Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique53 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden op internet met duidelijke beschrijving en bij vele producten reviews. Ook zijn de producten gemakkelijk te vergelijken zodat je in één oogopslag de verschillen ziet.

Service
Alles wordt gratis geleverd op de afgesproken tijd. Levertijd is erg kort.

Assortiment
Zéér uitgebreid assortiment. Meestal is het product op een andere plaats niet goedkoper te krijgen.

Aanbeveling
Heb deze zaak al bij diverse mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Als ik keukenapparatuur nodig heb, kijk ik eerst bij de Keukenloods. Zéér uitgebreid assortiment voor de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Hennekens 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online ruime keuze.
Duidelijk met maten en prijzen.
Dus geen verrassingen!

Service
Duidelijke afspraken omtrent leveren.
Levering stipt op tijd en chauffeur was zo vriendelijk om alles in de schuur te zetten.
Perfect geregeld

Assortiment
Zoveel merken, prijsklassen.
Zoiets vind je niet bij een andere keukenzaak

Extra toelichting
Super en stipte service, duidelijke website, en ruime keuze. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisa van Gorp 26-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze uit apparattur, showroom redelijk dichtbij, oude apparatuur meegenomen

Service
Goed beriekbaar, leveting op afgesproken tijd, nette cauffeur

Assortiment
Geen beperkingen opgemerkt

Aanbeveling
Goede service, uitgebreid assortiment tegen serpe prijs

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelec 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Levering de volgende dag. Pinnen bij chauffeur. Dus niet eerst vooruit betalen.

Service
Er was een klein defect. (Hoge fluittoon) Keukenloods heeft direct een service call bij Bosch aangemaakt. Monteur kwam snel en heeft defect verholpen.

Aanbeveling
Ik heb de luxere opvolger gekregen van de machine die ik bestelde voor dezelfde prijs!

Extra toelichting
Snelle levering voor laagste prijs en heel goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans g 58 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
goede uitleg over product,niet opdringerig,kan rustig kijken,en product op voorraad,had ik niet verwacht.echt klantvriendelijk

Assortiment
ruim aanwezig wat wij zochten[combimagnetron]wij konden dus goed vergelijken ,wat prijs en kwaliteit betreft.

Aanbeveling
klantvriendelijk,ruim assortiment wat formaat winkel betreft en snel leverbaar.

Extra toelichting
prima filiaal niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Steenhuis 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de keukentafel onder het genot van een kop koffie een juiste keuze kunnen maken binnen het assortiment van Keukenloods. Via Kieskeurig.nl de weg naar Keukenloods gevonden. Echt een prima routing.

Service
Tijdens de bestelling van de vaatwasser telefonisch geholpen waarmee de bestelling door een telefonische verkoopmedewerker op prettig wijze werd ondersteund. Tevens zeer tevreden over de wijze van aflevering en het kunnen afvoeren van de oude vaatwasser. Oprecht tevreden over de verkoop en levering!

Assortiment
Het assortiment van Keukenloods lijkt wel oneindig en nodigt, nu we de weg naar deze site hebben gevonden, uit om regelmatig te 'neuzen'.

Aanbeveling
We hebben de winkel zelfs al aanbevolen aan een buurman die eveneens de vaatwasser defect heeft. Met het doorsturen van de link van Keukenloods, lijkt een aanschaf van zijn nieuwe vaatwasser bij Keukenloods aannemelijk. Onze prettige ervaring dragen we naar anderen op enthousiaste wijze uit.

Extra toelichting
We zijn oprecht tevreden over Keukenloods. Prima site, klantvriendelijk en perfecte levering. Ons volgend apparaat zal met deze ervaring zeker hier worden gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OjvD 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede communictie, alleen levertijd was iets langer dan verwacht.

Assortiment
Genoeg keuze. Duidelijke spec

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

klus 2015 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alleen inparkeren is moeilijk.

Service
snel geholpen

Assortiment
voldoende ruim

Aanbeveling
prettig geholpen. ruime keus en leuke afprijzingen. Is mij aanbevolen door een andere zzp-er

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

VeronicavH 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site konden wij gemakkelijk zien om wat voor product het ging en gemakkelijk bestellen

Service
Werd netjes van te voren per mail aangegeven wanneer het product geleverd werd en het werd ook netjes in de keuken afgeleverd.

Aanbeveling
Wij hebben geen klachten. Prijs en tot nu toe de kwaliteit staat goed in verhouding. Service ook goed dus zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Wij hebben geen klachten. Prijs en tot nu toe de kwaliteit staat goed in verhouding. Service ook goed dus zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

draisma 25-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
het overzicht op de site

Service
Na een verwarring over het leveren alles goed opgelost.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
niet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ineke 61 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt makkelijk een bestelling via internet plaatsen. ook in de winkel was dit geen probleem

Service
Daags naderhand was de bestelling al binnen dus super service

Assortiment
Ruim assortiment in hetgeen wij zochten

Aanbeveling
alleen maar possitieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank & Angelique 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima uitleg, no nonsens.

Assortiment
gewoon goed.

Aanbeveling
gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Louw 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk thuis uitzoeken via internet. overzichtelijke website

Service
goed op afspraak bezorging. Ook goede garantie

Assortiment
ruim

Aanbeveling
goede ervaring bij twee aankopen

Extra toelichting
prima geregeld alles

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tevreden Friese Klant 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Oplossingsgericht en snelle actie

Aanbeveling
Tevreden met product en service

Extra toelichting
Tevreden met product en service

Review criteria:

Goed

Reageer

Amisscamp 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker makkelijk je hoeft de deur niet uit

Service
Heel goed

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ergun68 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Opzoeken, bestellen en betalen gaat zonder problemen.

Service
Ik heb snel advies gekregen over de geschikte maten van magnetron die voor mij van toepassing is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk en Olga Vos 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel kunnen regelen dat een product bij je wordt geleverd tegen een goeie prijs en goeie service

Service
Uitstekend

Assortiment
Veel merken, veel op voorraad

Aanbeveling
goeie site, hele goeie begeleiding en service

Extra toelichting
Keukenloods ervaren wij als professioneel. goeie producten tegen goeie prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 6217 25-03-2015

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk gevonden

Service
Snelle levering binnen 24 uur.
Verder afwachten. In toekomst problemen zijn

Extra toelichting
Zeer veel keuze De prijs is zeer scherp En genoeg producten in verschillende klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Siegers 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Prima

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Alles zowel tefonische informatie, bestellen en bezorging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lamens 25-03-2015

Algemene score

9,0

Gemak
goede communicatie en een uitgebreide Web Site

Service
keurige bezorging en op de afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
er is voldoende aanwezig om een goede keus te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kn1 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkel was netjes en overzichtelijk

Service
we werden netjes te woord gestaan, niet opdringerig, maar beleefd en personeel had alle tijd voor je

Assortiment
er is heel veel keuze , zodat je altijd wat vindt naar je gading

Aanbeveling
Door de nette en snelle service en uitgebreid assortiment heb ik meerder vrienden naar de keukenloods verwezen, die ook geslaagd zijn in hun aankoop

Extra toelichting
Zeer nette en snelle service Bekwame personeel die alle tijd voor je hebben, maar niet opdringerig je wat proberen te verkopen, zodat je je op je gemak voelt. Ruime keuze we komen hier beslist weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polypost47 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat makkelijk via de website, ook snel contact en duidelijke info via chat en telefoon.
Groot assortiment, dus veel keuze.
Scherpe prijzen

Service
Levering snel en op de afgesproken tijd. Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Assortiment
Breed assortiment, en toch snel te vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Eigenlijk niets op aan te merken, goede ervaring

Extra toelichting
Keukenloods heeft een uitstekende web-shop. Breed assortiment, goede product info op scherm en/of via chat en telefoon. Scherpe prijzen, snelle levering, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold de Best 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uit het enorme aanbod, mijn selectie gemaakt en gevonden wat ik wilde. Betaling bij aflevering product, zowel pin betaling als contant was mogelijk, perfect.

Service
Via de mail een vraag gesteld en deze werd vrijwel direct beantwoord, geen standaard antwoord! Bezorging super snel en keurig op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, maakt het kiezen iets moeilijker maar dmv selectie aangeven, makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Goedkoper heb ik het niet kunnen vinden.

Extra toelichting
Op diverse keukensites gezocht, maar niet kunnen vinden wat ik bij Keukenloods wel heb kunnen vinden. Service vind ik zeer goed, geen vraag teveel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Ik was op zoek naar een koelkast, maar eenmaal op de site nog meerdere apparaten gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DorgersGTI16 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super handig om zo alles via de website te bestellen

Service
de service is perfect,ben netjes te woord gestaan en de probleem die ik had is super netjes opgelost

Assortiment
er zit altijd wel iets voor je tussen

Aanbeveling
super tevreden,dus zou het gelijk zeggen tegen iemand als die iets zoekt

Extra toelichting
super tevreden ,de levertijd was goed,de afhandeling ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www.nieuwesnaar.nl 25-03-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
1 van de producten was niet op tijd leverbaar door fabrikant.
Werden meteen op de hoogte gebracht door Keukenlods.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij diverse personen.

Extra toelichting
Prima winkel en goede service. Zien ons zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naam 1733 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar goede voorlichting

Service
Goede hulp bij het uit kiezen van het juiste apparaat

Assortiment
In ruime mate voorradig

Aanbeveling
Goede klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Algehele klantvriendelijkheid uitstekend ook met betrekking tot de levering zijn er goede afspraken te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luuk Vosters 25-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke hulp bij uitzoeken apparatuur in de winkel. Echter kocht een iets goedkopere inbouw koelkast, kreng maakt behoorlijk veel lawaai, daar baal ik van!

Service
Tja bij een klacht kon ik zelf via toeleveranciers zaken oplossen

Assortiment
enorm!

Aanbeveling
Goede service en duidelijke communicatie. Bij een foutje werden zonder moeilijk doen recht gezet, dat vond ik dan wel weer goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

miranda 23 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super Hulp gehad ivm uitzoeken van nieuwe inbouwmagnetron.

Service
Bestelde artikel is lange tijd niet op voorraad geweest. Kreeg steeds nieuwe mail met de status van bestelde artikel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik heb de sirene van jullie ook gekregen van een klant die eerder ook keukenapparaten bij jullie heeft besteld

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over jullie. Ben goed geholpen en heb uiteindelijk een top apparaat gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan O 25-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heldere uitleg op de website. na telefonisch contact goede informatie en praktische oplossing voor gestelde vragen. Product besteld en vlot afgehaald in de fysieke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CS E 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is via de winkels, internet en telefonisch te bestellen.

Service
Snelle levering en plaatsing

Assortiment
ruime keuze boden een goed alternatief voor de vaatwasser die niet meer leverbaar was

Aanbeveling
Goedkoop, snelle levering en goede services

Extra toelichting
Donderdagavond de vaatwasser besteld de volgende dag werd ik gebeld voor de afspraak voor de plaatsing van de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babsje74 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de website besteld, en opgehaald

Service
Medewerker in de winkel was behulpzaam, bekwaam, vriendelijk

Assortiment
Voor wat wij zochten was er niet al te veel keuze.

Aanbeveling
De goedkoopste van nederland met een prima service, en lekker dichtbij!

Extra toelichting
Dit was de eerst x dat we wat bij keukenloods kochten, prima geholpen, prima produkt, en de goedkoopste. Online besteld, en opgehaald. Als wij nog wat nodig hebben, komen wij zeker terug naar keukenloods (alhoewel ik de naam "keukenloods" niet echt aantrekkelijk vind, sorry hihihi)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

haanb01 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg handig via internet bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
door bovenstaande cijfers en opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CS E 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Donderdagavond de vaatwasser besteld de volgende dag werd ik gebeld voor de afspraak voor de plaatsing van de vaatwasser. Vaatwasser werkt prima zeer goed was resultaat en prima droog resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkie61 21-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk opgezet. Geen misleidingen onderweg.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Ook voor de kopjesjager zoals ik :-)

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Goed en goedkoop zonder inleveren van kwaliteit. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty van Deventer 21-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit kantoor kun je dit gewoon bestellen zeker als je een erg drukke baan heb. toppie

Service
bij mijn bestelling duurde dit wat langer uiteindelijk voor een andere afzuigkap gekozen en dit was ook heel goed te regelen dus. geen probleem toppie goed geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
alles en zeker de service deze vind ik heel belangrijk.

Extra toelichting
wat kan ik zeggen beter gaat niet zeker met mijn druk bestaan geweldig! gr kitty

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KMTB 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle reacties op vragen

Service
prijsonderhandeling verliep soepel en snel

Assortiment
groot en breed assortiment

Aanbeveling
top ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariel23 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel klantvriendelijk.
Op de website hebben we gekeken wat er te koop was maar we zijn het in de winkel gaan kopen. Omdat we de afzuigkap even zelf wilde zien (en voelen:-))

Service
We werden in de winkel heel goed geholpen. Er werd alleen een fout gemaakt over de plek waar het artikel afgeleverd moest worden maar dit is naar behoren opgelost.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Als we weer iets nodig hebben zullen beslist hier weer komen kijken.

Extra toelichting
We zijn heel tevreden over het product. Voldoet aan de verwachting, zoals beschreven is in de omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker81 20-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen, betalen en transport verlies vlekkenloos

Service
Ik had nog even nagebeld over de bestelling en eventuele andere mogelijkheden van vergelijkbare producten ik werd goed geholpen

Assortiment
Op zich groot, echter het was lastig om een extra grote afzuigkap te vinden

Aanbeveling
Erg tevreden

Extra toelichting
Ik heb al eerder bestellingen geplaatst. Wat wel fijn zou zijn om (als klant) bij de bestelling een kleine specificatie voor de bezorger te zetten. Dan kan de klant uitleggen waar er bezorgt kan worden indien niet aanwezig. Altijd fijn. Ik kan me niet meer goed herinneren of dit bij jullie kan. Dus zo ja heel fijn, zo nee, graag aanpassen, dat geeft de klant een gerust gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Skoesie 20-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke webshop met ruim assortiment. Het gewenste product was direct te vinden. Betalen kon bij aflevering, zonder extra kosten. Makkelijk, duidelijk en snel bestelproces. Levertijd sneller dan verwacht en bezorging ging naar 100% wens. Communicatie over bezorging was uitstekend. Wil je los van de keukenleverancier inbouw apparaten bestellen of ter vervanging van oude/defecte apparaten, dan kan ik Keukenloods aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcske55 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
zeer goede service had op enkele dagen al mijn toestellen thuis en levering was ook netjes op tijd na goede afspraak

Assortiment
ik heb alle toestellen kunnen vinden die ik graag had

Aanbeveling
ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
ik heb gemakkelijk gevonden wat ik moest hebben en dat alles aan een goede prijs en ben ook zeer tevreden van de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rumsloot 19-03-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet enkele vragen gesteld en keurig antwoord gekregen.
Omdat ik toch nog een paar vragen had ben ik zelf langs de winkel in amsterdam gegaan en werd daar keurig geholpen!

Service
In de winkel in amsterdam ben ik op een plezierige manier voorgelicht en geholpen.
De monteur die de ijskast kwam brengen en installeren was een keurige meneer die zeer netjes werkte en in alle opzochten een perfecte service verleende.

Assortiment
Heeeeeeeel veel keus tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Goed voorbeeld doet volgen:)

Extra toelichting
via internet enkele vragen gesteld en keurig antwoord gekregen. Omdat ik toch nog een paar vragen had ben ik zelf langs de winkel in amsterdam gegaan en werd daar op een fijne manier voorgelicht en geholpen! De monteur die de ijskast kwam brengen en installeren was een keurige meneer die zeer netjes werkte en in alle opzochten een perfecte service verleende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris121 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar, fijne openiningstijden.

Service
zeer goed meegedacht

Aanbeveling
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Fijne ervaring, volgende keer zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 1984 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site werkt goed en overzichtelijk. Op vragen via de email werd snel gereageerd

Service
De levering was snel geregeld. 1 apparaat had een lichte beschadiging. Hier werd zeer makkelijk mee omgegaan en binnen een paar dagen kwamen ze de nieuwe leveren en oude ophalen. Keurig!

Assortiment
Alles wat wij wilde konden ze leveren. We hadden van te voren al een hoop bekeken en uitgezocht.

Aanbeveling
Goede concurrerende prijzen met een uitstekende service

Extra toelichting
Keukenloods heeft een duidelijke website. Ze reageren snel op vragen en problemen worden keurig en snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Vercammen 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk via internet!

Service
Super. Ik had eerst even gebeld welk apparaat binnen ons budget goed was en hij werd de volgende dag al geleverd!

Assortiment
Vele merken en prijsklasses.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Fijne apparatuur en goede service. Wat wil je nog meer! Bij een volgend defect apparaat zeker de moeite om hier weer eens te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moude 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet te bestellen, plaatsingsafspraak volgens eigen voorkeur.

Service
Alles was compleet en keurig geleverd, incl. de aangevraagde extra's.

Assortiment
Meer keuze is (wat mij betreft) altijd beter, mits het dan niet te duur wordt.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mlnijzink 19-03-2015 In de winkel gekocht
almere- buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
er wordt je niets opgedrongen

Service
alles perfect en snel geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zou ik zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Bresser 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en doeltreffend

Service
het gekochte poroduct, een afzuigkap funktioneerde niet en werd direct omgeruild

Assortiment
grote keuze e goede vergelijkingsmogelijkheid

Aanbeveling
goede ervaring kun je ook goed uitdragen

Extra toelichting
zie hiervoor per onderdeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pardoel 19-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik had een oven besteld, echter was deze oven niet meer op voorraad op dat moment. Keukenloods heeft op dit moment contact met mij opgenomen en de €80 duurdere versie van deze oven aangeboden voor de zelfde prijs! Deze kreeg ik ook al gelijk de volgende dag binnen, top service dus en een volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas V 19-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Beste prijs en snelle levering !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Spa 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzicht op internet.
Dingen waar je meer van wilt weten is een telefoontje voldoende om er achter te komen hoe het in mekaar zit.

Service
De afspraken die gemaakt worden komt dit bedrijf ook na.
Goederen die bestelt zijn komen ook op tijd binnen volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze in assortiement.

Aanbeveling
De zaken die ik met dit bedrijf heb gedaan is helemaal niets mis mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews