Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke visser 21-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima en snel gevonden wat ik zocht.

Service
Medewerker was zeer behulpzaam.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima zaak

Extra toelichting
Medewerkers zeer vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick de Bruyn 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals het woord betekend.

Service
Geweldig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Geweldige service klant gericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle afwikkeling, levering en terugstorting teveel betaalde op eigen initiatief. top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf van Rijn 21-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en veel keuzes

Service
Vriendelijke hulp en meedenkend

Assortiment
Als je er hier niet uitkomt !!!!

Aanbeveling
Probleemloos

Extra toelichting
Door een fout die ik zelf gemaakt had leek de door ons bestelde koelkast niet te passen . Na overleg heeft de keukenloods dit super opgelost en de koelkast voor mij omgeruild . SUPER👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco Kuis 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke overzicht op de producten en ook duidelijke informatie over het product

Service
snelle levering en goede service

Assortiment
ruime keuze uit gezochte artikelen

Aanbeveling
duidelijkheid servicegericht en snelle afhandeling en nette mensen aan de telefoon

Extra toelichting
nee alles is goed een super winkel zou hem ook onder me kennissenkring iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Van Braam 21-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Al het apparatuur staat netjes, overzichtelijk bij elkaar zodat je prima kan vergelijken.

Service
Wij werden prima geholpen door de medewerker die veel verstand van zaken had en zelfs behoedde voor een miskoop qua grootte van een vaatwasser.
De montage van het apparatuur is perfect uitgevoerd.

Assortiment
In elke prijsklasse is voldoende apparatuur te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel zeer concurrende prijsstelling van het apparatuur.

Extra toelichting
Laten monteren van de inbouwapparauur door het Inbouwteam van de Keukenloods is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen enkel probleem om het apparaat uit te zoeken dat we wilden kopen.

Service
Op de vragen die ik had kreeg ik een duidelijk antwoord.

Assortiment
Er is een ruime keuze in het soort apparaat dat we wilden kopen.

Aanbeveling
Totaal geen problemen ondervonden bij de bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ary 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik kon heel simpel een keuze maken

Service
heel goede service, niets op aan te merken, dus eigenlik een 10!!

Extra toelichting
volgende keer maak ik weer gebruik van jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h hendriks 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel goede pagina

Service
nette afhandeling

Extra toelichting
hele goede producten en heel goede prijs makkelijke overzichtelijke pagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Wolters 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, snelle levering

Service
Snelle en punctuele levering.

Assortiment
Zoveel dat een keuze maken niet eenvoudig is

Aanbeveling
Heb één ervaring die goed was/is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de website, afrekenen via PIN is ideaal.

Service
Goed geïnformeerd over bezorgmoment, bezorg window is niet al te lang dus goed planbaar.

Assortiment
Veel assortiment voor mijn keuken.

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JeanneB 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk alles te vinden, geen ingewikkelde site.

Service
Je word goed op de hoogte gehouden van de leverstatus, er is een vergelijkings functie heel gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Kon alles vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gewoon een goede duidelijke winkel, no nonsense winkel, die doet wat het moet doen, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosendaal 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima toelichting en informatie

Service
doelgericht en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was niet super maar eenmaal 's avonds besteld, volgende dag geleverd en hadden we weer een schone vaat. :)

Service
De vaatwasser is keurig op aangegeven tijd geleverd.

Assortiment
Voldoende keus voor prima prijs.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-08-2015 In de winkel gekocht
Almerr buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en goede informatie

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Niet alles staat er maar er staat genoeg. Winkel,is niet al te groot voor losse apparatuur

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en je wordt goed geholpen

Extra toelichting
Aan te bevelen Aaan derde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Q 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en efficiënt van aankoop tot plaatsen van de apparatuur.

Service
Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Assortiment
Voldoende keuze en keurig geprijsd

Aanbeveling
Verder kijken heeft geen zin.... Goedkoper met superservice vind je niet.
Vakkundig team!

Extra toelichting
Ontdek het zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke opstelling van apparatuur, schriftelijke informatie en personeel om vragen te stellen.

Service
Appararaat werd op de afgesproken dag afgeleverd, tijd werd per mail doorgegeven en toen de tijd iets wijzigde kreeg ik weer een mailtje.

Assortiment
Ik heb natuurlijk alleen bij de afdeling formuizen gekeken, daar kwam ik uiteindelijk voor, enorme sortering van diverse merken.

Aanbeveling
Prachtige winkel, overzichtelijke uitstalling, goede website om vooraf
Al informatie op te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vd Linden 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en telefonisch goed bereikbaar.

Service
Goede uitleg en telefonisch wordt er direct opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vd Linden 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alle spullen tegelijk gekocht en na overleg goed afgeleverd ook al was er een artikel niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bekijken, in de winkel bespreken/ kijken, bestellen online: snel en duidelijk

Service
heldere uitleg, niet opdringerig of teveel sturen, levertijd eerder sneller dan afgesproken, retourprocedure n.v.t.

Assortiment
veel keuze, heldere beschrijving online van de eigenschappen, goeie prijs!

Aanbeveling
weet eigenlijk niet waarom het geen 10 is....

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterM 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk te navigeren.
Zelf ook naar een winkel geweest en goed geholpen, met duidelijke uitleg van mijn artikel die ik daar gekocht hebt.

Service
Goed! Zoals ik het wil hebben.

Assortiment
Duidelijke opstelling en indeling.

Aanbeveling
Goed berijkbaar. Veel parkeerplaatsen.

Extra toelichting
Levering gaat erg goed. Wordt goed gecommuniceerd! Kunnen andere bedrijven en voorbeeld aannemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima website en makkelijke afhandeling van zowel de bestelling als de levering

Service
Had iets beter gekund omdat de chauffeur artikelen niet retour meenam en vergeten was dit door te geven om alsnog te regelen

Assortiment
Prima assortiment waardoor er voldoende keuze is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H Greymans 20-08-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
We werden er buitengewoon goed behandeld. Ik ga er zeker vaker naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPHommersen 20-08-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was makkelijk om het juiste artikel die we zochten te vinden, na het in de winkel te hebben bekeken was de keus erg makkelijk en het bestellen erg snel.

Service
Deze vraag is niet helemaal van toepassing wij hebben het artikel in de winkel besteld. De levertijd was supersnel net zoals de montage.

Assortiment
Het assortiment is voldoende, wij hebben kunnen vinden wat we wilden en de prijs was goed.

Aanbeveling
zie vraag 1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 20-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij hebben de keukenloods gevonden via de website en het artikel dat wij zochten onmiddellijk gevonden.

Service
Een kleine teleurstelling toen het artikel niet geleverd werd in dezelfde week zoals was gezegd. Daarna onmiddellijk duidelijk wanneer de levering dan wel zou plaats vinden. Vervolgens werd het artikel toch weer binnen een week geleverd. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbushfield 20-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
The displays are clear... and items are well organised

Service
Sales person was friendly and gave me good advice... and educate me on what to look for.

Assortiment
selection and variety of items are very good

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Broers 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Service is goed. Het enige waar ze nog mee kunnen concurreren.

Assortiment
Wat ze niet in de shop hebben, staat wel in de lodos. Gewoon even vragen naar het product

Aanbeveling
Veel ruimte. Goed overzichtelijk. Heb de winkel als prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en bestel, super

Service
Gebeld voor verschillende types. Erg goed geholpen

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Heel erg goed

Extra toelichting
Top de hele afwikkeling, snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broek 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Meerdere malen uitstekende service via de telefoon!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website . Alles makkelijk te vinden met uitleg van produktenerbij en revieuws..prima!

Service
Het staat er weliswaar ergens bij...maar gratis thuisbezorgd, behalve op de waddeneilanden. Ik mis de toevoeging die me duidelijk maakt hoe de bestelling , en tegen welke vergoeding, wordt thuisbezorgd.

Assortiment
kijk en zie

Extra toelichting
zie service notitie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg duidelijk en overzichtelijk

Service
prettige en professionele service

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
prettig shoppen met veel artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Hele goeie service verleent nav verkeerd geleverde produkt, de extra kosten zijn niet in rekening gebracht en alles verholpen binnen 1 week, TOP, Klasse!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bernard Wessels 20-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam

Algemene score

4,5

Gemak
De website is erg duidelijk maar we zijn ook ond de winkel geweest in Veendam. Hier was de service niet te vinden. Hebben ruim 10 minuten gewacht voordat we werden geholpen.

Service
Zie bovenstaande onderbouwing betreft de service.......................................................

Assortiment
Het assortiment in de winkel was erg weinig. Waren om precies te zijn 3 gasfornuizen die onze maat hadden. Waren ook nog opzoek maar een koelkast maar hier stonden ook maar 2 van.

Extra toelichting
Wat een slecht onderzoek dat je als je een slechte beoordeling schrijft een opstel moet schrijven van minimaal 50 tekens.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Willie 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Duidelijke website, duidelijke prijsstelling, keurige bezorging, netjes eerst telefonisch afgesproken wanneer het schikt. Daarna via mail bevestiging met tijdstip. Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Assortiment goed zichtbaar en op verschillende manieren te sorteren.

Service
Heel attent: Binnen 10 minuten na bestelling al bellen voor een leveringsafspraak, herinnering van de levering per SMS.

Assortiment
Ik had een prima keuze uit verschillende merken en modellen

Aanbeveling
Kan niet beter.

Extra toelichting
Prettig zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 19-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De drempel is laag om naar binnen te lopen, goed advies en er wordt meegedacht met de wensen.
Grote bereidheid om iets op te zoeken in het systeem of internet.

Service
Wij kozen een apparaat dat direct mee kon naar huis, we mochten zelfs een Tork schroevendraaier lenen (hadden we nog nooit van gehoord) om ons apparaat zelf in te bouwen.

Assortiment
Afhankelijk van wat je nodig hebt, maar voor ons was er keuze genoeg!

Aanbeveling
Snel, makkelijk, hulpvaardig, waarom langer doorzoeken als je het hier vindt!

Extra toelichting
Wij zijn blij met de keukenloods, al vaker hier een aankoop gedaan, goed bereikbaar, vriendelijke mensen en goed gunstige prijs, de kans om nu nog een prachtige keizer rode blender te winnen, maakt het helemaal leuk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lianne 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk alles besteld

Service
Levertijd is nagekomen, zelfs nog sneller dan we hadden verwacht!

Assortiment
Bijna alles is hier wel te vinden

Aanbeveling
Top store, bijna alles is te vinden, makkelijk te bestellen en de levertijd is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabrielle 19-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijke mensen die meteen voor je klaarstaan en niet op je afvliegen maar eerst even de tijd geven om te orienteren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion 18-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 17-08-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website met goed vindbare informatie en directe informatie over telefonische bereikbaarheid.

Service
Telefoon snel en adequaat opgenomen, snel antwoord op mijn vraag, absoluut een allerlaagste prijs voor het product dat ik wilde aankopen en uitstekende terugkoppeling van mijn bestelling, de status van mijn bestelling, informatie voor het afhalen en eveneens zeer adequate en vriendelijke en behulpzame medewerkers in het filiaal Waddinxveen.

Assortiment
Voor zover ik dat kan beoordelen is alles leverbaar via Keukenloods.

Aanbeveling
Absoluut niets op aan te merken, zowel in prijs als service vlekkeloos verlopen.

Extra toelichting
Ik bestelde het product telefonisch, waarbij ik het product voor een substantieel lagere prijs kreeg aangeboden en heb het afgehaald in een filiaal 'bij mij om de hoek'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeremy 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie website, vriendelijk aan de telefoon

Service
Prima, vlot en duidelijk

Aanbeveling
Verliep goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 17-08-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
div. malen materialen gekocht via webshop of bij filiaal besteld en service prima. Snel en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snarf 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, ook met de product specificaties.

Service
Snelle levering, we kregen een duurder product voor de afgesproken prijs.

Assortiment
Ruim voldoende in elke prijscatalogi .

Aanbeveling
De winkel doet wat ze afspreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

winkel 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en duidelijk

Service
geleverd zoals het is doorgegeven.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
van alles te krijgen.

volgende keer kijken we eerst bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 16-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan het prima op het internet uitzoeken, maten staan er goed bij en in de winkel wordt je prima geholpen.

Service
Er wordt prima mee gedacht.

Assortiment
Zeer uitgebreid en het nieuwste.

Aanbeveling
Zeer deskundig en vriendelijk en prima voorlichting.

Extra toelichting
Komen hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Boom 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime sortering aan artikelen

Service
dit ivm met het goede advies dat wij kregen bij het bestellen van onze artikelen

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danihoev 15-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat een super service! Keuken gekocht bij keukenloods. Bij levering was de oven toch niet wat wij wilden. Ondanks dat wij deze zelf hebben gekozen én al uit de verpakking was, kosteloos mogen ruilen voor zelfs een iets duurdere nieuwe!

Assortiment
Groot assortiment. Bij meerdere keukenzaken tegen het probleem gelopen dat je beperkt bent in de mogelijkheden bij het samenstellen van je keuken betreffende kleuren, panelen, grepen en details. Ook een grote keuze uit apparatuur in verschillende klassen

Extra toelichting
Fantastische winkel! zijn bij meerdere zaken geweest en vreselijke ervaringen opgedaan. Overal werd gesmeten met kortingen en prijzen, zonder dat we überhaupt een beeld hadden van wat we mooi vonden. Bij keukenloods wordt je warm ontvangen en ga je eerst oriënteren en een keuken samenstellen. Van begin tot eind totaal niet het gevoel gehad dat je belazerd werd. Sterker nog na levering toch niet tevreden met onze eigen keuze oven. Kosteloos mogen inruilen, zelfs zonder verpakking tegen een iets duurdere. Wat een toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuma 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is goed overzichtelijk. Bestelproces verliep vlot.

Service
Product was elders goedkoper, Keukenloods paste hun prijs hierop aan, wat voor ons de doorslag gaf om bij Keukenloods te bestellen (installatiekosten bedroegen minder dan bij de concurrent)

Assortiment
Er is veel keuze in assortiment. Vooraf hadden we gekeken welke vaatwasser we van Siemens wilden hebben, Keukenloods had deze in haar assortiment (bood het artikel voor een aantrekkelijke prijs aan)

Aanbeveling
De medewerkers zijn vriendelijk, service- en klantgericht.
Indien we weer inbouwapparatuur nodig hebben, gaan we zeker weer naar Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 15-08-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles snel en overzichtelijk te vinden

Service
afspraken allemaal keurig nagekomen

Assortiment
zeer compleet met scherpe prijs

Aanbeveling
zie vorige toelichtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kwam snel op de site van keukenloods toen ik naar afwasmachines zocht. Bovendien boden ze een zeer gunstige prijs.

Service
Alles kwam keurig op tijd en vriendelijke monteur had de machine binnen een uur vakkundig omgewisseld voor de nieuwe.

Assortiment
Prima en ik kreeg een betere machine dan ik had geklikt omdat er een betere en nieuwer model voor in de plaats was gekomen.

Aanbeveling
Prima dus, dus waarom geen 10? Omdat men beweert dat er altijd nog ruimte is voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews