Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden online, en zo niet, is er altijd iemand die kan helpen.

Service
Paar keer moeten bellen, goede service, goede uitleg en ook evt doorverwijzing. Zodra item binnen was werden we gebeld

Assortiment
Veel keuze, veel verschillende merken! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
hoe snelle levering te vragen volgt niet vanzelfspreken via de bestelprocedure via internet.
Tijdstip van bezorging daarintegen wordt zeer duidlijk en exact gecommuniceerd (ik heb nog niet beter ervaren)

Service
adequate beantwoording van detail vraag. Veilige betaling bij aflevering via pin.
Tijdstip van bezorging wordt zeer duidlijk en exact gecommuniceerd (ik heb nog niet beter ervaren)

Assortiment
alle gezochte items maakten kennelijk deel uit van het assortiment

Aanbeveling
Bestelling en levering succesvol en naar tevredenheid afgerondt.

Extra toelichting
makkelijke webwinkel, met snelle en adequate reactie op mijn vragen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

H v d Broek 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles eenvoudig te vinden met prijs en details

Service
Snelle reacties, klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
alle merken en types lkeverbaar

Aanbeveling
Snelle en correcte levering en terugmelding via e-mail

Extra toelichting
Handig om orderstatus te kunnen zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco groot 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede service, snelle reactie bij vragen en oplossingsgericht handelen

Aanbeveling
Goede winkel waar ze veel hebben en het personeel klantvriendelijk is

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Groothuis 27-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles lekker overzichtelijk opgesteld.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Alle verschillende onderdelen netjes bij elkaar opgesteld en overzichtelijk.

Extra toelichting
Goed advies en nette winkel. Kundige, nette en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamaleine 27-07-2015 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Koelkast werd kosteloos thuis bezorgd

Service
Na 1 dag brak de greep van de koelkast deur af, na een telefoontje werd een nieuwe geregeld en deze werd thuis bezorgd.

Assortiment
In alle prijsklassen!

Aanbeveling
Wij werden door een hele aardige mevrouw geholpen en ze dacht met ons mee.

Extra toelichting
Wij laten ons zeer zeker informeren door Keukenloods wanneer we een nieuwe keuken gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AdV 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima informatie op site. Dus kopen vanuit je luie stoel.

Service
Perfekte service vanaf het begin tot het eind. Geweldig!
De heren van de bezorging en installatie waren vriendelijk, uiterst beleefd en gingen behoedzaam, snel en keurig aan het werk.
Perfekt!

Assortiment
Gezocht en gevonden. Prima!

Aanbeveling
Alles perfekt. Kan niet beter!

Extra toelichting
Prima vaatwasser tot nu toe. We zullen Keukenloods bij iedereen promoten, want het is zeker een aanrader. Verdient daaom over het geheel een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Van Eyken 27-07-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden, parkeerplaats voor de deur.

Service
Gemaakte afspraken worden netjes nagekomen,
hulp bij het inladen van de apparatuur in de wagen.

Assortiment
Zeer ruime keuzemogelijkheden, overzichtelijk ten toon gesteld in de winkel. Personeel goed op de hoogte om kundig te adviseren.

Aanbeveling
Want: enorme keuze, duidelijke afspraken, de laagste prijs, fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhavinga 27-07-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment en een uitstekende en met een kennis van zaken bediening

Service
de service is door ons als uitstekend ervaren, wij zijn zeer te vreden.

Assortiment
zoals al eerder door ons aangegeven een ruim assortiment, waardoor de keuze zorgvuldig en met de hulp snel gemaakt was

Aanbeveling
wij hebben inmiddels aan kennissen Uw bedrijf met lof aanbevolen

Extra toelichting
nogmaals wij zijn zeer tevreden over de levering als wel over de montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luten 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goed geholpen bij keuze van de vaatwasser.

Assortiment
zeer breed en diepassortiment

Aanbeveling
bestelling via de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Uitgeest 27-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goed bereikbaar / goede parkeergelegenheid / overzichtelijk

Service
goed en snel geholpen / wint direct informatie in over levertijden e.d. / kleine onvolkomenheid dit opgelost (niet zeuren maar doen en vervangend onderdeel is per omgaande geleverd)

Aanbeveling
wij wisten wat we wilden en werden snel en deskundig geholpen; afspraken rondom de levering werden nagekomen / toen bleek dat er aan een onderdeel een kleine onvolkomenheid was werd dit direct en zonder "problemen" opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JTas 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als je verschillende apparaten uitzoekt is het niet mogelijk om jouw een overzicht te krijgen van de selecties op 1 pagina

Service
Sommige artielen werden niet compleet afgeleverd. Oderdelen die niet in de doos aanwezig waren. Gebeld met serviceafdeling en de opvolging van de klachten zijn correct verlopen.

Assortiment
Compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke website met duidelijke informatie

Service
Prima

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Hebben de site via mond op mond reclame gevonden en zullen het ook zeker aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Ook de monteur was vriendelijk en ervaren. Zag dat we 2 kinderen hadden lopen en bood aan om extra klemmetje erop te zetten! Was zeer precies in zijn werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger kleukers 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
heel tevreden

Assortiment
veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
keuze en prijs zijn prima inorde

Extra toelichting
ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hetgeen ik zocht kon ik niet vinden, maar was ook niet iets dat normaal in het assortiment stond. Emailadres was gauw gevonden, dus geen probleem.

Service
Top! Het bestelde betrof een set deurtjes dat normaal geleverd werd als één van de standaard kleuren en niet los geleverd wordt normaal gesproken. Keukenloods heeft geregeld dat dit toch kon en ook nog eens voor minder dan de helft van de prijs van de deurtjes die wel los leverbaar zijn. Bij aflevering werd het pakketje keurig apart gehouden in de bus, zodat er geen andere dingen tegenaan konden schuiven en de chauffeur droeg het pakketje keurig waar ik het hebben wilde. Niets dan complimenten voor dit bedrijf!

Assortiment
Niet alles leverbaar maar wel veel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

cees van marsbergen 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede service, alle afspraken nagekomen.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kubbe 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, deskundige medewerkers

Service
Bij vragen direct het juiste antwoord

Assortiment
Vond precies wat ik zocht

Aanbeveling
Doede prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arthur 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
erg makkelijk om vanuit huis de spullen te bestellen, al meerdere keren geholpen door keukenloods (afzuigkap, dubbele koelkast, nu weer een koelkast (ander huis) ook telefonisch netjes meedenken.

Service
koelkast werd netjes tot in mijn keuken gebracht zonder moeite.

Assortiment
erg veel, soms door de bomen het bos een beetje kwijt.

Aanbeveling
prettig concept

Extra toelichting
schoenmaker blijf bij je lees. Kortom. Doe waar je goed in bent. Dit lukt zeker bij jullie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T van Steenoven 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en snel een selectie te maken

Service
Goede communicatie over levering en nakomen van afspraken

Assortiment
Ruime keus in kwaliteit en prijs

Aanbeveling
Zie de antwoorden hiervoor genoteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elly 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk order te plaatsen, betalen bij aflevering

Service
snel en vriendelijk

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ben helemaal tevreden, geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloem 27-07-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dichtbij en overzicht via internet, ideaal!

Service
Goede uitleg in de winkel gehad en vervolgens hulp om de oven in de auto te zetten.

Assortiment
Uitgebreid, fijn dat alles op een rij stond zodat een goede vergelijking mogelijk was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 27-07-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website uitzoeken en met eventuele vragen naar de winkel.

Service
Het uitgezochte artikel was niet leverbaar maar in de winkel werd alle moeite gedaan om een gelijkwaardig product te vinden.

Assortiment
Is heel groot

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
De bestelling werd snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wensela 27-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
We zijn er goed en snel geholpen

Extra toelichting
Ook het inbouwteam heeft prima werk afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans den Otter 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel overzichtelijke, duidelijke website. Het bestelproces is eenvoudig en snel.

Service
In de eerste bevestiging was de levertijd niet duidelijk maar dat werd snel goed gemaakt door de duidelijke mailtjes! Heel netjes op de datum en afgesproken tijd werd er geleverd en de oude koelkast retour genomen!

Assortiment
Ik ken niet het complete assortiment maar ik vond snel hetgeen waar ik naar op zoek was, vervolgens had ik nog een ruime keuze dus ik denk dat het wel goed zit met het assortiment.

Aanbeveling
Ik zou zeggen: stop met verder zoeken!

Extra toelichting
duidelijke voorwaarden en eisen (in geval van inname goederen)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies Gordijn 27-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Alles verloopt super soepel en snel. Ik zou niet weten wat er aan verbeterd zou kunnen worden. Een 10 zou op zn plaats zijn, maar met een 9 behoud je de uitdaging.

Service
Zie ook vraag 1. Echter service kan je pas echt goed beoordelen op het moment dat er iets mis gaat.

Aanbeveling
Ik zou dit geen winkel durven noemen. Ik ben eerst naar het inspiratiehuis geweest. En heb vervolgens bij jullie een offerte opgevraagd. Voor inhoudelijk advies over producten moet je toch elders zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Reguliere koper 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Duidelijk informatie, ook wat levertijden betreft

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen en merken

Aanbeveling
Omdat ik zelf al heel veel keer geslaagd ben bij keukenloods, zal ik jullie zeker aanbevelen bij mijn klanten

Extra toelichting
Ik mis een soort van "spaarprogramma", waardoor reguliere klanten een soort van beloning kunnen krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Acj Meijerhof 27-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website naar de winkel gekomen en ons door een deskundige laten overtuigen voor de juiste keuze.

Service
Bezorgt wanneer het ons uitkwam en het oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Precies wat je nodig hebt in de keuken is aanwezig

Aanbeveling
Hele fijne winkel met goede website.

Extra toelichting
Volgende product direct naar de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVK 23-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Zie cijfer voor de keukenloods.
Assortiment goed, telefonische ondersteuning ook, maar de after-sales kan beter

Aanbeveling
Na de bestelling bleek dat er iets mis was gegeaan met de communicatie van de keukenloods met de vervoerder. Dit heb ik zelf met de vervoerder moeten oplossen. De keukenloods bood geen ondersteuning. Daardoor is de zending twee dagen later aangekomen. Een misser in de service

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

dientje148 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
konden snel vinden wat we zochten. bestellen ging makkelijk.

Service
onze keuze bleek niet niet meer in productie te zijn, zodoende hebben wij de opvolger gekregen voor hetzelfde geld.

Assortiment
veel keuze, voor elk budget

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schilder 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
breed assortiment

Service
van hoog niveau

Assortiment
breed keuze genoeg

Aanbeveling
makkelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
service gewoon correct

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

veerman 22-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Een foutje in de beschrijving waardoor 2 keer moeten bellen,daardoor meer kosten moeten maken.

Service
Prijs werd keurig aangepast.
Fornuis is op tijd geleverd.
Keurig de oude meegenomen.

Assortiment
Blijft toch een dure aankoop.

Aanbeveling
Naar tevredenheid geholpen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjaak van Everdingen 21-07-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ondanks drukte toch nog geholpen

Aanbeveling
enorme keus en goede en bekwame behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico D 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig zoeken en selecteren

Service
levering keurig volgens afspraak

Assortiment
volgens mij voldoende

Aanbeveling
gezien de beoordeling op de eerdere vragen is een 8 logisch

Extra toelichting
één minpuntje; had gevraagd naar de maat van een afvoer en kreeg al antwoord "120mm". bleek bij levering echter 150mm te zijn. was geen probleem, maar is wel slordig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martens 21-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vragen worden direct beantwoord, snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure en geen verrassingen achteraf

Service
Tijd van aflevering was keurig doorgegeven, geen hele dagen thuiszitten en bestelling op tijd afgeleverd

Assortiment
mooie prijs bij het gezochte artikel

Aanbeveling
Goed en Goedkoop

Extra toelichting
Voor herhaling vatbaar wat ons betreft!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Bracke 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zoek naar een vaatwasser, deze was zo gevonden, alles overzichtelijk op de site, de filter criteria maakte het helemaal gemakkelijk.

Service
Levering pas 3 weken later was geen probleem, netjes dag tevoren een mail en telefoontje over het tijdstip dat de vaatwasser geleverd werd.

Assortiment
Bijna alle merken zijn vertegenwoordigd, en of het nu om een complete keuken gaat of alleen apparatuur, alles is aanwezig in alle maten en kleuren.

Aanbeveling
Absoluut een topper.

Extra toelichting
Vaatwasser die we wilden was niet meer verkrijgbaar, een nieuwer, en duurder, model is voorgesteld voor de prijs van de vaatwasser die we eerst op het oog hadden. Keukenloods brengt klantvriendelijkheid en service naar een hoger level. We hebben nog een fornuis en afzuigkap nodig, zeker weten dat we deze bij keukenloods gaan halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

attie 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft niet meer naar de winkel

Service
het telefonisch contakt was prettig.
heb nog geen mankement dus daar kan ik niet over oordelen of de service goed is.

Aanbeveling
de prijs is goed

Extra toelichting
bij de aflevering zou het prettig zijn als het produkt uitgepakt werd en gecontroleerd op fouten en dat de verpakking meegenomen werd. de aflevering geef ik het cijfer 5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Visser 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vooral omdat je bij het afleveren kon pinnen!

Service
Net geen 10 omdat er nog een belletje achteraan ging!!

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Alles oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noort 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Volgende dag in huis. TOP

Service
Nog niet echt mee te maken gehad ik ben een nieuwe klant dus vandaar

Assortiment
Ruim assortiment in elke prijsklasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W van der spoel 20-07-2015 In de winkel gekocht
schouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Over zichtelijk

Service
Klant vriendelijk

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Ruim op gezet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Heb tel. info gevraagd en heb na dit telefoontje een mail gekregen waarop mijn vragen, wensen duidelijk werden toegelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van der harst 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk en eenvoudige zoekcriteria

Service
zeer snelle respons tijd op vragen en keurige afwikkeling bij problemen

Assortiment
grote keuze mogelijkheden

Aanbeveling
geen enkel probleem ondervonden en vragen resp. opmerkingen werden direkt beantwoord c.q. opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald Joldersma 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plaatsing conform afspraak,

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
We hadden meerdere apparaten besteld. Op 1 apparaat heeft keukenloods wat langer moeten wachten en dit werd heel goed gecommuniceerd naar ons.

Extra toelichting
Veel keus en scherpe prijs. Zeker als je meerdere artikelen tegelijk besteld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zoeken en kiezen is eenvoudig. De bestelling en betaling wijzen zichzelf. Indien op voorraad, snelle levering.

Service
Na controle bleek het geleverde niet compleet, dit werd zeer goed en snel opgepakt en geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Overeenkomstig het onder Gemak, Service en Assortiment behaalde beoordeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

George 20-07-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het aan te schaffen apparaat was toevalligerwijs zowel als voorbeeld ingebouwd als los in de winkel aanwezig. Hierdoor erg makkelijk om een goed beeld hiervan te verkrijgen.

Service
Op elke mogelijke manier werd geprobeerd aan de wensen te voldoen. Afspraken werden stipt opgevolgd en er werd mee gedacht.

Assortiment
Reeds via internet gezocht dus slechts voor één type apparaat in de winkel geweest. Assortiment was dus geen criterium. Prijs week af van die op internet maar was geen enkel probleem, apparaat werd voor de internetprijs geleverd.

Aanbeveling
Prettig geholpen door verkoper. Er werd tijd genomen om ons volledig te informeren. Voldoende kennis aanwezig, ook informatie om zelf te installeren en advies hierover werd zonder probleem gedeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DW Beek 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles redelijk goed te vinden, foto's aan de kleine kant

Service
Goed, vlot

Assortiment
Voldoende keus, in meerdere prijs klassen. maar zelf wist ik al welke ik wilde

Aanbeveling
Goede webwinkel, makkelijk qua bestellen, betalen en goede service hoe afleveren geregeld is

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een overzichtelijke winkel

Service
had een aantal vragen over het product , en werden me keurig verteld

Assortiment
heel veelkeus

Aanbeveling
heel veel keus en waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronnie 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zegt genoeg

Service
Alles volgens afspraak.

Assortiment
Groot genoeg voor elke prijsklasse.

Aanbeveling
Kan ook een 10 geven maar dan valt er niks meer te verbeteren.

Extra toelichting
Verdere toelichting niet nodig. In een woord samengevat SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Keizers 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoelstoel te bestellen op een duidelijkeduidelijke en overzichtelijke website.

Service
Snel en gratis aan huis bezorgd met een duidelijke richttijd. Vragen worden dood de helpdesk snel en vakkundig beantwoord.

Assortiment
Breed en overzichtelijk met zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Een aanrader!

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn eerste contact met de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews