Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2247 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. Heijmans 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wordt wat snel en veel gewisseld met apparatuur, vraag en uiteindelijk aangeboden

Service
Viel wat tegen als onderdeel bij levering wordt gemist, niet qua service (Rick van Veen) maar tijdsduur dat leverancier het opstuurt

Assortiment
Groot, alleen niet meer alles te bestellen, dat is jammer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ivendi 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Kan nog wel iets uitgebreider qua kookplaten.

Aanbeveling
Prima en snelle service, prijs/kwaliteit heel goed.

Extra toelichting
Tot nu toe 2 Zanussi ovens gekocht bij Keukenloods, geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia de Hen 10-12-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces was zeer eenvoudig. Website is duidelijk. Betaling gewoon aan de chauffeur. Geen bezorgkosten.

Service
Gewoon fantastisch. Wij hadden een Baumatic vaatwasser gekocht. Deze gaf een vreemde storing. We kregen een nieuwe Baumatic. Ook deze deed het niet. Afgesproken dat wij dan maar een Indesit zouden kopen en ondanks dat deze duurder was hoefden wij niets bij te betalen. Levertijd prima. Personeel kundig en zeer vriendelijk.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Vanwege de vriendelijkheid, professionaliteit, geweldige service zou ik de keukenloods aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Al met al een winkel waar ik in de toekomst zeker nog vaker zal kopen (indien nodig natuurlijk) Is ons prima bevallen. Zie bovenstaande beoordelingen, dit zijn zo veel redenen om klant te blijven bij de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarajevo 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuisbezorgd en oude retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 123 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede internet site, fijn om te bestellen.

Service
fijn om van tevoren te weten hoe laat de koerier komt.

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
prettige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons Geerts 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt goede informatie op de website over producten, service, betaling en bezorging, dit en ook de verfijnde zoekmogelijkheden maken een makkelijke en vertrouwde keuze van het voor jou optimale product mogelijk.

Service
Telefonisch contact was vriendelijk en informatief. De levering was op maat en volgens afspraak. Nazorg middels e-mails is een prima vangnet voor eventuele problemen.

Assortiment
Het assortiment is qua prijs, merk en design zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb na lang zoeken op diverse sites bij keukenloods gekocht, omdat de site vertrouwd overkomt en de zoekfuncties prettig zijn.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de betrouwbaarheid van de firma keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Hooijmaijers 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijk om van huis uit alles in te zien en te regelen.

Service
zeer goed begeleid via de telefoon om de juiste keuze te maken.

Assortiment
er is bijna alles te koop.

Aanbeveling
zeker doen, een zeer groot gemak en veel vergelijkingen.

Extra toelichting
zeker een negen, koop gemak voor alles in keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus04 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product moest kontant betaald worden, helaas was er geen wisselgeld waardoor ik € 10,- meer kwijt was.

Service
je krijgt netjes een email en sms bericht wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arfo4713 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ovrrzivhtelikke website, makkelijk telefonisch bereikbaar op een normaal numme5

Service
Snel geleverd, keurig geplaatst, alles netjes opgeruimd en meegenomen, duidelijke uitleg

Assortiment
Voor iedereen wat te vinden en voor elke beurs

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Betrouwbare webwinkel, ruime keuze, goede en snelle levering. Keurige klantenservice die ik op een normaal nummer kon bellen, dus geen duur 0900 nummer. Gedurende het hele proces ben ik keurig op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian van Kuijk 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht tussen de verschillende merken en typen
en goed met elkaar te vergelijken door de complete product info.

Service
even contact opgenomen met de verkoop om wat duidelijkheid te krijgen over het (prijs) verschil tussen 2 afwasmachines van siemens.
er zijn nog even wat extra gegevens opgezocht en het enige verschil was een programma halve belading en 4 decibel in geluid. prijsverschil EURO 150 dus werdt de iets luidere en goedkopere aangeraden en door mij gekozen. De volgende dag keurig op afgesproken tijd afgeleverd en nog samen met de chauffeur naar de verdieping getild. perfect.
ik kon hem dus dezelfde middag nog aansluiten.
Bedankt voor de goede service.

Aanbeveling
Gezien mijn revaring met de keukenloods ; waar zou ik iemand ergens anders heen kunnen sturen want behalve de service is de prijs ook gewoon scherp.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breed 82 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed telefonisch bereikbaar en afspraken goed nagekomen

Service
netjes een mail ontvangen voor de aanlevering.

Assortiment
zeer tevreden over aankoop.

Aanbeveling
alles naar wens verlopen en duidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melisseson 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
eenvoudige website

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede webshop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

peter van der beek 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
veel keuze

Extra toelichting
veel keuze voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.J. van Susteren 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet en goede feedback daarbij.

Service
Nergens iets op aan te merken

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en afhandeling van mijn order.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vebemedia 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via de website makkelijk te bestellen en direct antwoord per mail op je vragen.

Service
prijsverschil zonder problem in mindering gebracht

Assortiment
veels tm te kieen

Aanbeveling
aflevering goed, prettig

Extra toelichting
Een betrouwbaar bedrijf, afleveren goederen prettig door de heldere afspraken met het transport bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke Weitenberg 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site, alles goed te vinden en makkelijk te bestellen

Service
Problemen worden direct aangepakt en goed verholpen

Assortiment
Veel producten op voorraad

Aanbeveling
Je word fijn en Professioneel geholpen, denken goed mee.

Extra toelichting
Fijne zaak en zal hem zeker aanraden bij kennissen, zeker in Roosendaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Vermeegen 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Verkeerde filter besteld. Kosteloos nieuwe gekregen in dezelfde week.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Door de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke boers 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Van Echelpoel 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik was een beetje bang om mijn toestellen (toch groot bedrag) zomaar via internet te kopen. de vele positieve revieuws hebben me over de streep getrokken als ook de interessante prijzen

Service
alles is tot in het detail vlot snel en duidelijk op te volgen, wie hierover nog commentaar heeft, zal nooit tevreden zijn :-)

Assortiment
alles wat ik nodig heb, heb ik gevonden

Aanbeveling
zeker de moeite waard! niet twijfelen gewoon doen. heb hem trouwens al meerdere malen aanbevolen

Extra toelichting
ik ben absoluut overtuigd van mijn aankoop en heb nadien nog een aankoop gedaan. ik was ook zeer blij met de mogelijkheid om contant te betalen bij levering wat ook wel een geruststelling was. alles was correct, tijdig en onbeschadigd geleverd. bovendien is de slogan "elders goedkoper? laat het weten" echt geld waard, zonder enige vorm van "moeilijk" doen, worden prijzen aangepast aan de concurrentie waardoor ik zonder problemen alles gelijktijdig bij 1 leverancier kon bestellen waar ik anders extra kosten zou gehad hebben, nog een grote troef dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reckless001 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

espweb 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de "luie" stoel, veel keuze, veel te vergelijken

Service
Keurig geplaatst voor een redelijke prijs

Assortiment
Top assortiment

Aanbeveling
Heb ik al meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Keurig en snel, ook de montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoorn 1622 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke uitleg met antwoord op al onze vragen

Service
Bij de aankoop werd duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. geleverd zou worden

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Gezien het assortiment de service, de prijs en de bezorging kan ik de keukenloods echt aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

julianadorp 1953 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je word gelijk naar de site geloodst bovenaan. puur gemak en supersnel.

Service
afhalen van producten gaat snel en het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
genoeg keuze, goed assortiment en niet geheel onbelangrijk de goedkoopste.

Aanbeveling
ik zal iedereen adviseren om als eerste bij keukenloods te kijken.gegarandeerd dat ze er alles vinden tegen prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jop-Jop 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van online bestellen is super, in mijn geval had ik nog wat vraagjes en kon dit ook nog eens telefonisch doen en dat heeft mij over de streep getrokken.

Service
Ik kan niet anders oordelen dat ik tot nu toe een top service heb gehad, zowel tijdens het aanschaf [op de hoogte gehouden worden via d email] en tijdens ontvangst van het product [goede uitleg en tips]

Assortiment
ja dit is ook weer top, keus genoeg gelukkig wist ik al wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn aanbeveling is, betrouwbaar, goede service, en een goede prijs.

Extra toelichting
Wij hebben een vaatwasser gekocht, ik ben diverse keren in een winkel geweest zoals mediamarkt, saturn etc etc maar kon niet slagen dit i.v.m. puschen van een bepaald product. Hier online kies je zelf en zonder druk van een verkoper die zijn target moet halen. Toppie geregeld, ik kom zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAE Coehorst 08-12-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede uitleg van de verkoper over de verschillende vaatwasmodellen

Service
goede prijs aanbieding en de vaatwasser was voorradig en kon dus meteen meegenomen worden. de verkoper hielp de vaatwasser mee inladen

Assortiment
vele merken in het assartiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G1234 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site alles was heel duidelijk

Service
eerst gekochte wasmachine was uitverkocht, kwam een kort na de bestelling een telefoontje met uitleg en de beste optie voor mij

Assortiment
zeer veel producten, met een goede omschrijving van de verschillen

Aanbeveling
makkelijke en snel voor een goede prijs

Extra toelichting
zeer tevreden over deze site en het bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BJ Daamen 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige website

Service
prima service

Assortiment
groot assortiment tegen prima prijs

Aanbeveling
prima webwinkel die afspraken prima nakomt

Extra toelichting
we zijn heel tevreden over de prima prijs en snelle bezorging. Toch hebben we een opmerking. Als je iets op woensdag wilt ontvangen kun je alleen op dinsdag met volgende-dag-bestelling boeken. Het zou nog makkelijker zijn als je een keuze van bezorgingsdag kunt opgeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P en C 07-12-2014 In de winkel gekocht
Bijlmer Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vestiging in de Bijlmer makkelijk bereikbaar.

Service
Vriendelijke verkopers

Assortiment
Alles wat wij wensten was leverbaar door Keukenloods.

Aanbeveling
Perfecte winkel en goede prijs.

Extra toelichting
Alles totaal naar wens.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bartijff 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zaandam is voor ons makkelijk en alles is overzichtelijk en je kan op internet eerst zoeken.

Service
alles ging zoals afgesproken

Assortiment
werkelijk kan je alles vinden

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

truus2014 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke34 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was heel makkelijk om te bestellen.

Service
Vlotte service. Snel en netjes ingebouwd.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
ruime sortering, goede service en goede prijs. Dat zou ik een ander zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Een ruime sortering, goede service en goede prijs. Dat zou ik een ander zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 1945 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
bestel en het word de volgende dag al bezorgt. Heel prettig.

Service
Prima service, word goed te woord gestaan telefonisch.

Assortiment
voor mij was het assortiment genoeg.

Aanbeveling
Je goede ervaringen vertel je door dat is het beste mond reclame.

Extra toelichting
Als ik weer wat nodig zou hebben koop ik dat bij jullie. Alleen daar kunnen jullie niets aan doen. kan ik niet weten of mijn typ vaatwasser een tijd klok heeft om hem in stellen in het boekje staat dat dat afhankelijk is van het model. Maar welk model staat er niet bij.Dus heb ik per ongeluk dan een verkeert model gekocht het lukt mij niet om de tijd in te stellen dus het zal dan wel niet het goede model zijn. Ik weet het niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Scheele 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen en artikel wordt thuis afgeleverd, wat een gemak !

Service
goed geïnformeerd over levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk en uitstekende service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 1963 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed correct snel

Extra toelichting
Goede informatie scherpe prijs snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard plug 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het wordt met 2 telefoontjes allemaal geregeld

Service
Snel en goed en vriendelijk personeel

Assortiment
Alles is er gewoon en de prijs is goed je hoeft zelf niet meer te zoeken of je ergens anders goedkoper kan want dat hebben zij al gedaan

Extra toelichting
Gewoon omdat je in een paar minuten alles van a tot z geregeld heb en het personeel is vriendelijk en eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de thuisbakker 06-12-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
of online of rechtstreeks bij de winkel snel geregeld

Service
na wat misverstanden werd er toch een coulance geregeld

Assortiment
uit alle merken is te kiezen er wordt je niets opgedrongen

Aanbeveling
klantvriendelijk, toegankelijk, meedenkend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van den berge 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s avonds besteld en s middags al in huis..

Service
Mooi op zijn plaats afgeleverd.

Aanbeveling
super service goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Swinkels-Otten 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden, snelle info, snel besteld, snel geleverd.

Service
goede uitleg na goede telefonische bereikbaarheid.

Assortiment
De spoelbak die ik wilde was bijna nergens te krijgen. De keukenloods had hem.

Aanbeveling
Vanwege alle bovenstaande punten.

Extra toelichting
Zeer goed in assortiment, info, leveringstijd en service. Dus doen zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant uit Nunspeet 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je huiskamer winkelen!!

Service
Goede service!

Assortiment
Alle merken,veel keus.

Aanbeveling
Aan iedereen die een hekel heeft aan winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 100 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was makkelijk dat ik niet alleen online het product kon bekijken maar ook even langs de winkel rijden om een aantal praktische zaken te bespreken

Service
De monteur die de vaatwasser verving was zeer vakkundig snel en nauwgezet.

Aanbeveling
je wordt snel en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M te Breda 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keuze via de website gemaakt en gebeld.

Service
Toch uiteindelijk telefonisch besteld omdat ze de afzuigkap niet op voorraad hadden

Extra toelichting
Prima service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam bruneel 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk en van thuisuit, op een uur dat goed uitkomt, kan je winkelen. Overzichtelijke website en mooie prijzen.

Service
Supergoede service!! Eerlijke antwoorden.

Assortiment
alle merken (gekende en minder gekende) kunnen verkregen worden.

Aanbeveling
Zo'n goede service tegen zulke interessante prijzen, dat vind je nergens anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Schamp 05-12-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk en ruim weer gegeven

Service
WE zijn snel en correct geholpen

Assortiment
Heeft aan ons doel beantwoord

Aanbeveling
Waarom ver gaan als het dicht bij in ruime keuze verkrijgbaar is.

Extra toelichting
We werden getipt door onze dochter, welke meerdere onderdelen bij de Keukenloods heeht besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga ter Veen 05-12-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat duidelijk gerangschikt.

Service
Super medewerker die meteen wist wat wij wilden

Assortiment
Alles aanwezig anders wel te bestellen

Aanbeveling
Stond laatst in de media markt waren ,mensen aan het uitzoeken. Toen zeiden wij dat ze naar de keukenloods moesten. Beter & goedkoper. En vooral vriendelijkler

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOT FASER 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
als je weet wat je wil bestellen dan is het makkelijk te doen via internet en prijs was gunstig

Service
vriendelijke en behulpzame mensen

Assortiment
Men had wat wij nodig hadden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R Wagijo 05-12-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ben tevreden met mijn aankoop bij keukenloods..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 4966 05-12-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles heel goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

posthagen 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ideaal vanuit de stoel thuis de markt opgaan en iets selecteren wat bij je past

Service
uitstekende service vanaf het moment van bestellen tot aan de aflevering op de plaats van bestemming

Assortiment
erg goed assortiment

Aanbeveling
dit bedrijf kun je zonder meer bij iedereen aanbevelen zonder dat je daarbij bang hoeft te zijn dat er iets fout gaat

Extra toelichting
Het was de eerste kennismaking met keukenloods maar ik denk niet de laatste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leos01 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten zijn overzichtelijk uitgestald en veelal ook werkend te zien. Door de grote ruimte is het makkelijk rondkijken eenvoudig zowel prijs en functie vergelijken.

Service
men neemt de tijd voor je, vraagt door naar waar je precies naar op zoek bent en geeft daar een duidelijk advies op. Prijs is inclusief bezorging welke twee dagen later netjes voor de deur stond en ook het oude apparaat retour nam.

Assortiment
Het assortiment is groot! Veelal ook modellen die in andere winkels niet te krijgen zijn of niet in de showroom van die andere winkels is. Ook qua prijs is er voor elk wat wils.

Aanbeveling
Prettige winkel met een groot oppervlak waarbij de apparatuur ruim uitgestald staat zodat je goed kan vergelijken. De prijzen zijn zeker concurrerend met de andere winkels en de service is geweldig.

Extra toelichting
Prettige winkel met een groot oppervlak waarbij de apparatuur ruim uitgestald staat zodat je goed kan vergelijken. De prijzen zijn zeker concurrerend met de andere winkels en de service is geweldig. De website is goed opgebouwd en makkelijk en intuïtief te navigeren waardoor het gaat om het zoeken en kopen van een bepaald product en niet om de weg kwijt te raken op een website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LMeulendijks 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wat een geweldige service! Vrijdagmiddag een half uur voor sluitingstijd gebeld voor een inbouw combi-magnetron, en we konden deze dezelfde middag nog ophalen. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews