Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17770 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2404 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Rademakers 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Royale online keuzemogelijkheden uit een zeer breed assortiment tegen uitermate concurrerende prijzen

Service
Bellen en dezelfde dag levering, als dat geen goede service is...
Indien fysiek niet op locatie aanwezig, wordt moeite gedaan om het gevraagde product z.s.m. alsnog van elders beschikbaar te krijgen.

Assortiment
Zeer breed en zonder vooroordelen of leuren met alternatieve (duurdere) merken of uitvoeringen

Aanbeveling
Zeer geschikt voor diegenen die willen kiezen uit een breed assortiment en die weten wat ze willen. No nonsens afhandeling en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos-w 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ophalen in Amsterdam

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dagbesteding Gijs en Brechtje 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

2270 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
s morgens besteld s avonds in huis

Service
als er problemen zijn kun je altijd contact via de mail krijgen

Assortiment
ruimvoldoende alle merken van goedkoop tot duur

Aanbeveling
goed en voordelig

Extra toelichting
makkelijk en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bolkesteijn 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even computeren en je ziet wat je bestellen wil.

Service
Na een telefoontje en e-mail werd er voor mij uitgezocht of er een passende maat gaskookplaat besteld kon worden.

Assortiment
Ik zag door de bomen het bos niet meer, zoveel gaskookplaten.

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het gemak en de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara1974 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, overzichtelijke site

Service
Toen we niet zo goed wisten welke afzuigkap we moesten bestellen, kregen we telefonisch zeer goed advies.
Er is altijd iemand telefonisch bereikbaar, zelfs in het weekend.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
Alles perfect, we werden ook telefonisch goed geholpen. Snelle levering, alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Latinne 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van thuis uit rustig kiezen

Service
Als het niet duidelijk genoeg is krijg je telefonisch deskundig advies

Assortiment
Ruim aanbod, gemakkelijk vergelijkingen maken

Aanbeveling
In zeer hoge mate.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lot13 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Er wordt de tijd voor je genomen en je krijgt de indruk dat je niet wordt gedwongen om een keuken te kopen, dit is bij andere keukenzaken wel anders!

Assortiment
In de winkel is genoeg te zien om ideeen op te doen.

Aanbeveling
Jullie hebben een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

S.N 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op alle tijden vd dag kun je de site bekijken, bestellen of vragen stellen.

Service
Het is jammer als er artikelen aangeboden worden die via een site vd desbetreffende fabrikant te bestellen zijn, en dat dan de levertijd niet overeenstemt met de beloofde levertijd !

Assortiment
Genoeg keus!

Aanbeveling
Genoeg keus, en op alle tijden vd bereikbaar !

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

summerindy 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles online uitpluizen en desnoods telefonisch advies

Assortiment
Keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WB67 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De combinatie van internet en de winkel met deskundig personeel is heel gemakkelijk.

Service
We hadden een verschil met de firma BOSCH. Dit is mede door tussenkomst van Keukenloods Gaanderen in orde gekomen.

Assortiment
Alles wat je op het gebied van keukens nodig hebt is er.

Aanbeveling
Door de service, kennis van zaken en de laagste prijsgarantie is Keukenloods Gaanderen een topper.

Extra toelichting
Na drie aankopen in de afgelopen vijf jaar kunnen door ervaring stellen dat Keukenloods Gaanderen een prima zaak is die staan voor hoge kwaliteit en lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diny douma 04-03-2015 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed

Service
vlotte afhandeling,prima geinformeerd

Assortiment
mooie keukens voor weinig geld

Aanbeveling
goede service en prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vastgoed 1957 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een zeer uitgebreide en overzichtelijke website

Service
had verkeerde kraan gekozen en het was geen enkel probleem om deze om te ruilen en snel geregeld

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
Gewoon omdat daar de klant nog koning is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de oudere 04-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden, gemakkelijk uit te zoeken en ook nog gemakkelijk te bestellen.

Service
prima info

Assortiment
Kan nog wat veelzijdiger en aangevuld worden met Duits, Tsjechisch en Italiaans assortiment d.w.z duur en goedkoop

Aanbeveling
goede en betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CPolderman 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Een e mail gestuurd en ik kreeg snel een duidelijk antwoord met een aanbeveling van een type vw.

Assortiment
Keuze genoeg. Dan wordt het lastig om te kiezen

Aanbeveling
Prijs en prestaties zijn goed. Beter dan bij vele anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton Droste 04-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Het duurde wel behoorlijk lang voordat ik het product ontving.

Service
Als ik een koel-vriescombinatie koop, omdat het oude apparaat niet in mijn onverwarmde schuur functioneert, verwacht ik geen nieuwe koel-vriescombinatie te ontvangen, die het ook in de schuur niet doet, als ik dit verhaal aan de verkoper heb verteld.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Als verkopers weten, dat de huidige nieuwe koel- en vrieskasten een omgevingstemperatuur van minimaal 10 graden nodig hebben, verwacht ik dat ze vragen, waar dit apparaat komt te staan.

Extra toelichting
Aan niemand meer.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Vries54 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, eenvoudige bestelwijze.

Service
Werd perfect ingespeeld op scherpe conditie bij concurrent. Langere levertijd door leverancier werd perfect gecommuniceerd, en de aflevering werd keurig afgestemd én waargemaakt.

Assortiment
Assortiment op het gezochte product was breed, en qua informatie goed gedocumenteerd.

Aanbeveling
Gezien mijn eigen ervaringen en de positieve feedback van anderen durf ik deze firma met stip te adviseren.

Extra toelichting
Geen enkel negatief punt, tot en met de keurige en duidelijke afleverprocedure. Ben super tevreden over de wijze waarop ik tot mijn keuze kon komen, de plaatsing van de bestelling, de afhandeling door Keukenloods, en niet in de laatste plaats het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maatje71 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je krijgt heel makkelijk een offerte van de producten die je nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keesfrance 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot assortiment in de winkel in zaandam

Service
Zoals afgesproken behandeld, klein probleem met een levering goed opgelost.

Assortiment
Veel aanwezig, zeer goed advies gehad. Prijzen uitstekend en toch een persoonlijke service

Aanbeveling
9.5 ...je weet het nooit

Extra toelichting
Prima winkel, veel keuze en vooral goed advies en service. Leuk detail is dat de fotos van medewerkers ook echt op de site staan. Geeft vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MavAa 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klikken, afrekenen en bezorgen. Het kan niet beter!

Service
Top!

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

copn 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
afspraken mbt levering in het buitenland verliepen wat stroef, en info op de site mbt levering was steeds anders

Service
adequate reacties bij problemen, vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
behoorlijk

Aanbeveling
Goede prijzen goede service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Veronique36 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supermakkelijk te zoeken en aan te schaffen!

Service
Had een hoger cijfer gegeven als we hadden gehoord dat het product niet op voorraad was.

Assortiment
Prima, tot nu toe alles gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Absoluut en al gedaan ook.

Extra toelichting
Voor de zoveelste keer gekocht en bevalt elke keer. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

C. Verdier Frenken 04-03-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze en jun de apparaten bekijken en meenemen

Service
Eerst zat ik met een niet werkend apparaat en laven jullie enkel het advies AEG te bellen. Ik heb aangegeven dat ik daar niet blij mee was.dat hebben jullie goed gemaakt door te informeren en bloemen te sturen, waarvoor dank.

Assortiment
Alle merken en prijsklassen zijn ruim aanwezig

Aanbeveling
Dit heb ik al vaak gedaan .goede prijs vlotte levering en installatie mogelijkheid.

Extra toelichting
Na de vorige slechte beoordeling wil ik nu mijn waardering uitspreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pete delete 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de web uitzoeken zeer ruime keuze en via de site snel te bestellen

Service
Uitstekend op alle vlakken , zowel telefonisch als bij levering

Assortiment
Ruime keuze vindt het assortiment heel breed, voor iedereen wel iets

Extra toelichting
Grandioos want wil je intussen je artikel omruilen doen jullie niet moeilijk over het zelfde geld voor als er iets stuk aankomt mijn complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CAR. Ariens 04-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Prima geholpen

Extra toelichting
Rigide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilbert44 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je loop er zo even binnen en er komt niet direct iemand naar je toe rennen dus kan je rustig rondkijken.

Service
Als je vragen hebt word je keurig te woord gestaan.

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Ook veel verschillende merken.

Aanbeveling
Het is een uitstekende zaak en ze hebben goede prijzen en aan biedingen.

Extra toelichting
Wat moet ik er nog meer over zeggen ik geef nooit een 10 maar ze zitten toch wel op een 9½.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Haan 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site met overzichtelijke selectie van apparatuur mogelijkheden

Service
Altijd iemand te bereiken, mijn afwasmachine was niet leverbaar er werd voor minder geld een passend alternatief
aangeboden

Aanbeveling
100% maak zelf al jaren gebruik van Keukenloods.

Extra toelichting
werk al enige jaren met tevredenheid samen met keukenloods voor de inbouw van keuken dan wel vervangen van apparatuur. Dit gaat altijd zeer soepel, absoluut concurrerende prijzen en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

llavegee 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Zoeken op site van het merk is sneller.

Service
Voldoende persoonlijk geinformeerd, to the point uitgaande van onze wens/keuze. Kort, krachtig, volledig. Inbouw thuis uitstekend, zowel technisch oplossingsgericht als klantgericht.

Assortiment
Moeilijk op de site te vinden, als ook in de winkel.

Aanbeveling
Ja dus.

Extra toelichting
Verder geen opmerkingen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frans05 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vandaag bestelt morgen in huis, en website erg toegankelijk

Service
Goede nazorg en controle over bezorging

Assortiment
Ruim,ruim enz

Aanbeveling
Erg prettig, kom zelf in zuidoost om even de echte maten te laten controleren.

Extra toelichting
Aanbeveling zeker qua service en prijs verhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fam dekkers 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even een belletje, mail met order en klaar. Zo snel

Service
Netjes te woord gestaan. Contact werd opgenomen voor de snelle levering.
Zelfs nav een boutje vd oven werd ik netjes doorverwezen

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Prijzen, service, klantvriendelijkheid. Alles top

Extra toelichting
Zoals hierboven aangegeven, alles top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomvl 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website en het volgen van een bestelen in prima! alleen de benaming bij de accessoires van kooktoestellen kan wel wat duidelijke (misschien met plaatje)

Service
Prima, werd netjes gebeld voor een afspraak. Aflevering mocht wel wat vriendelijker, was speciaal ruimte gemaakt voor de bestelling met bescherming op de vloer, en het wordt er half naast neer gegooid en naar buiten gelopen.

Assortiment
Prima denk ik, helaas geen motorloze afzuigkappen van smeg in 60cm, alleen 1 in 90. Dus uiteindelijk maar voor siemens gegaan.

Aanbeveling
Als je iets specifieks zoekt en ze hebben het tegen een lagere prijs zie ik niet in waarom niet.

Extra toelichting
Over het algemeen een prima zaak, geen nare ervaringen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

420 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging allemaal gemakkelijkalles

Service
Alles netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Komen alle gemaakte afspraken goed na

Extra toelichting
Goed bedrijf kunnen andere zaken een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian Fusers 04-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen en te bekijken.

Service
Ik had 4 keukenapparaten besteld en werden ook op afspraak netjes op de geleverde tijd geleverd. Bij het vervangen van onze oude kookplaat bleek dat de nieuwe kookplaat gas lekte op alle 4 de knoppen. Ik heb telefonisch kontakt gehad met een medewerker op zaterdag. Er werd mij verzekerd dat ik die maandag terug gebeld zou worden, is niet gebeurt. Ik heb via de mail kontakt met hun opgenomen op maandagavond. De kookplaat zal worden omgeruild als hij weer voorradig is. Misschien over enkele werkdagen. Ik zit nu met een onafgemaakte keuken en moet afwachten hoe lang. Verre van prettig. Ik heb hun mede gedeeld dat ik dit op korte termijn wil hebben opgelost, anders wil ik mijn geld van de kookplaat terug en ga ik hem ergens anders kopen. Jammer, ik had een heel goed gevoel en dat is nu minder.

Aanbeveling
Eerst afwachten hoe het met mijn kookplaat afloopt, de service vind ik heel erg belangrijk.

Extra toelichting
Ik heb gisteren pas een antwoord van hun gehad wat betreft de kookplaat. Ik zal een paar dagen afwachten of ik iets van hun hoor wanneer de nieuwe zal worden geleverd. Van dit antwoord hangt ook mijn aanbeveling naar de Keukenloods af. Ik ben afhankelijk voor montage van anderen en moet nu weer iemand laten komen om de kookplaat, als die geleverd word, te installeren. Het zou Keukenloods sieren deze ook te instaleren als tegemoetkoming naar mij toe. Dat is wat je noemt goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Settings 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden. Product opgehaald en was snel weer weg. Site is overzichtelijk en bestellen ging gemakkelijk.

Service
Goed op de hoogte gehouden en vriendelijk personeel in de winkel.

Aanbeveling
Winkel is in de buurt en kan opgehaald worden ipv alleen gebracht worden. Erg handig in mijn ogen. Iemand die iets voor de keuken nodig heeft, raad ik deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pollepel 04-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellenen

Service
Telefoon wordt direct opgenomen. Keurig op tijd bezorgt

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harm haitsma 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet zelf naar een winkel te hoeven gaan maar de afwasser werd keurig aan huis afgeleverd

Service
zie hierboven: wat wil je nog meer

Aanbeveling
als ik super tevreden ben geef ik dat natuurlijk door aan anderen die ook een dergelijk artikel nodig hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Schouten 04-03-2015

Algemene score

5,2

Gemak
de bestelling was makkelijk gemaakt

Service
de jongen die het kwam brengen was aardig, maar toen ik een mail met een klacht schreef was de eerste reactie niet netjes

Assortiment
de oven die ik besteld heb en nog steeds op de site staat is er niet en kreeg gewoon een andere, dus het assortiment zal wel een heel stuk kleiner zijn dan jullie laten vermoeden

Aanbeveling
omdat ik een vervelende reactie kreeg bij mijn eerste klacht

Extra toelichting
Het leek allemaal heel makkelijk en handig totdat ik een andere oven geleverd kreeg dan ik had besteld. De reactie was dat alleen de alluminium strips anders waren... Dat klopt niet, ook de knoppen zijn anders, daar had ik de oven juist op uitgezocht. Wederom geklaagd, daarop kreeg ik antwoord dat ze het vervelend vonden dat het missschien niet helemaal goed gecommuniceerd was dat er iets anders geleverd zou worden. Er is helemaal niet gecommuniceerd, ik pak de oven uit en zie dat ik een heel andere heb. Helaas zal ik jullie nooit aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-03-2015

Beste E. Schouten,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval is misgegaan en welke verkoper u heeft geholpen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Dirk 1963 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is zeer duidelijk opgebouwd en ik vond snel alle nodige info over het artikel dat mij intereseerde

Service
zeer snelle opvolging van bestelling da dag nadien opgebelt om levering af te stemmen levering gebeurde perfect zoals afspraak was gemaakt

Aanbeveling
vlotte afhandeling en beloftes worden nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob03032015 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede site

Service
onze bestelde goederen waren niet aanwezig en we kregen de duurdere versie goedkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AadW1957 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het apparaat dat wij zochten stond niet op de site. Door het nummer van het apparaat in te toetsen werden wij heel snel gebeld en konden we het apparaat alsnog bestellen

Service
Snelle reactie, goede prijsstelling en dito levering

Aanbeveling
Veel keus en snelle en adequate service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien65 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zaak is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende apparaten om een goede keuze te maken

Service
Zowel in de winkel als bij de bezorging werd goede informatie gegeven en het tijdstip van bezorging per mail en sms kenbaar gemaakt.

Assortiment
Een ruime keuze van diverse apparaten was beschikbaar om uit te kiezen

Aanbeveling
Met de keuzemogelijkheden, de informatie en de zeer schappelijke prijzen is dit een zaak die je bezocht moet hebben als je in de keuken aan de slag wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael-72 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Prima, ik kan iedere keer vinden wat ik zoek. Reeds meerdere keren iets besteld.

Extra toelichting
Wij hebben de afgelopen jaren een aantal keren bij Keukenloods besteld. Iedere keer wordt het artikel netjes op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil pleune 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn dat er chatmogelijkheid was. Ik ben ook goed te woord gestaan.

Service
montage was goed. Er bleef geen rommel achter. Monteurs waren vriendelijk. Ik vond de mogelijkheid van mobiel pinnen fijn.

Aanbeveling
geen problemen. Ik ben erg slechthorend en daar is heel goed mee gerekend door alles te mailen.

Extra toelichting
Goede beoordeling dus. Ik vind de naam keukenmagazijn beter; keukenloods klinkt toch een beetje armoedig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van 't Klooster 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site. In een paar minuten een keuze door de goede omschrijving.

Service
Ik had de volgende dag de koelkast al binnen!

Aanbeveling
goede prijs, vlotte service en levering

Extra toelichting
zie balkjes. Alles prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veen900 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld via internet.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden werkt perfect.

Extra toelichting
Heel tevreden over de keukenloods kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra en Rik 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel modellen in de winkel, waar je in alle rust kan vergelijken.

Service
In eerste instantie erg goed prijs werd aangepast nadat we verteld hadden ergens anders goedkoper. Echter Samsung leverde later dan afgesproken en dit werd pas verteld nadat wij aan de bel hadden getrokken. Al met al wel betaald en 4 weken later geleverd.

Assortiment
Zeer veel vergelijkings materiaal in de winkel, erg fijn.

Aanbeveling
Uiteindelijk goed contact en service.

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

swar01 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer mooie winkel en makkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N de W 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk verschillende apparatene met elkaar te vergelijken

Extra toelichting
Goede winkel met veel keus. Was even lastig te vinden hoe de 24uurs levering zat, maar ook dat is goed geregeld. Volgende keer bestel ik daar weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Mooy 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik heb gekocht via internet.

Service
Ik had bij de bestelling van de vaatwasmachine, ook een monteur gevraagd. Alle is goed gegaan, allen ik vond het verwarrend dat ik zelf alles moest bevestigen.

Assortiment
Heel veel keuze uit merken kwaliteitsverschil en prijsklassen.

Aanbeveling
Veel keus, goed kwaliteit, prettige bediening.

Extra toelichting
De aankoop is naar wens verlopen. De machine is netjes geplaatst. De afwikkeling is goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Michiel100 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een groot assortiment is gemakkelijk te vergelijken

Service
telefonische inlichtingen prima!

Assortiment
zeer groot

Extra toelichting
was altijd een fan van echte winkels, maar keukenloods is de eerste online winkel waar ik vertrouwen in heb, en die een meerwaarde biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews