Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

antoinette jacobs 09-01-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
wij werden door een deskundige medewerker geholpen. hij kon ons heel goed de voors en tegens van de verschillende modellen uitleggen.

Assortiment
wij waren op zoek naar een losstaand 6-pits fornuis. er waren meer dan voldoende modellen aanwezig om een keus te maken

Aanbeveling
deskundig personeel, goede parkeermogelijkheid, meer dan voldoende keus

Extra toelichting
ik kan iedereen de keukenloods in alkmaar aanbevelen. ook de daadwerkelijke levering was conform de tijdsafspraak. en de prijs was concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RoSaLie45 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, bestellen vanaf de bank.

Service
Goed bereikbaar, goed advies, goede product kennis en juiste informatie. Aardige mannen. Beste prijs! Levering volgens afspraak en duidelijke communicatie hierover.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Heb ik al gedaan! Zeer tevreden! Jullie hebben er een ambassadeur bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Kunst 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Ik ben tevreden, over het geleverde product en de plaatsing ervan.

Extra toelichting
Ik ben tevreden, over het geleverde product en de plaatsing ervan en heb onze buren die hetzelfde euvel hadden geadviseerd eens op de Keukenloods website te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een zeer tevreden klant vanuit de Utrechtse Heuvel 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt rustig uitzoeken wat je wil

Service
na pretitg telefonische contact goed geholpen en de service van het afleveren.

Assortiment
moesten wel even zoeken voor onze afmetingen maar hebben het gevonden en telefonische contact over de adviezen waren prettig

Aanbeveling
wij zijn zelf ook getipt door iemand en hebben het als prettig ervaren ook doorat er persoonlijk contact mogelijk was bij vragen over het artikel

Extra toelichting
staat m.i.z. als beschreven in het bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

f.Nieman 09-01-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond dit model vaatwasser op internet en kwam uit eindelijk bij jullie opdat er nog op drie filialen een model was ik kon een mooie prijs afspreken echt makkelijk was het niet ik moest er een stuk voor rijden maar dat was eigen keus

Service
ik heb een vaatwasser opgehaald en werd keurig voor me in de auto gezet zonder dat ik er op vroeg het was erg slecht weer. de kraan was niet op voorraad en werd gratis bezorgt.

Assortiment
prima ik had keus genoeg.

Aanbeveling
niks op aan te merken je maar ik ben ook niet de hele winkel door geweest.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant en natuurlijk lijkt het me leuk op eens wat te winnen en een blender staat nog niet in mijn keuken . Goed dat jullie om een beoordeling vragen,als ik tijd heb neem ik er meestal wel tijd voor . Succes met de zaken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hartog30 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan niet. een 10

Service
Kreeg meteen antwoord op vraag via mail

Assortiment
voor de kleine en grote beurs.
keuze genoeg

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalbrechtse 09-01-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk.

Service
Zeer toegankelijk en behulpzaam.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Al meerdere keren aanbevolen aan vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Uitgebreide keuze, vriendelijke prijzen en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGBLTS 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen.

Service
bestelling te volgen en snel geleverd.

Assortiment
meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
zie boven.

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan T. Peters 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke12 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vaatwasser zonder problemen online besteld en afgehaald op lokatie

Service
Alles goed geregeld volgens afspraak. Winkel goed bereikbaar.

Aanbeveling
Alles naar tevredenheid verlopen!

Extra toelichting
Helemaal tevreden met het produkt. De Vaatwasser werkt goed en is, vergeleken met de vorige machine, erg stil.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TinnekeVH 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enkel online je product kiezen en betalen en als wordt netjes en snel aan de deur geleverd.

Service
Levertijden zijn uiterst snel, boven mijn verwachtingen.

Assortiment
Meer dan keuze te over, zelfs meer dan bij andere online concurrenten.

Aanbeveling
Aangezien ik zeer tevreden was, heb ik het al aan anderen aanbevolen!

Extra toelichting
Oven was zeer goed geprijsd tegenover de concurrentie. Tevens ben ik zeer tevreden over het toestel zelf. Van gratineren, pizza's bakken, qyiches enz. Al hetgeen dat uitgeprobeerd is, lukte!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eko1303 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De service van de site en winkel is in orde.
Had ook de service van oude meenemen gekozen.
De chauffeur die de machine kwam brengen wou in eerste instantie de oude niet meenemen omdat de slangen en snoeren niet waren verwijderd. Zouden wij moeten weten via een schrijven. Wij hebben het schrijven gehad bij levering van de nieuwe vaatwasser. Beetje laat. Uiteindelijk heeft hij de snoeren en slangen afgeknipt en in de voortuin achter gelaten.

Assortiment
Grote keuze.

Extra toelichting
Iets minder mail verkeer richting de klant. Kreeg op de dag voor levering een telefoontje dat de bestelling geleverd zou worden maar ook een mailtje dat de levering twee weken vertraagd zou zijn!!!!!!!! Daarin tegen kregen we weer geen schrijven over hoe de oude machines aan te bieden, pas bij levering.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

13Robin 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk online contact

Service
makkelijk contact te krijgen, oude apparaten gaan mee terug, levering is keurig op tijd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment van topmerken

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 2046 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel

Service
Snel en keurig netjes

Assortiment
Genoeg apperatuur

Aanbeveling
Omdat alles goed verzorgd was

Extra toelichting
Snel en keurig bezorgd en ook via de telefoon goed contakt gehad.Wij zijn zeer tevreden klanten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ghazi 08-01-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitleg in winkel was uitstekend

Service
Kon meteen geholpen worden ondanks late tijdstip

Assortiment
ruime keuze aan apparaten overzichtelijk ten toongesteld

Aanbeveling
Super bediening en behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter schuster 07-01-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke uitleg in winkel (Amsterdam). Keuze gemaakt via website.

Service
dekundige uitleg. op tijd geleverd

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rena69 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed.

Service
Over alles dik tevreden.

Assortiment
Top

Aanbeveling
Goede kwaliteit afgeleverd voor minder geld.

Extra toelichting
Ja niks op aan te merken. ..wat ik al aangaf dim tevreden over alles vooral de super snel levering en aanstekelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Repelsteeltje0102 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles word snel en face to face geregeld.

Service
Onze afzuigkap begaf het in de eerste week. Fabrikant was er laks. De winkel heeft het een en ander direct naar tevredenheid geregeld.

Assortiment
Als iets er niet is, kunnen ze er ook aan komen of kun je het artikel in een andere winkel bekijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

w.holkenborg 07-01-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je wordt goed en duidelijk behandeld

Service
we zijn goed behandeld nadat de machine 2x achter elkaar stuk was wij mochten een andere uitzoeken

Assortiment
er was heel veel keuze

Aanbeveling
ik heb in de familie al aan verschillende jullie ades door gegeven

Extra toelichting
is heel goed en makkelijk voor ons te komen wij wonen in het oosten daar heb je niet zoveel van deze zaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

truus2014 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestelbaar

Service
Snelle, goede en correcte service

Assortiment
Ruime keuze in de producten waar wij naar zochten

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Zowel via de website als in de winkel producten gekocht. Bovenstaande motivatie verklaard de tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsNeils 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levertijd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prijstechnisch veelal de laagste prijzen

Extra toelichting
Door de jaren heen meerdere producten aangeschaft ook voor familie/vrienden nooit geen ongemak ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theotrein1 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime sortering dus makkelijk te vergelijken

Service
geregeld zoals afgesproken

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
altijd want we hebben geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet1970 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet, de produkten.

Service
op tijd geleverd,telefonisch contact gehad voor een weiziging, deze snel en goed behandeld

Assortiment
ruime keuze in merk en soorten.

Aanbeveling
makkelijk te zoeken, kost weinig tijd als naar winkels te gaan.Gratis thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DianaDas 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Direct mailcontact met verkoper

Service
Gewoon keurig volgens afspraak

Aanbeveling
Is gewoon goed gegaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Juul 70 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prettig,zeer hulpvaardig en kundig meedenkende verkoper.

Extra toelichting
L,S, Op zoek naar de juiste keuken apparaatuur kwam ik op de site van de keukenloods terecht.Door het ruime aanbod en de gunstige prijs verhoudingen heb ik hier mijn keuze kunnen maken.Daar ik toch een persoonlijk advies en uitleg prefereer heb ik naar een showroom in de buurt gezocht en gevonden t.w. in Weert.Deze overtrof mijn verwachting door het ruime assortiment.Kreeg er de juiste informatie en toelichting.Per mail goede en duidelijke informatie over leveringstermijn, bezorging en betaling, perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier1984 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk betalen bij de bezorger. In de winkel een goed overzicht van (een deel van) het assortiment. Het bestelproces wijst voor zich.

Service
De winkel heeft prima openingstijden, behulpzaam (ook vlak voor sluitingstijd, ze willen je niet snel naar buiten werken).

Assortiment
Gezocht naar een solo oven, veel keuze in verschillende prijsklasses. Prijs is prima.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prettige winkel, duidelijke uitleg, zeggen het ook eerlijk als je iets prima zelf kunt installeren. Snelle levering en betaling bij de bezorger (zonder extra kosten!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van sterkenburg 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb op het artikel gegoogled. Zo kwam ik direct op de juiste pagina terecht. Heb dus eigenlijk niet gebruik hoeven maken van de site door zelf te zoeken.

Service
Ik heb geen contact nodig gehad. We zijn tegenwoordig erg verwend met webshops, de levering van een product is vaak al de volgende dag. Ik was wel wat ongeduldig, maar dat zegt meer over mijzelf dus.

Assortiment
Dat wat ik nodig had zat in het assortiment, daar was ik blij om.

Aanbeveling
In grote mate denk ik. Vooral de gunstige prijs was erg prettig.

Extra toelichting
Ik heb dat artikel, waar ik naar op zoek was, kunnen kopen tegen een gunstige prijs. Prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud Brouwer 06-01-2015 In de winkel gekocht
Zwaag (Hoorn)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf; een voorbeeld voor andere verkoopsites...

Service
Niets op aan te merken: TOP!

Assortiment
Eigenlijk alles wat wij nodig hadden voor onze nieuwe keuken, was te koop...ideaal!

Aanbeveling
Gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phineas 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke navigatie op de website,goede productinformatie.Goede uitleg ivm levering en betaling.

Service
Apparaat wordt tot binnenshuis gebracht, oude apparaat wordt meegenomen. Afrekenen gaat moeiteloos. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Op de website zijn genoeg producten te vinden van verschillende merken.

Aanbeveling
Makkelijke website. Genoeg keus voor een goede prijs.
Vriendelijk personeel, met een goede service instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark van Leeuwen 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, overzichtelijk en duidelijk. Veel gemak van gehad, met name omdat alle specificaties ook te vinden zijn van alle artikelen.

Service
Ruim een voldoende, voor traject was goed, alleen de chauffeur heeft kennelijk opdracht gekregen om de artikelen alleen te lossen voor de deur. Nu is dat met een fornuis van 80 kilo niet echt heel erg klantgericht. Hem gevraagd of hij een handje kom helpen om het fornuis toch even binnen te zetten, dat heeft hij wel gedaan, maar was eigenlijk noet de bedoeling. Dit is met name bij ouderen not done. Dit kan dus beter.

Assortiment
Erg ruime keus en zeer overzichtelijk weer gegeven. Men kan selecteren op prijs, merk en vervolgens op type en laat tevens aanverwante producten zien. Ideaal dus eigenlijk.

Aanbeveling
Zeer prettige website en ook het gemak van een contactpersoon die ook echt telefonisch bereikbaar is. Er was zelfs ruimte om te onderhandelen over de prijs. Hierdoor heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ado jan 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
het is gewoon goed. punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonnen 06-01-2015

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelproces was makkelijk

Service
Koelkast werd netjes binnen afgeleverd

Assortiment
Gezochte koelkast was aanwezig

Aanbeveling
Prima ervaring

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

churchill123 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we hebben de aankoop in de winkel gedaan. Daar werd alle tijd genomen om uitleg te geven over de diverse apparatuur. Winkel is goed bereikbaar.
verder was er iets niet goed geleverd, maar we kregen zonder probleem een nieuw onderdeel mee.

Assortiment
er is een uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
omdat er zo'n ruime keuze is ook binnen de diverse merken.

Extra toelichting
we hebben voor onze keuken alle apparatuur bij de Keukenloods gekocht. Het is juist zo prettig dat daar alles aanwezig is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a.lindenberg 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alles liep gesmeerd: bestellen, communicatie en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T loonstra 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
snel

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
prima zaak niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmaenfrank 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet en duidelijke omschrijving

Service
vlot geholpen en van advies voorzien.

Assortiment
veel, maar niet alles voorradig in de winkel

Aanbeveling
handig, goed en snel te regelen.

Extra toelichting
Fijne (fysieke) winkel, goed advies, goed vooraf en ter plekke info te bekijken op internet. Wat niet op voorraad is is te bestellen via internet en thuis af te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

hermans1956 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder aandringen door het filiaal kunnen lopen hebben wij zeer fijn ervaren.

Service
Na faillissement van fabrikant
door keukenloods onze inbouw koffiemachine vervangen voor een gloednieuwe.

Assortiment
Gewoon alle merken vertegenwoordigd van zeer goedkoop tot de grote A merken

Aanbeveling
Ook als je niet in de markt bent om wat nieuws te kopen maar met een klacht komt voel je jezelf heel erg op je gemak. En zullen ze alles doen om je tevreden te stellen.

Extra toelichting
Wij zullen qua witgoed nooit ergen ander meer kopen dan bij de keukenloods. Zelfs als de fabriek het laat afweten, staan ze als een blok voor de klant. Zij verdienen van ons een dikke duim omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veenbesjes 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere en duidelijke infotmatie op de website

Service
alles volgens afspraak, prima geregeld

Assortiment
ruime keuze in types en merken

Aanbeveling
zonder voorbehoud

Extra toelichting
geen enkel probleem met bestellen en afleveren. afspraak is afspraak en dat is wel zo prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Doppegieter 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt zo uitermate vanzelfsprekend dat alles super eenvoudig gaat.

Service
Aan telefoon vraag snel en professioneel afgehandeld zonder poespas.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben, in combinatie prijs en leveringssnelheid vrijwel optimaal.

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteit in combinatie met snelle levertijd en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merle1966 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk hanteerbare website. Eenvoudig te bestellen met mogelijkheid de inbouwkoelkast voor een redelijke prijs te installeren

Service
Prima. Even lastig geweest om juiste maat te vinden die in onze keuken past. Daarbij prima geholpen door de verkoopafdeling. Installatie ook prima verricht op de afgesproken tijd.

Assortiment
Voldoende keus, zeker in vergelijking tot andere sites. Voor elk wat wils in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande opmerkingen kan ik niet ander concluderen dat vrienden en familie hier ook moeten zijn voor hun witgoed.

Extra toelichting
Vier keer een tien is veel maar ik kan geen enkel minpunt vinden of een kritische noot plaatsen. Prijzen ook zeer scherp ten opzichte van concurrenten. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Sietsma 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen op de bank en bij vragen contact leggen vis de chat.

Service
Snelle bezorging.

Aanbeveling
Scherp geprijst

Extra toelichting
Voor de tweede keer iets gekocht, erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans139 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een duidelijke website. De bestelprocedure etc is probleemloos.

Service
Zeer snelle reacties van keukenloods. Alles zoals belooft. Levering volgens het boekje. Betaling bij aflevering is een goed punt.

Assortiment
De keuze aan vaatwasser is zeer ruim met vele A klasse merken.

Aanbeveling
Dit is een zeer goede webwinkel. Dus een aanrader.

Extra toelichting
Geen negatief punt tijdens het hele bestel en leveringsproces. Een aanrader. Volgende keer zeker Keukenloods bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o buijs 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heldere goede informatie die snel te vinden was

Service
alle afspraken werden goed gedocumenteerd en alle toezeggingen nagekomen

Assortiment
ruim voldoende met scherpe prijzen

Aanbeveling
cijfers spreken voor zich

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Germar59 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het product dat ik wilde snel vinden.

Service
Had niet veel vragen, maar die ik had warden snel en naar tevredenheid beantwoord.

Assortiment
Ruim assortiment met diverse merken.

Aanbeveling
Volgens mij de goedkoopste, snelle levering en tot nu toe prima artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.peek 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk via internet

Service
komen de afgesproken levering na

Assortiment
voldoende aan biedingen en een goede prijs.

Extra toelichting
prijs en aan bod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joeri Peeters 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel éénvoudig te bestellen. Prijs was onvoorstelbaar laag! Kortom, geen negatieve ervaring.

Minpunt:Enkel betalen met mastercard/visa kan niet. Spijtig want met een mastercard gold heb je recht op 2 jaar extra garantie. (In België) Daar had ik graag 2% extra voor betaald.

Service
Snelle feedback. Goede communicatie. Vlotte levering. 10/10

Assortiment
Prijs was doorslaggevend om bij jullie te kopen. Nergens in België deze lage prijs teruggevonden.

Aanbeveling
Heb de winkel al enkele malen aanbevolen!

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette I 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
bij het plannen van de leverafspraak werd er veel moeite voor ons gedaan. Levering was keurig en op tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PROFNIEK 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Prima, makkelijk, betrouwbaar. Ze doen wat ze zeggen! Uitstekende oven. Makkelijk zelf te plaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Romkes 05-01-2015 In de winkel gekocht
keuken loods zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gewoon eerst rustig op Internet alles bekijken en uitzoeken. Super overzichtelijke website met voldoende informatie. Hierna kun je in de winkel langs gaan om alles te bekijken. Super handig!

Service
Werden in de winkel uitstekend geholpen en er werd zelf nog een scherpere prijs voor ons berekend! Later bleek dat de vaatwasser die we gekozen hadden uit de verkoop was genomen. Toen kwamen ze gelijk met drie vergelijkbare vaatwasser van een duurdere klasse waar we uit mochten kiezen voor dezelfde prijs als onze vaatwasser. Dat is toch top!

Assortiment
Grote keuze uit Veel verschillende merken. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment met uitstekende service!

Extra toelichting
Super winkel die ik zeker nog eens bij iemand aan zal bevelen! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

enkhuijzer 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hoef het huis niet uit.

Service
De mensen deden hun best en goed.

Aanbeveling
Het verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews