Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Filemene 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet makkelijk te vinden(vaatwasser);makkelijk te betalen en zelf af te halen bij magazijn

Service
vlot beantwoorden van onze vragen;op korte termijn afhalen vaatwasser.

Assortiment
voor ons ruim voldoende

Aanbeveling
gezien onze ervaring,aan ieder die het horen wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton2015 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, goede informatie over levering

Service
Zeer vakkundig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Keukenloods heeft een ruim en overzichtelijk assortiment met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginger259 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en goed geregeld

Service
Bij problemen komt er iemand langs

Assortiment
Ruim. Zowel in prijs als in kwaliteiten.

Aanbeveling
Aan vrienden en bekenden. Dat doe ik al.

Extra toelichting
Prettige contacten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Vd Broek 26-06-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben goede uitleg gekregen bij de winkel over de aanschaf van onze vaatwasser. Ook warden we zelf benaderd over wanneer de vaatwasser geleverd zou worden. Zelfs op de dag zelf volgde nog een telefoontje met de verwachte levertijd.

Service
Zie boven, dit geeft al aan hoe goed de service verlening is. Geen verdere woorden nodig.

Assortiment
Voldoende keuze tussen verschillende vaatwassers, van goedkoop tot duur, van goede tot super kwaliteit.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

Extra toelichting
Zie boven alle motivatie voor een positieve beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franchesse 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de Keukenloods heb ik ervaren dat ik erg goed geholpen werd bij het kiezen van de verschillende producten.

Service
Men heeft steeds adequaat gereageerd als dat nodig was. Het product bleek een langere levertijd te hebben dan verwacht - men heeft mij daar steeds keurig van op de hoogte gehouden.

Assortiment
De Keukenloods heeft een grote sortering en ik kan dan voor vrijwel alles terecht.

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak bij de Keukenloods gekocht en de zaak ook al heel vaak aanbevolen.

Extra toelichting
De Keukenloods is een zaak waar ik graag kom als ik bepaalde artikelen nodig heb. Wij hebben er in het verleden ook een keuken gekocht en daar zijn wij ook heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benj46 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een overzichtelijke site en goed aanbod.

Service
na gebeld te hebben met Keukenloods werd alles binnen een uur geregeld. Dit zie je niet vaak.

Assortiment
genoeg keus.

Aanbeveling
kan geen slechte eigenschappen ontdekken. ben erg plezierig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gadidjah 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Makkelijke bestelling, snel en goede service.

Extra toelichting
Mijn koelkast had een lichte beschadeging bij aankomst, helaas wel zichtbaar in het aanzicht. Binnen een paar dagen werd hij omgeruild. Heb vaker apparaten hier gekocht, en ik zou het zo weer doen. Scherpe prijzen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs76 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en de zoekfuncties zijn goad afgestemd op de wensen van de klant

Service
Wij zijn zelf naar de winkel in Nederweert gegaan en zijn daar zeer goed geholpen, wijzigingen achteraf waren ook geen problem.

Assortiment
Alles wat we wilden hebben konden we vinden en vergelijken.

Aanbeveling
Absoluut. Mijn aanbeveling zou het ook zijn om in de winkel zelf ook te gaan kijken, vanwege de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bestelling keukenloods 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
zeer tevreden,snelle levering en goed bereikbaar via telefoon !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie Winands 24-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig zoeken met achtergrond informatie

Service
meedenken van personeel

Assortiment
we konden alles vinden wat we nodig hadden

Aanbeveling
betrouwbare keten met ervaren personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R teunisse 24-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Komt redelijk snel iemand om je evt te helpen

Service
Duidelijke antwoorden op onze vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Er is voor elk budget apparatuur te vinden

Extra toelichting
Overall prima winkel en veel keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbjtan 24-06-2015

Algemene score

7,5

Service
Kraan die volgens website op voorraad was bleek in de winkel niet op voorraad te zijn. Gratis toezending werd geregeld. Had ook bijvoorbeeld nog 10% korting kunnen zijn....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. Bruil-Niekamp 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonische vragen gesteld en telefonisch besteld. Ook nog gratis thuisbezorgd.

Service
Weet niet. Nog maar een week in bezit. Maar denk dat dat wel goed zit.

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Vriendelijke Mario de Boer. Super bedankt voor het te woord staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

reinjan 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje en we kregen goed advies een mooie offerte en een makkelijke bestelling.

Service
zie hierboven.

Assortiment
wat wij wilden hebben ze dus een groot assortiment.

Aanbeveling
gemakkelijk snel en betaalbaar.

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden en hebben al tweemaal eerder hier iets gekocht du als we in de toekomst iets nodig hebben gaan we dat zeker hier doen. mvg jantine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

straver67 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak van het assortiment in de winkels en ook de internet site is bijzonder overzichtelijk

Service
de service is helemaaal goed!!
wanneer je een bestelling hebt gemaakt word je voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
ook het personeel is zeer behulpzaam

Assortiment
een hele grote keuze in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
wij hebben totaal geen spijt dat we onze producten bij de keukenloods gekocht hebben. in de winkels word er de tijd genomen voor al je vragen en informatie. de levering was perfect geregeld. zou er zeker weer een aankoop doen als dat nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel harskamp 24-06-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk en makkelijke site

Service
bezorging werd netjes telefonisch gepland en bij een vraag van mij werd gelijk nakeken en uitgelegt

Assortiment
zeer ruime keuze met duidelijke omschrijving en prijs

Aanbeveling
zeer tevreden dus is sowieso aan te raden

Extra toelichting
zeer tevreden dus is sowieso aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henjuk 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Verkoper nam de tijd, gaf duidelijk uitleg en advies.
Sfeer vriendelijk en niet opdringerig, kreeg de tijd om rustig vragen te stellen en na te denken

Assortiment
assortiment ruim voldoende, werden zelfs via internet vergelijkingen getoond.

Aanbeveling
Heel erg tevreden, klantvriendelijk, nemen de tijd voor je!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC Wilhelmsson 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soms is het wel moeilijk een vergelijkbare product te vinden als de kozen product niet meer leverbaar is. Maar ik heb andere websites gebruikt om de specificaties uit te vinden, die belangrijk voor waren.
Snelle en correcte reactie een informatie over de leveringstijd een de levering zelf.

Service
Vriendelijke en snelle reacties. Een keer heb ik geen reactie gekregen en heb daarom gebeld. Maar de andere keren heb ik een snelle reactie gehad.

Assortiment
Soms zijn er apparatuur dat wanneer je wilt bestellen, zijn ze niet te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Teunisse 23-06-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik ben uitstekend geholpen tijdens de aankoop. de inbouw van de gekochte apparatuur is keurig geregeld, zonder ook maar één keer na te hoeven bellen.

Service
apparatuur thuisbezorgd door inbouwbedrijf. Ontbrekende zaken werden direct dezelfde dag nog thuis bezorgd. De inbouwer zelf was hier ook erg blij mee.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik zou hier zelf bij een volgende aankoop zeker naar terug gaan

Extra toelichting
prettige omgang met de klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil.gielen 23-06-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ervaren en kundig winkel personeel Nederweert !!
Levertijd super !!

Assortiment
Alles voor de inrichting van een nieuwe keuken kunnen vinden tegen een zeer scherpe prijs !!

Aanbeveling
Goede prettige en
vriendelijke contacten gehad met personeel Nederweert. Maar vooral voor de zeer scherpe prijzen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ndroog 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Koelkast werd thuis bezorgd en binnen 45 min was oude koelkast uit de kast gehaald en nieuwe koelkast geplaatst.

Service
Ook rooster van de keuken dat los zat werd door de monteur nog even vastgezet

Aanbeveling
Snelle duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JW Verheul 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke pagina

Service
telefonisch contact erg plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny68 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Na wat voorwerk, waarbij ik alle benodigde gegevens bij elkaar had gezocht, was een telefoontje naar Keukenloods voldoende om snel de bestelling af te kunnen ronden.

Service
Snelle levering met de mogelijkheid om de apparatuur in te laten bouwen. Bij de inbouw is helaas een frontpaneel beschadigd. Er wordt echter alles aan gedaan om dit te herstellen. Ik heb er vertrouwen in dat dit goed komt.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende apparaten en merken, met een uitgebreide variëteit in inbouwmaten.

Aanbeveling
Combinatie van bovenstaande, in combinatie met voordelige prijzen. Daarbij het gemak van de keuze om apparatuur in te laten bouwen.

Extra toelichting
Ruime keuze,breed assortiment, in combinatie met voordelige prijzen. Daarbij het gemak van de keuze om apparatuur in te laten bouwen. Ook als daarbij iets anders loopt dan verwacht (zoals in mijn geval schade aan frontpaneel) dan wordt initiatief genomen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Herrmann 23-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We hebben het product via de winkel besteld. We vinden het fijn om eerst geadviseerd te worden alvorens een keuze te maken. Via de winkel hebben we de online bestelling geplaatst waarna een kleine aanbetaling gemaakt moest worden.

Service
Goede service van personeel. Tevens goede service van het inbouwteam

Assortiment
Het assortiment is zeer breed. Binnen elke prijsklasse is er wel een product te vinden.

Aanbeveling
Wij hebben al meerdere producten via Keukenloods besteld en zouden dit zeker willen aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toerse 23-06-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel warm en veilig

Service
direct netjes en correct geholpen

Assortiment
zag er netjes en overzichtelijk uit, doch wij hebben niet verder gekeken dan waar wij voor kwamen, dus kunnen wij op het andere niet oordelen.

Aanbeveling
Ja, wij hebben hier een goed gevoel bij.

Extra toelichting
ik ben trots op mijn product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mirella van der Veen 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website. Zonder problemen kun je verschillende artikelen vergelijken. Het bestellen was zo gebeurt en wat betreft de betaling: je kunt direct betalen met iDEAL of bij aflevering. Wij hebben gekozen voor het laatste en we hebben geen dag langer hoeven wachten op de bezorging als wanneer we het direct hadden betaald.

Service
We werden keurig op de hoogte gehouden via email hoe het ervoor stond met onze bestelling. En toen de gehele bestelling compleet was werden we gebeld voor een lever afspraak. De jongeman die hem heeft bezorgd heeft hem zelfs binnen gezet terwijl ze dit helemaal noet hoeven te doen.

Assortiment
Ruime keus in de artikelen die ze aanbieden en overal een duidelijke beschrijving bij.

Aanbeveling
Mocht er in onze omgeving iemand zijn die een nieuwe keuken of nieuwe apparatuur nodig is dan zullen we ze zeker doorverwijzen naar Keukenloods.

Extra toelichting
Al met al een keurige winkel en een keurige afhandeling van onze bestelling. Ik zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William van den Hatert 23-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en bezorgen

Service
prettige mensen aan de telefoon en bezorging ok

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima zaak!

Extra toelichting
Goede samenwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietien 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.Hielkema 23-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Geen hulpmiddelen nodig gehad.
Zelf winkel bezocht.

Service
Aandacht voor klant in winkel
minimaal Eigenlijk onvoldoende.Service monteurs bijzonder professioneel en attent Een tien!

Aanbeveling
Doelgericht gezocht en zelf snel gehandeld.
Alleen vluchtig assortiment bekeken en nóóordeel voldoende voorradig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Grumpy123 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en telefonisch goed bereikbaar.

Service
Richard dacht mee omdat de koelkast die ik in gedachten had een langere levertijd had, prima alternatief en supersnel geleverd!

Assortiment
Behoorlijk veel keuze.

Aanbeveling
Als ik hoor dat iemand iets zoekt qua inbouwapparatuur wijs ik hem/haar op jullie site.

Extra toelichting
Vriendelijk, gemotiveerd, meedenkend personeel, ik heb hun werk een jaar gedaan,dat bedrijf heeft recessie helaas niet doorstaan maar ik weet wel wat er op de achtergrond bij komt kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rsmit1 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan je artikel rustig bekijken en vergelijken en keuren op kwaliteit zonder de verkooppraatjes

Service
U reageerde gelijk op een mankement/defect. Het werd gelijk doorgegeven aan de fabrikant zonder er nog verder energie in te steken.

Assortiment
Is goed.

Aanbeveling
Aan iedereen die het horen wil. En wel voor het gemak en de correcte afhandeling van de aankoop.

Extra toelichting
Prima zaak, service ! Een klacht wordt doorgegeven aan de leverancier/fabrikant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

charles 47 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Heel gang van zaken is hartstikke helder en efficiënt. Ook het afhalen, was prima geregeld.

Assortiment
Zover ik heb kunnen zien oké

Extra toelichting
Prima zaak, goede organisatie en goede merken, wat wil ja als klant nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk Eggermont 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima Website met veel info en keuzes.

Service
Bestelling zoals afgesproken binnen 24 uur binnen, met een duidelijke mail waarin de bezorgtijd werd aangegeven.
En alles werd keurig binnenhuis afgeleverd binnen de afgesproken tijd.

Assortiment
Teveel om op te noemen maar duidelijk gerangschikt op de website.

Aanbeveling
Aan een ieder, ruime keuze goede website, en ook service/verkoop afdeling waar je met je vragen terecht.

Extra toelichting
Kan de Keukenloods aan een ieder aanraden, prima website met veel info, en uiteraard goede prijs. Ook telefonisch prima geholpen en te woord gestaan. Al met Al prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janno2 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volstrekt probleemloze afhandeling van de order, goede iformatie over gang van zaken

Service
Feed-back via internet is uitstkend

Aanbeveling
Beste prijs, pus vlotte afhandeling en aflevering

Extra toelichting
Op zoek naar een niewue koelkast via het internet bood Keukenloods de beste prijs, met gratis bezorging. De afhandeling van de order, incl follow-up van de uitlevering, was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lee142 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanachter de computer vergelijken en dan keuze maken

Service
communicatie over tijdstip bezorging is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel89 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk besteld en gemakkelijk opgehaald.

Service
Prima geholpen, dmv mail en in de winkel.

Assortiment
grote keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Vanwege de service, het assortiment, prijs en levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bouwfrl 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
weet ik niet want ik heb nog geen problemen gehad

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
voordeel van internet maar ook de zondagopening.

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven de zondagopening en gemak internet

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Andrea 13 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wanneer het jou past , op je gemak winkelen!

Service
Ik had nog 2 vragen , de eerste hadden ze direct een antwoord op en de andere vraag moesten ze zelf even uitzoeken en werd ik later in de middag voor terug gebeld !

Assortiment
Voor mij ruim voldoende , de keuze is reuze !

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen aanbevelen , ben ergtevreden over alles !

Extra toelichting
Ben erg goed en zeer deskundig geholpen. Zeer vriendelijk te woord gestaan, kan niet anders zeggen mn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Zwaag 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Uitstekend behandeld

Assortiment
Grote keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Prima afgehandeld

Extra toelichting
Voordelige Prijs Overzichtelijke levering Kortom uitstekende afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy graus 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kortom niks negatiefs te melden,zelfs voor de oudere generatie zeer overzichtelijk
qua website,bestelling, betaling

Service
Was voor ons de eerste maal dat we iets on-line bestellen en wij hebben dan ook niks dan lof , gemakkelijk om de bestelling te volgen,zeer vlotte communicatie, afspraken worden correct nageleefd. Dikke proficiat

Assortiment
Voldoende keuze,heb alles terug gevonden wat hier in Belgie te verkrijgen is bij toch niet de minste winkels,Voor identiek hetzelfde minder moeten betalen dan weet je het wel en betaal ik voor Belgie zeer graag die 20 euro verzendingskosten.

Aanbeveling
Wat goed is mag in het zonnetje gezet worden waarom dan niet deze aangename ervaring door te geven aan vrienden en kennissen.
Niks beter dan mond tot mond reclame

Extra toelichting
Zie hierboven, doe zo verder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.v.Soelen 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snel en makkelijk

Extra toelichting
Op grond van reacties van andere kopers, de prijs en de indeling van de machine was onze keuze snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Alexis 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de webshop eerst een keuze gemaakt van een paar modellen, vervolgens in de winkel doelgericht beoordeeld.

Service
In de winkel geen opdringerige verkopers, wanneer nodig is er een verkoper beschikbaar

Assortiment
In de webshop een erg grote keuze in de winkel iets minder maar zeker niet te weinig

Extra toelichting
We hebben koelkast en een vaatwasser gekocht. Koelkast is netjes bezorgd. De vaatwasser kwam uit de outlet, thuis bleek montageset voor het frontpaneel te ontbreken. Na een e-mailtje naar keukenloods was het montagesetje na een paar dagen binnen. Prima geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vissen2 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker dichtbij en het thuisbrengen goed thuis

Service
netjes op de hoogte gehouden van het thuis brengen

Assortiment
lekker uitgebreid

Aanbeveling
dat er een groote keus is

Extra toelichting
wij hebben echt geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredengebruiker1949 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goe ingerichte werkwinkel. Uitstekende klantgerichte hulp bij vragen.

Service
Mensen denken mee en komen bij je thuis meten.

Assortiment
Veel keuze mogelijk.

Aanbeveling
Goeie winkel, met ruim assortiment en uitstekende service.

Extra toelichting
Goede service ruime keuze en lage prijzen. Wat wil je als klant nog meer. Oude apparatuur wordt meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien Jansen 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Ik had nog wat vragen, mij werd een ander apparaat aanbevolen. Was duurder maar kreeg ik voor de dagprijs.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Absoluut, snelle levering, heldere afspraken. Zeer klantvriendelijk!

Extra toelichting
Zie hierboven! Ik kreeg de keukenloods ook aanbevolen via iemand anders. En zal dat zelf Ook doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kanjers 23-06-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet

Service
Als je bestelling binnen is wordt er contact met je opgenomen en je kunt afspreken wanneer je het thuis bezorgt wil hebben

Assortiment
De keuze is reuze kan niet anders zeggen

Aanbeveling
Ik beveel hem van harte aan want wij hebben er een goede ervaring mee

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de keukenloods in Hoorn. Kundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Frikken 23-06-2015 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

7,0

Gemak
gekeken op website. Prijs was goed. Daarna naar keukenloods Zaandam om het fornuis te zien. Daar was de prijs 300,- hoger. Later bleek een verkeerd prijskaartje te zijn neergezet.

Service
fornuis wordt op de stoep achtergelaten. (165 kg) zoek het maar uit.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prijstechnisch scherp. Deskundigheid Zaandam matig.
Verkoper te jong. Wist er weinig van.

Extra toelichting
Wanneer je handig bent, zeker ivm de prijs prima. Voorlichting kan beter. Op mijn vraag of een perilex schakeling voldeed, werd ja geantwoord. Bij navraag wegens het ontbreken van een schema voor perilex aansluiting, bleek voor dit type fornuis een 3 fase aansluiting nodig te zijn. Kosten totaal extra 700,-- Hadden ze wel moeten weten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jansen Goirle 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website die zich ook eenvoudig laat doorzoeken.

Service
Heldere communicatie met duidelijk statusupdates van de order.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Het is mij goed bevallen en de prijs ook erg scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beekmans11 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Koelkast kapot, even op de ipad, duidelijke site, 2 dagen later nieuwe koelkast in huis

Service
De service nog niet nodig gehad maar ik ga ervan uit dat die goed is.

Assortiment
Vele merken en artikelenm

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Extra toelichting
Gemak, ruim assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lub1979 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit huis kan je alles regelen. Zelfs met vragen tijdens het zoeken wordt je telefonisch snel geholpen.

Service
De medewerker denkt met je mee tijdens het telefonisch onderhoud en wijst je op een eventuele aanbieding van het product dat je wil bestellen. Prima gedaan.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots voldoende.

Aanbeveling
Ik ben prima geholpen tijdens mijn telefonische vragen over het bestellen van een inductiekookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews