Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lambert 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede updates van het bestelproces via email.

Service
2x een bestelling gedaan. Beide snel en goed geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk van Dijk 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
keuze was makkelijk te vinden en goed te bestellen

Service
Na een telefoontje kon men niet vertellen wanneer de levering zou gebeuren

Assortiment
Zeer ruim!

Aanbeveling
Goede ruime keuze, prijs en prestatie zijn in evenwicht!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

erna buil 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
koelkast stuk. Wat nu. Nieuwe uitgezocht en besteld. Zonder problemen hadden we met een goeie dag draaide de nieuwe mooie koelkast zonder problemen al bij ons in de keuken. Dit was de eerste keer dat we zoiets per internet hebben besteld. Geweldig zoals dat gaat. Hebben binnenkort ook nog een vaatwasser nodig, dan gaan we wel eerst bij de keukenloods kijken hoor!

Service
Alles geleverd volgens afspraak. Netjes en heel.

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
goede wijn behoeft geen krans

Extra toelichting
Zou niet weten hoe het beter zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet om half 8 besteld en om 11uur geleverd de zelfde dag en met pin betaald makelijker bestaat niet

Service
Geen klachten

Assortiment
Precies wat ik zocht ( erg veel keuze )

Aanbeveling
Goed goed goed super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
voldoende opstellingen

Service
zowel in Zwaag als in Zaandam is de service ok

Assortiment
Voldoende om een keuze te kunnen maken

Aanbeveling
zie hier boven

Extra toelichting
Keukenloods propaganeert met laagste prijs, maar maakt dat niet waar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jan jansen 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website gevonden door een kennis en voor jullie gekozen
kwaliteit /prijs verhouding . bestel procedure makkelijk

Service
verdere info over de artikelen . telefonisch na het vragen duidelijk uitgelegd

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
groot assortiment

Extra toelichting
zal zeker anderen jullie aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harry kramer 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer makkelijk

Service
even bestellen en netjes thuis bezocht

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
alles wordt goed en duidelijk aangegeven

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Borst 16-01-2016 In de winkel gekocht
In Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je je niet op je gemak zou voelen in de winkel dan koop je niets en zou ik deze vragenlijst krijgen en kunnen invullen.

Service
We kregen goede uitleg en suggesties.

Assortiment
Wat niet in de winkel stond werd voor ons opgezocht. We kregen er goede uitleg over

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om te gaan kijken. Als er een artikel niet is wordt het voor je opgezocht. Ze doen ook niet moeilijk over de prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rika maria 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Telefonisch direct bereikbaar en goed geholpen.

Service
Via telefoon goed geholpen met aanpasen van onze keuze

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Gemak, service, keuze, prijzen en snelheid. top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimon 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Word prima op de hoogte gehouden wanneer je product gebracht wordt. Bij het brengen van de nieuwe vaatwasser geen probleem om de oude mee retour te nemen.

Assortiment
Is prima maar het aanbod kan natuurlijk altijd uitgebreider zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dobber 16-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Plaatsing van apparaat werd op verzoek versneld, compliment!

Assortiment
Globale indruk

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding , makkelijk bereikbaar, grote gratis parkeerplaats

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Familie Veraart 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
netjes afgeleverd!!

Assortiment
ruim en goede kwaliteit

Extra toelichting
Praktisch door het te kunnen bestellen via de webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inbouwinductiekookplaat zanussi 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
gelijk diverse e-mails

Assortiment
een zeer ruime keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee alles is prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesiet 16-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet goed te zoeken.

Service
Het plaatsen van de vaatwasser door de techneuten van jullie zijn de monteurs zeer kundig en snel.
Mijn complimenten hier voor.

Assortiment
Het assortiment is voldoende en uitgebreid.

Aanbeveling
Goed geholpen en kundig en meewerkend mijn probleem oplossend.
Dit was zeer prettig.

Extra toelichting
Kundig en vriendelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Jacobs 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdag namiddag besteld en de week daarna op donderdag geinstalleerd en werkend.

Service
Buitengewoon vriendelijke en servicegerichte verkoper, maar tevens een prima stel bezorgers/installateurs.

Assortiment
Spreekt voor zich, zie uw eigen site.

Aanbeveling
Zie ook hiervoor uw eigen site, dan zal het duidelijk zijn mag ik aannemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenst product gemakkelijk gevonden en besteld.

Service
Afspraken keurig nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evert van Hal 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website.snel vinden van het artikel,uitgebreid assortiment.

Service
goede telefonische adviezen

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
het geheel van service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blankendaal 15-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed tot nu toe.

Assortiment
Vind het ruim voldoende

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobben 15-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het duurde toch even voor ik precies de juiste pagina's / producten beschrijvingen had.

Service
Zeer tevreden, gesproken met kundige persoon, winkel goed bereikbaar.
Terugzenden is niet van toepassing.

Assortiment
Tevreden over assortiment / product.
De prijs viel reuze mee.

Aanbeveling
Goede service zowel de medewerker die ons in de winkel te woord stond, als de monteur die het artikel bracht en installeerde, goede merken, redelijke prijzen.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xandra 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit was de 1e keer dat ik via internet iets heb gekocht ik wil eigenlijk eerst alles zien...
een oven zondagavond besteld en dan maandag al ik huis... chapeau

Service
snelle goede service, ook oude apparaat gratis retour!!
Vriendelijke/behulpzame chauffeur.

Assortiment
goede beschrijving van het assortiment

Aanbeveling
goed bevallen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon van Aken 15-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles overzichtelijk opgesteld en prima uitleg!

Service
alles was snel geregeld en duidelijke afspraken zonder poespas

Assortiment
was iets niet op voorraad dan heeft men wel een folder of kon je ter plaatse de website nog checken

Aanbeveling
overzichtelijk winkel met eerlijke medewerkers.
en bovendien een uitstekende en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 15-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Geleverd cf afspraak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

P John 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product eenvoudig op de website te vinden

Service
Levering op gewenste tijdstip afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment, meeste modellen zijn te vinden

Aanbeveling
Prijzen van geleverde producten nergens goedkoper kunnen vinden. ( prijzen bij goedkopere sites zonder levering. Met levering zijn deze sites duurder)

Extra toelichting
Snel besteld en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnands 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had nog een vraag over mijn bestelling. De medewerker beantwoorde de vraag correct en snel en heeft daarna de bestelling opgenomen, ik was ontzorgt.

Service
Super snelle levering en deskundig personeel.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. Ik was op zoek naar een vaatwasser, overig assortiment niet bekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van goor 15-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Fijne shop met deskundige echte verkopers

Service
Snelle afwikkeling van mijn bestelling

Assortiment
Mis nog wat zaken zoals koop mobiele telefoons

Aanbeveling
Goed assortiment en eerlijke prijs

Extra toelichting
Kunnen onderhandelen online vond ik geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

anoniem 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een aanvraag werd ik goed geholpen en is er meegedacht in de keuze

Service
Netjes geleverd op een afgesproken tijdskader

Assortiment
Voldoende keuze in a-merken

Aanbeveling
goede dienstverlening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martien van der heijden 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikel was makkelijk te vinden goed omschreven

Service
jongeman aan de telefoon dacht goed mee kwam met goede oplossing

Assortiment
als je niet precies weet wat je zoekt kun je hier goed uit de voeten er is keuze genoeg

Aanbeveling
ik had binnen 10 min artikel gevonden iemand aan de telefoon en artikel besteld beter kan bijna niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op trefwoord of artikelnummer zoeken en vergelijken waarbij je bij voorbaat al weet dat je voor een uiterst scherpe prijs kunt bestellen.

Service
Ik was door medische omstandigheden niet in staat de artikelen direct uit te pakken. Telefonisch contact gelegd. Men had begrip voor de situatie waarna in overleg een alternatief werd voorgesteld en vastgelegd. Helemaal super!!

Assortiment
Bleek dat 1 gewenst artikel niet meer leverbaar was. Er werd telefonisch contact met mij opgenomen en er werd mij, zonder extra kosten een duurder exemplaar aangeboden.

Aanbeveling
Compleet assortiment voor een hele scherpe prijs. Dan het gemak waarmee je kunt bestellen en het feit dat de medewerkers zich verplaatsen in jouw situatie. Waarbij ze advies geven, desgewenst een alternatief aanbieden en begrip hebben voor de situatie waarin een koper terecht kan komen.

Extra toelichting
Super behandeld. Ook door de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Handig vanuit huis

Service
Correct en op tojd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Compleet genoeg, voldoende keus

Extra toelichting
Prima service, correcte chauffeur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carla 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Omdat je de producten kan vergelijken en omdat je rechtstreeks het personeel aan de lijn kan krijgen voor advies.

Service
Het word snel bezorgd en je kan duidelijk zien waneer en toelaat het aankomt.

Assortiment
Er is veel keuze voor verschillende prijzen bij merken.

Aanbeveling
Goede winkel zeker voor iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sjon 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
netjes aan de telefoon te woord gestaan. snel adequaat en eerlijk

Aanbeveling
heb bij anderen de site van keukenloods al aanbevolen. levering was sneller dan verwacht. werd netjes gebeld voor aflever afspraak, artikel stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie looproute

Service
Vriendelijk, behulpzaam personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam lastdrager 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via webshop gekocht en precies het artikel gevonden dat ik zocht

Service
ijskast de volgende dag ontvangen op de door jullie aangegeven tijd

Assortiment
een goed en ruim assortiment voor een niet te dure prijs

Aanbeveling
snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken, snel gevonden

Service
Besteld, snel in huis. En goede service betreffende afspraak maken voor de levering

Assortiment
Je kan van alles vinden op de site, betreffende verschillen apparatuur maar ook veel verschillende merken

Aanbeveling
Hele fijne winkel met goede service. Als we nog iets nodig hebben zullen we zeker gebruik maken van deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christien 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was erg simpel om via de site het gewenste product in ons geval een vaawasser te vinden. betaalgemak of via de site of zoals wij pinnen bij de chauffeur

Service
Na online de vaatwasser uitgezocht te hebben bleek deze toch niet beschikbaar, na telefonisch contact was ik top geholpen en een soortgelijke machine was op voorraad en de andere dag bezorgd geweldige service

Assortiment
ruim assortiment mocht het niet op voorraad zijn, krijg je direct alternatief aangeboden

Aanbeveling
Ik had telefonisch contact met de winkel in roosendaal en werd vriendelijk en correct geholpen! goede afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

familie Zelis 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk omschreven;mensen online zoeken de dingen uit en komen hier eventueel na afspraak op terug.

Service
afspraak=afspraak en geen gezeur!

Assortiment
prijs na overleg aangepast...goede handel mogelijk,super!

Aanbeveling
Wij zijn meer dan tevreden over over de keukenloods:ouderwets winkelen,goed advies,goede prijzen en genoeg keuze en gewoon pinnen thuis(niet vooraf betalen;je ziet thuis immers wat je gekocht hebt!).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelis 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer eenvoudig te vinden en gerangschikt

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ook de contact mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment met voor elk wat wils.

Aanbeveling
Op deze manier is online winkelen heel aangenaam en zonder zorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Buskens 14-01-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst oriënteren op de site en dan de winkel goed worden geholpen.

Service
Vriendelijk geholpen in de winkel snelle levering, goede montage

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Niets meer aan toe de voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk shoppen zo!

Service
Vriendelijke klantenservice, duidelijke mails

Assortiment
Veel keuze, goede prijzen

Aanbeveling
Geen minpunten ontdekt, geen verbeterpunten of andere aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Gruters 14-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
google daar kwam de keukenloods, even kijken op de side en toen besteld

Service
was super, werd daarna gebeld door een medewerker voor de juiste aflevering datum.

Assortiment
grote sortering

Extra toelichting
aflevering was ook super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert wegener 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keuze eenvoudig kunnen maken op de web-site, daarna gewoon telefonisch de bestelling gedaan. Gemakkelijker kan het niet.

Service
Duidelijke mail m.b.t. levering ( tijdstip ) en zeer fijne monteur, die ruim de tijd nam om de nieuwe inbouwkoelkast te installeeren.

Assortiment
Heel veel keus op de web-site.

Aanbeveling
Meer dan tevreden!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieggie 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dmv duidelijk menu/filters snel bij de juiste productgroep

Service
Goed telefonisch advies. Anders een verkeerde inbouwmaat gekozen

Assortiment
Hebben nu al 3 verschillende apparaten via keukenloods.nl gekocht

Aanbeveling
Erg makkelijk, duidelijk en snelle leverig

Extra toelichting
We zijn weer blij met een werkende vaatwasser!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouves 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid en keuze mogelijkheden zijn prima.

Service
Gratis de betere versie van de oven ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid. Enkel dat de gratis betere versie nog niet in het assortiment opgenomen was verbaasde me wel.

Extra toelichting
Bij de rekening was opgenomen dat de volgende betere versie geleverd zou worden. Dat was in eerste instantie bij het bestellen nog niet duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLW 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website was het zeer eenvoudig om deze Siemens koelkast te selecteren en te bestellen. Ondanks het feit dat de bestelling in de kerstvakantie werd gedaan verliep de bezorging heel vlot

Service
Met 1 telefoontje was de afspraak voor het bezorgmoment geregeld

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Mijn volgende bestelling voor een inbouwapparaat zou ik weer bij de keukenloods doen

Extra toelichting
Betaling hoefde niet vooraf. Het kon heel simpel met de pinpas bij de chauffeur. De oude koelkast werd gratis teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelrip 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere website met brede keuze en de absoluut laagste prijzen.

Service
Vragen worden snel en inhoudelijk juist beantwoord. Alleen de in ons geval genoemde specificaties kwamen op verschillende punten niet overeen met die van de Samsung Europe site en met bleken na levering niet overeen te komen met de opgegeven werkelijkheid. Bijvoorbeeld andere uitvoeringsdetails, wel een compressor met 10 jaar garantie terwijl Samsung dit ontkende, geen centrale led lichtbalk en koelsleuven, geen flessenrek terwijl deze wel in de Samsung specificaties werden opgegeven. Dit is erg onplezierig.

Assortiment
Breed assortiment maar niet alles van elke fabrikant leverbaar.

Aanbeveling
Goede snelle service en beantwoording van vragen, absoluut beste prijs en snelle punctuele levering uitstekende informatie gedurende het gehele bestel en leverproces.

Extra toelichting
We hebben nu diverse witgoedapparaten besteld en zijn dik tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VS 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen klikken klaar

Service
fantastische snelle en volledige bezorging incl. upgrade !

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Uitstekende service en prima kwaliteit prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid loef 13-01-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het was tweede kerstdag toen we noodgedwongen een nieuw fornuis moesten kopen we werden prettig geholpen en kregen zelfs een fles wijn kado 😉

Service
Vlotte aflevering op oudjaarsdag geleverd👍

Assortiment
Ondanks de kleine maat voldoende aanwezig

Aanbeveling
Goede service vriendelijk personeel en snelle levering

Extra toelichting
Wij zij zeer tevreden dat je geen groot budget hoef te hebben

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

lilylz 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je wordt telefonisch prima geholpen

Service
De bezorgdienst is niet klantvriendelijk en gemaakte afspraken (op gebied van leverdatum) worden hierdoor niet nagekomen

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Alleen de bezorging verbeteren en jullie krijgen een 10

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

goudk 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
eenvoudig dingen te vinden en bestellen

Service
goed geholpen en men is bereid klanten ook goed te voorzien van info

Assortiment
wat ik zocht hebben ze ;-)

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
goede ervaring en fijne service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

H Meilof 13-01-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Georiënteerd op de website en besteld bij een keukenloods filiaal.

Service
Goed contact geweest met de verkoper van het filiaal. levertijd van het inbouw materiaal geleverd op de dag zoals afgesproken

Assortiment
Ruim assortiment aan keuken inbouwapparatuur aangegeven op leverancier en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews