Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F C van Eijk 30-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en uitgebreid

Service
Prettig en goede info

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prettig geholpen

Extra toelichting
Ruime overzichtelijke winkel en prettig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Josee 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, ook telefonisch goed bereikbaar en prima uitleg bij product keuze.

Service
levering en montage mogelijkheden duidelijk en flexibel

Assortiment
Goede en grote verscheidenheid aan merken en prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
10+. Per abuis viel de keuken groter uit en paste het gasfornuis dat ik had besteld niet meer. Dit werd pas duidelijk bij levering. Het gasfornuis werd gelijk kosteloos teruggenomen en ik heb de volgende dag contact gehad om een kleiner gasfornuis te bestellen.

Extra toelichting
Normaal gesproken valt er altijd wel wat aan te merken, maar ik heb werkelijk waar alleen maar goede woorden over voor Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 30-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus en heel vriendelijk geholpen .

Service
Snellen levering

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Genoeg keus
Vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik beveel de zaak ook anderen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Baltus 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer nette ontvangst en klandizie

Service
snelle bediening en hulpvaardigheid

Assortiment
Dit volgens internet

Aanbeveling
Voor mij lekker dicht bij om te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GER 30-10-2015 In de winkel gekocht
ROOSENDAAL
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle korte lijnen

Service
goede duidelijke service , klant staat hier nog bovenaan

Assortiment
voor ieder wat wils , denken ook mee met klant

Aanbeveling
GOED ADVIES / BEGLEIDING DOOR GERT-JAN EN ZIJN TEAM

Extra toelichting
afzuigkap sloot niet 100% ; product werd direct zonder het bekende '' ja maar '' omgeruild voor nieuw product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem roffel 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer duidelijk, veel keus

Service
Levering iets langer gedacht dan verwacht, wel op afspraak geleverd nieuw in doos, goed verpakt

Assortiment
Prijs was zeer concurrerend

Aanbeveling
Gewoon een goede en betrouwbare shop

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ndoodeman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemak van uit je stoel

Service
behulp zaam

Assortiment
veel aanbiedingen

Aanbeveling
alles goed

Extra toelichting
bij de volgende bestelling het goede adres invullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter de Haas 30-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima voorlichting door personeel

Service
Er wordt aan de wensen voldaan.

Assortiment
Groot assortiment overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
Gewoon doen waarvoor je staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel is zeer overzichtelijk en ik heb snel kunnen vinden wat ik zocht. Daarnaast vond ik het erg handig dat het telefoonnummer rechts in beeld blijft. Zo kon ik voor de zekerheid even aan een verkoopmedewerker vragen of het door mij beoogde model vaatwasser wel zou passen.

Service
Voor het bestellen even gebeld met een verkoopmedewerker, om er zeker van te zijn of de door mij beoogde vaatwasser zou passen. De telefoon werd snel opgenomen, ik belde rond 20.00 uur. Vriendelijk en kundig te word gestaan.

Na bestelling kreeg ik al vrij snel een mail met daarin het bericht dat het door mij bestelde model niet meer leverbaar was. Ik heb voor dezelfde prijs een luxer model gekregen dat 130 euro duurder was. Dat vind ik een zeer goede deal!

Qua levertijd had ik gekozen voor bezorging op de volgende dag. De bestelde Bosch vaatwasser werd inderdaad de volgende dag rond 17.30 uur bezorgd en m'n oude vaatwasser werd netjes meegenomen.

Assortiment
Ik zocht een volledig geïntegreerde vaatwasser. Ik had vervolgens keus uit heel veel merken en modellen in allerlei prijsklassen. Zo vind je altijd wel een vaatwasser die binnen je wensen, eisen en budget past.

Aanbeveling
Ruim assortiment, goed bereikbaar per telefoon (ook 's avonds). Kundig en vriendelijk personeel, keurige levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean lobbinger 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb zeer vlot kunnen bestellen

Service
Zeer snelle levering en na tf bericht van chauffeur. Top.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en zal bij een volgende aankoop zeker bij uw winkel kijken of uw het betreffende artikel in voorraad hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Made 30-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ondanks verbouwing vriendelijk en goed geholpen

Service
meedenken met levering, en tips over aansluitingingen

Assortiment
goed assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
heb ik al gedaan, klanten van mij geadviseerd om naar jullie te gaan, voor nieuwe apparatuur.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koomen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte telefonische ondersteuning, en een duidelijke bestel en zoek website, en een snelle levering

Service
goede telefonische ondersteuning snelle levertijd
een betrouwbaar adres

Assortiment
een heel ruim assortiment, snel vinden van artikelen,
tegen een scherpe prijs in een woord top

Aanbeveling
wij hebben geen enkel minpunt kunnen on-dekken,
en zijn een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Hartman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goede en snelle service. Bezorger hielp goed alles naar de juiste plek te krijgen.

Assortiment
groot assortiment aan keuze; ze hebben in elk geval precies wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Timmerman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, prima geregeld

Service
Afspraak is afspraak bij de Keukenloods, top!

Assortiment
Veel keuze, prima gewoon

Aanbeveling
Is een topzaak

Extra toelichting
Nu 2 keer iets besteld, beide keren op tijd geleverd, tegen een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van der Wildt 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie duidelijke website.

Service
Snel, accuraat en duidelijk

Assortiment
Ruime keuze, in alle prijsklassen

Aanbeveling
Alle informatie is duidelijk en de aflevering verloopt perfect volgens afspraak

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkmaar 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen , snel en gemakkelijk

Service
Telefoontje en een e-mailtje voor het doorgeven van aflever datum

Assortiment
Ruime keus uit diverse merken.

Aanbeveling
Goed is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettige website; product snel te vinden op website; goede beschrijving en nadere info over product op website

Service
prettige behandeling en product snel leverbaar

Assortiment
ruim assortiment tegen de laagste prijzen

Aanbeveling
ruim assortiment, betrouwbaar, snelle levering, scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen 30-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te installeren, alleen een uitgebreidere Nederlandse beschrijving had wel makkelijker geweest.

Service
Goede service, de koelkast die ik wilde was er niet. Kreeg een andere voor dezelfde prijs. Goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart N 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Onze koelkast heeft niet iedereen

Aanbeveling
Een grote winkel met lage prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lida graver 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken op webdite

Service
Me op de hoogte gehouden over vertraging

Assortiment
Zocht speciale maat en kon nog kiezen

Aanbeveling
Prima geregeld allemaal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willeke 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product wordt bij je thuis gebracht.

Service
Het product wordt bij je thuis gebracht op de afgesproken tijd. Zelfs betalen kan aan de deur.

Assortiment
Assortiment is groot.

Aanbeveling
alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klein 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijke zoekfunctie!

Service
Goed geïnformeerd, en accurate levering, prima!

Assortiment
Bij het zoeken bleek bij Keukenloods de meeste keuze te zijn.

Aanbeveling
Bijna een tien, maar er moet een uitdaging blijven...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site klantenservice met kennis

Service
Snel geholpen bij eerdere klacht over andere aankoop (fabrieks fout) snel opgelost

Assortiment
Veel keuze na het bellen goed telefonisch advies gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit je stoel aankopen

Service
voortreffelijke behandeling en afhandeling

Assortiment
ruime keus uit merken

Aanbeveling
Op grond van mijn ervaring met Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seh vranken 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Service
snelle en correcte levering.
duidelijke voorwaarden.
Deden ook niet moeilijk om een bestelling te versnellen.

Assortiment
ruime keuze en makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
gewoon top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke werkende, transparante website

Service
vaatwassertype niet meer voorradig, duurdere gekregen voor het zelfde bedrag

Assortiment
ruim assortiment in iedere prijsklasse

Aanbeveling
omdat ik een duurdere machine kreeg voor de zelfde prijs als de goedkopere versie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gurbe 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel en makkelijke communicatie en vlotte levering

Service
netjes in de garage gebracht

Assortiment
kijk voortaan eerst voor dit soort aankopen op deze site

Aanbeveling
korte communicatie en goede service aankoop was netjrs verpakt en onbeschadigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy Ross 29-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Er is goede en duidelijke service in de winkel en de producten staan op soort en de afdelingen zijn stijlvol ingericht

Service
Tijdens mijn bestelling van mij koelkast is mij alles duidelijk uitgelegd en werd er goed naar mijn mening geluisterd op een spontane manier

Assortiment
All hoewel de producten netjes staan aangegeven , ziet het er niet heel erg uitnodigend uit

Aanbeveling
Goeie winkel goeie en duidelijke service

Extra toelichting
geef graag mijn eerlijke mening ! En natuurlijk ontvang ik graag mijn centjes terug

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

riet van knippenberg 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed snel bestelt
zeer snelle levering met correcte chaufeur

Service
winkel goed bereikbaar leverafspraken geweldig
retourzending oke

Assortiment
de volgende bestelling ook bij keukenloods
van alle gemakken voorzien

Aanbeveling
gewoon perfect

Extra toelichting
een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van de website filterskom je tot een exacte keuze. De bestelling na een keuze gaat heel gemakkelijk en duidelijk

Service
Medewerker nog gebeld voor extra vragen en naar tevredenheid beantwoord. Snel, deskundig en vriendelijk

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Komt afspraken na, heb de artikel ergens anders goedkoper gezien, en de keukenloods ging ook direct voor de lage prijs zonder discussie .
Levertijden ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasen 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
one line veel keuze en makkelijk te bestellen

Service
bied een betere product als het desbetreffende product er niet meer is voor hetzelfde bedrag

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
naar bestelling dezelfde dag gebeld door de winkel om een afspraak te maken voor bezorging de volgende dag , en het oude werd meegenomen super services

Extra toelichting
Het product werkt boven verwachting een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te zoeken en de productinfo is uitgebreid.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Levering wordt goed in overleg afgestemd.

Assortiment
Zeer groot aanbod in de webwinkel

Aanbeveling
Heb de aankoop van mijn kookplaat en oven als zeer prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en zoeken en keuze vergelijken

Service
Doen wat ze beloven, snel geleverd, ingelicht over de juiste tijd en netjes binnen afgeleverd. Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Ruim voldoende om keuze te kunnen maken en veel uut voorraad leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ed 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online bestellen, goed telefonisch en per email bereikbaar.

Service
Uitstekend goede alternatieve voor dezelfde prijs

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Klomp 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is snel en makkelijk te vinden.

Service
We hadden een probleempje die werd snel opgelost.

Assortiment
Alles wat we nodig hadden was er.

Aanbeveling
Als je goede service krijg beveel je een winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 29-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
grote ruime winkel, per productgroep geordend voor ieder wat wils

Service
goeie service, niet opdringerig de verkoper heeft zelfs geholpen de aankoop in de auto te zetten :->

Assortiment
ruime keuze , heel divers en fijn om te bekijken cq uittesten

Aanbeveling
Volgende keer als er weer iets sneuvelt in deze sector dan ga ik zeker terug !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Eck 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internetsite, prettige telefonische
contact en aardig en bekwaam personeel

Service
Goede terugkoppeling van wanneer afhaalbaar en hulp bij het inladen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
nette en correcte afhandeling

Extra toelichting
ga zo door, ik weet jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Hannink 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
compleet programma, ook voor onderbouw apparatuur.

Service
ook telefonische goede en vriendelijke support, samen met de support afdeling kom je er altijd uit.

Assortiment
naast standaard keukenproducten dus ook de onderbouw machines, die vind je niet op all websites.

Aanbeveling
tevreden over Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ard 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is de tweede maal dat ik een product heb besteld bij Keukenloods Ik heb contact opgenomen met Keukenloods voor te bedanken voor de goede service
Dit kwam niet vaak voor werd mij verteld dat men achteraf belde voor te bedanken.

Service
Perfekt. geen woorden voor.

Assortiment
Super!!!! Volgens mij heeft Keukenloods het grootste assortiment wat via internet te krijgen is voor een zeer scherpe prijs. Hier kan geen andere site tegenop.

Extra toelichting
Nogmaals hartelijk dank voor de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar via internet en ook telefonisch goed geholpen

Service
Levering correct en op afgesproken tijdstip. oude vaatwasser werd later op de dag weer opgehaald.

Extra toelichting
Niet nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenloods 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk bestellen via internet

Service
super service, neemt de oude aperatuur weer mee

Extra toelichting
monteertekening van vaatwasser kan veel duidelijker. Deze die erbij zat was echt hokus spokus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitz 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veelkeuze in de winkel

Service
er loopt iemand mee om aan te wijzen waar alles staat verder moet je het echt zelf uitzoeken, voordeel goedkoop!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kate 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je loopt door de aanbieding, kan snel de jouwe vinden, n belletje en de instalateur belt jou voor n afspraak.

Service
Nette telefonist, vriendelijk tranporteur en instalateur

Assortiment
Keuze genoeg, tussen de diverse merken en A labels

Aanbeveling
Goede duidelijke site, vrij grote keuze en veel gemak

Extra toelichting
Had dit jaren terug moeten ontdekken, was ik goedkoper uitgeweest, dan hier in het dorp mijn aankomen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfons 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Zondag besteld, maandag in huis. Dagdeel levering keurig ontvangen.

Assortiment
Brede keus van heel goedkoop naar het duurdere segment.

Aanbeveling
Vaak leuke acties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovankk 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel laagste prijs gevonden en besteld. Kon met mobiele pin bij aflevering betalen.

Service
Inderdaad net voor 24.00u besteld en volgende dag in aangegeven tijdblok geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blom 29-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er is een ruime afdeling voor inbouwapperatuur. Dit is apart van de keukens. Helemaal top

Service
Erg vriendelijk geholpen en kennis vsn product. Erg prettig

Assortiment
Ruime keuze in meerdere prijsklasses

Aanbeveling
Prettige ruimte. Alles ruim opgezet. Goed overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thijs Boonstra 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet werkt perfect

Service
Zoals het hoort

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prettig om mee samen te werken

Extra toelichting
Werkt prima via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Tobias 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik heb de bestelling voor levering nog gewijzigd (andere afzuigkap en koolstoffilter) en dat werd zeer vlot opgepakt/verwerkt. Minder tevreden was ik over de aflevering. Deze zou tussen 7:15 en 10:15 plaatsvinden. Uiteindelijk kwam de chauffeur om 10:30. Omdat het afleveradres onze nieuwe woning is,waar wij nog naartoe moeten verhuizen, heb ik daar ruim 3,5 uur zitten wachten...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haase 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, makkelijk bestellen.

Service
Betere vaatwasser geleverd tegen dezelfde prijs, omdat de bestelde vaatwasser niet (zo snel) geleverd kon worden. Geleverd binnen 24uur.

Assortiment
Zeer veel keuze en goed overzichtelijk.

Aanbeveling
Kan niet beter. Zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews