Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Naam3002015 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon via internet of zelfs persoonlijke hulp

Assortiment
Bijna alle merken te koop

Aanbeveling
Gewoon een iedre die het horen wil

Extra toelichting
Grote keus, lage prijzen, iemand anders goedkoper, krijg je het ook voor die prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Cooper 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de site raadplegen, keuze maken en bestellen .

Service
Telefonisch overleg gaf extra duidelijkheid over leveringstermijn

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Ik kreeg de tip ook van een vriend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrie248 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken was gemakkelijk, er is voor elke prijsklasse wel iets te vinden. Maar het is helemaal gemakkelijk als je weet wat je wilt.

Assortiment
In elke prijsklasse is iets te vinden.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo uit Gouda 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk website, snel alles gevonden.

Service
Prima geholpen in de winkel en alles volgens afspraak geleverd. Via de mail keurig geinformeerd.

Assortiment
Gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Goede rpijs, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ponda 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden op internet

Service
Correcte behandeling van vragen en duidelijk antwoord op de vragen.

Assortiment
Geen goede motivatie. Heb bewust naar dat artikel gezocht.

Aanbeveling
Was zeer tevreden en zal een positieve aanbeveling doen aan anderen.

Extra toelichting
Dik tevreden goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

janverheul 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
goede service en snelle levering

Assortiment
je kan op de site alles goed vinden

Aanbeveling
zou ik zeker doen

Extra toelichting
goede en snelle levering oude product word mee genomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23Dana05 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S middags besteld volgende dag geleverd

Service
Model was niet meer op voorraad hebben voor t zelfde geld een duurder model gekregen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon makkelijk online te bestellen en komen hun afspraken na

Extra toelichting
Goede Internet site en als je vragen hebt zijn ze makkelijk telefonisch te bereiken en verder gewoon goed en netjes geholpen zeker het aanraden waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Booms 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wij bestellen al een paar jaar apparatuur bij Keukenloods voor onze interieurprojecten en dit gaat altijd goed. Mocht een uitgekozen product ineens niet meer voorradig zijn, worden er gelijk alternatieven aangeboden. Een scherpere prijs vind je bijna niet en ook bezorging gaat altijd prima (in goed overleg).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostmar 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
al op de website rond gekeken voordat we naar de winkel gingen en dat was erg prettig en overzchtelijk

Service
Service in de winkel was erg goed. Er is goed uitgelegd wat de verschillen waren in vaatwassers en meegdacht wat voor ons een goed machine zou zijn

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding met snelle levering en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chninkel 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke site met genoeg medewerkers die je gelijk kunnen helpen

Service
bestelde artikelen zouden week 25 uitgeleverd worden, maar omdat ze eerder binnen waren dan gepland ben ik gelijk op de hoogte gesteld en kon ze eerder ophalen

Assortiment
ja je kan alle artikelen vinden om een zeer luxe keuken samen te stellen en de prijzen zijn concurerend

Aanbeveling
ik ben ook aanbevolen door iemand en ik geef het ook weer door

Extra toelichting
kortom gewoon fijn gewinkeld bij de keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B Seerden 19-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
op mijn gemak met een kop koffie uitzoeken wat het beste bij mij past

Service
Je wordt via de email op de hoogte gehouden en hoe laat alles wordt bezorgd

Assortiment
keuze genoeg en ik kan direct vergelijken wat het ergens anders kost

Extra toelichting
Prima winkel keuze genoeg wil je het graag van te voeren bekijken er zijn diversen fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Sponselee 19-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
Nette montage en afvoer van oud materiaal

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal al mijn vrienden en kennissen U aan bevelen

Extra toelichting
Uitstekend product ,niet te duur en netjes af geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fien1971 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel

Service
Snelle en vlotte levering

Assortiment
Grote keuze in merken en kwaliteiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant opmeer 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles in 1 kort telefooontje geregeld

Service
dinsdag besteld donderdag tel dat afwasmachine binnen was.. minpuntje bezorging dan pas week erna. Dus opgehaald.
dat wel weer netjes geregeld

Assortiment
gezochte machine direct geregeld

Aanbeveling
prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V.Visser1975 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke vergelijken en bestellen via de website

Service
Zeer snelle service. Vriendelijke uitleg via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennygroen 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Service was super, snelle reactie op mijn vragen via mail. Helaas 2 apparaten besteld en beide keren een ander model geleverd wegens het niet leverbaar zijn van de ander. Het bestelde type stond wel als direct leverbaar aangeboden..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nicole Bots 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar maal gebeld voor informatie en overleg. Duidelijke uitleg en flexibele houding

Service
Verandering van bestelling geen probleem.
Verandering van afleveringsadres geen probleem.
In verband met vakantie geen probleem om de retourtermijn te verlengen

Assortiment
Prima assortiment met ruime keus.

Extra toelichting
Alle vorige motiveringen op een rij laat een zeer tevreden klant zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peters1967 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
beetje op je gemak voelen in de winkel er komen klanten die wat willen kopen en niet minderwaardig dat er alleen maar een koelkastis

Service
bezorging is een dikke 10
personeel op vrijdag avond inGaanderen een4

Aanbeveling
hang er vanaf wat ze nodig hebben

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lea1970 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was erg duidelijk en makkelijk.

Service
erg fijn dat jullie de oude apparatuur mee terug namen.
en met bellen konden jullie alle vragen beantwoorden.

Assortiment
we hebben gevonden wat we zochten voor een mooie prijs,
ik heb 16 jaar een Bosch gehad en hoop met deze koelkast van Bosch ook zo lang te doen.

Aanbeveling
overal het goedkoopst en super service!

Extra toelichting
erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnn 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Per email de maten van de oude koelkast doorgegeven. Op basis daarvan werd meteen een nieuwe passende koelkasr aangeboden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter NH 18-06-2015

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar, via internet ook maar niet alle medewerkers weten goed de finessen uit te leggen

Service
op tijd, netjes afgewerkt, netjes personeel (bij mijn bezorging natuurlijk)

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
op tijd, netjes afgewerkt, netjes personeel (bij mijn bezorging natuurlijk); goede prijs, kijk maar naar de concurrentie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VriesL 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoveel merken en duidelijk overzichtelijk website

Service
ontzettend aardige en handige heren kwamen installeren

Assortiment
grote variatie

Aanbeveling
jammer dat ik keukenloods niet eerder heb ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tacoboezaart 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk uitzoeken

Service
Verkeerd besteld geen probleem zo om te ruilen

Assortiment
Niet alles opvoorraad maarja

Aanbeveling
Dit is de 2 keer via deze site.

Extra toelichting
Voor een tweede keer weer goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 2015 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gaat er gemoedelijk en vriendelijk aan toe

Service
Goede af handeling en klant vrieindelijk

Assortiment
Heel veel in aanbod

Aanbeveling
Aan iedereen die aan ons vragen waar hebben jullie de apparatuur vandaan

Extra toelichting
De toenadering en advies van de winkel in Amsterdam wat heel erg goed tevens goed raad bij introductie van apparatuur Klant vrieindelijk een 12

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rijswijk 17-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan online, dat is erg prettig.

Service
Flexibiliteit en het oplossen van problemen is misschien wel een 10. De ruimte om te dealen is er ook, in positieve zin!
Wat echter beter kan is de telefonische bereikbaarheid van de verkoper in de winkel.

Assortiment
Assortiment van werkbladen en fronts, voor ons de belangrijkste ingredienten van de keuken, is supergroot

Aanbeveling
Flexibel, oplossingsgericht en betaalbaar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

de Vonnies 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede begeleiding

Service
problemen goed opgelost

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer prettig geholpen

Extra toelichting
goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer prettig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Goossens 17-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Via internet beste prijs gevonden en eenvoudig online besteld; later per e-mail bericht ontvangen voor aflevering.

Assortiment
Ruime keuze ook in andere producten.

Aanbeveling
Betrouwbaar adres voor aankoop van keuken apparatuur tegen beste prijs.

Extra toelichting
Als je denkt goede koop te doen online, kijk dan voor je besteld eerst ook even bij de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kuper2000 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te zoeken en te bestellen

Service
op tijd bezorgd

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Borst 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een goed en prijs technisch zeer aantrekkelijk product kunnen kopen/bestellen via deze site dat wil je toch graag als consument!

Service
Super de te goed bon was niet meer voorradig maar werd keurig netjes na gestuurd.

Assortiment
Zeer ruim en snel beschikbaar!

Aanbeveling
Vanwege mijn persoonlijke goede ervaringen.

Extra toelichting
Mijn laatste 3 grote aankopen zijn allemaal via deze site gegaan en bij de volgende zal ik als eerste weer op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Derks 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk juiste product zoeken en vinden

Assortiment
Zover ik iets nodig had, filter, genoeg keuze.

Aanbeveling
Goed en snel gel

Extra toelichting
Goed geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellla 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is prima maar belangrijker is dat de medewerkers zeer behulpzaam zijn.

Service
Na afloop was de bestelling goed te volgen door alle informatie.

Assortiment
Het exacte product was niet aanwezig maar door eenzelfde soort product van een ander merk toch goed te beoordelen.

Aanbeveling
Groot assortiment dus makkelijk te vergelijken.

Extra toelichting
Al met al een prima product gekocht voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam Rijk 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vergelijken, en als je twijfelt kijk je naar de beoordelingen van de klanten over het product

Service
fijn dat ze het oude product ook nog mee nemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bouwer2910 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webwinkel van keukenloods is duidelijk en producten zijn makkelijk terug te vinden. Zowel advies via de chat als telefonisch is makkelijk.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levertermijn.

Assortiment
Alle producten die ik gezocht heb via keukenloods heb ik erop terug gevonden.

Aanbeveling
topwinkel, de goedkoopste!

Extra toelichting
De winkel voor keukenonderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina V 16-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk. Als je meerdere producten bestelt en vooraf even belt, dan maken ze een mooie prijs voor je.

Aanbeveling
Veel apparaten zijn hier het goedkoopst te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden mensje 16-06-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk ingericht
Dus alles is makkelijk te vinden. Betalen met pin bij aflevering is ook zeker een plus punt
Parkeerplekken zijn alleen wat zuinig

Service
Perfecte service, een artikel wat niet in de winkel aanwezig is wordt laten zien op internet door verkoper

Assortiment
Grote keuze is alles en veruit de goedkoopste in de omgeving

Aanbeveling
Klantvriendelijk, wordt meegedacht en ook nog eens goedkoop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona-40 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijke bezorger, en op de afgesproken dag werd het artikel geleverd. Pakket was netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fugazi76 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak van online shoppen, goede selectie-criteria.

Service
Kan niets negatiefs bedenken

Assortiment
Heb niet kunnen vinden wat jullie niet verkopen op witgoed.

Aanbeveling
Groot assortiment, conkurende prijzen

Extra toelichting
Groot assortiment, concurende prijzen, goede advisering en snelle levering, uitstekende service, en te bestellen vanuit je stoel achter de pc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rklerks 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website, handig te filteren, op zondag besteld en via iDEAL betaald, maandagmiddag werd de koelkast al geleverd.
Wat wil je nog meer, top toch?!!

Service
Had never niet verwacht dat we de koelkast, op zondag besteld, al maandagmiddag zouden hebben. Waren (en zijn) er erg blij mee!

Assortiment
Wij waren op zoek naar een inbouw koelkast, hadden al wat typenummers van iemand gekregen om is naar te kijken... en is allemaal makkelijk terug te vinden, duidelijke omschrijving, voldoende keuze.

Aanbeveling
Onze ervaring was er 1 om in te lijsten, dus ja, zou Keukenloods zeker aanbevelen...

Extra toelichting
Alles bij elkaar opgeteld, gemiddeld een 9.5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent en janet 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel via de chat, de winkelwagen of via de winkels. Top

Service
Bij ons kwamen steeds wat spullen erbij, binnen de minuut geregeld

Assortiment
Groots

Aanbeveling
Service, keuzes. Het is all in

Extra toelichting
Makkelijk om te bestellen, het wordt geleverd in kleine tijdsvensters, dus niet een dag thuis zitten wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franciscus 1964 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hebt alles bij elkaar staan zodat je een hele keuken bij elkaar kan zoeken zonder je al te veel in te spannen

Service
Het personeel in Zaandam is super

Assortiment
Ik mis de accessoires voor de smeg gasfornuis in de winkels

Aanbeveling
Ik vind zelf het personeel in Zaandam het klant vriendelijkst, alleen vind ik het niet kunnen dat ik een vries/koelkast en een 6-pits gasstel koop en veel geld kwijt was en iemand anders naast me een fles drank krijgt terwijl zijn aankoop bedrag meer dan de helft minder was en ik niks kreeg, dit kan je niet maken bij niemand iedere klant is toch hetzelfde waard??

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

de wit 61 16-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles op voorraad uitgebreid assortiment

Service
met sms goed op de hoogte gehouden ,goede bezorging volgens aan gegeven tijd.Alles prima in orde.

Assortiment
ruime keus en goed aangegeven wat wat is

Aanbeveling
alles prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd M 1967 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ene dag besteld....
Volgende dag in huis!!

Service
Bestelling gedaan en zagen na bevestiging dat het een andere was dan dat wij hadden besteld.
Gebeld....geen probleem.
De duurdere gekregen voor het zelfde geld!!

Assortiment
Voldoende aanbod!!!
Goede prijzen.

Aanbeveling
Goed behandeld met het verkeerd product.
Wij zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
Zo door gaan en wij zullen misschien wel weer een keer iets bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritgier 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Ennema 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gevonden op de website. Gemakkelijk besteld via telefoon, en ook nog een speciale prijs.

Service
Vaatwasser moest apart besteld worden, binnen een week thuis geleverd.

Aanbeveling
Goeie service voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.W. Schol 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
nog geen service nodig gehad

Aanbeveling
manier van reageren op de colega winkeliers prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Stijn 55 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website werkt goed, helder en snel

Service
deel bestelling was later leverbaar, direct mail bericht en vervangend toestel uitgekozen.

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny1950 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je gemak op de pc uitzoeken.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel.Duidelijke uitleg over de apparatuur en verzending.

Assortiment
Zeer ruime keuze van vele merken.

Aanbeveling
Onze ervaring was heel goed en zullen het zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Is ons goed bevallen. Vriendelijk en deskundig personeel. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariana Johnson 15-06-2015 In de winkel gekocht
schepenbergweg 34
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik werd geholpen met heel veel geduld

Service
zeer goed op alle vragen een goed antwoord

Assortiment
prima

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de service die ik gekregen heb

Extra toelichting
Het was mee een waar genoegen dat ik daar in deze winkel mocht zijn. Servies met een smaill.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alekcei 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webpage. Belangrijk vond ik dat recensies producten door andere klanten dat zichtbaar waren. Zowel positieve als kritische recensies.

Service
Ik ging voor de "dagprijs-aanbieding" per telefoon. Kordaat en vriendelijk kreeg ik een beter alternatief aangeboden voor eenzelfde prijs. De verkoper werkt dus pro-actief mee bij je keuze.
Geen extra kosten, volgens afspraak geleverd en betalen per pin bij aflevering. Chauffeur was zeer beleefd en behulpzaam.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en volledig. Niet alle merken zijn vertegenwoordigd, maar dat is ook niet nodig. Beter een concurerend en goed assortiment dan een populair allegaartje van producten. Voldoende producten in dezelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Overbodige vraag: reeds aanbevolen aan een nieuwe klant!

Extra toelichting
Goed bedrijf verdient een goede beoordeling. Al geef ik nooit een 10. Je moet altijd streven naar beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank111985 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden via de bekende zoekmachines. Even bellen, dagprijs doorgekregen en snel kunnen bestellen. Duidelijke communicatie aan de telefoon en per email

Service
Vriendelijke sales en aftersales afdeling. Oog voor de klant en denken goed mee. Prima service.

Assortiment
Ondanks dat de inductieplaat erg moeilijk aan te komen was, had keukenloods hem wel. Snelle levering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Geen negatieve feedback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews