Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Francisca46 08-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bedrijf in woonplaats,makkelijk parkeren

Service
Goed geholpen,goed advies.
Direct antwoord via mail en telefoon op aanvraag kosten.

Assortiment
Voor ons genoeg.

Aanbeveling
Wij zijn tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Kusters 08-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.
Bestellen wordt prima begeleid.

Service
Informatie over levering is goed geregeld.
De betaling via pin is zeer gemakkelijk. Geen vooraf betaling en betaling bij levering vinden wij erg klantvriendelijk.

Aanbeveling
Dit is onze eerste afname bij Keukenloods. Wij zijn er zeer tevreden over hoe e.e.a. is afgehandeld. Zie ook motivatie gemak en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrika Kok 07-02-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanuit de luie stoel bestellen. En de prijs is heel goed
Inmiddels al weer een bestelling gefaan.

Service
Bevestigingsmail snel binnen. Ook snel gebeld voor afspraak met de monteur. Super geregeld.

Assortiment
Veel verschillende soorten en merken. Voor iedere portomonai wel iets geschikts te vinden.

Extra toelichting
Super tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inger10 07-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op zoek naar een nostalgische keukenkraan en heb deze via de zoekfunctie snel gevonden!

Service
De bestelde en ontvangen nostalgische keukenkraan kon niet geplaatst worden doordat de open/dicht wieltjes tegen de vensterbank aanliepen. De kraan kon teuggezonden worden en nieuwe kraan met hendels besteld. Binnen 1 week was de verkeerde kraan retour en dejuiste kraan geleverd. Super!

Assortiment
Ik heb niet het hele assortiment bekeken omdat ik op dit moment slechts een nostalgische keukenkraan nodig had. Maar het assortiment was zo te zien ruim voldoende.

Aanbeveling
Omdat ik ook heel juist te woord gestaan ben (i.d.g. door Mario de Boer) hoe te handelen met de verkeerde kraan en zodoende zonder problemen de juiste kraan binnen een week ontving. Goede service is voor mij heel belangrijk!

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een nostalgische keukenkraan en heb deze via de zoekfunctie snel gevonden! De bestelde en ontvangen nostalgische keukenkraan kon niet geplaatst worden doordat de open/dicht wieltjes tegen de vensterbank aanliepen. De kraan kon teuggezonden worden en nieuwe kraan met hendels besteld. Binnen 1 week was de verkeerde kraan retour en de juiste kraan geleverd. Super! Goede service omdat ik heel juist te woord gestaan ben (i.d.g. door Mario de Boer) hoe te handelen met de verkeerde kraan en zodoende zonder problemen de juiste kraan binnen een week ontving. Goede service is voor mij heel belangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny deruiter 07-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel makkelijk geregeld.

Service
heel goed advies gehad

Assortiment
alles was er

Extra toelichting
heel goed je wordt erg goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Swiep 06-02-2015 In de winkel gekocht
Almere-buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de buurt

Service
snel en deskundig personeel

Assortiment
Groote voorraad en veel keus

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden en vertrouw erop dat het ook bij de andere klanten zo is

Extra toelichting
Zie hierboven: We zijn zeer tevreden over het bedrijf, ze hebben een goede en grote sortering van apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miekedendulk 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site.

Service
Offerte aangevraagd, snelle reactie en een mooie lage prijs.

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Kamps 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super afhandeling na telefonisch contact

Service
Internet prijzen zijn onderhandelbaar !! TOP!

Assortiment
alles wat je nodig hebt

Extra toelichting
Vriendelijke hulp bij telefonisch bestellen. Prijzen zijn onderhandelbaar en nergens zo laag !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mup30 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, eenvoudig te bestellen.

Service
Snel en betrouwbaar. Enig minpuntje is dat er 35 euro gevraagd werd voor retourneren/omruilen.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ikzelf heb ook op aanraden van iemand anders gekozen voor deze winkel.

Extra toelichting
Een goede en prettige winkel, met groot assortiment. Snelle levering en prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Elk 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en goede informatie over het artikel.

Service
Nette levering op afgesproken tijd.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld en wordt netjes afgehandeld.

Extra toelichting
Prima winkel om witgoed te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Salomons77 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke omschrijvingen en gebruik apparatuur

Service
Snel antwoord op vragen + snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bestelling gemakkelijk te plaatsen, snelle levering, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaylah 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Alles werd netjes zoals afspraak bezorgd. We wilde het eerst zelf het fornuis aansluiten maar het fornuis had geen standaard aansluiting dus wij wilde ons fornuis toch aan laten sluiten en dat werd netjes zo snel mogelijk gedaan en de montuur heeft ons uitgelegd hoe we het zelf kunnen doen de volgende keer. Goede service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DurianCS 06-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Kostte weinig moeite

Service
Prima geleverd en gemonteerd

Assortiment
Redelijk groot aanbod

Aanbeveling
Aanbevelen doe ik eigenlijk nooit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JA2015 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet met een overzichtelijke site.

Service
Directe feedback via mail over het bestelde, telefonisch snel contact en snelle en nette installatie.

Assortiment
Ik kon uit alle merken kiezen die ik op het oog had.

Aanbeveling
Snelle en goede service tegen een uitstekende prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

f van der krans 06-02-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ligt in onze woonplaats

Service
werd goed ontvangen

Assortiment
assortiment is niet zo groot
maar dat wordt op gelost door
voorbeelden te tonen op de
computer

Aanbeveling
wordt goed geholpen en de
benadering is ongedwongen en
word goed uit gelegd wat de
mogelijk heden zijn

Extra toelichting
Je voelt er je thuis door de goede ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martvier 06-02-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en de uitleg is duidelijk.

Service
Aankopen gedaan in de Keukenloods in Almere. Duidelijke uitleg. Wat wel en niet zou kunnen. Duidelijkheid over de levertijd. Zou 1 week duren maar was eerder binnen. Contact verliep ook goed.

Assortiment
Mooie website, duidelijk en groot assortiment. In de winkel staat niet alles maar we werden vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel en website. De kookplaat en de oven zijn vakkundig ingezet, door zeer vriendelijk mannen.

Extra toelichting
Ik heb hoge cijfers gegeven omdat wij helemaal geen problemen hebben ervaren met de winkel, we werden vriendelijk behandeld, de uitleg was duidelijk. Dus gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Groot 06-02-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb het product telefonisch besteld en wat ik prettig vond is dat het product netjes voor me gereserveerd werd.

Service
Direct antwoord op mn vraag of de combi magnetron wel zou passen in onze keuken.

Assortiment
Genoeg aanbod, zelfs de combi magnetron die niet meer leverbaar was bij de Media Markt hadden jullie op voorraad.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en top service!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over jullie winkel en de bestel procedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Hermans 06-02-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Filiaal in de buurt en ze hebben een goede webpagina om alvast zelf een selectie te maken.

Service
Goed advies gekregen en een snelle levering.

Assortiment
Ruim. Wij waren op zoek naar een vrijstaande koel/vriescombinatie.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie.

Extra toelichting
Goede service/scherpe prijzen/snelle levering. TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van Tetering 06-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telkens goede en snelle terugkoppeling gehad van de contactpersoon, welke ook nogeens met je meedenkt/de juiste beslissingen voor je maakt.

Assortiment
Alles wat we nodig hebben was er.

Aanbeveling
Als ik iemand anders "nieuwe keuken" hoor zeggen, stuur ik ze naar keukenloods.

Extra toelichting
Gewoon een eerlijke keukenleverancier. Geen kortingen van 70% maar gewoon meteen een nette prijs. Ook keukenloods zal er vast iets aan verdienen, maar houden je niet voor de gek. Verder prettige winkel/mensen die de boel regelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

monwes 06-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
smorgens gebeld en smiddags geleverd, wat moet ik daar nu nog meer aan toevoegen, geweldig gewoon

Service
geweldig

Assortiment
veel keus in ieder prijs/kwaliteit segment

Aanbeveling
ik zou iedereen deze winkel/ site willen aanbevelen

Extra toelichting
de tweede keer wat gehaald hier, super personeel en netjes afgehandeld allemaal, een dikke 10+ hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom wittens 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel en snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

patricia 68 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het was wel jammer dat de afvoer niet de,op de site, aangegeven maat was en daardoor dus niet aansloot op de aanwezige afvoerbuis. Daarom moesten we dus eerst nog op pad voor een koppeling.

Service
Levering was wat onduidelijk en geen inbreng wanneer levering plaats zou vinden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede keuze en levering prima

Extra toelichting
Jammer dat bovengenoemde punten niet helemaal naar wens waren anders was de beoordeling hoger geweest!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Xedos1996 05-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keus in veel producten

Service
Na telefonisch contact heel goed te woord gestaan

Assortiment
Heel veel keus.

Aanbeveling
Voor de klantvriendelijkheid
en de uitgebreide keuze van verschillende producten,en de snelle levering.

Extra toelichting
Keukenloods is een internetwinkel met heel veel keus en uitstekende service, nu 3 keer iets besteld waarvan 1 vaatwasser van bosch waarvan wij een duurder model geleverd kregen voor dezelfde prijs gewoon super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo_d70 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk een vaatwasser gevonden

Service
Heb een vaat wasser besteld type was niet voorradig gewoon een beter alternatief gekregen voor dezelfde prijs.

Assortiment
Ruim voldoende keus in alle prijs klasse.

Aanbeveling
Ben super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Coster 05-02-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keuze genoeg, afspraken snel gemaakt. Apparaat werd op afgesproken tijd bezorgd, top!

Service
Ook als installeren niet zelf lukt, is 1 belletje genoeg om het op te lossen.

Assortiment
Keuze uit, denk ik , wel 15 combimagnetrons vind ik een ruime keuze.

Aanbeveling
Alles verliep vlot en Ik werd goed geholpen. Apparaat bevalt prima.

Extra toelichting
Alles wat ik hierboven ook al aangaf, kan ik hier weer neerzetten. Het is gewoon goed geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Pley 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site en prettige vergelijkingsmogelijkheden

Service
Prettige hulp over de telefoon en een beter model voor de zelfde prijs gekregen. Bovendien vriendelijke, snelle en capabele monteurs.

Assortiment
Prima!

Extra toelichting
Goede hulp gekregen en snelle, gemakkelijke service. Bovendien zeer snelle, vriendelijke en goede monteurs. Een aankoop waar ik me geen zorgen over hoefde te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans de Vaatwasser 04-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Nette en deskundige verkoper die met je mee denkt en adviseerd

Assortiment
Een ruim assotiment waarmee je altijd wel tot een geschikte keus kan komen

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid en de positieve zaken verwoord onder Service en assortiment

Extra toelichting
Zie bij de afzonderlijke onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tsp 04-02-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
leuk en vriendelijk personeel goede info en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wverburg 04-02-2015

Algemene score

7,2

Gemak
Alles was goed te vinden en duidelijke stappen.

Service
Ik had in eerste instantie het idee dat de bestelling sneller binnen zou zijn dan bleek nadat ik had besteld en betaald. Een dag later kreeg ik een mail waarin stond dat het een paar dagen kon gaan duren.

Assortiment
Volgens mij wel goed. Mijn vrouw heeft het model uitgezocht, dus ik weet hier geen bijzonderheden over.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, alleen kan het een paar dagen duren voordat het binnen is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

H.Lachner 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Levering stipt op tijd, zelfs nog een telefoontje vooraf dat de bestelling binnen is. Perfecte service

Service
Het kan niet beter

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Al met al perfect service, ruim aanbod en goede vakkennis van het personeel in de winkel

Extra toelichting
Ik koop al een aantal jaren bij Keukenloods diverse apparaten. Ben nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nickdaan10 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Super snel levering

Aanbeveling
Snel en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liesje52 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst uitzoeken op de site en dan daarna extra informatie in de winkel vragen/krijgen!

Service
Meteen wordt je een gunstige aanbieding gedaan, die werkelijk zeer goed is.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze in diverse apparaten, inbouw en losse versies.

Aanbeveling
Dit is voor ons niet de eerste keer dat we bij keukenloods hebben gekocht, maar ook beslist niet de laatste keer!

Extra toelichting
Zeer tevreden met de aandacht die alle medewerkers voor je hebben als je in de winkel komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

72 Mieke 04-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op je gemak de winkel door, als je hulp wilt, wordt je geholpen. Het is prettig dat je de ruimte krijgt op je gemak een keus te maken en die vervolgens wordt toegelicht door degene die er meer van af weet.

Service
Goeie hulp ter plaatse.

Assortiment
Wij gingen voor een oven met magnetronfunctie. Volop keus, ook in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Een mooie winkel, ruim aanbod, je wordt prima geholpen.

Extra toelichting
We zijn op een zaterdag, vrij op het end nog even naar de Keukenloods geweest. Ondanks dat het bijna winkelsluiting was, hebben ze ons perfect geholpen en we zijn geslaagd met wat we wilden. Prima zaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AZ van der Meulen 04-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Online gaat snel

Assortiment
Ook online het hele assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Maartense 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een telefoontje en product niet leverbaar , daardoor voor de zelfde prijs beter product ontvangen

Service
Zeer Correct te woord gestaan en levering optijd en keurig afgehandeld door Chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gurbe de Boer 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de bank alle producten bekijken en bestellen

Service
Gratis levering, hulpstukken kunnen ook besteld worden, belletje wanneer geleverd wordt

Assortiment
Van heel veel merken het hele assortiment, in elke prijsklasse

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Heb een gaskookplaat en een combimagnetron gekocht, vlotte levering, goede prijs, gratis bezorging en ook een aansluitset voor gas kon worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clown1 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Word tijdig op de hoogte gehouden wanneer iets geleverd word.

Assortiment
Ja, voor ons was er voldoende keuze en wat wij voor ogen hadden was inderdaad te leveren.

Aanbeveling
Als iets goed is moet je dit laten weten aan anderen en niet alleen zelf van genieten!

Extra toelichting
Keukenloods is niet zomaar een loods maar een keten met veel keuze. Ook de afspraken zijn duidelijk en zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan hakker 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk om een artikel per telefoon te bestellen.

Service
HET fornuis werd geleverd, geplaatst, aangesloten en alle papier en het oude toestel afgevoerd. Goed gedaan.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Voor een scherpe prijs krijg je een product van een goede kwaliteit en lange levensduur

Extra toelichting
Ik heb een product gekocht waar in tevreden over ben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus v.d. Driest 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke website, prima product informatie, hoge klantvriendelijkheid met klantgerichte adviezen en snelle afwikkeling gepaard met duidelijk order overzicht.
Afhalen van de bestelde producten in magazijn Opmeer perfect met assistentie van magazijn personeel

Service
Levertijd producten acceptabel
Als gevolg van weekend zelf producten afgehaald en verrekend. Zeer goed organisatie

Assortiment
Assortiment ruim voldoende voor onze wensen
Prijzen voor goede merk. Producten lager dan
Verwacht

Aanbeveling
Gezien de voorgaande motivatie meer dan tevreden enzowel voor onszelf als. Vrienden en kennissen aan te bevelen om als eerste bedrijf te bezoeken en een keus te maken

Extra toelichting
Assortiment ruim voldoende voor onze wensen Prijzen ruim lager dan ingeschat voor melkproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold M. 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice1970 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het ideaal om thuis lekker te zoeken en met jullie deskundige hulp op de achtergrond te kiezen!

Service
Super aardige en kundige man die on geholpen heeft.

Assortiment
Ik had al vaker iets bij jullie gekocht en het bevalt gewoon goed.

Aanbeveling
Ik vond het gewoon prima!

Extra toelichting
Zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WBustin 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hulp bij het uitzoeken was fijn en voorkwam dat een verkeerd apparaat werd gekocht.
De bestelling werd thuisgebracht en ingebouwd. Het oude apparaat werd meegenomen, net als het verpakkingsmateriaal.

Assortiment
Veel merken en veel verschillende modellen uit voorraad te leveren. Overzichtelijk te vergelijken op de website.

Aanbeveling
Eigenlijk was alles goed geregeld bij deze firma. Dat maakt het makkelijk om dit bedrijf aan te bevelen.

Extra toelichting
Snelle levering; veel keus; vlotte en nette inbouwservice. Een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

18392651 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzicht wat het zoeken naar een product naar keuze wel zeer makkelijk wordt

Service
Bij de bestellijng de bezorgdatum aangegeven en keurig geleverd gekregen

Assortiment
Zeer uitgebreid, van alle merken voorzien en prima uitleg of verwijzing

Aanbeveling
Zal zeker deze aan bevelen bij mensen die vragen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Prinsen 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Site is makkelijk

Service
Ondanks dat een bepaalde comb magnetron niet te leveren was hebben we een gloednieuw type gehad voor de zelfde prijs

Aanbeveling
Doen gewoon wat ze moeten doen
n.m. service leveren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sybilla Lenaers 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
's avonds op de bank bestellen, de dag erna wordt het geleverd en dan ook betalen. Dat is ideaal

Service
perfect, snelle levering

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede e-winkel!

Extra toelichting
overzichtelijke website, snelle levering, goede service. Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gijsbert 1958 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke bestel site en prima aftersales mbt de levering van het product

Service
prima, op tijd geleverd en oude machine retour. keurig!

Assortiment
alles goed en duidelijk te vinden op de website. assortiment is prima

Aanbeveling
gewoon een goede winkel, ook als je een telefonische vraag hebt word je goed geholpen.

Extra toelichting
gemiddeld een 8 dus ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Indira1971 03-02-2015

Algemene score

7,5

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en ik vind het fijn dat een bestelling ook online te plaatsen is...

Service
Het is fijn dat je een bevestiging ontvangt van de bestelling en dat je erop geattendeerd wordt dat je bestelling binnen is.

Assortiment
Met de Kookwinkel erbij is het assortiment zeer ruim.

Aanbeveling
Ik zou anderen zeker aanraden een bezoek te brengen aan de Keukenloods en ook aan de Kookwinkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CeesM22 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijke site

Service
telefonisch vraag beantwoord en ook nog doorgemaild aan smeg

Assortiment
veel, maar helaas kwam mijn afzuigkap wel met n deukje uit de doos...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

cycha 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website goed toegankelijk, eenvoudige bestelprocedure

Service
snelle levering en aftersales

Assortiment
heel uitgebreid en goede zoekfunctie

Aanbeveling
vanwege het gemak

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Stelt 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ideaal even bestellen en je hoeft er niet meer naar om te kijken

Assortiment
Ruime keus veel merken

Aanbeveling
Zeer handig mijn schoonouders hadden een nieuwe oven nodig en hebben deze ook hier besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews