Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hoogtij153 06-07-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is een winkel waar je makkelijk binnenloopt

Service
De verkoper was een prettig
figuur en ook de montage was volgens plan waarbij de boel
keurig achter gelaten werd.

Assortiment
Waar wij voor kwamen was goed geregeld en de winkel ziet er met z'n assortiment goed uit.

Aanbeveling
Het is overzichtelijk, de ontvangst is goed en het is makkelijk te bereiken.

Extra toelichting
Al met al hebben wij er geen spijt van dat we ons product bij u gekocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houten2 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer behulpzaam, ook bij telefonische assistentie

Aanbeveling
absoluut aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariekehendrika 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat een super vriendelijk personeel! We werden keurig te woord gestaan en er werd echt de tijd voor ons genomen. Wij hebben een Showroomkeuken voor een scherpe prijs gekocht maar werden alsnog super goed geholpen. Ook kregen we een hele mooie tekening voor de installatie en daarbij een lijst met hoe alles aangesloten moest worden. Toen we de keuken nog niet thuis hadden hebben we regelmatig gebeld of gemaild met vragen en er werd direct actie op ondernomen. Wij zijn dik tevreden!

Aanbeveling
Zie kopje service

Extra toelichting
Zoals al eerder beschreven onder het kopje service. Vriendelijk, correct en snel. Ook de prijs was erg scherp en we zijn super blij met onze prachtige keuken!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

M. Stuyt 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb teleonisch bij Keukenloods een nieuwe ijskast besteld en dat ging uitstekend.

Service
Ik heb een paar keer met Keuekenloods gebeld en altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De levering van de ijskast is ook goed verlopen.

Assortiment
Het assortiment was prima en duidelijk. Daardoor heb ik een goede keus kunnen maken.

Aanbeveling
Ik ben in alle opzichten zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik ben in alle opzichten erg tevreden over Keukenloods, heb een paar keer met een medewerker gesproken voor advies en men was vriendelijk, deskundig en geduldig voor iemand zoals ik die geen ervaring heeft met de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda van der stelt 06-07-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijn dat je eerst even op de website kon kijken. Koelkast besteld op de juiste dag een lmailtje dat het binnen was. Keurig netjes in de auto gebracht. Super

Service
Zie boven

Assortiment
Precies het artikel wat wij zochten.

Aanbeveling
Fijne winkel.goed bereikbaar. Aardig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joliendemming 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snelle levering op zelf gekozen dag. Ideaal.

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P. Simons1 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
De koffiemachine die we hadden besteld werd op het verwachte tijdstip geleverd

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wennepen 13 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis

Service
Ontzettend vriendelijke jongeman die de spullen levert.

Assortiment
Bijna alles kan je vinden voor een betaalbare prijs.

Aanbeveling
Genoeg keuze en snel geleverd.
En er werd netjes van tevoren gebeld dat hij eraan komt.

Extra toelichting
Snelle goede service zonder enige problemen en de apparatuur ziet er netjes uit en doet het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny van loon 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel snel te bestellen via internet

Service
Gebeld vanwege een fout met bestellen, gebeld en gelijk opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bdvbeek 06-07-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Vanaf het eerste moment dat we wisten hebben we contact gezocht met Keukenloods Roosendaal. Vanaf moment één hebben ze met ons meegedacht over de apparatuur. Helaas bleek er een leveringsprobleem te zijn van een Siemens oven, ondanks dat we de oven waarschijnlijk pas in januari 2016 geleverd zullen krijgen heeft de Keukenloods een prima tussenoplossing kunnen bieden. Hulde voor de jongens aldaar !!

Extra toelichting
De mensen denken mee. Proberen absoluut naar beste eer en geweten problemen op te lossen, ook al is het de schuld van de leverancier (in dit geval Siemens die ovens aanbied die nog niet eens in productie zijn, zonder dit te vermelden aan de Keukenloods) Snelle levering Goede prijs-kwaliteit verhoudingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Konijn 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoe je begeleid wordt naar je product wat zoekt.

Service
er wordt een goed advies gegeven naar het te besteden budget

Assortiment
keuze in overvloed

Extra toelichting
Wat ik helemaal TOP vind is. De service toen ik een probleem had om mijn gekocht gasoven die bij de voordeur werd afgeleverd naar boven moest krijgen. Een belletje naar de winkel en binnen een half uur waren er twee medewerkers en binnen drie minuten stand de gasoven op zijn plaats. Dit vertel je graag tegen andere mensen over jullie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy1111 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk online prijzen vergelijken.
Genoeg keuze met de handige zoekfunctie.
En met de aanbiedingen scheelt het wel in je beurs.

Service
De service is prime ook de E-E-mails die je ontvangt van je bestelling zijn duidelijk.
Alleen de levertijd duurde iets langer dan aangegeven op de website ,blijkbaar is niet alles op voorraad zoals aangegeven.

Assortiment
Voor mij was er genoeg keuze voor mijn geplande budget.

Aanbeveling
Ze komen hun afspraken na en de klantenservice beantwoord duidelijk je vragen en laat er geen gras over groeien als iets aangepast moet worden qwa bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Muskee 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede overzichtelijke website
Keuze gemaakt andere dag in huis

Assortiment
Volgens mij is er voor iedereen wel wat te vinden bij jullie

Aanbeveling
Snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia-Echteld 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt super goed geholpen telefonisch of persoonlijk

Service
Ze luisteren naar je wensen, zochten voor een andere optie toen een koelkast niet in voorraad was en helpen je op een goede service levering was keurig optijd

Assortiment
Heel veel opties en duidelijk wat in voorraad is en wanneer deze geleverd kan worden.

Aanbeveling
Zonder twijfel

Extra toelichting
Ik vind het een leuke winkel en goede prijs voor de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Everraert 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden welke apparatuur er is en direct contact

Service
Super snelle reactie via email en telefoon. Ook levering is razendsnel

Assortiment
Alle appartuur due we wildn hebben

Aanbeveling
Beter dan bestellen in de winkel

Extra toelichting
Mooie deal en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra06 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen binnen twee werkdagen bezorgd. In ons geval de volgende dag

Assortiment
Veel keus voor een goede prijs en service

Aanbeveling
Prima service! Goed assortiment, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Rick 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online uitzoeken en dan bestellen bezorging tot in de keuken ideaal

Service
Achteraf bij levering betalen

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Veel keus top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert van 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er werd zeer snel en professioneel geantwoord op gestelde vragen

Service
Men ging mee met aantoonbare prijsverschillen van concurrent

Assortiment
In mijn geval was elk opgezochte artikel in het assortiment opgenomen ( goed voor prijsvergelijk en maken van keuze)

Aanbeveling
Altijd. Vanaf bestelling tot leveringging naar wens

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom van Swinderen 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Levering op tijd, behulpzame koerier

Aanbeveling
Scherpste prijzen in de markt en snelle service. Beter kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc1923 30-06-2015

Algemene score

7,2

Gemak
eerst op de website kijken en dan eenvoudig een medewerker aan de lijn krijgen

Service
goede adviezen en snelle reactie

Assortiment
groot assortiment, jammer dat sommige producten er dan niet meer zijn. en dan is er de hulplijn!

Aanbeveling
veel aanbod voor een scherpe prijs en ook nog nette service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nelllie 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via internet prijs vergeleken. Kwam gemakkelijk bij jullie terecht

Service
Prima voorgelicht en afspraken nagekomen

Aanbeveling
Gewoon prettig geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jan.t 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestelproces verliep prima
en was zeer tevreden.

Service
De aflevering is precies verlopen volgens afspraak

Assortiment
De onderbouw vrieskast was tov
andere zaken concurrerend

Aanbeveling
Ben prettig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Car0line 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Product was lang niet leverbaar, snel een ander product besteld en goede hulp daarbij

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Afspraak maken voor levering was minder prettig, zeer onvriendelijke dame

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne vd H 30-06-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk contact te maken

Service
prijs van apparatuur werd aangepast n.a.v. voordeligere prijzen op een andere site, erg goede service!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de service. Ik zal keukenloods zeker aanraden bij kennissen/ vrienden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannie66 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geregeld via internet

Service
Snel bezorgd en geplaatst

Extra toelichting
Service is uitstekend en monteurs leveren goed werk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan.olij 30-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Even bellen en is geregeld

Service
Levering afspraken nagekomen verder van service nog geen mening.

Assortiment
Je kan natuurilijk niet alles verkopen

Extra toelichting
Afspraken in zijn geheel nagekomen,dat schort er tegenwoordig nogal aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geraldo82 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettig en makkelijk bestellen
Duidelijke beschrijving bij de producten.

Service
Hele goede service
Snelle levertijd
Goed geholpen

Assortiment
Groot assortiment zeer goede prijzen

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden om bij keukeloods te bestellen
Goede winkel goede service en snelle levertijd met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrl 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met gemakkelijk bestel- en betaalproces. Ook eenvoudig montage bij te bestellen.

Service
Via de website een vraag gesteld en binnen een dag een goed antwoord terug. Heel fijn! Daarnaast ook een heel keurig montageteam, dat beleefd was en het werk snel en vakkundig uitvoerde.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima totaalservice.

Extra toelichting
Een duidelijke webshop, met prima services en een actief verkoopteam. Heel prettig om hier wat te hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.M.1993 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle Thuisbezorging van artikelen. Zaterdag gekocht en maandag al geleverd.

Service
Klantvriendelijk en goed geholpen

Assortiment
Voor wat wij nodig hadden, prima keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid en snelle levering was top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Vleeshakker 30-06-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij zijn eerst in de winkel in Zaandam agan kijken en hebben meteen daar onze vaatwasser gekocht

Service
Productkennis is goed van het personeel wij zijn op een zeer vriendelijke manier geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
Een winkel waar je terugkomt vanwege het assortiment en de hulpvaardigheid en de vriendelijkheid van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schipper 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had inbouwvaatwasser nodig. Papieren van oude machine opgestuurd en gevraagd of de machine die ik op het oog had, zou passen. Vlot een (bevestigend) antwoord ontvangen. Daarna machine per telefoon besteld. Geen gezeur over aanbetaling enz.

Service
Service is prima. Vooral de telefonische bereikbaarheid in avond is fijn voor werkende mensen. Levertijd is ook zeer goed. Als je het wilt kan je machine de volgende dag in huis hebben. Inbouwen duurt slechts enkele dagen.

Assortiment
Ruime keuze. Gevoel van voldoende voorraad. Tijdens alternatief weken is het helemaal interessant want dan lukt het goed om duurdere machine te krijgen voor prijs goedkoper model.

Aanbeveling
Snel, voldoende keuze, scherp geprijsde artikelen en geen aanbetaling. Inbouwservice.

Extra toelichting
Inbouw team heeft de machine netjes ingebouwd. Er werd rekening gehouden met voorkomen van schade aan bijvoorbeeld mijn houten vloer. Prestatie boven mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Deckers 30-06-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Product in de winkel gekocht. Moest besteld worden bij de leverancier. Werd snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan door personeel

Assortiment
Prima assortiment en wat er niet Is kan besteld worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saskia Bruggeman 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is te vinden op internet, daarna bezoek aan de winkel gedaan. Goed bereikbaar

Service
Bestelling in de winkel gedaan, nog voordat ik thuis was werd ik al gebeld voor bezorgafspraak.

Assortiment
alles op het gebied van inbouwapparatuur is te vinden

Aanbeveling
duidelijke site, mooie goed bereikbare showroom, aardig personeel en snelle levering, dus zeker een aanbeveling waard.

Extra toelichting
zie aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

14 trix 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima voorlichting

Service
goed geholpen door de verkoper en prima advies

Assortiment
de gaskookplaat doet alles aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
de prima voorlichting in de winkel en behulpzaam

Extra toelichting
ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Eindelijk een gas plaat met voldoende ruimte voor mijn pannen en een wok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbert v H 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden en te bereiken

Service
snel en volgens afspraak

Assortiment
Hebben grote keuze van producten en goede prijzen

Aanbeveling
vanwege klantvriendelijkheid en service

Extra toelichting
Netjes gedaan door verkoper met goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MennMie 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijke bestelprocedure,

Service
maken waar wat ze zeggen

Assortiment
voldoende keuze qua meerken, prijzen e.d.

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
goede prijs-kwaliteitverhouding duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen ze maken waar wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raymond.alice 28-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In Zaandam prima overzichtelijke winkel met deskundig personeel.

Service
Prima service en correcte afspraken

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit + prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timoo88 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer toegankelijke winkel met enorm veel keuze. Veel modellen direct in werkelijkheid te vergelijken.

Service
Thuis bezorgen in overleg, een beschadiging werd keurig opgelost evenals een korte toelichting om het apparaat te installeren.

Assortiment
Bijna alle gangbare modellen van populaire merken wel beschikbaar. Evenals een paar goede (onbekende) alternatieven.

Aanbeveling
Prettig geholpen, goede prijzen en prima service.

Extra toelichting
Zeer tevreden over kwaliteit en service. Enige verbeterpunt: meer keuze in af te leveren tijdstip van bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanhetzelfde 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Juist de bereikbaarheid is doorslaggevend om te bestellen bij de Keukenloods stel een vraag online en je wordt teruggebeld door een deskundige.

Assortiment
Alles is te vinden op de website en de keuze is net zo ruim als het aanbod op de markt

Aanbeveling
De snelle levering en de bezorging .
De betrouwbaarheid van de winkel en de bereikbaarheid van een deskundige.
De bezorging is correct en pinnen doe je bij de chauffeur
Alles is top geregeld

Extra toelichting
Je wilt betrouwbaar kopen met advies en voor de laagste prijs . Betalen bij aflevering. Het kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris_29 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima service, prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrij Hissink 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet snel een aankoop regelen is gemakkelijk en handig!

Service
Snelle levering en de plaatsing van het apparaat ging professioneel en deskundig!

Assortiment
Genoeg keuze waaruit ik kon kiezen!

Aanbeveling
Goed, deskundig en betrouwbaar bedrijf!

Extra toelichting
Betrouwbaar bedrijf is mijn ervaring!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvfr800 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel te bestellen, behulpzaam personeel, voor mij makkelijk afhaalpunt/of bezorging

Service
Duurde even voor de bestelling doorkwam in de nevenvestiging. Na medling echter heel snel opgepakt

Extra toelichting
erg tevreden, ook al over de eerder bestelde koelkast !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.de Boer 65 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site met mogelijkheden om specifiek te zoeken.

Service
via de helpdesk direct doorverbonden naar de vestiging Zaandam. Daar uitstekend geholpen aan de telefoon en bij het ophalen van de combimagnetron. Prijs was uitstekend gezien de prijs bij de concurrent. Eventueel gratis bezorging was ook mogelijk. Was in de buurt ivm bezoek A'dam zodat ik zelf kon ophalen.

Assortiment
veel keuze en mogelijkheid om te zoeken op kastmaat.

Aanbeveling
Inmiddels al meerdere mensen aangegeven om eens te kijken bij Keukenloods. In de toekomst zal ik bij het aanschaffen van witgoed zeker ook de website bezoeken.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Vormer 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wordt goed geholpen, en het verloop vaN DE KOOP EN BEZORGING IS OOK GOED.
Een aanrader.

Assortiment
Veel keus en anders wordt het opgezocht via de computer.
Zo is het bij ons gegaan.

Aanbeveling
Heb het al vele malen gedaan.

Extra toelichting
Goede service , goede behandeling en alles goed geleverd. Geen aanmerkingen .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EMLO 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemak op de website bestellen.
Niet zo duidelijk vermeld, de maten boven het artikel, het ging hier over een vaatwasser. Waardoor we meer naar de prijs dan de maten werden getrokken en hierdoor de verkeerde maat vaatwasser bestelde omdat we dachten dat het om een standaard vaatwasser ging.

Service
Zeer goed geholpen door medewerkers.
Bereikbaarheid zeer goed.
Omruiling koste 35 euro extra, was onze fout, omdat we niet goed genoeg op de maten hadden gelet. De medewerkers hebben goed advies gegeven om een andere vaatwasser in dezelfde prijsklasse te kunnen leveren.
Levertijden was geen probleem voor ons.

Assortiment
Er is eigenlijk teveel keus.

Aanbeveling
Heb al aan diverse mensen jullie aanbevolen.

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacqS1989 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was makkelijk te vinden en te bestellen

Service
Ik heb nog een paar keer gebeld met vragen en werd prima geholpen

Assortiment
Er was aanwezig wat ik nodig had, ik zocht gericht dus heb verder niet rondgekeken

Aanbeveling
Ik was zo verrast over het feit hoe makkelijk het ging, m'n vragen die goed beantwoord werden en de vriendelijkheid.. Stukken beter dan andere keten!!!!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Filemene 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet makkelijk te vinden(vaatwasser);makkelijk te betalen en zelf af te halen bij magazijn

Service
vlot beantwoorden van onze vragen;op korte termijn afhalen vaatwasser.

Assortiment
voor ons ruim voldoende

Aanbeveling
gezien onze ervaring,aan ieder die het horen wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton2015 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, goede informatie over levering

Service
Zeer vakkundig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Keukenloods heeft een ruim en overzichtelijk assortiment met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginger259 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en goed geregeld

Service
Bij problemen komt er iemand langs

Assortiment
Ruim. Zowel in prijs als in kwaliteiten.

Aanbeveling
Aan vrienden en bekenden. Dat doe ik al.

Extra toelichting
Prettige contacten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Vd Broek 26-06-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben goede uitleg gekregen bij de winkel over de aanschaf van onze vaatwasser. Ook warden we zelf benaderd over wanneer de vaatwasser geleverd zou worden. Zelfs op de dag zelf volgde nog een telefoontje met de verwachte levertijd.

Service
Zie boven, dit geeft al aan hoe goed de service verlening is. Geen verdere woorden nodig.

Assortiment
Voldoende keuze tussen verschillende vaatwassers, van goedkoop tot duur, van goede tot super kwaliteit.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

Extra toelichting
Zie boven alle motivatie voor een positieve beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews