Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig

Service
Duidelijke communicatie. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Schat 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle oplossing gekregen nadat we iets verkeerd hadden ingevuld.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdbnr 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer eenvoudig

Service
goed behandeld

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zelf kies ik in de toekomst weer voor deze gebruiksvriendelijke en zeer snelle winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko 25-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Goede product kennis. Toezeggingen zijn nagekomen.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goed totaalplaatje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Babs 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker makkelijk via internet

Service
Klachten worden super afgehandeld

Assortiment
Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet....;))

Aanbeveling
Ik zal deze winkel ieder uit mijn omgeving aanbevelen

Extra toelichting
Zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

neb 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel een goede levering. Zelfs het tijdstip van bezorging werd netjes vermeld.

Service
De apparatuur werd op de plek neergezet. Goede service.

Assortiment
Alles is te vinden.

Aanbeveling
De volgende keer zullen we hier weer als eerste kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiliam Vos 24-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan makkelijk alles vinden

Service
Wordt vriendelijk en vakkundig geholpen

Assortiment
Voor zover ik kan nagaan een redelijk compleet assortiment

Aanbeveling
Ben uiterst tevreden met deze service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan en marian vredenburg 24-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
zeer ruim opgezet. Prima assortiment.

Service
Men neemt alle tijd om te adviseren. absoluut geen "opdringerige" verkooptactiek.

Assortiment
zoals eerder gezegd, grote keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
de opgenoemde punten in de vorige twee vragen spreken voor zichzelf.

Extra toelichting
Aanbevelingswaardig. Wij zullen dit zeker delen met anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Webshop is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Leverbeloftes nagekomen

Aanbeveling
Prima webwinkel. Heb geen problemen ondervonden bij bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaske 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We hebben alle apparatuur kunnen vinden die we nodig hadden.

Service
We werden op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
Alles wat we zochten was aanwezig.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G Haagh 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle gegevens staan duidelijk vermeld op de site. Daarbij is er genoeg info omtrent de apparatuur en wordt een duidelijk foto weergegeven.

Service
De service is goed. Op verschillende manieren is de communicatie mogelijk. Ook het aangeven van het tijdvak van het brengen van de apparatuur is makkelijk.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Gewoon helder en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCD 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Telefonisch optimaal en zeer adequaar geadviseerd

Service
Inbouw kostte iets meer, maar bleef relatief voordelig. Keurig geinformeerd over de olanning

Assortiment
Groet keuze uit vele merken

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
De dagprijs mogelijkheid benut, nog onverwacht extra voordeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De keukenloods 23-03-2016 In de winkel gekocht
In Almere. Doe Mere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle apparatuur onder een dak.

Service
Veel keus. Zoniet dan word het opgezocht.

Assortiment
Zelfde antwoord als de vraag hiervoor.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Extra toelichting
Nee, zo doorgaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BVA 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en foto's goed zicht baar te zien.

Service
Goed bereik daar en afspraken over aflevering op tijd mensen behulpzaam.

Assortiment
goed

Aanbeveling
Goed zou het bij mensen uit mijn omgeving hier wat te kopen.

Extra toelichting
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Drost 22-03-2016 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Apparaten zijn in de winkel goed te bekijken. Daarbij het advies van een deskundige verkoper. Zo komt de klant gemakkelijk tot de goede keuze.

Service
Het bestelde product wordt netjes en op afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
De keuze uit verschillende merken apparaten is groot.

Aanbeveling
Een correcte klanten behandeling.

Extra toelichting
Bij de aflevering werd het defecte apparaat meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 22-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert maar via internet
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt snel iets opgezocht via internet

Service
Ik heb gebeld met een vestiging en ben goed te woord gestaan

Assortiment
groot genoeg om een keuze te kunnen maken

Aanbeveling
zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
als ik weer iets nodig heb zal ik zeker naar keukenloods gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
De eerste werkdag na de bestelling keurig netjes in de woonkamer gezet

Assortiment
Alle merken worden volgens mij aangeboden.

Aanbeveling
Uitstekende winkel, goede prijzen en uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet besteld en drie dagen later vaatwasser geïnstalleerd in huis.

Service
Oude vaatwasser gedemonteerd en nieuwe geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 22-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet te grote winkel en alles duidelijk zichtbaar. Van te voren op de website mijn keuze bekeken en in de winkel uitgezocht.Was zo klaar

Assortiment
Is van alles te vinden op de website en is het niet in de winkel dan kunnen ze het voor je bestellen en leveren.

Aanbeveling
prima winkel.Kwam op een moment van drukte maar werd toch tussentijds geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

familie pijnenburg 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie winkel. Duidelijk overzicht.Goede informatie

Service
Je wordt netjes te woord gestaan en de service is heel goed. Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Voldoende. Keus voor iedereen

Aanbeveling
Vertrouwd kopen. Kom vast weer terug.

Extra toelichting
Door iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mellendijk 22-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht in de buurt

Service
Direct geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Alles op orde en geen poespas en mooie praatjes zakelijke en kort. zo als ik dit wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan huizenga 22-03-2016 In de winkel gekocht
amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na eerst uitvoerig de website te hebben bekeken ,toch het filiaal bezocht ter overtuiging
we werden uitstekend en deskundig geadviseerd zonder verkoopdruk.

Service
uitstekend en eerlijk advies door vriendelijke medewerker

Assortiment
assortiment is ruim voldoende met een juiste prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
een aanrader voor anderen en kennissen,vriendelijk personeel,deskundig advies,goede afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Wolters 22-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon niet ver van de winkel, had me geïnformeerd op internet maar vindt persoonlijk contact fijner en dat bleek terecht.

Service
Verkoper dacht goed met ons mee en zelfs nadat we wegens omstandigheden pas veel later spullen lieten komen gaf hij ons nog nuttig tip om een accessoir te veranderen.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
je hoeft echt niet verder te zoeken. Goed, meedenkend,vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ik heb besteld in Nederweert waar ik zeer tevreden was over de medewerkers. Laat deze kleinere filiale a.u.b. bestaan in de regio's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichterlijke website

Service
super snelle antwoorden op vragen via mail.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
ongekende goede service in deze tijd

Extra toelichting
volgende aankoop zeker weer via keukenloods. super goede service en veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via internet.

Service
Nette service, snelle levering en nemen oude spullen mee.

Assortiment
Ruim voldoende. En schappelijke prijzen.

Aanbeveling
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet van IJzendoorn 22-03-2016 In de winkel gekocht
Amstredam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede en snelle behandeling

Service
Lekkage de volgende dag verholpen

Assortiment
Genoeg keuzes

Aanbeveling
Snelle behandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heb het bestelproces als gemakkelijk ervaren 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk

Service
Duidelijke afspraken.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Goed snel en goedkoop.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik 22-03-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel in de winkel als online prima geholpen

Service
ook met de bestelling van een los keukenblad zijn we erg blij

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
alle voor een nieuwe keuken voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolph 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld en betaald via internet. Daarna stap je in de auto en kan het ophalen bij de dichtsbijzijnde keukenloodsmagazijn.

Service
Eén van de aangekochte produkten wilde ik ruilen en reed met de auto naar Keukenloods in Waddinxveen. Het in te ruile product werd ingenomen, gecrediteerd en ik kon het nieuwe product weer meenenemn. Een kwestie van 8 minuten.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Services, prijs en uitstekende behandeling bij vragen.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Lucken 22-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht

Service
Vriendelijk geholpen

Assortiment
Goed en ook via website goed te zien wat er te koop is

Aanbeveling
Vriendelijk en informatief

Extra toelichting
Communicatie over levering ging wat stroef

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rené 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel en snel een keuze te maken

Service
snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
alles is te krijgen en is het er niet zoeken ze voor je

Aanbeveling
zie vorige dat zegt al alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I rammah 22-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was mogelijk en goede service.

Service
Denken altijd mee en alles was mogelijk.

Assortiment
Nieuwste van de nieuwste apparatuur en beste prijs.

Aanbeveling
Top winkel er is geen betere

Extra toelichting
Ik ben super tevreden over de zaak ik raad het ook aan alle vrienden en famillie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed vindbaar

Service
Uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 22-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vooraf op de website zoeken naar het gewenste artikel inclusief foto's, beoordelingen, technische beschrijvingen. In de winkel vervolgens een kijkje nemen en het artikel bestellen of gelijk meenemen.

Service
Ze nemen de tijd voor je. Er werd, zonder dat ik ervan wist, aangeboden om oude apparatuur bij het afleveren van de bestelling gelijk mee terug te nemen.

Assortiment
Dat blijkt sowieso uit de website. In de winkel heel veel aanbod en voorbeeldkeukens.

Aanbeveling
Goed ingericht en je wordt er prettig geholpen. Geen overdreven of opdringerig verkoopgedrag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Terheijden 21-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,0

Gemak
Website niet echt gebruikt. Als ik moest zoeken was het wel overzichtelijk maar kon niet klikken op bepaalde onderdelen om meer info hier over te krijgen

Service
Levertijd wat langer als gehoopt. En terug koppleling en afspraken onderling verliepen niet helemaal lekker

Assortiment
Ruime keus!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

leonde 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via telefoon kunnen bestellen, snel de bevestigingsmail gehad. En wat ontzettend prettig was, de betaling bij levering!

Service
Samenvattend: De klantenservice en bezorger weten wat hospitality, klantvriendelijkheid betekent!

De side by side koelkast is bij ons in de keuken gezet. In eerste instantie was dit toegezegd. Bij het vastleggen van de leveringsdatum, bleek dit toch niet mogelijk te zijn. Na telefonisch contact en het meten van de doos en de deurpost, kon de koelkast als nog tot in de keuken gebracht.

De bezorger was uitermate vriendelijk! Service zoals het hoort!

Extra toelichting
Positieve score ivm bij de klantgerichtheid, klant staat boven proces ipv het proces volgen! Concurrenten kunnen nog wat leren van de Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CWUdB 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles verliep zeer soepel. Ik wist productnaam en kon het daardoor snel vinden. Ook mijn telefonische contact wat hierop volgde (had vragen over het product) verliep uitstekend.

Service
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen binnen de gestelde termijnen. Verder duidelijke uitleg gehad over het product.

Assortiment
Zeer ruim, dankzij de goede zoekmachine echter snel bij product van je keuze, echt super.

Aanbeveling
Zou voor alles graag een 10 willen geven maar er zullen vast verbeterpunten zijn die ik niet heb bemerkt.

Extra toelichting
Als jullie willen mogen jullie overal een 10 neerzetten maar ik denk dat een 9 jullie scherper houdt zodat jullie de huidige kwaliteit zullen blijven leveren. Meen het uit de grond van mijn hart, een prima site met een uitmuntend assortiment en uitstekende telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk online kopen en reserveren

Service
Bij mogelijke niet-levering of late levering is in overleg gemakkelijk een alternatief te regelen.

Assortiment
Redelijk uitgebreid asssortiment

Aanbeveling
Prima afhandelingsproces. Zelfs het afhalen verloopt soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sjaak 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele makkelijke website

Service
Na ontvangst offerte toch nog een paar vraagjes deze werden gelijk opgelost en een nieuwe offerte was binnen 2 min binnen

Assortiment
Alles was makkelijk op de site te vinden wij hadden onze keus al laten vallen op Etna

Aanbeveling
Super geholpen door de verkopers van de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Eijck 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snelle service en precies op tijd

Service
geen enkele klacht

Assortiment
uitgebreide site met vele mogelijkheden en merken

Aanbeveling
Prijstechnisch 100 % in orde . Zal jullie bij al mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauw 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen;bestellen;geleverd volgens afspraak

Service
Vriendelik;deskundg;snel

Assortiment
kijk op de site

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geca 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles staat mooi gesorteerd.

Service
Goeie informatie, konden zelf kiezen wanner er geleverd werd.
We werden goed op de hoogte gehopte via de mail

Assortiment
We konden vinden wat we zochten

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk

Aanbeveling
Het product wat ik zocht stond wel op de site maar er stond geen prijs bij. Even gebeld en vervolgens kreeg ik een erg scherpe prijs dus meteen maar telefonisch besteld. Vervolgens werd ik een week later gebeld dat de chauffeur het zou komen afleveren. Ook aan een tijdsindicatie werd gedacht. Alles was goed geregeld. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick Oudes 21-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige winkel met mooie showroom en vriendelijk personeel.

Service
vriendelijk en prima geholpen bij het uitzoeken van een vaatwasser.

Assortiment
genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
goede kwaliteit/prijs en service.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte product was snel gevonden en de bestelling was ook makkelijk en snel te plaatsen. Eerst nog telefonisch overlegd over de mogelijke leveringsmomenten.

Service
Na telefonisch overleg over de leveringsmomenten is de bestelling definitief gemaakt en de levering vond keurig binnen de afgesproken tijdstippen plaats.

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment

Aanbeveling
komt beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk, je kunt een goede selectie laten maken wat je wensen zijn en deze dan weer met elkaar te vergelijken

Service
Bij mijn laatste bestelling was er een foutieve info verstrekking op de website.
Dit telefonisch aangegeven en zij hebben het product kosteloos omgeruild voor een vergelijkbaar product.

Assortiment
Er is voldoende keuze op de site. Er worden vele merken aangeboden.

Aanbeveling
Goede telefonische beantwoording van je vragen.
Reageren snel op mail en komen de besproken aflevering na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudige website en erg overzichtelihk zoeken.

Service
Aflevering kon er nog tussen geplanned worden om op zaterdag geleverd te worden. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid en scgerpe prijzen.

Aanbeveling
Groot arsortiment...veel keus en handige productvergelijking.

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimvanr 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel geleverd.

Service
Ik belde omdat ik op internet een kortingscode tegenkwam die niet bleek te bestaan. Ik werd netjes te woord gestaan.

Assortiment
Compleet assortiment. Alle kleuren waren te bestellen.

Aanbeveling
Prima geregeld en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Horde 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen van mijn Kitchenaid ging gemakkelijk, de zoekopdracht via Google shopping was snel gevonden. Ik wilde de kitchenaid ontvangen voor de verjaardag van mijn moeder, na een telefoontje met de klantenservice werd ik binnen een paar minuten teruggebeld dat de kitchenaid ook op voorraad was bij de organisatie van verzending. Ik had de kitchenaid al binnen twee dagen in huis. Die service vind je tegenwoordig bijna nergens meer.

Service
zoals hierboven beschreven je merkt tijdens de communicatie met de klantenservice dat de medewerker je echt probeert te helpen en daar niet ongemotiveerd zijn tijd zit te volbrengen.

Assortiment
Na de service heb ik nog meer op de website rondgekeken om te kijken wat er nog meer allemaal te bestellen was, op het moment heb ik even niets meer nodig maar mocht ik wat bedenken kijk ik zeker op deze site.

Aanbeveling
DOor alle hierboven beschreven punten zou ik keukenloods.nl aan iedereen met een goed gevoel aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met een ruim assortiment.

Service
De vaatwasser die wij op het oog hadden was niet leverbaar. Ter compensatie kregen wij een duurder model voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
's Avonds om acht uur nog gewoon een medewerker aan de lijn met verstand van zaken. De volgende dag werd er keurig op de afgesproken tijd geleverd en de oude machine kon zonder problemen mee retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews