Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15837 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2663 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loek ter 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
het product naar keuze uitzoeken,keukenloods bellen,bestellen ,de leverdatum afspreken en klaar ben je

Service
product is goed,levering klopt dus prima

Aanbeveling
alles was zoals ik wilde en de prijs gunstig dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

martinn1209 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig doorgelinkt vanuit Kieskeurig

Service
Redelijk snelle levering, zij het binnen 2 a 3 dagen ipv de beloofde 24 uur

Assortiment
Gekochte product is volgens mij niet echt courant

Aanbeveling
Goede winkel maar product info zou nog iets kunnen verbeteren. Het artikel bleek een rood info display te hebben, wat niet echt goed staat bij de overige inbouwapparatuur met groene display

Extra toelichting
Goede winkel maar product info zou nog iets kunnen verbeteren. Het artikel bleek een rood info display te hebben, wat niet echt goed staat bij de overige inbouwapparatuur met groene display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Oskam 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Tijdstip van bezorging is pas op de bezorgdag na 10.00 uur bekend, terwijl in de mail aangekondigd wordt dat dat een dag ervoor al het geval is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dicker 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gezocht product was snel te vinden en eenvoudig te betalen

Service
winkel goed te bereiken en goed advies gekregen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
groot assortiment tegen goede prijs

Extra toelichting
diverse sites bekeken maar keukenloods sprong er positief uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Delphine2 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik wilde stond op de site, omdat het apparaat elders goedkoper was werd de prijs aangepast. Het bestellen is zeer eenvoudig

Service
De winkel was op zondag open en voor vragen telefonisch bereikbaar. De leveringstijd was een week dat vond ik prima.

Assortiment
Voor alle apparaten is er voldoende keus. Wij kopen regelmatig bij de Keukenloods.
Retourzending hebben we nooit gedaan

Aanbeveling
Alhoewel je via internet je bestelling kan plaatsen gaan wij ook wel naar de winkel in Amsterdam Z.O. waar vakkundig personeel aanwezig is.

Extra toelichting
We hebben goeie ervaringen met de mannen van de Keukenloods in Amsterdam Z.O. Erg behulpzaam, zeker ook voor onderdelen die vervangen moeten worden, ze zoeken naar een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna de V 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. de Brug 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geboden alternatieven met korting en afleveren aan de deur, kleine attenties enz.
inzicht in levertijd

Service
online bestellen en overleggen met personeel mogelijk, geen betaling vooraf maar bij aflevering met mobiele pin

Assortiment
vrijwel alles is leverbaar op korte termijn of direct

Aanbeveling
snelle levering en ondanks online shoppen telefonisch advies mogelijk, correcte aflevering door vriendelijke chauffeur, betaling pas bij aflevering

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Moerman 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het betaalgemak was prima geregeld.Ik kon per pin betalen maar ook contant.

Service
Er was een inbouwmonteur bij besteld. Alles is vakkundig snel en netjes geinstalleerd De levering was op tijd en werd van te voren nog gebeld of dat de montage een uur eerder kon worden uitgevoerd

Assortiment
De prijs was concurrerend gemaakt. De koelkast hadden wij elders goedkoper gezien.

Aanbeveling
Omdat alles prima geregeld was,ook bij een eerdere aankoop, kan ik niet anders dan de winkel aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerdienT 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen, duidelijke site, nette bezorging oo moment dat mij uit kwam.

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Kon voldoende vinden voor wat ik zocht, heb niets gemist.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden over het gemakkelijke bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M. Jacques 02-09-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
stap binnen en wordt goed geholpen

Service
gevraagd art niet in de winkel werd gelijk opgezocht op de computer of het evt te leveren is

Assortiment
mag wel iets uitgebreider

Aanbeveling
heb twee maal iets gekocht.ben goed geholpen.
art netjes op tijd geleverd gehad

Extra toelichting
zie bovenstaande reachtie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

depost 02-09-2014

Algemene score

6,2

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijke winkel.

Service
Er was niet bepaald sprake van een verkoopgesprek tussen tussen de verkoper en ons als klant. Er werd min of meer besloten wat voor ons een geschikt apparaat zou zijn. Ik had echter een ander apparaat in gedachten. Wat ik dus van de verkoper verwacht is de vraag waarom we onze keuze kiezen, waarna hij kan adviseren om voor vergelijkbaar, stiller en goedkoper apparaat te kiezen. Dit is helaas niet gebeurd.

Assortiment
Als het product niet in de winkel aanwezig is dan kan het nodige besteld worden.

Aanbeveling
Met het verhaal van de verkoper in gedachten houd ik het op een zes.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 03-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor u behoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Een verkoper dient altijd te luisteren naar een klant!

Uiteraard leren wij graag van u en daarom zijn wij benieuwd naar het product welke u in uw gedachte had en naar het product dat de verkoper als beste geschikt voor u vond. Kunt u uw ordernummer en het product welke u in gedachte had sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Hielko Mels 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
parkeren voor de deur, personeel brengt de artikelen naar de auto.

Service
goed

Assortiment
ruim opgezet, dus overzichtelijk

Aanbeveling
zie voorgaande motiveringen, ideaal dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAWERU 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ik kon snel de door mij gezochte oven vinden

Service
de beloofde levertijd werd ook nagekomen

Assortiment
ondanks dat de oven die ik zocht niet 'alledaags' was - met deur ipv klep - waren er toch meerdere mogelijkheden

Aanbeveling
zeker een aanrader en ook nog eens een goede prijs!

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de service van keukenloods. Ook het telefonisch contact was zeer prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Claymore1 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het bestellen is een 10,alleen
het bezorgen is niet zoals bij anderen, ook niet zo snel.Moest bellen voor een bezorg data en dat zou een paar dagen duren

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat wij keukenapperatuur bij Keukenloods bestellen, de eerste keer was prima, dus de tweede keer weer bij Keukenloods besteld,en weer dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brombeer10 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Had nog een vraag gesteld via Internet en kreeg een prima antwoord binnen een dag.e

Service
Kon mijn bestelling ophalen bij de winkel in Waddinxveen, wilde ook advies. Werd prima te woord gestaan en kreeg een goed advies. Dit leidde er zelf naar toe dat ik een ander toestel kocht dan die ik via Internet had uitgezocht. Tevens werd ik prima geholpen bij het in de auto plaatsen in de auto.

Assortiment
Zoveel keus tegen een aantrekkelijke prijs heb je niet bij veel bedrijven.

Extra toelichting
Een prima website met een groot assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Keuzes van de site kunnen op een prima manier worden bekeken in mooie winkels met vriendelijk, professioneel personeel dat zeer behulpzaam is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcb01 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel vergelijken en overzichtelijk

Service
Zeer goed geholpen. Had een fout gemaakt met mijn bestelling. 1 mail en probleem opgelost.

Assortiment
2e keer dat ik hier iets bestel. Keuze zat.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Keuze zat . Goed geholpen en snel in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

l ter horst 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede behandeling

Service
super snel

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede behandeling snelle service goede prijs

Extra toelichting
alles naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peerpiet 02-09-2014

Algemene score

7,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H v Nieuwkerk 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel op internet als in uitgebreide winkels is alles goed te bekijken en van alle informatie voorzien. De verkopers zijn beleefd en vakkundig.

Service
Meerdere aanpassingen in de voorgenomen bestelling zijn geen enkel probleem.

Assortiment
Zééér uitgebreid en van de beste kwaliteit.

Aanbeveling
De keuzemogelijkheden, de informatie, de deskundigheid en klantgerichtheid, het gemak en in deze tijden niet onbelangrijk: de prijs zijn allen van een heel hoog niveau.

Extra toelichting
Op onze lange speurtocht naar een nieuwe en opnieuw geweldige keuken kwamen we echt wel goede service, kwaliteit en deskundigheid tegen, maar de keuzemogelijkheden, de ruime informatie op internet en in de winkel èn de scherpe prijs waren doorslaggevend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam9519 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen via de website. En als je iets niet weet kan je gewoon bellen en wordt je vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan.

Service
Bestellen en als het niet lukt afbestellen: geen probleem.
Samen het boek doorkijken en een geschikt vuilnisbakje voor de keuken uitzoeken.

Assortiment
Keukenloods heeft enorm veel keuze, kan er bijna alles vinden.

Aanbeveling
Fijne winkel en niet zo'n keukenboer.

Extra toelichting
Goede zaak, veel keuze, goed advies en vriendelijk. En niet te vergeten: een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pete RSD 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site. Duidelijk wat je moet doen. Goede betaalmogelijkheden.

Service
Besteling gedaan. Geleverd binnen gestelde termijn. Geen problemen bij levering. Oude apparaat meegenomen. Levertijd duidelijk aangegeven.

Assortiment
Ik kon mijn keuze maken op basis van een typenummer. Super

Aanbeveling
Vlekkeloze bestelling en levering. Scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IBJ 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen405 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ik vond het erg fijn dat werd bezorgd tot over de eerste drempel. Ik vond het echter niet van deze tijd dat pas op de dag zelf bekend werd hoe laat er ongeveer zou worden bezorgd. Dan heb ik er niet zo veel meer aan. Vriendelijke bezorger. Oude apparaat terugnemen was zoals het hoort geen probleem.

Aanbeveling
Goede prijs. Prima service. Vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Goede prijs. Prima service. Vriendelijke mensen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

De haas 21 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet

Service
Goed geadviseerd via de telefoon

Assortiment
Wat ik nodig heb is er

Extra toelichting
We konden snel en goed handelen alles was binnen een uur geregeld En werd thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Abses 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je gemak vergelijken en keuze maken

Assortiment
Ruim voldoende en beter dan menig witgoedwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j de jong 1947 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en de aflevering en betaling ging perfect

Service
keurig volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
Laagste prijs en maken waar wat ze afspreken top

Extra toelichting
Zoals boven aangegeven Ik beveel keukenloods zeker aan in de familie en vrienden kring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorro 6444 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
goede ondersteuning

Assortiment
veel in het assortiment

Aanbeveling
alles gaat gemakkelijk. prijs is OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trinibo 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny bessems 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten besteld en als je wilt dag erna in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Makis80 02-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Makelijk bestelsite

Service
onzekerheid voor levering binnenhuis apparaten groter dan 70cm

Assortiment
genoeg te koop

Aanbeveling
goede prijzen,goede assortiment...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Walter1018 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De artikelen worden slechts op de begane grond afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

naam111166 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
heb de kookplaat via de winkel besteld

Service
professionaliteit is goed.

bijkomende kosten (installeren van de kookplaat) erg duur in verhouding met de werkzaamheden die verricht moesten worden

mbt de levering wordt je uitstekend op de hoogte gehouden dmv sms, mail

Assortiment
assortiment is voldoende

Aanbeveling
personeel is deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

E. Van den Dop 02-09-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn luie stoel...

Service
Er wordt meegedacht en zowel het personeel aan de lijn als in de winkel doen hun best om mij van dienst te zijn.

Assortiment
Geen (online) winkel die zo ruim gesorteerd is.

Aanbeveling
Het cijfer zegt het al!

Extra toelichting
Naast ruime keus en vriendelijk adequaat personeel vind ik vooral belangrijk dat er uitgebreide productinformatie voorhanden is, de voorraad vrijwel op peil is en/of korte levertijd, trendy witgoed te verkrijgen is (heb een te gekke lagermania koelkast !) en dit ook nog voor een krappe beurs. M.a.w. prijs- kwaliteit-product is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 15167 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De afspraken werden perfect nagekomen.

Extra toelichting
Prima service en assortiment. De bestelling en levering liepen perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BakkerXL 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole Groenewegen 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebeld voor advies, via internet besteld en een week later in huis en geïnstalleerd ! Top!

Service
Geweldig! Onze keuken was niet helemaal geschikt voor de gekochte koelkast. De monteur heeft er met een paar aanpassingen ( in overleg) er voor gezorgd dat de koelkast nu prima past!

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklassen .

Aanbeveling
Echt zeer tevreden, niet verwacht, was een gok voor ons, die heel positief uitpakt!

Extra toelichting
Op zoek naar een goede inbouw koelkast, op keukenloods.nl terecht gekomen. Gebeld met een van de verkopers, en op zijn aanraden een koelkast besteld. Een week later werden we netjes gebeld voor de lever afspraak. Monteur was zeer aardig en kundig, En heeft zelfs in overleg wat aanpassingen gedaan zodat de koelkast beter werkt. Heel blij mee, top service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans B1967 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site

Service
Keurig geleverd

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo46 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
duidelijke info op de website. spetterende service. Op dag en uur zoals gemeld aan mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelenstef 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het was gemakkelijk om via internet te bestellen. Website is overzichtelijk. Produkten kunnen goed vergeleken worden.

Service
Service is goed.

Assortiment
Er is een ruime keuze. Voor elk wat wils.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ericvdbergh 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles prima op te zoeken en na bestellen de volgende dag in huis.

Service
Prima op tijd geleverd en online te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Boom 02-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
super snel online besteld en betaald

Service
op de site plaatsen dat de levertijd 4 tot 5 werkdagen is> vervolgens na 6 dagen zelf moet bellen om te informeren wat de status is> deze onbekend is maar dat je maandag wordt teruggebeld > en dat je dan dus niet wordt teruggebeld > en als je zelf belt te horen krijgt dat de leverancier morgen gaat leveren > en dat je dan morgen per mail te horen krijgt dat de levertijd 3 tot 4 weken wordt verschoven > en als je dan de bestelling annuleert, de volgende dag ineens een bevestiging binnen komt en wel geleverd kan worden > en als je dan nog 3 keer een statusupdate van de levering krijgt met een verschuiving van 15 min,... tja dan ben ik niet heel enthousiast over de service.

Extra toelichting
Service rommelig en teleurstellend>>> zorg voor duidelijk managen van verwachtingen!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 02-09-2014

Beste Erwin,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Ik heb uw order in ons systeem gevonden en bekeken. U heeft helemaal gelijk.
Het enige wat ik kan aanvoeren als excuus is dat we de levertijd hebben doorgekregen vanuit de fabrikant. Dit neemt niet weg dat wij u beter hadden moeten informeren.

Onze excuses hiervoor.

Ik hoop dat u veel plezier heeft van uw kookplaat en mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Arjen031 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote loods in de buurt, verder een prima online winkel

Service
Prettig geholpen in de winkel. Na verkeerde bestelling online geen problemen met ruilen. Al mn vragen per mail werden beantwoord.

Assortiment
Ben niets tegengekomen bij anderen wat Keukenloods niet ook heeft en binnen de prijsklasse valt waarin ik zocht

Aanbeveling
Reeds aan anderen aanbevolen

Extra toelichting
Overall een prima bedrijf waarmee ik uitstekend zaken heb kunnen doen. Ik heb dan ook al mn keukenapparatuur hier gekocht. En zou zou het zo overnieuw doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred A 02-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Via Internet besteld en om de hoek opgehaald

Service
Ik heb een afzuigkap besteld, en wil hem omruilen , i.v.m. defect. Ik kreeg van de eigenares een zeer grote bek. Ik werd zelfs betiteld als slechte klant! Ik ga daar ook nooit meer heen.

Aanbeveling
Zie mijn noot bij de Service, Als je als klant daar wordt afgebekt beveel ik niemand deze zaak aan.

Extra toelichting
Wat een waardeloze tent, dat ik een defecte afzuigkap heb ontvangen kan deze winkel niets aandoen. Maar deze mevrouw van de eigenaar is zo onprofessioneel, om de klanten zo af te blaffen. Nee dit is een winkel met zo,n slechte ervaring, dat heb ik nooit ergens anders meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-09-2014

Beste Fred,

Bedankt voor uw beoordeling en ik ga dit tot de bodem uitzoeken.

Kunt u uw klantnummer sturen naar info@keukenloods.nl tav Jeroen Langenberg. Ik kan dan uw order historie bekijken en zien wie u geholpen heeft en in welke winkel.

Onze excuses voor de zeer vervelende behandeling.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

pcl12345 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Bruin 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het cijfer 10 zegt genoeg.

Service
Snelle reaktie en goede service.

Assortiment
Ruim voldoende keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande beoordelingen geen verrassing zo lijkt mij.

Extra toelichting
Prima en ga vooral verder op deze manier van werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Zeist 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Keurige service, zowel per mail als per telefoon.

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijzen, goede service, snelle levering en ook goede en snelle montage service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boeijink 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vergelijken je makkelijk

Assortiment
Vriendelijk personeel

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne1450 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Lekker thuis op je gemak hetgene wat je nodig hebt, uitzoeken en evrgelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toinevaneekelen 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zit bij mij in Roosendaal bijna om de hoek en wat niet direct op vooraad is kan vaak toch binnen enkele dagen geleverd worden.

Service
Geweldige service, juiste koeler was niet op tijd binnen en onmiddelijk werd er een alternatief geleverd.

Assortiment
Niet alles kan natuurlijk op vooraad zijn maar er is genoeg en wat er niet is kan je eerst op de website bekijken en dan gaan bestellen.

Aanbeveling
Goede service en behandeling wanneer je binnen komt, ruime keus en er valt altijd te onderhandelen over de prijs.
Kortom een zaak ook voor de man met een mindere portemonee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin John 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Enkele keren iets bestelt bij Keukenloods (waarvan 1 keer via Bol.com). Snelle levering tegen scherpe prijzen. Een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews