Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cassanova-123 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige voorlichting en gemaakte afspraken heel goed uitgevoerd

Service
Zie vorige vraag

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Gemak en prijs bewust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trish de Zutter 24-10-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kan vlak voor de deur parkeren.

Service
Geholpen en erg tevreden.

Assortiment
De winkel was bijna leeg maar dit kwam omdat er pas een veiling was geweest.

Aanbeveling
Tevreden.

Extra toelichting
Altijd goed geholpen en prima geregeld met inbouwen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris van der Haar 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Tijdstip van bezorging goed gedefinieerd in een interval van 3 uur. Niet hele ochtend of midsag.

Service
Elders goedkoper gezien en kreeg onmiddellijk korting

Extra toelichting
Zeer tevreden gezien bovengenoemde aspekten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickK5 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Missend onderdeel snel nagestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.H.Arnold 24-10-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat je het spul gelijk mee kunt nemen

Service
Goede service erg behulpzaam

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertrand 1 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde om 8.55 uur de persoon aan de telefoon zij ik wil het wel even in dan krijgt u de koelkast nog vandaag geleverd dat noem ik service.

Service
op tijd bezorgt en precies volgens afspraak

Assortiment
Rum genog voor mij.

Aanbeveling
Ik vond het zeer prettig zoals het is gegaan.

Extra toelichting
Overal een 10 geweldig zoals het gegaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedrodenicolas 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig zoeken en filters, voldoende informatie

Service
bij eventuele vragen snel en direct bereikbaar (telefonisch)

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zoek je graag zelf je apparatuur uit; voor een scherpe prijs...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris Cornelissen 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet is zo ontzettend makkelijk. Je vind gelijk reviews bij het product dat je bekijkt, zodat je weet hoe mensen het product in het gebruik ervaren. Top!

Service
Prima service, duidelijke emails, aardige klantenserive en super snelle bezorging die ook nog eens uiterst vriendelijk was!

Assortiment
Ik heb mijn complete bestelling bij jullie kunnen plaatsen en heb nergens anders nog onderdelen hoeven kopen. Dat doe ik het liefst, alles in 1x, tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Ik heb zelfs al een horecabedrijf naar jullie gestuurd! Ik ben erg te spreken over Keukenloods.nl. Ik zou jullie graag wat verbeterpunten geven zodat jullie wat met mijn feedback kunnen doen, maar die heb ik gewoon echt niet, mijn volgende bestelling plaats ik weer bij jullie!

Extra toelichting
Via google.nl bij jullie terecht gekomen omdat ik op zoek was naar de Smeg SNL90MFX7 en die was bij jullie uiteindelijk het voordeligst. De verdere afhandeling ging ook super! Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxxx49 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snel en accuraat te woord gestaan. Overzichtelijk en compleet assortiment

Service
snelle reactie op vragen en prima leverservice. Monteur was op tijd en ruimt ook op!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Dick 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet bestellen ging super makkelijk.

Service
Erg veel hulp via de mail gehad bij het uitzoeken van een apparaat dat precies zou passen. (denk wel 20 mailtjes heen en weer... en allemaal even vriendelijk en hulpvaardig).

Assortiment
Goede en ruime sortering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietermeeder 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eerst in de winkel gekenen en ddarna via internet besteld

Assortiment
Altijd wel iets om een keuze uit te maken vooor elk budget

Aanbeveling
Makkelijk goede prijs flexibel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

maru1900 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitermate snel contact en goed geholpen

Extra toelichting
Snelle hulp, daarna goede service bij brengen en monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam312009 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
je kunt vanaf de bank een goed artikeluitzoeken

Assortiment
ruime keuze in het gezochte artikel

Aanbeveling
ruime keuze snelle levering mooi artikel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Moncootje 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces is duidelijk, eenvoudig en snel

Service
Natuurlijk geef ik een 9 als je bestelling dezelfde dag nog aankomt, echter.....
ik had bewust na 09.00 uur besteld zodat de levering de volgende dag zou zijn. We waren nl niet thuis op de dag van bestelling. Deze kwam toch nog dezelfde dag. Aangezien we niet thuis waren, is onze oude vaatwasser niet meegenomen...erg jammer. Ook moest de vaatwasser bij de buren neergezet worden, waardoor er onnodig gesleept moest worden met dat zware ding. Dus: Natuurlijk is het een super service als je bestelling dezelfde dag nog aankomt, maar dit was net iets te goed..

Assortiment
Een groot aanbod met uitgebreide toelichting per onderdeel

Extra toelichting
zie ook onder het kopje "service"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack de Goede 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk te bestellen

Service
Informatie vooraf voor aflevering is heel netjes

Assortiment
Keuze genoeg, met vergelijkingen en goeie prijzen

Aanbeveling
Zeer tevreden over keuze's en prijzen! Er is vaak een "winkel" in de omgeving.

Extra toelichting
goede keuze mogelijkheden en betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Betist 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelfs op zondag telefonisch bereikbaar, uitstekend advies en prima begeleiding bij aankoop

Service
Alles stond klaar op het moment dat ik had afgesproken de goederen op te komen halen

Assortiment
alles wat je maar kunt bedenken is leverbaar en veel voorradig

Aanbeveling
Betere service dan dat je op veel winkelvloeren krijgt!

Extra toelichting
Een eerste kennismaking met als aanleiding dat de afwasautomaat kapot ging. rondje langs bekende leveranciers leverde matig advies op. De geboden opties leken vooral in voordeel van verkoper (hoge prijs). Via recensies gestuit op Keukenloods. Erg blij deze optie geprobeerd te hebben. Snel geen geneuzel en uitstekende prijs. 100% aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heky24 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet vergelijken waar uit blijkt dat de keukenloods toch wel de goedkoopste is

Service
zeker wat de levering betreft zaterdag besteld en maandag in huis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
je kunt de apparatuur in de winkel kopen je ziet gelijk wat je koop en daarna snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AM Geurts 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk productaanbod, duidelijk kenmerken opschreven

Service
Het product bleek toch niet binnen de genoemde levertijd als gemeld op de website leverbaar. We werden hier wel snel over op de hoogte gesteld en er ook een alternatief geboden.

Assortiment
Het product dat we zochten was leverbaar, voor een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijzen

Extra toelichting
Heldere communicatie over producten en levering incl. levermoment door transporteur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marianne smarius 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk , je hoeft de deur niet uit.

Service
4 apparaten gekocht, 1 verkeerde maat doorgegeven en binnen een week kwamen ze het al ruilen. Ook fijn dat ze aangeven welk uur ze komen.

Assortiment
Ze hebben alle merken. Volop keus.

Aanbeveling
Gemak, goede service en goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica74 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
We werden snel en vakkundig geholpen. Om 11 uur besteld de volgende ochtend om 8 uur stond hij in de keuken

Extra toelichting
Toen onze koelkast kapot ging hadden we snel een nieuwe nodig. In de winkel in Waddinxveen werden we vakkundig en netjes geholpen. De verkoper had verstand van zaken en wist precies welke inbouw koelkast we kwijt konden. Om 11 uur kochten we de koelkast en de volgende morgen werd hij keurig geleverd. Ook de prijs is netjes, op internet hebben we dit model niet goedkoper kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van dalen 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan op je gemak kijken

Service
netjes bellen van te voren

Assortiment
ja heel veel

Aanbeveling
Het is gewoon goed en netjes verzorgd

Extra toelichting
het is de eerst keer dat ik besteld had nog nooit zo'n goede service mee gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L.T. 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon lekker rustig achter je computer bestellen, je kunt rustig vergelijkingen maken van de verschillende merken. Er is geen druk ivm tijd.

Service
Top service bij verkeerde spullen, wordt direct aktie ondernomen.

Assortiment
Zeer breed assortiment van topmerken

Aanbeveling
Absoluut een aanrader om bij te kopen.

Extra toelichting
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vorstin 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
moest toch nog vooraf betalen

Service
werd wel keurig te woord gestaan

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

3JS 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig bestellen
Duidelijke webshop

Service
Goede uitleg
Duidelijk en goed
Gemakkelijk betalen
Snelle bezorging
Kortom zou zeker iemand anders aanraden om bij keukenloods te kopen.

Assortiment
Ruim assortiment.
Voldoende keuze en fijn om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
ben zelf zeer tevreden
S'avonds om 23.00 een combimagnetron besteld en de volgende dag om 16.30 in huis.
Kortom een goede ervaring zou de volgende keer zo weer iets kopen bij keukenloods en het ook een ander aanraden!

Extra toelichting
ben zeer tevreden Snel en netjes bezorgd. Zou de volgende keer weer bij keukenloods kopen. En het ook aanraden bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cas01 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke informatie verstrekking. Komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth 145 22-10-2014

Algemene score

6,8

Service
Late levering van een besteld produkt doordat de fabrikant niet kon leveren

Extra toelichting
Het fornuis was enkele weken later dan was beloofd omdat de fabriek niet kon leveren. Bij het uit pakken gisteren bleek dat het fornuis er anders uiziet als op de foto in de internet winkel. De rvs beugel die er volgens de foto opzit is nu vervangen voor een vergroomde buis die met zwarte rubbers welke slechtpassen in twee vergroomde houders moet worden geduwd. Het geheel ziet er protserig en goedkoop uit helaas.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

jenserink 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De nieuwe netjes afgeleverd en de oude meegenomen

Service
Op tijd de gemaakte afspraak nagekomen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Zou anderen adviseren er bestellingen te doen.

Extra toelichting
Op tijd en goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie L. 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen, goede beschrijving

Service
Vriezer thuisbezorgd in overleg in middag/avond (exacte tijdsspanne te raadplegen via account) en indien gewenst gebeld worden ongeveer een uur voor bezorging

Aanbeveling
Makkelijk en snelle en goede service bij bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ElizabethI 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon, direct een overzicht

Service
Leuke mensen die je helpen en absoluut geen negatieve dingen meengemaakt

Assortiment
keuze is meer dan voldoende (voor ons dan he)

Aanbeveling
zie boven (haha)

Extra toelichting
Ik steek tijd in de beoordelingen in de hoop dat mijn dochter (waarvoor in 3 artikelen bij jullie heb aangeschaft) iets kan winnen in deze moeilijke tijd voor haar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Berkers 22-10-2014 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de La Fenetre 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima service, snellle levering en scherpe prijzen. Met gemak kopen vanuit de huiskamer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleG11 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
in eerste instantie onduidelijkheid ivm de levering van de koelkast, werd uiteindelijk na een week bezorgd ipv de 2 werkdagen die op de website vermeld waren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koolshoeve 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Een prettige zaak waar je goed kunt zien wat voor je eigen situatie het best is. Goede uitleg en advies.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Vaawo 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webpagina is duidelijk en goed. Alles wijst voor zich.

Service
Alles precies zoals beloofd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Termes 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, overzichtelijk

Service
Telefonisch goed geholpen, vriendelijk en kundig

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik vind ze super, betaalbaar, netjes en snel. Keurige installatie thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.Bas 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
netjes en beleeft en weet waar je over praat

Assortiment
meer dan voldoende uitgebreid

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
heel goede prijs kwaliteit van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikle 21-10-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Direct meenemen wat je nodig hebt. Geen wacht- en besteltijd

Service
Professionele uitleg over installatie

Assortiment
Veel keuze onder merken en modellen. De prijzen vallen reuze mee voor deze tijd

Aanbeveling
Snelle, vlotte en professionle afhandeling voor een fantastishe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adnog 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk website. Bestel gemak.

Service
Er werd snel gereageerd op de na de bestelling. zowel via de mail als telefonische

Assortiment
had een onderbouw koelkast nodig. Keus genoeg

Aanbeveling
snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André26 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De vaatwasser s'avonds op internet uitgezocht, reviews gelezen, besteld en de volgende dag al in huis!

Assortiment
Meer dan voldoende vaatwassers om uit te kiezen.

Aanbeveling
Zeker voor mensen die de keukenapperatuur graag zelf willen installeren is de keukenloods een uitstekende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koldermarieke 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel dicht in de buurt.

Service
Snelle en vakkundige hulp van de medewerker.

Assortiment
I.v.m. de beperkte mogelijkheid bij onze oude keuken hebben we toch het beoogde product kunnen krijgen.

Aanbeveling
we zijn vriendelijk en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman en marian 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je wordt vlot en vriendelijk geholpen met telefonisch bestellen.

Service
Het was de volgende dag in huis en een vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Klantvriendelijke winkel.

Extra toelichting
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigmund Mrozek 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Ontzettend behulpzame telefoniste. Meerdere malen gebeld en ze was altijd vriendelijk

Assortiment
keuzes genoeg

Aanbeveling
ben goed geslaagd en geholpen.
Snelle levering en dus aan te bevelen voor anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beumer81 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van uit je stoel

Service
gewoon geweldig

Assortiment
alles

Aanbeveling
de cijfers praten voor zich

Extra toelichting
ik denk dat het vorige voor zich zelf spreekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine Nijland 21-10-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als we alleen via de computer hadden kunnen bestellen, was het niet goed gegaan. Met de hulp van een medewerker ging het wel goed.

Service
In de showroom prima service. Telefonisch contact een beetje stroef (langs elkaar heen praten).

Assortiment
Voor wat we zochten was er voldoende.

Aanbeveling
Prima voor een snelle aankoop, voor snelle beslissers.
Ook de levering en inbouw ging uitstekend.

Extra toelichting
Dat heb ik hierboven al aangegeven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 1945 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was zeer eenvoudig

Service
Omruilen van geleverde apparaat snel en zonder problemen; teveel betaalde snel op mijn rekening

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer aanbevelenswaardig, ik zou hier direct weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van Zanten 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op internet met goeie site

Service
zeer snelle levering en op tijd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thieu Lammers 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke informatie op de website zodat het bestellen van een product bij de Keuken-loods een makkie is.

Service
Een paar maanden werd er door de vervoerder van de Keuken-lood mijn bestelde artikelen keurig en netjes afgeleverd.
Ook werden de oude gebruikte apparaten mee terug genomen.

Aanbeveling
Concurrerende prijzen.
Uitgebreid assortiment.
Stipte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ja.smit 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en bestelprocedure.

Service
Advies gevraagd en gekregen.

Assortiment
Veel merken beschikbaar.

Aanbeveling
Alles loopt correct. Meldingen procedure via e-mail.
Conform afspraak geleverd.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robs foto's 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele website. Producten makkelijk te vinden.

Service
Helaas een defecte koelkast mogen ontvangen. Echter TOP opgelost, ondanks dat we op vakantie gingen mochten we de koelkast na de vakantie omruilen voor een ander model!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Beekum 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer toegankelijke website, eenvoudig om snel je bestelling te plaatsten en af te ronden!

Assortiment
Ruime keus in artikelen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, geweldig assortiment en prima leveringsvoorwaarden!

Extra toelichting
Ik heb uitgebreid rondgekeken op het internet, diverse sites bezocht, maar uiteindelijk bij Keukenloods mijn Smeg afzuigkap besteld. Het pakket werd de volgende dag keurig afgeleverd bij de buren na kort telefonisch overleg met de bezorger. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews