Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

obressers 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
Type B geleverd als upgrade van de bestelde type A. Dit was geen upgrade maar fout in het systeem. Fout ruiterlijk erkend en netjes opgelost

Assortiment
Initieel geleverde model staat niet op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

evelien 24-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Even binnenlopen.. zelf rondkijken en Hulp vragen zo nodig..

Service
Goed geholpen zonder opdringerige verkopers.

Assortiment
Wat een keuze...

Aanbeveling
Prettige winkel, groot assortiment, fijne verkoopbegeleiding en keurig op tijd thuis afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RvNunen 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
binnen 2 dagen vindt ik goed

Assortiment
keuze te over

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ASTRID VAN DEN BERGH 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon even het type doorgebeld
die man heeft gekeken of ze die konden leveren en ja hoor ze hadden hem binnen een paar dagen was hij al geleverd

Service
Heel goede service dat zie je niet veel meer
die jonges van de bezorging waren vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ik heb gevonden waar ik naar zochtI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een vaatwasser. Alles was duidelijk en goed te vinden.

Service
Ik had tijdens het oriënteren enkel vragen. Hier werd online snel en duidelijk op gereageerd.

Assortiment
Veel keuze. Voor ieder portemonnee genoeg keuze.

Aanbeveling
Fijne duidelijke site. Prijs ook prima in vergelijking met andere sites.

Extra toelichting
S'avonds om 23 uur een bestelling geplaatst( vaatwasser). Onvoorstelbaar maar de volgende dag om 13 uur in huis. Netjes tot op de plaats van bestemming afgeleverd en de oude meegenomen. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Bonsel 24-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld.
Makkelijk te vinden.

Service
Afspraken zijn nagekomen. Winkel is makkelijk te bellen. Geen lange wacht tijden.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Goede omschrijving en veel informatie over produkten

Aanbeveling
Web winkel en fysieke winkel zijn goed ingericht. Ook goed advies gekregen over producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gert 24-09-2015 In de winkel gekocht
gehoord via superkeuken

Algemene score

9,5

Gemak
snel,prima,alleen vind ik dat je de modellen niet kan zien,

Service
snel,prima op tijd

Extra toelichting
kan er niet over oordelen,eerlijk is eerlijk...ben er niet geweest/gekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sienvanwissen 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar, prettig te woord gestaan, oplossingsgericht advies.

Service
Door omstandigheden moest ik dag van aflevering en montage verzetten.
Door levenloos soepel opgelost.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Na alles wat hier boven al staat ook een zeer goede installateur. Die met respect voor mijn spullen professioneel werk afleverde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Virgil Kraan 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces ging eenvoudig

Service
Na de bestelling wilde ik toch wat anders en ze deden daar helemaal niet moeilijk over, ik kreeg het volledige bedrag terug.

Assortiment
Ruim assortiment, van alles voor je keuken

Aanbeveling
Ideale winkel met vriendelijk personeel en ze zijn goedkoper dan andere sites

Extra toelichting
Het was vooral handig dat de klantenservice tot 21:00 uur 's avonds goed bereikbaar was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alice 24-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
gewoon netjes

Service
Voor de kookplaat ging alles prima. Ik heb voor ons bedrijf ook een poging gedaan om een hele keuken en een losse pantry te kopen. Dat was geen succes. Zelfs een aanpassing op een 1e offerte lukte toen niet. Het resultaat was dat alles gekocht is bij een andere patij

Assortiment
Vooral bij apparatuur lekker volledig en netjes geprijst.

Aanbeveling
Niet vanwege de kookplaat maar vanwege de keuken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

fam B 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te vinden en overzichtelijk

Service
Binnen 20 uur vaatwasser in huis
nette chauffeur en oude vaatwasser weer retour

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
duidelijke en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Nederlof 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en prima filter mogelijheden.

Service
Status van de bestelling wordt duidelijk aangegeven. Online vragen worden direct beantwoord.

Assortiment
Uitstekend. Ik zou niet weten wat er nog bij moet.

Aanbeveling
Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pleuno 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Snelle reactie op vragen per mail.

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Komen hun afspraken prima na!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil Verver 23-09-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime en overzichtelijke keuze.

Service
Goede voorlichting. Hulp bij het in de auto plaatsen van de koelkast.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Vriendelijk en efficiënt personeel. Overzichtelijke winkel, ruime keuze en goedgeprijsde artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 23-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Zoekfilters kunnen beter

Service
Voor de levering wordt een weeknr gegeven. Als je een klein onderdeel nodig hebt is het fijn te weten wanneer het komt.

Assortiment
Jullue hebben veel maar missen de wat exclusievere merken (Bora, Gaggenau,...

Aanbeveling
De website nodigt niet uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frijns 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden wat we nodig hadden

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zielhorst 23-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eea gemakkelijk te bekijken en te beoordelen

Service
Goede. Uitleg en correcte bedienkng

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Vriendelijke bediening , goede presentatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hiddingh 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
groter dan de meeste

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan Volders 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website gecombineerd met directe online chat verkoopondersteuning

Service
Toen bij de inbouw van de gaskookplaat bleek dat de vangschaal iets krom was, werd binnen 3 werkdagen een nieuwe kookplaat geleverd

Aanbeveling
Bij mijn eerste bestelling bleek er op de website foutieve inbouw informatie te staan. Na contact met klantenservice werd mij een duurder exemplaar aangeboden dat wel de vereiste inbouwmaten had en het prijsverschil werd als korting verrekend.

Extra toelichting
Een leverancier die daadwerkelijk problemen snel, correct en klantvriendelijk oplost. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ronald 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en volgens afspraak

Service
Op dit moment een 7. Er loopt nog een aanvraag voor vervangen van een kapot onderdeel. Dit loopt wat traag....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

R te Winkel 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telefonisch goed bereikbaar en er word meegedacht met de klant. Onderlinge afstemming tussen collega's kan beter. Door communicatie foutjes hebben we wat vertraging met de levering opgelopen. Er word wel altijd netjes excuus aangeboden en naar een oplossing gekeken.

Extra toelichting
Ik vind de top 10 op de website erg prettig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Aanbeveling
Goede service en en duidelijke informatie over de levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 23-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik belde en werd keurig geadviseerd

Service
naast een goed advies is de koelkast netjes bij mij thuis afgeleverd en is de oude koelkast meegenomen

Aanbeveling
klantvriendelijk, snel en netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Bakker 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De aflevering van mijn vaatwasser ging echt ontzettend gehaast, waardoor ik het als onprettig ervaarde.

Extra toelichting
Ik had een vaatwasser besteld die ik na lang zoeken had uitgekozen. De dag van levering kreeg ik een bevestiging binnen dat er een alternatief met betere specificaties zou worden geleverd. In eerste instantie was ik hier niet blij mee, maar nadat ik had onderzocht of inderdaad echt alles beter was niet meer. Ik heb een mooiere machine gekregen voor minder geld! Helemaal te vreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tol 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel informatie en handige zoekfunkties

Service
Perfekt ingepakt, keurig afgeleverd en oude apparaat is direkt meegenomen

Assortiment
Zeer ruim assortiment met mooie prijzen

Extra toelichting
Geweldige service door keukenloods bij advies voor vervangend type koelvries combinatie voor onze keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoon rooijakkers 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en makkelijk

Service
zeer snelle levering ( twee dagen )

Assortiment
is goed

Aanbeveling
ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stroet 23-09-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door website enorme collectie. Jammer dat niet zo veel ook echt te zien is in de showroom

Service
Er werd prima meegedacht bij afwijkende maten. Ook een zeer kundige installateur

Assortiment
in webshop prima

Aanbeveling
Beetje jammer dat je een groot deel van de producten niet in het echt kunt zien in de showroom

Extra toelichting
We zijn dus voor niets naar Alkmaar gereden. We hadden alles via internet kunnen regelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 23-09-2015 In de winkel gekocht
Magazijn Opmeer

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen en een uur later vaatwasser in huis. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Service
Advies was top en vooral eerlijk.

Extra toelichting
Vaatwasser opgehaald in het magazijn in Opmeer. Even bellen of het mogelijk was en een uur later hadden we een nieuwe vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je moet er even voor gaan zitte, namelijk groot aanbod.

Assortiment
Gewoon veel

Aanbeveling
Goedkoop, snelle lebering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Juul 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niks zo gemakkelijk als bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Vragen werden netjes en direct via de chat en email beantwoord. Ook nadat de koopgesloten en het artikel geleverd was

Assortiment
Ruim assortiment met keuze uit heel veelmerken en types.

Aanbeveling
Geen negatieve dingen die ik zou kunnen melden. Perfect tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke Josten 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goede vriendelijke uitleg per telefoon

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Hele snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 23-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, genoeg parkeerplaats, ruime winkel, goed overzicht

Service
Vriendelijk geholpen. Meteen alles uitgezocht. Eerlijk advies, verschillende mogelijkheden besproken en advies over plaatsen en algehele service.

Assortiment
Ruim voldoende om een juiste keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward Ploeger 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk en qua prijzen voor het bestelde artikel erg scherp

Service
Na bevestiging dat de bestelling gereed was kon je deze ook op zaterdag ophalen.

Assortiment
Ruime keuze en goede toelichtingen en maten voor inbouw.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 23-09-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
netjes en correct geholpen

Service
goede service en snel geleverd

Assortiment
goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

verdijk 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles wordt netjes binnen gezet

Service
je kan prima chatten over een aan te schaffen artikel

Assortiment
heel uitgebreid en makkelijk te vinden

Aanbeveling
prettig zaken doen en wat beloofd is klopt

Extra toelichting
alles is gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site en gemakkelijk te bestellen.
Voldoende produkten

Service
service is prima
levertijd klopte.
enige nadeel je hoort op de dag van levering pas om 10 uur s'morgens hoelaat het artikel geleverd wordt. Als je pech hebt moet je dag vrijnemen en mijn produkt kwam pas om kwart over negen sávonds. Dus vrije dag voor niks opgenomen

Assortiment
de prijs was het goedkoopste van alle webwinkels.
Dus prima prijs

Extra toelichting
verder prima webshop en zeker aan te raden. ook vriendelijke chauffeur en heel behulpzaam. Belde 10 minuten voor dat hij kwam. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margot 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk op te zoeken op internet, op categorie en voorkeuren, ook wat betreft de technische kant.

Service
ik kwam er niet helemaal uit, heb gebeld en werd meteen te woord gestaan. Men deed toen een betere suggestie en de koop was meteen rond

Assortiment
prima voor wat ik zocht

Aanbeveling
ik vond de chauffeur niet erg toegankelijk, hij wilde alleen maar heeel snel weer weg zijn, stond me ter nauwernood te woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 23-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij willen een quooker, keuze bij keukenloods is groot, daarom toch maar even naar de winkel voor nadere uitleg. Prima geholpen en in de winkel besteld.

Service
Prima geholpen, duidelijke uitleg, en levertijd nagekomen. Volgende werkdag in huis.

Assortiment
Groot assortiment, duidelijke uitleg met voorbeeld. Prijs inverhouding met andere.

Aanbeveling
Prima uitleg, vriendelijk personeel. Doen alles voor een tevreden klant.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TEAM 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering met soepele en vriendelijke aflevering.

Aanbeveling
Valt niets op aan te merken. Snel, makkelijk en uitgebreid assortiment. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanr 23-09-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Rustig rondkijken, goed advies

Service
Prijs ergens anders goedkoper word direct aangepast.

Assortiment
Kleine winkel, dus minder verschillende apparatuur.

Aanbeveling
Vriendelijk, behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroen van Nieuwland 23-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, met uitgebreide product omschrijving.

Service
Vol lof, niet alleen met het laatste product wat ik afgenomen heb maar ook de afhandeling van de kunststof bakken van de Zanussi koelkast.

Extra toelichting
Meer dan een 10, vooral gericht op de service ! Ben bezig jullie aan te prijzen bij de ombudsman redactie van de Holland media combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site met duidelijk info. Je weet precies wat je besteld en wat het kost. Enorme keuze.

Service
Direct een bevestigingsmail en de keuze wanneer je het product geleverd krijgt. Helemaal super.

Assortiment
Ruime en actuele keuze. Als je hier niets vindt, bestaat het niet.

Aanbeveling
ik geef een tien omdat dit de enige webwinkel is die altijd zijn afspraken nakomt en waarbij je niet voorruit hoeft te betalen. Gewoon pinnen bij de chauffeur. Zo weet je zeker dat je ontvangt wat je besteld hebt. Dit geeft erg veel vertrouwen en daarom is zelfs de aankoop van dure artikelen geheel zonder risico mogelijk.

Extra toelichting
Ik heb in de laatste 5 jaar al mijn keukenapparatuur bij Keukenloods aangeschaft. Dikke 10!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Veen 23-09-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt veel voorwerk thuis reeds doen. Op Internet kun je recensies opzoeken.

Service
Wij bleken het verkeerde type afzuigkap te hebben gekocht, en zonder enig probleem kon dit worden rechtgezet.

Assortiment
Ik zou niet weten wat zij niet kunnen leveren. In alle prijsklasse is een zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Dit was onze eerste ervaring en die wil ik graag delen met anderen.

Extra toelichting
Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanhommerig 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker via website met gemak keuze maken en vergelijken

Service
Altijd correct op tijd en vriendelijk

Assortiment
Heel goed voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk goede informatie via de website als via de telefoon.

Service
Goed meedenkend en adviserend.

Assortiment
Belangrijkste witgoed verkrijgbaar in goede merken.

Aanbeveling
Snel goed advies en levering aan huis. Sneller kan haast niet!

Extra toelichting
Nu voor de derde keer binnen 2 jaar apparatuur gekocht en alle keren zeer te vrede!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnvw 23-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
geen onnodige lange wachtijden, de adviseur die ons de bij de laatste aankoop geholpen heeft herkende ons was bijzonder aardig en behulpzaam, afspraak over levertijd wordt netjes nagekomen.
Indien er iets wijzigt wordt je geinformeerd

Assortiment
overzichtelijk ingedeeld, schoon duidelijke informatie op de producten.
Als je een product zoek kan je het beste bij Keukenloods kijken zeer scherpe prijzen alle topmerken aanwezig.

Aanbeveling
teveel om op te noemen, ga eens kijken ik weet zeker nergens goedkoper

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Els 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Telefonische vragen worden goed beantwoord

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Medewerkers zijn zeer behulpzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig juiste artikelen te vinden op de site

Service
Snelle toelevering en goed op de hoogte gehouden van stand van zaken plus mogelijkheid zelf stand van zaken te checken over bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze met scherpe prijzen

Aanbeveling
Alles bij elkaar heel eenvoudig om snel het gewenste product te vinden en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. en a. 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Communicatie per telefoon vooraf verliep snel en adequaat. Kregen handige hulp bij het thuis opmeten.

Service
Erg tevreden over het plaatsingsteam Paul de Groot en zijn jongere collega. Er waren wat kleine aanpassingen nodig om het nieuwe apparaat net zo ingebouwd te krijgen als het oude. Dat deden ze vriendelijk, precies, inventief en toch heel snel.

Assortiment
Alleen gezocht rond koelkasten. Was prima.

Extra toelichting
Zie alles hierboven, kwamen ook nog eens stipt op tijd. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelies van der Meijs 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft he huis niet uit, de bestelling wordt desgewenst op de door u gegeven datum geleverd

Service
De chauffeur was de gas slang vergeten, na 1 telefoontje werd hij binnen 1 uur bezorgt

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews