Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob van der Steen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
goed advies

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
snelle levering, geheel volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 27-10-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werd weer goed geholpen bij de keuze van de keuken. niets opdringen maar opmerkzaam gemaakt op mogelijkheden

Service
Werd direct en correct geholpen bij vragen over het plaatsen van de keuken

Assortiment
Voor iedereen en voor ieder budget

Aanbeveling
nu 2 keukens gekocht en prima geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan eerst alles al online bekijken voordat je het eventueelmin de winkel koopt

Service
Als alles bezorgd wordt bellen ze keurig op tijd op

Assortiment
Kan altijd beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giesbers 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder duidelijk en snel

Service
Snelle reactie en actie, naar tevredenheid afgehandeld

Aanbeveling
Er is geen betere webshop, breed assortiment, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke web shop en eenvoudige bestelprocedure (via de winkel).

Service
Afgeleverd zoals afgesproken en het gemak om bij de chauffeur te kunnen pinnen!

Assortiment
Assortiment voldoende en overzichtelijk weergegeven in de winkel.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennij potters 27-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vriendelijk personeel en klantvriendelijk

Assortiment
Redelijk assortiment

Aanbeveling
Hele mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Hogenhout 27-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik zocht en vond op een gemakkelijke manier hetgeen ik nodig had.

Service
wat zal ik hiervan zeggen: de service kon gewoon niet beter!!! vanaf het eerste telefoontje met vragen tot en met de plaatsing in mijn keuken zijn de mensen van Keukenloods alles nagekomen wat ze beloofd hadden! Dus: 10 punten!

Assortiment
Ik had specifieke wensen maar, ondanks dat, had ik keuze genoeg.

Extra toelichting
Aardig, capabel personeel, redelijke prijzen, wat verlangt een mens nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto vd Meulen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
prima reactie na foute levering (beschadigde vriezer)

Assortiment
goed

Aanbeveling
correcte begeleiding tijdens afhandeling van bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede, overzichtelijke winkel

Service
Goede en vriendleijke medewerkers die je op een deskundige manier helpen.

Assortiment
Groot assortiment zowel met keukens als met apparatuur

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L Koopman 27-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk, winkel heeft vriendelijk personeel

Service
Hulpvaardig en op tijd geleverd

Assortiment
Ruime keuze aan apparatuur

Aanbeveling
Goede keuze voor scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jim 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website! Makkelijk de bestelling te plaatsen.

Service
De bestelde wasemkap werd heel snel geleverd. Helaas dacht bij de bezorging Post.NL dat het huis onbewoond was en daarom het adres verkeerd. Ik kreeg namelijk pas op de bezorgdag de sleutel. Helaas zond Post.nl het pakket dus retour. Geweldig dat de Keukenloods het pakket meteen opnieuw verzond!

Assortiment
prima prijs en keuze

Aanbeveling
perfect voor alle keukenapparatuur en heel vriendelijke en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij zijn in de winkel in Nederweert geweest en die is goed ingedeeld en opgezet.

Service
De service was goed. Er werd snel gereageerd op de e-mails. Ook de levering is allemaal goed verlopen en waren netjes op tijd.

Assortiment
We hebben de artikelen kunnen vinden, die we wensten te hebben.

Aanbeveling
Bij de aankoop van keukenapparatuur raadt ik Keukenloods zeker aan bij mijn vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan poortier 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Wanneer een product niet of te laat geleverd kon worden werd een beter en duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs .

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Extra toelichting
Prima website, ook telefonisch wordt je uitstekend te woord gestaan en geholpen.Ook het bedrijf wat de vaatwasser heft geplaatst is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.
Gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle levertijd.
Het eerste fornuis was beschadigd maar twee dagen later is het fornuis al omgewisseld voor een goed exemplaar.

Assortiment
een fornuis van 80cm is moeilijk te vinden. Bij Keukenloods is het gelukt voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
We zijn tot nu toe tevreden met het product.

Extra toelichting
De gebruiksaanwijzing zou duidelijker kunnen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel alles geregeld en afgehandeld en dat gewoon thuis achter de pc

Service
Gewoon goed

Assortiment
Is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijs en afhandeling gewoon keuring

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerke van der Ploeg 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken op de site

Service
snelle levering

Assortiment
prima keuze

Aanbeveling
grote keus, mooi prijzen

Extra toelichting
lekker zo door gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Exel 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site met voldoende informatie

Service
De service was beter dan in de voorwaarden staan vermeld.

Assortiment
Genoeg en ook in alle prijsklasse voldoende keuze.

Aanbeveling
gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Glas 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Netjes correct en meedenkend

Service
Zie boven

Assortiment
Wij hebben eerder al een afwasautomaat gekocht bij de keukenloods wij zochten er 1 waar ons oude voorfront op kon, en dat meisje wat ons hielp wist precies wat wij bedoelde en heeft ons daar prima meegeholpen.

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
blijf scherp en onthoud dat vriendelijk en correct personeel zich altijd terug betaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jong 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke zoekcriteria

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tinus 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal zo achter je computer alles uit te zoeken en te bestellen wanneer het mij uitkomt

Service
Direct geholpen en keurig afgeleverd

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Alles wat willen en zoeken hadden ze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

La Rooij 27-10-2015 In de winkel gekocht
waterland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
dichtbij niet te groot, mensen aanspreekbaar

Service
fijn dat er is meegewerkt aan nieuwe vriezer die stil is

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
waarder het dat het gesprek mogelijk bleek, terwijl de importeur - na meten - weinig kans zag.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bep 27-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, merk, soort en model.. Parkeren voor de deur en gratis

Service
Heel goede service, levertijd op afspraak en op tijd. Mail en sms..

Assortiment
Genoeg keus in de prijsklasse die ik zocht en goed voor gelicht!

Aanbeveling
Gewoon goed..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, met goede selectiemogelijkheden

Service
Voorwaarden zijn helder en duidelijk, bestelling en levering verliep uitstekend en volledig volgens afspraak.

Assortiment
Zeer ruime keuze in alle soorten apparatuur

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring, alles verliep vlot, duidelijk en verzorgd. Alle afspraken werden correct vastgelegd en nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede vergelijking mogelijk van producten op website

Service
prettig en adequaat meedenken over mogelijkheden

Assortiment
ruime keus aan producten

Aanbeveling
goede en professionele advisering

Extra toelichting
al jaren onze favoriete winkel: tot tweemaal toe door hen zowel in ons oud als nieuw huis een keuken laten ontwerpen en plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer tevreden klant 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dat je kan overleggen met de mensen die er zitten en dat je ook de juiste antwoorden ontvangt op je vragen.

Service
We miste een onderdeel en die had ik binnen 2 werkdagen binnen. In een woord SUPER

Aanbeveling
De klantvriendelijkheid is erg hoog.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosamunda 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product is makkelijk te vinden en snel te bestellen

Service
snelle correcte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
alles top, zocht een product en dat heb ik hier supergoed kunnen vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 27-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik werd goed te woord gestaan.
Verkoper was wel enigszins gehaast in zijn uitleg.

Assortiment
Kwam voor een combi-oven , maar zag genoeg staan.

Aanbeveling
Keukenloods is altijd de moeite om even te kijken voor een scherpe aanbieding!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Timmermans 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, product snel gevonden. Bestelling met opmerking over gewenste levertijd ging prima!

Service
Voor de aflevering duidelijke e-mail ontvangen ook over het gratis op laten halen van de oude koelkast, heldere informatie ontvangen!

Aanbeveling
Goede producten, goede service, mooie prijzen! Prijs/kwaliteit-verhouding is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijker kan haast niet

Service
Met een paar klikken goederen besteld - service zit ook in het gemak van de website

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karins 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen

Service
Bestelling is prima te volgen

Assortiment
Wat hebben ze niet? Kun je beter zeggen, op keukengebied wel te verstaan.

Extra toelichting
Prima webshop, uitstekende prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 27-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer behulpzaam, nemen alle tijd om het juiste product voor je te vinden

Assortiment
Aan de hand van de vraag wordt het beste product voor je gevonden tegen een zeer schappelijk prijs

Aanbeveling
Heb dit reeds bij meerdere mensen gedaan

Extra toelichting
Ook aflevering van het product binnen de juiste aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van der Heijden 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website, duidelijk

Service
Snelle online terug koppeling

Assortiment
Wat je zoekt is er

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m Elzinga 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel verschillende merken

Service
Top systeem om een offerte te kunnen laten maken via een webshop. Bij mij weten zeldzaam TOP

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Alles perfect geregeld

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schomaker 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer snel en duidelijk

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Helemaal tevreden!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ Philip 26-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld, met goede beschrijving.

Service
Op afgesprokrn tijd geleverd. En snel.
Chauffeur zeer behulpzaam.

Aanbeveling
Zal zeker indien nodig hier weer naar toe gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ARJ Hessel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima duidelijke site, prettig bestelproces

Assortiment
grote keuze, heel goede prijs

Aanbeveling
snelle bezorging en uitstekende aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
goede info omtrent levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods 26-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk

Service
prima geholpen en te woord gestaan, we hadden een probleempje en er werd mee gedacht om dit op te lossen

Assortiment
goed

Aanbeveling
het geheel komt heel goed over

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Heuvel 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De telefonische bestelling is vlot en zonder misverstanden verlopen.

Assortiment
Bij de bestelling heeft Keukenloods zich keurig gehouden aan de "laagste prijs garantie".

Extra toelichting
Inbouwservice van de keukenapparatuur (met name de afzuigkap)is prima verlopen: deskundig, niet gehaast en in goed overleg met de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bonten 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze en veel informatie

Aanbeveling
snel bestellen -goede afspraken voor levering -goede service

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Prima winkel, overzichtelijke site, goede prijs, nette service. Bovendien erg fijn dat ze het oude apparaat kosteloos hebben meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wivi 24-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super goed geholpen in de winkel

Assortiment
Bijna alle inbouwapparatuur te kopen

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Lochtenberg 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is altijd handig. Met name wanneer levering de volgende dag al kan

Service
cijfer spreekt voor zich

Assortiment
wat staat er niet op?

Aanbeveling
Er moet altijd ruimte voor verbetering zijn

Extra toelichting
Buitengewoon goede service en vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en bieden door de tel bwvs nog een kop koffie aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meetje 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kl 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met behoorlijk veel recensies waardoor artikelen goed te vergelijken zijn.

Service
Vanwege de beschikbaarheid kreeg ik een alternatief op mijn orginele bestelde vaatwasser. Deze was zeker niet minder dan die ik had besteld.

Assortiment
Ruimschoots voldoende keuze aan artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cisca 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles geen zeer makkelijk

Service
Snel, netjes vooraf aangekondigd per mail en telefonisch.

Aanbeveling
Groot gebruiksgemak en Snelle correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van domselaar 24-10-2015 In de winkel gekocht
XL Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles tav maten, kleuren, prestaties zijn goed aangegeven

Service
Voor ons was ook passen tav kleur en stijl belangrijk; dit was geen probleem en klopte ook achteraf

Assortiment
Eigenlijk was de keus te groot: een luxe probleem, maar wat we zochten was er

Aanbeveling
Gegeven het antwoord op de voorgaande vragen een logische uitkomst

Extra toelichting
NB. Eerste oriëntatie op website, daarna naar winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed aanbod via kieskeurig

Service
goede levertijd en info hier over

Assortiment
goed aanbod van inbouw apparatuur en fysiek in winkel te beoordelen.

Aanbeveling
Goed eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goed geholpen door klantenservice

Assortiment
veel diverse producten en overzichtelijk op de website

Extra toelichting
Snelle levering, 's avond om 21.30 besteld en de volgende dag al om 11.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Spils 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk. Wij zijn door een medewerker van filiaal Almere gewezen op de website en het gemak waarmee je je keuze kunt maken. Toch nog even voor de zekerheid telefonisch contact opgenomen i.v.m. vraagje over de mogelijke levering.

Service
Bij filiaal Almere goede uitleg gekregen. Uiteindelijk besteld via het telefoonnummer op de website. Ook daar uitermate vriendelijk geholpen door de betreffende medewerker.

Assortiment
Voor de keuze van een combi-oven in de prijsklasse en de maatvoering die wij zochten, was het aanbod voldoende.

Aanbeveling
Vanwege het gemak, de ervaren service en de zeer snelle levering volgens afspraak, kunnen wij deze winkel zeker aanbevelen. Bij een volgende keuze voor een nieuw keukenapparaat komen wij zeker bij Keukenloods.nl terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews