Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, overzichtelijke site en snelle, nette levering!

Reageer

Pieter 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service! Telefonisch contact opgenomen om bijkomende informatie op te vragen welke ik vervolgens vlot kreeg. Daarna kon ik in dit zelfde gesprek ook de beide keukentoestellen eenvoudig bestellen en thuis laten leveren. De levering (in België) gebeurde zeer stipt en met een super vriendelijke en behulpzame courier.

Reageer

Verkleij 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en duidelijk geholpen en een zeer correcte levering en plaatsing.

Reageer

Rfokkink 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste keukenloods
Voor een poosje geleden zijn wij mijn man en ik bij jullie geweest.
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door een jonge man en hebben een mooie en fijne afzuigkap gekocht.
Als ze ons vragen waar we de afzuigkap hebben gekocht dan is dat bij de keukenloods.

Met vriendelijke groet Reint en Rikie Fokkink

Reageer

H. Calik 24-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld en zelf opgehaald. Online bestellen ging super makkelijk en bij het ophalen erg vriendelijke medewerker. De kookplaat heb ik al in gebruik en bevalt uitstekend. De oven staat nog in verpakking die ga ik binnen 2 weken inbouwen. Al met al super service en geweldig apparatuur..

Reageer

Rob 24-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering. Prettig dat er binnen 24 uur geleverd kan worden bij defect apparaat

Reageer

Harm 23-02-2019

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden over de levering en oplossingen die geboden zijn bij tijdelijk niet leverbaar product.

Reageer

Van den Ende Tom 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door een zoekfunctie op internet naar een zeldzaam en specifiek model van een koel/vriescombinatie terecht gekomen bij Keukenloods.nl. De prijs/kwaliteit verhouding van het toestel was uitmuntend door de eindejaarspromotie. De verkoopservice was eenvoudig en duidelijk. Vanuit België was een hele trip maar het was het meer dan waard!

Reageer

Stephan 22-02-2019

Algemene score

10,0
Inductiekookplaat besteld en opgehaald. Super snel, goedkoop en top service.

Reageer

A 22-02-2019

Algemene score

6,0
je ontvangt geen track and trace van te voren. en je krijgt de dag zelf pas te horen wanneer het pakket geleverd wordt. vind ik erg ouderwets. kan beter :)
Officiele reactie van Keukenloods 22-02-2019

Beste A.,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Werd jullie bestelling bezorgd door PostNL of door onze bezorgdienst? Alleen bij verzendingen van PostNL ontvang je namelijk een Track & Trace - code. Wanneer onze bezorgdienst dit doet ontvang je op dag zelf een tijdsindicatie.

Groet, Emma.

Reageer

Hoeven 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hebben keurig meegewerkt met het uitzoeken van de juiste inbouwmagnetron voor onze keuken. Kleine afmetingen.

Reageer

VTD 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is uitmuntend en we hebben uitgebreid vakkundige uitleg en advies gehad tijdens ons bezoek.
Ze werken met zeer realistische prijzen. Prijs-kwaliteit is gewoon goed. Voor iedereen wat.

Reageer

H. Parren 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima internetshop. Goede service en snelle levering. In de internetshop is een groot assortiment aan keukenapparatuur te vinden. Heel overzichtelijk en met prima prijzen. De zending is na bestellen goed te volgen. Voor mij de volgende keer weer een keukenapparaat bij de Keukenloods.

Reageer

Ton Mantel 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben uitermate tevreden over de levering van mijn combimagnetron door de Keukenloods. De afspraken zijn prima nagekomen.

Reageer

J van Tilborg 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette winkel en scherpe prijzen en goed geholpen
Er is ook veel keus en aanbiedingen

Reageer

Frank Janssen 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring bij de aanschaf van mijn inductiekookplaat en bijbehorende oven zijn alleen maar positief. Goede voorlichting in de winkel, zonder opdringerig te zijn. Op tijd gewaarschuwd wanneer de installatie zou plaatsvinden. De plaatsing werd zeer professioneel uitgevoerd.

Reageer

Elly 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product in de winkel afgehaald. Keurig geholpen en aldaar nog veel inspiratie opgedaan.

Reageer

José 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn Miele combi oven.
Mooi apparaat en past prima in mijn keuken

Reageer

Stephan van den Berg 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanschaf betreft een inductie kookplaat.
Allereerst bestel je vanwege de juiste prijs/leveringsvoorwaarden. Keukenloods verkocht het product voor de laagste prijs en kon het product uit voorraad leveren. Op de dag van levering, werdt er netjes 15minuten van te voren telefonisch contact opgenomen zodat men er zeker van kon zijn dat ik thuis was.

Bij de installatie van de kookplaat, liep ik tegen een montage uitdaging aan. Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer snel kwam er een heldere oplossing.

Al met al dus zeer tevreden.

Reageer

Eva 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De oven functioneert prima, makkelijk te installeren.
Alleen de bezorgdienst is de bezorgtijd een voorkeur en dat vindt ik niet echt redelijk voor zo’n duur product. Dit houdt in dat je de ochtend aangemeld staat en een dag van te voren dat de oven in de middag komt...

Reageer

Wilma 21-02-2019

Algemene score

8,0
In de vestiging Veendam hebben ze een zeer goede service en denken ze echt met je mee wat een goede oplossing voor je kan zijn.
Er waren wat problemen met het bezorgen maar na aanleiding van de klacht hierover is dit netjes opgelost.

Reageer

Adri de Jong. 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke behandeling. Ook de simpelheid van de medewerkers. Ook de deskundigeheid is voldoende.

Reageer

Petra 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In november een bestelling geplaatst bij keukenloods. Maar aangezien we pas twee maanden later alles nodig hadden was het geen probleem om op een later tijdstip te leveren.
Met de verkoper gesproken over de spullen die ik nodig had. Maar ik werd later terug gebeld dat de vaatwasser niet zou passen. Dus ze denken ook nog mee!
Ik zeg super service zou zo weer bij hun bestellen.

Reageer

Klaas Valstar 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
veel keus, duidelijke site, goede fotos en tekeningen er bij, makkelijke omruil procedure, soepel personeel.

Reageer

Nico 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door verkoper die luisterde naar mijn wensen en wist precies wat ik nodig had. Kwam met een aantal mogelijkheden waaruit ik kon kiezen.

Reageer

HansS 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service in de winkel was prima. Wij kregen een gedegen advies. De bestelde kraan was binnen 3 werkdagen klaar om afgehaald te worden. Super snel!

Reageer

w.verveer 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen van het artikel (vaatwasmachine) ging gemakkelijk. Voorwaarden zijnduidelijk.
De genoemde besteltermijn is niet gehaald. Kwam waarschijnlijk door het bijzondere type. Uiteindelijk op de genoemde tijd geleverd.

Reageer

Jorrit 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, nette prijzen en goede service. Zeer prettig geholpen door medewerkers.

Reageer

BenB 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods heeft onze vaatwasser prima geïnstalleerd. De monteur was beleefd en werkte goed door. We hebben deze firma gekozen omdat ze tegen een scherpe prijs konden leveren. Wel moesten we er even op wachten. De oude kapotte machine is ook correct meegenomen evenals al het verpakkingsmateriaal. Wij zijn tevreden!

Reageer

Sarine Uiterwaal 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De 2e keer dat we keukenapparatuur hebben gekocht bij Keukenloods omdat we zijn verhuisd. Vriendelijk personeel met veel kennis. Duidelijke website. Goede prijs. Wij komen zeker weer terug

Reageer

Schenkel 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop was overzichtelijk en duidelijk. Alles is goed en netjes verlopen. Ik bij het afhalen zijn we goed geholpen wat resulteerde in nog het aankopen van een bestekset.

Reageer

Louis Meijer 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods levert, service uitmuntend! Prijs strak, ga vaker bij ze langs.

Reageer

Hans Steijvers 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerst bestelling bij Keukenloods is vlekkeloos verlopen. De laagste prijsgarantie werd zonder problemen toegekend en de levering was mooi op tijd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij hun!

Reageer

Robert 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keus, goed advies, vriendelijk geholpen. De bestelling kwam op de afgesproken tijd.

Reageer

Lowie 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Twee artikelen tegelijk besteld. Werden afzonderlijk geleverd en dit was niet erg duidelijk. Heel veel mailverkeer maakt eea niet overzichtelijker. Goede levering en tot nu toe prima producten van het merk Smegg.

Reageer

Manon Snijders 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zag de afzuigkap die ik wilde voor een goede prijs maar op de keukeloods site stond indien voorradig. Mailtje gestuurd, meteen de andere dag antwoord dat het op voorraad was bij de leverancier en begin van de volgende week geleverd kon worden. Besteld en al de zaterdag geleverd. Helemaal top

Reageer

Maurice 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service. Gebeld om Miele inbouwapparatuur te bestellen. Kreeg binnen no time een offerte per mail binnen. Goed op de hoogte gehouden via diverse mails wanneer de apparatuur beschikbaar was op de locatie. Zeer correct afgehandeld door de medewerkers van keukenloods Utrecht.

Reageer

Marien 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het verleden al eerder een product aangeschaft. Toen was het snel geleverd. Nu vroeg besteld voor een verjaardagscadeau. Nadat het niet meer leverbaar is, toch een dag voor de verjaardag alsnog in huis. Hartelijk dank!

Reageer

Ferry 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige zaak met perfecte bediening, kortom prima.
Ben zeer tevreden. Ook de bezorging ging vlekkeloos.

Reageer

Tamara Cleef 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een KitchenAid Draadgarde hier bestelt voor mijn K5 Heavy Duty. Na 2x via andere sites de verkeerde te hebben besteld zorgde ik nu dat ik eerst met de klantenservice belde voor bevestiging dat het wel degelijk een K5 garde was. Uiterst vriendelijke en behulpzame man gesproken(top!) En vervolgens de bestelling geplaatst. Het zou mogelijk een paar weken kunnen duren omdat het via een ander bedrijf besteld moest worden. Hoe groot was mijn verbazing dan ook toen de volgende dag de deurbel ging met mijn pakketje!! En naast goede, vlugge service, en een hele goede klantenservice ervaring óók nog eens een hele goede prijs (gemiddeld €10 minder dan alle andere aanbieders!) Wat wil je nog meer. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeer warm aan.

Reageer

Pady 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte dienstverlening, prima verlopen! Duidelijke website en makkelijke betalingsmogelijkheden

Reageer

Ron 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede offertes, en snelle levering.
Hier ga ik zeker nog meer bestellen.
Top winkel

Reageer

Assootheek 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goeie levering. Duidelijk communicatie.
Goed product voor een mooie prijs!

Reageer

D 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geregeld. Prima service. Aardige mensen. Goede prijs. Lekker dichtbij ons.

Reageer

Ronald 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avonduren een vaatwasser besteld, volgende dag om 14.00 geleverd. Service gerichte en nette bezorging door medewerker. Oude vaatwasser gelijk mee teruggenomen

Vaatwasser zelf eenvoudig kunnen plaatsen. Alle toebehoren waren aanwezig bij de levering.

Prijs was als goedkoopste uit de bus gekomen bij het zoeken naar een vaatwasser.

Reageer

Riny Verkoulen 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
erg tevreden over de behandeling en levering van de combi/oven. ... was erg behulpzaam om de goede apparaat voor mij uit te zoeken ben erg tevreden

Reageer

Sander 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service snel geleverd de oude vaatwasser was defect vandaar was op zoek naar een winkel die snel kan leveren..

Reageer

beck 19-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle nette levering. we zijn blij. mooie spullen, goede prijs kwaliteitsverhouding

Reageer

Mark Lubbers 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen door zeer klantvriendelijk personeel en de prijs waren zeer goed

Reageer

rleeraar 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en fijn geholpen door medewerkers tijdens meerdere telefoon gesprekken. Ze nemen de tijd en geven goede adviezen. Kon ook goed onderhandelen over de prijs.
Qua prijzen hierdoor een van de goedkopere aanbieders.
Goede en duidelijke voorbereiding voor leverdatum. Telefonisch contact een half uur voor levering.

Reageer

Toon meer reviews