Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel en Esther 04-09-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte service en plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is compleet. Chatten is mogelijk en is erg gemakkelijk. Onze vaatwasser is op zaterdag geplaatst en aangesloten. Het oude apparaat ging mee retour. En dat alles in ca. 60 min.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braam 04-09-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Aanbeveling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, vriendelijk en meedenkend. Snel geregeld en een scherpe prijs.
Goede en veel uitstalling van de producten, ruime winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roberto Tholenaars 04-09-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goedkoop en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg over voor en nadelen. Aardig personeel met goede kennis van zaken. Ook de prijs is zeer markt conform. Verder behulpzaam en goede aandacht voor de wensen van de klant. Oude apparaat ook direct achterlijnen laten

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 04-09-2018 Via de website gekocht

Smeg fornuis ( latere installatie ivm vakantie-periode )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was in orde.Maar dat mag ook wel voor€ 100,- .
Maar het duurde bijna 3 weken voordat hij geplaatst kon worden.
We moesten al die tijd op een elektrische kookplaatje koken wat bijna niet te doen was.
Desalniettemin is de rest allemaal netjes verlopen.En is het wel het overwegen waard om zo'n groot fornuis te laten installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Surig 03-09-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Zeer professioneel geholpen en geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van familie zijn wij hier terecht gekomen. En waren onder de indruk van het assortiment, zowel beneden als boven. De jonge man die ons geholpen heeft liet ons eerst rustig kijken, en kwam toen ons adviseren. Zeer netjes en zeker niet opdringerig want dan was ik gelijk weggegaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Ann 03-09-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Stadionweg 37a - Rotterdam

Persoonlijke service en ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige ruime winkel met veel keus. Dan heb ik het over de vestiging op Rotterdam Zuid. En dan ook nog een ervaren verkoper die weet waar hij het over heeft. Geweldig. Het juiste adres voor een bewuste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 03-09-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een kookplaat gekocht via Keukenloods. Het is knap dat ze de laagste prijs kunnen bieden en daarbij ook nog een hele goede website en service hebben. De communicatie over de levering was duidelijk, en de inbouw door inbouwteam.nl was ook goed geregeld. Prima winkel dus!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ 03-09-2018 Via de website gekocht

gewoon goed geregeld

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteit verhouding, snelle correcte levering, wat wil je eigenlijk nog meer. uit voorraad

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 03-09-2018 Via de website gekocht

Goed, goedkoop en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel verkoper aan de lijn die verstand van zaken had, snel geïnformeerd over de afleverdatum, nette vervoerder en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lex 03-09-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en makkelijk te volgen waar de bestelling zich bevind. Correct telefonisch contact met de telefonisten. Klantvriendelijke wesite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertjan Marsman 03-09-2018 Via de website gekocht

Goed op de hoogte gehouden dat levering later zou zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed: Uiteindelijk hebben we niet gekregen wat we hadden besteld omdat het niet meer leverbaar was. In plaats daarvan hebben we een duurder type geleverd gekregen voor dezelfde prijs. Helemaal top !!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emboss 03-09-2018 Via de website gekocht

Voldoet aan verwachtingen, levertijd viel wat tegen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel informatie en keuze, goede prijzen. Levertijd op site kan wel wat beter: aangegeven was 1-2 werkdagen, in praktijk 5.
Vooral de informatie over de maatvoering van de kookplaat was erg nuttig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A.Korthuis 03-09-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Aandacht voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service in de winkel is uitstekend, ze denken echt met je mee en zoeken alles uit zowel uit de boeken en op de computer.
Ze hebben tevens een mooie prijs voor ons geregeld.
Bezorging is top, even van te voren wordt je gebeld dat ze er zo zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Vaandrager 03-09-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed proffesionel advies en uitleg in gebruik en onderhoud

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben er eerdere aankopen gedaan en hebben dat als prlezierig ervaren. Tevens is de klant benadering klant vriendelijk en goed.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 03-09-2018 Via de website gekocht

super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super goed en makkelijk te bestellen en super te veerde over het product wat ik gekocht heb bij de keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boys 02-09-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 maanden geleden een combi magnetron gekocht bij de keuken loods in Alkmaar. Helaas beviel deze niet en was het niet wat wij zochten. Na mailcontact een aanbod gekregen om de magnetron alsnog te ruilen voor een andere die wel goed aansluit bij onze behoefte. Top geregeld!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 02-09-2018 Via de website gekocht

Keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijsstelling en een snelle levering. Het aanbod is ruim en de artikelen zijn goed met elkaar te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. 31-08-2018 Via de website gekocht

All perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Purchased a built in fridge. Delivered on time and up to 4th floor, installed perfectly, great guys with very courteous manners.
Excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vstef1988 31-08-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Professioneel bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en goed te navigeren. Verder vriendelijk personeel zowel het hoofdkantoor en de winkel. De bestelling is zorgvuldig en snel geleverd. Zeker een aanrader. Wij komen vast weer terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Adrie raafs 31-08-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Koelkast zou na een extra telefoontje van ons eind week 33 geleverd worden . Ga deze dinsdag week 34 ophalen helaas is nog niet binnen . Vraag erna bij het ophalen of de factuur opgestuurd word per mail omdat ik per pin betaald heb maar helaas tot vandaag nog geen factuur ontvangen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-09-2018

Beste Adrie,

Wat vervelend dat er wat problemen waren met de levertijd! Mijn excuses daarvoor. Ik heb zojuist geregeld dat de factuur alsnog na is gestuurd. Ik ga er vanuit dat dit nu geregeld is en hoor het graag wanneer dit niet het geval is.

Groet, Emma

Reageer

Jaap 31-08-2018 Via de website gekocht

Inbouw was perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat de kookplaat 2 maanden was uitgesteld hebben ze een nieuwe plaat geselecteerd. Deze was een stuk duurder, maar ze verkochten deze voor hetzelfde bedrag als de andere kookplaat. De inbouwer was een heel gemoedelijke man die er geen probleem van maakte om wat onvoorzien werk te doen. Echt een goude vent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabe 31-08-2018 Via de website gekocht

goede voorlichting en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
koop al jaren aperatuur op deze site, vooral omdat de voorlichting over de apparatuur erg goed is maar boven al de snelle service en de redelijke prijzen brengen mij elke keer weer terug op deze site van de keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allan 31-08-2018 Via de website gekocht

Heel Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijkheid, en een goed advies gekregen. De medewerkers zijn heel geduldig en weten wat er te koop is. Prettig gesprek en terugkoppeling was heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.van Groningen 31-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede begeleiding voor de tweede keer iets gekocht ,bij de keren naar genoegen.doorgaan zo.geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 31-08-2018 Via de website gekocht

Koelkast op de gewenste datum en tijdstip bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De koelkast kon door Keukenloods op de door ons gestelde datum en tijdstip geleverd worden. Ook heeft Keukenloods gekeken of wij de juiste deur-op-deur koelkast besteld hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.j. coppes 31-08-2018 Via de website gekocht

het gemak van het bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
van deze site hebben we al meerdere keren gebruik gemaakt,.
vriendelijke mensen achter de telefoon om je op weg te helpen.
veel leuker als in de winkel bij ons in het dorp die zeggen "moet je maar even op internet kijken" nou dat deden we dus weer met als resultaat mooie nieuwe keuken apparatuur voor veel minder dan in de winkel en ook nog netjes bezorgd!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJM 31-08-2018 Via de website gekocht

uiterst soepel geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit helemaal goed. Ik had een beetje bijzonder probleem en dat werd al bellend prima opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene rijnbeek 31-08-2018 Via de website gekocht

Snel en gied

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies wat is afgesproken !
Aflevering op afgesproken tijd!
Heel schappelijke prijzen !
De naam keukenloods zou twijfel kunnen oproepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 31-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geïnformeerd naar een afzuigkap, was een oud type en niet meer leverbaar. Wel werd er een goedkoper alternatief met de zelfde maten voor gesteld. Net dát extra's maakt het super.
Daarnaast ook nog een snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adje 31-08-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze nemen de moeite het onderdeel op te zoeken bij de leverancier ookal was deze bij hun onbekend. Echt top service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 31-08-2018 Via de website gekocht

Geheek volgens afspraak goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving en uitleg op de site. Gebruiksvriendelijke website. De machine moet in een Ikea keuken passen en die informatie was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 31-08-2018 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk en kundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Keukenloods heeft ons niet alleen goed geholpen met de vraag of de inbouw vaatwasser zou passen, maar ze hebben de vaatwasser ook keurig en snel geplaatst. Erg aardige medewerkers die de klant centraal stellen. De twee medewerkers die de vaatwasser kwamen plaatsen werkten ook heel goed samen, waardoor het in no time gepiept was.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 30-08-2018 Via de website gekocht

Super en snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gemak waarmee je apparatuur kunt uitzoeken, vergelijken en bestellen. Uiteraard in de combinatie met de lage prijs en de goede service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Paul Smits 29-08-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Super tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijk geholpen in de winkel.
Zeker een winkel om in de toekomst weer iets te bestellen.

Reageer

Marc Molenaar 29-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering. Administratief ging er even iets mis omdat wij een factuur btw verlegd wilde. Moest daar jammer genoeg 2 keer voor bellen. Daarna snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BM .Sier 29-08-2018 In de winkel gekocht
De Dollard

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel waar wij bij toeval terecht kwamen.
De levering was netjes op tijd.
Chauffeur was erg vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Moolebeek 29-08-2018 Via de website gekocht

Hele mooie producten te koop !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk via het internet...product wordt goed over geïnformeerd...levering is uitstekend...klantenservice is goed op de hoogte van de producten...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 29-08-2018 Via de website gekocht

Tijdig en zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser werd snel geleverd en perfect geïnstalleerd. Als gezin met jonge kinderen wil/kun je niet lang zonder vaatwasser en via de keukenloods was dit zo geregeld. Niet alleen tegen een zeer scherpe prijs, maar ook nog eens zeer vakkundig geïnstalleerd met een open en prettige communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-08-2018 Via de website gekocht

Goede website, makkelijk bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, makkelijk bestellen. Siemens oven gekocht, voldoende informatie op de site, duidelijke maat aanduiding, goede levering

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-08-2018 Via de website gekocht

Zeer makkelijk besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop zeer makkelijk besteld.
Bij ieder product volledige omschrijving, dus je hoeft niet naar extra informatie te zoeken.
Aflevering prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. K. 28-08-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden van te voren een aantal koelkasten op internet uitgezocht en kwamen naar de winkel voor de definitieve keus. Er waren windig van de door ons uitgezochte onderbouwkoelkasten te bekijken, maar we kregen goed advies. Wij zijn blij met onze aankoop. Snel geleverd door aardige chauffeur. Het enige is dat de deksel van de groentelade niet overeenkomt met de foto op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KINT 28-08-2018 Via de website gekocht

Keurig en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en snel geregeld en afgehandeld. De vaatwasser is makkelijk te bedienen en een geweldige aanwinst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 28-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en daarbij prima hulp bij het definitief kiezen van het passende product! Er is nog contact opgenomen omdat er getwijfeld werd of de juiste afmetingen waren aangehouden. Gratis upgrade, dus nieuwere uitvoering van de afwasmachine. Plaatsing is prima verlopen. Geen klachten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje 28-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aanschaf van een nieuwe keuken de tip gekregen om de apparatuur niet bij de keukenhandelaar te kopen maar via Keukenloods, omdat de apparatuur (in mijn geval) vele malen goedkoper kon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 28-08-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Efficient geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Alkmaar is goed te bereiken. Wij werden goed, efficiënt geholpen. Wij hadden een specifiek probleem en dat werd zeer deskundig opgepakt en opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Victor Goumans 28-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna alle huishoudelijke apparatuur komt van de Keukenloods, het moet dus duidelijk zijn dat we meer dan tevreden zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 27-08-2018 Via de website gekocht

Service volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product correct volgens levertijd geleverd. Ben er erg tevreden over. Vlak voor levering bericht ontvangen wanneer en hoe laat product geleverd zal worden. Keurig op tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marthijn 27-08-2018 Via de website gekocht

Topservice en toplevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen. Goede uitleg en uitgebreide specs. Flexibel met maken bezorgafspraken.
Kortom, aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Plugge 27-08-2018 In de winkel gekocht
Gouda

Uitstekende communicatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend,de website is prima evenals de bezorging en montage kortom wij zijn enorm tevreden over de "keukenloods"!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dhr. Schumacher 27-08-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere bestelprocedure met duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Vriendelijke en vooral deskundige bezorger. Gekochte koel-vriescombinatie zeer concurrerend geprijsd. Snelle levering in overleg.
Gratis vaatje bier erbij, en bovenop die prijs nog een 100 Euro cash back korting van de fabrikant. Webwinkel was ook telefonisch goed te bereiken voor vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews