Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kulkens 01-12-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op zondag open

Service
keurige advies en hulp bij keuze

Assortiment
voor mij genoeg keuze

Aanbeveling
soms wat lange wacht tijden ivm drukte in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Deskundige mensen achter de telefoon

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Goede service na de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan van Hees 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel contact,snel antwoord.

Service
uitstekend

Assortiment
genoeg vergelijkings materiaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stal 01-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel via de site als de winkel gaat winkelen gemakkelijk. Bestellen in een mum van tijd gebeurt.

Service
Deskundigheid is zeer zeker aanwezig. Duidelijk en er wordt niet omheen gedraaid. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Geen vraag is te gek.

Assortiment
Assortiment op de site is uitgebreider als in de winkel. Onze ervaring is wel dat wij graag het artikel ook daadwerkelijk zien en kunnen bekijken. Op de site zijn de artikelen vaak niet uit te vergroten(dat is ook het enige minpuntje).

Aanbeveling
De winkel heeft een duidelijke doelstelling. Deze maken ze waar. Is de prijs elders lager wordt deze desnoods aangepast. Voor ons waren ze zeker de goedkoopste!

Extra toelichting
Winkel met deskundig personeel. Ze maken waar wat ze zeggen. Geduldig en plezierig om te winkelen en middels de site om naar te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Megens 01-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk,en mooi opgezet.

Service
perfecte service,en heel vriendelijk.

Assortiment
een groot assortiment,dus keuze genoeg.Van goedkoop tot duur.Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Een 10,dus.

Extra toelichting
We hebben de hele apperatuur voor onze keuken hier gekocht.En zullen we de volgende keer weer doen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide product beschrijving.
Op zondag bereikbaar voor info
Erg goede website
Makkelijk bestellen

Service
Levertijd volgende dag
Bezorgtijd via mail verstuurd.
Geleverd op de aangegeven tijd

Assortiment
Heel groot assortiment
Makkelijk te vinden
Scherpe prijzen

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over:
het product
de info
de prijs
de levertijd
de aflevering en dan ook nog het meenemen van het defect product (dubbeldeurs koelkast)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Accurate en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende en goede prijs

Aanbeveling
No nonsense winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie de Jong 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de PC gekeken welke en in de winkel het advies gevraagd en besteld.

Service
Kwam de afspraak na

Assortiment
Zaten in de verbouwing niet veel kunnen laten zien.

Extra toelichting
Betaalbare prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boudewijn 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen en volgende dag de juiste oven in huis

Service
Oven was niet leverbaar, kreeg nieuwer model voor dezelfde prijs.

Assortiment
Kreeg wat ik zocht tegen een goede prijs

Aanbeveling
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Extra toelichting
Goed en snel geregeld, hadden volge de dag nieuwe oven nodig en hebben die ook op tijd ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Hermans 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk assortiment met de nodige specificaties.

Service
Steeds snel en correct reageren op vragen gesteld via mail. Zowel telefonisch als per mail antwoord.

Assortiment
Grote keuze, prijs-kwaliteit is relevant.

Aanbeveling
Erg correcte afhandeling van de bestelling volgens de wensen van de klant.
Goede afspraken qua levering, ook in België. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site

Service
Niets op aan te merken!

Assortiment
Ruime keuze, ook in de betere zuinigheidsklasses

Aanbeveling
Scherpe prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, productbeschrijvingen en gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle levering en vriendelijk telefonisch contact.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Toegankelijk en scherpe prijzen voor hoogwaardige producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny Knop 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed ,overzichtelijk ,duidelijk , makkelijk vanui huis !

Service
snel en op een tijd wat de klant wil Klasse

Assortiment
soms wil je wat meer zien !

Aanbeveling
het is een mooie duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste producten zijn gemakkelijk te vinden en te bestellen

Assortiment
Groot assortiment op keuken- en aanverwant gebied

Extra toelichting
Het bestelde is goed verpakt en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Sanglier 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, alle info bij de hand.

Service
goed geholpen aan de telefoon

Assortiment
in 90 cm breed ovens, mag wat meer keuze aangeboden worden

Aanbeveling
derde keer dat ik bij jullie koop en elke keer met tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hinko en Lisette 01-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke website, fijne zoekfunctie.

Service
Goede communicatie over de levertijd per mail.

Assortiment
Ook als men het product niet heeft, denkt men mee in alternatieven.

Aanbeveling
Fijne winkel, goed geholpen, kundig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Haage 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle service

Service
snel en krachtig

Assortiment
Genoeg keuze en niet duur

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel ook aan mijn vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Geen en ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
overzichtelijk

Service
2 dagen levertijd. Werd 5 dagen levertijd en als ik er niks van gezegd had was de levertijd nog langer geweest.

Aanbeveling
levertijd klopte niet, waardoor ik in de problemen kwam.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Carel 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke info bij de producten op de site...

Service
alles volgens afspraak geleverd, goede informatie voorafgaand aan levering

Assortiment
zeer breed aanbod op de website

Aanbeveling
dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Callinghe 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website
Goed en makkelijk te selecteren op onderwerp, merk, prijs

Service
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan
Meedenkend

Assortiment
Bijna alles is te bestellen
Je ziet zoveel dat je eigenlijk te veel ziet aan wat er nog meer te koop is

Aanbeveling
Goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AC Berghuis 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed zoeken en vinden op de site van Keukenloods + nuttige toelichting o.g.v. vragen klanten

Service
attent, maar soms wel even nodig om zelf in actie te komen

Assortiment
breed en goed,scherpe prijzen

Aanbeveling
gewoon tevreden met verleende diensten

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was heel gemakkelijk om een artikel te vinden en te bestellen

Service
De service was goed de levering ook. Ik kreeg alleen een bericht met de tekst dat ik mijn bestelling kon ophalen terwijl ik had aangeven dat het opgestuurd zou worden. Dit bleek een vergissing te zijn maar daar heb ik wel over moeten bellen. Niet echt heel handig, vandaar de 7.

Assortiment
Verder geen toelichting.

Aanbeveling
Al met al een prima winkel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi ruim overzicht van veel aanwezige apparatuur

Service
R. heeft ons fantastisch geholpen, niet opdringerig. En een goed advies: ga eerst thuis nog maar even meten. Dat hebben we gedaan en komen daarna natuurlijk voor de juiste prijs bestellen.

Assortiment
Bijna alles staat ook in de winkel

Aanbeveling
Zo'n ruime winkel zie je bijna nergens. Nadat de Vrijbuiter is vertrokken is de showroom nu giga groot.

Extra toelichting
Ook de inbouw door Sander was voortreffelijk. Steeds meedenken hoe de apparatuur het meest fraai en toch efficient kon worden ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaandrager 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,0

Gemak
Goed bereikbaar en afdoende parkeer plaatsen.

Service
De koelkast is netjes conform afspraak afgeleverd en gelijk op de plaats gezet. Tevens wordt er alles aangedaan om beschadigingen te voorkomen, zo wordt er gewerkt met dekens om beschadigingen aan bijvoorbeeld de vloer te voorkomen.

Assortiment
Duidelijke uitleg over de diverse koelkast modellen waardoor er een beter keuze door ons gemaakt.

Aanbeveling
Vriendelijke ontvangst en kundig personeel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sven 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonische besteld, pinnen aan de deur.

Service
Pakket kon geleverd worden op een voor mij prettig tijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid assosrtiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Durville 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helder, duidelijk en overzichtelijk. Alle informatie is aanwezig.

Service
Door persoonlijk contact wordt het gevoel van een winkel gegeven. Voordeel is dat je alleen contact met een verkoper hebt als daar behoefte aan is.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
In de webwinkel is alle informatie aanwezig, verdere afhandeling correct je wordt steeds op de hoogte gehouden. Installatie door vakkundig personeel en betaling pas als alles OK is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanette schouten 01-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Belde, en zeer vriendelijk geholpen, had t binnen 2 dagen thuis

Assortiment
Zocht ook nog een bepaalde droger maar zat niet in t assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk vriendelijk goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk kiezen, bij de vragen die ik nog had kreeg ik direct een competente medewerker aan de telefoon en heeft me prima geholpen

Service
Prima geregeld, enige puntje was dat er niet direct duidelijk was dat bij een 24 uurs levering geen montage kon zitten. Dat staat alleen in de kleine lettertjes.

Assortiment
Kon niet bedenken wat ik nog meer had willen zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Onze vaatwasser ging kapot. In de showroom een nieuwe uitgezocht en besteld. Binnen een kwartier allemaal geregeld. Via de website een time-racket gekregen voor de bezorging. Gaat allemaal erg soepel!

Service
De service is erg goed. Heb je een probleem, dan wordt het opgelost. Wij hebben een verhoogd aanrechtblad waardoor we initieel de verkeerde vaatwasser kregen. Deze werd echter direct omgeruild voor de juiste, snel en zonder problemen!

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Goed assortiment, snelle levering en prima service.

Extra toelichting
Een paar jaar geleden hebben wij ook zaken gedaan met Keukenloods.nl en ook toen niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er werd automatisch een voorstel gedaan van een beter apparaat voor dezelfde prijs

Service
Alles comform afspraak afgehandeld

Assortiment
Kan ik niet verder beoordelen maar heb specifiek op één apparaat gezocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heistek 30-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime winkel, overzichtelijk.

Service
Snelle reactie op vragen.

Assortiment
We missen alleen vrijstaande fornuizen. Verder ruim assortiment

Aanbeveling
Prettig geholpen, goed personeel. Goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke en toegankelijke site

Service
had wat vragen over een product,vulde mijn telefoonnummer in er werd binnen 15 minuten terugebeld.

Assortiment
genoeg keuze,en tegen goede prijzen

Aanbeveling
goede en betrouwbare site

Extra toelichting
Alles is netjes geregeld,snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Husk 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via web-site gekocht duidelijk weergegeven met de juiste maten

Service
bij tel. contact vriendelijk en duidelijk

Assortiment
groot

Aanbeveling
wij konden maar kleine inbouwmagnetron plaatsen, zijn goed geslaagd

Extra toelichting
prima bezorgdienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kok 27-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan er op je gemak doors open.Je word correct beholden .zeer goede uitleg van de apparateur.

Service
Goede afspraken

Aanbeveling
Zeer nette winkel.met zeer goed personeel.klasse

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

meijs 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
super. 6 jaar geleden keuken gekocht, ze konden ons zo helpen met welke vaatwasser wel/niet zou passen omdat ze de tekeningen van de oorspronkelijke keuken er zo bij konden pakken
Perfecte opvolging van de bestelling, actieve hulp bij het plannen van de plaatsing door de monteur.

Assortiment
Op internet zijn wel 40 bosch vaatwassers te kiezen, de voorselectie van de keukenloods hielp ons bij de juiste afweging!

Extra toelichting
We komen zeker bij de keukenloods terug en verwijzen regelmatig vrienden naar jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T Limburg 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Goede communicatie over levering en afhaalservice oude apparaten.

Assortiment
Prima assortiment tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Al met al uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonineo 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle informatie (technische data) over het product is beschikbaar.

Service
Goed bereikbaar via mail en telefoon.

Assortiment
Voldoende merken naar keuze.

Aanbeveling
Zie voorgaand.

Extra toelichting
Ga zo door. Product Montage filmpjes (zoals bv op youtube) van gelouterde vakmensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haartsen 26-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, gratis parkeren en de vaatwasser zo in de auto geschoven

Service
gewoon, zoals het hoort

Aanbeveling
mooie showroom en ze hadden waar we naar zochten. Hij was op voorraad en dus meteen mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 26-11-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
lekker dicht in de buurt met goede parkeermogelijkheden

Service
wel even problemen gehad met het verkeerde model koelkast.
Volgens mij had dat van tevoren beter uitgevraagd kunnen worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Epi60 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen was vlot en makkelijk

Service
Snel gebracht en terugkoppeling naar tevredenheid

Assortiment
Werkelijk alles is aanwezig

Aanbeveling
Snel, veel en veilig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brekelmans 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, beetje druk maar alles is te vinden.

Service
Koelkast geleverd met deuk in de deur. Werd direct geruild voor een nieuwe. Duidelijke informatie mbt orderstatus / levering, zowel per mail als sms.

Assortiment
Kunnen nagenoeg alles leveren.

Aanbeveling
Goede site, scherpe prijzen (altijd even bellen / mailen voor de beste prijs) en goede aftersales. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvan Moeyersons 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was gemakkelijk om een meer gedetailleerde beschrijving van een toestel te vinden en meteen te vergelijken met gelijkaardige andere toestellen.

Service
Snel en correct.

Assortiment
Heel veel keuze ,en in mijn geval de goedkoopste die ik kon vinden.

Aanbeveling
Hier trek ik een extra punt af omdat de betalingswijze ook voor België via visa en mastercard of gewoon een overschrijving zou moeten kunnen.
Volgens jullie laatste mail moest ik (enkel Belgen) zelfs cache (liefst gepast) betalen aan de chauffeur. Toen die bij me aankwam bleek dat ik ook bij hem kon pinnen.
Mindere communicatie en mogelijkheden voor Belgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Heijting 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vee keus. kan ten koste gaan van het zoeken

Aanbeveling
Volgende keer wel denken aan het retour nemen en automatisch het bedrag verrekenen met de nieuwe wel werkende koelkast

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wout 25-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Doelgericht inkopen. No nonsense.

Service
Er waren problemen met de uitlevering door de fabriek. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden.

Assortiment
ruie keuze. Heb vooraf de website geraadpleegd.

Aanbeveling
Prima winkel met ter zake kundig personeel.

Extra toelichting
Website erg goed. Helpt om doelgericht de winkel in te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Smit 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en selecteeropties, zeer gebruiksvriendelijk

Service
Ik had nog wat vragen omtrent de vaatwasser, ik werd netjes geholpen, zelfs in de avonduren nog bereikbaar wat erg prettig is.

Assortiment
Voldoende merken en types op voorraad.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, vriendelijke site en goed geholpen door de fijne medewerkers van Keukenloods!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corina 25-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het grootste gemak is de parkeergelegenheid en de ligging van de winkel. Je hoeft niet heel Alkmaar door.

Service
Ik had hem ook thuis kunnen laten bezorgen maar ik heb het product afgehaald,na een telefoontje.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel eigenlijk alleen aan door deze ene keer dat ik hier geweest ben maar we hebben gekeken op internet en daar was het product het goedkoopst en kwam qua maten het meest overeen.

Extra toelichting
Er werd mij gelijk verteld dat als er wat mee was ik beter direct de leverancier kon bellen ivm "schakeltjes" en dan kan je gelijk een afspraak maken met de leverancier zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jves 25-11-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ging snel en eenvoudig

Service
Binnen een week product in huis

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fred 25-11-2015 In de winkel gekocht
Wadinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel was lekker dichtbij in Wadinxveen

Service
We werden geweldig fijn geholpen en de levering was ook geweldig.

Assortiment
Volop mogelijkheden om te kiezen

Aanbeveling
We hebben de winkel al bij onze kinderen aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
uiteindelijk toch nog veel moeten bellen. Terugbel notities werden vaak niet nagekomen.

Service
vriendelijk aan de telefoon, terugbellen is er vaak niet bij, hoewel er wel terugbel notites waren achtergelaten

Assortiment
ruim in voorraad

Aanbeveling
prijzen en offerte traject is goed, levering lijkt ok, hoewel ik de apparatuur nog moet installeren, Daarin dus nog een voorbehoud.

Extra toelichting
Na de levering te hebben geïnsgtallleerd kan ik pas een finaal oordeel vellen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Manuel Ansems 25-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken. Logische indeling. Overal juiste prijskaarten met aanvullende informatie.

Service
Bij binnenkomst werden wij niet overompeld maar vriendelijk begroet. Na enkele minuten rondkijken kwam een vriendelijke medewerker ons helpen. Met de aankoop gaven wij aan het product elders goedkoper gezien te hebben en uit voorraad leverbaar. Na controle gaf deze medewerker aan dat dit inderdaad zo was en hij mee gaat in die laagste prijs.

Assortiment
Andere keukenloodsen zijn iets groter. Met meer assortiment om te bekijken voordat er gekocht wordt. Wij vonden het minder fijn dat uiteindelijk de koop wel in de winkel maar nog steeds via de webstore heeft plaatsgevonden omdat de producten niet op voorraad waren.

Aanbeveling
Spreekt voor zich na bovenstaande cijfers en motivaties.

Extra toelichting
Nee. Inmiddels andere keuken/apparaat zoekenden aan het aanbevelen om naar Keukenloods te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews