Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marcel 06-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk opgesteld en daardoor te vinden

Service
Wij zijn uitermate tevreden over de uitleg van uw medewerker E.vd. Bogaard. Dit heeft er direct toe bijgedragen dat wij de bestelling van de Siemens vaatwasser SR55E502EU hebben geplaatst.

Assortiment
Groot assortiment met veel merken

Aanbeveling
veel keuze met behulpzame medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 05-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Open opstelling, hulpvaardig, meedenkend personeel

Service
probleemoplossende klantvriendelijke instelling

Assortiment
merkenoverzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had met een spoed een koelkast nodig. De website is overzichtelijk en ik vond al snel welke koelkast ik wilde hebben. Op zondag besteld en op maandag al in huis. De oude koelkast is meegenomen.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid, ook op zondag. Telefonisch de prijs vastgesteld en de volgende dag geleverd.

Assortiment
Breed assortiment. Voor ieder wat wils en de mogelijkheid om de prijs af te stemmen als er elders een lagere prijs wordt aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrian 05-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en ruime keuze

Service
Heldere en directe communicatie, veel kennis van zaken, duidelijk over levering.

Assortiment
Ruime keuze tegen scherpe prijzen, in alle prijscategorieen.

Aanbeveling
Kan op tegen elke andere (web) winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na een klein mankement aan de geleverde kookplaat, was dit in twee dagen al weer ter plaatse opgelost!
Super service!

Assortiment
Direct gevonden wat ik zocht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koelkast 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het bestellen via de website ging erg gemakkelijk.

Service
Via het internet een goede en snelle service.

Aanbeveling
Nadat mijn bestelling geplaatst was, had ik mijn aankoop snel in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mila 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden naar waar ik zocht

Service
winkel is levertijd nagekomen en ze namen de oude koelkast en vriezer mee.

Assortiment
een heel uitgebreid assortiment, uitgebreider dan de concurrenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenkraan 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Product was snel te vinden. Prijs bleek niet juist door verouderde pagina. Artikel voor de goedkoopste prijs gekregen

Service
Bereikbaarheid was OK. Telefonisch goed te woord gestaan. Antwoord op mail omdat het product incompleet is geleverd laat op zich wachten.

Assortiment
Breed keukenassortiment

Extra toelichting
Graag z.s.m reactie op mijn mail.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

klos 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
service klant vriendelijkheid was goed

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
de bezorging was goed de bezorger was klant vriendelijk en werd netjes op de goede plaats gezet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 04-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
goed, snel te vinden.

Service
Als je zelf een datum mag invullen voor levering, moet de winkel wel melden als op de afgesproken dag je product niet aanwezig is. Ik neem aan dat webwinkel en feitelijke winkel hetzelfde is.

Assortiment
de prijs was goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

AAM Traets 04-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
goed advies nette uitstraling
werd naar alternatief gezocht

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
professionele adviseur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Er werd goed meegedacht welke apparatuur wij het beste konden aanschaffen. Binnen 10 minuten hadden we alles geregeld en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
goede hulp en prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Daelen 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede aanduidingen en beschrijvingen

Service
snelle service, goede advisering

Assortiment
gevonden wat we nodig hebben

Aanbeveling
geen klachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Lange 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was makkelijk om te zoeken en dingen te vergelijken

Service
Toen ik er toch niet helemaal uit kwam chat gestart en dat werkt fantastisch

Assortiment
echt alle merken, uitvoeringen enz aanwezig om uit te kiezen

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding is gewoon mega goed

Extra toelichting
mijn inductieplaat was echt binnen 1 dag geleverd, zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky Murg 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In een opslag kan men producten met elkaar vergelijken vanaf de loungebank in huis of tuin. Super gemakkelijk😉

Service
Super service, vriendelijk en meedenkend personeel.

Assortiment
Ruime keuze aan producten in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Bovenstaand zegt toch genoeg, lijkt mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zuidmeer 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk site

Service
Perfect. Bestelde koelkast was niet meer leverbaar hiervoor in de plaats een nieuwer model gekregen. Bovendien zelfs op zondag telefonisch bereikbaar. Top!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima service en snelle levering.

Extra toelichting
Ga zo door Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boegem 04-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Rustig door te lopen en overzichtelijk

Service
Direct geholpen, duidelijke uitleg en hulp met het computerprogramma ivm kiezen

Assortiment
Ruim aanwezig.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Aflevering en contact ivm order, bevestiging en betaling prima in orde. Wij komen zeker terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rieks 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Groot assortiment en lage prijzen

Aanbeveling
Om 08.52 uur besteld en om 14.30 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Steven 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website zit goed in elkaar en is overzichtelijk

Service
Werd de ochtend na bestelling al keurig gebeld om een afleverings afspraak te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHarding 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Leveren snel en is vooraf af te spreken over de afleverdag en tijd, waren ook op de tijd die afgesproken was

Service
goede service, snel reactie op mijn vragen gehad.

Assortiment
Groot assortiment in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen de Vries 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch, online (email en direct chat), etc. zeer goed bereikbaar. Direct antwoord en snel contact. Ook in de nazorg.

Service
Zie Gemak. Nazorg en direct contact waren prima.

Assortiment
Complete inbouw apparatuur kunnen vinden bij keukenloods. Diverse merken.

Aanbeveling
Weinig maar aan veranderen! Prima zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans H 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken, bestellen, ontvangen, betalen: klaar

Service
Snelle levering.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloos 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk je van huis uit in de winkel uit
zoeken

Service
alle gegevens incisief maten stonden keurig aan gegeven

Assortiment
een zeer groot en goed assortiment

Aanbeveling
durf ik bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
komen hun afspraken zeer goed na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 31-07-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Showroom is ruim en overzichtelijk ingedeeld.

Assortiment
Voldoende keus.
Meerdere merken aanwezig.

Aanbeveling
Ruime keus en vriendelijk personeel.
Nemen de tijd voor een goed advies zonder opdringerig te zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bosch kir81af30 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder, transpArant en zeer informatief.

Service
Tijdens het vooronderzoek contact gehad met een medewerker. Helder en deskundig.

Assortiment
Zeer ruim en goed geprijsd.

Aanbeveling
Fijne overzichtelijke shop met veel toegevoegde waarde in de vorm van prijsinformatie, productinformatie en overige services.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Beckers 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden, wat ik zocht.

Service
Geen klachten, dus kan ik daarover geen beoordeling geven.
Levertijd was, zoals men had afgesproken.
Vriendelijke en behulpzame leverancier.

Assortiment
Heb kunnen vinden wat ik zocht en de prijs was voor mij interessant.

Aanbeveling
Tot nu toe geen negatiefs te melden, dus kan ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Beoordeling spreekt voor zich.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jolanda 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk de producten te vinden met goede uitleg

Service
snelle service goed advies

Assortiment
zeer ruim voor eider wat wils

Aanbeveling
altijd prima producten geleverd

Extra toelichting
zeer vriendelijk-helpen om de goede keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Houtkamp 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site. Gemaakelijk product kunnen vinden

Service
Had vraag over vervangend product, werd terwijl ik aan de telefoon hing met de leverancier gebeld om eea te controleren

Assortiment
Ruime keuze en advies

Aanbeveling
Goed advies en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patt 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Opvallend gedetailleerd zoeksysteem

Service
Sublieme service die meedenkt met de klant

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Vervangende opties aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dianca 31-07-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Winkel is overzichtelijk en goed advies.

Service
ik ben terug geweest omdat er onderdelen misten, en dit werd goed opgelost. Wel jammer dat ik daarvoor terug moest naar de winkel, maar het resultaat telt uiteindelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke site, niet te veel en niet te weinig info!!!

Service
Perfect op tijd geleverd, binnen 24 uur! Oude vaatwasser retour genomen.

Assortiment
Voor ons was assortiment ruim voldoende en de prijs prima.

Aanbeveling
Erg tevreden zeker de snelle levering aan huis en retourname oude apparaat.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y Borgers 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Binnen kwartier wasmachine uitgekozen

Service
Goede afleverafspraak (dwz niet onnodig zitten wachten)

Aanbeveling
Ik geef niet snel een overal 9

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ton 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon duidelijk

Service
je wordt goed geholpen

Assortiment
prima keuze. goede toelichting bij de producten

Aanbeveling
prijs was eersst fout, na correcte invoer de juiste prijs. klein minpuntje voor verbetering vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer tevreden,zeer overzichtelijk.

Service
uitstekend, als vorens te hebben besteld contact gehad met een van de medewerkers.
Onze vraag was of de afmetingen over een inbouw magnetron van de merk Wirl Pool de zelfde waren als onze huidige.
De medewerker nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden zo dat wij deze bestelling ook zo konden bestellen, deze magnetron was niet op voorraad in moest worden besteld en kon twee tot drie dagen duren voordat hij kon worden geleverd.
De volgende morgen werden wij al gebeld dat hij al was geleverd en of de mogelijk er was om deze vandaag al te willen leveren goede service.
Zeer handig is ook wanneer de levering qua tijdstip dit kreeg je via de email aan gegeven.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Geen, alles is naar wens gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Gijsbers 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en goed gedocumenteerd

Service
goed

Assortiment
Ruim overzicht van alle merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Bekhuis 29-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk opgesteld

Service
Wij werden uitstekend ,vakkundig en onpartijdig geholpen

Assortiment
Op alle gebied een ruime keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over deze winkel, dat blijkt ook wel uit bovenstaande beoordelingen

Extra toelichting
Genoeg gezegd😊

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 28-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
zeer flexibele opstelling van de verkoper. Het artikel was niet snel leverbaar en de verkoper kwam snel met een zeer goed alternatief.

Aanbeveling
Je wordt zeer goed geholpen door vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M Schouten 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product snel gevonden en telefonisch prima geholpen

Service
Snelle levering. Nette chauffeur

Assortiment
Goede keus in apparaten die ik zocht

Aanbeveling
Toen ik iets niet wist werd ik telefonisch zeer correct ter woord gestaan en geholpen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website heb ik goed kunnen vinden wat ik zocht en kunnen vergelijken. In de winkel bleek dit model niet aanwezig maar hij was wel te bestellen. Dit ging heel vlot.

Service
Het is allemaal prima verlopen. Ik kreeg enkele dagen van te voren een herinnering dat de bestelling eraan kwam.

Assortiment
Ik heb kunnen kopen wat ik zocht voor een zeer scherpe prijs. Toen bleek dat hetzelfde model elders goedkoper was, kreeg ik extra korting.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Heb werkelijk geen klachten.
Prima service!

Extra toelichting
Nee hoor. Lekker in de buurt en goeie spullen voor een goeie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van gool 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Dochter uir frankrijk bestelling in Ned afgeleverd

Service
Toen ik belde over de levrtermijn die een ? Bevatte werd ik snel,correct en efficient te woord gestaan.Artikel kwam op tijd uit Duitsland zodat het mee kon naar Frankrijk

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DidiH 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk telefonisch advies

Service
Alles klopt van koopadvies tot bezorging & afvoer oude apparaat

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J wilgenburg 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en te bestellen spullen

Service
Goede service, je weet precies waar je aan toe bent na de bestelling

Assortiment
Mooi assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden online, en zo niet, is er altijd iemand die kan helpen.

Service
Paar keer moeten bellen, goede service, goede uitleg en ook evt doorverwijzing. Zodra item binnen was werden we gebeld

Assortiment
Veel keuze, veel verschillende merken! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
hoe snelle levering te vragen volgt niet vanzelfspreken via de bestelprocedure via internet.
Tijdstip van bezorging daarintegen wordt zeer duidlijk en exact gecommuniceerd (ik heb nog niet beter ervaren)

Service
adequate beantwoording van detail vraag. Veilige betaling bij aflevering via pin.
Tijdstip van bezorging wordt zeer duidlijk en exact gecommuniceerd (ik heb nog niet beter ervaren)

Assortiment
alle gezochte items maakten kennelijk deel uit van het assortiment

Aanbeveling
Bestelling en levering succesvol en naar tevredenheid afgerondt.

Extra toelichting
makkelijke webwinkel, met snelle en adequate reactie op mijn vragen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

H v d Broek 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles eenvoudig te vinden met prijs en details

Service
Snelle reacties, klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
alle merken en types lkeverbaar

Aanbeveling
Snelle en correcte levering en terugmelding via e-mail

Extra toelichting
Handig om orderstatus te kunnen zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco groot 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede service, snelle reactie bij vragen en oplossingsgericht handelen

Aanbeveling
Goede winkel waar ze veel hebben en het personeel klantvriendelijk is

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Groothuis 27-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles lekker overzichtelijk opgesteld.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Alle verschillende onderdelen netjes bij elkaar opgesteld en overzichtelijk.

Extra toelichting
Goed advies en nette winkel. Kundige, nette en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamaleine 27-07-2015 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Koelkast werd kosteloos thuis bezorgd

Service
Na 1 dag brak de greep van de koelkast deur af, na een telefoontje werd een nieuwe geregeld en deze werd thuis bezorgd.

Assortiment
In alle prijsklassen!

Aanbeveling
Wij werden door een hele aardige mevrouw geholpen en ze dacht met ons mee.

Extra toelichting
Wij laten ons zeer zeker informeren door Keukenloods wanneer we een nieuwe keuken gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AdV 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima informatie op site. Dus kopen vanuit je luie stoel.

Service
Perfekte service vanaf het begin tot het eind. Geweldig!
De heren van de bezorging en installatie waren vriendelijk, uiterst beleefd en gingen behoedzaam, snel en keurig aan het werk.
Perfekt!

Assortiment
Gezocht en gevonden. Prima!

Aanbeveling
Alles perfekt. Kan niet beter!

Extra toelichting
Prima vaatwasser tot nu toe. We zullen Keukenloods bij iedereen promoten, want het is zeker een aanrader. Verdient daaom over het geheel een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Van Eyken 27-07-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden, parkeerplaats voor de deur.

Service
Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen,
hulp bij het inladen van de apparatuur in de wagen.

Assortiment
Zeer ruime keuzemogelijkheden, overzichtelijk ten toon gesteld in de winkel. Personeel goed op de hoogte om kundig te adviseren.

Aanbeveling
Want: enorme keuze, duidelijke afspraken, de laagste prijs, fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews