Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bebie 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even een telefoontje en de zaak was geregeld

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gezien de beoordeling die ik heb gegeven in zeer hoge mate

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fran1957 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site staat duidelijk of het artikel snel leverbaar is.

Service
Service is goed wordt duidelijk op de hoogte gehouden wanneer er geleverd wordt.

Assortiment
Zeer uitgebreid. hierdoor soms moeilijk te kiezen.

Aanbeveling
Ik wil deze site aanbevelen omdat ze goed kijken naar andere leveranciers en de prijzen goed in de gaten houden.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ook nog telefonisch contact gehad of er nog een laatste bod was op het product dat ik wilde bestellen. Hierbij ben ik correct te word gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 8024 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vme
Akkelijk te vinden en duidelijk

Service
Vlotte aflevering van bestelde artikelen

Assortiment
Wat we zochten vond
Den we

Aanbeveling
Zieboven

Extra toelichting
Bij aflevering zette de chauffeur de dozen op een door ons gekozen plek, heel vriendelijk en vakkundig. Betaling met pin pas werd discreet afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorge100 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en overzichtelijk.

Service
Top communicatie en zeer snelle afhandeling

Assortiment
In een woord top, echt alles is te verkrijgen, begeleid door een uitstekende product specificatie.

Aanbeveling
Om bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvh123 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er wordt goed meegedacht door de verkopers en ze sturen alles per mail door.

Service
Je kan meerdere keren overleggen en ook bij veranderingen die je wilt heb en helpen ze graag.

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende keukens en materialen.

Aanbeveling
Goede en prettige service met deskundig personeel.

Extra toelichting
Fijne winkel met deskundig personeel wat de tijd voor je neemt. Goede prijs kwaliteit verhouding zonder dat je veel te veel betaald. Ook geen gladde praatjes van verkopers!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Th.Cammeraat 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle reactie

Service
Buitengewoon goed

Assortiment
nog niet alles gezien

Aanbeveling
Hoge mate!

Extra toelichting
zeer goede behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lente en Zomer 2015 04-06-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Keukenloods heeft ons uitstekend geholpen en service verleend door een nieuwe magnetron te sturen.

Na moeilijkheden en onzinnige informatie met fabrikant Pelgrim die de 5 jaar garantie service verleent over de nieuwe magnetron die we gekocht hebben waarvan de deur scheef erin zat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jubetje 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat gemak betrft .is het lekker dichtbij en goede parkeergelegenheid

Service
Jaren geleden een inbouwafzuigkap gekocht .prima maar een lampje ging vaak uit !1 dat bleek een fitting te zijn gebeld en geen punt .er werd een nieuwe opgestuurd. Klasse dus

Assortiment
Wat moet ik daar over zeggen ze hebben heel veel, en als ze hebben wat ik nodig heb ,ben ik tevreden , Pas een nieuwe magnetron gekocht . overal gezocht ,nergens te vinden . keukenloods gebeld !!en ja hoor exact de zelfde nog te krijgen en dat als vervanger van een magnetron van ongeveer 15 jaar oud . . dus Top

Aanbeveling
Nou als ik er erg tevreden over ben, zal ik dat ook wel zeggen als zoiets ter spraken komt

Extra toelichting
ik dacht dat ik al aardig gemotiveerd ben geweest bij alle antwoorden ik hou er nu mee op hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dartbord73 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en duidelijke site heel overzichtelijk

Service
ook bij telefonische navraag werd ik enthousiast en duidlijk te woord gestaan

Aanbeveling
volgende dag geleverd, afspraken worden nagekomen,als heel prettig ervaren, dat verdiend mond op mond reclame

Extra toelichting
duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. prettig 'winkelen' op de site. Kom er in de toekomst zeker weer eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Rienstra 04-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overleg is mogelijk

Service
Gewoon zoals afgesproken

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Gewoon waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henry post 04-06-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
we werden super geholpen

Assortiment
het assortiment is goed uitgebreid

Aanbeveling
wij hadden via een kennis gehoord over keuken-loods en zullen u bedrijf aan derde
door vertellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EWering 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ruime keuze in apparatuur. door keuze mogelijkheden (gebruik, budget, kleur,andere eisen die je stelt)kom je al gauw bij de apparaten terecht die voor jou geschikt zijn. snel geleverd in prima conditie,en de afzuigkap is precies zoals verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nettie79 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is erg duidelijk en overzichtelijk, kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De koelkast werd na afspraak op het juiste tijdstip geleverd. Oude netjes weer mee. Top!

Assortiment
Voldoende keuze. Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snel en vakkundig geholpen, service die je graag wilt.

Extra toelichting
Alles was prima! Klantvriendelijk, duidelijk, goede service en prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van der Eerden 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen onlien was reuze handig en snel. Volgens mij ook het goedkoopst en betalen en klaar!

Service
Bestellingsgegevens werden goed nagekomen en levering was zoals vermeld.

Assortiment
Ruime keuze uit, in ons geval, koffiezet apparaten. Volgens mij ook de goedkoopste!

Aanbeveling
Aan een ieder.

Extra toelichting
Alles wat geschreven staat op de website qua levering, betaling etc. klopt. Alles wordt nagekomen en we zijn zeer tevreden over de aankoop en qualiteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkgebruiker 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
had iets besteld wat niet meer leverbaar was, werd onmiddellijk een alternatief gezocht en gevonden wat aan mijn wensen voldeed. meer prijs werd niet in rekening gebracht . prima service en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Noopje 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben al wat langer koper bij Kl , soms is het lastig iemand te spreken te krijgen, meestal is iedereen bezig met een klant, maar dat kun je ook positief uitleggen natuurlijk

Aanbeveling
Goede ervaring, ook online.... ik heb het dan wel over de KL Zaandam, 1x in Zuidoost geweest en na lang wachten te woord gestaan door een net uit bed, onfrisse niet geïnteresseerde verkoper..ga ik niet meer heen

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rivegauche 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webside, ook de medewerkers geven vlot en duidelijk antwoord op vragen

Service
Snelle en punctuele afhandeling en levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettige en betrouwbare winkel met goede service en kwaliteit

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F.Bond 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken en bestellen vanuit de stoel in de huiskamer.

Service
Erg compleet

Assortiment
Heel breed

Aanbeveling
Scherpe prijzen

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden met de behandeling en levering van het gekozen product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yyonn 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website kon ik betalen bij ontvangst opgeven, na bestelling moest ik ineens vooraf betalen, onnodige verwarring en vertraging.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, alleen mijn vraag over 3fase aansluiting van de kookplaat werd niet correct beantwoord; jammer!

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.L.M. Verhoeven 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling is op mijn verzoek in gedeeltes geleverd. De te betalen facturen werden ook gesplitst. Service vind ik dat!

Service
bereikbaarheid in de winkel is oké. Geen lange wachttijden; met de antwoorden kon ik mijn keuze maken

Assortiment
Voor mij ruim voldoende keuze.Te veel word ik ook niet wijzer van; dan zie je door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Service en gemak. en natuurlijk prijsstelling zijn de pluspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor van den Elshout 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke uitleg op de site

Service
snel en correct bezorgd

Assortiment
bijna alles gevondebn wat ik zocht

Aanbeveling
duidelijke en overzichtelijke site

Extra toelichting
gebruiksvriendelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanny10 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is gemakkelijk te gebruiken, producten vergelijken is super

Service
werd goed geinformeerd over de bezorging, kon makkelijk betalen, ik kon een verkeerde aankoop gewoon terugbrengen, kreeg mijn geld retour

Assortiment
geweldig!

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over keukenloods, gemak, service, en kwaliteit, alles bij elkaar een gouden greep!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spikker Specials 04-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Service
ondanks herhaaldelijk telefoneren en mailen hebben we erg lang moeten wachten op onze bevestiging en dito levering

Aanbeveling
zie de opmerkingen bij het vak service - communicatief niet geweldig !

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik op de naam Spikker Specials geen order in ons systeem vinden.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken waar het in uw geval is misgegaan. Ons steven is om de producten zo snel mogelijk te leveren.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Kip1969 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed telefonisch geholpen. Kreeg zonder meerkosten een upgrade van de vaatwasser; top!

Assortiment
Veel keuze.

Extra toelichting
Vaatwasser ging stuk en vond het lastig om een nieuwe uit te zoeken. Werd telefonisch erg goed geholpen en beschikte snel over een nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Marincic 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kwam gauw op de site en genakklijk bestellen

Service
prima afgeleverd

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rire 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een volle webpagina maar als je 1x door hebt hoe het werkt gaat het prima

Service
goed geholpen met het zoeken van een vervangend product

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
zeer tevreden over de service en voorwaarden

Extra toelichting
heerlijk makkelijk en snel bestellen en laten bezorgen of ophalen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiller46 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
heb het nog niet lang genoeg om te kunnen oordelen....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 2015 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en het na twee dagwen bezorgd (zeer nette chaufeur)

Service
zeer goed

Assortiment
goed aanbod altijd wel wat te vinden

Aanbeveling
goede zaak

Extra toelichting
goede zaak en deskundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariese 03-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen opdringerige verkoop praatje. Goed bereikbaar.
Overzichtelijke showroom.

Service
Goede voorlichting en bruikbare oplossingen.

Assortiment
Ruime keuze ook in keukenbladen en apparatuur.

Aanbeveling
Zie boven vermelde motivatie.

Extra toelichting
Deskundige adviseurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Israf00 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online makkelijk bestellen

Service
coulant met omruilen in winkel nadat online een andere kookplaat was gekocht

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
scherpe prijs, goede service

Extra toelichting
prijs kwaliteit helemaal prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndréP1969 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere informatie op de website en apparatuur goed vergelijkbaar.

Service
Op een vraag per mail werd adequaat en snel gereageerd.

Extra toelichting
Prima geadviseerd door Keukenloods. Levering verliep uitstekend. Aftersales ook prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deBrijn 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en snel thuis.

Service
Vraag werd snel beantwoord.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Goeie ervaring.

Extra toelichting
Snelle service na goede informatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

menorca437 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
tijdens een telefoontje werd het goed en duidelijk uitgelegd

Assortiment
van alles is er ruim voldoende om een keuze te maken

Aanbeveling
zoals gezegd je kan thuisblijven en wordt toch snel en goed geholpen

Extra toelichting
ze verdienen een pluim voor alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jhonnie 03-06-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles zeer klant vriendelijk

Service
Zeer goed geholpen niet aandringgerig

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Aanrader voor iedereen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dacia 03-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via kieskeurig de beste en goedkoopste en dan kom je al snel bij de Keukenloods

Service
Koelkasttype was bekend maar wilden hem in het echt zien De afzuigkap hadden we hoge eisen maar niets gevonden De verkoper met veel kennis en zonder verkooppraatjes ons naar de juiste keus geleid

Assortiment
Wat we nodig hadden hadden ze zeer snel op voorraad

Aanbeveling
uitstekend geholpen dus op verjaardagen gaat de gesprekken zeker ook wel over de Keukenloods

Extra toelichting
Siemens inbouwkoelkast en Atag afzuigkap hebben we nu 2 maand (is hieronder niet inte vullen) Via Kieskeurig naar keukenloods geleid maan in de winkel de aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea Berendse 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
e kan op je gemak uitzoeken wat je hebben wilt

Service
ik heb nog 2 keer telefonisch contact gehad en de antwoorden op mijn vragen waren afdoende

Assortiment
hetgeen ik zocht was ruim vertegenwoordigd

Aanbeveling
ik heb deze winkel al gepromoot bij mijn dochter en bij vrienden

Extra toelichting
de prijs-kwaliteit verhouding is goed en een goede, vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Vivie 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was een van de weinige leveranciers die model dat vergelijkbaar was met oude qua inbouw binnen week kon leveren

Service
Koelkast netjes ingebouwd, oude ook meegenomen inclusief losse onderdelen en verpakking nieuwe koelkast

Assortiment
Zie gemak

Aanbeveling
Al meerder keren aanbevolen bij anderen, ook al meer keren wat besteld

Extra toelichting
Prettige online winkel tegen concurerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elles zelf 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
We werden in de winkel vriendelijk en snel geholpen. De informatie was duidelijk en doeltreffend.

We konden de oven meteen meenemen! Hij werd zelfs door een keukenloods-medewerker naar onze auto gebracht.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, dus meer dan genoeg vergelijkingsmateriaal om tot een goeie keuze te komen.
We hadden ergens anders een lagere prijs gezien. We kregen direct dezelfde korting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daisy203 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Zeer tevreden, ook over inbouw service. keurig werk geleverd. echt een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker1978 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Ook de kleuren zijn goed gekozen. Zodat je het goed kan zien en lezen. Alleen zou ik graag zien dat je meer gespecificeerd kan zoeken.

Service
Ik vond het geweldig dat keukenloods dagprijzen hanteerde. Uiteindelijk kreeg ik een koelkast voor een geweldige prijs. Het nieuwste model voor een top prijs

Assortiment
Heel veel modellen en genoeg om uit te kiezen. Meer is altijd welkom

Aanbeveling
Dit omdat de prijzen zeer scherp zijn en service uitstekend is. Heb al meerdere vrienden en familie geïnformeerd om eerst hier op de site te kijken

Extra toelichting
Heb via keukenloods een bosch combi stoom oven/bosch glas kookplaat/Bauknecht koel, vries combinatie gekocht. Al deze apparaten werden keurig geleverd en werken uitstekend zonder problemen. Ik ben zeer te vreden over hoe alles verlopen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MamaKS 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Als ze het niet hebben gewoon even mailen en vaak kunnen ze het wel leveren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herfst63 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van online bestellen.

Service
Je word op de hoogte gehouden. En houden zich ook aan de afspraak.

Assortiment
Een hele ruime keuze.

Aanbeveling
Het is gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-B 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen op een site die veel info en vergelijk biedt.

Service
Na telefonisch contact alle uitleg gekregen over onze vaatwasser en een tip voor een betere die door een goed aanbod nog voordeliger was ook.

Assortiment
Veel keuze aan producten

Aanbeveling
Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Zeer prettige organisatie met verstand. In eerste instantie was het product van mijn keuze niet voorradig zou ietsje duren, maar door het meedenken van de medewerker een aanbieding gekregen voor een ander model dat meer functies heeft en stiller is, die dan voordeliger uitpakte en binnen een paar dagen was geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees1946 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keurig overzichtelijk

Service
snel en netjes geregeld

Assortiment
prima overzicht

Aanbeveling
netjes en correct geleverd

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikkieRakker 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website was het makkelijk om een filiaal in de omgeving te vinden en de showroom te bekijken en aldaar de bestelling geplaatst

Service
wegens een lange levertijd een duurder model, zonder bijbetaling gekregen. hiervoor werd vooraf overleg gepleegd zodat we geen verassingen haddden met inbouw of montage.

Assortiment
op de website is een zeer ruim assortiment te zien. dit is in geen winkel te stallen. toch ook in de winkel een duidelijk assortiment.

Aanbeveling
ik ben erg tevreden over de gekochte spullen. en kan dit zeker andere aanbevelen

Extra toelichting
het fornuis en afzuigkap dat ik gekocht heb voldoen aan de verwachtingenen, en is mijn keueken weer compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niet zichtbare klant 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Ruime assortiment maar dan moet je wel meerdere winkels bezoeken want er is erg veel wat niet in een winkel past. Goede en vriendelijke service. De prijs tussen winkel en de onlineshop kan verschillen. Echt een aanrader voor wie keukenspullen wilt aanschaffen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sarah en Muk 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie over het artikel d.m.v. keuze bij prijsklasse en merk e.d. wordt de keus vergemakkelijkt

Service
Mijn combi- magnetron werd netjes tot in de keuken gebracht ,ondanks hij ook een paar hoge drempels moest passeren

Assortiment
meer als voldoende keus

Aanbeveling
ik heb hem al enkele keren persoonlijk bij andere mensen geadviseerd

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop . geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrearoosen 03-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk te doen

Service
Prima

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Net wat je nodig hebt

Extra toelichting
Makkelijk en snel afgehandeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BoyK 03-06-2015

Algemene score

4,0

Gemak
Niets mis met de bestelprocedure.

Assortiment
Zeer slechte service. Na het ontvangen van een defect product kon ik het zelf maar uitzoeken met de fabrikant. Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij de keukenloods.

Aanbeveling
Keukenloods zal in veel gevallen wel hebben wat je zoekt en ook voor een goede prijs. Maar na mijn ervaring zijn die paar tientjes echt niet de moeite waard geweest. In plaats van 1 werkdag ben ik 2 weken bezig geweest voor ik een correct apparaat in huis had. Jammer, het zou zo makkelijk verholpen kunnen worden. Hierdoor zal ik de rest van mijn apparatuur elders aanschaffen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik onder de naam BoyK geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg, dan ga ik voor u uitzoeken waar het in uw geval is misgegaan.
Indien er bij u een defect product is geleverd dienen wij deze direct om te ruilen.

Onze excuses en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wendy_ 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Makkelijk om telefonisch contact met jullie te leggen om nog iets te checken (aangaande de maten van de afzuigkap) alvorens te bestellen. Na levering van het apparaat leken eerst de handleiding en ophanghaakjes ontbreken, maar na mailcontact met jullie bleek e.e.a. in het apparaat zelf verstopt te zitten. Snel antwoord en ik kon weer verder. Heel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews