Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1949 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Etienne 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie hebben meerdere merken.
Dan kun je ook een passend advies geven aan een klant.

Service
Helemaal top.
Van elke stap in de bestelling krijg je een mail.En afspraak is afspraak.keurige aflevering en afster-sales.

Assortiment
Hoeveel merken wil je in een winkel zien?
Keukenloods heeft er heel veel.

Aanbeveling
Wij hebben al meerdere mensen aangegeven dat je eerst bij de keuekloods moet kijken voor een mooie prijs maar vooral voor een zeer goed advies.Daar heb je voor je nieuwe keueken echt nodig.

Extra toelichting
Vooral zo blijven.Voor ons was het een perfecte ervaing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en vakkundig.

Service
Correcte levering

Assortiment
Alle bekende merken in het arsortiment.

Aanbeveling
Makkelijk, snel, goede prijs en kwaliteit.

Extra toelichting
Super leverancier met een goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keukenloods heeft een duidelijke webshop

Service
Mijn bestelling was niet leverbaar, dus kreeg ik een luxere uitgave voor de zelfde prijs!!!

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
Heb al meerdere apparaten gekocht bij keukenloods, waar ik zeeeer tevreden mee ben

Extra toelichting
Een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten staan netjes op de website vermeld met alle benodigde informatie. Ook makkelijk vergelijken.

Service
In de avond besteld en volgende dag direct netjes afgeleverd aan huis !

Assortiment
Alle merken zijn te vinden en te vergelijken op de website.

Aanbeveling
Keurige levering en makkelijke bestel procedure.
Ook bij extra vragen direct de juiste persoon aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaplan 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen zonder koppijn

Service
Alles duidelijk en je krijgt tijdig een bericht zonket wordt je opgebeld

Assortiment
Groot assortiment waarin veelal alles beschikbaar is

Aanbeveling
Prijs van producten in deze winkel zijn ideaal in vergelijking met andere keukenartikel winkels.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik liep snel door het bestelproces heen, alles was heel duidelijk.

Service
Perfecte service, snelle respons op mail.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Super tevreden. Strakke prijs tegenover concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gebruiksvriendelijke webshop

Service
goede communicatie zowel met de service als met de levering

Assortiment
ruime keuze binnen de productijn en prijscategorie

Aanbeveling
dit is een aanrader, service, gamma, levering en naverkoopsdienst, top!

Extra toelichting
Na iets meer dan een jaar was er een deffect aan mijn toestel, dit kon niet hersteld worden. Ik mocht kiezen, geld terug of een ander toestel. Het werd een nieuw toestel van het betere gamma, het verschil betaald aan de courrier. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Lubrecht 13-03-2016 In de winkel gekocht
Het schouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en ruim opgezet

Service
Service wel goed maar re groot voor 1 personeelslid.

Assortiment
Stond van alles,ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

T Scheffers 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is op 1 site te vinden. Daarnaast kan je artikelen vergelijken.

Service
Mijn product was ergens anders goedkoper, na melding hiervan kreeg ik mijn product goedkoper.

Assortiment
Het assortiment is uitgebeidt genoeg.

Aanbeveling
Snelle communicatie en klantvriendelijk. Een punt van aandacht is wel dat mijn product een 24 uurs levering was maar dit werden 3 dagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline Akerboom 12-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel moet er gezellig uitzien. Zodat je het gevoel hebt dat je welkom bent. En geen rommel. Wij hebben natuurlijk eerst website gekeken. Dit was ook prima.

Service
Dat je vriendelijk, goed en duidelijk geholpen wordt. En dat je het gevoel hebt dat er naar je geluisterd wordt.
Ook na de levering was er een goed contact.

Assortiment
Jullie assortiment is zo groot dat wij alles hebben kunnen vinden.
En daarbij vonden wij de prijzen heel erg goed.

Aanbeveling
Wij bevelen de winkel in Waddinxveen echt aan. Super geholpen. Alle vragen beantwoord. Zijn voor groter assortiment gaan kijken in Zaandam. Zijn speciaal naar Waddinxveen terug gereden om het bij hun te bestellen. Dat had echt met de service te maken. De klantvriendelijkheid vonden wij heel erg goed en fijn. Ook na de levering. Dus bevelen wij deze winkel echt aan.

Extra toelichting
Volgens mij is het wel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 12-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Aanbeveling
Scherpe prijzen voor mooie producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 11-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, duidelijk overzicht en mooie entreee

Service
heel erg behulpzaam en kennis van zaken

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
Wij hadden nog nooit van jullie gehoord, maar voor de volgende aankoop komen wij eerst naar jullie toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wout 10-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klant vriendelijke entree en alles overzichtelijk.

Service
Goede begeleiding van de verkoper zonder te veel pushen

Assortiment
goede keuze aan diverse merken

Aanbeveling
Goede parkeergelegenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert van Piggelen 10-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis thuisbezorgd

Service
Goede kennis van zaken door verkoper

Assortiment
Ruim assortiment in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, vakkundig advies en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webwinkel is keurig overzichtelijk en dat wat je zoekt is daardoor makkelijk te vinden.

Service
Het artikel was eerst niet op voorraad maar hiervan werd je middels e-mail op de hoogte gehouden.

Assortiment
Een breed en duidelijk assortiment.

Aanbeveling
Toen ik telefonisch informatie wilde werd je goed en correct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dekkers 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keuze mogelijkheden. Wel vooraf goed bepalen wat de maatvoering van het aan te kopen apparaat is. Door de vele keuze mogelijkheden is het soms lastig de bijbehorende maatvoeringen visueel te krijgen. Lukt wel na wat speurwerk.

Service
Vakkundige en klantvriendelijke medewerkers, dit per mail en telefonisch!!

Assortiment
Er is zeer breed en in overvloed aanwezig.

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen, geen negatieve toon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Monderman 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Was erg moeilijk om de verschillen tussen de verschillende prijzen te achterhalen. Nu blijkt na een telefoontje dat de ene prijs gewoon honderd euro meer kost dan een andere kleur.

Service
Gebeld, gelijk opgenomen en vriendelijk en keurige uitleg gekregen

Extra toelichting
Ik kreeg voor mijn kitchenaid geen verdere uitleg over de bezorg datum. Heb twee keer moeten bellen om een datum te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b feijen 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken. Zeer overzichtelijke website

Service
Model vaatwasser Was niet op voorraad. Zonder bijbetaling upgrade gekregen

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Goede service. Snelle levering. Kortom precies zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Overdorp 10-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor de koop eerst gekeken op internet. De site vind ik duidelijk en overzichtelijk. Gewoon helder, punt.

Service
Wij werden geholpen door een rustig en bekwaam personeelslid. Geen agressief verkoopgedrag, geen dwang, gewoon rustig praten en aan ons de keuze laten maken. Hou ik wel van.

Assortiment
Ruime sortering. Goede prijs voor de kwaliteitsproducten. Hier staan A-merk producten voor een zeer redelijke prijs.

Aanbeveling
Heb nu voor het eerst een artikel gekocht bij deze winkel. Door goede service, duidelijke afspraken, concurrerende prijzen is deze winkel voor mij top. Ga zeker nog een keer langs voor het volgende artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco 10-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en je kan zo een vestiging binnen stappen

Service
Ze helpen je zelf met het inladen van je auto.

Assortiment
Alle merken beschikbaar en veel op voorraad

Aanbeveling
Het is erg gemakkelijk voor een eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De brouwers 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had snel een medewerker aan de lijn ipv wachttijden en computers zoals bij andere bedrijven en keukenloods hielp met goed advies

Service
De volgende dag al levering helemaal top

Assortiment
Keuze genoeg in diverse merken

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Klantvriendelijk en snelle service en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de koning 09-03-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We werden heel vlot en kundig geholpen

Service
levering duurde iets langer dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

G van den Helder 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan de juiste vervangende inbouw koel/vries combinatie te vinden al chatten vanuit huis :)

Service
De zoektocht naar een passend model verliep snel en is ook gelukt.

Assortiment
Het is een ander merk geworden, dankzij jullie grote assortiment

Aanbeveling
Gewoon alles top! Dank aan Boyd voor zijn assistentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Goedegebure 09-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

7,0

Gemak
ruim en overzichtelijk

Service
behulpzaam

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
overzichtelijkheid kan beter

Extra toelichting
levering was correct

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cees 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na bemiddeling van een vriendelijke verkoper, zeer snelle levering

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Hofstede 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig en gemakkelijk contact via een goede site + een
snelle levering en vakkundige montage

Service
Snel en prettig

Assortiment
Uitgebreid assortiment en een goede prijsstelling

Aanbeveling
Prettige en vakbekwame mensen met een heldere uitleg;
concurrerende prijsstelling en 100% nakomen van de
gemaakte afspraken.

Extra toelichting
Ga zo door op dit niveau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Werd goed geholpen toen ik een vraag stelde over de kraan.

Assortiment
Is altijd goed. Al veel zaken bested bij Keukenloods en ook aanbevolen aan vrienden.

Aanbeveling
Stuur vrienden altijd even naar de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Priscilla 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, en hetgeen men zoekt is gemakkelijk te vinden , goede indeling

Service
geen wachtrij, de telefoon of chat wordt snel beantwoord, en men weet professioneel te antwoorden

Assortiment
ik zocht een inductie-schoonmaak artikel, maar dat word niet verkocht?

Aanbeveling
actieve vlotte service met volledige uitleg, alert en attent, snelle levering, uitstekende 'after-service'

Extra toelichting
de door Keukenloods aanbevolen inductieplaat is exact de juiste voor mij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tito 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kon snel vinden wat ik zocht

Service
had eerst gebeld over leveringstijd. helaas klopte dit niet.
verder was ik zeer tevreden

Aanbeveling
overzichtelijk en gebruikvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nils 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het betrof het vervangen van een defecte vaatwasser. Prima telefonisch geadviseerd over welk type en de inbouw.

Service
Op tijd en zeer vakkundig geplaatst. Vakwerk!

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Schrijvershof 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een koelkast bestellen geeft een grote mate van gemak.

Service
Online chat is snel en zeer behulpzaam. Alternatieven worden snel aangedragen en worden goed onderbouwt.

Assortiment
Zeer ruime keuze. En dat maakt het ook moeilijker om voor de koper een keuze te maken. In combinatie met online chat toch zeer goed te doen.

Aanbeveling
Prettig zakendoen. Snelle service. Marktconforme prijzen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TL 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website staat alles goed gesorteerd en het is makkelijk te vinden.

Service
Ik had een vraag over de levertijd welke via de telefoon direct werd beantwoord. Geen lange wachtrij gehad. Ik was bang dat de levertijd langer zou worden dan dat op de website vermeld was, maar dit was niet het geval. De producten waren keurig binnen de levertijd op voorraad.

Assortiment
Ik heb op veel websites gekeken voor soortgelijke producten, maar Keukenloods had het grootste en het goedkoopste assortiment.

Aanbeveling
Super tevreden

Extra toelichting
Omdat ik wat haast had met de producten en bang was dat laten bezorgen langer zou duren heb ik de producten zelf opgehaald in het magazijn. Dit werd prima geregeld en ik was snel aan de beurt. De producten werden keurig in mijn auto gezet. Ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon het snel vinden, en makkelijk vergelijken.

Service
Op de eigenlijk bezorgtijd was ik niet thuis. Met 1 telefoontje kon ik dit makkelijk en snel verplaatsen. De wasmachine werd ook nog eens op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze, in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
zeer fijne (web)winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
site is overzichtelijk en ik kon alles gemakkelijk vinden

Service
Gevraagd of het apparaat op voorraad was en ook de kleur. Ja dat was zo , dus wat er staat op de site is ook waar.

Assortiment
Iedere kleur van het apparaat was op voorraad. Top!

Aanbeveling
Apparaat stond de volgende de dag al te glimmen in mijn keuken.Er waren ook andere sites met zo'n scherpe prijs aanbieding maar daar stond een levertijd van 4 tot 5 weken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

juan rodriguez 08-03-2016 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
onvoldoende keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fam zwartbol 08-03-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel snel iets gevonden en overzichtelijk

Service
prima geholpen in waddinxveen

Assortiment
heel groot en zeer overzichtelijk

Aanbeveling
altijd erg goed geholpen en heel klantvriendelijk mochten we weer wat nodig hebben dan absoluut gaan we terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

etw kuiper 08-03-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wij hebben keukenapparatuur gekocht bij keukenloods gaanderen bestellen en aflevering liepen naar wens

Service
goede service bij keukenloods gaanderen als je vragen had enz je werd direct geholpen

Assortiment
in de winkel zelf niet zon groot assortiment maar je kon zo opzoeken op internet en dan bij hun bestellen

Aanbeveling
voor ons dicht in de buurt dat is altijd fijn voor als er iets is

Extra toelichting
geen verdere beoordelingen ze waren zelfs nog bereid ons te helpen met de 5jaar garantie omdat dat eerst niet lukte via internet maar het is allemaal in orde nu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 08-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,5

Gemak
Bel voor scherpere prijs. Maar wel eerst 10 min in de wacht. Voor de verkoopafdeling nog wel.

Aanbeveling
Op de site geeft keukenloods aan :
Tip: bel voor een nog scherpere prijs met 0226-355340
Dus gebeld, eerst 10 min in de wacht, maakt niet uit want het is de moeite waard denk je. Vervolgens krijg ik de heer xxxx aan de lijn en deze beste man verteld me dat die zin er alleen op staat voor diegene die meerdere producten wensen af te nemen. Maar dat staat er niet bij. Nutteloos.

Extra toelichting
Ik begrijp wel dat men bij keukenloods en zo scherp mogelijke aanbieding op de site wil zetten maar schrijf er dan niet zo ongenuanceerd bij dat door te bellen het nog scherp kan want dat is dus blijkbaar onzin.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 09-03-2016

Beste Andre,

Bedankt voor de beoordeling. Onze verontschuldigingen voor de teleurstelling dat het apparaat toch niet goedkoper aangeboden kon worden.

Om welk product ging het? Dan checken wij dit en passen de melding aan als deze hier inderdaad onterecht staat.

Alvast dank en met vriendelijke groet,

Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Jos Hendrikx 08-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keuze was eenvoudig en makkelijk door te geven

Service
snelle bevestiging en update van alle statussen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in merken en prijsklasses

Extra toelichting
Goede prijsafspraak kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob4043 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet zoeken en bestellen. Duidelijke keuze.

Service
Alles wat men beloofd wordt waargemaakt. Snelle levering tot in huis!! Stipte levering en goede telefonische informatie.

Assortiment
Keuze genoeg. Van goedkoop tot duur. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Geen 10 omdat het altijd beter kan, maar het zit er wel heel dicht bij !!!!

Extra toelichting
Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Fijne website om te surfen en uitgebreide info per artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeljen 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde. Met behulp van de filters was het zo gepiept.

Assortiment
prima, ruime keuze

Aanbeveling
gemakkelijk, goed op de hoogte gehouden van de bestelling, snelle levering. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een telefoontje bestelling geplaatst.

Service
Steeds op de hoogte gehouden. Actief gebeld door Keukenloods voor plaatsten apparatuur.

Assortiment
Ruim. Div. modellen van div. merken.

Aanbeveling
Overzichtelijke site. Goede klantenservice Keukenloods Veendam! Wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Extra toelichting
Nadeel het plaatsen van de vaatwasser kon pas twee weken na bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sagricola 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is zeer gemakkelijk via de website

Service
snel en netjes geleverd

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PJ 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Het bestelproces verloopt prima.
Ze houden zich aan de gemaakte afspraken wat betreft de levertijd en moment van levering. Het wordt door keukenloods zelf gebracht en blijkt er een fout in de opgegeven maatvoering te zijn dan wordt dit gecorrigeerd. Het apparaat wordt zonder kosten terug genomen en zo u wilt zo spoedig mogelijk vervangen door het juiste apparaat met de juiste maatvoering, in ons geval was door ons niet juiste maatvoering van een inbouw koelvrieskast opgegeven, direct werd een vervangende bestelling met de juiste maten geregeld, klasse

Assortiment
Ruim assortiment met lage prijzen vergelijkbaar met de prijsvechters.

Extra toelichting
Fijne mensen die het kwamen installeren zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn magnetron/oven ging op maandag stuk en op woensdag ging ik op internet en kwam vrij direct bij jullie terecht. En op vrijdag had ik de nieuwe al in huis.

Service
Ik heb toen gebeld en ben toen duidelijk, netjes en goed geholpen om een keuze te maken.

Assortiment
Genoeg maar daar wordt het wel wat lastiger door

Aanbeveling
Voor alle 3 de punten die jullie voor een beoordeling hebben gevraagd is dit eindcijfer niet verrassend. Toch!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob en Annie 07-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, waarop je snel de produkten kunt vinden die je zoekt; het bestelproces liep echt voortreffelijk: in de winkel kon al gezegd worden wat er op voorraad was en het te bestellen produkt was heel snel op voorraad

Service
goede duidelijke uitleg bij de produkten en de levertijd; indien je vragen hebt kun je te allen tijde contact opnemen

Assortiment
voorzover wij konden zien was er heel veel te leveren, sowieso via de website, in de winkel was ook genoeg voorradig

Aanbeveling
allemaal goed geregeld, goede informatie, goede regeling mbt aflevering en nette aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 07-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim opgezet, veel keus om te vergelijken tussen de merken en modellen.

Service
De verkoopmedewerker nam de tijd om mij goed te adviseren.
De levering datum bepalen ging zeer flexibel
Ik hoefde nergens achteraan te bellen en er waren geen onduidelijkheden.

Assortiment
Zeer divers assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lot 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk alles te vinden. Goed alles per productsoort uitgesplitst.

Service
Bij vragen over producten, snel een duidelijk antwoord. Alleen wel opletten dat indien je voor bepaald merk vraagt, dat ze je al snel een alternatief merk aanbieden, terwijl je dat niet vraagt.

Assortiment
Hebben veel verschillende merken van de producten, met duidelijke omschrijving.

Extra toelichting
Netjes alles correct in goede verpakking, conform afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

schrijvershof 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Alles is correct en netjes

Assortiment
Had heel veel keus in de afzuigkapppen en in elke prijsklasse

Aanbeveling
Snel,correct en netjes

Extra toelichting
Een top webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 07-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen poespas, maar direct goed voorstel.

Service
Komen afspraken na en proces te volgen door in te loggen op de Keukenloods

Assortiment
Mogelijkheden van vele merken en typenummers. Met goede beschrijving.

Aanbeveling
Prettig en goed zaken doen. Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews