Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JPHommersen 20-08-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was makkelijk om het juiste artikel die we zochten te vinden, na het in de winkel te hebben bekeken was de keus erg makkelijk en het bestellen erg snel.

Service
Deze vraag is niet helemaal van toepassing wij hebben het artikel in de winkel besteld. De levertijd was supersnel net zoals de montage.

Assortiment
Het assortiment is voldoende, wij hebben kunnen vinden wat we wilden en de prijs was goed.

Aanbeveling
zie vraag 1.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 20-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij hebben de keukenloods gevonden via de website en het artikel dat wij zochten onmiddellijk gevonden.

Service
Een kleine teleurstelling toen het artikel niet geleverd werd in dezelfde week zoals was gezegd. Daarna onmiddellijk duidelijk wanneer de levering dan wel zou plaats vinden. Vervolgens werd het artikel toch weer binnen een week geleverd. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbushfield 20-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
The displays are clear... and items are well organised

Service
Sales person was friendly and gave me good advice... and educate me on what to look for.

Assortiment
selection and variety of items are very good

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Broers 20-08-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Service is goed. Het enige waar ze nog mee kunnen concurreren.

Assortiment
Wat ze niet in de shop hebben, staat wel in de lodos. Gewoon even vragen naar het product

Aanbeveling
Veel ruimte. Goed overzichtelijk. Heb de winkel als prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en bestel, super

Service
Gebeld voor verschillende types. Erg goed geholpen

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Heel erg goed

Extra toelichting
Top de hele afwikkeling, snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broek 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Meerdere malen uitstekende service via de telefoon!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website . Alles makkelijk te vinden met uitleg van produktenerbij en revieuws..prima!

Service
Het staat er weliswaar ergens bij...maar gratis thuisbezorgd, behalve op de waddeneilanden. Ik mis de toevoeging die me duidelijk maakt hoe de bestelling , en tegen welke vergoeding, wordt thuisbezorgd.

Assortiment
kijk en zie

Extra toelichting
zie service notitie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg duidelijk en overzichtelijk

Service
prettige en professionele service

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
prettig shoppen met veel artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Hele goeie service verleent nav verkeerd geleverde produkt, de extra kosten zijn niet in rekening gebracht en alles verholpen binnen 1 week, TOP, Klasse!!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bernard Wessels 20-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam

Algemene score

4,5

Gemak
De website is erg duidelijk maar we zijn ook ond de winkel geweest in Veendam. Hier was de service niet te vinden. Hebben ruim 10 minuten gewacht voordat we werden geholpen.

Service
Zie bovenstaande onderbouwing betreft de service.......................................................

Assortiment
Het assortiment in de winkel was erg weinig. Waren om precies te zijn 3 gasfornuizen die onze maat hadden. Waren ook nog opzoek maar een koelkast maar hier stonden ook maar 2 van.

Extra toelichting
Wat een slecht onderzoek dat je als je een slechte beoordeling schrijft een opstel moet schrijven van minimaal 50 tekens.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Willie 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Duidelijke website, duidelijke prijsstelling, keurige bezorging, netjes eerst telefonisch afgesproken wanneer het schikt. Daarna via mail bevestiging met tijdstip. Keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Assortiment goed zichtbaar en op verschillende manieren te sorteren.

Service
Heel attent: Binnen 10 minuten na bestelling al bellen voor een leveringsafspraak, herinnering van de levering per SMS.

Assortiment
Ik had een prima keuze uit verschillende merken en modellen

Aanbeveling
Kan niet beter.

Extra toelichting
Prettig zaken doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 19-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De drempel is laag om naar binnen te lopen, goed advies en er wordt meegedacht met de wensen.
Grote bereidheid om iets op te zoeken in het systeem of internet.

Service
Wij kozen een apparaat dat direct mee kon naar huis, we mochten zelfs een Tork schroevendraaier lenen (hadden we nog nooit van gehoord) om ons apparaat zelf in te bouwen.

Assortiment
Afhankelijk van wat je nodig hebt, maar voor ons was er keuze genoeg!

Aanbeveling
Snel, makkelijk, hulpvaardig, waarom langer doorzoeken als je het hier vindt!

Extra toelichting
Wij zijn blij met de keukenloods, al vaker hier een aankoop gedaan, goed bereikbaar, vriendelijke mensen en goed gunstige prijs, de kans om nu nog een prachtige keizer rode blender te winnen, maakt het helemaal leuk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lianne 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk alles besteld

Service
Levertijd is nagekomen, zelfs nog sneller dan we hadden verwacht!

Assortiment
Bijna alles is hier wel te vinden

Aanbeveling
Top store, bijna alles is te vinden, makkelijk te bestellen en de levertijd is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabrielle 19-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijke mensen die meteen voor je klaarstaan en niet op je afvliegen maar eerst even de tijd geven om te orienteren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion 18-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 17-08-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website met goed vindbare informatie en directe informatie over telefonische bereikbaarheid.

Service
Telefoon snel en adequaat opgenomen, snel antwoord op mijn vraag, absoluut een allerlaagste prijs voor het product dat ik wilde aankopen en uitstekende terugkoppeling van mijn bestelling, de status van mijn bestelling, informatie voor het afhalen en eveneens zeer adequate en vriendelijke en behulpzame medewerkers in het filiaal Waddinxveen.

Assortiment
Voor zover ik dat kan beoordelen is alles leverbaar via Keukenloods.

Aanbeveling
Absoluut niets op aan te merken, zowel in prijs als service vlekkeloos verlopen.

Extra toelichting
Ik bestelde het product telefonisch, waarbij ik het product voor een substantieel lagere prijs kreeg aangeboden en heb het afgehaald in een filiaal 'bij mij om de hoek'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeremy 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie website, vriendelijk aan de telefoon

Service
Prima, vlot en duidelijk

Aanbeveling
Verliep goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 17-08-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
div. malen materialen gekocht via webshop of bij filiaal besteld en service prima. Snel en handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snarf 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, ook met de product specificaties.

Service
Snelle levering, we kregen een duurder product voor de afgesproken prijs.

Assortiment
Ruim voldoende in elke prijscatalogi .

Aanbeveling
De winkel doet wat ze afspreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

winkel 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en duidelijk

Service
geleverd zoals het is doorgegeven.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
van alles te krijgen.

volgende keer kijken we eerst bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 16-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan het prima op het internet uitzoeken, maten staan er goed bij en in de winkel wordt je prima geholpen.

Service
Er wordt prima mee gedacht.

Assortiment
Zeer uitgebreid en het nieuwste.

Aanbeveling
Zeer deskundig en vriendelijk en prima voorlichting.

Extra toelichting
Komen hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Boom 16-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime sortering aan artikelen

Service
dit ivm met het goede advies dat wij kregen bij het bestellen van onze artikelen

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danihoev 15-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat een super service! Keuken gekocht bij keukenloods. Bij levering was de oven toch niet wat wij wilden. Ondanks dat wij deze zelf hebben gekozen én al uit de verpakking was, kosteloos mogen ruilen voor zelfs een iets duurdere nieuwe!

Assortiment
Groot assortiment. Bij meerdere keukenzaken tegen het probleem gelopen dat je beperkt bent in de mogelijkheden bij het samenstellen van je keuken betreffende kleuren, panelen, grepen en details. Ook een grote keuze uit apparatuur in verschillende klassen

Extra toelichting
Fantastische winkel! zijn bij meerdere zaken geweest en vreselijke ervaringen opgedaan. Overal werd gesmeten met kortingen en prijzen, zonder dat we überhaupt een beeld hadden van wat we mooi vonden. Bij keukenloods wordt je warm ontvangen en ga je eerst oriënteren en een keuken samenstellen. Van begin tot eind totaal niet het gevoel gehad dat je belazerd werd. Sterker nog na levering toch niet tevreden met onze eigen keuze oven. Kosteloos mogen inruilen, zelfs zonder verpakking tegen een iets duurdere. Wat een toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuma 15-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is goed overzichtelijk. Bestelproces verliep vlot.

Service
Product was elders goedkoper, Keukenloods paste hun prijs hierop aan, wat voor ons de doorslag gaf om bij Keukenloods te bestellen (installatiekosten bedroegen minder dan bij de concurrent)

Assortiment
Er is veel keuze in assortiment. Vooraf hadden we gekeken welke vaatwasser we van Siemens wilden hebben, Keukenloods had deze in haar assortiment (bood het artikel voor een aantrekkelijke prijs aan)

Aanbeveling
De medewerkers zijn vriendelijk, service- en klantgericht.
Indien we weer inbouwapparatuur nodig hebben, gaan we zeker weer naar Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 15-08-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles snel en overzichtelijk te vinden

Service
afspraken allemaal keurig nagekomen

Assortiment
zeer compleet met scherpe prijs

Aanbeveling
zie vorige toelichtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kwam snel op de site van keukenloods toen ik naar afwasmachines zocht. Bovendien boden ze een zeer gunstige prijs.

Service
Alles kwam keurig op tijd en vriendelijke monteur had de machine binnen een uur vakkundig omgewisseld voor de nieuwe.

Assortiment
Prima en ik kreeg een betere machine dan ik had geklikt omdat er een betere en nieuwer model voor in de plaats was gekomen.

Aanbeveling
Prima dus, dus waarom geen 10? Omdat men beweert dat er altijd nog ruimte is voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 14-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer toegankelijk en overzichtelijk. De technische informatie is direct aan het product gekoppeld. De bestelling kan daarom bijna niet fout gaan. De leveringsvoorwaarden zijn kort en duidelijk. De betalingsmogelijkheden ruim.

Service
De claim vandaag besteld, morgen geleverd werd waar gemaakt. De chauffeur kwam binnen de van tevoren gestelde aflevertijd. Zijn totale afleverronde bedroeg 800 km. Zonder dat het bij de bestelling was vermeld nam bij gratis het oude toestel mee. De digitale bestel en afleverinformatie was uitstekend verzorgd. Ik had eerst aangegeven dat ik bij aflevering zou betalen. De goede indruk deed mij besluiten toch maar op de afleverdag per bank te betalen. De chauffeur was op de hoogte.

Assortiment
Het aanbod was zeer ruim, zowel in merken als in prijsklasse. Bij het zoeken kun je verschillende categorieën aanvinken. Hierdoor selecteer je snel het gewenste product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L0197068 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
gewoon via internet

Service
binnen 24 uur in huis

Assortiment
verschillende merken en prijsklasse aanwezig

Aanbeveling
vriendin moest een magnetron hebben , heb ik jullie aanbevolen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jolanda 12-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk

Service
Altijd iemand bereid om vragen te beantwoorden en iets op te zoeken.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en kom zeker bij een volgende aankoop weer naar keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdie 12-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
snel en gemakkelijk

Assortiment
beste prijs voor onze inbouw koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hugo Dekker 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden, duidelijke Site

Service
De aankoop werd voorspoedig geleverd op afgesproken datum en tijd!

Assortiment
Veel variatie in aanbod, dus voor iedereen wat wils en vaak gunstig geprijsd!

Aanbeveling
Kan ik met een gerust hart aanbevelen. Doen wat ze zeggen!

Extra toelichting
Uit princie geen 10, maar hij was eigenlijk wel verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
waar ik naar op zoek was, was meteen te vinden

Service
Ik kreeg alle uitleg over het bestelproces, over het product.

Assortiment
Ik heb gericht gezocht en niet bekeken wat er nog meer mogelijk was.

Aanbeveling
Alles ging prima van uitleg tot bestelling en brengen van het product

Extra toelichting
Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pelgrim 12-08-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Even rustig rondkijken en vriendelijk ontvangen.

Service
Bij twijfel ,word voor en nadelen voor je uitgezogd

Assortiment
Voor ons was het voldoende.

Aanbeveling
Door te vergelijken kwam Keukenloods bij ons het beste over en redlijke prijzen .

Extra toelichting
Heel goede service, toppppp. Omdat ik graag bak ga ik zeker alles uitproberen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kevin en Celine 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en goede zoekfunctie en aanbod van alternatieven. Uiteindelijk hebben wij zelfs voor een alternatief gekozen.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en direct een antwoord op onze vragen. Aflevering in overleg op de door ons gewenste datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thomas 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
IK wist wat ik wilde, kreeg direct een goede prijs. in voetbaltermen een -tweetje. Er werd direct gewaarschuwd voor een lange levertijd.

Service
Ondanks de waarschuwing werd ik op de hoogte gehouden over de voortgang van het artikel.

Aanbeveling
Zie gemak en service, daarbij komt nog een(positieve) ervaring ca. een half jaar geleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Maier 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden op internet.

Service
Vragen worden direckt en keurig beantwoord.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende.

Aanbeveling
Prima uitleg en hulp van de chauffeur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudi Brouwer 11-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Op zich wel makkelijk je product te vinden door een overzichtelijk hoofdmenu, en een goede indexering van de website waardoor de zoek functie ook dat vind wat je zoekt.

Service
Flexibel en mee denken. Wij annuleerde onze eerste order door een prijswijziging, maar dit werd direct goed opgepakt en werd er meteen een tegen aanbod gedaan.

Assortiment
We vonden de producten die we zochten bij 1 leverancier.

Extra toelichting
Wij zijn nu op zoek naar een aanrechtblad 70cm diep. Ik vind het heel jammer dat hier geen calculator voor in de site is opgenomen waardoor je als klant kunt zien wat jouw geconfigureerde werkblad zou gaan kosten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Patrick 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk, compleet en snel besteld.

Service
Product netjes en op tijd geleverd.

Assortiment
Heel veel producten in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Bestelling snel en goed ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
prima service en scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Memms 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gisterenavond besteld en vandaag staat het al in me keuken.

Service
Snel geleverd, tot binnen in me keuken zonder extra kosten.

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment. Waar je zowel oude als nieuwe collectie kan vinden.

Aanbeveling
Kwaliteit spullen voor de juiste prijs en service. Ik zeg doen.

Extra toelichting
Zeer behulpzame medewerkers met goede advies en zelfs goede aanbiedingen op apparatuur die ik elders goedkoper had gezien.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst Wever 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een klantvriendelijke en deskundige medewerker aan de telefoon. Hij heeft telefonisch voortvarend en no-nonsens mijn bestelling geregeld.

Service
Geen enkele klacht van mijn kant. Men was correct en duidelijk. Wat afgesproken werd, werd ook volledig nagekomen.

Extra toelichting
Alles ging zo als het behoort te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk vastbinder 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en duidelijke info op site

Service
keurig op tijd geleverd

Assortiment
heel ruime keuze in wat ik zocht

Aanbeveling
goede winkel en een goede prijs

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is helder en duidelijk vermeld. En als dat niet zo is, kun je vragen stellen over het product.

Service
Het ging niet helemaal vlot bij ons, maar de service was prima en netjes.

Assortiment
Een van de weinige internetwinkels die heel veel merken verkopen en heel veel verschillende modellen.

Aanbeveling
Het kan altijd nog net iets beter, maar we zijn tot nu toe heel tevreden over product en service.

Extra toelichting
Jammer was, dat door de slechte verpakking in de fabriek en/of gedurende transport, artikel ingedeukt aankwam, tot 2x toe. Uiteindelijk was de 3e levering goed, die hebben we zelf opgehaald en geinspecteerd in een afhaalmagazijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht alle gegevens staan er overzichtelijk bij.

Service
Telefonisch bestelling gedaan werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden duidelijk beantwoord.

Assortiment
Fijn overzicht van alle producten.

Aanbeveling
Duidelijk, goede prijs, vriendelijk behulpzaam personeel.

Extra toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 11-08-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen/Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kunt op de site, d.m.v. het gebruik van allerlei criteria, goed vinden wat je zoekt. De prijzen staan ook duidelijk vermeld.

Service
De behulpzaamheid van de verkoper was erg goed. Er wordt meegedacht. Prima levertijden.

Assortiment
Op de site kun je erg veel apparatuur bekijken alleen zouden er, bijvoorbeeld bij vaatwassers, ook wel foto's bij mogen staan van de binnenkant.In de winkel staat veel minder apparatuur dan op de site maar dat is begrijpelijk. De winkel zou anders veel en veel groter moeten zijn om alles te kunnen tonen.

Aanbeveling
Veel keuze, goede prijzen, behulpzaam personeel, goede levertijden en nette bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marvallous 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat ik zocht was goed te vinden

Service
niks mis mee

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim Henderickx 11-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na een simpel mailtje staat de bestelling steeds snel klaar en correct!

Service
Spoedige respons, goede kennis van de medewerkers.

Assortiment
Alle genres in keukens in het gamma. Vele toestellen op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
op tijd geleverd

Assortiment
cijfer spreekt voor zich

Aanbeveling
ik heb iets besteld wat de fabrikant niet kan leveren

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nn 11-08-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed bereikbaar, heldere opstelling

Service
Aardig en adequaat geholpen

Assortiment
Redelijk assortiment, minder duidelijk is wat er nog meer te leveren valt

Aanbeveling
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews