Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet van Strijp 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods doet wat het beloofd.Maar vooral van belang is dat het ook goed gebeurt. Communicatie en service zijn top.

Reageer

MRewijk 23-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede vaatwasser besteld snel geleverd draait nu een week bevalt prima lekker stil goede prijs kwaliteit erg blij mee en kids ook 😏

Reageer

R van der Kolk 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een bestelling [inductie kookplaat] had gedaan werd ik de volgende dag gebeld of de maten wel klopten, ik heb alles nog een keer nagemeten en later terug gebeld dat de bestelling door kon gaan. De bestelling zou de volgende dag s' avonds bezorgd worden en werd ook op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Goede service.

Reageer

Gerben 21-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden, goede prijs en fijne service. Ook voor onderdelen een breed assortiment.

Reageer

Harrie 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ontving een eerlijke en vakkundige voorlichting.
Snelle aflevering van het bestelde artikel.
Kwalitatieve goede artikelen en zeer gunstige prijzen.

Reageer

Wilfred 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een vaatwasser uitgezocht voor een prijs van 555 euro op de site van keukenloods.nl. Komen we bij keukenloods in Waddinxveen blijkt dit een oud model en niet meer te leveren, toen werd het nieuwere model twv 885 euro geleverd voor de prijs van het oude model. Top geregeld.

Reageer

CS 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had nieuwe metalen vetfilters nodig voor mijn unieke afzuigkap met ingebouwde tv.
Keukenloods was het voordeligst met de originele merkfilters.
Omdat mijn vetfilters geen standaardmaten hadden voor gangbare modellen, namen zij contact op of we wel de goede vetfilters besteld hadden.
Keukenloods denkt dus echt met de klant mee, top!
De prijs viel ook alleszins mee.

Reageer

Jeroen 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding en er wordt met je mee gedacht

Reageer

Yannick 20-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs ok. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Winkel aanbevolen aan vrienden.

Reageer

Edmay 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is overzichtelijk, het is een prettig bedrijf. Je wordt goed geholpen

Reageer

Dirk Jan van Lente 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods leren kennen als sponsor van programma "Eigen gruis en puin". Ervaring positief. Levertijd wel behoorlijk langer dan aangegeven en zelf achteraan moeten gaan nadat de toegezegde levertijd voorbij was (was mindere ervaring). Maar keuze op de site is enorm en aflevering verliep perfect. Zou nog mooier zijn als ook het verpakkingsafval door de vervoerder meegenomen zou worden. En tevreden met product. dus vandaar de 8. Met levering op tijd en meenemen afval zou het een 10 zijn geweest. Goede zaken verder en succes met verbeteren.

Reageer

Winfried 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers hadden een goede kennis van zaken, met producten tegen een goede (lage) prijs. Wel ben ik teleurgesteld over de levertijd deze was een dag te laat ook na diverse keren contact te hebben gehad. De levertijd graag beter bepalen voor de klant.

Reageer

Aagje 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods Roosendaal heeft een hele goede service met een glimlach. Wanneer ze iets niet weten dan vragen ze het na zodat je een eerlijk antwoord krijgt. Ze denken met je mee en behoeden je voor fouten. Ze gaan net dat stapje verder door indien mogelijk je iets uit te lenen totdat je definitieve bestelling binnen is. Ik weet waar ik mijn vrienden en collega's naar door verwijs!

Reageer

Mart Tolenaars 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg duidelijke informatie en werd vriendelijk geholpen.
Ik kreeg ruim de tijd om een keuze te maken.
Ook flexibel met de bezorging, goede afspraak te maken.

Reageer

Diane Hendriks 18-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goed kunnen vergelijken.
Goede service.
Een echte aanrader

Reageer

Bergwerff 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop, gekozen door goede prijzen en snelle levering. De volgende dag al. Dat is erg handig met een kapotte koelkast. In de ochtend gebeld door een alleraardige medewerker van Keukenloods. Hij wilde checken of ik de juiste maat koelkast besteld had om retour te voorkomen. Goede service. Levering ging goed. Netjes op de hoogte gehouden van levertijd middels een SMS bericht en de chauffeur belde mij een kwartier van tevoren. Super.
Een klein minpuntje. Ik mis een onderdeel van de inhoud van de koelkast, daar heb ik over gemaild, maar nog niks van gehoord. Het zou fijn zijn als ook dit nog goed wordt afgehandeld.
Officiele reactie van Keukenloods 18-09-2019

Beste Bergwerff,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Ik help je graag verder wat betreft het missende onderdeel. Wil je hiervoor je ordernummer doorsturen naar emma@keukenloods.nl? Dan ga ik het navragen.

Groeten, Emma.

Reageer

Manouk 17-09-2019

Algemene score

1,0
Slechte klantenservice!!
Via Keukenloods een SMEG koelkast gekocht. Echter hebben ze de 'condensopvangbak' niet meegeleverd én hierdoor is er waterschade ontstaan aan oa de houten vloer. Ze nemen hier geen enkele schuld op zich en doen werkelijk niets om je te helpen of tegemoet te komen. SLECHT!
Officiele reactie van Keukenloods 18-09-2019

Beste Manouk,

Wat vervelend dat dit is gebeurd, mijn excuses hiervoor. Heb je de opvangbak inmiddels wél ontvangen? Ik help je graag verder, hiervoor heb ik je ordernummer nodig. Wil je dit sturen naar emma@keukenloods.nl?

Groeten, Emma.

Reageer

denise 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan in de winkel. Oven binnen een dag geleverd.

Reageer

J Gudde 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat we goed geïnformeerd werden door de verkoper van Keukenloods Rotterdam.

En de levering op tijd en volgens afspraak hebben ontvangen, we zijn heel tevreden met onze aankoop.

Reageer

Harrie Heerkens 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop in de fysieke shop van de Keukenloods. Hier goed advies gekregen.
Levering, inbouw en afvoer oude vaatwasser door het inbouwteam. Binnen 3/4 uur was het gepiept.
De machine draait als een zonnetje.

Kortom, prima advies en service.

Reageer

Theo Molenaar 17-09-2019

Algemene score

9,0
Groot aanbod voor mooi prijzen en daarbij nog goed advies. Een overzichtelijke website met veel en vrij complete informatie. En daarbij goede selectiemogelijkheden..

Reageer

Leon 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website, goede scherpe prijs en duidelijke communicatie. Eigenlijk helemaal niets mis! Zou zo weer via Keukenloods bestellen.

Reageer

Mayke 17-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Binnen een paar dagen bezorgd. Goedkoopste.
Minpunt ; wordt niet uitgepakt en aangesloten . Zou in de kleine lettertjes staan maar ik heb het niet gezien. Nu woon ik op de begane grond maar zou de wasmachine ook naar zolder zijn gebracht?

Reageer

Rinus 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles OK en professioneel. Voldoende info. Duidelijk bestelproces en goede info vervolg. Levering prima, mooi met SMS aankondiging verwachte levertijd.

Reageer

M. Te Water 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke site, goede service. We zijn hier naartoe verwezen door familie.

Reageer

CdG 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen en toen bleek dat het apparaat niet helemaal correct werkte zonder problemen omgeruild!

Reageer

Rini Boere 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige site en uitermate deskundige medewerkers.
Met keukenloods kan je afspraken maken die perfect worden nagekomen.

Reageer

Mat 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke site, snelle levering + info per mail (met uitleg) hoe te installeren
prima

Reageer

r olthof 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
correcte levering en voldoet aan de verwachting van het product zij er zeer tevreden mee

Reageer

G.M.Bos 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door uw mederwerker XXX die voor de bestelling nog even met mij de juiste inbouwmaten doornam

Reageer

P.A. Ter Wal 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk met een mooie ruime indeling.wij zijn snel en met goede informatie geholpen.
Verder werd alles optijd aangegeven wanneer geleverd werd.
Alles netjes gemonteerd.
zeer tevreden.

Reageer

maria moonen 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service goede producten correcte afwerking ,ruime keuze volgende keer weer

Reageer

Willem Koelman 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bosch magnetron via Keukenloods aangeschaft. Prijs staat niet op site, maar was op aanvraag. Snel antwoord. Gevraagde type was niet leverbaar, maar aanbod van zeer goed alternatief tegen een gunstige prijs.
Deal was snel gesloten, snelle levering, met keurige vermelding van bezorgtijdstip.

Reageer

Rutzerfeld 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, ook bij vragen over artikel.
Correcte levering en afhandeling van de bestelling.

Reageer

Frank 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonische bestelling gedaan. Super geholpen met het maken van de definitieve keuze. Product zag er tiptop uit en werd keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Reageer

Inductieoven 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijs, snelle levering.
Bijhet terugnemen van mijn oude gasfornuis was de toelichting op internet wat vaag. Ook was niet duidelijk dat er geen losse onderdelen meegeleverd konden worden.

Reageer

Peter 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting tijdens aankoop, vlotte afspraak voor installatie en prima montage. Alle afval en oude spullen werden meegenomen. Zeer tevreden.

Reageer

Marjo 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods daar moet je zijn!
Veel keus aan produkten, fijn om de keukenapparatuur ook te zien in de zaak.
Uiterst tevreden ook over de begeleiding tijdens onze zoektocht naar het juiste produkt.
Eerlijke informatie en goeie begeleiding van offerte naar factuur.
Kortom een dikke pluim!
Een dikke 10

Reageer

Kramer 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de klantenservice netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg over verschillende type apparaten. Snelle levering.

Reageer

Natas 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service, afspraken worden nageleefd, keukenmontage prima gdaan, in 1 woord tevreden!

Reageer

Annelies Hartman 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site heel gebruiksvriendelijk, levering op tijd en goed. levering afgestemd met klant!

Reageer

F Bastet 11-09-2019

Algemene score

8,0
Mooie aanbieding, de levering duurde even maar was vriendelijk vaardig en snel klaar.

Reageer

Paul Cohen 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles verliep zonder oponthoud of complicaties. Vooral montage ging vlekkeloos.

Reageer

Ger Konings 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij hebben vaker aankopen gedaan bij de Keukenloods. Nu onze wasmachine en droogautomaat aan vervanging toe waren was het voor ons vanzelfsprekend deze weer bij de Keukenloods aan te schaffen. Prima producten tegen een scherpe prijs en levering volgens afspraak.

Reageer

Maaike van TIel 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor de shop gezien de goede prijs kwaliteitsverhouding. Vriendelijke medewerkers. Snelle service.

Reageer

Michiel Sondermeijer 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods levert prima service, zowel in de winkel, aan de telefoon als aan huis. Goede adviezen over de enorme keuze van voordelige en dure artikelen in de (online)winkel. Men neemt er de tijd voor. Afspraken worden nagekomen. Al ruim 15 jaar vast klant!!

Reageer

Hendrik 10-09-2019

Algemene score

5,0
Snelle en juiste levering. Echter het antwoord op een technische vraag blijft helaas uit.
Officiele reactie van Keukenloods 12-09-2019

Beste Hendrik,

Heb je inmiddels antwoord gehad? Anders hoor ik het graag via emma@keukenloods.nl!

Groeten, Emma.

Reageer

Theo 09-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site op het internet, duidelijk en snelle reactie op vragen. De levering is correct uitgevoerd door net personeel.

Reageer

Kumar 09-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de ochtend voor 10:00 uur een Simens vaatwasser besteld en is netjes op dezelfde dag in de avonduren afgeleverd! Tussen door contact gehad over de maatvoering, alles is soepel verlopen.

Reageer

Corrie 09-09-2019

Algemene score

10,0
Wij zijn keurig netjes behandeld
Keukenloods heeft zelfs nog even naar de Fabrikant gebeld of ons artikel wel zeker paste.
Snel geleverd Top

Reageer

Toon meer reviews