Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Korteweg 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te bestellen op het internet.

Service
De apparatuur werd vlot geleverd.

Assortiment
Er was volop keuze.

Aanbeveling
Ik had nog niet eerder van deze winkel gehoord, maar de kwaliteit en de service van deze winkel is prima!

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aanbevelen aan mijn familie, kennissen en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Meijerink 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De vaatwasser die we zouden willen was niet meer op voorraad, daarom kregen we een vaatwasser met meer opties en luxe voor dezelfde prijs. Wat een service!

Aanbeveling
Volgende dag in huis...keurig verpakt.
Aan de telefoon ook netjes behandeld.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Jansen 05-01-2016 In de winkel gekocht
Centrale magazijn in Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, makelijk te zoeken. via kieskeurig snelop terrecht gekomen

Service
winkel zit bij mij in de woonplaats,eenvoudig te bezoeken

Assortiment
Wat ik wilde kopen hadden ze als showroom model staan.

Aanbeveling
vriendelijk personeel!

Extra toelichting
uiteindelijk heb ik het product gekocht en opgehaald bij het centrale magazijn in Opmeer. erg vriendelijke mensen, kreeg ook nog een beetje afhaalkorting en een fles wijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoektermen zijn helder, ik had in een minuut beet

Service
alles stipt op tijd, zelfs in de drukke decemberdagen. Petje af !

Assortiment
Als ik weer eens wat zoek ....

Aanbeveling
wat een qualiteit/prijs verhouding.
Lang leve internet (en Keukenloods natuurlijk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E van der Linde 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie was duidelijk vermeld op de site. Echter twijfelse ik toch en heb ik met de klantenservice gebeld. Zij hebben mij supper geholpen met het maken van mijn keus.

Service
Afwasmachine keurig op de afgesproken dag geleverd. Levering tot in de keuken en pinnen bij de chaufeur. Top!

Assortiment
Te veel om zelf te kiezen. Hierbij goed geholpen door een medewerker!

Aanbeveling
Groot assortiment, lagere prijs is niet te vinden. Goede service en eerlijk en klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Minnes 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site staan alle mogelijke modellen en maten en je kan direct iemand iets vragen. Het zoeken naar het juiste model is ook heel makkelijk.

Service
Wat je vraagt krijg je ook geleverd

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
Alles staat heel overzichtelijk, goede zoekcapaciteit en het bestellen gaat van een leien dakje.

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk op je iPad alle info over de producten te vinden en te bestellen

Service
Netjes antwoord op mijn vragen over de installatie van het product.

Assortiment
Alle prijsklassen.

Aanbeveling
Heb alleen goede ervaringen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
goede informatie en snel

Assortiment
voldoende . misschien wel te veel

Aanbeveling
gewoon doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Aanbeveling
Ga zo door! Ik kan geen verbeteringen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een byzonder tevreden klant 04-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, personeel dat goed op de hoogte is van de mogelijkheden en een eerlijke voorlichting.

Service
Correcte afhandeling van de bestelling, keurig op tijd bezorgt door vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Wat wij zochten hebben we eerst gecheckt op internet,
daarna bij Keukenloods gekeken en gevonden!

Aanbeveling
Op het moment dat wij er waren was het rustig in de zaak, we werden niet direct bestormd door verkopers, dat was erg prettig! eenmaal het gas comfort gevonden prima geholpen.

Extra toelichting
Ik zou werkelijk niet weten hoe het beter zou kunnen, we zijn uitstekend geholpen voor een keurige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online product te vinden en te bestellen

Service
Klantenservice makkelijk bereikbaar per mail en telefoon. Reactie snel en volledig

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon van der Kolk 04-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk. Erg fijn om rond te kijken en ideeen op te doen.

Service
Het personeel van de Keukenloods is erg vriendelijk en doet er alles voor om de klant tevreden de winkel te verlaten. Bij ons is dat ook zeker gelukt. Bedankt hiervoor!

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Erg fijn, want ieder heeft zijn eigen smaak. Zo is er voor ieder doelgroep de juiste apparatuur/keuken.

Aanbeveling
Als vrienden of familie opzoek zijn naar een keuken. Is de Keukenloods de winkel die wij aanbevelen!

Extra toelichting
Bedankt voor uw klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri dijkshoorn 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Was duidelijk op website

Service
Levering was niet voorradig, keukenloods bood duurder model voor zelfde geld aan!

Aanbeveling
Goede service bij aankoop en soepele afhandeling op site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Corné 04-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken omdat alle apparaten in categorien zijn verdeeld

Service
Vlotte verkoper die meedenkt in oplossi gen

Assortiment
In iedere prijsklasse apparaten op voorraad

Aanbeveling
Fijne eerlijke en oprechte winkel. Fijn om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

familie Vissers 04-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website duidelijk met tekeningen van afmetingen van de gekozen inbouwapparatuur. Netjes een offerte gekregen van de uitgekozen apparatuur. Na bestelling bleek een apparaat niet meer leverbaar waarna wij de vernieuwde opvolger kregen voor hetzelfde offertebedrag.
Het bestelproces werd via de mail en telefonisch goed belicht.

Service
We hebben al onze vragen kunnen stellen waar we mee zaten. Er werd een goede uitleg gegeven waardoor wij weer beter inzicht kregen in onze plannen en niet geheel onbelangrijk hebben wij aan de hand van dit advies onze plannen tijdig aan kunnen passen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment apparatuur in de winkel aanwezig. Wat wij zochten was voldoende keuze te vinden.
De prijzen waren ook zeer aantrekkelijk.

Aanbeveling
Er is veel kennis aanwezig onder het personeel van de winkel voor als je een nieuwe keuken gaat kopen of zoals wij gedaan hebben: het oppimpen van een bestaande keuken.
Bedankt!

Extra toelichting
Bezoeken aan de winkel als positief ervaren. Elke keer namen ze voldoende tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden. Gevraagde offertes zijn allemaal netjes gemaild en waren duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Dhaene 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker overzichtelijk op internet

Service
Werd keurig te woord gestaan door x. Die heel duidelijk vertelde hoe ik zo snel mogelijk de vaatwasser geleverd kon krijgen. Erg plezierig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ronald van Loe 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie, overzichtelijke site. Makkelijk te filteren op prijs, merk, enz.

Service
Medewerker aan de telefoon dacht goed mee, kwam met een scherpe prijs en een goede afleverafspraak.

Assortiment
Zelfs als je niet weet wat je wil, slaag je toch bij keukenloods.nl!

Aanbeveling
Prima assortiment, mooie apparaten, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, op tijd afgeleverd met een duidelijk te volgen track&trace

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Boer 04-01-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goede voorlichting

Service
Alles wordt voor je geregeld en begeleid.

Assortiment
in de winkel beperkt in de web shop ruim

Aanbeveling
Service prima, er werd goed geluisterd en adequaat geantwoord. Zelfs de bezorging was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind de website heel gemakkelijk in gebruik.

Service
Ik had een artikel ergens anders goedkoper gezien en kreeg direct een nog betere prijs aangeboden en hij werd ook nog een tijdje voor ons opgeslagen.

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BG 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijk

Service
bestelde niet op voorraad, hebben een luxer model geleverd

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Levering via winkel was trager als naar huis? Vreemd maar verder is alles prima gegaan.

Service
Uitstekend geholpen aan de telefoon nadat levering dus langer bleek te duren.

Assortiment
Alles wat ik nodig had en meestal de beste prijzen.

Aanbeveling
De laatste tijd alle keukenapparatuur vervangen met spullen uit de loods. Zegt genoeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Ebbers 04-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt zien en voelen wat je wilt kopen

Service
in de winkel uitgezocht en de verkoper bestelde het direct en het werdt geleverd volgens afspraak.

Assortiment
wat we op internet uitgezocht hadden was ook in de winkel maar ook goed te vergelijken.

Aanbeveling
overzichtelijk,behulpzaam,vriendelijk.

Extra toelichting
ben prima geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albert van Weenum 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niks op aan te merken

Service
goed geholpen, vriendelijke mensen

Assortiment
model wat ik wou was er niet, alternatief was prima

Aanbeveling
gewoon erg goed en prima geprijsd

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Telefonisch en digitaal goed bereikbaar, je krijgt helaas halverwege geen overzicht van het bestelde

Service
Werd een ander artikel opgestuurd maar dit werd flexibel weer opgelost

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maeike van Weringh 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik moest nog even achter de bestelling aanbellen, voordat hij werkelijk verzonden was...

Service
Mijn telefoontje werd zeer spoedig en adequaat behandeld

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Snel, vriendelijk en hulpvaardig

Extra toelichting
-

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Middendorp 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website met eenvoudige bedieningsgemak/zoekfunctie

Service
Zeer snelle reactie na aankoop met duidelijk informatie over het vervolgtraject.

Assortiment
Groot assortiment met zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Gezien het gemak van de website, de snelle reactie en levering (afhalen is ook mogelijk!) is een hoog cijfer op zijn plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Rijsemus 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken

Service
Bij bellen direct contact en goed geholpen..

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Bezorging ging prima en op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kornalt 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten zijn zo gevonden en makkelijk te bestellen. Heb je een vraag? Die beantwoorden lekker snel.

Service
De vaatwasser die ik wou bestellen was ineens 400 euro duurder geworden. Ik heb gebeld en kon nog de oude prijs krijgen.

Assortiment
Zo'n beetje alles hebben ze daar.

Aanbeveling
Alles is snel en makkelijk te regelen en te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruime keus en gemakkelijk te vinden.

Service
Snel, accuraat , snel en goed.

Assortiment
Ruime keus en gemakkelijk te vinden.

Aanbeveling
Prima verzorging , goede en duidelijke op het vervolg van de levering

Extra toelichting
Prima zaak...!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

roland 04-01-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
groot, gemakkelijk vindbare artikelen, lekkere koopjeshoek :-)

Service
alles uit de kast om voor ons een onderdeel van een afzuigkap te vinden, tevreden de deur uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bimbergen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment en goede zoekopties

Service
Alles op de afgesproken datum en tijd geleverd.

Assortiment
Zoals eerder gemeld een groot assortiment

Aanbeveling
Ook op mails wordt snel kort en bondig gereageerd

Extra toelichting
Moet nog afwachten hoe wordt gereageerd op hopelijk geen storingen/defecten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Order is heel snel verwerkt. De volgende dag keurig afgeleverd. Ik heb er geen gesjouw aan gehad!

Service
Vriendelijke benadering en behulpzame bezorging

Assortiment
Veel keus voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutersen 04-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed meegedacht met het concept meteen zelf ophalen in een winkel

Aanbeveling
Apparatuur stond meteen klaar om mee te nemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel producten en goede beschrijving.

Service
Tijdens een telefonische navraag goed geholpen met een degelijk en goed advies zodat ik een bestelling
kon plaatsen. Het betrof een Siemens vaatwasser.
Fenomenaal wat een goede service. De vaatwasser is mooi op tijd volgens afspraak geleverd, de dag erna
ingebouwd door mij zelf, geen probleem alles functioneert 100% en mijn vrouw is helemaal gelukkig. Wat een openbaring. Bedankt en tot een volgende keer.

Assortiment
Advies, goed luisteren naar de wensen van de klant, en zijn wensen serieus nemen, en duidelijke afspraken maken die ook nagekomen zijn. Ik kan mij niets negatief bedenken. Ik heb de laatste tijd steeds slechte ervaringen gehad met gewone winkels.

Extra toelichting
Ik hoop dat ik in de toekomst wederom bij U een bestelling kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering en installatie.

Assortiment
Voldoende keuze in apparatuur.

Aanbeveling
Alles was goed van telefonisch contact, webshop tot installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele oven 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige website, en voor vragen werd ik direct te woord gestaan.

Service
Werd netjes op de plaats waar het moest wegen bezorgd, en oude apparatuur werd mee terug genomen.

Aanbeveling
Groot assortiment en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snelle levering, goed op de hoogte gehouden over het orderverloop.

Service
doen wat ze zeggen

Assortiment
Goed gevarieerd aanbod qua prijs en kwaliteit

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

chris 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Telefonisch contact gehad ivm levertijd. Direct terwijl ik wachtte leverancier gebeld volgende dag bezorgd keurig op tijd!!

Aanbeveling
Super geholpen zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bestelling en betaling verliepen vlekkeloos. Niet per se beter, maar zeker niet slechter dan ik gewend ben.

Service
Ik heb er geen gebruik van gemaakt, maar de telefonische helpdesk is tot laat bereikbaar. Wat betreft de bezorgservice; die was zoals beloofd. Geleverd op de beloofde dag.

Assortiment
Niet zoveel als concurrenten, maar ruim voldoende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch CMG656BS1 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig zoeken en complete informatie.

Service
Snelle levering en conform afsraak.

Assortiment
Zeer ruime keuze van de meeste merken.

Aanbeveling
Overal beoordeling is zeer goed, geen enkele reden om bij een andere winkel of site te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Migchelbrink 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is dichtbij en fijn geholpen

Service
Goede service en alles netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Grote keus en makkelijk op internet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StB 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en snel alles gevonden voor onze Ikea keuken.

Service
Ook de aftersales zijn prima, een technische vraag werd snel en professioneel beantwoord.

Assortiment
Alles van alle grote merken, prima!

Aanbeveling
Er is altijd ruime voor verbetering ;)

Extra toelichting
Nee, zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 04-01-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ondanks de kerstperiode, mijn koelkast binnen een week geleverd (levertijd was eigelijk week langer door de feestdagendrukte).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestelling loopt goed door. Alle info over het artikel is snel te vinden.

Service
Er was iets niet goed gegaan (door mijzelf). Dit is netjes hersteld ondanks dat het vlak voor de kerstdagen was.

Aanbeveling
Medewerkers was erg vriendelijk en geduldig. Deed alle moeite om alles te herstellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 04-01-2016 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Wij geholpen door een vriendelijke dame met verstand van zaken.

Assortiment
Ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bos 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle spullen online te bestellen en specificaties duidelijk te vinden/filteren

Service
1 onderdeel niet leverbaar; hier hebben ze op tijd een passend alternatief voor geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Georg Lenssen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel veel keus

Assortiment
veel merken waar je uit kunt kiezen

Aanbeveling
goed geholpen door de verkoper

Extra toelichting
nogmaals veel keus goede hulp van de verkoper geen druk om iets te kopen en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Livia 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede bereikbaarheid, snelle levering van het product.

Service
Je wordt goed te woord gestaan, maar in mijn situatie is er even een misverstand geweest over het product maar dat is snel correct rechtgezet.

Assortiment
Redelijke keuze.

Aanbeveling
Vooral de telefonische bereikbaarheid is zeer prettig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leo 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, en prima internetsite

Service
snelle levering door "eigen personeel"korrekte persoon , thuis betaling per pin , prima!

Assortiment
we konden precies vinden wat we zochten, en voor een prima prijs!

Aanbeveling
Een prima adres , maar een 9, want het kan altijd beter :-)

Extra toelichting
Hartelijk aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews