Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17777 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2404 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rechar 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle vlotte levering. Gemakkelijke bestelling. Statusupdate en andere ict zaken hakkelijk vergeleken met andere webwinkels (bv deze beoordelingpagina crashte de 1e keer nadat ik vrijwel klaar was). Ook klopten de inbouwmaten niet. De hoogte en breedte bleek verwisseld te zijn. Pas door de montagehandleiding te bestuderen, wist ik dat het toch zou moeten passen en dat deed de oven dan uiteindelijk perfect.

Service
geode service.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Goede levering. Zeer lage prijs.

Extra toelichting
Goede service en apparaat voor lage prijs. Op ICT service en geboden informatie is verbetering mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco montauban 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle relevante informative op site beschikbaar en ook veel vragen en antwoorden en klantbeoordelingen

Service
Meteen telefonische bevestiging en terugkoppeling ontvangen en leverdatum afgseproken

Assortiment
Breed assortiment ook in duurdere merken en geode aanbiedingen

Aanbeveling
Handige site, betrowubare leverantie met geode prijs/kwaliteit verhoudingen van de artikelen

Extra toelichting
Online kopen zoals het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cliff1972 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
In de winkel wordt je optimaal behandeld, ook met een lekker bakkie koffie met een gezellig praatje. Uitgebreid alles besproken met je wensen. Ook de prijsopgave is duidelijk. De afspraken worden nagevolgd. En dan nog het belangrijkste: de service!!! Waar is dat tegenwoordig nog? Ik ben meer dan tevreden. Indien ik weer wat nodig heb wat betreft Keukenloods mij kan bieden, ben ik van de partij. Bedankt personeel van Keukenloods.

Assortiment
zie hierboven bij service

Aanbeveling
zie hierboven bij service

Extra toelichting
Reeds gemotiveerd bij vraag service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N valk 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke site met veel keus

Service
Met 1 dag in huis

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warbos 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst nogal wat locale winkels bezocht, deze hadden echter nauwelijks keuze. Bij keukenloods juist heel veel. Verder geen gesjouw . Super.

Service
Namen kosteloos oude kapotte magnetron mee.

Assortiment
Beel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkyMarx 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het zou fijn zijn als de selectiecriteria werden meegenomen bij een vervolgzoekopdracht.

Service
Goede hulp aan de telefoon.

Assortiment
Meer dan genoeg keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Al meerdere keren gedaan. Hebben jullie een beloningsprogramma voor het aanbrengen van klanten?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mevr S vd W 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
In de winkel Roosendaal geweest, hier hebben wij zeer uitgebreide info gehad.
Per toeval toch in Nederweert gekocht , maar we zouden dat ook in Roosendaal hebben kunnen doen...

Service
Ook door de telefoon .. Nog wat extr info erbij

Assortiment
Op geen enkele andere site dit ruime assortiment gezien

Aanbeveling
Aan een ieder .kijk wel eerst elders of de prijzen lager zijn .keukenloods gaat met die bedrage mee
Wij haalden ons voordeel€ 325,00, op een Miele gaskookplaat op deze manier van keukenloods Stefan Nederweert
Dank je

Extra toelichting
Ik zou het aan ieder aanbevelen??? Hoeverre de servies is bij gebruik weet ik nog van het moet nog worden ingebouwd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.anoniem. 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
eerste contact verliep telefonisch en blij met de informatie die ons vrijblijvend en uitgebreid werd gegeven. Gevraagd en verkregen advies werd op onze situatie en mogeijkheden afgestemd. Vriendelijke mensen van het bedrijf zelf en vooral ook het plaatsingsbedrijf!

Aanbeveling
Ik gun een ieder deze ervaring als de vaatwasser het begeeft!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lvdp1986 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je besteld via Internet en kunt per pin betalen als het product geleverd wordt.

Service
Prima. Via de mail hoor je hoe laat het product bezorgd wordt.

Assortiment
Prima.Gevonden wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Prima ervaring met deze winkel en zou er zo weer wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

it is me 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig tot 's-avonds 21.00 uur bereikbaar.

Service
Heeft geen motivatie nodig.

Assortiment
Alles bij de hand via een fijne site.

Aanbeveling
Zie boven. Wat moet je nog meer zeggen.

Extra toelichting
Na een fijn gesprek dan wel bestelling was de vaatwasser de volgende dag bij mijn zeer verbaasde afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roozendaal j 11-03-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer goed mee gedacht om een juiste keuze te maken

Service
goede serve,behulpzaam bij het uitzoeken van de keuze

Assortiment
zeer ruime assortiment

Aanbeveling
er zijn de allerniewste keukens te vinden

Extra toelichting
voor en niewe keuken bij keukenloos slaag je altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prientje 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Goede service en goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Gloudemans 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Na de afspraak van levering gevraagd mij te bellen een half uur voor levering. Was geen probleem. Chauffeur en ik waren gelijktijdig ter plaatse

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Zoekgemak, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karin stuut 11-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlot geholpen in de winkel. Snelle levering

Service
In de winkel super geholpen en bij het plaatsen van de vaatwasser ook hele goede service!!

Assortiment
Veel keuze, duidelijke uitleg in de winkel waardoor de keuze goed en makkelijk te maken was. En niet alleen de duurdere keuzes werden belicht.

Aanbeveling
Nare ervaring bij BCC, verademing Hoe goed we hier werden geholpen. Wordt goed geluisterd naar je wens en goede adviezen! Klantvriendelijk, goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franky1201 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld om 1700, volgende dag al geleverd om 1400. Prijs is zeer concurrerend.

Service
Tijdens informatie aanvraag verkeerd voorgelicht, keukenloods heeft echter deze fout voor eigen rekening genomen en extra rooster geleverd zoals gezegd was

Aanbeveling
Kopen bij keukenloods is mij goed bevallen

Extra toelichting
Aankoop bevalt goed, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimdelange 11-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij Amsterdam en voldoende variate en peersoneel is makkelijk aanspreekbaar en geeft advies

Service
Zie tevens gemak.
Er was alleen wat onduidelijkheid over waar de goederen opgehaald zou worden.
Dit is netjes opgelost doordat het gratis bezorgd op de 3e etage

Assortiment
Zie Gemak

Aanbeveling
Zie eerder geven antwoorden

Extra toelichting
Goede zaak, klantvriendelijk en snelle heldere service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Zeelenberg 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aanschaffen van keukenapparatuur etc via internet is uiteraard de meest makkelijke wijze van kopen. Toch wil je de zekerheid van een goed bedrijf en volgens mij heb ik dat als bedrijf zijnde bij jullie gevonden

Service
Vanaf mijn bestelling tot aan de aflevering is e.e.a compleet verlopen zoals ik had gehoopt en stiekem ook had verwacht. Zeer prettig en zéker een goed nieuw bestel-adres in mijn leverancierlijst

Assortiment
Goed, ruim, volledig en op voorraad. Zeer content mee.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met jullie zou ik jullie aan een ieder aanraden

Extra toelichting
Gezien mijn hoogst positieve ervaring met jullie zo na één keer zal ik zeker vaker een beroep op jullie gaan doen. Mijn motivatie bij de reeds gestelde vragen geeft de rest van mijn beeld van jullie denkelijk aardig weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan de Boer 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitkiezen en vergelijken van de producten is overzichtelijk. Bestelproces verliep vlot en was duidelijk te volgen en naar wens in te vullen.

Service
De service en contactmogelijkheden waren prima. Na de orderbevestiging gebeld voor een lever-/montage afspraak, waar ik vriendelijk te woord werd gestaan zonder wachttijden. De montage van de vaatwasser werd goed gedaan door twee aardige monteurs die hun tijd namen om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Van bestelling tot montage duurde minder dan 4 dagen, uitstekend.

Assortiment
Hele ruime keus voor goede prijzen, alles te vergelijken en te beoordelen mede door ervaringen van andere klanten.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze winkel waar ik voor de eerste keer zaken mee deed. Alles liep soepel en naar wens. Bovenal waardeer ik de vriendelijkheid van de medewerkers.

Extra toelichting
Keukenloods.nl laat zien dat bestellen en kopen van onder andere witgoedproducten op internet een veilig en betrouwbare ervaring is. Dit jaar zal ik hierdoor ook weer een nieuwe combi-magnetron bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk knispel 11-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzicht, deskundigheid, klantvriendelijk.

Service
afleveren volgens afspraak, medewerkers waren erg benaderbaar.

Assortiment
voor onze wens was er voldoende keuze, ook in de out let.

Aanbeveling
gezien de ervaring een winkel om niet voor bij te lopen.

Extra toelichting
van keuze , aankoop tot afleveren een winkel die doet wat men zegt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozz75 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparaten

Service
Bekwam winkel persooneel

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Prettige winkel uitgebreid assortiment

Extra toelichting
In het verleden een keuken gekocht en een paar apparaten. Altijd goed geholpen en goede service gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rennie17 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website alles makkelijk te vinden

Service
afspraak is afspraak oa 24 uurs bezorging

Assortiment
mega

Aanbeveling
prijstechnisch de goedkoopste van nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Versluijs 10-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Het is gemakkelijk om thuis een product te kiezen

Service
Goed en vriendelijke

Assortiment
Grote keuze mogelijk

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andreas 1965 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en duidelijk vergelijken op de website en vervolgens in de winkel het product bekeken en besteld

Service
prima service door kundig personeel

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
voldoende keus, tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhl.devogel 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
uitstekend

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
Je word snel geholpen de bezorging is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Kruger 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanez 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is eenvoudig op de site te vinden, en de goedkopere prijs va neen andere aanbieder werd d.m.v. een enkel mailtje direct overgenomen

Service
De levering werd op een paar uur nauwkeurig meegedeeld, dus geen noodzaak om een hele dag vrij te nemen. en het artikel werd als "vanzelfsprekend" op de juiste plaats neergezet

Assortiment
Ik heb altijd exact kunnen vinden wat ik nodig hen

Aanbeveling
Ik zal er zelf beslist weer iets aankopen,en ik adviseer mijn vrienden alleen als ik er zelf achtersta

Extra toelichting
Alles is eenvoudig op de site te vinden, en de goedkopere prijs va neen andere aanbieder werd d.m.v. een enkel mailtje direct overgenomen. De levering werd op een paar uur nauwkeurig meegedeeld, dus geen noodzaak om een hele dag vrij te nemen. en het artikel werd als "vanzelfsprekend" op de juiste plaats neergezet. Ik zal er zelf beslist weer iets aankopen,en ik adviseer mijn vrienden alleen als ik er zelf achtersta

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tribunj 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website, goede informatie, snel en makkelijk te volgen

Service
een snelle afhandeling
Alleen..bij levering wordt gevraagd in welke week er geleverd kan worden
Bij mij is daar niet opgelet en werd het product twee weken eerder geleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Ruim assortiment,handig bestellen en snel geleverd

Extra toelichting
Wat de beoordeling verder betreft: het produkt is al een een paar weken in mijn bezit, maar hoe het gebruik is kan ik nog niet goed beoordelen omdat nog niet alles klaar is. Ja té snelle levering en dus niet passend in mijn klusschema

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

W van der Kieft 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle vakkundige begeleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MEBrand 09-03-2015

Algemene score

9,7

Gemak
Simpel via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed

Extra toelichting
Zie mijn voorgaande motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert1953 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en direct

Service
afspraak is afspraak

Assortiment
volop keuze uit de meest bekende merken

Aanbeveling
Prestatie prijs-product zeer concurerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keizer01 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed telefonisch te bereiken. Duidelijke informatie omtrent produkt, levertijd en aflevermogelijkheden.

Assortiment
Ruim assortiment, de prijs was zeer scherp! Met elders flink onderhandelen nog steeds €180 voordeliger bij Keukenloods!

Extra toelichting
Een vlot, vriendelijk bedrijf, in elk geval telefonisch goed te bereiken, men komt alle gemaakte afspraken daadwerkelijk na! . De bezorging wordt op tijd aangekondigd en binnen de gestelde uren uitgevoerd. Nazorg dmv een mailtje, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kcivic 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk apparaten met elkaar te vergelijken

Service
alles prima. Alleen bij zelf ophalen hebben we geen cadeaubon gekregen die wel beloofd op de website stond.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
gewoon goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berndien 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk vindbaar.
Duidelijke site.

Service
Minpuntje: artikel stond als snel leverbaar op de site, maar dat was niet zo. Werd ruimschoots goedgemaakt doordat ze direct vanuit zichzelf een duurder, wèl leverbaar apparaat voor dezelfde prijs aanboden.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Snelle en klantvriendelijke services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinders 1955 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goed advies. Klantvriendelijk.

Extra toelichting
Goed advies. Klantvriendelijk. Goedkoper. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

van roey 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is zeer toegankelijk om tot een bestelling te komen

Service
ik heb de goederen zelf afgehaald en ben correct bediend

Assortiment
het assortiment is voldoende uitgebreid

Aanbeveling
de volledige service van aankoop tot en met levering is volledig in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Castenmiller 08-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijke winkel

Service
Laagste prijsgarantie. Koelkast elders gezien voor lagere prijs. Bij Keukenloods zelfde prijs.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze. Personeel geeft goede en duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie nijssen 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en gemakkelijk

Service
Makkelijk en simpel

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roroy 07-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede voorraad

Service
Meehelpen sjouwen tot in de auto

Extra toelichting
Wel de naam goed registreren, staat erg slordig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderbie 07-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede service klant vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernadus 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Snelle levering
GOEDE begeleiding via e-mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneB1960 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies en het kunnen zien van het apparaat

Service
Goed advies en zij komen na wat zij beloven

Assortiment
Heel veel keus en veel apparaten om te kunnen kiezen-zien.

Aanbeveling
Een goede ervaring die gedeeld mag worden met anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland hendrik 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Had eerst een verkeerde vaatwasser besteld, had een XL moeten zijn. Prima geholpen keurig opgelost.

Aanbeveling
Correct geholpen goede service

Extra toelichting
Zeer tevreden met keukenloods, keurig geholpen, goede service, prima aflvering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marcyvon 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijk om je keuze te maken en te bestellen

Service
heel klantvriendelijk te woord gestaan

Assortiment
ruime keuze uit veel producten

Aanbeveling
zelfde dag nog aanbevolen aan iemand die iets zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam v Oers 06-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel goed te bereiken en internet ook goede uitleg

Service
Super goed ,alle wensen worden op een rijtje gezet en hele goede uitleg van wat de mogelijkheden zijn

Assortiment
hele ruime keuze met hele goede uitleg

Aanbeveling
Zeker een goede reclame, we zijn heel vriendelijk en goed geholpen

Extra toelichting
We zijn heel goed geholpen en hebben hele goede uitleg gehad over de mogelijkheden die er zijn over de apparaten, alles is naar onze wensen besteld en de bezorg service was ook heel goed eerst een mail bevestiging en daarna nog van te voren een telefoontje van wanneer ze eraan kwamen ,we zijn er super blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huug58 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijk uitleg over het product

Aanbeveling
Inmiddels al een aantal keer een product betrokken bij keukenloods. Ook vrienden hebben inmiddels de weg naar deze website gevonden en producten afgenomen.

Extra toelichting
Op maandagochtend besteld en donderdag in huis. Snelle en goede afhandeling. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Tom van der Jeugd 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet mijn afzuigkap besteld. Kon alle specificaties goed vinden zoals afmetingen capaciteit ed. Dus een vlotte keuze kunnen maken.

Service
Snelle en korrekte afwikkeling van order. Vond alleen jammer dat ik lang heb moeten wachten op thuisbezorging omdat kap niet voorradig was ( 3 weken )

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een inbouwmodel en daar was gelukkig voldoende keuze in.
Met goede foto's

Aanbeveling
Als goed. Omdat prijs kwaliteit verhouding klopt.

Extra toelichting
Heb gekregen wat ik zocht, en had voldoende keuze. Tevens was de prijs scherp in vergelijking met andere site's. Ik neem dan op de koop toe dat ik even moest wachten op mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pnouwens 06-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Service
Uiteindelijk moest ik zelf bellen op de laatste dag van de 3-4 dagen levertermijn om te vernemen dat de order niet goed doorgekomen was. Echter is het goed opgelost door de volgende dag een andere koelkast uit te leveren.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Corinna riddersma 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, correct

Service
Goed verzorgd

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarolynSchaffer 06-03-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Goede omschrijving van de produkten en revieuws van anderen.

Assortiment
Jammer wel dat er produkten op de site staan, die er vervolgens niet blijken te zijn. Je krijgt dan wel een alternatief aangeboden, maar ik ben van mening dat als je iets niet meer kunt verkopen, je het ook niet op je site moet aanbieden.

Extra toelichting
Verder prima site. Als je elders een zelfde produkt goedkoper ziet, vul je simpel het formulier in en krijg je een persoonlijke aanbieding. Ik heb dat gedaan, nadat mijn eerste keuze produkt er niet meer bleek te zijn en mijn tweede keus elders goedkoper was. Mooie deal ontvangen en vervolgens naar alle tevedenheid het produkt binnen 3 dagen in huis,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

JPAM60 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en duidelijke site waar de producten op een logische wijze vermeld staan.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid met een minimum aan wachttijd. Duidelijke en professionele ondersteuning bij vragen over een mogelijke aankoop.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende keuzemogelijkheden bij onze aankopen tot nu toe tegen een goed concurrerende prijs.

Aanbeveling
zie voorgaande tekst en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews