Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Onze keuken is in 2010 bij "de Keukenloods" gekocht en door jullie geinstalleerd, evenals latere uitbreidingen. De laatste was een Quooker die toevallig in de aanbieding was. En... niet onbelangrijk, ook die is goed geinstalleerd en nu door het "Inbouwteam" een samenwerkingsverband met "de Keukenloods."
Prima geadviseerd. Juiste keuze gemaakt met de combi oven/ magnetron. Werkt goed.
Veel keuze in de winkel, prettige verkoper gesproken die duidelijk uitleg gaf en alles is netjes en op tijd afgeleverd.
Heel goed geholpen en betrouwbaar, fijne uitleg
Kookplaat netjes aangesloten en makkelijk in gebruik. Quooker zou ik iedereen aanraden.
Vlotte verwerking van opdracht en correcte adminstratie: alles op tijd en zorgvuldig. De monteur werkte de zaak vriendelijk en zorgvuldig af. Het belangrijkste: de afwasmachine werkt als een zonnetje.
Op zoek naar inductiekookplaat en oven bij Keukenloods terecht gekomen vanwege de prijs. De assistentie de aanschaf was goed, wel werd gewezen op het nauwkeurig meten van de inbouwmaten omdat men geen uitgepakte retouren wil. Levering etc prima. Installatie door onze eigen elektricien. Site was goed.
Goede service en uitleg over het product waar ik naar op zoek was.
Levering is gebeurd op de afgesproken datum en tijd.
Wij wilden een inductie kookplaat. Omdat onze maat wat moeilijk was, bleek bij Keukenloods deze te zijn en ook op voorraad.
Goed geholpen door een vriendelijke dame, met goede tekst en uitleg. De koop werd goed afgesloten en de levering vanuit de opslagplaats ook.
Siemens vaatwasser gekocht. Alles van aankoop tot communicatie tot installie is zeer goed verlopen.
Ben door anderen doorverwezen naar uw organisatie ivm beschikbaarheid en snelle levering van inbouw apparatuur. In de winkel door ervaren en professionele medewerker geholpen en voorzien van goed advies mbt benodigde apparatuur. Heeft duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden en zijn met een voldaan gevoel weer vertrokken.
Verder precies binnen de afgesproken tijd door service monteur langsgekomen die op een professionele wijze de bestelde apparatuur heeft geïnstalleerd. Hartelijk dank hiervoor !!
Duidelijke omschrijving. Goede prijs en werd zelfs eerder geleverd dan verwacht.
Prima voorlichting, service en levering. Ik zou keukenloods aanraden.........
Levert de juiste apparaten wat je hebt afgesproken . levering van de apparaten ook prima en tijdig geïnformeerd wanneer het geleverd gaat worden . De bezorging is ook prima gedaan en nette communicatie bij levering.
Goed advies en uitstekende service. Preigge medewerkers bovendien en scherpe prijzen.
Goed advies. Prettige toonzetting. Stipt nakomen van de afspraken. Scherpe prijs.
Betrouwbare site. Goede producten, snelle levering. En het oude apparaat nemen ze gelijk mee, super. Duidelijke communicatie.
Ik ben toevallig bij keukenloods terecht gekomen daar uitstekend ontvangen en wegwijs gemaakt in mijn zoektocht naar een eiland afzuigkap.
Uiteindelijk mijn keuze gemaakt, prijs-prestatie zeer naar tevredenheid, evenals de snelle en correcte levering en dan ook nog de prettige verkoopster(Deena)
Als ik weer iets nodig heb, ga ik zeker eerst bij keukenloods kijken.
Wij hebben al eerder wat aangeschaft bij de keukenloods. Ruime keuze, in alle prijsklassen. Snelle en correcte levering
Keukenloods is telefonisch goed bereikbaar en je krijgt direct deskundig advies. Bestelling en levering verloopt volgens planning. Prijs/kwaliteit is goed.
prima keuze en prijsstelling
Leverantie keurig op tijd, was van tevoren gebeld.
Chauffeur was correct en behulpzaam, heeft de koelkast met de lift op 4e verd afgeleverd !
De gebruiksvriendelijk van de site is prima.
Netjes op de hoogte gehouden hoe de bestelling verliep.
Duidelijke foto's van de koelkast.
Telefonisch ook nog contact gehad. Dat verliep goed en vriendelijk.
Het is gemakkelijk zoeken op de website. Had al meer bestellingen gedaan en altijd goed gegaan.ook de leveringen keurig op tijd
Shop is goed vindbaar. Het geleverde is conform het bestelde. Goed verpakt.
Naar de vestiging in Rotterdam geweest. Leuke ontvangst met behulpzame medewerkers. Goede kennis van zaken.
Duidelijke informatie via de telefoon ( 2x ) kreeg meteen meer informatie via de mail over in dit geval kookplaten. Super tevreden. Gewoon Goede Service en gewoon goed geregeld. Overzichtelijke website(shop)