Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.Sponselee 19-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
Nette montage en afvoer van oud materiaal

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal al mijn vrienden en kennissen U aan bevelen

Extra toelichting
Uitstekend product ,niet te duur en netjes af geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fien1971 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel

Service
Snelle en vlotte levering

Assortiment
Grote keuze in merken en kwaliteiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant opmeer 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles in 1 kort telefooontje geregeld

Service
dinsdag besteld donderdag tel dat afwasmachine binnen was.. minpuntje bezorging dan pas week erna. Dus opgehaald.
dat wel weer netjes geregeld

Assortiment
gezochte machine direct geregeld

Aanbeveling
prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V.Visser1975 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke vergelijken en bestellen via de website

Service
Zeer snelle service. Vriendelijke uitleg via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennygroen 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Service was super, snelle reactie op mijn vragen via mail. Helaas 2 apparaten besteld en beide keren een ander model geleverd wegens het niet leverbaar zijn van de ander. Het bestelde type stond wel als direct leverbaar aangeboden..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nicole Bots 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar maal gebeld voor informatie en overleg. Duidelijke uitleg en flexibele houding

Service
Verandering van bestelling geen probleem.
Verandering van afleveringsadres geen probleem.
In verband met vakantie geen probleem om de retourtermijn te verlengen

Assortiment
Prima assortiment met ruime keus.

Extra toelichting
Alle vorige motiveringen op een rij laat een zeer tevreden klant zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peters1967 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
beetje op je gemak voelen in de winkel er komen klanten die wat willen kopen en niet minderwaardig dat er alleen maar een koelkastis

Service
bezorging is een dikke 10
personeel op vrijdag avond inGaanderen een4

Aanbeveling
hang er vanaf wat ze nodig hebben

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lea1970 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was erg duidelijk en makkelijk.

Service
erg fijn dat jullie de oude apparatuur mee terug namen.
en met bellen konden jullie alle vragen beantwoorden.

Assortiment
we hebben gevonden wat we zochten voor een mooie prijs,
ik heb 16 jaar een Bosch gehad en hoop met deze koelkast van Bosch ook zo lang te doen.

Aanbeveling
overal het goedkoopst en super service!

Extra toelichting
erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnn 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Per email de maten van de oude koelkast doorgegeven. Op basis daarvan werd meteen een nieuwe passende koelkasr aangeboden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter NH 18-06-2015

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar, via internet ook maar niet alle medewerkers weten goed de finessen uit te leggen

Service
op tijd, netjes afgewerkt, netjes personeel (bij mijn bezorging natuurlijk)

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
op tijd, netjes afgewerkt, netjes personeel (bij mijn bezorging natuurlijk); goede prijs, kijk maar naar de concurrentie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VriesL 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoveel merken en duidelijk overzichtelijk website

Service
ontzettend aardige en handige heren kwamen installeren

Assortiment
grote variatie

Aanbeveling
jammer dat ik keukenloods niet eerder heb ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tacoboezaart 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk uitzoeken

Service
Verkeerd besteld geen probleem zo om te ruilen

Assortiment
Niet alles opvoorraad maarja

Aanbeveling
Dit is de 2 keer via deze site.

Extra toelichting
Voor een tweede keer weer goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 2015 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gaat er gemoedelijk en vriendelijk aan toe

Service
Goede af handeling en klant vrieindelijk

Assortiment
Heel veel in aanbod

Aanbeveling
Aan iedereen die aan ons vragen waar hebben jullie de apparatuur vandaan

Extra toelichting
De toenadering en advies van de winkel in Amsterdam wat heel erg goed tevens goed raad bij introductie van apparatuur Klant vrieindelijk een 12

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rijswijk 17-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan online, dat is erg prettig.

Service
Flexibiliteit en het oplossen van problemen is misschien wel een 10. De ruimte om te dealen is er ook, in positieve zin!
Wat echter beter kan is de telefonische bereikbaarheid van de verkoper in de winkel.

Assortiment
Assortiment van werkbladen en fronts, voor ons de belangrijkste ingredienten van de keuken, is supergroot

Aanbeveling
Flexibel, oplossingsgericht en betaalbaar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

de Vonnies 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede begeleiding

Service
problemen goed opgelost

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer prettig geholpen

Extra toelichting
goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer prettig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Goossens 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via internet beste prijs gevonden en eenvoudig online besteld; later per e-mail bericht ontvangen voor aflevering.

Assortiment
Ruime keuze ook in andere producten.

Aanbeveling
Betrouwbaar adres voor aankoop van keuken apparatuur tegen beste prijs.

Extra toelichting
Als je denkt goede koop te doen online, kijk dan voor je besteld eerst ook even bij de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuper2000 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te zoeken en te bestellen

Service
op tijd bezorgd

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Borst 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een goed en prijs technisch zeer aantrekkelijk product kunnen kopen/bestellen via deze site dat wil je toch graag als consument!

Service
Super de te goed bon was niet meer voorradig maar werd keurig netjes na gestuurd.

Assortiment
Zeer ruim en snel beschikbaar!

Aanbeveling
Vanwege mijn persoonlijke goede ervaringen.

Extra toelichting
Mijn laatste 3 grote aankopen zijn allemaal via deze site gegaan en bij de volgende zal ik als eerste weer op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Derks 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk juiste product zoeken en vinden

Assortiment
Zover ik iets nodig had, filter, genoeg keuze.

Aanbeveling
Goed en snel gel

Extra toelichting
Goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellla 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is prima maar belangrijker is dat de medewerkers zeer behulpzaam zijn.

Service
Na afloop was de bestelling goed te volgen door alle informatie.

Assortiment
Het exacte product was niet aanwezig maar door eenzelfde soort product van een ander merk toch goed te beoordelen.

Aanbeveling
Groot assortiment dus makkelijk te vergelijken.

Extra toelichting
Al met al een prima product gekocht voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam Rijk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vergelijken, en als je twijfelt kijk je naar de beoordelingen van de klanten over het product

Service
fijn dat ze het oude product ook nog mee nemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bouwer2910 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webwinkel van keukenloods is duidelijk en producten zijn makkelijk terug te vinden. Zowel advies via de chat als telefonisch is makkelijk.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levertermijn.

Assortiment
Alle producten die ik gezocht heb via keukenloods heb ik erop terug gevonden.

Aanbeveling
topwinkel, de goedkoopste!

Extra toelichting
De winkel voor keukenonderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina V 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk. Als je meerdere producten bestelt en vooraf even belt, dan maken ze een mooie prijs voor je.

Aanbeveling
Veel apparaten zijn hier het goedkoopst te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden mensje 16-06-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk ingericht
Dus alles is makkelijk te vinden. Betalen met pin bij aflevering is ook zeker een plus punt
Parkeerplekken zijn alleen wat zuinig

Service
Perfecte service, een artikel wat niet in de winkel aanwezig is wordt laten zien op internet door verkoper

Assortiment
Grote keuze is alles en veruit de goedkoopste in de omgeving

Aanbeveling
Klantvriendelijk, wordt meegedacht en ook nog eens goedkoop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona-40 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijke bezorger, en op de afgesproken dag werd het artikel geleverd. Pakket was netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fugazi76 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van online shoppen, goede selectie-criteria.

Service
Kan niets negatiefs bedenken

Assortiment
Heb niet kunnen vinden wat jullie niet verkopen op witgoed.

Aanbeveling
Groot assortiment, conkurende prijzen

Extra toelichting
Groot assortiment, concurende prijzen, goede advisering en snelle levering, uitstekende service, en te bestellen vanuit je stoel achter de pc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rklerks 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website, handig te filteren, op zondag besteld en via iDEAL betaald, maandagmiddag werd de koelkast al geleverd.
Wat wil je nog meer, top toch?!!

Service
Had never niet verwacht dat we de koelkast, op zondag besteld, al maandagmiddag zouden hebben. Waren (en zijn) er erg blij mee!

Assortiment
Wij waren op zoek naar een inbouw koelkast, hadden al wat typenummers van iemand gekregen om is naar te kijken... en is allemaal makkelijk terug te vinden, duidelijke omschrijving, voldoende keuze.

Aanbeveling
Onze ervaring was er 1 om in te lijsten, dus ja, zou Keukenloods zeker aanbevelen...

Extra toelichting
Alles bij elkaar opgeteld, gemiddeld een 9.5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent en janet 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de chat, de winkelwagen of via de winkels. Top

Service
Bij ons kwamen steeds wat spullen erbij, binnen de minuut geregeld

Assortiment
Groots

Aanbeveling
Service, keuzes. Het is all in

Extra toelichting
Makkelijk om te bestellen, het wordt geleverd in kleine tijdsvensters, dus niet een dag thuis zitten wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franciscus 1964 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hebt alles bij elkaar staan zodat je een hele keuken bij elkaar kan zoeken zonder je al te veel in te spannen

Service
Het personeel in Zaandam is super

Assortiment
Ik mis de accessoires voor de smeg gasfornuis in de winkels

Aanbeveling
Ik vind zelf het personeel in Zaandam het klant vriendelijkst, alleen vind ik het niet kunnen dat ik een vries/koelkast en een 6-pits gasstel koop en veel geld kwijt was en iemand anders naast me een fles drank krijgt terwijl zijn aankoop bedrag meer dan de helft minder was en ik niks kreeg, dit kan je niet maken bij niemand iedere klant is toch hetzelfde waard??

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

de wit 61 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles op voorraad uitgebreid assortiment

Service
met sms goed op de hoogte gehouden ,goede bezorging volgens aan gegeven tijd.Alles prima in orde.

Assortiment
ruime keus en goed aangegeven wat wat is

Aanbeveling
alles prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd M 1967 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ene dag besteld....
Volgende dag in huis!!

Service
Bestelling gedaan en zagen na bevestiging dat het een andere was dan dat wij hadden besteld.
Gebeld....geen probleem.
De duurdere gekregen voor het zelfde geld!!

Assortiment
Voldoende aanbod!!!
Goede prijzen.

Aanbeveling
Goed behandeld met het verkeerd product.
Wij zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
Zo door gaan en wij zullen misschien wel weer een keer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritgier 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Ennema 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gevonden op de website. Gemakkelijk besteld via telefoon, en ook nog een speciale prijs.

Service
Vaatwasser moest apart besteld worden, binnen een week thuis geleverd.

Aanbeveling
Goeie service voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.W. Schol 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
nog geen service nodig gehad

Aanbeveling
manier van reageren op de colega winkeliers prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Stijn 55 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website werkt goed, helder en snel

Service
deel bestelling was later leverbaar, direct mail bericht en vervangend toestel uitgekozen.

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny1950 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je gemak op de pc uitzoeken.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel.Duidelijke uitleg over de apparatuur en verzending.

Assortiment
Zeer ruime keuze van vele merken.

Aanbeveling
Onze ervaring was heel goed en zullen het zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Is ons goed bevallen. Vriendelijk en deskundig personeel. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariana Johnson 15-06-2015 In de winkel gekocht
schepenbergweg 34
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik werd geholpen met heel veel geduld

Service
zeer goed op alle vragen een goed antwoord

Assortiment
prima

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de service die ik gekregen heb

Extra toelichting
Het was mee een waar genoegen dat ik daar in deze winkel mocht zijn. Servies met een smaill.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alekcei 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webpage. Belangrijk vond ik dat recensies producten door andere klanten dat zichtbaar waren. Zowel positieve als kritische recensies.

Service
Ik ging voor de "dagprijs-aanbieding" per telefoon. Kordaat en vriendelijk kreeg ik een beter alternatief aangeboden voor eenzelfde prijs. De verkoper werkt dus pro-actief mee bij je keuze.
Geen extra kosten, volgens afspraak geleverd en betalen per pin bij aflevering. Chauffeur was zeer beleefd en behulpzaam.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en volledig. Niet alle merken zijn vertegenwoordigd, maar dat is ook niet nodig. Beter een concurerend en goed assortiment dan een populair allegaartje van producten. Voldoende producten in dezelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Overbodige vraag: reeds aanbevolen aan een nieuwe klant!

Extra toelichting
Goed bedrijf verdient een goede beoordeling. Al geef ik nooit een 10. Je moet altijd streven naar beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank111985 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden via de bekende zoekmachines. Even bellen, dagprijs doorgekregen en snel kunnen bestellen. Duidelijke communicatie aan de telefoon en per email

Service
Vriendelijke sales en aftersales afdeling. Oog voor de klant en denken goed mee. Prima service.

Assortiment
Ondanks dat de inductieplaat erg moeilijk aan te komen was, had keukenloods hem wel. Snelle levering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Geen negatieve feedback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritsen18 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website overzichtelijk. zelf gaan kijken in winkel in Almere, daarna besteld via Internet.

Service
bereikbaarheid winkel voor vragen zeer goed. (Almere) De uitgezochte kookplaat gas op glas van internet bleek niet meer in de verkoop. kregen direct soortgelijk artikel te zien evenals de afzuiger. Ook werden de artikelnummers voor bestelling voor ons genoteerd. Zo was het makkelijk bestellen. We kregen makkelijk veel informatie over deze producten. medewerker had zeker kennis van zaken en plezierig in omgang klanten. Alles ongedwongen en rustig! waar kan dat tegenwoordig nog?

Assortiment
keuze genoeg en goede prijs-kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Inmiddels al gedaan.

Extra toelichting
producten gezien in winkel in Almere en daarna 's avonds via internet besteld omdat wij thuis nog even exacte maat moesten nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Poot 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch heel toegankelijk en behulpzaam. Ze nemen de moeite om samen met jou een goede maat voor je apparatuur te vinden die je zelf niet zo gauw zal vinden.

Service
Een keurig telefoontje wanneer het uitkomt dat je apparaat wordt gebracht. Daarna keurig conform afspraak vond de aflevering plaats.

Assortiment
Ruime keuze in apparaten

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen bevindingen zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Touch en Jolene 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Dat er een telefonisch team is dat zowel door de week als in het weekend bereikbaar is.

Aanbeveling
Een goede winkel qua service, kwaliteit en deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Cligge 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en vrij eenvoudig keuze te bepalen. Betalen bij afleveren.

Assortiment
ruime keuze in merken en prijsklasses

Aanbeveling
betrouwbare leverancier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Loorbach 15-06-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar en dichtbij

Service
kreeg goede informatie

Assortiment
ruime keus die goed op internet is te bekijken

Aanbeveling
gezien bovenstaande zal ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
goed en snel geholpen met b ruikbare adviezen en een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rich60 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel snel en vakkundig geholpen.

Service
Vaatwasser gekocht , werd door personeel snel gepakt en in de auto gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 0000 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk vinden van de benodigde informatie en snelle terugkoppeling van vragen over technische aspecten, gebruik, maten etc.
Gemakkelijk en overzichtelijke website met goede mogelijkheden tot vergelijken.

Service
Direct antwoord op vragen en snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment tegen een scherpe prijs. Ook daadwerkelijk de laagste prijs garantie.

Aanbeveling
Goede ervaringen met deze winkel, zeker een aanrader.

Extra toelichting
Fijne winkel en website met een groot assortiment tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R van Slobbe 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste antwoord op mn vragen met n advies welke apparaten in aanmerking kwamen

Service
Apparaat stond snel klaar en werd mee geholpen bij het inladen

Assortiment
Ruim en alle top merken

Aanbeveling
Zojuist nog gedaan

Extra toelichting
Prima zaak met kundige mensen tegen de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Godwaldt 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed advies in de winkel en levering in goed overleg

Service
goed overleg over de bestelling

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snelle levering en ruime keuze

Extra toelichting
goed advies in de winkel, levering in goed overleg en ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andre kookt 15-06-2015

Algemene score

7,8

Gemak
vlak bij en bestellen en binnen week binnen

Service
denken mee ,keurig oprijd bezorgd

Assortiment
ze hebben alles wat je wil.

Aanbeveling
gewoon nette bediening

Extra toelichting
na prijs verschil van winkel en internet deze netjes in mijn voordeel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stef239 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Ruim assortiment, ruime keuze

Extra toelichting
Prettige internetwinkel, ruime keuze en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews