Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16943 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim Dokters 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima site erg duidelijk , overzichtelijk niets aan veranderen.

Service
Toen het artikel er nog niet was,duidelijk en snel een bericht wanneer het wel zou komen.Bezorgers vriendelijk en netjes alles meegenomen.
Prima zo.

Assortiment
Je moet ook niet alles willen hebben, wordt het allen maar verwarrend van er is al keuze genoeg.

Aanbeveling
omdat het een prima winkel is,
meer kan ik er niet over zeggen.

Extra toelichting
Ga zo door, als ik weer wat nodig heb zijn jullie de eerste waar ik kijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterAliasPier. 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon vanuit je woonkamer voor de computer alles uitzoeken, vergelijken en bestellen.....Wat een gemak !!

Service
Koof van de afzuigkap was beschadigd ( kan altijd gebeuren ), gebeld en mail gestuurd met foto, en twee dagen later was er een nieuwe opgestuurd.

Assortiment
Ongelofelijk veel keuze, zowel in merk als in assortiment, of het nu gaat om een koelkast, gasfornuis, vaatwasser enz....enz, ze hebben het gelijk.

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden dat zegt genoeg !!

Extra toelichting
In een woord: GEWELDIG !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr. P. of gewoon Peerke 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1. Gemakkelijk bestellen vanuit je stoel thuis.
2. Als je een apparaat 'live' wil bekijken kan dat bij een Keukenloods vestiging in de buurt.
Een sterke combinatie!

Assortiment
Heel ruim assortiment. Goede productbeschrijvingen. Scherpe prijzen.

Extra toelichting
Onze eerste ervaring met Keukenloods was een hele goede. Duidelijke website, zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, en prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Griefff 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Heb ik al 3x gedaan. (Heb 3 keukens voor jullie verkocht :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga1948 van der gulik 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web winkel goed te overzien met alle producten.

Service
Zeer vlotte beantwoording van vragen.

Assortiment
Kijk in de shop dan zie je een enorme sortering.

Aanbeveling
Aan iedereen,net mijn broer naar jullie verwezen voor kookplaat.

Extra toelichting
Groot assortiment en vlotte levering goede prijsverhouding en service, Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.stielstra 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vakkundig en ruime sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michaelst 24-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Bestelling ging goed

Service
Was een probleem met de levering. Nu zijn problemen niet erg als ze maar opgelost worden. Klanten service wilde alleen maar oplossen tegen een extra bezorg vergoeding van 35 euro. Onacceptabel

Aanbeveling
Lijkt in eerste instantie goed, tot we zich problemen voor doen. Afwikkeling van problemen is dramatisch is extra kosten in rekening brengen na een bestelling is niet van deze tijd

Extra toelichting
A

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 24-12-2014

Beste Michael,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Ik heb u order nagekeken en ben tot de conclusie gekomen dat onze verkopers zich aan onze interne regels hebben gehouden maar dat ze zich inderdaad flexibeler hadden kunnen opstellen.

De 35,- euro bezorgkosten bij niet thuis is in het leven geroepen omdat onze vervoerder regelmatig op afspraak langs komt en de klant opeens niet thuis blijkt te zijn. In uw geval heeft u tijdig gereageerd en had er nooit 35,- euro gerekend mogen worden.

Onze excuses hiervoor.

Mocht ik nog iets voor u kunnen betekenen hoor ik graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Jackie 4 7 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke Site

Service
Service is meer dan perfect

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Met zo'n goede service en overzichtelijke website is dit bedrijf voor iedereen een MUST!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan24255 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je luie stoel kiezen uit honderde producten

Service
na E mail snel antwoord en bezorgen op juiste moment

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
zal zeker deze online webwinkel/ winkel aanbevelen

Extra toelichting
voor tweede keer iets gekocht bij keukenloods eerst een inductie kookplaat daarna koelvries combi en afzuigkap bij aan koop inductie in winkel geweest prettig geholpen met goed advies ,daarom ook bij latere verbouwing gekeken of ik weer tot aankoop kon overgaab wederom goede adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus Soolsma 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen on line gaat heel gemakkelijk

Service
telefonisch werd de aankondiging van de levering gedaan

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Als je iets zoekt: kijk eerst eens bij de Keukenloods

Extra toelichting
Na de bestelling onmiddellijk een bevestiging gekregen met de verwachte leverdatum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

postma21 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat zowel in de winkel als opinternet perfecct tentoongessteld.

Service
Alle vragen worden tot in de puntjes gespecificeerd beantwoord en er wordt alle tijd voor genomen. De service aan huis is uitmuntend.

Assortiment
Alles is te koop en in elk gewenst merk en type te bestellen.

Aanbeveling
Het personeel is heel aardig, geduldig en beleefd.

Extra toelichting
De inbouw is keurig en tijdig op afspraak geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klusbedrijf IDE 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanuit stoel je bestelling doen perfect

Service
even een belletje en alles wordt geregeld

Assortiment
veel in huis

Aanbeveling
heb ik al gedaan bij al mijn klusmaten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.J. Smeijsters 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na Veel Zaken in Het Zuiden v/h Land Bezocht Te Hebben Kon Geen Enkele Zaak Tippen Aan De Prijs En Service Van Keukenloods

Service
Deze Menssen Denken Mee Met De Consument i.v.b. Inbouw Advies e/d Stipte Levering en Alles v.l.g.s. Afspraak

Assortiment
Ruim en Degelijk Assortiment en Alles Aan Eerlijke Prijzen

Aanbeveling
Ik Adviseer Mijn Kenissen En Familie Als ze Iets Willen Kopen Direct Naar Keukenloods Te Gaan !!

Extra toelichting
Prima En Goed Advies En Stipte Levering Alles Afgehandeld Naar Volle Tevredenheid en v.l.g.s, Afspraak !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiekster 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Het is en Prettige website met een ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Greep 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Laat een bericht achter en men komt met een super aanbieding. altijd de laagste prijs.

Service
netjes alles op tijd gemeld. bij klachten geen ervaring geen klachten.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
en gewoon tevreden en dat mogen ze weten, het is wel eens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.H.A. Karsten 23-12-2014 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede info en korte communicatielijnen

Service
Klantgericht en zakelijk.

Assortiment
Goede levertijden van een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier doet wat hij zegt

Extra toelichting
Bedankt voor de professionele klantgerichte wijze waarmee u ons probleem met de geleverde Samsung koelkast heeft opgelost. Een betrouwbare leverancier onderscheid zich, door een doortastende oplossende afhandeling. Wij stellen dit bijzonder op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Veen1956 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en werkwijze is erg logisch

Service
gemaakte afspraken duidelijk teruggekregen zodat alles goed gecontroleerd kan worden en alles duidelijk wordtafgesproken ook de bezorgtijd goed gecommuniceerd .prima!

Assortiment
voor wat wij zochten aanbod boven voldoende

Aanbeveling
heb reeds mensen enthousiastgekregen en over de drempel getrokken en enige schroomweg kunnen nemen

Extra toelichting
wij hebben nu 2 artikelen aangeschaft en zijn nu van plan om nog een artikel aan te schaffen. prijs is goed en gemak is groot, en het vertouwen ook. De zeer correcte bezorging en betaling vinden wij ook zeer prettig. Ook een telefonisch contact was zeer plezierig ,begripvol met geduld en ik ben zeer correctbehandeld en geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke den Ouden 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Makkelijk via internet, en alles klopt van het bestellen tot het leveren!!!!!

Extra toelichting
Zie je niet vaak meer alles klopt en volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald0 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is makkelijk.

Service
werd goed geholpen door de telefoon.

Assortiment
kon zo het type product vinden op de website.

Aanbeveling
goede geholpen.
en goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rachelmarty 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Service
Was snel besteld en volgende dag al in huis. Ideaal!

Assortiment
m

Extra toelichting
Was snel besteld en volgende dag al in huis. Bovendien werd onze oude kapotte oven meegenomen door de bezorger. Echt ideaal. Product is overigens ook goed, werkt prima en voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goshea1 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het website is logisch.

Service
Goede communicatie en bevestigingen van status en levering.

Assortiment
Top keuze een goede prijs.

Aanbeveling
Ik zou niet aarzelen deze winkel aan mijn vrienden aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boggeltje23 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon heel eenvoudig kiezen, heldere site

Service
wordt goed gereageerd op vragen en bij problemen wordt er vakkundig en vriendelijk gereageerd

Assortiment
ik kan mijn spullen altijd vinden

Aanbeveling
zijn bereid je altijd de laagste prijs te offreren zonder aan snelheid en kwaliteit in te boeten.

Extra toelichting
gewoon een hele goede online winkel voor de voordeligste prijs. een van de toppers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa Bakker 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Je wordt duidelijk geïnformeerd en men doet moeite voor je wanneer een product later leverbaar is dan verwacht.

Assortiment
In alle prijsklassen voldoende keuze

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roderick_76 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site.

Service
Netjes gebeld voor aflevering en op tijd geleverd.

Assortiment
Ruime keuze en veel A-merken op voorraad.

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franki 1969 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site waardoor bestellen gemakkelijk is.

Service
op de juiste tijd afgeleverd.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
als bovenstaande allemaal goed is, kan ik het dus ook aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Prima service en gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet bestellen en thuisbezorgd krijgen, als ze het ook nog gratis installeren krijgen ze een 10.

Assortiment
Er is een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bij mijn bestelling is alles goed gegaan

Extra toelichting
De snelle leveringsoptie welke je apart aan moet geven door een vakje aan te vinken is niet zo'n handige keuze van de keukenloods. Het slaat ook echt nergens op natuurlijk! Iedereen wil zijn spullen snel in huis. Het lijkt mij meer een optie om onder de snelle levering uit te komen. goed opletten dus bij de Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wout uit Halle 20-12-2014 In de winkel gekocht
Combi-magnetron in Gaanderen. kookplaat in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als eerste kochten wij een Pelgrim combi-magnetron in Gaanderen. Deze werd keurig op tijd op ons bezorgadres in Julianadorp aan Zee bezorgd.
Toen die mooie oven uitgepakt was vonden wij dat de gaskookplaat toch eigenlijk niet zo mooi meer was.
Wij zijn diezelfde ochtend naar Alkmaar gereden en kochten daar een Pelgrim gaskookplaat.
Zeer naar ons zin. De voorlichting was uitmuntend en eerlijk, mede daardoor kozen wij voor de kookplaat met roosters en niet de glas-gas kookplaat i.v.m. reiniging. Wij hebben de kookplaat gelijk meegenomen.
Dus uiteindelijk 2x zeer tevreden.

Service
Dit onderdeel betreft winkel in Alkmaar.
Het parkeren kan beter, de fietsenmaker neemt alles in beslag.
Goede voorlichting over het voor ons meest geschikte type oven en kookplaat (dus in beide winkels)

Assortiment
Naar ons idee is bij de keukenloods echt sprake van een zeer uitgebreide collectie waaruit toch echt iedereen een keus kan maken.

Aanbeveling
Ontvangst is goed (met kopje koffie). De voorlichting vonden wij heel goed, dat is dus een heel sterk punt van de Keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ted v.d.Laan 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
geen gezeur over de betaling
en tot in de keuken boven
bezorgt!!!

Service
Idem

Assortiment
tot nu toe hebben wij nog
altijd een voordelige keus
kunnen maken.

Aanbeveling
om onze genoemde redenen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mouton1900 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen is eenvoudig; er kan thuis bij aflevering worden gepind.

Service
Alles verliep vlekkeloos

Aanbeveling
Het is gemakkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sterk 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, goede service, deskundige medewerkers

Service
Prima service, apparaat precies tot op de plaats van bestemming gebracht door een vriendelijke medewerker.

Assortiment
Alle grote merken zijn te leveren

Aanbeveling
Door de lage prijzen en de goede service

Extra toelichting
Kortom een goed bedrijf met een groot assortiment aan apparatuur en een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 28 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen vannuit je stoel

Service
Keurig op de afgesproken tijd geleverd uit pakken en plaatsen binnen 10 minuten gebruiks klaar mijn vrouw is er zeer content mee gr

Assortiment
Bijna alles te bestellen

Aanbeveling
Goede afspraken en nette prijzenñ

Extra toelichting
Zeer tevreden zal in de toekomst zeker weer bij jullie bestellen .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dennis geitz 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
perfect .snel .telefonisch contact over de levering. echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bazelaar 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Toestel in België geleverd op enkele dagen. Geleverd tot in de garage. Oude toestel meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze in verschillende merken ook die types die je normaal in de vakhandel vindt

Aanbeveling
Bespaar jezelf een heleboel tijd en ergernis : goede (meestal beste) prijs en thuis geleverd. Betalen kan je aan de chauffeur (België : enkel cash, geen bancontact noch creditcard)

Extra toelichting
Gewoon een vanzelfsprekende keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Manno Verduyn 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke online bestelling.
Daarna telefonisch contact voor aflevering.

Service
Na afspraak is afwasmachine
geheel naar wens afgeleverd.

Assortiment
ruim voldoende om ons tegemoet te komen.

Aanbeveling
snel, goed en duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ilona boa 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Aan iedereen die voor keukenapparaten geen tijd en zin heeft om er op uit te gaan.
Gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Maessen 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gebruikersvriendelijke site

Service
Correcte afhandeling en levering van goederen

Assortiment
Zeer ruim assortiment qua merken en typen

Aanbeveling
Kan deze winkel aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Keukenloods is voor mij de eerste keus bij internetaankopen van witgoed etc. Ruim assortiment, zeer gunstige prijzen, snelle levertijd en correcte afhandeling van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paultje1987 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima service en alles op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michel Zeeland2000 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site

Service
Goede klanten service

Assortiment
Bijna alles is te vinden en anders wordt het voor je gezocht

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Timo Keesman 18-12-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Klantvriendelijk, er word tijd voor je genomen om alles door te bespreken. Voor installatie aantal keer terug geweest met vragen en werd steeds vriendelijk en met tijd behandeld.

Service
Bestelde spullen waren allemaal op tijd en netjes geleverd. Afzuigkap was niet meer beschikbaar en er werd meteen een passende oplossing geboden. Na plaatsing keuken was er iets niet in orde en er werd meteen een order van gemaakt en een nieuwe afspraak ingepland.

Assortiment
Ruime keus uit keukens, apparatuur, afwerkingen. professionele uitleg/advies

Aanbeveling
Ben zeer tevreden met de afhandeling van zaken die niet bij levering op orde waren en alles is behandeld als afgesproken. Iedereen die een keuken gaat uitzoeken/kopen word door mij aangeraden om naar Keukenloods te gaan. Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Om het kort samen te vaten ben ik zeer tevreden met hoe de keuken is geplaats, hoe de afhandeling van zaken die nog niet op orde waren was. Een woord Subliem. ik raad iedereen aan hier een keuken te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

csh67 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk en snel.

Service
De koelkast werd netjes bij de keuken afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is ruim, veel keuzen in verschillende merken en modellen.

Aanbeveling
Veel keuze en scherpe prijzen, aan te bevelen dus.

Extra toelichting
Deze en eerdere ervaringen van ons bij keukenloods zijn positief. De levering gaat volgens afspraak en daarbij krijg je een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien Koesoemowidjojo 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig om dit allemaal achter je computer te kunnen doen en het da op te kunnen halen bij keukenloods

Service
Werd goed geholpen, niets op aan te merken!

Assortiment
Eris volop keuze, ook in de winkel en anders bestel j het via internet

Aanbeveling
Niets anders dan lof!

Extra toelichting
Zie hierboven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.W.M. Vervoort 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit thuis prima te regelen!
Geen gedoe om langs winkels te gaan!

Service
Snel, accuraat en vakkundig!

Assortiment
Zeer ruime keuzemogelijkheden!

Aanbeveling
Zie bovenstaande motiveringen!
Ik heb mijn buurman meteen uw adres gegeven, waarvan hij onmiddellijk gebruik heeft gemaakt.

Extra toelichting
Bovenstaande motiveringen lijken mij duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Fhijnbeen 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te bekijken en bestellen, of in de winkel/webstite, helemaal top..

Service
2x met service te maken gehad, zonder problemen alles perfect en snel opgelost..

Assortiment
Hoef ik niet te motiveren, ZE HEBBEN ALLES!!

Aanbeveling
Aanbevelen van Keukenloods doe ik vrij frequent wij hebben een mooie keuken en velen vragen:"waar heb je die vandaan" do I need to say more...

Extra toelichting
Ik ben helemaal 100% tevreden met Keukenloods, van eerste bezoek, tot aankoop, aankoop afhandeling en service, Monteur was super profesioneel en zeer kundig, nam ook alle tijd, niet het gevoel dat het werd afgeraffeld om snel naar huis te gaan...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim47 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen en betalen en snelle levering

Service
Bij vragen is er altijd iemand die je te woord kan staan

Assortiment
Wat je ook nodig bent ,bijna alles is te krijgen, en passend voor jou keuken

Aanbeveling
Goede webwinkel en service

Extra toelichting
Een goede en overzichtelijke webwinkel met snelle levering van je produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ezande 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website. Ruime keuze en een eenvoudig bediening.

Service
Snelle afhandeling. Korting bij aankoop van meerdere apparaten.

Assortiment
Ruime keuze. Handig vergelijken mogelijk.

Aanbeveling
Voor ons de eerste keer dat we iets besteld hebben bij Keukenloods. Zeer goede ervaring. Aanrader dus.

Extra toelichting
Eerste ervaring met Keukenloods en gezegd moet worden dat we niet teleurgesteld zijn. Op website staat: neem contact op voor scherpe prijs en dat leverde een aardige korting op. Wasmachine en droger besteld. Nergens een vergelijkbare prijs gevonden. Prima afhandeling en levering. Oude apparaat probleemloos retour en nieuwe modellen keurig afgeleverd binnen op de begane grond. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leek2014 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets prettiger om thuis de bestelling te doen

Service
kan niet beter. De bezorgen heeft het netjes binnenhuis gebracht

Assortiment
voor ons meer als voldoende

Aanbeveling
afhandeling bestelling perfect
aflevering idem

Extra toelichting
voor ons is herhaling prima alles wat hierboven staat vermeld door ondergetekende als zeer prettig ervaren en behandeling en afhandeling perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabel1971 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Door eigen fout verkeerde draairichting koelkastdeur gekozen, zonder problemen op het laatste nippertje omgewisseld.
Prijs direct gecorrigeerd nadat ik product elders goedkoper had gezien.

Extra toelichting
Zeer tevreden over kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janenhilde 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een beetje verwarring bij wat moet aangeklikt worden om via
bankoverschrijving te betalen, maar na één telefoon met de service direct verholpen.

Service
goede service en correcte levering volgens afspraak

Assortiment
aanbod ruim voldoende

Aanbeveling
scherpe prijzen en goede service.meer moet dit niet zijn

Extra toelichting
mooi aanbod en goede service . indien ik in de toekomst nog keukentoestellen nodig heb zal ik zeker deze site raadplegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MariekeAalders 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere omschrijvingen. Geen apart account /log in nodig.

Service
Wordt snel geleverd.
Neergezet waar je het wil hebben.

Aanbeveling
Positieve ervaring en goede apparatuur geleverd. Gun ik een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdammer in Zuidoost 16-12-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door via internet alle producten te kunnen bekijken valt er een makkelijke keuze te maken.

Service
In de winkel snel geholpen met de beoogde bestelling. ook de verdere afwikkeling t.b.v. de aflevering efficiënt gedaan.

Assortiment
Ruime keuze in vele prijsklassen

Aanbeveling
Goed geholpen, makkelijke keuze via internet. Snelle afwikkeling, nette inbouw

Extra toelichting
Geen twijfel mogelijk gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews