Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Korp 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot aanbod en makkelijk te vergelijken

Service
Snelle levering en volledig volgens afspraak.
Helaas werkt de chat niet altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hijden 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg overzichtelijk

Service
superklantvriedelijk

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
kan en hoeft niet beter of anders....

Extra toelichting
nooit meer ergens anders....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rins 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te vinden, artikel makkelijk te bestellen

Service
Een onderdeel zat er niet bij en na een telefoontje werd het de volgende dag bezorgd!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen , vooral om de fantastische service

Extra toelichting
Artikel was hier het goedkoopst en de service was net zo goed of beter dan van bekende webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Loos 01-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Maakte gebruik van de " laagste prijs-garantie".
Produkt was elders ruim 100 euro goedkoper, Keukenloods nam deze prijs over.

Assortiment
Best veel keus

Aanbeveling
Toch de laagste-prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 01-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote winkel in Zaandam. Meest gangbare apparaten zijn aanwezig , dat is prettig

Service
superaardige jongens, heel behulpzaam! Lopen overal mee naar toe en zoeken alles voor je op.

Assortiment
Helaas kan niet alles in de winkel geplaatst worden. Verder prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rethans 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Even bellen, bestellen, direct middels mail factuur en status levering, afrekenen bij levering.

Service
snelheid, info over werkwijze is helder. Laagste prijs wordt direct geaccepteerd. Bezorgingsweg inzichtelijk en op tijd.

Aanbeveling
Alle genoemde motieven. Van prettige voorlichting bij de bestelling tot aflevering in/aan huis.

Extra toelichting
Ook prettig: het oude apparaat wordt meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Loots 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijke betaling

Service
Snel contact en goede uitleg over de gestelde vragen'.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Goede service. Bestelde machine was niet meer leverbaar maar kon nieuwer en duurder model voor dezelfde prijs hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toko adri 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk en overzichtelijke website

Service
Bij het product stond aangegeven dat er binnen 1 a 2 werkdagen geleverd kon worden. Door omstandigheden was dat niet haalbaar (weet eigenlijk niet waarom), maar dan nog was het binnen een week bij ons thuis.

Assortiment
Het assortiment is zeker divers, ik zocht een specifieke oven die bij jullie het goedkoopst was.

Aanbeveling
Het ging gemakkelijk en snel, niet alleen het zoeken en bestellen, maar ook het bezorgen. Fijne ervaring!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nick 01-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De selecti-e was overzichtelijk en de keuzeprocedure was makkelijk te doorlopen.

Service
De geconstateerde problemen met de vriezer zijn door een monteur slechts tijdelijk verholpen.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en geeft voldoende keuzemogelijkheden om een weloverwogen, definitieve keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Het assortiment is uitgebreid en alle contacten met het personeel waren heel positief. Oplossingsgericht en met een luisterend oor. Erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

van Peppen 01-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Je wordt er correct geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witteveen 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet klik en klaar

Service
Omdat wij naar de vestiging Zwaag hadden gebeld (deze was bij ons bekent) hadden ze ons product niet op voorraad. Na een telefoontje werd de order gestuurd naar Opmeer. Daar konden we het product ophalen nadat er een mail factuur was gestuurd. Dezelfde dag hadden we het product nog in huis!!.

Assortiment
Daar waar wij naar zochten was heel uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, leuk contact met de verkoper die er alles aan deed om het product zo snel mogelijk te leveren

Extra toelichting
We hebben nog meer producten nodig en gaan daar zeker even kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni Massaro 30-09-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Redelijk dichtbij; direct geholpen.

Service
In de winkel vlot en deskundig geholpen, met veel begrip en aandacht voor mijn specifieke wensen.

Assortiment
Kon online zien en vergelijken uit een vrij ruim en divers assortiment vaatwassers. Kreeg daar in de winkel nog aanvullende informatie over

Aanbeveling
Zelden zo snel en deskundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Werkhoven 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed kunnen vinden via internet.

Service
Prima service.

Assortiment
Ruime keuzes. Via de website de keuzes gemaakt voor welk merk we zijn gegaan. Wel telefonisch de bestelling gedaan omdat we de prijs van de oven ergens anders goedkoper zagen. Ook deze prijs hebben wij ervoor gekregen.

Aanbeveling
Alle artikelen heel makkelijk telefonisch besteld.
Hoewel alles niet voorradig was hadden we de bestelling met goed een week in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grvanderpijl 30-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichterlijk en ruim

Service
Zeer netjes, en goed personeel. Geen enkele moeite teveel begeleiden me zelfs in de lift

Assortiment
Veel keuze in alle merken/prijzen. Duidelijke uitleg van personeel.

Aanbeveling
Prachtige winkel met heel veel keuze voor een mooie/eerlijke prijs.

Extra toelichting
We kregen een duurder produkt voor dezelfde prijs omdat deze niet opvoorraad was. Dat is klantbinding we komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DCA Dekkers 30-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vakkundig

Assortiment
Assortiment zou iets uitgebreider mogen zijn

Aanbeveling
Altijd kunnen slagen als we iets zoeken en worden goed en vakkundig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carolien 30-09-2015 In de winkel gekocht
Zaadam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel

Service
Zeer vriendelijke verkopers

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik raad iedereen deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles zeer duidelijk aangegeven

Service
telefoon panel was top !

Assortiment
voor ons meer dan genoeg

Extra toelichting
als wij weer iets nodig hebben komen we zeker weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Combimagetron 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig website

Service
Prima sevice en uitleg

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima web winkel maar ook telefonisch prima uitleg

Extra toelichting
Prima webwinkel pima service en uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferenc 29-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Dit oordeel gaat over de fysieke winkel...bij binnenkomst geeft het een rommelige indruk. De website is veder prima en overzichtelijk

Service
Prima, goed geholpen vriendelijk en deskundig personeel;

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De producten waren snel en eenvoudig te selecteren

Service
Op vragen werd snel gereageerd en met een duidelijk antwoord

Assortiment
Ruim assortiment van producten. Snelle levering.

Aanbeveling
Goed tevreden en voldoende mogelijkheden. Levering na betaling de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 29-09-2015 In de winkel gekocht
Doemere in Almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Ontdek een deuk bij de vaatwasser, foto mailen naar winkel. 4 uur later uitslag dat dat geen gevolgen heeft voor de goede werking

Assortiment
Prijs stelling is oke, via kieskeurig kwamen wij terecht bij Keukenloods. Deze was 500 meter bij ons vandaan.

Aanbeveling
Geen directe verplicht tot koop, kregen veel informatie over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, met een goed gefilterde zoekoptie.

Service
Goede service, en ik werd goed geholpen ook al was mijn product niet op voorraad. Er werd een goed alternatief geboden, of even geduld met de levertijd van het gekozen product (uiteindelijk 5 Dagen).

Assortiment
Wat je maar nodig hebt op keukengebied(zeer ruim), kun je krijgen bij keukenloods.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, mogelijkheid om te chatten, of te worden teruggebeld,...hoe eenvoudig kan het zijn.

Extra toelichting
Heb hier vaker wat besteld, voor een mooie prijs, goede service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service van vriendelijk personeel

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment .Wat er niet is kan besteld worden .

Aanbeveling
Het model inbouwoven dat wij wilde hebben was niet aanwezig als showmodel .Op advies van personeelslid naar Bosch adviescentrum in Badhoevedorp ,daar ook goede adviezen gehad en uiteindelijk besteld bij de keukenloods .snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heb online besteld

Service
Na telefonisch contact netjes en snel een correcte offerte (ivm verzekeringskwestie)

Extra toelichting
Bij aflevering krijg je geopende doos mee, vermoed dat ter controle de doos is gecheckt. maar plak hem dan weer nestjes dicht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Combi magnetron 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Werd snel gebeld na bestelling voor een leveringsafspraak !

Assortiment
Gewoon veel keuze, groot assortiment vwb merken

Aanbeveling
Gewoon TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lida 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
konden het artikel snel halen

Service
opgehaald en snel geholpen

Assortiment
goed product

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pisano wbg 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een 10 met een griffel

Service
service is super

Assortiment
100 % goed

Aanbeveling
gevonden wat we zochten

Extra toelichting
super klant vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 29-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima aanbod via website. Daarna in winkel besteld.

Service
Ik werd keurig gebeld toen de bestelling was, en binnen een week werd mijn vaatwasser geïnstalleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diederik 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk vergelijkingen te maken en direct te bestellen.

Service
Levertijd is prima. Voor de rest geen opmerkingen want geen gebruik van retourprocedure of service gemaakt.

Assortiment
Is uitstekend want ik heb voor de bestelling veel alternatieven kunnen vergelijken

Aanbeveling
Alles prima gegaan: levertijd, afhandeling, inhoudelijke e-mails na de bestelling duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hop 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was zeer duidelijk

Service
Alles is perfect geregeld

Assortiment
Wat ik nodig had was ruinschoot voorradig

Aanbeveling
Alles is verlopen zoals ik het graag wilde

Extra toelichting
Als ik weer een apparaat nodig heb voor de keuken informeer ik eerst bij de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam J Smith 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij(maar dat kan aan ons liggen) hadden niet door dat er ook een boven verdieping was. Staat dit dan wel en duidelijk genoeg aangegeven?

Service
Perfect! Toen wij dus de winkel weer wilde verlaten werd ons gevraagd of we hadden gevonden wat we zochten.....en hebben daarna dus uitvoerig op de boven verdieping alle uitleg gehad waar we voor kwamen.

Assortiment
Prima keuze en alles is bespreekbaar......niets te veel moeite.

Aanbeveling
Niets dan als positief ervaren en al aan meerdere mensen door gegeven.

Extra toelichting
Wij hebben de vaatwasser laten plaatsen en ook daar zijn we zeer tevreden over. Er werd zelfs schoongemaakt voordat de nieuwe vaatwasser in het kastje werd geplaatst. Super toch!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke website waarbij ik het gevoel heb toch met mensen heb te maken (foto's, namen, bereikbaarheid, en zelfs de info@ mail is persoonlijk gemaakt met een foto) Top!

Service
Zonder enige moeite een product om kunnen ruilen welke was beschadigd tijdens transport/bezorgen

Assortiment
Ben bijna overal voor geslaagd. Dus... ja!

Aanbeveling
Ben blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Delissen 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel te vinden, goede vergelijking mogelijk

Service
Werkelijk laagsteprijsgarantie binnen 5 minuten waargemaakt. Leverafspraak supervriendelijk

Aanbeveling
Koop al mijn apparatuur voortaan hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Verzijl 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, makkelijk te bestellen en aflevering prima

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Andere vaatwasser dan bestelt, luxere uitvoering gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website was zeer duidelijk en ik kon gewoon met het bedrijf bellen en werd door een zeer vriendelijk persoon goed en vakkundig geholpen

Service
Wij konden betalen bij aflevering

Assortiment
Ruime keus en de prijstechnisch zeer goed.

Aanbeveling
Alles is uitstekend gegaan vanaf de bestelling tot en met de levering, incl. het meenemen van de oude koelkast

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robol 29-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vele merken/typen naast elkaar

Service
Komen afspraken na!!

Assortiment
Bekende en vergelijkbare merken

Aanbeveling
Goede adviezen door verkoper, en toch zelf kiezen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peske 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk, kan producten goed vergelijken. Veel criteria op te geven om juiste producten te filteren.

Assortiment
Ruime keuze uit merken van verschillende klasse. Scherpe prijs.

Aanbeveling
Inmiddels meerdere producten besteld. Bij alle producten vlotte bestel procedure en snelle levering.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j norder 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
rustig thuis iets kopen geeft goed gevoel

Service
precies gedaan wat is belooft

Assortiment
goede assortiment voor alledaags

Aanbeveling
Omdat het overzchtelijk is

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 29-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Prima opstellingen en overzichtig

Service
Lastig om een medewerker te spreken met meerdere klanten.
Wie het hardst roept eerst principe.

Assortiment
Niet alle type,s op voorraad zou handig zijn om ook via web de andere apparatuur te kunnen bekijken per groep apparaten.
Dus bij iedere groep een pc met volledig assortiment van die bewuste groep.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Internet bestelling prima ondersteuning en personen die meedenken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leen Bakker 29-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je krijgt advies en kan het artikel daar ophalen als het je uitkomt.
Geen halve dag thuis blijven om het in ontvangst te nemen

Service
Duidelijke uitleg om de juiste keuze te maken en op het moment dat een tijdige levering in het gedrang lijkt te komen wordt een creatieve oplossing gezicht en gevonden,

Assortiment
Voor wat wij zochten (afzuigkap) was er alle mogelijke keuze.

Aanbeveling
Vriendelijkheid, kennis van zaken en hulpvaardigheid.

Extra toelichting
Ondanks dat men vlak voor een hernieuwde inrichting van de winkel stond was er alle aandacht voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob uit haarlem 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van uit de luie stoel

Service
doen wat er gevraagd wordt

Assortiment
veel

Aanbeveling
er wordt naar je geluisterd

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer eenvoudig om in de online winkel een aankoop te doen.

Service
Afleveringstermijn kwam niet helemaal over als het beloofde.Ook zou het niet misstaan om het gekochte apparaat ook aan te sluiten bij levering!

Assortiment
redelijk uitgebreid.

Aanbeveling
concurrerend t.o.v andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marc 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig en overzichtelijk

Service
netjes afgeleverd en goed advies in de winkel

Assortiment
ruime keuze in merk producten.

Aanbeveling
goed advies gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jblenk 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Besteld product (Pelgrim inductieplaat) was niet meer voorradig, maar kreeg een nieuwer/duurder model voor dezelfde prijs. Klasse!

Aanbeveling
Heb al meerdere artikelen bij Keukenloods besteld en ben nog steeds zeer tevreden over de service. De kwaliteit van de producten is gewoon hetzelfde als bij elke andere witgoed winkel.

Extra toelichting
Naar mijn mening heeft de Keukenloods de goedkoopste producten met de beste safhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneleen 29-09-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
had in de webwinkel al uitgezocht wat ik wilde. Parkeren voor de deur

Service
snel en vriendelijk geholpen

Aanbeveling
de webwinkel vermeldde een wachttijd van 1-2 dagen, de koelkast kwam pas na zeven weken. Wel werd ik keurig via de mail op de hoogte gehouden over de levertijd

Extra toelichting
koelkast werd geleverd met scheur in de groentenlade, ik kreeg al snel mail terug met de mededeling dat er een nieuwe komt. Fijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

miny 29-09-2015 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

7,2

Gemak
duidelijke routing en bereikbare infobalie

Service
ondanks drukte toch even tijd voor het beantwoorden van een vraag

Assortiment
voldoende keuze mogelijkheid

Aanbeveling
zou nog wat meer bekendheid in de regio mogen hebben

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eric Klijnsma 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het i zeer makkellijk om rond te kijken en te vergelijken

Service
Toen ik belde werd ik zeer goed geholpen

Assortiment
Ruime keuze uit allerlei merken

Aanbeveling
Prima producten en prima prijs

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel gemak!

Service
Je kunt ook telefonisch afspreken dat de bezorgers de bestelling achter het huis willen zetten als je niet thuis bent.

Assortiment
Ruim voldoende asoortiment

Aanbeveling
Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Wessel 29-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht in de buurt

Service
Snelle en zeer goede hulpvaardigheid.

Assortiment
Grote keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan butter 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet zo geregeld.

Service
Bestelling ging goed duurde alleen 2 dagen langer. Maar dat was geen groot probleem

Assortiment
Keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews