Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16913 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2248 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene Hakvoort 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gewoon heel gemakkelijk,duidelijke site waarop alles is te vinden

Service
helemaal geweldig

Assortiment
ze hebben dat wat je zoekt tegen een hele scherpe prijs

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar

Extra toelichting
zie de beoordelingen hierboven,dat zegt al genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Gerritsen 02-01-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma37 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen

Service
De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd en geplaatst.

Assortiment
Er was keuze genoeg uit diverse apparaten.

Aanbeveling
Alles is netjes aan- en weer afgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leo van herk 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke omschrijving en gemakkelijke handleiding om te bestellen.

Service
Snelle en correcte levering.

Aanbeveling
Goede service en de goed koopste.

Extra toelichting
De vaatwasser die ik besteld had was niet meer in voorraad maar kreeg toen voor het zelfde geld een duurder type toe gestuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

van Loenen14 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering

Service
Behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny_1955 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij ons in de buurt en snelle levering plus een scherpe prijs

Service
Na de bestelling naar twee dagen een mail ontvangen dat de spullen klaar liggen

Assortiment
Alle denkbare onderdelen voor de keuken is hier te krijgen

Aanbeveling
Is gewoon een goed bedrijf met een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanLeeuwen 134925 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitgebreide en gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr Bakker 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Vanuit huis rustig uitzoeken.
Aanbod van alternatief is prettig.

Service
Mijn eerste telefonische contact vind ik minder goed. Ik kreeg niet de indruk dat er mee werd gedacht. Een volgend telefoontje met iemand anders en met iemand van het klus team maakte het ruimschoots goed en kreeg ik weer vertrouwen.
De monteurs waren ook heel attent en vakkundig.

Aanbeveling
Snel nieuw apparatuur in huis!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Aline52 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende filialen om apparaten daadwerkelijk te zien.

Service
Goede informatie van het personeel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Hebben we al gedaan in verschillende gevallen

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Cauteren 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker bestellen vanuit mijn luie stoel

Service
goed contact en zeer vlotte levering

Assortiment
zeer goed mijn vaatwasser was niet meer in voorraad en kreeg een duurdere voor de zelfde prijs

Extra toelichting
ik zo bij iedereen jullie aan prijzen gewoon zeer goed over heel de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Postma 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ideaal

Service
vlotte service. heb 4 jaar terug een nieuw composiet aanrechtblad gekocht. degene die het moest inmeten is eerst bij mij op het werk geweest om gezamenlijk de goede kleur uit te zoeken. Top!!

Assortiment
voldoende assortiment, keuze genoeg

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
Een woord KLASSE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridSchuurman 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms lastig bestelling te plaatsen via internet. Werkt niet altijd. Dus telefonisch geregeld.

Service
Geen op of aanmerkingen. Prima.

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Als prima. Gewoon doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witteveen53 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hier wordt de telefoon ten minste nog snel opgenomen door een persoon en heb je ook het gevoel goed begrepen te worden

Service
De bestelling werd snel geleverd en geplaatst en ik vond de heren die het plaatsten snel en correct werken.

Assortiment
Er is veel te kiezen voor wat betreft spullen en merken

Aanbeveling
Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Wij vinden het prettig als je telefonisch geholpen wordt door iemand die direct weet waar je het over hebt en niet door een bandje waarbij je eerst drie keer een nummer moet kiezen voordat je überhaupt iemand aan de telefoon krijgt. Tevens wordt alles snel geleverd en netjes geplaatst. Overigens ook voor een nette prijs. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MA23 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is gewoon goed

Service
Telefonisch goed geholpen

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene&Carin 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk vanuit huis vervangende apparaten uitzoeken.

Service
eenvoudige besteld, goede informatie rondom voortgang en vlot geleverd. Oude apparaten meteen afgevoerd.

Assortiment
Groot assortiment van vele bekende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Tibben 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Je hoeft niet meer naar een witgoed speciaalzaak, op de website goede keuze mogelijkheden in diverse prijsklasses.

Assortiment
Leveringen stipt op afgesproken dag en tijdstip

Aanbeveling
Heb 2 maal apparaten gekocht en ben met alles tevreden geweest

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jacobus Naaktgeboren 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel makkelijk om producten te vergelijken en kunnen kiezen.

Service
TOP Service. Een van de geleverde producten had een deuk in het paneel, misschien door transport, maar na 1 email met fotos te versturen heb ik binnen 2 uur reactie en vervanging aangeboden gekregen. Dit vind je nergens , echt proficiat !

Assortiment
Enorm assortiment voor alle smaken en portemonnees

Aanbeveling
Zeker aan te aanbevelen

Extra toelichting
Echt voor herhaling vatbaar, beste prijzen en zelfs na offerte aanvraag door grote hoeveelheid, nog een kleine korting er bovenop! TOP Service! Service is ook perfect. Één van de geleverde producten had een deuk in het paneel, misschien door transport, maar na 1 email met fotos te versturen heb ik binnen 2 uur reactie en vervanging aangeboden gekregen met volgende dag afspraak. Dit vind je nergens, echt proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schiphorst 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was vlot te vinden; voldoende informatie

Service
De vragen die ik had werden prima beantwoord.
Ik werd correct, netjes behandeld.
Prima service dus.

Assortiment
Uitgebreid assortiment;
concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Hoef ik niet verder te motiveren, dunkt me. (zie bovenstaande)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Odd Jobs 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel bestellen In de winkel of telefonisch, gaat altijd goed

Service
Deze mensen denken met je mee, als iets snel geleverd moet worden en het is er niet beiden ze een passend alternatief. Leveren zelfs de tekeningen ter voorbereiding van het werk.

Assortiment
Eigenlijk is alles wel aanwezig

Aanbeveling
Zeker doen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rutten 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles online en telefonisch snel geregeld

Service
er was een onderdeeltje kapot en dat is snel en gratis nagestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mask 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke bestelprocedure. site is duidelijke en overzichtelijk.

Service
per mail en telefonisch goed bereikbaar en je wordt goed geholpen.

Assortiment
voldoende assortiment en laagste prijzen.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met mijn bestellingen.

Extra toelichting
Ik heb 2 producten gekocht en voor ik mijn producten kocht, heb ik met keukenloods gebeld en me laten adviseren zodat ik het juiste kocht en Keukenloods medewerkers hebben mij goed geholpen. Ik de beide apparaten in gebruik en ze doen het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yadirah 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk en duidelijke website. Het assortiment was zeer uitgebreid en de informatie die vertrekt wordt is duidelijk en uitgebreid. Ik ben zeer tevreden.

Service
Ik heb een goede en vriendelijke service ontvangen van de medewerkers. Ook telefonisch contract gehad met een medewerker die mij heel goed en vriendelijk te woord heeft gestaan. Top!

Assortiment
Ruime assortiment om uit te kiezen. Ook de informatie die versterkt wordt is uitgebreid waardoor het maken van een keus makkelijker maakt.

Aanbeveling
Absolutely! Zal ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindley Fraai 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoeken was niet zo moeilijk. Bij twijfel of je wel het juiste had ging men geduldig met je aan de slag voor de juiste keuze.

Service
Zie boven. De bereidwilligheid en klantvriendelijkheid sprak mij aan. Ook de levering plaatsing, installeren was op tijd en vlekkeloos.

Assortiment
Ruime keuze in het segment waarin ik zocht.

Aanbeveling
Met de voorgaande beoordelingen kan je alleen deze conclusie trekken.

Extra toelichting
Ik ben op alle fronten tevreden en hoop dat het altijd en bij iedereen zo is. Ik heb over deze levering geen enkel aanmerking, getuige de cijfers die ik gegeven heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Achter 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Adequate hulp voor keuze van artikelen via keukenloods Roosendaal

Service
Ondanks dat er met grote regelmaat een bestelling wordt gedaan is het niet mogelijk om op rekening te leveren. Hierdoor wordt er gewekt dat de klant blij moet zijn dat zij bij keukenloods mogen bestellen. Niet echt klantvriendelijk...

Assortiment
Voor onze branche prima aanbod

Aanbeveling
Al onze klanten krijgen deze aanbeveling gevoed door de service vanuit Roosendaal!

Extra toelichting
Bij vlagen een stugge houding, maar door een jaren oude relatie met daarbij de behorende gunfactor nemen wij producten af bij keukenloods. Let wel dat een klant krijgen makkelijker is dan een klant behouden!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

MaartenW1 30-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Alles via de website te bestellen, snelle levering! Fornuis besteld, werd netjes op de afgesproken dag/tijd afgeleerd door de koerier.

Service
Op vragen binnen een uur antwoord

Assortiment
Heel veel verschillende producten aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kraan 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt niet zonder

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
reeds twee maal gedaan

Extra toelichting
besteld afgeleverd en betaald. En naar tevredenheid in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Reinerie 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De koelkast die wij kochten stond prachtige te shinen in de showroom en de vriendelijke Eric-Jan hielp prima bij de informatievoorziening.

Service
Niet alles ging goed met de levering van de koelkast. Het ding moest door het raam en met een liftje naar de eerste verdieping maar dat bleek een beetje moeilijk. Toch heeft Keukenloods alles in het werk gesteld om dit uiteindelijk mogelijk te maken. En er was een leuk goedmakertje voor de overlast, naderhend!

Assortiment
We kwamen voor een koelkast en daarvan stonden er voldoende. Ook leek er ruim voldoende andere producten in de showroom te staan.

Aanbeveling
Het resultaat mag er zijn!

Extra toelichting
We wisten al dat de levering niet makkelijk zou zijn maar Keukenloods heeft écht geholpen dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden gezin 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
werd vaatwasser aanbevolen die niet meer voorradig was,maar nadat was besloten show model te kopen kregen we korting alleen en dag te laat geleverd

Assortiment
genoeg keus en voor ieders budget

Aanbeveling
genoeg keus voor ieders budget en deskundig en behulpzaam personeel

Extra toelichting
prima vaatwasser voor goede afgesproken prijs iets te laat geleverd na misverstand maar eind goed al goed

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Max Bl 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keukenloods biedt een groot assortiment waardoor er gemakkelijk vergeleken en gezocht kan worden.
Bij vragen biedt keukenloods het gemak ban goede servive per email of tekefoon.
Voor installatie biedt keukenloods het gemak van installatie (tegen betaling).

Service
Bij vragen over de producten en ook gedurende het bestel proces bood keukenloods stees uitstekende service.

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marguerite48 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als ik vragen heb, bel ik. Er komt altijd iemand aan de telefoon met kennis van zaken.
De bestelling wordt bezorgd op jouw dag en tijdstip. Beter kan niet.

Service
Die is gewoon het beste onder de internetwitgoedwinkels.

Assortiment
Alle grote merken zijn aanwezig en is het gewenste artikel er niet dan adviseert men een ander.
Aan den lijve ondervonden, prima.

Aanbeveling
De Keukenloods is mij ook aangeraden door vrienden uit Holten.

Extra toelichting
De Keukenloods biedt in alle aspecten de beste service. Zowel kiezen op de site als per telefoon. De afhandeling van de bestelling is bijzonder vriendelijk. Top, ga zo door! Wij hebben een jaar geleden een Siemens no frost inbouw diepvries gekocht en dit jaar een inbouw koelkast van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danweerdo 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Geen problemen gehad en mijn vaatwasser was er op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.sluis 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

famCornelissen 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vergelijken met andere vaatwassers

Service
Netjes geleverd op de afgesproken datum en tijd

Assortiment
Een breed assortiment om uit te zoeken

Aanbeveling
We zouden deze winkel zeker aanraden aan vrienden en collega,s

Extra toelichting
Over de gehele linie zijn we tevreden met het assortiment en de levering,het is een aanrader voor vrienden en collega,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoorl2014 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Wanneer je weet wat je wilt is het prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Verbouwing keuken 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yoldy 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website maakt kiezen eenvoudig

Service
Goed en adequaat. Ik werd gebeld om een afspraak voor de bezorging te maken.

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Zeker vanwege goede ervaring

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over gemak, service en product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Antonissen 30-12-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor de deur en binnen afgeleverd

Service
Goed

Aanbeveling
Goede uitleg en sympathieke verkopers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

momtim 30-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Extra toelichting
Werd snel geleverd vriendelijke chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam jan321 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
alles oke volgens afspraak en netjes op tijd bezorgt

Extra toelichting
alles oke volgens afspraak en netjes op tijd bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Minnema 30-12-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbare showroom met voldoende keus uit verschillende typen keukens en apparatuur. Meeste ook daadwerkelijk aanwezig zodat je het goed kan beoordelen.

Service
Prima advisering tijdens de aankoop, goede informatie over levering (datum, tijdstip, etc) en ook de service na de aankoop (extra zaken die we nog wilden) was prima.

Assortiment
Groot assortiment keukens en apparatuur zodat je goed kunt kiezen en beoordelen.

Aanbeveling
Goede advisering en service en ook nog een goede prijs!

Extra toelichting
Prima advies, service (voor en na de aankoop) en prijs. Prima ervaring met Keukenloods en zeker aan te bevelen als je een nieuwe keuken of (inbouw)apparatuur zoekt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen1958 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Ruime keus, en goed een afspraak te maken over de bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.S.1954 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ze wisten heel snel wat we wilden en het was zo geregeld.

Service
Keurig volgens de afspraken geregeld.

Assortiment
Dat zou in sommige gevallen iets beter kunnen, iets meer mogelijkheden zou prettig zijn.

Aanbeveling
Geen toeters en bellen en toch ziet het er goed uit.

Extra toelichting
Ik zal in het vervolg altijd eerst de mogelijkheden bij keukenloods bekijken voordat ik het bij een ander zou gaan bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nednal 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima advies en vriendelijke verkoper

Service
exact volgens afspraak wat tegenwoordig heel wat is

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
iets wat goed wil je delen

Extra toelichting
uitermate tevreden vanaf advies tot levering thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demkes 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik wist wat ik wilde en het was makkelijk te vinden

Service
je werd snel en goed geholpen

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
als je weet wat je wilt hebben werken ze snel,en geven een goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David2707 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop. Prima winkels op veel locaties

Service
Prettige en zeer vriendelijke service. Vriendelijk personeel

Assortiment
Ruim assortiment met goede en mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Ik heb de zaak reeds aanbevolen aan vrienden die een huis hebben gekocht

Extra toelichting
Prima zaak. Niets op aan te merken. Personeel doet net dat stapje extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone1989 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Alles is prima verlopen. zoals levering en informatieverstrekking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Shgoudeketting 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je weet wat je wil/nodig hebt: zo gevonden ooit al eens eerder gekocht: probleemloos!

Service
Probleemloos. Geen extra contact nodig gehad. Al 2 keer niet!

Assortiment
Als je weet wat je wil/nodig hebt: geen probleem

Aanbeveling
Veilig en vertrouwd. Tot nu toe geen enkel probleem ervaren

Extra toelichting
Probleemloos. Geen extra contact nodig gehad. Al 2 keer niet!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam1948123 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon makkelijk vinden wat ik zocht

Service
Ook telefonisch goed bereikbaar. Info nuttig en to the point.

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Heb ik al gedaan! De koop is ook nog doorgegaan.

Extra toelichting
Fijn om via de site te zoeken, maar de winkel blijft prettig om het product te kunnen zien en nog aanvullende informatie en advies te krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vissenberg AMJM 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij,goede bereikbaarheid

Service
Snelle service geleverd

Assortiment
Grootte keuze in keukens en prima advies
Gekregen.

Aanbeveling
Aan iedereen die een nieuwe keuken wil kopen.

Extra toelichting
Een nieuwe keukenkraan geplaatst, de andere lekte bij de slang aansluiting, werd snel opgelost door een monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid2015 29-12-2014

Algemene score

5,7

Service
Moesten er zelf achter komen dat bepaalde afwas machine niet leverbaar was. Na twee weken te hebben gewacht, de winkel maar eens gebeld waar de leverantie bleef.

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-12-2014

Beste Astrid,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw afwasmachine heeft moeten wachten.

Normaal gesproken worden er automatisch status updates per e-mail verstuurd. Kunt u uw ordernummers sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg zodat ik kan kijken of deze in uw geval zijn verzonden.

Onze excuses voor het ongemak en een fijne jaarwisseling gewenst.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews