Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

shelley 08-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar, parkeerplek voor de deur, ruim opgezette winkel met groot assortiment

Service
Elke keer ben ik erg goed geholpen door een van de medewerkers, er wordt altijd gekeken naar de beste oplossing hetgeen je zoekt.

Assortiment
tot nu toe elke keer gevonden wat ik zocht tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Else 08-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
In eerste instantie stond er leverdatum 1 a 2 werkdagen. Na bestelling (op 23-7) bleek dit een paar weken te zijn en later is dit tot twee keer toe nog weer verlengd. Uiteindelijk heb ik de koelkast pas op 17-9 ontvangen!

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ondanks de lange leveringstijd wel redelijk op de hoogte gehouden en bij een vorige bestelling ging het wel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marrigje 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk en duidelijke website. Goed vergelijkings materiaal/info

Service
Ook hier geen op of aanmerkingen. Alles erg duidelijk en goed geleverd.

Assortiment
Ik ben bij een keuken boer geweest en die heeft dan maar 4-5 modellen hangen. Op de website kan ik per voorkeur direct een differentiatie maken naar waar ik op zoek ben.

Aanbeveling
geen 10, want dan worden jullie lui :-)

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site loopt op iPad niet zo lekker!

Service
Goed

Assortiment
Groote keuze in alle prijsklasses

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 07-10-2015 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk

Service
proberen je overal mee tehelpen

Assortiment
goed wij wilden alleen een afzuigkap. maar zagen veel leuke dingen

Aanbeveling
leuke keukens niet groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

LB 07-10-2015 In de winkel gekocht
In gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegankelijk ruime winkel, goede parkeergelegenheid.

Service
Vriendelijke personeel ik werd goed geholpen.

Assortiment
Het artikel wat ik moest hebben was niet in de winkel voorradig maar werd voor mij besteld en werd snel geleverd. De beschrijving van hoe ik hem moest monteren werd mij per Mail toegezonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veenstra 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Er was een heldere afspraak met het planbureau gemaakt. Hierin moest iets verschoven worden qua datum en tijd. Dit was geen probleem. Op de afgesproken datum en tijd werd de vaatwasser netjes en snel ingebouwd. Aardige monteur. Complimenten.

Assortiment
Bij het zoeken naar kookplaten van 90cm was er helaas niet veel keuze.

Aanbeveling
Goede website, attent en correct personeel. Doen wat ze beloven. Voor toekomstige vervanging van apparaten gaan we absoluut eerst bij de Keukenloods ons licht opsteken (en hoogstwaarschijnlijk slagen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janssens 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede bereikbaarheid telefonisch, goede uitleg van producten en hulp bij beslissen

Service
goede bereikbaarheid, telefonische dienstverlening, en service aan huis. keurig geïnstalleerd!

Assortiment
Ik heb alleen naar de koel-vriescombinaties gekeken. Daar ruim assortiment. Overig assortiment van producten heb ik niet bekeken.

Aanbeveling
Fijne klantgerichte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CZ 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle reaktie op vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Lage prijzen en snelle levering

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimi Duurland 07-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Winkel Almere was wat rommelig met oog op komende verbouwing, uiteraard heb ik hier alle begrip voor.

Service
Hebben winkel een drietal keer bezocht. 1e keer om ons te orienteren om met inductie te gaan koken. 2e maal hebben wij een aantal tips gekregen ter controle van de oude situatie. 3e maal om inductieplaat aan te schaffen.

Assortiment
Genoeg keuze qua assortiment en prima advies.

Aanbeveling
Al met al, qua vriendelijkheid, hulpvaardigheid en prima voorlichting en advies.

Extra toelichting
Keukenloods is zeker iets om anderen aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frits 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk kopen en betalen, overzichtelijke website plus specificaties van het product.

Service
Snelle levering, marge moment van leveren 3 uur. Vergeten te vragen of de oude oven meegenomen moest worden. Die is dus blijven staan. Gratis leveren (en officieel ook meenemen van oude oven)

Assortiment
Grote keuze mogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Saskia 07-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime winkel, meeste apparatuur is toegepast in de showroomkeukens, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien in je eigen keuken.

Service
We werden snel geholpen door een meedenkende medewerker die ons goed hielp om de juiste keuzes te maken.

Assortiment
Prima keuze. Enige minpunt was dat een van de ovens die ik graag eerst in het echt wilde zien niet in de showroom was opgesteld.

Aanbeveling
Goed assortiment, prettig personeel, handige website en snelle afhandeling/levering. Dit alles voor een zeer scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 07-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De lunch werd onderbroken door mijn bezoek maar men was welwillend mij te helpen.

Service
Liet mogelijkheden zien op de computer en er werd gezamenlijk de juiste keuze gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits Smit 07-10-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en prettig per onderdeel te selecteren.

Service
Uitstekende selectie. Voldoende parkeerplaats. De gehele winkel is overzichtelijk ingedeeld. De levertijd was na bestelling zelfs korter als aangegeven. Uitstekende service ook toen bleek dat het geleverde apparaat niet geheel paste.

Assortiment
Het geboden assortiment is meer dan voldoende. De geboden prijs was erg aantrekkelijk en iets lager als overige vergelijkbare websites.

Aanbeveling
De service en de bediening van het personeel was bijzonder attent en vriendelijk en echt aanbevelingswaardig voor toekomstige klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dana Candel 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
telefoontje gemaakt om te bestellen, duurde maar een paar minuten. Zelf het verkeerde product bestellen, maar ruilen was net zo moeiteloos en snel.

Service
Perfect, besteld product moest geruild worden en is per ongeluk een klapper meegenomen(lag op de doos) en die is ook meteen met de post terug gekomen (zonder dat we deze gemist hadden!)

Extra toelichting
nee, als ik weer iets nodig heb kijk ik wel voortaan als eerste op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleonora 07-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles onder 1 dak!

Service
Super service gehad, ze namen echt de tijd voor ons en onze wensen.

Assortiment
Alles waar wij naar op zoek waren was aanwezig, en meer dan dat.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel nu al aan mensen in mijn omgeving aan die een keuken gaan kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Invictus 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website en de optie om een vervangende voordelige afwasmachine te kopen vond ik heel goed. Meedenken met de klant!

Service
Duidelijk wanneer er geleverd werd en fijn dat de oude machine meegenomen werd. Zelfs 's avonds een levering, super voor werkende mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk de informatie helder waardoor we het product wat we wilden snel vonden.

Service
De vaatwasser werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Prettig dat er over het hele proces steeds direct een duidelijke mail kwam met de afspraken die waren gemaakt. Daarnaast was het telefonische contact hierover met onze vragen en vragen over het product heel plezierig.

Assortiment
Voor ons een prima assortiment; voldoende keus en wat fijn was: de laagste prijs vergeleken met andere webwinkels voor het door ons gekozen product.

Aanbeveling
een lage prijs voor een hele goede kwaliteit en een prettige servive

Extra toelichting
Het is de tweede positieve ervaring die we met Keukenloods hebben. Over de eerder geleverde oven zijn we ook heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Hirasingh 07-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige winkel. Alles overzichtelijk uitgestald.

Service
Duidelijke uitleg en advies over het produkt. Verkoper neemt tijd voor de klant om alle vragen te beantwoorden.

Assortiment
Ruime assortiment.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld dus gemak!

Service
Goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling..

Assortiment
N.v.t

Aanbeveling
N.v.t

Extra toelichting
Perfect ingebouwd en zeer netjes gedaan? Keurig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C Ruiter 06-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn wezen kijken, zagen niet wat we zochten. Advies een catalogus meegekregen, rustig kijken, onderhandelen met de prijs.Top

Service
Na betaling spullen thuisgebracht, en oude spullen mee retour, Perfect

Assortiment
In de winkel niet zo, maar advies door medewerkster Super

Aanbeveling
Vriendelijk en zakelijk tot onderhandelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

7,0

Aanbeveling
snelle service, inbouwkoelkast snel en vakkundig geplaatst

Extra toelichting
inbouwkoelkast Liebherr

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maaike 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Van huis uit bestellen en wachten op de levering

Service
lastig om de bestelling op het juiste moment te kunnen ontvangen vanwege transportbedrijf Dutchned. Keukenloods heeft hierin wel goed bemiddeld

Assortiment
Erg veel keuze tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima winkel, maar ik beveel mensen in de regel geen witgoedleveranciers aan.

Extra toelichting
Alles staat & werkt inmiddels!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieper 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel kon gemakkelijk worden gevonden en voor een goede prijs. Gemakkelijke bestelprocede, betaling via ideal en goede berichtgeving dat bestelling klaarstaat.

Service
Uitstekende berichtgeving, zowel over de betaling, de bestelling en dat het artikel in de winkel van onze keuze klaarstaat. Kon zonder probleem later worden afgehaald, op een dag die goed uitkwaam.Nog een leuke kadobon wegens zelfs ophalen ontvangen.

Assortiment
Assortiment is divers en met goede prijzen. Zocht een speciaal merk en kon deze direct vinden.

Aanbeveling
tot nu toe alles naar wens verlopen. Kan niet mekkeren. Dus zonder meer antebevelen

Extra toelichting
De kadobon is leuk maar een grotere bestedingkeus (winkels of webwinkels) zou het nog leuker maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hooghiemstra 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig rondkijken zonder dat er gelijk iemand bij je staat

Service
ervaren verkopers die je goe helpen ook bij een probleem in je keuken

Assortiment
ruimschoots voldoende

Aanbeveling
gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Wouters 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de webshop. Na een telefoontje duidelijk dat ik iets extra's nodig had voor de aansluiting en kon zo meegeleverd worden. Helemaal top.

Service
Fijne tijden qua telefonische bereikbaarheid. En zelfs antwoorden op vragen die ik zelf niet bedacht, maar uiteindelijk wel beantwoord wou hebben.

Assortiment
Ken het assortiment niet goed, want ik zocht zeer gericht.

Extra toelichting
Mijn volgende keukenapparatuur komt ook bij Keukenloods vandaan als de prijs weer zo aantrekkelijk is. De super gezellige bezorger die meedacht bij het neerzetten was ook heel fijn. En ik verwacht dat de 'nazorg' ook heel goed zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 06-10-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met goede zoek mogelijkheden en vergelijkingsmogelijkheden.

Service
Prima en snelle service !

Assortiment
Ik was op zoek naar een nieuwe kookplaat. Ruime keuze en voldoende informatie gehad.

Aanbeveling
Kwaliteit, snelle levering en goed service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De laagste prijsgarantie werkte nu eens wel. Bij anderen vaak een probleem bij de Keukenloods niet een mailtje was genoeg.

Service
Zie vorige vraag

Assortiment
Zoek j gegevens over een product kijk bij de keukenloods en negen van de 10 keer vindt je het gezochte met de gegevens erbij. Ook handig dat bij veel producten de accessoires die de fabriek heeft vermeld staan.

Aanbeveling
Nou ik heb zo wel genoeg veren gestoken, dacht ik.

Extra toelichting
Ja de vriendelijke en deskundige dame die ons te woord stond in de winkel heeft uiteindelijk de doorslag gegeven van het bestellen van het product bij Keukenloods de laagste prijsgarantie deed de rest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theluh 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site die eenvoudig werkt door een logische opbouw.

Service
Super goede service, 6 jaar geleden toen ze nog klein waren en nu nog steeds een Super service.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb dus voor mij meer dan uitstekend

Aanbeveling
Super winkel wat je zelf moet ervaren.

Extra toelichting
6 jaar geleden alle apparatuur van mijn keuken gekocht, nu in nieuwe woning koelkast gekocht toen de oude stuk ging en over enkele jaren hoop ik weer van hun service gebruik te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel voorraad dus veel keus. Niet voorradig dan zoeken via de computer.

Service
We werden snel geholpen om een passende inductie kookplaat te vinden.

Assortiment
De benodigde kookplaat met aparte maten in ons granieten keukenblad was zo gevonden op de computer.
De prijs viel ons erg mee.

Aanbeveling
Ruim assortiment tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alie van Dalfsen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf mijn laptop heb ik de bestelling gedaan.

Service
Alles was keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zimdread 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is een duidelijk website

Service
de winkel is zeker haar levertijd nagekomen

Assortiment
heb alles wat ik zochte wel kunnen vinden

Aanbeveling
betaalbare maar hoog qualiteit spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken

Service
Bij een product dat elders goedkoper was, na melding, keurig een offerte van gelijkwaardig product ontvangen.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus, makkelijk iets te vinden voor ieders budget!

Service
Had een vaatwasser besteld die niet op voorraad was. Bij bevestiging van de bestelling werd gemeld dat de levertijd > 2 weken was, toen kon ik alsnog een vaatwasser bestellen die de volgende dag afgeleverd en geïnstalleerd kon worden.

Assortiment
Alle merken en veel soorten te bestellen.

Aanbeveling
Veel keus, goede service, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vermeulen 06-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

6,5

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
de communicatie kan/moet beter en afspraken dienen beter te worden nagekomen

Aanbeveling
hoewel wij meer dan een half jaar op onze bestelling hebben gewacht zullen wij toch toch aanbevelen

Extra toelichting
de communicatie tussen u en u vervoerder kan/moet verbeterd worden,één week voor levering telefonisch benaderd dat de bestelling binnen was en de datum vast gesteld, vooraf zouden we vernemen per mail op welk dagdeel het product zou worden afgeleverd. Maar op de dag van aflevering kregen wij pas om 9.50 uur een mail dat de bestelling tussen 14 en 17 uur geleverd zou worden. Maar omstreeks 10 uur is die dag ben kregen wij pas een mail dat het product tussen 14 en 17.00 uur afgeleverd zou worden en dat kost toch een gehele dag wat niet de afspraak was. Zelf een avond vooraf met de keukenloos gebeld om opheldering maar die verwezen ons naar de vervoerder die we na 9.00 uur konden bereiken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

L Lenoir 06-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk ingedaald

Service
Via internet de inductieplaat gezocht. Om 16:00u op zaterdag de winkel bezocht. Op maandag bezorgd. Sneller kan gewoon niet.

Assortiment
Eigenlijk was de keuze al op internet gemaakt. Daar kun je zien hoe ruim de keuze is.

Extra toelichting
heel attent op te wijzen op de aanvraag van de gratis pannenset die ik op de valreep nog kon aanvragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AE Kieffer 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, ook per telefoon.
Gemakkelijk surfen op de website.
Goede en duidelijke levering.

Service
Snel, duidelijk en ook weer telefonisch te bereiken.
Per mail bevestiging.

Assortiment
Meer dan voldoende gesorteerd.

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narjiss 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w de kool 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
in eerste instantie was de kookplaat die ik dacht te willen kopen niet in de keukenloods aanwezig, ben verwezen naar een showroom

Service
toch de kookplaat besteld en binnen enkele dagen al weer een berichtje dat hij gearriveerd was

Assortiment
veel/genoeg apparaten om een keuze te maken

Aanbeveling
prima plek en veel keuze/keurige bediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martine 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zuidoost Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

an 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Op de site staat dat je kan aangeven wanneer het pakket geleverd wordt, en dat t je aan kon geven of t oude apparaat meegenomen kan worden. Ons pakket werd via een TNT bezorger geleverd, niet op de Voor keurslager n oude apparaat is daardoor niet meegegaan. T nieuwe apparaat was ook bezorgd bij buren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

G J Hofkamp 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker van uit je huiskamer alles rustig bekijken.

Service
Ook telefonisch kontakt gehad zeer netjes en kundig geholpen.

Assortiment
Het assortiment is overgeweldigend,maar wel overzichtelijk.

Aanbeveling
Wat je hebt gelezen en gezien en besteld krijg je ook, afspraak is afspraak,en dat komen ze ook na.

Extra toelichting
Had in een review gelezen,dat als je de mac 495 bestelde je dan automatisch de 696 kreeg, en daar zit nog al wat prijs verschil in heb ik over gebeld en inderdaad, dat was zo .Heel fijne combi oven dus meer oven dan magnetron precies wat wij zochten, dank voor de goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gon en John 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle duidelijke uitleg.

Service
Snelle levering met duidelijke voorwaarden.

Assortiment
Genoeg keuze voor iedere geldbuidel

Aanbeveling
Een winkel met deze kwaliteit bezoeken vanaf de bank is super.

Extra toelichting
Mijn vorige antwoorden spreken voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bakker 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke website waarop alles goed is te vinden.

Service
Wordt vriendelijk te woord gestaan en vragen worden correct beantwoord. Opgegeven levertijd is keurig aangehouden.

Assortiment
Wat ik zoek is leverbaar voor een goede prijs.

Aanbeveling
Kwaliteit en prima service tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 06-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werd direct bij binnenkomst aangesproken waarnaar ik op zoek was

Service
Zeiden gelijk staat niet in de winkel, werd aan balie goed en adequaat geholpen

Assortiment
Werd meegedacht wat de juiste keuze zou moeten worden

Aanbeveling
Netjes, schoon, aantrekkelijk, overzichtelijk

Extra toelichting
Eerst al online gekeken en daarna fysiek geshopt, omdat de winkel bijna om de hoek lag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site is duidelijk, en apparaten gemakkelijk te vergelijken

Service
Alles netjes volgens de afspraak geleverd

Assortiment
Zeer grote assortiment van inbouw keuken apparaten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wim 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
snel en duidelijk en goede product onschrijving

Assortiment
een ruime keus

Aanbeveling
van het begin af was alles zeer duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keuken accessoires 06-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheid

Service
Algemeen

Aanbeveling
Blijkt uit beoordelingen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lien 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit mijn luie stoel zoek ik een Boretti uit!

Service
Prima even meegeholpen in de garage van ons nieuwe huis neerzetten!

Assortiment
Prijs is natuurlijk Top!
Mijn vorige Boretti ook bij jullie gekocht.
Deze bleef staan bij de verkoop van ons huis.

Aanbeveling
Op ieder gebied zijn het aantrekkelijke prijzen!
En veel keus!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker bij jullie kijken en waarschijnlijk ook kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews