Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17321 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fotoart 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
met een groot gemak besteld en betaald en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda Hoffer 28-01-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Diegene die mij hielp deed dit met veel geduld en nam ook echt de tijd en dat vind ik heel belangrijk.

Assortiment
Ze hadden net uitverkoop gehad dus was het wat leger dan normaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henrizoekthetuit1965 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden in de webshop

Service
Levertijd en info hierover prima

Assortiment
Uitgebreid assortiment en veel op voorraad

Aanbeveling
Snel geleverd en oude apparaat kostenloos weer meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Kooij 28-01-2015 In de winkel gekocht
Doemere Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een overzichtelijk bedrijf

Service
Er is altijd iemand aanspreekbaar en ervaring ten top

Assortiment
Keuze uit vele mogelijkheden

Aanbeveling
omdat ik het er zelf prettig heb ervaren om alles te bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S.l.Dijk 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan makkelijk zoeken, onderverdelen en sorteren

Service
We zijn goed geïnformeerd over onze bestelling en de levering hier van.

Assortiment
Er is genoeg keus

Aanbeveling
Door het grote assortiment en lage prijzen, zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fons van den Brink 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te overzien

Service
Doen wat ze zeggen en meer.

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Snel, perfecte levering, goede informatie

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.w. Bogaard 28-01-2015 In de winkel gekocht
Almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk door zowel uitgebreide internet-site als fysieke winkel

Service
Goed geholpen in de winkel en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Re. Go. 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze hebben witgoed in soorten en maten en ze helpen met uitzoeken.

Service
Ze nemen de tijd en ze helpen je een keus te bepalen.

Assortiment
Giga veel soorten om te zien en te bekijken.

Aanbeveling
Aan iedereen raad ik de keukenloods aan.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment en prima service en niet duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kishen1986 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web pagina is duidelijk en overzichtelijk voor een ieder.

Service
Goede leverservice

Assortiment
Uitgebreide assortiment .

Aanbeveling
Zeker je inkopen doen bij Keukenloods en nergens anders.

Extra toelichting
Goede producten en betrouwbare winkel. De beste prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Boot 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met 1 telefoontje was alles geregeld.

Service
Vragen werden direct beantwoord en aangezien ik nog eeven een paar dagen moest wachten voordat ik de vaatwasser kon ontvangen, was het geen probleem dat hij even op voorraad bleef staan.

Assortiment
Alle soorten waaruit ik wilde kiezen waren ruimschoots op voorraad.

Aanbeveling
Kan niet beter, bovendien, vriendelijke en directe vakbekwaamheid.

Extra toelichting
Prima online website, makkelijk en duidelijk. Producten goed vindbaar. Telefonisch contact was bijzonder vriendelijk en hulpvaardig, vragen konden direct zonder terug te bellen worden beantwoord en service en 'meedenken' stonden hoog in het vaandel. Ook de levering van het product leverde geen enkel probleem op. Aangezien we de vaatwasser niet direct konden ontvangen was het geen probleem dat hij een paar dagen 'in voorraad' bleef staan. Daarna direct geleverd op het afgesproken tijdstip. Prima geregeld allemaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Tienkamp 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging allemaal heel gemakkelijk. Duidelijk overzicht. Een goede filter op de site!

Extra toelichting
Snelle en volgens afspraak product geleverd. Duidelijke facturering. Goede service. Na een paar week het gasfornuis te hebben gebruikt was er iets niet in orde. Gebeld, werd gelijk doorverbonden naar de service van Bauknecht en een afspraak gemaakt zodat de monteur langs komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfb52 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De meeste dingen zijn op voorraad, dus kun je meteen meenemen.

Service
Goede uitleg over de machine

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment, de meeste dingen op voorraad.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Petra 1961 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
met een paar keer klikken zie je alle beschikbare informatie van het product. Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Je kunt bellen als je meer informatie nodig hebt, de bestelling was er binnen de aangegeven termijn.

Assortiment
Er zijn veel verschillende producten, duidelijk geprijsd, niet de duurste.

Aanbeveling
Goede service, goede afhandeling, goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het product, de prijs en de service. Duidelijke informatie, behulpzaam, keurige afhandeling, goede prijs, goede waar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan-Jan 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, gebruiksvriendelijk.

Service
Houden zich aan afspraken.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Een prima site, reviews bij de producten. gebruiksvriendelijk. Na bestelling de order goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Vergunst 28-01-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Handig vanuit huis bestellen. Jammer dat er weinig foto`s op de site staan. Van bijv de afwasautomaat kun je de binnenkant niet zien.

Service
Prima geholpen alhoewel ik twijfel aan de deskundigheid van de medewerker aan de telefoon. Zei dat ik een highliner nodig had maar bleek niet te kloppen.

Assortiment
Volop keus.

Extra toelichting
Over het algemeen goed maar houd zelf wel de maten in de gaten die je nodig hebt. Zou de site ook zeker bij anderen aanraden. Lijkt me niet duur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

spiero 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vond gemakkelijk wat ik zocht

Service
op zich alles prima, maar volgens de site zo levering sneller zijn dan uiteindelijk bleek na de de bestelling. Maar mogelijk kwam dit door de feestdagen.

Assortiment
Vond gemakkelijk wat ik zocht.

Aanbeveling
Zie vorig commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Scheltema 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet allerlei winkels af, hier is te vinden wat je zoekt

Service
Levering vlgs afspraak

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zou ik zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de wijde blik 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede informatie

Service
snelle service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
professioneel personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frens3 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en zeer overzichtelijk.

Service
Correcte levering volgens afspraak. Telefonische ondersteuning naar het juiste product GELOODST zonder verkoop druk.

Assortiment
Precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen, BIJ TWIJFEL BEL ZELF dan ervaar je het zelf.

Extra toelichting
De beoordeling welke ik gegeven heb, is de juiste ervaring en neem er niets van terug. Vriendelijk te woord gestaan overal gaat wel eens wat mis, maar heb het idee dat ze streven naar een optimale verzorging van de bestelling. BIJ TWIJFEL BEL ZELF, dan ervaar je het zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adepwdep 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was eenvoudig op te zoeken

Service
Afspraken worden nagekomen, wat tegenwoordig vaak een uitzondering is. Goed telefonisch contact

Assortiment
Zeer uitgebreide keuzes

Aanbeveling
Alles was goed, alleen zijn de technische gegevens van apparaten niet eenduidig. Soms staat er het verbruik en bij andere weer niet

Extra toelichting
Alle was overzichtelijk behalve de verstrekking van de specificaties die soms moeilijk naast elkaar te onderscheiden zijn. O.a. soms wel jaar verbruik en bij andere weer niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barsiebe 28-01-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig via internet te bestellen. Al hebben wij dat niet gedaan omdat we Keukenloods nog niet kenden zijn we naar de vestiging in Amsterdam ZO gegaan. Gezien de goede ervaringen kan het volgende keer gewoon via internet. Veel gemak dus!!

Service
Superaardige medewerker in Amsterdam ZO. Zeer deskundig en behulpzaam. Binnen een kwartier hadden we een inbouwkoelkast en een inbouwvaatwasser, precies wat we wilden en zijn er superblij mee.

Aanbeveling
gewoon perfect zowel qua service en deskundigheid in de showroom als de medewerkers van de planning voor het bezorgen van de apparaten en de bezorgservice zelf. Echt een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dagbesteding Gijs en Brechtje 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle reactie

Assortiment
Voldoende keuze voor de artikelen waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik heb na de aankoop al verschillende mensen gewezen op jullie, goed en niet duur!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steba electro 28-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed te vinden

Service
artikel was niet op voorraad had wel een bericht verwacht

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
werkt goed

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JvGroen 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website kon ik eenvoudig vinden wat ik zocht. En producten goed vergelijken.

Service
Bij de vestiging in Zaandam kreeg ik goede profesionele hulp en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling gedaan via de website en was mijn levering 's avonds besteld en de voogende ochtend thuis afgeleverd. Super!

Assortiment
Goed assortiment. Voldoende keuze, maar door de goede service ook goed te filteren op het product dat uiteindelijk het beste voldoet aan mijn wensen.

Aanbeveling
Zeker aan te raden. Goede service en goed geprijste producten.

Extra toelichting
Overall erg te vreden over assortimentiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Heijhoff 27-01-2015 In de winkel gekocht
Zwaag

Algemene score

7,8

Gemak
onderzoek gedaan via internet en als gevolg van de prijsstelling bij keukenloods terecht gekomen om het apparaat ook id showroom te zien.

Service
goed geholpen in de winkel, koelkast werd door nette heer
bezorgd.

Assortiment
groot assortiment, ook in de showroom.

Aanbeveling
Voordeel van keukenloods is, dat ik ook in de showroom kan kijken en informatie kan inwinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brufra28 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Na telefonisch overleg was bestellen via web niet meer nodig. Alles werd in één keer (goed) geregeld

Service
Na aankoop was er nog niet direct plaats voor de koelkast. Dit was geen probleem. Ik kon de datum van aflevering doorgeven als het zo ver was. Een dag van te voren werd de bezorg tijd gemeld

Aanbeveling
Zoals boven vermeld verliep alles probleemloos. Eigenlijk is dit normaal maar ik maak vaak anders mee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E.Tijms 27-01-2015 In de winkel gekocht
KeukenloodsXXL Zaandam

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website. Uitgebreide keuze.

Service
Plezierig en deskundig.
Snelle en goede afhandeling van bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Prettige ontvangst in Keukenloods Zaandam. Goede informatie door personeel. Bezorging snel en op het telefonisch dooorgegeven tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rowan1969 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en snel

Service
Goede informatie en snel geleverd

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Alles ging zoals het hoort te gaan

Extra toelichting
Snel, gemakkelijk en goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha Stewart 27-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
overzichtelijke website duidelijke informatie

Service
Prima te woord gestaan bij telefonische vragen over product

Assortiment
voldeed aan mijn vraag

Aanbeveling
informatie en prijstechnisch prima

Extra toelichting
Informatie en prijstechnisch prima webwinkel. Product snel geleverd en oud product retour. Goed te woord gestaan met technische vragen over de telefoon. Overige punten nog niet kunnen beoordelen eerste aankoop bij deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mobo67 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is zeer gebruiksvriendelijk, duidelijke uitleg van producten.
Snelle levering van product.

Service
Bij vragen wordt je direct geholpen. Binnen 1 dag antwoord op mail maar ook telefonisch mogelijk.

Assortiment
Zeer veel keus met duidelijke uitleg en specificaties wat je helpt de juiste keus te maken.

Aanbeveling
Makkelijke site, snellere levering en goede service

Extra toelichting
Voor het eerst gekocht bij keukenvloer en echt zeer tevreden. Makkelijk alles te vinden op de site, met fragen kon ik terecht en ook de levering zeer snel. Beter als een winkel, ik kon echt mijn eigen keus maken op informatie die per product beschreven staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Burgt 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijn dat je bij toch vaak hogere bedragen gewoon bij de chauffeur kunt betalen. Goed werkende zoekfunctie op de website, af en toe wel wat langzaam.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid; waarbij de antwoorden wel met wat meer enthousiasme gebracht mogen worden. Bij de levering van onze bestelling was er wat onduidelijkheid over de status vanwege de wat mindere communicatie tussen verschillende magazijnen. Aflevering keurig door vriendelijk personeel. Ook de partner voor de inbouw service!

Assortiment
Alles wat wij zochten was verkrijgbaar tegen sterk concurrende prijzen.

Aanbeveling
Prima ervaring. Zelf zouden we zeker weer voor keukenloods kiezen.

Extra toelichting
Prima ervaring. Zelf zouden we zeker weer voor keukenloods kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maastricht11 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super gemakkelijk dag 1 bestellen dag 2 geleverd! Top!

Service
Super service! Binnen een dag geleverd en ook nog een goede aanbieding! Netjes over de drempel geleverd en 't oude apparaat meegenomen zodat we daar ook niet mee hebben hoeven slepen!

Assortiment
Super veel keuze! En ook nog een goede aanbieding op het apparaat van onze keuze!

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan!

Extra toelichting
Na vorig jaar een inbouw oven besteld te hebben nu geen minuut nagedacht over waar we onze nieuwe vaatwasser zouden bestellen toen die stuk ging in 'n zeer onhandige periode! Ook nu weer binnen een dag geleverd tegen een goede prijs! En bijkomend voordeel, het oude apparaat werd netjes meegenomen zodat we daar zelf niet mee hoefden te slepen! Top! Ik raad het iedereen aan (heb ik ook reeds meerdere malen gedaan!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Y. Her 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk overzicht en makkelijke selectie naar gewenst artikel.

Service
door ons in 1e instantie geselecteerde artikel was niet meer voorradig en er werd ons een alternatief aangeboden.

Assortiment
ruim en voldoende assortiment.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen, nette reactie op mail en tel. info.

Extra toelichting
goede site, net antwoord op mail en tel. contact. Info via de mail over afleverdatum.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan_66 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website en eenvoudig bestellen

Service
Snelle levering op afgesproken tijdstip. Nieuwer model geleverd gekregen voor de prijs van het oude model.

Assortiment
zeer veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Boele 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoek wat je wilt kopen op internet en dan vind je dat bij Keukenloods.nl

Service
Besteld en zeer snel bezorgd.

Assortiment
Ik zocht een witte inductiekookplaat en vond die bij Keukenloods.nl

Aanbeveling
Snelle betrouwbare deal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant1601 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ruim twee weken na aflevering van een vaatwasser gebeld dat ik deze wilde omruilen. Geen problem. Kreeg zelfs 90 Euro karting omdat de beoogde vaatwasser niet meer leverbaar was.

Aanbeveling
Al gedaan:-)Snel, vriendelijk en goedkoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

BenCothen 27-01-2015

Algemene score

8,7

Gemak
Ideaal om vanuit huis de producten te kunnen bestellen.

Service
Vrijwel direct antwoord op een vraag/offerte. Uitstekend.

Een verbetering zou kunnen zijn om bij de producten aan te geven welk aansluitmateriaal erbij is gesloten. Dat voorkomt verassingen bij installatie door de particulier zelf.

Assortiment
Wij zijn bewust op zoek geweest naar een SMEG-fornuis. Deze hadden jullie op voorraad voor een goed prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim vdS 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilda schaap 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even een telefoontje wat informatie gevraagd en bestellen

Service
Keurig geïnformeerd door personeel keukenloods ook over bestelling en levering

Assortiment
Had keuze genoeg...prima

Aanbeveling
Gewoon netjes en goed verzorgd..en ook nog eens snel..wat wil men nog meer

Extra toelichting
Vanaf het telefoontje tot en met delevering was prima.....zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bellemientje 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima internet bestelling

Service
Door derden ging er iets mis, nadat een order was gesplitst,uitstekend opgelost.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Zeer correct vriendelijk bedrijf, fouten maken we allemaal, maar werd prima opgelost.

Extra toelichting
Veel goede producten, niet alles is echt goedkoper dan elders, maar wel een uitgebreid assortiment . En absoluut een vriendelijk en behulpzaam keukenloodsteam! Met vriendelijke groet, Bella van Roon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De kookprins 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijk het gemak van internet winkelen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de staat van je bestelling. Toch nog eerder binnen dan verwacht.

Assortiment
De juiste merken die we zochten worden geleverd.

Aanbeveling
Is gewoon prima.

Extra toelichting
Dank voor de correcte en snelle manier van leveren. Buitengewoon goed zoals ik het zelf graag zie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.hooghwerff 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je ziet voldoende keuze als je op de site gaat inloggen.
Individueel wordt er veel uitleg gegeven over het artikel. Mocht je nog meer informatie willen hebben, dan bel je met één van de medewerkers en je wordt klip en klaar keurig te woord gestaan. Geven advies en raden af of raden aan op de voorkeur van de klant wanneer deze zijn gebruiksniveau heeft kenbaar gemaakt!

Service
In bovenstaande schrijven is service ook al aan de orde geweest. Medewerkers vinden het niet erg, indien het één en ander niet duidelijk bij de klant overkomt en legt het nogmaals uit.

Aanbeveling
Ruim assortiment, prijs, voorraad, snelle levertijd. Mogelijkheid gebruik te maken van een vakman (tegen geringe kosten)die een inbouw kan vervangen door nieuw.

Extra toelichting
Prima winkel en men wordt keurig en duidelijk door de medewerkers aan de telefoon te woord gestaan. Ook de montageploeg is zeer netjes en werkwijze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Hunneman 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk productinformatie en goed bestelproces

Service
Bestelling werd binnen enkele dagen via de post thuisbezorgd. Deze was te volgen via track & trace

Assortiment
Ruim assortiment met verschillende merken en concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pjotr56 27-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Breed assortiment, gemakkelijk bestellen, snel in huis. Prijsstelling niet altijd eenduidig (meerdere prijzen mogelijk voor hetzelfde artikel)

Service
Goede informatie, geen verrassingen, snelle levering

Assortiment
Ruime sortering, voldoende keus

Aanbeveling
logisch gevolg van de hierboven gegeven beoordelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Balvers 27-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heerlijk rondkijken en beoordelen wat je graag hebben wil, in de prijsklasse die je in gedachten hebt...

Service
om 8 uur besteld.. om 10 over 8 de bevestiging dat het de zelfde dag nog bezorgd zou worden(zonder bezorgkosten) en om 9 uur wist ik hoe laat ze die dag al zouden komen.. top service!

Assortiment
ruime keuze zeker tussen prijzen!

Aanbeveling
goede sortering van assortiment... snelle levering betaling aan de deur hoe je het hebben wil contant, pin of ideal!

Extra toelichting
ik was op zoek naar een goed gasfornuis.. hier gevonden goedkoper als ergens anders zeker 100 euro minder geen bezorg kosten bij 24 uurs levering ook echt binnen die tijd bezorgd. snelle reactie's na bestelling binnen het uur de aflevertijd bekend en div optie's tot betaling van ideal tot contant en pin betaling aan huis! super service..en geen hele dag wachten op je produkt... een tijdvak van 3 uur dat je thuis moet zijn voor levering.. top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

James11 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, flexibel en klantvriendelijk. Goede prijzen en brede keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Nijhuis 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede beantwoording van telefonische vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Delissen 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te vergelijken, duidelijk overzicht. Helder bestelmogelijkheid.

Service
Keurig! Kleine vraag na bestellign werd zelfs 's-avonds nog beantwoord. Retourbedrag stond binnen 48 uur weer op mijn rekening. Zo hoort het, top!

Assortiment
Misschien niet volledig maar zeker volledig genoeg.

Aanbeveling
Dit is de 4e keer dat ik iets bestel en het gaat altijd perfect. Ik hoef geen andere winkel meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie Wirix 26-01-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebeld,bestelt en geleverd ontzettend makkellijk

Service
binnen gebracht en omverpakking eraf gehaald

Assortiment
ontzettend grote keus

Aanbeveling
veel keus en goede service

Extra toelichting
alles in een pakket

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ar79 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is compleet met informatie en een link naar het merk zelf. Informatie en specificaties kloppen. Site in algemeen helder en duidelijk

Service
Direct contact bij vragen met een voldoende kennis over artikelen. Goede uitleg en tips

Aanbeveling
Ruim assortiment voor een hele goede prijs. Levering keurig verzorgd. Zeker aan te raden

Extra toelichting
Goede zaak zowel online als instore. Duidelijk advies in de winkel en personeel denkt met je mee. Ook telefonisch voldoende uitleg zonder de opdringende verkoper uit te hangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews