Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berry 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik plaatste telefonisch een bestelling welke binnen no time geregeld was

Service
Goed georganiseerd en afspraken nakomen,en dat doen ze

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik heb geen klagen en ben super tevreden over deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j van der harst 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Krijg regelmatig bericht van de stand van zaken

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mary 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, grote keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding

Service
vriendelijke medewerkers, meedenkend

Assortiment
zoals boven al vermeld grote keuze

Extra toelichting
ook de samenwerking met het montageteam was prima, aangave van tijd dat er geleverd zou worden was ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide tijden online bereikbaar

Service
Erg behulpzaam en correcte service

Assortiment
hangt van de maten af

Aanbeveling
erg tevreden all in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verhulst 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
van thuis uit bestellen.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Veel verschillende merken

Aanbeveling
Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het geheel is logisch opgebouwd.

Service
Gewoon goed. Men doet wat men zegt

Assortiment
Prijs was zeer concurerend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 12-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle apparatuur overzichtelijk bij elkaar dus in de winkel makkelijk te vergelijken

Service
Eerlijk en deskundig advies van de verkoper. Geen aansmeer praatjes en eindelijk eens een winkel waar wel goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd!

Assortiment
Alle merken aanwezig. Op de site stonden alleen nog oudere types vermeld als "op voorraad" maar die waren in de winkel vervangen voor de nieuwste modellen.

Aanbeveling
Ik zou er zó weer heen gaan voor nieuwe apparatuur of voor een hele nieuwe keuken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De Graaf 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is overzichtelijk opgebouwd, maar kon niet meteen vinden wat ik zocht

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Werd zelfs gebeld dat de bezorging rond 21 uur zou worden, kwam overeen met de opdrachtbevestiging

Assortiment
Lastig te beoordelen, heb uitsluitend de vaatwassers bekeken. Dat was goed.

Aanbeveling
Gemak dient de mens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Astrid de Graauw 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
SITE was duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en vriendelijk per mail en telefoon

Assortiment
Voldoende merken diverse prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk online bestellen

Service
Wordt telefonisch gebeld wanneer bezorging plaats kan vinden en dit kon snel.

Assortiment
Veel keus, alleen op inet meer dan in de winkels

Aanbeveling
Goede prijzen en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
al meerdere malen besteld en steeds tevreden over de overzichtelijkheid van de producten en de makkelijke tool om te vergelijken

Service
vragen werden onmiddellijk beantwoord, vlotte service

Assortiment
ik had genoeg keuze binnen mijn budget

Aanbeveling
super winkel ik kom al voor de 4de keer terug en zal zeker nog terug komen wanneer ik een toestel nodig heb

Extra toelichting
het enige wat ik als nadeel ondervonden heb: bij afhaling kreeg je een bon voor een webwinkel van kookspullen ter waarde van 25€ heel leuk alleen blijkt dat je 25€ verzending moet betalen naar België, ik heb dus voor afhalen gekozen omwille de bon en kan er bijgevolg niets mee doen :-(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk snel bij de site.

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze alle prijsklassen

Aanbeveling
Goede prijsklassen assortiment divers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AndreR 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site alles goed te vinden en duidelijke bestelprocedure

Service
Apparaat op beloofde tijdstip keurig bezorgt!

Assortiment
Voldoende keus in verschillende apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneman65 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met stabiele navigatie. Filters werken ook goed. Daardoor snel het gewensde product kunnen selectere, bestellen en betalen.

Service
Afstemming over levering was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilgersom 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je stoel bestellen. Hoe makkelijk is dat!!!

Service
Ik belde eigenlijk om iets te vragen, maar ik kon ook gelijk bestellen. Werd allemaal geregeld. Hoefde alleen nog maar te betalen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klusmeester Henk Oggel 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ook telefonisch direct advies en ook te bestellen

Service
word goed op de hoogte gehouden

Assortiment
zeer uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
eerlijk in toegeven dat de adviesprijzen van aanbiedingen soms niet helemaal kloppen en goede adviezen

Extra toelichting
dank voor de zeer snelle levering, mijn klant was hierover erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerwil 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website goede prijzen die ook aangepast worden aan andere aanbieders

Service
levertijd precies zoals afgesproken

Assortiment
goed assortiment en de prijs de goedkoopste die ik kon vinden voor de inductie kookplaat

Aanbeveling
goede service aanbeveling waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en winkel

Service
Prima geholpen in de winkel

Assortiment
Wij vonden er wat we nodig hadden

Aanbeveling
Gewoon een goede ervaring geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
's avonds bereikbaar

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Niet geschik voor iedereen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Koele kikkers 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel iemand aan de telefoon

Service
Goed bij verkeerde afmeting Koelkast gelijk meedenkend.
En tot 21,00 uur nog kunnen bellen is top!

Aanbeveling
Goede Service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Orkun 11-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi overzichtelijk, behulpzame medewerkers

Service
Er werd goed geholpen en meegetild naar de auto

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijk, groot assortiment. Goeie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Laurens 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel te vinden op merk type en soort heel makkelijk en simpel

Service
zeer gemotiveerde en specialistische mensen daar , hulpvaardig , slagvaardig en heel snel met voorstellen en antwoorden

Assortiment
wat mij betreft , wat ik nodig had was er

Aanbeveling
eerst hier kijken en eventueel een prijs doorgeven en het tegenvoorstel afwachten , dan pas ergens anders gaan kijken ,

Extra toelichting
welke medewerker je ook aan de lijn krijgt of mailt , je word altijd professioneel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website. Pruducten makkelijk te vinden

Service
Goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze aan artikelen

Aanbeveling
Ik zou zeker weer bij keukenloods bestellen als weer iets voor de keuken nodig heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de Vries 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is zeer logisch ingedeeld.

Service
Geweldige klant vriendelijkheid.

Assortiment
Wat ik nodig had was hier gewoon te vinden, en nog voor een zeer goed prijs ook.

Aanbeveling
Gewoon zo blijven.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

aloys smeets 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Duidelijke site, snelle bezorging

Assortiment
Er is heel veel te koop, in alle soorten met alle prijzen

Aanbeveling
Gewoon ene goede internetwinkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dea 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je zoekt snel en handig op de website

Service
Ik ben zeer vriendelijk geholpen met mijn bestelling. mijn probleem werd opgelost, snel en nog beter als ik durfde te hopen

Assortiment
Meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Door de super goede service die ik heb gekregen, vind ik dit echt een aanrader

Extra toelichting
Heb gekregen wat er vermeld stond. En zeer tevreden met de afhandeling van mijn probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MN 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon het product snel vinden

Service
snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Kon het product snel vinden. Heb echter niet naar andere producten gezocht waardoor ik geen volledig beeld kan hebben

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman h 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemak dient de mens en Keukenloods maakt dat waar.

Service
bestellen en de afhandeling via diverse mailberichtjes
ging in 1 keer goed. Aflevering(degelijk verpakt) op de afgesproken tijd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
vriendelijk geprijsde producten en geen aflever kosten.

Extra toelichting
App. werkt goed ,handleiding is (ook in het Nederlands)duidelijk en uitgebreid. Min puntje is dat het bij geleverde rooster alleen samen met de bak platen gebruikt kan worden en de verlichting in de oven het te bereiden product weinig verlicht gezien door de klep raam.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fam Verbeek 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichteijke website waar met gemak de producten gevonden kunnen worden en die na selectie eenvoudig besteld kunnen worden.

Service
Telefonisch zeeeeeer goed bereikbaar en snelle en correcte opvolging van issues

Assortiment
ruim voldoende keuze uit alle gangbare merken

Aanbeveling
Zeer goede ervaring

Extra toelichting
Ik zal zeker opnieuw bij keukenloods bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 10-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Mijn aankoop heb ik zonder problemen 2 maanden in opslag kunnen laten houden tot de keuken werd geleverd. Zonder aanbetaling. Ook kon ik de leverdag op het laatste moment wijzigen. Prima service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik sta er steeds van te kijken hoe jullie in staat zijn om in zo een korte tijd te leveren.
Ik had iets dubbel besteld en betaald bij vergissing maar het is allemaal binnen enkele uren geregeld hulde hiervoor

Assortiment
ik ben niet tegen gekomen wat jullie niet konden leveren

Aanbeveling
ik zeg ook tegen iedereen dat ze bij jullie moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KI41RAD40 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product wat ik zocht gemakkelijk gevonden.

Service
Levering op tijd geleverd, volgens levertijd opgave.

Assortiment
Gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Website gebruikersvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De betreffende artikelen zijn snel te vinden en te vergelijken.

Service
De telefonische ondersteuning is profesioneel er werden zelfs alternatieven aangeboden.
Telefonisch snel bereikbaar.

Assortiment
Voor de vaatwasser die ik zocht was een ruim assortiment beschikbaar in verschillende prijsklasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ar 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Navigatie is eenvoudig, bestellen ook, betalen (bij aflevering) ook

Service
Telefoontje over aflevermoment, alle keuze in aflevermomenten, apparaat gebracht tot in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marcel 09-09-2015 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

8,0

Gemak
dichtbij huis

Service
niet geholpen met het inladen op de aanhanger

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dijkema 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Helaas minder punten op dit punt: de site is wat onoverzichtelijk in de categorie koel-/vrieskasten. Deze apparaten zijn in één categorie geplaatst en ook een vriezer wordt als "koelkast" vermeld. Op basis van de afbeelding en tekst kun je uiteraard opmaken welk type apparaat het is, maar naar mijn mening zou Keukenloods hierin een opsplitsing moeten maken (koelkast/vriezer/koel- en vrieskast). Ook een filteroptie voor koelkast/vriezer/combi is prettiger winkelen.

Service
Proces verloopt soepel en communicatie is helder. Product elders voor een voordeligere prijs gevonden, prijs werd zonder problemen overgenomen en keurig bevestigd. Transportbedrijf belt tijdig voor leveringsafspraak (leverdag naar keuze) en conform afspraak geleverd.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Met uitzondering van hetgeen vermeld bij "gemak", geen minpunten. Helemaal prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

de vogel 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke keuze maken

Service
Als je een vraag op chat of email doet snelle reactie.

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Goede uitleg over de producten

Extra toelichting
top winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Martens 09-09-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel is overzichtelijk

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goed geholpen afspraken klopten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

O Klink 09-09-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goede service kevin , verkeerde koelvriescombinatie was besteld, maar door goede service en meedenken is alles goed gekomen me een ander type

Extra toelichting
firma die alles heeft ingebouwd was ook zeer professioneel en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John lambregts 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
vandaag bestelt,, morgen in huis, super!!

Assortiment
ruime keus aan keukenapparatuur,alles in een winkel met zeer concurrerende prijzen!!!

Aanbeveling
nogmaals overzichtelijk!!

Extra toelichting
Ik heb meerdere artikelen gekocht via webshop en rechtstreeks in de winkel, vriendelijk ontvangst, ze laten je lekker shoppen zonder gezeur of verkooppraatjes, als je wat wil weten staan ze paraat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig, zeer duidelijk.

Service
Prima, precies zoals mijn het verteld was.

Assortiment
Deze online winkel was precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Wat men verteld, zijn ze nagekomen.

Extra toelichting
Nee deze heb ik niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy Edens 08-09-2015 In de winkel gekocht
Nee, contact gehad met Marcel van het schouw te almere en wil hier wel graag duidelijkheid over

Algemene score

7,2

Gemak
Ben bekend bij het schouw te almere en kwam automatisch hier terecht, even wennen maar kreeg goede service

Service
Goede service, maar had graag de zaken doorgezet met het schouw

Assortiment
behoorlijk groot en leverbaar

Aanbeveling
Ben niet bekend met keukenloods, had het schouw als ervaring van 15 jaar geleden liever gehad, maar is er niets mis tot zover

Extra toelichting
wil meer duidelijkheid en graag antwoordt van het schouw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BT 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site die redelijk snel zoekt

Service
snelle levertijd en je wordt daarbij goed geinformeerd
Ook een snelle reactie op een vraag over de maatvoering.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Engeltje 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De communicatie verloopt erg soepel en is duidelijk en volledig zodat je niet voor verrassingen komt te staan.verder hoef je pas te betalen bij levering. Contant of met de pin. Als je het duidelijk aan geeft dat het oude apparaat meegenomen moet worden, doen ze dat ook. Verder kreeg ik 's morgens keurig een email met het tijdstip waarop ze het apparaat kwamen bezorgen. Super geregeld allemaal

Service
Het apparaat werd snel op de juiste plaats neergezet. Alles verliep volgens verwachting

Assortiment
Ruime keuze voor een goede prijs

Aanbeveling
Alles was naar wens

Extra toelichting
Alleen de zoekfunctie op de website werkte mijns inziens niet helemaal goed. Daarom geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 08-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed geholpen en uitstekend info ook na de koop t.a.v. Levering e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een ietwat onpersoonlijke en niet zo klant gericht contact in de winkel

Service
Op tijd geleverd en volgens afspraak service inbouw geleverd.
Niet helder wat er wel en niet inbegrepen is in de service (bijvoorbeeld materialen).

Assortiment
Prijs is uitstekend.

Aanbeveling
Over algemeen prima.

Extra toelichting
Produkt bleek niet geheel in orde. Inbouwteam heeft nu Siemens service ingeschakeld. Prima dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Boone 08-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site. Prima geholpen in de winkel in Waddinxveen

Service
zie hierboven

Assortiment
Voldoende keus, waardoor we in de winkel snel geholpen konden worden

Aanbeveling
Op de site al een keuze gemaakt, in de winkel door de verkoper toch nog gekeken of er iets in de outlet voor ons was. Niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

L Derix 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet gevonden en via de telefoon goede info gekregen.

Service
Zij regelen voor jou het inbouwen via een ander bedrijf.

Assortiment
Zij hadden toch het lastigere inbouwmodel van een koelkast met boven een klein diepvriesdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews