Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrit 19-03-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundige ondersteuning en een goede kwaliteit/prijs verhouding. Ook de snelle levering speelt een belangrijke rol.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keur 19-03-2018 Via de website gekocht

UItstekende Afhandeling en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk, goede filtering, makkelijk selectie te maken.
daardoor eenvoudig een overzicht van apparaten die voldoen aan de wensen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 19-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en vriendelijk geholpen. Spullen gekocht toen ze in de aanbieding waren en mochten zolang de keuken nog niet klaar was bij jullie blijven staan. Super geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 19-03-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraken en prijs kloppen met de bestelling. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Als ik nog ooit iets nodig heb voor de keuken weet ik ze zeker weer te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering! Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door Keukenkampioen zij wij naar deze site verwezen. Ook had de Keukenloods de beste prijs. De afhandeling is zeer prettig verlopen. De oven met magnetronfunctie werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd en de oude combi werd meteen weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjlal 18-03-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
net wat heb ik nodig maat, mooi, prijs alles wat ik zoek in die product duidelijkheid van de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-03-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Quooker Fusion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een ruim assortiment aanwezig in de winkel in Zaandam. Vriendelijk geholpen. Product besteld en paar dagen later opgehaald.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 17-03-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Keurige levering en oude machine weer retour (moet wel bij de voordeur staan).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellis 16-03-2018 Via de website gekocht

Mooi voorbeeld van een zeer betrouwbaar bedrijf !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk kan ik weer lekker kokkerellen! Wat een genot, super blij met mijn nieuwe kookplaat van keukenloods. Snel geleverd en stevig ingepakt. Ennnn ... het staat prachtig in de keuken van mijn nieuwe huis. Dit geeft veel vertrouwen als je koopt via internet. Want dat is veelal toch afwachten of het goed komt. Keukenloods ...ik geef jullie een dikke 10 !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dille 16-03-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Wij zijn goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet heb ik naar het voor ons passende product gezocht, daarna hebben wij dat gekocht in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gert 16-03-2018 Via de website gekocht

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In opvolging van de oven hebben wij ook de telescopische rails bij de Keukenloods besteld. En weer heel voordelig!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damen 15-03-2018 Via de website gekocht

Ontzettend tevreden over Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, snelle levering, scherpe prijzen !!
Er hebben zich nog geen problemen voorgedaan dus kan ik nog niets zeggen over de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 15-03-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Zeer betrouwbare winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al vaker een product bij Keukenloods gekocht en iedere keer worden wij geholpen door een goede expert en iemand die het gewoon goed afwikkelt. Ook de levering en afwikkeling thuis gaat vlekkeloos. Geen gladde verkopers maar mensen die hun vak verstaan! Echt niets veranderen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 15-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie in het hele bestel- en levertraject!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop werkt makkelijk en snel. De bevestiging en de doorlooptijd van de order is goed te volgen. Ook het levermoment is duidelijk en werd nagekomen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 15-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgens afspraak geleverd, maatvoering is prima omschreven. Tja wat moet je nog meer vertellen, een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 15-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, vriendelijke medewerkers. Denken mee wanneer een product niet tijdig geleverd kan worden en komen met een goed aanbod.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederland Vacature Groep 15-03-2018 Via de website gekocht

super adequate service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Combi magnetron / oven gekocht. Na installatie sloegen steeds de stoppen door en bleek het magnetron element kapot te zijn. Keukenloods wilde eerst een monteur sturen, maar ik had liever een compleet nieuwe. Geen enkele discussie hoeven voeren en ze zijn hem de volgende dag gelijk komen omruilen. Heel prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 15-03-2018 Via de website gekocht

Goede producten, ruime keus en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al meerdere apparaten bij hen besteld. Ben tevreden met de keuze, de prijzen en telefonisch advies van mensen die er verstand van hebben. Ik had alleen wat duidelijk willen weten dat als ze een inbouw vriezer brengen de oude er al uitgehaald moet zijn en dat ze de nieuwe er niet inzetten (kan wel maar dat had ik extra moeten bestellen, vind ik niet erg maar ik koop ook vaak bij cool blue en daar zit dit er standaard bij als service)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vd kolk 15-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs,kwaliteit verhouding prima en de service en leveringsdata ook dik voor elkaar.
Ook het bezorgen was goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 15-03-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service, snel geholpen en laagste prijs gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het kopen van een Quooker ben ik gestart bij de keukenkast en verder gaan kijken op het web.
Hier kwam ik uit op de keukenloods. De zeer scherpe prijs en de snelle en goede service die ik kreeg zijn deze beoordeling waard!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk L 15-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door wat zoeken over ovens op het internet uitgekomen bij de site van keukenloods, duidelijke site goede informatie, na bestelling word je goed op de hoogte gehouden, en de levering is perfect door uiters beleefde mensen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffrey de Ruijter 15-03-2018 Via de website gekocht

Goede artikelen, snelle service, duidelijke informatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uit alle winkels waar je uit kan kiezen, vind ik de keukenloods met kop en schouder er bovenuit steken. Snelle levering, goede service en duidelijke informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke en Jan 15-03-2018 Via de website gekocht

Prettig contact.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze uit gasfornuizen, telefonisch contact was prima; meedenkend. De levering was ook volgens afspraak. Het fornuis werd netjes geplaatst, het oude en verpakking werd meegenomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

chris vermaat 14-03-2018 In de winkel gekocht
stadionweg

fijne winkel

Algemene score

8,0
prima geholpen , geen verkoper die je wat opdringt om maar te verkopen geen provisie basis kan rustig op je gemak kijken en als er vragen zijn is er zeer vriendelijk en kundig personeel om iets te vragen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j.w.solinger 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede service,

Algemene score

9,0
Goede informatie over apparatuur en aflevertijden.
Het inbouwen van de apparatuur ( 5 apparaten) werd secuur gedaan.
Verkeerd bestelde vaatwasser werd zonder mankeren retour genomen en vervangen door een passend apparaat

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kokkie 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke vwebsite, scherpe prijzen en telefonisch goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. De Fost 14-03-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Uitstekend bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen alle electrische apparaten bij de Keukenloods. Uitstekende service, alle aandacht voor de klant en prima voorlichting. Niets is hen teveel. Daarbij komt dat de prijs/kwaliteitsverhouding.... Kortom een TOPPER.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Verlinde 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede uitleg bij producten, snelle levering mogelijk, goede concurrende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.Sittrop 14-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en lage prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en lage prijzen.Je krijgt een duurder product voor de prijs van het product die niet meer leverbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappie 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelde fornuis werd op de juiste datum/tijd geleverd en de communicatie omtrent levering en betaling zijn prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bakens 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en deskundig advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden eerder besteld, en was toen zeer tevreden. En het product wat ik zocht was bij de keukenloods zo gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G,Beenen 14-03-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Gaanderen

Geweldig en kundig geholpen en vooral klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik al heb aangegeven, we zijn geweldig klantvriendelijk en vakkundig geholpen,we zullen iedereen die
iets voor een keuken nodig heeft keukenloods aanbevelen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre de Bruijn 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstge prijs, snelle levering. Fornuis meteen op juiste plek gezet door de chauffeur. Ik bestel alles bij keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-03-2018 Via de website gekocht

Snel, Beste prijs, TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd door servicemonteur verwezen naar Keukenloods omdat die een goede aanbieding had. Bleek dat hij elders goedkoper was. Melde dit aan Keukenloods en had heel snel een offerte met een aangepaste prijs, net zo goedkoop als elders.
TOP

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ghislaine 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop was overzichtelijk. Aanvullende vragen werden keurig beantwoord door de klantenservice. Het product is netjes binnen het tijdvak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 13-03-2018 Via de website gekocht

Service zoals bedoeld is.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had twijfels over de afmetingen, wist niet zeker maar ze deden alles om een passende Inductieplaat voor me te vinden met de afmetingen waar ik naar zocht. Met een motivatie erbij waarom en waarvoor.
Ik heb wel nog een kleine aanpassing moeten doen. Maar hij zit erin.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piero 13-03-2018 Via de website gekocht

alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat goed is van de keukenloods.nl het is snel, goede service , en het betalen aan de deur is makkelijk maar ook voor dat ik de bestelling deed de uitleg over de maten van de deur van de vaatwasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theet 13-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding.
Aeg apparatuur, en zeer veel keus in andere merken.
En de mogelijkheid om apparatuur aan te laten sluiten.
En nemen alles mee retour.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nicole 13-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service en duidelijke orderstatus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop overzichtelijk, bestellen duidelijk en snel, orderstatus wordt steeds netjes bijgewerkt zodat je weet wanneer de bestelling er zal zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim de vos 13-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service, mooie apparatuur, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site hebben wij een vaatwasser besteld, die bij ophalen keurig klaar stond, Zodat wij nog even tijd hadden om door de zaak te lopen.
En de vaatwasser werkt perfect.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Duijvenvoorde 12-03-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Wat een goeie service zeg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was niet helemaal in orde, maar dat is zeer snel en accuraat opgelost, ook is het prettig dat je een duidelijk mailtje van te voren krijgt met de juiste tijd van bezorgen/omruilen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno 12-03-2018 Via de website gekocht

Perfect, no issues

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Good shop but no internet payement for belgium, which is a bit pity.
Maybe add this and it will be geat.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boone Willy 12-03-2018 Via de website gekocht

We zijn zeer tevreden over keukenloods nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben er via mond reklame eraan geraakt , en moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben .
Vriendelijke verkopers aan telefoon en behulpzaam goede uitleg gekregen ben zeer tevreden.
Levering goed geregeld en op datum en uur . En netjes afgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 12-03-2018 Via de website gekocht

super zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
lekker makkelijk vinden alles ,overzichtelijk .
als ze ook de levertijd nog weten te verkorten is het zeker een 10

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 12-03-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en heldere service. Website overzichtelijk. Gemakkekijke en ruime keuze in assortiment. Levertijd viel mij iets tegen. Was noet direct van belang maar zou ee issue kunnen zijn indien direct het artikel snel nodig is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

L. Huppertz 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijk personeel goed overzichtelijke website Levering snel en correct afgeleverd Kort gezegd een bedrijf om aan te bevelen

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petra uit Amsterdam 12-03-2018 Via de website gekocht

Slechte communicatie.

Algemene score

4,0
Het lijkt leuk, goedkope keukenspullen. Echter, de levertijd die op de site bij bestelling staat klopt absoluut niet. Ik heb uren aan de telefoon gezeten met medewerkers om mijn bestelde produkten geleverd te krijgen. Er komt bij dat ze een intern communicatieprobleem hebben: de ene medewerker beloofd levering dezelfde week, uiteindelijk blijkt dat dan niet het geval te zijn, en moet je weer weken wachten. Mijn laatste bestelling was een koelkast: die werd gewoon op straat neergezet, en de bezorger reed weg zonder iets te zeggen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 13-03-2018

Beste Petra,

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van onze leveranciers wanneer wij iets kunnen leveren. Hierdoor kunnen de levertijden afwijken.

Verder betreur ik het hoe de laatste bestelling bij jou is afgeleverd. Het kan zijn dat van te voren is gecommuniceerd dat het product tot de deur wordt bezorgd, maar dit moet natuurlijk wel op een nette manier. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets voor je kan betekenen. Dan kan je mij mailen via emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma

Reageer

Jim 12-03-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een webshop die prima werkt en communicatie die voldoet en betrouwbaar is.
Alles wat je mag verwachten van een webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huig van der Plas 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie over de aflevering en goede aftersales. Ben tevreden met het geleverde product en de afhandeling.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekocht via de website supersnelle levering en duidelijke afhandeling over bezorgtijden. Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews