Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annema52 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te benaderen (parkeren etc), snel besteld en meeste producten op voorraad, snel geleverd.

Service
Prima service, geode uitleg over diverse producten en vriendelijke behandelijk. Top

Assortiment
Genoeg producten, het maakt zelfs de keuze moeilijk.

Aanbeveling
Aan iedereen die nieuwe keukenapparatuur nodig heeft. De prijs is altijd de laagste in vergelijking met andere bedrijven.

Extra toelichting
Prima bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella1976 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super leuke, vriendelijke, kundige, toegankelijke service gehad. Denkt met je mee en heeft antwoorden op je vragen. Top! Ga zo door en in de toekomst kom ik zeker eerst hier shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reug 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Er is besteld telefonisch, verder was de site prima

Service
Prima service, alles op tijd en voldoende berichten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marc en Annick 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen probleem ervaren, alles verliep perfect

Service
Er werd de dag na de bestelling contact opgenomen om een afspraak te maken voor de levering in België.
De dag van de levering werd ik gecontacteerd om het juiste uur (ging iets later zijn) mee te delen.

Aanbeveling
Prijs was scherp. Bestelling en levering verliepen vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ninapina 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Toegangkelijke website, vlotte telefonische voorlichting en goed practisch en technisch advies. Spontane korting bij aankoop 3 inbouw keukenapparaten ( combimagnetron, gaskookplaat en recirculatieafzuigkap

Service
Zie hierboven!

Assortiment
Alle keukenapparaten die ik wilde waren voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koopmans1939 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te vindenen uit te zoeken

Service
snelle bezorging

Assortiment
overzichtelijk

Aanbeveling
goedkoper dan waar ook.

Extra toelichting
goede kennismaking met eerste aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

itsabird 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betreffende technische details vaak aan een half woord genoeg. Tijdens gesprek en opmaken order wordt geen detail over het hoofd gezien. Communicatie verloopt in prima sfeer. Deze zaken gelden ook voor het opmeten thuis.

Service
Nog geen service/support op gekochte artikelen nodig gehad, maar bezorging en opmeten getuigen van een prima service gerichte instelling.

Assortiment
Voor ons voldoende keuze en uitstekende kwaliteit.

Aanbeveling
Zelf uiterst tevreden, dus voldoende reden om vrienden/kennissen hiermee bekend te maken.

Extra toelichting
Is ons gewoon prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen naam8 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob_S_ 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide keus, alles makkelijk te vinden en goede uitleg naar aanleiding van onze wensen

Service
Prima uitleg gehad, alles duidelijk en vlot afgehandeld. Levering keurig op tijd

Assortiment
Zeer ruim assortiment in heel veel merken en uitvoeringen

Aanbeveling
Prima service, ruime keuze en duidelijke uitleg. Prijzen zijn prima !

Extra toelichting
Zoals hierboven, prima service en ruime keuze. Goede uitleg bij keuze apparaat. Goede prijzen en vriendelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debbyta 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was even zoeken en navragen hoe je de kleurcodering voor de boretti fornuis moet doorgeven

Service
Service is goed maar bij het navragen hoe je een ral kleur in mat moet doorgeven kreeg ik geen duidelijk antwoord en heb vervolgens zelf boretti gebeld

Aanbeveling
Altijd de goedkoopste prijs en goede service/ bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zegers119499 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
de juiste info/advies gekregen via de site.

Assortiment
ongelofelijk veel keus

Extra toelichting
Vooral de monteur die de nieuwe Bosch koelvriescombi kwam inbouwen werkte zeer netjes nauwgezet en precies. Eerst moesten de scharnieren worden overgezet. Daarna werden de twee deurpanelen overgezet. En als laatste alles netjes opruimen en de oude koelvriescombi afvoeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Sterkman 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteit en netjes bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p.leiseboer 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Alles goed, maar dat verwacht ik ook als klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bart allers 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijk internetside

Service
een telefoontje goed advies

Aanbeveling
prijs kwaliteit servies oke

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AlizeJ 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten.

Service
Na telefonisch contact met enkele vragen, kreeg ik een goed advies en ik werd later op de dag nog teruggebeld met een vraag nav de montageprocedure.

Assortiment
Keus genoeg; ik kreeg zelfs een nieuwer model voor de prijs van een oude model

Aanbeveling
prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel1885 31-03-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Ik had geen foto bij het onderdeel wat ik wilde bestellen.

Service
Ik moest er zelf achter aan bellen in week 14 terwijl ik een mail had gekregen dat ze week 12 het product zouden ontvangen. Maar dat is zeer netjes opgepakt en later werd ik wel op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Zeer ruim assortiment en ook nog eens goedkoop. Service is prima en ik ben altijd netjes behandeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jiehejeroen 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site, snelle levering

Service
Telefonisch goed geholpen

Assortiment
Gevonden wat ik zocht en daarna toch gekozen voor een alternatief o de site

Aanbeveling
Door de snelle levering, goede prijs

Extra toelichting
Zeer tevreden met de hele sfwikkeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hittink 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het gemak&de prijs

Service
geleverd volgens de meegedeelde tijd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
dit is onze eerste bestelling en gelijk goed bevonden dus?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Moos1952 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle apparatuur aanwezig om uit te kiezen, verschillen te bekijken en voorkeuren te bepalen. Dichtbij huis.

Service
Kleine beschrijving van eigen situatie in bestaande keuken maakte dat verkoper gelijk wist wat voor ons een handig, bruikbaar en in te passen apparaat was. Alle apparaten binnen twee weken geleverd en geplaatst.

Assortiment
Meer dan voldoende om keus uit te maken.

Aanbeveling
Zeer goede eigen ervaring wil ik graag overbrengen op vrienden- en kennissenkring, zoals ook wij op deze Keukenloods gewezen zijn.

Extra toelichting
Fijne en vakkundige begeleiding, zowel bij eerste ronde kijken en mogelijkheden vaststellen, als bij de tweede ronde definitieve keuze maken. Nog even verschillen en voordelen/nadelen op een rij en bestellen. Vrijdag kijken, zaterdag tweede keer bezoek en bestellen en veertien dagen later stond alles in onze keuken. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted Posthumus 31-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er valt goed te parkeren en er is apparatuur aanwezig van verschillende prijsklasses.

Service
Er is een aantal keren gebeld dat het apparaat, een Pelgrim, aanwezig was.

Assortiment
Diverse merken en in verschillende prijsklasses aanweexzig en vakkundige en niet opdringerige service.

Aanbeveling
Prima geslaagd !

Extra toelichting
Prima winkel en er is weinig veranderd nadat deze winkel is overgenomen door de "Keukenloods".

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie.groot 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige website, overzichtelijk, helder.

Service
goede en correcte service, we kregen zelfs een statafel terwijl wij dat niet wisten. Ook werden we geattendeerd op een extra garantie op onze Bosch vaatwasser. Heel correcte allemaal.

Assortiment
Veel merken, soorten, types, bijna teveel ;-)

Aanbeveling
Heb nog nooit problemen gehad met deze webwinkel en heb er al meermaals voor vele duizenden euro's besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angie083 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke informatie en makkelijk te bestellen

Service
Snelle service en een goede klantenservice

Assortiment
het complete assortiment heb ik niet gezien. Alleen de producten waar ik op zocht.

Aanbeveling
Superservice! Dinsdagavond besteld en vrijdag in huis!

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over keukenloods het gemak en de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam85of 91 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet

Service
telefonisch

Assortiment
alles wat ik nodig heb staat op de web site

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
in een zin gezegd: keukenloods heeft alles en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e. roodenburg 31-03-2015 In de winkel gekocht
new yorkweg almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel regelen in de zaak, betalen aan chauffeur prima geregeld

Service
keurig mail gekregen wanneer er bezorgd zou worden en belangrijk maar met 3 uurtjes wachttijd maximaal, en op tijd

Assortiment
niet alles bekeken in de zaak maar wat ik heb gezien zeer royaal aanbod

Aanbeveling
zou ik absoluut doen en heb dit ook al gedaan, met positief gevolg

Extra toelichting
lijkt me niet nodig aan dit alles nog een motivatie toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geway 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product kennis

Service
Qgoed

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Correct geholpen , 2 dagen later e.e.a ander gevraagd en direct actie ondernomen om ons van dienst te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Gaag 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
snelle levering

Service
Dit weet ik nog niet heb mail gestuurd. De vetfilters zijn te klein en ik dacht, dat dat gelijk opgelost kon worden, maar dat moet met de fabriek besproken worden. Vind ik geen goede service

Assortiment
veel

Aanbeveling
Weet dit nog niet i.v.m. service

Extra toelichting
Ik hoop dat mijn probleem heel gauw wordt opgelost. Dacht dat jullie wel gelijk andere vetfilters zouden opsturen. Dit valt mij tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Theo Tebbens 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede website daaruit dan ook goed te kiezen

Service
prima uitleg op de website en ook bij telefonische benadering

Assortiment
van alle merken voorzien

Aanbeveling
zeker een aanwijzing van de winkel wanneer iemand wat zoekt.

Extra toelichting
Onze eerste kennismaking met Keukenloods en zal bij voorkeur niet de laatste keer. Keurige bevestiging van de bstelling alsook de bezorging die na afspraak op tijd gebracht werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans910 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, makkelijk om te pinnen aan de deur.

Service
duidelijke mailtjes over bestelling.

Assortiment
meer dan andere winkels en nog goedkoper ook.

Aanbeveling
als klanten weten waar ze naar op zoek zijn leveren jullie waarschijnlijk het snelst en goedkoopst

Extra toelichting
goede website, makkelijk dat er ook aan de deur betaald kan worden. levertijd binnen 1 dag was fijn. oven werd netjes naar boven gebracht. over het algemeen zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tijssma 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen met één telefoongesprek besteld. Met een scherpe prijs!

Service
Ook nabestellen en toevoegen aan een een eerdere order snel en eenvoudig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het stadium van levering. De levering was binnen de daarvoor aangegeven tijd!

Assortiment
De enige leverancier die mijn gevraagde artikelen in een keer kon leveren.

Aanbeveling
Zonder enige twijfel!

Extra toelichting
Scherp geprijsd, gemak in betalen en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1956 naam 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en deskundig advies.

Service
Goede service.
Afspraak is afspraak.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
In alle aspecten tevreden.
Zou deze winkel zeker aanbevelen.
Ook gezien prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet123456890 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de winkel is goed bereikbaar en heeft veel parkeerplekken.

Service
er is bij mij behoorlijk wat mis gegaan en dat heeft voor veel irritatie gezorgd. Maar de keukenloods heeft me wel zo goed mogelijk proberen te helpen en is me tegemoed gekomen in extra kosten die ik moest maken.

Assortiment
groot assortiment dus veel keus en fijne begeleiding/hulp in de winkel

Aanbeveling
het assortiment en de begeleiding was erg fijn.

Extra toelichting
zie boven. Ik hoop/denk dat ik wat pech heb gehad met de levering(en) verder ben ik erg blij met mijn producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

loes1954 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel een order plaatsen!

Service
Precies op tijd geleverd!

Assortiment
Prima, wat ik zocht was er

Aanbeveling
Goede service en levering

Extra toelichting
Netjes op tijd geleverd. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pets56 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is fijn om thuis een afgemeten kruze te kunnen maken. Deze keuze is bij keukenloods ruim aanwezig.

Service
De service is door mij als zeer goed ervaren. Een snelle ipdate over de status van mijn bestelling. Nette hulp bij afhalen van het artikel.

Assortiment
Ruim assortiment van bekende merken.

Aanbeveling
Goede, efficiente service met keuze uit verschillende topmerken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Borry52 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en goede prijzen.

Service
Zondag middag besteld en maandag bezorgd.Pinnen bij de chauffeur is ideaal.

Assortiment
Veel keuze en op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulholz 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkelen op website gaat redelijk vlot en werkt goed.

Service
Onlangs werd besteld product in slechte staat geleverd (filter afzuigkap was kapot bij ontvangst. Dit werd vlot hersteld; geen discussie over kapot-zijn en spoedig vervanging geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Narain 31-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles direct op voorraad voor een super prijs

Service
Verkoper had verstand van zaken. Zowel bij aanschaf van m'n hele keuken als de losse vaatwasser

Assortiment
Mooie materialen voor een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Als ik hoor dat mensen een nieuwe keuken zoeken vertel ik altijd mijn goede ervaringen van jullie.

Extra toelichting
9 jaar geleden een keuken gekocht zonder dat eerst de prijs word opgedreven en dan een enorme korting te krijgen zoals bij andere keuken winkels. Absoluut waar voor je geld. Er word gewerkt met mooie materialen voor een mooi bedrag. Bij andere keukenwinkels kreeg ik voor een hoger bedrag alles gefineerd, bij jullie alles in hoogglans en een composieten blad.ik kreeg bij jullie geen korting maar het was meteen een goede deal. Nu was de vaatwasser stuk na 9 jaar. Weer top geholpen. Op voorraad dus kon hem meteen mee nemen. Top! Ik beveel jullie altijd aan als ik hoor dat iemand een keuken moet aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zafira56 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het gemak van jullie is,
Dat wij alles van uit huis kunnen regelen.

Service
Service is prima.
Als er iets is wat je wilt wetendan is 1 telefoontje voldoende!

Aanbeveling
Dit is onze 2e aankoop via de keukenloods en wederom goed bevallen.

Extra toelichting
Dit is onze 2e aankoop bij de Keukenloods . mochten we weer iets nodig zijn dan kijken we eerst op de site . Ik denk dat dit genoeg zegt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AMCT 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede website

Service
heel goed: kreeg onmiddellijk een mail dat mijn koelkast niet voorradig was. Maar dat was geen probleem.
Minpunt betreft de transporteur: toe ie er wel was, was het ...wij komen MORGEN leveren.

Assortiment
meer dan ruim genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gielro 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker makkelijk vanuit mijn stoel een koelkast en vaatwasser besteld...meteen kunnen vergelijken en ook de goedkoopste winkel uitzoeken.

Service
ik was live aan het chatten met verkoper omdat ik wat vragen had over het te bestellen apparaat....meteen antwoord..helemaal top.

Assortiment
keuze genoeg en als het apparaat er niet meer is, wordt er een alternatief aangeboden.
Zou eigenlijk niet moeten, haal het niet te leveren type uit het assortiment, zou ik zeggen.

Aanbeveling
ik heb al aan diverse mensen de keukenloods.nl aanbevolen omdat de levering snel ging en toch de goedkoopste was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marid van Oosten 30-03-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goede bereikbaarheid, enthousiaste verkopers, behulpzaam, professioneel

Assortiment
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruime keuze.

Aanbeveling
zie boven.

Extra toelichting
In principe had ik mijn droomkeuken gezien op de site van showroomkeukens. Echter de keuken werd een dag voor onze afspraak verkocht. Keukenloods Zwaag reageerde op een oproep van vertegenwoordiger showroomkeukens om tegen dezelfde prijs een keuken samen te stellen. En dat is gelukt, waar wij heel blij mee waren en hij ook neem ik aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ben van Doeselaar 30-03-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
wat nodig heb is te leveren

Extra toelichting
goede producten duidelijke voorwaarden vriendelijke verkoop adviseurs goede bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TAF 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Spullen zijn makkelijk te vinden op de site en bestellen/betalen is ook makkelijk.

Service
Levering kan sneller, maar moet je mede zien in relatie tot de prijs en gratis verzending, dan is het zeker acceptabel.

Assortiment
Ik heb nog niet misgegrepen.

Aanbeveling
Prima zaken doen met Keukenloods en je wilt toch liever niet te veel betalen, nou dat kan dus!

Extra toelichting
Ik kijk telkens en ook de volgend keer dus weer eersteeven op Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gideon44 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed breikbaar overzichtelijk

Service
Snel en goed geholpen en meedenken .en afspraak perfect nagekomen .

Assortiment
Veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Prijs perfect en zeer goede service

Extra toelichting
We zijn er voor het eerst geweest via aanbeveling is niet moeilijk we doen het zelfde tegen onze vrienden en kennissen om te zeggen hoe goed het daar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje 21 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een duidelijke website en makkelijk te bestellen

Service
goede service met snelle levering we hadden de verkeerde koolstoffilters gekregen na een melding kregen we gratis de juiste dus top

Assortiment
een groot assortiment met een leuke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v666l 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruikersvriendelijke site met goede informatie en alles is makkelijk te vinden.

Assortiment
Super compleet

Extra toelichting
Over het algemeen super tevreden, een internetwinkel met de service van een normale winkel waar je binnen kan lopen met al je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr thode 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi breed de pannen passen er goed op

Service
Hij heeft de spullen op de plaats gezet waar ik ze wou hebben

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Om dat het kwalikatief goed spul is

Extra toelichting
Al met al ben ik heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Wintjens 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ging prima

Service
goed

Assortiment
moest een bepaalde afmeting en er was voldoende keuze

Aanbeveling
geen opmerkingen , prima werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian de Vos 28-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar.

Service
Service is goed maar beperkt.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er.

Aanbeveling
Omdat het een goede winkel is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hany 14 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder webshop, veel keuze, lage prijzen.

Service
Prima service, zeer behulpzaam en heel vriendelijk.

Assortiment
Veel mogelijkheden en ruim keuze van alle aangeboden apparaten en nog veel meer.

Aanbeveling
Zeer tevreden dus aan te bevelen.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de service van keukenloods en we hebben tot heden 5 inbouw keuken apparaten gekocht en pas een week geleden een wasmachine ook via de webshop van keukenloods gekocht alle gekocht apparaten zijn keurig en netjes op tijd geleverd, zelfs onze bestelde wasmachine een week geleden hebben we op ons verzoek zeer snel ontvagen en door een instellatie bedrijf die door keukenloods tegen betaling geregeld was naar zolder gebracht,waterpas geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine meegenomen, Top en heel fijn gevoel als men ervaart dat je bestelde apparaten goed en vakkundig bezorgd en geinstalleed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john1105 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en direct contact per telefoon bij aanvullende vragen.

Service
Goede informatie voorziening betreffende je levering, Top!

Assortiment
Keuze is goed en ruim.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar en dat is tegenwoordig een fijn gevoel met al die verhalen over aankopen via internet.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant die jullie zeker zal aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews