Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2575 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

payv 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke verwijzingen geen zoekwerk

Service
prima,duidelijke meldingen over verzending, status en moment van levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goed, afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de_Graaf 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vestiging van Keukenloods in Alkmaar.

Service
Zeer vriendelijk geholpen. Absoluut niet het idee dat men je een duurder exemplar probeert te verkopen. Eerlijk en helder advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter postma 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet lekker rustig uizoeken

Service
is goed ,snel netjes

Assortiment
veel keuze,goede beschrijving bv. inbouwmaten

Aanbeveling
goede kwalieteit prijs verhouding.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden ,netjes geleverd oude vaatwasser weer mee genomen.het apperaat doet het prima droogt goed het glansd mooi en schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem020153 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

amber2004 11-11-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was goed te vinden

Service
In Zwaag goed geholpen

Assortiment
Voldoende artikelen ter inzage

Aanbeveling
Hebben dat reeds gedaan

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.J.Eckhardt 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede en duidelijke site om de bestelling te bekijken en te plaatsen. Snelle en verzorgde aflevering. ook oude apparaat is meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze in merk apparatuur

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar in nakomen afspraken, goede uitgebreide keuze in merk apparatuur. Zelfs inbouw en plaatsing is mogelijk.

Extra toelichting
Zeer betrouwbare internet winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

1ro 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke webwinkel.

Service
Geplande levertijd kon niet worden gehaald. Regelmatige telefonische update (ook na sluitingstijd vervoerder) van de mogelijke nieuwe aflevertijd.Wel dezezelfde dag geleverd.

Assortiment
Je hoeft niet meer naar de winkel. Vanuit huis kan je keuze's maken. Overdadigheid van revieuws van de producten.

Aanbeveling
Overzichtelijke website en prima frontoffice.

Extra toelichting
Alles in huis om naar terug te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vleeschouwers 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen opdringerigheid , goede begeleiding en geen hectisch gedoe.

Aanbeveling
Vriendelijk onthaal , zeer overzichtelijk , personeel zeer technisch onderricht

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Anton van der Veer 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben aan het zoeken geweest op Internet zowel bij winkels als webshop keukenloods bracht het gewoon gratis in huis .

Service
Na het contact en hulp bij het afsluiten Was de vaatwasser de volgende dag in huis De tijd werd aangegeven 15minuten later maar ja dat is dan geen probleem . Het kan altijd iets uit lopen .

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in de vaatwassers welke ik nodig had .

Aanbeveling
Zeker zoals nu alles verlopen is En de prijs heb nog extra korting gehad van 100 euro dat was mooi !

Extra toelichting
Heel tevreden heb gevraagd welk apparaat tot een bepaalde prijs klasse de voor keur had bij de betreffende verkoper . Die heeft mij het verschil netjes uit gelegd . En zelfs een ander type voor de zelfde prijs aangeboden . Nu maar hopen dat je geluk hebt met het apparaat . Hij werkt nu tot volle tevredenheid !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant uit Wassenaar 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en duidelijke website

Service
De routing mbt verzenden bestelling verloopt prima. Via mail verlopen de berichtgevingen

Aanbeveling
Zeker een van de goedkopere webwinkels

Extra toelichting
Prima levering. Conform afspraak netjes op tijd. Ook de oude apparatuur is meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toos kemp 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder dat je de deur uit moet heerlijk op je gemak uitzoeken en bestellen en zonder gezeur van een verkoper

Service
was echt heel goed

Assortiment
ruim en veel keus

Aanbeveling
aan een ieder die dat wil horen ben heel tevreden over jullie mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben weet ik jullie te vinden

Extra toelichting
gemak van alles ben een en al lof over jullie bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jashin 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
webside is volledig en dus makkelijk te bestellen

Service
Goede service en snelle beloofde levering

Assortiment
in winkel is best een keus te maken

Aanbeveling
Hebben een geode uitleg gekregen over wat wij wilden hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naamsambo 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebeld, geregeld!

Service
Monteur deed vakkkeundig en snel wat hij moest doen.

Assortiment
Ik heb alleen gekeken naar wat ik nodig had en dat hadden jullie in huis.

Aanbeveling
Geen gedoe en van alle gemak voorzien voor mensen die hier geen tijd in willen steken.

Extra toelichting
Ik ben zeek positief omdat ik een hekel heb aan gedoe met betrekking tot de onbelangrijke zaken des levens. Met één telefoontje en een mail was alles geregeld en dat vind ik perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marike45 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk te vinden op de site.

Service
Service is super goed. Daardoor heb ik de goede keus kunnen maken.

Assortiment
Keuze zat.

Aanbeveling
Ik zou het zeker adviseren aan andere.

Extra toelichting
Ik kan alleen zeggen dat ik heel prettig te woord gestaan ben en op een goed overzichtelijke site heb kunnen bestellen. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukens 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een goed prijs/kwaliteit verhouding, ruim assortiment, prima service, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans00711111 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
meedenken en snel beslissen met goede prijzen

Service
oprecht eerlijke adviezen en zeer snelle service zonder mitsen of maren of tegenwerpingen. Meedenken wordt zo plezierig.

Assortiment
werkelijk alles is er te krijgen

Aanbeveling
gewoon een goede winkel met prima service en zeer voordelige prijzen. Waar voor je geld.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnie 2014 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.
Telefonisch snel advies.
Betaling per pin aan huis.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en correct en snel geholpen.
Vervoer snel en netjes geholpen.
Alevering correct en vriendelijk.

Assortiment
Keuze genoeg in veel verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Onze laatste aankoop en ook al eerder: prima bevallen.
Ik ben Keukenloods al overal aan het aanprijzen.

Extra toelichting
Geen verdere motivering nodig lijkt me!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansvanuden 10-11-2014 In de winkel gekocht
ZAANDAM
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fantastisch geholpen goede service prachtig ingebouwd ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerrin Schipper-Sirre 10-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De smeg gasfornuis en de bosch koelkast moeten nog hun vaste plek krijgen in de keuken. Dit komt om dat ik zelf de keuken bouw. Het gemak van deze twee dingen moet nog ondervonden worden.

Service
De koelkast en de smeg oven zijn keurig bezorgd. De koelkast stond in huis maar de smeg oven stond nog buiten deze heb ik samen met een collega van mijn werk in huis gezet.

Assortiment
Het assortiment wat werd aangeboden was voldoende.

Aanbeveling
Deze winkel is goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid(pas op wel parkeergeld betalen) de winkel zelf geeft voldoende gelegenheid om je toch de juiste keus te laten maken. Maar maak van te voren eerst gebruik van de internet site.

Extra toelichting
Het is jammer dat we de aangekochte producten nog niet in gebruik kunnen nemen. Dit komt om dat ik zelf de gehele keuken zelf bouw. Maar ik hoop de keuken rond de kerst te kunnen gebruiken. Daarna zal ik mijn bevindingen aan u door mailen. Zelf wil ik nog bij de keukenloods een afzuigkap en een nostalgische kraan aan schaffen tct.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tom1212 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Mischa_keuken 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zelfs in het weekend waren jullie telefonisch bereikbaar!

Service
Ik heb een hele goede prijs betaald voor mijn oven en kon onderhandelen over de prijs

Assortiment
Is gewoon prima

Aanbeveling
Ik heb jullie al aanbevolen aangezien jullie gewoon goed in prijs en service zijn

Extra toelichting
Ik ben hartstikke tevreden en het winnen van een blender kan dat natuurlijk alleen maar vergroten ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janet Wals 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel in Zaandam is prima te bereiken en zit bij andere winkels in de buurt zodat je niet alleen voor uw producten naar dit adres moet.

Service
Personeel in de winkel in Zaandam is zeer vriendelijk en geeft goede adviezen. Is niet opdringerig. Na oriëntatie in de winkel heb ik thuis alles nog eens bekeken en online besteld.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zoals al vermeld, goede ligging, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Prettig winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.B. Edam 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlakbij woon- en werkadres, goed bereikbaar; daardoor is het ook uitnodigend om in de winkel te kopen en niet op de site

Service
goed advies ontvangen van werknemer

Assortiment
niet alle modellen op de site zijn in de winkel voorradig maar het assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
ruim assortiment van zeer veel keukenartikelen

Extra toelichting
Door de ruime keus en goede service van personeel in de winkel en de montagedienst ben ik een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

corjoke 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en makkelijk vanuit thuis je bestelling plaatsen

Service
geheel volgens afspraak

Assortiment
duidelijk en volledig

Aanbeveling
laat een ander ook genieten van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taruus 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een onderdeel nodig voor mijn fornuis. Na veel grondige vragen over welk toestel en de maten van het onderdeel, kreeg ik na een week een e-mail dat ik het op kon halen.

Service
Ik ben goed geholpen, ook aan de telefoon.
Ze hebben de kennis van de apparatuur die ze verkopen.

Assortiment
De winkel is ruim en overzichtelijk. Er zijn veel verschillende merken. Als je iets zoekt, zullen ze het wel hebben. En als je een onderdeel wilt hebben dat niet in de winkel is, zullen ze hun uiterste best doen om het voor je te vinden!

Aanbeveling
Concurrerende prijzen.
Groot assortiment.
Ruime parkeergelegenheid.
Je wordt persoonlijk geholpen. Ze zijn vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.

Extra toelichting
Ik had gewild dat ik mijn oven bij de Keukenloods had gekocht. Als je iets wilt kopen voor je keuken, dan kan je beter naar een speciaalzaak zoals de Keukenloods gaan dan naar een bedrijf dat ook mobieltjes, computers en andere apparatuur verkopen. Daar lijken ze toch minder kennis van de zaken te hebben. Dat merkte ik toen ik vragen ging stellen over het fornuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Potuijt 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan makkelijk bestellen en heb het zo in huis

Service
keurig op tijd en rekeninghoudend met de prijzen via andere winkels

Assortiment
pf genoeg mogelijkheden vooor wat ik zocht

Aanbeveling
zal dat doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam4951 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondag besteld maandag geleverd

Service
Netjes afgeleverd en op tijd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer zeker zou ik hem aanbevelen

Extra toelichting
Positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouter masselink 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen gaat heel makkelijk

Service
wordt netjes thuis bezorgt en de oude spullen mee genomen

Assortiment
alles voor de keuken

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
prettige winkel fijne af lever service oude vaatwasser werd netjes mee genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muziekliefhebber2 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
Snelle en goede offerte

Assortiment
Alle merken aanwezig

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Gebruiker 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel gratis parkeergelegenheid, voldoende personeel

Service
Alles wordt duidelijk uitgelegd, inbouwmogelijkheden aanwezig, afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Ruime keus in prijs van hoog naar laag, ruime winkel

Aanbeveling
Waarom niet, goed prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees zandbergen 07-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
.

Service
.

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Extra toelichting
Juiste randapparatuur tegen de juiste prijs. Ook aan de balie internetprijs gerekend. Ook vervoerder een prima partij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rhvonk 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ideaal, op internet uitzoeken, bellen of in het winkelmandje doen en de volgende dag wordt het aan huis geleverd.

Service
Wordt aan de telefoon gewoon heel goed te woord gestaan door deskundig personeel. Daardoor kan je een goede beslissing nemen om iets wel of niet te kopen!

Assortiment
Er zijn genoeg merken en types uit te kunnen kiezen.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen omdat er deskundig personeel is dat je te woord kan staan, een ruim assortiment en het wordt aan de deur afgeleverd!

Extra toelichting
Zeker aanbevelen omdat er deskundig personeel is dat je te woord kan staan, een ruim assortiment en het wordt aan de deur afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Velthuis 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Web-site is goed en gebruikersvriendelijk.

Service
De chauffeur die de wasmachine bij ons heeft afgeleverd was zeer bereidwillig, niets was hem teveel en was zeer vriendelijk.
Een dikke pluim voor de chauffeur !!!!! Kunt u hem dat doorgeven. De Keukenloods mag trots zijn om zulke medewerkers te hebben.

Assortiment
Assortiment is erg breed te noemen, maar je kan ook niet alles hebben in het assortiment.
Ik was namelijk op zoek naar een koelkast tafelmodel met een breedte van 50 cm, helaas hadden jullie dit niet in het assortiment anders had ik hem zeker bij de Keukenloods besteld.

Aanbeveling
Zie boven mijn motivatie, en belangrijker nog ik zal de Keukenloods zeker aanbevelen

Extra toelichting
Zie bovenstaand mijn motivatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B 1949 07-11-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Toch een min puntje, Tijdens het afrekenen is verkoper aan het fluisteren met een collega, dit vind ik niet netjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jdb12 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft eigenlijks niks te doen. Alleen Bestellen betalen en wachten!!

Service
Je wordt vriendelijk te woord gestaan door de koerier

Assortiment
voldoende keus

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Harrie H 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed bereikbaar, parkeergelegenheid en goede indeling binnenswinkels

Service
Apparaat buiten de garantieperiode : reparatieonderdelen werden vergoed. Plus navraag hoe de ervaringen was met Bauknecht ivm reparatie binnen de garantie termijn

Assortiment
zeer ruime sortering nieuwe artikelen, maar ook in de outlet

Aanbeveling
zeer tevreden over de vestiging in Zaandam

Extra toelichting
Over algemeen zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Myra21 07-11-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het is een scherpe prijs en de afhandeling na bestelling verliep soepel en we werden nog vlak voor het afgesproken tijdstip netjes gebeld vlak voor aankomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Bakker29 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid.
Overzichtelijke indeling van de showroom.

Service
Alle tijd werd ons gegeven om uitleg te krijgen over de mogelijkheden van onze keuze

Assortiment
Zeer uitgebreid assotiment. Veel goede opstellingen van de keukens.

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment is zodanig dat wij al aan diverse bekenden op het gemak van Keukenloods gewezen hebben.

Extra toelichting
Wij werden op onze vraag direkt plezierig ontvangen er werd direct een comsumptie aangeboden. Alle tijd genomen om ons te adviseren en ivm met een eventueel probleem van plaatsing gewezen op een bedrijf dat daarover goede adviezen zou geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvdheuvel31 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site en gemakkelijk bestellen

Service
Bij vragen direct contact en antwoord, prima service!

Assortiment
Prima assortiment

Extra toelichting
Zeer tevreden bij bezorging en afhalen op locatie. Al meerdere zaken besteld prive, nu ook zakelijk. Op rekening zou voor mij nog een verbetering zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jobben 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan alle producten goed bekijken op je gemak. De beschrijving van de producten zijn goed

Service
Duidelijk hoe de prijs in elkaar zit. Er komt een monteur die weet wat hij doet. Belt van te voren hoe laat hij bij je is

Assortiment
Heel veel producten.

Aanbeveling
Prijs is goed, gratis thuis bezorgd & nemen het oude apparaat mee terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Y.Bastin 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit huis, goed

Service
Stipt,

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Geen enkel probleem

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.Koning 07-11-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bereiken, voldoende parkeerplaatsen.

Service
Keurig gebeld voor een leveringsafspraak te maken. daarna via de mail op de hoogte gehouden. Degene die onze inbouwkoelkast heeft geplaatst, heeft keurig gewerkt en alle afval meegenomen. Onze compliment

Assortiment
ruime sortering van alle soorten apparatuur.

Aanbeveling
voor 100% durven wij de keukenloods bij anderen aan te bevelen.

Extra toelichting
onze beoordeling is gebaseerd op en een goede manier van benadering en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. Dekkers 07-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

saraizijlstra 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis kunnen bestellen is ideaal. De website is overzichtelijk en de reviews helpen goed bij het maken van een keuze.

Service
Binnen een dag bezorgd! Werd voor de plek waar hij moest komen bezorgd. Netjes verpakt en ook nog eens tijdens het bestellen kreeg ik een duurder alternatief die ik voor de zelfde prijs kon overnemen!
Vind wel dat de kosten voor inbouwen omlaag kunnen. Wellicht bij de service zou ik dit inbegrepen doen denk dat je hier heeeeel veel meer vaatwassers door zou verkopen.

Assortiment
Veel aanbod tegen scherpe zo al niet goedkoopste prijzen die ik heb kunnen vinden.

Aanbeveling
Ideaal als je snel iets nodig hebt zoals in ons geval een vaatwasser. Zeker als je zelf niet in het bezit bent van een vaatwasser maar wel zelf weet hoe je hem kan inbouwen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph Z. 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's Avonds besteld, de volgende dag geleverd.

Service
Je krijgt van te voren te horen wanneer er geleverd wordt.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ja, waarom zou je hier niet bestellen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor hoek 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag bestellen volgende dag in huis

Service
had wat vragen en die werden snel en vakkundig beantwoord

Assortiment
net zoveel keus als bij de keukenspeciaalzaak alleen dan goedkoper

Aanbeveling
gewoon top.

Extra toelichting
keurig afhandeling en goede producten en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Vanwesenbeeck 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop leidt je eenvoudig tot het goede en gewenste product.

Service
Er wordt snel geleverd en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden. Zelfs al je zelf een fout maakt, is men meteen bereid die voor je te herstellen.

Assortiment
Het is veel ruimer dan in welke winkel ook.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en scherpe prijs en dat gewoon aan huis geleverd.

Extra toelichting
Het si altijd een risico als je via internet een bestelling doet, maar in dit geval absoluut niet. Men komt de afspraken heel goed na. Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jolinda71 07-11-2014

Algemene score

7,0

Gemak
we zijn wezen kijken in de winkel en besteld via internet

Assortiment
VOLDOENDE KEUS

Aanbeveling
Ik zal jullie best aanbevelen want tot zover is de koel vriezer correct geleverd

Extra toelichting
Daar er in Emmeloord weinig van dit soort winkels zijn ga je al snel verder zoeken en door een ti op mijn werk kwam ik bij jullie uit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

P A Brian 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel in de buurt en website.

Service
Goed

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Aan iedereen die iets wil kopen voor zijn haar keuken.

Extra toelichting
Goed, klant vriendelijk, goede uitleg verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

guus boerwinkel 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
thuis op je gemak kunnen uitzoeken via internet

Service
ze berichten je steeds over de voortgang van je bestelling

Assortiment
alles wat je hebben wil overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
ik geef nooit zeer hoge cijfers, hoewel dit hier wel zou kunnen

Extra toelichting
ben zeer tevreden met mijn aanschaffing. Vlot bezorgd, goed verpakt en duidelijke aansluit- handleiding. Daarna via internet goede garantie-aanmelding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews