poroduct, een afzuigkap funktioneerde niet en werd direct omgeruild

Assortiment
grote keuze e goede vergelijkingsmogelijkheid

Aanbeveling
goede ervaring kun je ook goed uitdragen

Extra toelichting
zie hiervoor per onderdeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pardoel 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik had een oven besteld, echter was deze oven niet meer op voorraad op dat moment. Keukenloods heeft op dit moment contact met mij opgenomen en de €80 duurdere versie van deze oven aangeboden voor de zelfde prijs! Deze kreeg ik ook al gelijk de volgende dag binnen, top service dus en een volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas V 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Beste prijs en snelle levering !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Spa 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzicht op internet.
Dingen waar je meer van wilt weten is een telefoontje voldoende om er achter te komen hoe het in mekaar zit.

Service
De afspraken die gemaakt worden komt dit bedrijf ook na.
Goederen die bestelt zijn komen ook op tijd binnen volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze in assortiement.

Aanbeveling
De zaken die ik met dit bedrijf heb gedaan is helemaal niets mis mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman & thea 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoef niet uit huis en reacties van andere kopers

Service
Snelle levering en zeer correcte chauffeur

Assortiment
Genoeg maar beetje moeilijker om te vergelijken

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden

Extra toelichting
1 ste keer zo'n apparaat via internet gekocht maar prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keukenloodsbezitters 18-03-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijk geholpen. En goed advies gekregen. Op de website hadden wij al apparatuur uitgekozen. Uiteindelijk door goed advies hebben wij toch andere apparatuur besteld. Bij aflevering kan je betalen.

Service
Wij zijn zeer tevreden over de service, zowel in de winkel als het bezorgen en plaatsen. Keurig een dag van te voren op welk tijdstip men kan bezorgen. Contacten met de winkel zijn ook goed te noemen.

Assortiment
Goed assortiment. Je hebt voldoende keuze ! Wij zijn blij wat wij gekocht hebben.

Aanbeveling
Goede service ! Personeel is vakkundig. En een snelle service tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bcdekoning 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na een bezoekje in waddinxveen de keukenloods was het glashelder. Geweldige sevies.

Service
Priima, kan niet anders zeggen.

Assortiment
Kan vinden wat ik wil.

Extra toelichting
Een prima prijs voor een prima product. Ook een goede service in de keukenloods zaak in waddinxveen. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Olde keizer 18-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Erg duidelijk allemaal! Goed overzicht

Service
Vriendelijk, snel en behulpzaam

Assortiment
Veel keuze!

Extra toelichting
Erg tevreden!! Volgende bestelling word weer bij jullie. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gwen2006 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms was ik op de site wat kwijt, zoals een eerder gedane aanbieding. Uiteindelijk wel weer gevonden.

Service
Wat ik erg leuk vond, na het artikel geplaatst te hebben in mijn winkelwagen kwam er nog een aanbieding.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Alles was goed geregeld

Extra toelichting
De enige tip die ik heb, in de mail staat dat je gebeld wordt voor een afspraak, maar het blijkt dat je zelf moet bellen. Na een afspraak te hebben gemaakt voor de volgende dag wist ik niet hoe laat de levering zou zijn, dus ik was om 8 uur al start klaar. Vervolgens heb ik gechat met een medewerker die aangaf dat er nooit voor half 11 geleverd zou worden en dat ik rond 10 uur nog een mail zou krijgen. Dat klopte ook maar ik denk dat het handig is dit van tevoren even kenbaar te maken. Overigens had ik gevraagd om een half uur van tevoren gebeld te worden en dat heeft de chauffeur ook gedaan. Dus super

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjmkramer 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, ruime keus, betaling gemakkelijk, overzichtelijk bestelproces.

Service
Achterlaten vraag via contactformulier kan beter. Uiteindelijk wel afdoende antwoord. levertijden en bezorging prima.

Assortiment
Assortiment ruim, omschrijving van artikelen zou soms wat uitgebreider mogen (ik ben een leek geen expert). Prijzen zijn zeer concurrerend.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Prima winkel, uitgebreide keus, correct antwoord op vragen en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berny 01 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zondag 22.00 uur besteld op Internet maandagmiddag geleverd

Service
Super snelle en betrouwbare levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Al aanbevolen aan anderen. Kan plaatselijke witgoed leverancier niet tegen op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantina 22 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snelle levering ,
duidelijke handleiding.

Assortiment
diverse mogelijkheden ,voor
uitbreiding van de keuken.

Aanbeveling
kwaliteit voor een mooie prijs

Extra toelichting
gewoon een prettige online winkel, de klant is hier nog de klant.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Freek Baan 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles kan online

Service
De bestelling verliep erg vlot en de aflevering in goed overleg

Assortiment
Voldoende keus in merk en types met alle noodzakelijke informatie

Aanbeveling
100% tevreden dus voor herhaling vatbaar

Extra toelichting
100% tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhzf.info 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
easy

Service
goed geholpen na aankoop

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zoals boven omschreven
snel ruime keuze en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel_66 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even telefoontje, 5 min. alles geregeld, oven gekocht tegen mooie prijs.

Service
Nieuw model oven tegen prijs van oud model! heel netjes.

Assortiment
Ruim, zeer ruim

Aanbeveling
Tja, goede ervaring met Keukenloods, dan vertel je dat wel verder.

Extra toelichting
Fijne zaak, goed contact gehad alles zeer professioneel en prettig geregeld. Via winkel Nederweert én Online winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.N.Schut 18-03-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar met de auto,zondag openstelling

Service
zeer vriendelijke ontvangst en met je meedenken en je goed advies en uitleg geven.

Assortiment
deze is iets minder dan op internet getoond wordt, heb er wel begrip voor want je kan niet alles uitstallen.

Aanbeveling
door de algemene ontvangst, service belofte nakomen, zeer correcte monteurs .

Extra toelichting
wat ik al eerder heb aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Coppens 18-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kiest je apparatuur uit en alles wordt binnen zeer korte termijn geïnstalleerd, zonder veel gedoe.

Service
Wij hadden een oven besteld, maar deze was niet meer beschikbaar. Zonder extra kosten werd een duurder model geleverd!

Extra toelichting
Er wordt zeer snel geleverd. Afspraken worden heel goed nagekomen. Men kon zelfs rekening houden met het tijdstip van aflevering en installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Feijen 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze maken en vergelijken via de site is prettig. Evt vragen daarna snel en goed beantwoord. Bestelling via internet duidelijk en vervolgens goed te volgen.

Service
Ivm wijzigingen van Sleuteloverdracht zeer soepel aflevermoment een aantal keren kunnen wijzigen, met steeds een heldere bevestiging. Telefonisch plezierig geholpen, super.

Assortiment
Zeer ruim, wat wij zochten was er tegen scherpe prijs.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over keuze, prijs en wijze van aflevering. Inmiddels meerdere mensen gewezen op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KiwiAr 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en snel te vinden info. Bestel proces verloopt soepel en correct.

Service
Keurig geholpen via telefoon; probleem dat ik een nis in de keuken had van 59.5cm voor een fornuis van 60cm. Gebeld en er heeft iemand in de winkel voor mij precies opgemeten hoe breed het fornuis was. Tevens is de bestelling op afgesproken tijd geleverd, binnen 24 uur.

Assortiment
Dit is de 2e keer dat ik hier iets bestel. Dat is niet voor niks, ik vind het assortiment en de keuze goed, er is in vele prijsklassen wel iets te vinden

Aanbeveling
Over bestelling en service en gemak niets dan lof. Wel puntje van kritiek is de informatie die bij de producten staat: er staat dan wel een disclaimer bij van Keukenloods, maar de info bij sommige producten klopt niet. Moest dat zelf mbv de websites van de fabrikanten achterhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de keukenkampioen 17-03-2015 In de winkel gekocht
Almere doemere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
dichtbij,toegankelijk, goedkoop

Service
moesten vrij lang wachten wegens drukte. vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
redelijk ruim assortiment

Aanbeveling
goede prijs-kwaliteit

Extra toelichting
ik zou er weer gaan kijken bij noodzaak nieuwe keukenapparatuur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tevreden82 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien14 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer duidelijk en overzichtelijk, zodat je gelijk vindt wat je zoekt.

Service
Vlotte en accurate mensen, die gelijk reageren op je bestelling of vraag via mail en telefoon.

Assortiment
Genoeg A-merken in het assortiment.

Aanbeveling
Vlotte service en levertijd

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods, daar ik een vlotte levering had, nadat ik met de montage-afdeling een afspraak had gemaakt voor inbouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bull1970 17-03-2015

Algemene score

6,8

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

porturoy 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles goed geregeld en de prijs is ook goed. ik koop in de toekomst meer apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Blokland 17-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
na een korte uitleg van mijn wens werd er een schets gemaakt van het te bestellen blad.

De bestelling is per post bevestigd.

Service
De afspraak voor levering door de afdeling distributie werd keurig nagekomen.
Op de dag van levering werd ik door de chauffeur 10 minuten voor aankomst gebeld met de mededeling dat hij er bijna was.
Super!

Aanbeveling
Als Keukenloods altijd op deze manier te werk gaat dan zou het zo maar een 10 kunnen zijn. Nogmaals Super. Erg voorbeeldig.

Extra toelichting
Zie aanbeveling.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

davy9876 17-03-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zelfde dag geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teuntje1957 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site! Ruime sortering met ruim voldoende gegevens. Makkelijk te bestellen en betalen met mobiele pin is ideaal.

Service
Ik had wat vragen over de levering en werd via de chat uitstekend geholpen. Er werd zelfs even voor me uitgezocht of het artikel op voorraad was bij de leverancier.

Assortiment
Ruime keuze en prima prijzen. Nergens beter kunnen vinden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

senden1952 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerhard H 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was voldoende
voor de bestelling

Service
De volgende dag op de afgesproken tijd geleverd

Aanbeveling
Op internet en ook telefonisch snel en goed bereikbaar. Duidelijk en goed advies

Extra toelichting
Aankoop verliep volgens het boekje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leslie1982 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om je keuze online te maken

Service
Zeer vlugge en correcte levering

Assortiment
Zeer ruime keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Goedkoper is moeilijk te vinden

Extra toelichting
Het was een zeer prettige ervaring om hier te winkelen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bruin 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken, adresgegevens invullen en betalen. Simpeler kan haast niet

Service
Zaterdag besteld, maandag geleverd. Oude apparaat meegenomen. Alles was goed gegaan

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals was aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Lambrechts 17-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Bezoek aan de showroom in Roosendaal was erg aangenaam. Vriendelijk onthaal en er werd tijd genomen om op alle vragen te antwoorden.

Service
Er werd een offerte opgemaakt en later werd deze op verzoek aangepast aan de gewijzigde wensen. Toestellen werden besteld en op de afgesproken dag keurig geleverd.

Assortiment
Nergens zag ik een dergelijk, uitgebreid assortiment keukentoestellen.
De verkoper kende bovendien erg veel specificaties.

Aanbeveling
Prettige ervaring: duidelijke info, scherpe prijzen en keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana vd Heuvel 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel makkelijk via ideal online betaald en snelle afwikkeling van communicatie en levering

Service
Makkelijk en snelle service

Assortiment
Veel keuze voor leuke prijzen

Aanbeveling
Goedkoop en snel

Extra toelichting
Zeker een positieve ervaring. Ben nu al een 2e order aan het plannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Dam 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geregeld

Service
keurig afgehandeld

Extra toelichting
prima service en kwamen de afspraak goed na met een goede monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Klomps 17-03-2015

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was goed. ging perfect met kopen via internet.

Service
Was goed. ze waren op tijd en hebben alles netjes ingebouwd en ook het oude mee genomen.

Assortiment
Veel te koop.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Was zoals ze zeiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AJC K 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, tijdig en volledige informatie en niet vooruit betalen.

Service
Vaatwasser werd keurig op tijd geleverd. Pinnen in m'n keuken en binnen een week al in huis.

Prijs van mijn aankoop was veranderd en ik heb keurig het bedrag terug gekregen. Zonder moeilijk gedoe.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews