Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2566 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F.Smitt 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het grote gemak en tijdwinst.

Service
Goede verpakking en correcte
tijdafspraak.

Assortiment
Door de enorme keuze is het eenvoudig datgene te vinden
wat het best in de planning
past.

Aanbeveling
Mensen in je directe omgeving
zijn altijd gevoelig voor iets
wat jij ergens goedkoper hebt
gekocht dan zij.

Extra toelichting
Duidelijker is het praktisch niet uit te leggen. Ik ben zeer tevreden met de 2 producten die ik bij jullie heb aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Van Roon 03-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi alles bij en naast elkaar.. Overzichtelijk

Service
Goed te woord gestaan. Niet opdringerig en er viel te praten over korting bij aankoop meerdere apparaten. Ook netjes op tijd bezorgd en oude apparaten meegenomen.

Assortiment
Voor ons prima assortiment.

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring

Extra toelichting
Ben gwoon zeer tevreden. Prijs is goed, spullen zijn goed. Verkoper is meegelopen omdat we 1 van de apparaten direct mee wilden nemen in de auto en de rest is later netjes vlgs afspraak bezorgd prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erich M 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel duidelijke website waar de bestelling haast niet fout kan gaan.

Service
De vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ook de levering was super. Alles binnen de gestelde termijn.

Assortiment
Ruime keuze. Vooral de betere merken zijn volop aanwezig. Prijs is zeker concurrend te noemen.

Aanbeveling
Goede service en levering.

Extra toelichting
Dit is een prettige manier om zaken mee te doen. Niet alleen virtueel maar op vragen krijg je ook nog eens een duidelijk antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SMK 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heldere telefonische uitleg en advies

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over snelheid, advies en heldere afspraken m.b.t. bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NAlaska 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Voor de levering van de afzuigkap werd ik gebeld door de transporteur voor het maken van een afspraak. Een dag van tevoren kreeg nog een bericht binnen welk tijdvak de transporteur zou langskomen. Het persoonlijke contact vond ik erg prettig en servicegericht.

Assortiment
Bij het zoeken op internet naar een specifieke afzuigkap kwam ik bij de keukenloods uit, vanwege een zeer gunstige prijsstelling.

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik bij de keukenloods een product heb gekocht. Over de prijs, de wijze levering en het contact ben ik zeer tevreden. Betrouwbaarheid staat voor mij als klant bovenaan. Hieraan voldoet (tot nu toe) de keukenloods. Ik zou de Keukenloods zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger. S 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site, bij vragen direct telefonische oplossing

Service
alle afspraken van bestelling tijdschema van aflevering +aflevering volledig volgens afspraak

Assortiment
wat je nodig hebt is aanwezig

Aanbeveling
als jezelf weer opnieuw zou bestellen, adviseer je dat natuurlijk ook aan een ander

Extra toelichting
overal motivatie ingevuld, kan niet beter ervaren worden dan zoals omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esjan 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
prettige communicatie met verkoper aan de telefoon en prima afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam nu 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met behulp van een huisgenoot waren we in 5 minuten klaar en kregen het bestelde binnen drie dagen thuis bezorgd. Wat wil je nog meer!

Service
Ik zou niet weten hoe het beter moet

Assortiment
Voor ons ruim voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Keukenloods, daar kom je terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor 1967 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Als je een inbouw koelkast nodig hebt kan je deze niet selecteren op de gewenste inbouwmaten via internet. Via de telefoon lukte dat gelukkig wel.

Service
gewoon prima, zoals het hoort

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima winkel, en voordelig

Extra toelichting
Goede service, betaalbaar, gewenste inbouwmaten selecteren via internet lukt niet (bij inbouw spullen)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 03-11-2014

Beste Cor,

Bedankt voor uw beoordeling.

Op onderstaande pagina kunt u de inbouw koelkasten op hoogte selecteren en in de sub menu's behoort dat ook tot de mogelijkheden.

http://www.keukenloods.nl/koel-vrieskasten

Misschien begrijp ik u verkeerd, ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Nl32 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit thuis goed winkelen via internet!

Service
Goeie service en klantvriendelijk

Assortiment
Genoeg keuze ook binnen verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikky23 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

genoeg informatie product

Service
zowel afspraak als levering TOP

Assortiment
meer dan genoeg producten

Aanbeveling
uitstekende duidelijke winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

syl64 03-11-2014

Algemene score

6,8

Gemak
heerlijk om zo snel de spullen in huis te hebben maar had een vraag gesteld via de mailen kreeg 36 uur later pas antwoord

Service
de bezorging was netjes op tijd, jammer dat degene die bezorgde al moeilijkheden ermee had om 10 meter met de steekwagen te lopen

Extra toelichting
mooie website via de telefoon zeer correct geholpen. nogmaals service minder de bezorger had niet een paar minuten de tijd om te wachten dat er hulp kwam om de koelkast met meerdere personen binnen te zetten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 03-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven er naar om alle klanten tevreden te stellen, dus bedankt voor uw feedback.

Helaas kan ik geen order in ons systeem vinden onder de naam syl64.
Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik uitzoeken welke chauffeur er in uw geval heeft gereden en het voorval bij hem voorleggen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Boven1977 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijne website

Service
snelle respons

Assortiment
groot en betaalbaar

Aanbeveling
gewoon goed! en veel producten en geen bezorgkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Wal-Breemer Beheer bv 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
in eerste instantie een kookplaat uitgezocht die niet geheel paste, daarna vrij gemakkelijk omgeruild voor ander type, met een kleine betaling voor omruiling

Service
zie bovenvermeld

Assortiment
er is een groot aanbod, mooi overzichtelijk.

Aanbeveling
gezien de positieve ervaringen zou ik dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen

Extra toelichting
Na de eerste lichte wrijving (ik had gedacht dat keukenloods de spullen zelf ook plaatste, en had ook verwacht dat zij het zelf zouden vervoeren- maar dit wordt uitbesteed; mogelijk dit van te voren iets duidelijker aangeven), alleen maar prettige ervaringen. Deskundig en goed advies Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst J. 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit thuis bestellingen doen; wat is gemakkelijker?

Service
De aflevering was vlot en correct.

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Gezien onze huidige ervaring zullen wij Keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Geachte Lezer, De gedane bestelling tot de aflevering voldoet aan onze verwachtingen. Omtrent een eventuele nazorg hebben wij vertrouwen in uw organisatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem bouman 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 28374619 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede plaatjes en informatie

Service
Het werd zelfs in de keuken gebracht

Assortiment
Er is genoeg keuze

Aanbeveling
Het is ons prima bevallen, dus zou ik het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Onze koelkast ging kapot. 's Avonds om tien uur een nieuwe besteld en deze stond de volgende middag al in de keuken. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Baak 03-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Afhaal mogelijkheid.Snelle bezorging met pinbetaling.

Assortiment
Goede voorlichting en transport begeleiding per mail.

Aanbeveling
Groote keuze mogelijkheden en prijs gunstige merkartikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joan S. 03-11-2014 In de winkel gekocht
bij de arena bij dhr.Ron Schouten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis heerlijk shoppen en je keuze maken ,met de technische kennis van het team tot de uiteindelijke koop komen

Service
het team wat dagelijks voor je klaar staat met de nodige kennis was het voor mij niet moeilijk om bij de keukenloods te slagen

Assortiment
na het ontbreken van de juiste koel-vrieskast op de zaak heeft de keukenloods dmv een telefoontje bij siemens de juiste apparatuur kunnen bestellen

Aanbeveling
service ,showroom en de kennis

Extra toelichting
Ik heb al bij drie kenissen de keukenloods aanbevolen, zij zullen zeer binnenkort hier hun apparatuur uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poetje3 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk thuis vanuit je luie stoel

Service
Snelle levering. Vrijdag besteld , maandag in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle levering, prima !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John van Schijndel 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en rustig alles thuis achter de computer uitdokteren

Service
Nette en correcte afhandeling van de besteling.

Assortiment
Keuze is bijna zo groot dat je niet meer weet wat je wilt

Aanbeveling
overzichtelijk en makkelijk alles te overzien

Extra toelichting
Alles is makkelijk en vanuit je luie stoel te bekijken en te bestellen via de computer. Mocht je toch de artikelen zelf willen zien of beoordelen kun je nog altijd bij een winkel gaan kijken. Verder redelijk tot goedkoper als de meeste andere leveranciers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom & Mieke 03-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle en accurate service.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, scherpe prijzen, perfecte begeleiding van aankoop tot levering.

Extra toelichting
Voordat je het weet vernieuw je alle apparatuur zonder daar spijt van te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke Gozeling 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is simpel om een bestelling te plaatsen ne betalen

Service
twee keer vraag gesteld en een prima andwoordt gekregen

Assortiment
genoeg om uit te keizen

Aanbeveling
simpel in vraagstelling duidelijk andwoordt makkelijk te bestellen en betalen levering goed en snel

Extra toelichting
simpel in vraagstelling duidelijk andwoordt makkelijk te bestellen en betalen levering goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Brands 03-11-2014 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
werden heel netjes te woord gestaan en nadat onze wensen bekend waren, hadden we snel een keuze gemaakt

Service
alles conform afspraak afgewikkeld en bezorgd

Assortiment
ruime keuze, maar nadat onze wensen bekend waren, konden we oplossingsgericht winkelen

Aanbeveling
wij komen in iedet geval terug en zullen deze ervaring zeker doorvertellen

Extra toelichting
Wij zochten een oplossing voor het combineren van een oven met een magnetron in de bestaande nismaat. Meeste combimagnetrons hebben dan een draaiplateua, maar zijn geen echte oven. Wij willen ook echt bakken, dus de aanbevolen oven/magnetron psate precies in ons wensenpatroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam170d 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De te maken keuze was duidelijk

Service
Vriendelijke bezorgers en keurige benadering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima afhandeling met duidelijkheid

Extra toelichting
Ben echt super te spreken over deze online shop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby Deijs 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De volgende dag in huid, ideaal!

Assortiment
Heel veel keus en goed weer gegeven.

Aanbeveling
Iedereen zou ik het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Groeneveld 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nette en duidelijke website.

Service
Netjes en op afspraak thuis gebracht en oude koelkast meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anique23 01-11-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Prima.

Service
De keukenmonteur die bij ons is geweest heeft niet de juiste materialen besteld en op de juiste manier geplaatst. Al twee keer nu geweest, zeer ontevreden over zijn werk.

Assortiment
Mooi assortiment

Aanbeveling
Juiste winkel voor mooie materialen. Goede advies gekrege van verkoper
Service van monteur is waardeloos, hier zou beter naar gekeken moeten worden vinden wij.

Extra toelichting
De keukenmonteur die naar ons is gestuurd. Was de eerste dag al lang bezig met de keuken plaatsen van 8.00 uur tot 22.00 uur in de avond waar wij niet op gerekend hadden. Zelf had hij geregeld dat zijn zoon kwam, in gewone kleding. Op het laatst leek hij wat gehaast waardoor materialen kapot zijn gegaan (plank plaatsen door te hard slaan is deze gespleten) Ook bij de tweede keer plaatsen weer kapot gegaan. Tweede plaatsen zijn er afwerklatten geplaatst (verkeerde kleur en maten) Bij de ene kant is het te lang, andere kant te kort. niet de juiste kleur en materialen. Moest in dezelfde kleur en structuur als de keuken (met houtnerven). Service keukenloods Roosendaal, jammer dat we niet te woord worden gestaan met ons probleem. De levering van juiste materialen duurt te lang en hiervan werden wij niet op de hoogte gehouden, enkel door een monteur die de avond van te voren belt??

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 03-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven er naar om alle klanten tevreden te stellen, dus bedankt voor uw feedback.

Ik heb inmiddels begrepen dat er 2 nieuwe passtukken voor u zijn besteld en wij zorgen ervoor dat uw keuken perfect wordt afgeleverd.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Dean Mackay 30-10-2014

Algemene score

8,0

Gemak
lekker vanuit de bank

Assortiment
keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TJ 64 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website gemakkelijk te bekijken en bestellen

Service
correcte afhandeling bestelling

Assortiment
het assortiment is ruim

Aanbeveling
gezien mijn ervaring zal ik zeker keukenloods aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHMV 29-10-2014 In de winkel gekocht
zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De indeling van de winkel kan overzichtelijker. Je bent op zoek naar een apparaat, vind iets en dan kom je later toch nog een en ander tegen. Plattegrondje?

Service
niet te opdringerig, maar wel to the point.

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Ik ben tevreden! En heb gevonden wat ik zocht (keukenapparaten!) tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bongo66 29-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Aanbeveling
helaas, via de website aangegeven welke aflever dag (ma besteld wo leveren), is op voorraad, echter men wilde eerst nog tel contact en dat lukte pas wo, dus wordt het later, voor niets een vrije dag genomen....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-10-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend dat u voor niets een vrije dag heeft opgenomen.

Indien u niet voor 24 uurs levering heeft gekozen dan wordt er altijd een telefonische bezorgafspraak gemaakt. Dit wordt bij de bevestiging van de bestelling op het scherm getoond en vermeld in de bevestigings e-mail en nogmaals in de orderbevestiging.

Heeft u deze misschien niet ontvangen?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Eikeren 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, overzichtelijke site

Service
Gebeld over levering en kreeg gelijk antwoord

Assortiment
Groot en volledig assortimen

Aanbeveling
Prima verzorgd allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brijg 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site is overzichtelijk

Service
de mails en SMSjes over wanneer de levering plaatsvind is fijn

Extra toelichting
op zich alles zeer prima, alleen de levertijd viel tegen. de vaatwasser zou een levertijd van 2 tot 5 dagen hebben. Hij is na 2,5 week geleverd. Levering verder goed verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel van de Groep 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk thuisbezorgd

Extra toelichting
goede service, goede prijs, is de prijs hoger, dan bieden zij hem voor dezelfde prijs aan. Erg betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Smid 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vóór 23.00 uur 's avonds besteld, en de volgende dag in huis! Super

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 49 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een goed en duidelijk overzicht van producten en prijzen

Service
prima maar goed

Aanbeveling
altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Roelofs 27-10-2014 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

9,0

Service
Wij hadden een afzuigkap gekocht die veel te lawaai maakt. Mijn vrouw heeft ernstige gehoorschade door bestralingen en kon daar niet tegen keukenloods heeft tegen een geringe bijbetaling een geluidsarme kap geleverd en gratis gemonteerd. Prima service (warme douche)

Assortiment
Groot en ruim assortiment

Extra toelichting
Prima assortiment en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de heer van den Bosch 27-10-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ook de producten die niet aanwezig zijn wordt over geinformeerd.

Service
Perfect geholpen, duidelijke info, indien nodig werd informatie opgevraagd.

Assortiment
Zeer groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Bolleboom 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig alles bekijken op de website

Service
Na het maken van een bestelling wordt er netjes teruggebeld binnen een schappelijk tijd

Assortiment
Ruim assortiment,

Aanbeveling
Ja, service en het nakomen van de gemaakte afspraken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

albert fokkens 25-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen

Service
Heel veel moeten mailen. Voortdurend werd maar op 1 vraag reactie gegeven terwijl ik toch echt meer wilde weten. Zelfs na een excuus dat hij te snel gelezen had, ging het daarna vrolijk verder. Snel is niet altijd beter. In de toekomst zal ik 1 vraag per mail stellen

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Ervan uitgaande dat je niet altijd hoeft te mailen zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Tancho10 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig via internet de juiste vaatwasser uit kunnen zoeken. Makkelijk door de gegeven info en de vraag/antwoordt van klnten die erbij staan.

Service
Wordt op tij via mail geïnformeerd van levering. Vwb garantie en nazorg nog geen ervaring

Assortiment
vwb gekocht product zeer veel t bieden.

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik bij keukenloods.nl heb gekocht. Op grond van deze ervaring heb ik dit beoordeeld en dit was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boon23 24-10-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Wij werden heel vriendelijk en behulpzaam met goed advies geholpen

Extra toelichting
Wij hadden een monteur gevraagd om de vaatwasser te plaatsen. 2 hele vriendelijke rustige jonge mannen kwamen en hebben heel netjes en zorgzaam de oude vaatwasser uit het keukenblok gehaald en keurig de nieuwe geplaatst. Alle verpakking en oude machine meegenomen. Perfect gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Klijn 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je zoekt uit w,at je wil en aan de beschrijving kun je zien als je diverse artikelen bij elkaar zet wat de juiste voor je is. Zo easy als wat

Service
Als je iets besteld hebt en het is minder energie zuinig als een andere en goedkoper advieseren ze die.
Echte top service.

Assortiment
Ruime keuze aan diverse spullen.

Aanbeveling
in één woord een TOP winkel.

Extra toelichting
Goede service aan de telefoon erg vriendelijk. In één woord nogmaals geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Augusteijn 24-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kopen bij de keukenloods heb ik als positief ervaren, Informatie was prima en de afwikkeling vlot

Assortiment
Aan ons verlanglijstje werd helemaal voldaan

Aanbeveling
Ik kende het bedrijf niet.Kwam bij toeval in aanraking met keukenloods. In voorkomende gevallen zal ik zeker keukenloods aangevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wouter40 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de buurt

Service
snel geholpen

Assortiment
ruime keus diverse merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cassanova-123 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige voorlichting en gemaakte afspraken heel goed uitgevoerd

Service
Zie vorige vraag

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Gemak en prijs bewust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trish de Zutter 24-10-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kan vlak voor de deur parkeren.

Service
Geholpen en erg tevreden.

Assortiment
De winkel was bijna leeg maar dit kwam omdat er pas een veiling was geweest.

Aanbeveling
Tevreden.

Extra toelichting
Altijd goed geholpen en prima geregeld met inbouwen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris van der Haar 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Tijdstip van bezorging goed gedefinieerd in een interval van 3 uur. Niet hele ochtend of midsag.

Service
Elders goedkoper gezien en kreeg onmiddellijk korting

Extra toelichting
Zeer tevreden gezien bovengenoemde aspekten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickK5 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Missend onderdeel snel nagestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews