Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keukenloods viel direct op door de acties die ze hadden op hetgeen wat ik zocht.

Service
Helemaal super, na de bestelling is de bezorging heel goed geregeld.
Je wordt na een paar dagen zoals beschreven netjes gebeld voor een bezorgings afspraak.

Assortiment
Was soms best moeilijk een keuze te maken

Aanbeveling
Goeie website, goeie service, gewoon top

Extra toelichting
Upgrade van mijn bestelling was een grote verrassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service en betriuwbaar

Service
Het was in de avond besteld en in de morgen in huis!

Extra toelichting
Het waren goede prijzen en het was snel bezorgd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk en overzichtelijk aanbod

Service
geen problemen

Assortiment
voldoende en scherp geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenloods 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt goed en snel. Alleen wordt er voor de produktomschrijving verwezen naar de fabricant, wat niet altijd makkelijk werkt

Service
Na aanschaf van een combi oven die niet helemaal aan de wensen voldeed, kon deze zonder problemen geruild worden. De nieuwe oven bleek een fabrieks defect te hebben en ook nu had ik binnen een dag een nieuwe oven thuis. Super service!

Aanbeveling
Het gemak van bestellen, de track en trace service voor de bestelling, de geleverde service en het vragen na levering of je tevreden bent (aftersales) vind ik erg goed. Concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en heldere verkoopvoorwaarden.

Service
Telefonisch goed te bereiken en goede uitleg over het product. Snelle levering met correcte info over tijdstip van aflevering. Nette installatieservice.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Ik heb geen lagere prijs voor het door mij afgenomen artikel kunnen vinden.

Aanbeveling
Naast een overzichtelijke website zijn er ook fysieke winkels. Goede klantvriendelijkheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lutz 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel overzichtelijk, duidelijke informatie, makkelijk besteld

Service
vlotte levering, product in perfecte staat afgeleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
erg goede prijs, makkelijke keuze, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlon 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen via internet ging erg gemakkelijk.

Service
De bestelling kon erg snel geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Bosch 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website via kieskeurig gemakkelijk te vinden(betrof Vestiging Veendam)Via ingave van het typenummer combimagnetron Siemens CM678G4S1 had ik meteen het juiste product met de nodige uitvoerige specificaties.Na enige technische vragen over het product aan de bedrijfsleider Dhr X had ik een zeer betrouwbare indruk over het geheel en is de bestelling meteen geplaatst.Kortom zeer tevreden.

Service
De door mij gestelde vragen werden uiterst deskundig beantwoord en er werd meteen gebeld of het apparaat leverbaar was.De levertijd was zeer kort ( 2 dagen) en met de retourprocedure wordt zeer coulant omgegaan.

Assortiment
Het assortiment is zeer divers en de keuze is derhalve zeer groot m.b.t. de diverse merken.De verkrijgbare extra accessoires staan duidelijk vermeld en de prijs waarvoor het product wordt aangeboden ligt laag rekening houdend met prijzen elders.

Aanbeveling
Ik geef deze winkel een 10 mede door de algehele afwerking van alles.Het voortraject,de inlichtingen,de bestelprocedure,de emails (track en trace) en niet te vergeten de bezorging door Dutch Ned (ook een 10)

Extra toelichting
Als u op deze wijze uw producten blijft verkopen zal deze nieuwe vestiging Veendam een groot succes worden voor de Noordelijke provincies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romeo Ganpat 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Ruime keuze tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Personeel is zeer klantvriendelijk. zo hoort het en ga vooral zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede heldere vervolgstappen bij bestelling. Veel mogelijkheden om te betalen.

Service
Je wordt direct op de hoogte gebracht wat je hebt gekocht en wanneer je het product kunt verwachten. Daarna krijg je bericht een bericht dat het voor verzending klaar staat, met een link om de lering te volgen. De avond voor levering krijg je door wel tijdstip het product wordt afgelverd. En dat wat precies zoals aangegeven.

Assortiment
Veel producten en volgens verschillende criteria te selektere.

Aanbeveling
Vertrouwd, veilig en kwaliteit.

Extra toelichting
Ik zou het eens proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Liang 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is klantvriendelijk en heeft de beste prijzen

Service
Je wordt altijd zeer goed te woord gestaan.

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment voor de beste prijzen

Aanbeveling
Goed assortiment voor de beste prijs

Extra toelichting
Ga zo door. Bravo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Arxhoek 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar via internet met duidelijke sites

Service
Service gerichte medewerkers met kennis van zaken

Assortiment
Wat ik nodig had was aanwezig

Aanbeveling
Ivm goede ervaring

Extra toelichting
Er werden tevens goede tips gegeven ivm inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peterd 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wordt geregeld voor je. Incl montage, dus geen omkijken naar. Daarom hoogste score.

Service
Dit hangt een beetje samen met de eerste vraag. Afspraak gemaakt en deze is keurig nagekomen.

Assortiment
Specifiek naar een combi magnetron gezocht, dus niet uitgebreid gekeken wat er nog meer is, vandaar dit cijfer

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Zal hier zeker nog een keer komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam de Boer 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
door de grote borden aan het plafond weet je snel waar je voor iets moet zoeken

Aanbeveling
groot assortiment, vriendelijk geholpen maar winkel zelf is niet sfeervol

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Th Witjes 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website prima voor elkaar en overzichtelijk!

Service
Er was wat verkeerd gegaan met de bestelling bij keukenloods waardoor de koelkast 2 dagen later kwam dan bedoeld. Echter mijn afspraak om een half uur van tevoren te bellen voor aflevering werd feilloos uitgevoerd waardoor ik tegelijk met de koelkast thuis arriveerde!

Assortiment
Zag door de bomen het bos bijna niet meer, zoveel keus tegen zeer scherpe tarieven!

Aanbeveling
Jammer van de vertraging anders was het cijfer nog hoger uitgevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
site is goed overzichtelijk

Service
De telefonische bereikbaarheid is erg goed, even als de hulpvaardigheid

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Een prettige winkel om online te shoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Stalpers 26-01-2016 In de winkel gekocht
In Zaandam bezichtigd en bekeken/In Almere besteld gekocht.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim assortiment, waardoor er voor ons een goed vergelijk gemaakt kon worden.

Service
Iedere vraag werd beantwoord en niets was teveel. Keurig!

Assortiment
Gigantisch. Wij hadden nog nooit zo'n assortiment bij elkaar gezien. Hierdoor hebben wij een juiste beslissing kunnen nemen.

Aanbeveling
Voor ons was de winkel in Zaandam super. Een echte aanrader. Deskundig en geduldig personeel.

Extra toelichting
Wij hebben in Zaandam de winkel bezocht en uiteindelijk via Almere besteld. Wij wilden er namelijk nog wel even goed over nadenken.Dit alles had te maken de grote van het assortiment. Zaandam is groots en hierdoor hebben wij een goed vergelijk kunnen maken. Dit doet trouwens niets onder aan de deskundigheid van het personeel in Almere!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Kroezen 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen. Betalen via iDEAL of bij chauffeur.

Aanbeveling
Prijstechnisch goed en overzichtelijk.

Extra toelichting
Er was wat onduidelijkheid mbt levering. In begeleidend schrijven stond dat ik een dag van te voren een bericht kreeg wanneer men het product komt afleveren. Uiteindelijk gebeurde het op de dag van de levering.

Review criteria:

Goed

Reageer

Paul 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
OVERZICHTELIJK

Service
bestelling GOED TE VOLGEN, BEZORGING VOLGENS AFSPRAAK.

Assortiment
WAT WE ZOCHTEN WAS TEGEN EEN JUISTE PRIJS AANWEZIG

Aanbeveling
bestelling EN VERDERE AFHANDELING WAS ZEER GOED.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E van den Broek 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de webside alles goed te overzien

Service
Goede service vlot geholpen en keurige ( op Tijd ) bezorgd.

Assortiment
Zeer ruime keuzes

Aanbeveling
Zie voorgaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffieliefhebber 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Op afgesproken tijdstip geleverd en netjes binnen gebracht.

Assortiment
Duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Prima in orde😀

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joepie 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Online bestellen, snel geleverd

Service
Een duurder model ontvangen dan besteld

Aanbeveling
Service, snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan van Rootselaar 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en met alle gegevens

Service
snelle reactie en omdat de levertijd wat langer zou gaan duren is mij een andere (duurdere) voor de prijs van de bestelde aan geboden.

Assortiment
Uitgebreid, duidelijk en voor een goede prijs

Aanbeveling
Zie bovenstaande en heb er een goed gevoel aan over gehouden (heel belangrijk).

Extra toelichting
De levering ging ook goed en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KP 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Service
was in orde, niet heel veel contact gehad met personeel

Assortiment
genoeg maar duurt wel lang voordat we het kregen, niet alles op voorraad

Aanbeveling
een nette afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

J van Wijland 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige zoekmogelijkheden om naar product te komen

Service
Installatieservice correct en als prettig ervaren

Assortiment
Ruime keuze, we zochten een vaatwasser 45 cm breed, toch nog een goede keus mogelijk

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat we iets bestelden en zeer tevreden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle informatie zonder het huis uit te hoeven

Service
Keurig netjes een artikel omgeruild, jammer dat ik wel €35 bij moest betalen na een bestelling van bijna €7000.

Assortiment
Nergens anders zoveel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, indeling is goed afgestemd op de klant

Service
Medewerkers geven een goede duidelijke uitleg van de apparatuur en zijn in hun antwoorden onafhankelijk geen commerciële praatje

Assortiment
Ruim voldoende keus voor een ieder wat wils

Aanbeveling
Mooie winkel, kundig personeel ,goede service incl aftersales, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, en voor de volgende aanschaf kom ik hier zeker weer terug, top zaak!

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan met de winkel en service want op deze wijze hou je tevreden klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed aanbod en handig met elkaar te vergelijken. bestellen is zeer eenvoudig en duidelijk

Service
Bestelling is zeer vlot en correct geleverd

Assortiment
Aanbod is erg goed en de prijs is een van de laagste op internet

Aanbeveling
goede winkel met goed aanbod voor een uitstekende prijs en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Broos 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webshop is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Service
Heel goed te woord gestaan, prima geholpen en perfect op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling

Assortiment
Groot assortiment voor elke portemonnee

Aanbeveling
Vriendelijk, hulpvaardig en kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen idee 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goed advies en snel

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk

Aanbeveling
Prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel om de hoek, toch wel prettig om het product fysiek te zien, maten na te meten etc

Service
snelle informatieve assistentie

Assortiment
zeer uitgebreid en overzichtelijk ingericht

Aanbeveling
Winkel is overzichtelijk ingericht zonder overbodige toestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en de bestelling is snel gedaan.

Service
Snelle levering. Verdere service niet te beoordelen want het geleverde goed werkt prima.
Ik vind het altijd een plus als er een telefoonnummer direct zichtbaar is, dan wordt er geen verstoppertje gespeeld.

Assortiment
Voldoende keus in producten, afmetingen en prijsklasse.

Aanbeveling
Vanwege het bovenstaande, alles voldoet aan wat ik er van verwacht.

Extra toelichting
Ga zo door met de internetwinkel. En nog bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad de jong 26-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk.

Service
goede en vakkundige mensen.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
het is er prettig winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sterling 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestelling afgehandeld. Top!

Service
Uitstekend, binnen 24 uur had ik mijn bestelling(wasmachine) thuis ontvangen. In 2 minuten met Keukenloods verkoper bestelling afgerond.

Assortiment
Groot assortiment, ik blijf bij Keukenloods apparaten bestelen.

Aanbeveling
Gewoon alles is TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 26-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel bood precies wat wij zochten en als we vragen over producten hadden werd hier snel en adequaat op gereageerd

Service
service in de winkel was super, de telefonische bereikbaarheid behoeft wel wat aandacht. soms minutenlang in de wacht of helemaal geen verbinding mogelijk

Assortiment
we vonden alles wat we zochten en als iets er niet was konden we het via een ander kanaal alsnog bij keukenloods bstellen

Aanbeveling
Over het geheel zeer goed geholpen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ed 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en duidelijk. Heel overzichtelijk allemaal.

Service
Perfecte service. Vragen direct kort en bondig beantwoord!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van Zijl 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis uitzoeken op de overzichtelijke website , en in de showroom na overig advies van een showroommedewerker beslissen

Service
Onze eerste bestelling zonder enig probleem geannuleerd (Omdat een gedeelte van de apparatuur niet meer te leveren was) we hebben juist daarom een paar weken later een andere order geplaatst,nadat we eerst uitgezocht hadden of dit wel te leveren was hierbij zijn we zeer netjes geholpen in Zaandam

Assortiment
Niet te koop bestaat bijna niet(moet wel door hun leveranciers te leveren zijn),voor hele nette prijzen.

Aanbeveling
Hier wordt je nog echt als klant behandeld

Extra toelichting
de montageservice is ook aan te bevelen werken heel netjes en vlot, en geven goede uitleg over de werking van de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederic Holaind 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er is voldoende voorraad aanwezig.

Service
We werden vriendelijk geholpen en kregen wat korting.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prettige uitnodigende omgeving. Veel te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website, zeer behulpzame klantenservice

Service
Zeer behulpzame klantenservice

Assortiment
Breed assortiment, heel veel merken

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede service, goede producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wies 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijk zoeken op afmetingen en prijs.

Assortiment
meer keus dan andere webwinkels mbt de afmeting afwasmachine die ik zocht

Aanbeveling
Ben zeer tevreden met de keuze in het assortiment, de bestelprocedure en aflevering. Ook het inbouwen en afvoeren van het oude apparaat was goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mahmut 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een betrouwbaar en goede winkel heb meerdere producten daar gekocht en is goed verlopen

Service
Product is precies op tijd geleverd

Assortiment
Alles wat je zoekt voor keukens is te vinden

Aanbeveling
Hij is goed en heeft een van de scherpste prijzen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tiny de Visser 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk opzoeken welke vaatwasser bij ons past!

Service
Levertijd is perfect afgestemd met onze wensen, en direct aangesloten! Zeer vriendelijke monteur die de oude vaatwasser uitbouwde en de nieuwe plaatste. De oude werd met verpakkingsmateriaal netjes mee genomen!

Assortiment
Keus te over, en goede prijs / kwaliteit

Aanbeveling
Heel netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces via email, wij zijn dik tevreden!

Extra toelichting
Mochten wij nog apparaten nodig hebben, komen we zeer zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De mogelijkheid om vrij rond te lopen.

Service
Keurig geholpen zonder opdringerigheid. Een 10 is over4dreven.

Assortiment
Meer dan voldoend, gewoon goed.

Aanbeveling
Goed zegt genoeg.

Extra toelichting
Ga zó door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Godin 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Bij vragen of uitdagingen vrijwel direct een respons. Er wordt direct gezocht naar een oplossing of een alternatief geboden.

Assortiment
Alles heb ik kunnen vinden in de webwinkel, en er zijn nog meer artikelen in het assortiment die ik graag zou willen bestellen.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Service is uitstekend. Het assortiment is zeer compleet en de levertijden zijn heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Hoekstra 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel overzichtelijk winkel.

Service
Wij hadden de prijs van de afzuigkap op een online webwinkel lager gezien, ze hebben de prijs gelijk aangepast en wij kregen het voor dezelfde prijs als de webwinkel en uiteraard gratis en snel geleverd! Super service!

Assortiment
Ruime keuze aan keukens en apparatuur. Kan het allemaal gelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Amersfoort 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel te bestellen

Service
Niet al teveel nodig gehad

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Prijs prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Donovan Dahmes 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk, eenvoudig, doeltreffend.

Service
Heel goed geholpen door verkoper. Liep even weg zodat ik kon overleggen met mijn vrouw. Complimenten voor het aanvoelen van de klant!

Assortiment
Zocht eigenlijk ander typen, heb nu vergelijkbaar product gekocht omdat het type zelf niet aanwezig was.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans Kerdijk 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak van je aankoop ligt uiteraard ook bij jezelf. Als je weet wat je zoekt, vindt de verkoper absoluut een passende oplossing. Handig is het als je zlef goed voorbereid de maten neemt en kijkt wat je mogelijkheden zijn. De verkoper geeft je de oplossingen en mogelijkheden. Toen wij onze keus hadden gemaakt, werd het gekochte apparaat zoals afgesproken correct en netjes afgeleverd. Top hoor keukenloods, de complimenten.

Service
Wij kwamen voor een inbouw koelkast. Maar vonden de grote luxe amerikaanse koelkast orachtig. Wij hadden er ruimte voor in onze keuken en met de bijzonder aanterkkelijke prijsstelling van keukenloods besloten wij de koelkast te kopen. Gelukkig hadden wij een verkoper die ons niets heeft opgedrongen, hij gaf ons alle tijd om rustig zonder inmenging tot ins besluit te komen.

Assortiment
Mooie apparaten en veel keus. Alles kunnen zij (ook als het niet in de showroom staat voor je bestellen.

Aanbeveling
Aantrekkelijke prijsstelling. ruime keus.
Geen opdringerige verkooptechnieken.
Kortom het voelt goed en vertrouwd.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van der Wal 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Nette overzichtelijke winkel. Je moet wel zaken doen met de kerels en niet met de blonde jonge dame want die is weliswaar mooi en aardig, maar luistert niet goed en geeft ook geen korting (Kan niet. Kan wel. Nee kan niet. Oke, laat maar, ik bestel het wel via de website met het chatprograma (werd keurig teruggebeld en kreeg een mooie prijs)).

Service
Inbouwservice is top. Sympathieke en handige mensen. En goed geprijsd; net niet duur genoeg om het zelf te doen.

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles.

Aanbeveling
Zou ik de goedbedoelende mevrouw niet getroffen hebben dan zou mijn beoordeling nog iets hoger zijn geweest.

Extra toelichting
Ga zo door maar pas op dat jullie geen 'nee verkopers' in dienst krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Konings 25-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat we nodig hadden. uitgestald en goed geprijsd

Service
Snel en goed geholpen.

Assortiment
Heel veel te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews