Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar via internet en ook telefonisch goed geholpen

Service
Levering correct en op afgesproken tijdstip. oude vaatwasser werd later op de dag weer opgehaald.

Extra toelichting
Niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenloods 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk bestellen via internet

Service
super service, neemt de oude aperatuur weer mee

Extra toelichting
monteertekening van vaatwasser kan veel duidelijker. Deze die erbij zat was echt hokus spokus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitz 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veelkeuze in de winkel

Service
er loopt iemand mee om aan te wijzen waar alles staat verder moet je het echt zelf uitzoeken, voordeel goedkoop!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kate 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je loopt door de aanbieding, kan snel de jouwe vinden, n belletje en de instalateur belt jou voor n afspraak.

Service
Nette telefonist, vriendelijk tranporteur en instalateur

Assortiment
Keuze genoeg, tussen de diverse merken en A labels

Aanbeveling
Goede duidelijke site, vrij grote keuze en veel gemak

Extra toelichting
Had dit jaren terug moeten ontdekken, was ik goedkoper uitgeweest, dan hier in het dorp mijn aankomen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfons 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Zondag besteld, maandag in huis. Dagdeel levering keurig ontvangen.

Assortiment
Brede keus van heel goedkoop naar het duurdere segment.

Aanbeveling
Vaak leuke acties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovankk 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel laagste prijs gevonden en besteld. Kon met mobiele pin bij aflevering betalen.

Service
Inderdaad net voor 24.00u besteld en volgende dag in aangegeven tijdblok geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blom 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er is een ruime afdeling voor inbouwapperatuur. Dit is apart van de keukens. Helemaal top

Service
Erg vriendelijk geholpen en kennis vsn product. Erg prettig

Assortiment
Ruime keuze in meerdere prijsklasses

Aanbeveling
Prettige ruimte. Alles ruim opgezet. Goed overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thijs Boonstra 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet werkt perfect

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prettig om mee samen te werken

Extra toelichting
Werkt prima via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Tobias 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik heb de bestelling voor levering nog gewijzigd (andere afzuigkap en koolstoffilter) en dat werd zeer vlot opgepakt/verwerkt. Minder tevreden was ik over de aflevering. Deze zou tussen 7:15 en 10:15 plaatsvinden. Uiteindelijk kwam de chauffeur om 10:30. Omdat het afleveradres onze nieuwe woning is,waar wij nog naartoe moeten verhuizen, heb ik daar ruim 3,5 uur zitten wachten...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haase 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, makkelijk bestellen.

Service
Betere vaatwasser geleverd tegen dezelfde prijs, omdat de bestelde vaatwasser niet (zo snel) geleverd kon worden. Geleverd binnen 24uur.

Assortiment
Zeer veel keuze en goed overzichtelijk.

Aanbeveling
Kan niet beter. Zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Wilms 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
redelijke keuze aan producten en makkelijk te vergelijken

Service
informatie is voldoende

Assortiment
redelijke keuze aan producten met voldoende informatie

Aanbeveling
producten zijn betaalbaar en voor iedere portemonnee

Extra toelichting
snelle en duidelijke afhandeling van info, betalen en aflevering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Chrissie 29-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
webwinkel makkelijk berijkbaar

Service
goed geholpen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
een mooie 7

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ruud 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middags gebeld, de volgende dag al geleverd

Service
Telefonisch goed bereikbaar en kundig

Assortiment
Direct in een paar klikken gevonden wat ik zocht het artikel was voorradig

Aanbeveling
Keukenloods is geen "loods" maar een professionele web shop met kundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky essers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk op internet te bestellen en te vergelijken

Service
Goede levering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Goed levering en service

Extra toelichting
Goede winkel alleen veranderen prijzen nog wel eens en dit is wel een beetje verwarrend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H Theunissen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk
Uitgebreid

Service
Bij een misverstand prima opgelost.

Assortiment
Voldoende aanwezig.

Aanbeveling
We zijn erg tevreden.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Uitstekende website, gemakkelijk toegankelijk en relevante informatie onder handbereik.

Service
Telefonisch goede informatie. Wij zochten een vervangende inbouw koelvriescombinatie, waardoor wij tamelijk specifieke wensen hadden.

Aanbeveling
Een goede service, medewerker dacht mee met ons en reikte oplossingen aan. Inbouw van de koelkast is keurig verricht. Oude koelkast door de monteur meegenomen. Betaling na levering via pin. Kortom, gewoon zorgeloos goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

plevier 29-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Prima geholpen met maken van keuze

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling geplaatst en keurig optijd afgeleverd.

Service
alles was perfect, dus geen service nodig gehad. Wel vragen gesteld voor het plaatsen van de bestelling, en die zijn prima beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze en voor zover ik zag het meeste ook op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco 29-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
prima geholpen bij bestellen. 'k heb gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan.
enig nadeel was dat de bestelling die ik wilde doen niet paste volgens collega A, maar bij terugbellen ('k had wat nagemeten) wel paste volgens collega B (maatvoering is niet gewijzigd). Gelukkig paste het in de praktijk wel, maar dat was even spannend. Vandaar een 7

Service
Hoog cijfer (9) voor snelle levering. Direct de volgende dag!
Laag cijfer (3) voor telefonische bereikbaarheid op de dag erna (zaterdag) toen ik wat vragen had. Heb ca. 55 minuten aan de telefoon gezeten en nog steeds niet geholpen. Uiteindelijk maar opgehangen en een andere expert geraadpleegt.

Assortiment
wat ik nodig had (vaatwasser) was ruim voldoende aanwezig! alle soorten,maten en merken.

Aanbeveling
zie motivatie bij nr. 1

Extra toelichting
zie de eerder genoemde punten / motivaties

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Yvonne 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit de bank je bestelling doen

Service
Was prima geregeld nam de oude koelkast mee

Assortiment
Goede artikelen met een goede prijs

Aanbeveling
Een aanrader

Extra toelichting
Ben heel blij met het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van de Wetering 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het wordt de klant bij aanschaf van apparatuur erg gemakkelijk gemaakt, van advies tot bezorging aan huis wordt alles snel en rimpelloos geregeld.

Service
Er wordt op professionele wijze service verleend waardoor aanschaf van apparatuur voor de klant zorgeloos verloopt.

Assortiment
Van alle apparatuur is een zeer ruim assortiment beschikbaar.

Aanbeveling
De winkel scoort zeer hoog op alle onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis via internet bestellen, volgende dag keurig op tijd geleverd.

Service
goede, duidelijke afspraken, wijziging snel en goed gecommuniceerd

Aanbeveling
hele bestelling en levering vlekkeloos verlopen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooij 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is makkelijk door te zoeken en bij twijfel is er dagelijks iemand paraat om je telefonisch te assisteren.

Service
Alles verloopt precies volgens afspraak!

Assortiment
Het meeste is te vinden op keukenloods.nl en als dat niet zo is en je belt, wordt er alsnog gekeken of het artikel besteld kan worden of dat er een gelijkwaardig of beter artikel is tegen zelfde geld.

Aanbeveling
Wij zijn bezig om nieuwe keuken te maken en hebben allerlei keuken apparatuur nodig. De site is overzichtelijk, er is een goede service met overleggen van bezorgen, ik vind deze online winkel echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima internetwinkel

Service
Ik werd wel slecht op de hoogte gehouden m.b.t. de levertijd (duurde langer dan verwacht). Het is wel prettig dat er een chatfunctie op jullie website is. Prettig om afspraak te maken voor aflevering (en mogelijkheid om afleverlocatie nog nader af te stemmen).

Assortiment
prima, kon vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Al met al netjes

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

H G Evers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima op tijd geleverd eb vooraf een mail met de tijd wanneer het komt.

Assortiment
Het bestelde was niet leverbaar ,ander(duurder) merk geleverd voor de zelfde prijs!!

Aanbeveling
Hier is Service nog zoals het hoort te zijn.

Extra toelichting
Top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online boekingsproces en altijd iemand die je telefonisch, per email of via chat kan assisteren

Service
Prima assistentie en uiteindelijk aankopen middels online chat. Zeer vriendelijk en correct geholpen. Kraan snel bezorgd en geinstalleerd.

Assortiment
Breed en diep aanbod van, in ons geval, kokend water kranen.

Aanbeveling
Tweede keer dat wij iets bij keukenloods afnemen en beide keren naar uiterste tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van Zwol 29-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
wij zijn zeer goed geholpen door de verkoper en ook keurig bericht gekregen per sms wanneer de koelkast gebracht zou worden

Extra toelichting
Ik zal iedereen aanbevelen om bij keukenloods te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mzegers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles verliep zo als het zijn moest

Service
was prima

Assortiment
keuze genoeg als je niet s vind ligt het niet aan keukenloods

Aanbeveling
ben heel tevreden

Extra toelichting
binnenkort weer een inbouw koelkast van keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j wagemakers 29-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles in een keer kunnen aanschaffen, en via vergelijking op de computer de juiste keuze. en er staan dan ook nog voorbeelden in de winkel, dus prima

Service
je kunt zelf de afleverdag aangeven

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
zonder afspraak toch direct bijgestaan door adviseur. goed advies!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barry Bakker 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de site heb je snel en overzichtelijk wat er te koop is. Binnen een aantal klikjes heb je de bestelling gedaan. Dat is fijn in deze drukke tijden.

Service
Service is heel netjes. De vaatwasser die ik had besteld was een oude versie. inmiddels was er een nieuwere die goedkoper was. Het geld werd direct teruggestort. Dat is in mijn ogen een prima service.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik ben zelf informatie analist/specialist. ik zeg altijd keep it simple and stupid. Deze site is dat ook. Iedereen kan een aankoop doen.

Extra toelichting
Ik heb nog wel een opmerking. ik heb bij jullie de spullen gekocht omdat er duidelijk vermeld stond dat het om 24 uur service ging. Ik ging ervan uit dat ik de vaatwasser en wasbak dan ook de volgende dag in huis had. Dit bleek niet het geval. Ik ben gebeld om een afspraak te maken. terwijl ik dacht dat het deze dag geleverd zou worden. Ik heb besloten om zelf naar Opmeer te rijden omdat de Aannemer anders de keuken niet kon afmaken. Ik vind deze 24 uur service onduidelijk. ik zou de consument hier duidelijker van op de hoogte stellen dat je iets moet aanvinken op de site anders is het niet vandaag besteld morgen in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede heldere website. We gingen hierdoor goed voorbereid naar Zaandam

Service
We troffen in Zaandam prima vakkundige verkoper. Top! Tim van cappelen

Assortiment
Ruime keus. Zowel in merken als in kwaliteit van producten

Aanbeveling
Hoop dat iedereen zo'n goede verkoper treft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkt zoals je verwacht. En dat zegt veel, want er zijn nogal wat goedbedoelde 'witgoed'-sites die onduidelijk zijn en niet intuïtief aanvoelen.

Service
Het is super om te zien wie van de keukenloods medewerkers actueel online zijn om je vervolgens binnen afzienbare tijd te assisteren bij je aankoop of service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en actueel in de prijsstelling.

Aanbeveling
Zeer plezierig en duidelijk in de communicatie. Keukenloods is niet te beroerd om even verder te denken om je nog beter van dienst te zijn.

Extra toelichting
Keukenloods.nl maakt waar wat het belooft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Steenbergen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Heb in het verleden al meerdere artikelen bij de Keukenloods gekocht. Service is altijd prima en leveringen komen snel en op de afgesproken tijdstippen.

Assortiment
Prima artikelen voor prima prijzen. Breed assortiment, dus voldoende keus in alle prijsklassen. Niet met alles de goedkoopste, dus daar is nog een kleine verbetering aan te brengen. Maar service is ook veel waard.

Aanbeveling
Veilige en zeer betrouwbare webshop met aantrekkelijke prijzen. Al meerdere keren aanbevolen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Palmer 29-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi ruim opgezet.

Service
Vriendelijke medewerkers en mijn aankoop werd zelfs naar mijn auto gebracht.

Assortiment
Ruime keuze en via internet te bekijken.

Aanbeveling
Bijna perfect.

Extra toelichting
Jammer dat de voorraad die aangegeven werd op de website niet klopt met de werkelijke voorraad in de winkel en dus moest ik het betreffende artikel ophalen in Opmeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke keuze op website. Goed vergelijking mogelijk door de weergave van de specificaties van de apparaten

Service
geholpen bij de vraag om zelf te monteren of niet

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
prima geslaagd in deze winkel

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob van Gulpen 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim op gezet en overzichtelijk

Service
Acht jaar geleden heb ik mijn volledige keuken apparatuur ook al bij de Keukenloods gekocht. Magnetron was binnen de garantie tijd niet in orde. Goed geholpen door Keukenloods, vandaar dat ik weer bij de Keukenloods een aankoop heb gedaan.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Gezien mijn positieve ervaringen met de winkel en het personeel zal ik hem zeker aan bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GM 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel proces, makkelijke levering

Service
Snelle levering, goeie telefoon support

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goeie support, snelle levering en advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Breunissen 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Goed advies en zowel via telefoon als via chat snel te spreken. We hadden een verkeerde vaatwasser besteld, deze kon zo weer omgeruild worden. Super!

Assortiment
Veel keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HaZet 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijke site en scherpe prijzen.
Levering was keurig geregeld, via de mail en track en trace.

Assortiment
Heb met name gezocht naar Kitchen Aid en kwam bij Keukenloods terecht vanwege de laagste prijs.

Extra toelichting
Was mijn eerste bestelling bij KL en ik zal er zeker nog eens bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lietje 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
gasfornuis was prima verpakt en de chauffeur heeft het voorzichtig naar de keuken gebracht

Assortiment
ik kijk altijd op de site en die geef ik een 9

Aanbeveling
zelfde aanbeveling als hierboven

Extra toelichting
Ik ben erg blij met mijn smeg oven en ik heb op mijn gemak kunnen surfen op jullie site voordat ik een beslissing nam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beckers 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede overzichtelijke web side

Service
een artikel niet snel leverbaar maar een leuk beter artikel voor dezelfde prijs snel geleverd

Assortiment
als je hier je keuze niet kunt maken waar dan wel?

Aanbeveling
heb ik reeds aangegeven in de vorige vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website.

Service
vandaag besteld morgen bezorgt, je krijgt een email wanneer t bezorgd wordt en een tijdstip.

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
Er is chat service voor meteen antwoord op vragen, snelle levering, betalen bij aflevering dus niet vooraf.

Extra toelichting
tevreden, en erg blij met het fornuis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolores van Eijkelenburg 28-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
makkelijk alles te vinden op de website

Service
ik heb nu mijn nieuwe gasfornuis 2 weken staan meerdere keren gebeld koppeling schroefdraad is defect en de afhandeling daar van is bar slecht monteur komt morgen afwachten of dat zo is nat 2 weken niet kunnen koken

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

w schenk 28-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kan bellen of een artikel in voorraad en is het er niet wordt, meteen gekeken in welk filiaal het wel op voorraad is,zodat je meteen weet waar je aan toe bent

Service
je word keurig te woord gestaan en alles perfect uitgelegd zelfs onder het genot van een kopje koffie

Assortiment
alles zeer overzichtelijk uitgestald en een grote sortering.

Aanbeveling
goede begeleiding en vriendelijk personeel

Extra toelichting
netjes geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DLina 28-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het ging allemaal zeer gemakkelijk en aangenaam. Eerst even in de winkel rondgekeken. Vervolgens advies gekregen wat resulteerde in een aankoop. Helemaal top

Service
Alles verliep zeer soepel. Product besteld. Volgende dag een belletje om een afspraak te maken voor de levering. Er kon zelfs rekening gehouden worden met mijn wens van vroege levering.

Assortiment
De winkel zelf had niet alles staan maar wel van elk type een uitvoering zodat je weet wat je er aan hebt. De webshop heeft nog veel meer dus je hebt keuze genoeg

Aanbeveling
De fysieke winkel is zeer gastvrij. Men wil je heel graag helpen en je met alles tegemoet komen. Verkopen is natuurlijk wat men wil en dat is logisch, maar ik heb hier tenminste het gevoel dat men wel naar je luistert en je juist kan adviseren.

Extra toelichting
Het kan zijn dat de bevindingen voor het online bestellen net zo fijn of juist veel minder bevallen maar geredeneerd vanuit mijn ervaring bij een fysieke winkel is het echt heerlijk winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Eits 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Top. Wat mooi is, is dat de beschikbare adviseurs ook online zichtbaar zijn. Je weet dus met wie je aan de telefoon zit. Ik had bijvoorbeeld contact met Mario de Boer, die ik later ook gewoon weer even kon bellen om nog een vraag te stellen. Voelt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinsma 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en goede hulp bij vragen

Service
Levering zoals afgesproken en keurig bij vragen geholpen naar de juiste personen

Assortiment
Veel keus in merken en types

Aanbeveling
Nu tweemaal besteld bij de keukenloods en helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia van de Graaf 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke duidelijke site.

Service
Medewerker aan de telefoon gehad, en prima geholpen

Assortiment
Goed geslaagd voor een kookplaat

Aanbeveling
Prima shop, duidelijke site met groot assortiment, levering keurig aangekondigd en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franz 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk te bestellen

Service
er werd gelijk gereageerd op vragen, super service

Assortiment
hadden alles wat we nodig hadden

Aanbeveling
prima service, duidelijke communicatie, goed assortiment tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andy 27-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bereiken. overzichtelijk. groot assortiment

Service
vriendelijk en behulpzaam personeel.

Assortiment
meer dan voldoende aanbod.

Aanbeveling
top producten voor een normale prijs.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews