Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wytze V 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
telefonisch goed geholpen. De ophangbeugel die achteraf toch niet nodig bleek kon ik moeiteloos retourneren, het geld werd een paar dagen later teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den-nis 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel in de winkel als in de webshop makkelijk en eenvoudig

Service
Kon makkelijk zonder problemen m'n uitgepakte vaatwasser omruilen tegen een groot model

Assortiment
Veel keuze en in alle prijsklesses

Aanbeveling
Ze zijn bijna altijd de goedkoopste en de service/afstersales is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca1410 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Ruim aanbod in apparaten en prijskeuze waarbij de prijskeuze ook nog eens zeer aantrekkelijk is!

Service
Ik werd keurig netjes op de hoogte gehouden via de mail wat betreft de status van levering daarnaast evengoed nog een vriendelijk telefoontje qua levertijd en via sms. De bezorger was uiterst klantvriendelijk en behulpzaam!! Klantvriendelijkheid is tegenwoordig erg ver te zoeken maar bij Keukenloods in 1 woord.. volop lof!

Assortiment
Ruim aanbod aan diverse apparaten

Aanbeveling
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en dat is mij zeer goed bevallen qua gemak/service en assortiment dat ik dat met mijn medemensen deel en zeer zeker Keukenloods.nl aanbeveel om daar eens een kijkje te gaan nemen. Er is geen betere reclame dan: MOND TOT MOND RECLAME.... is mijn mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elka 70 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
bij bericht afhaal geen gezeur van "is er toch nog niet"

Assortiment
groot

Aanbeveling
waarom elders kijken?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvoonne Cassee 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van achter de laptop kunnen uitkiezen wat we nodig hadden

Service
Waarom geen 10, de wasdroger was er niet de volgende dag....maar wel snel en steeds zeer goed op de hoogte gehouden van aflevering.

Assortiment
Ruime keuze in prijs en merken

Aanbeveling
Iedereen die ik nu tegenkom vertel ik hoe tevreden ik ben en waar ze moeten zijn

Extra toelichting
Als iets essentieels als een witgoed apparaat - in ons geval de droger - stuk gaat dan wil je zo snel als mogelijk een nieuwe, want je hebt ongemak. Dankzij jullie - zie bovenstaande positieve beoordeling - goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lida kardinaalsmuts de 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
Even gebeld voor informatie, kon meteen de afwasmachine ophalen. Degene die ik had uitgezocht konden zij niet leveren. Ik kreeg en duurder exemplaar voor het zelfde geld.

Extra toelichting
Wij hebben de koelkast hier ook gekocht. We hadden problemen met de koeling. 3x is er een monteur geweest. We kregen een nieuwe koelkast!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

-Dennis- 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.A. van der Meer 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wij hebben een bezoek aan de winkel gebracht

Service
De bestelling was op het afgesproken tijdstip binnen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frans Christis 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
deskundige info bij vraag en snel en adequaat inspelen op vraag.
Levering volgens afspraak.

Assortiment
ruim assortiment en een zeer concurrerende prijs

Aanbeveling
uitstekende prijs kwaliteit verhouding en ruime keuze

Extra toelichting
ruime keuze en goed advies en erg behulpzaam. Prijzen zijn zeer concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jakkedee 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Beschadiging van koelkastdeur
is perfect opgepakt en door LG prima verwerkt

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gehouden v/d levering en ook als de levering vertragen heeft op gelopen. Tevens werd na een beschadiging de zaken prima opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr de Bot 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vergelijken van verschillende opties

Service
Al twee keer op een rij de volgende dag bezorgd. Handig als je apparaat er ineens mee ophoudt

Assortiment
Enorm veel keus

Aanbeveling
Zal ik zeker doen als iemand het over apparaten heeft

Extra toelichting
Ben gewoon prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Eijck 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handig nu met tiptoetsen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snel en de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RonaldusMartinus 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed geinformeerd personeel, goed advies, snel thuisbezorgd. Goed per e-mail, sms en telefoon op de hoogte gehouden van bezorging. Chauffeur belt 20 minuten voor aflevering zodat je b.v. niet een halve dag hoeft zitten te wachten.

Assortiment
Ruime keuze, ruime winkel.

Aanbeveling
Goede service, adviezen en snel thuisbezorgd.

Extra toelichting
Goed geinformeerd personeel, goed advies, snel thuisbezorgd. Goed per e-mail, sms en telefoon op de hoogte gehouden van bezorging. Chauffeur belt 20 minuten voor aflevering zodat je b.v. niet een halve dag hoeft zitten te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omewob1970 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede duidelijk website

Service
ondanks dat er een item niet leverbaar was is er toch vanalles aan gedaan het op tijd te leveren

Assortiment
hele ruime kes

Aanbeveling
gewoon top snelle reacties en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zafira56 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak is , dat je thuis rustig je artikel kunt uitzoeken.
Zonder dat er direct een verkoper op je hielen staat!!

Service
De koelkast die we uitzochten bleek niet op voorraad te zijn.
Er werd ons een goed alternatief aangeboden, waar we erg tevreden over zijn!!

Assortiment
Er is een ruim sortiment aanwezig op de site.

Aanbeveling
Wij zouden de winkel aan een ieder die iets zoek zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pbig 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet gekocht, zeer goede afhandeling.

Service
Zeer goede service, keurig aan de levertijd gehouden. Telefonisch op de hoogte gebracht van levertijd.

Assortiment
Goede keuze kunnen maken in een breed assortiment. De prijs was zeer concurrerend.

Aanbeveling
Aan de hand van bovenstaande punten, dus zeer aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.Burgers 12-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij hebben 7 jaar geleden bij de KEUKENLOODS onze keuken gekocht. Ze hebben ons daarbij geweldig geholpen. Ze dachten echt mee om voor ons een droomkeuken te maken. Na al die jaren zijn we nog steeds zeer tevreden! Nu kregen wij een aantal weken geleden problemen met onze Siemens inbouwkoffiezetter. Wij kwamen met ons probleem bij hun in de winkel. Zij zijn toen voor ons contact met de leverancier op gaan nemen en na ons telkens op de hoogte te hebben gehouden, konden wij een mooie koop sluiten bij de KEUKENLOODS zodat wij nu een nieuw apparaat in huis hebben voor een mooie schappelijke prijs. En ze kwamen hem ook nog bij ons installeren ook! TOP service,een echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek08 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ons aanrechtblad was in andere maten geleverd dan wij hadden begrepen, binnen een dag stond een monteur met een slijptol op de stoep om het probleem kosteloos op te lossen. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MattPeppie 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
In tegenstelling tot de info op de website was het product niet binnen 24 uur leverbaar.
Afspraak met installateur omslachtig en tijdrovend

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 12-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Hier kunnen wij de eventuele knelpunten in onze organisatie mee opsporen en de klant ervaring zo nodig verbeteren.

Het klopt dat indien u voor leveren inclusief montage kiest, u niet meer gebruik kunt maken van de 24-uurs levering. Dit komt omdat er een monteur ingepland moet worden.

Blijkbaar wordt dit niet duidelijk genoeg op de website weergegeven.
Wij gaan kijken hoe we dit nog beter kunnen communiceren.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

frecis 12-11-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote keuze van inbouw keukenaparatuur

Service
Prima met inbouwteam.nl

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

massen 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
Duidelijke afspraak omtrent levertijd

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
Hoog

Extra toelichting
Klantvriendelijke en duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre de Ruijter 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de tablet thuis de keuze gemaakt voor welk apparaat wij zouden gaan en meteen besteld.

Service
Na de geplaatste bestelling gedaan te hebben meteen een orderbevestiging ontvangen door 2 uur daarna ' order compleet' en gereed voor verzending bevestiging ontvangen.

Extra toelichting
Wat wij zochten kon meteen geleverd worden. Dus gewoon uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DouweS56 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk zoekn naar product/productserie, goede suggesties

Service
Bijzonder vlotte levering, last minute wijziging in levering geen probleem

Assortiment
Bijzonder uitgebreid en alleen kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en de service

Extra toelichting
Bijzonder tevreden over gang van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje72 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel eenvoudig te vinden. Je kunt zoeken op merk, maar ook rechtstreeks op typenummer. Ook fijn dat je vanuit de offerte rechtstreeks kunt bestellen en niet openieuw alle artikelen aan een winkelmandje hoeft toe te voegen

Service
Relatief weinig contact gehasd en dat was ook niet nodig. Na twee mailtjes had ik de offerte al binnen. Verder geen onnodige discussie's of nutteloos heen-en-weer gemail.

Assortiment
Alles wat in wilde hebben wat leverbaar.

Aanbeveling
Gewoon lekker snel en makkelijk zonder tijdsverspillende verkoop praatjes

Extra toelichting
Keukenloods is het type webshop waar ik de voorkeur aan geef. Natuurlijk de laagste prijzen die ik kon vinden. maar ook snel de offerte binnen en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esthermata 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
specificaties staan overzichtelijk onder het product. Duidelijke zoek mogelijkheden

Service
bij vragen makkelijk bereikbaar, snel en accuraat antwoord

Assortiment
voldoende keus voor elk budget

Extra toelichting
snelle behandeling en aflevering van een goed werkend en compleet product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mfdekeizer 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de Vegter 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te vinden wat je zoekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hub Damoiseaux 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie op website

Service
telefonisch contact verliep moeiteloos en ik werd goed geinformeerd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ruime sortering duidelijke website goede informatie over de telefoon

Extra toelichting
Ik denk dat het bovenstaande een goede indruk weergeeft van deze web shop. Ook de prijsstelling is een aangename verrassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freeo 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er werken mensen mer vakkennis en service gevoel.

Service
Zat 1 schroefje te weinig in de originele Siemensverpakking. Deze werd met het zelfde gemak nagestuurd.

Aanbeveling
Het is een correcte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miranda Maarsen 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Handig via internet aankopen

Service
Goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nel de Gier 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk zoekveld; type en maten staan overzichtelijk vermeld; doorslaggevend was dat ik bij aflevering kon betalen (zo van je weet maar nooit...)

Service
Via tel.afspraak en bevestiging op de mail en ook nog een herinnering via sms, het kon niet op! De erg aardige, vaardige monteur maakte het dat wij voor de service een 10 geven.

Assortiment
gewoon alles

Aanbeveling
vanwege eigen positieve reactie

Extra toelichting
Het is de laagdrempelige houding van het team die je een gevoel kunnen geven dat je er als klant echt toe doet en ook hun afspraken na komen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine uit Tilburg 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het werkte allemaal zoals ik het hoopte, snel geleverd, niet moeilijk doen over een wijziging en vakkundig ingebouwd. Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pearllys 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niet al te veel keus in de winkel maar wel kwaliteit dus niet al te moeilijk kiezen

Service
service nog niet bijzonder nodig gehad, maar ook geen slechte ervaring mee, ik denk dat het wel in orde komt mocht er iets bijzonders zijn

Assortiment
Via de website veel keus.

Aanbeveling
Zeker scherp geprijsd.

Extra toelichting
Al 13 jaar vaste klant in Gaanderen, keuken is geplaatst, zaak is veranderd in keukenloods. Laatste aankoop zeer tevreden over. Beter dan verwacht zelfs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

payv 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke verwijzingen geen zoekwerk

Service
prima,duidelijke meldingen over verzending, status en moment van levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goed, afspraken worden nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de_Graaf 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vestiging van Keukenloods in Alkmaar.

Service
Zeer vriendelijk geholpen. Absoluut niet het idee dat men je een duurder exemplar probeert te verkopen. Eerlijk en helder advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter postma 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet lekker rustig uizoeken

Service
is goed ,snel netjes

Assortiment
veel keuze,goede beschrijving bv. inbouwmaten

Aanbeveling
goede kwalieteit prijs verhouding.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden ,netjes geleverd oude vaatwasser weer mee genomen.het apperaat doet het prima droogt goed het glansd mooi en schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem020153 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

amber2004 11-11-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was goed te vinden

Service
In Zwaag goed geholpen

Assortiment
Voldoende artikelen ter inzage

Aanbeveling
Hebben dat reeds gedaan

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.J.Eckhardt 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede en duidelijke site om de bestelling te bekijken en te plaatsen. Snelle en verzorgde aflevering. ook oude apparaat is meegenomen.

Assortiment
Zeer ruime keuze in merk apparatuur

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar in nakomen afspraken, goede uitgebreide keuze in merk apparatuur. Zelfs inbouw en plaatsing is mogelijk.

Extra toelichting
Zeer betrouwbare internet winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

1ro 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke webwinkel.

Service
Geplande levertijd kon niet worden gehaald. Regelmatige telefonische update (ook na sluitingstijd vervoerder) van de mogelijke nieuwe aflevertijd.Wel dezezelfde dag geleverd.

Assortiment
Je hoeft niet meer naar de winkel. Vanuit huis kan je keuze's maken. Overdadigheid van revieuws van de producten.

Aanbeveling
Overzichtelijke website en prima frontoffice.

Extra toelichting
Alles in huis om naar terug te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vleeschouwers 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen opdringerigheid , goede begeleiding en geen hectisch gedoe.

Aanbeveling
Vriendelijk onthaal , zeer overzichtelijk , personeel zeer technisch onderricht

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Anton van der Veer 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben aan het zoeken geweest op Internet zowel bij winkels als webshop keukenloods bracht het gewoon gratis in huis .

Service
Na het contact en hulp bij het afsluiten Was de vaatwasser de volgende dag in huis De tijd werd aangegeven 15minuten later maar ja dat is dan geen probleem . Het kan altijd iets uit lopen .

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in de vaatwassers welke ik nodig had .

Aanbeveling
Zeker zoals nu alles verlopen is En de prijs heb nog extra korting gehad van 100 euro dat was mooi !

Extra toelichting
Heel tevreden heb gevraagd welk apparaat tot een bepaalde prijs klasse de voor keur had bij de betreffende verkoper . Die heeft mij het verschil netjes uit gelegd . En zelfs een ander type voor de zelfde prijs aangeboden . Nu maar hopen dat je geluk hebt met het apparaat . Hij werkt nu tot volle tevredenheid !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant uit Wassenaar 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en duidelijke website

Service
De routing mbt verzenden bestelling verloopt prima. Via mail verlopen de berichtgevingen

Aanbeveling
Zeker een van de goedkopere webwinkels

Extra toelichting
Prima levering. Conform afspraak netjes op tijd. Ook de oude apparatuur is meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toos kemp 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder dat je de deur uit moet heerlijk op je gemak uitzoeken en bestellen en zonder gezeur van een verkoper

Service
was echt heel goed

Assortiment
ruim en veel keus

Aanbeveling
aan een ieder die dat wil horen ben heel tevreden over jullie mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben weet ik jullie te vinden

Extra toelichting
gemak van alles ben een en al lof over jullie bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jashin 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
webside is volledig en dus makkelijk te bestellen

Service
Goede service en snelle beloofde levering

Assortiment
in winkel is best een keus te maken

Aanbeveling
Hebben een geode uitleg gekregen over wat wij wilden hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

naamsambo 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebeld, geregeld!

Service
Monteur deed vakkkeundig en snel wat hij moest doen.

Assortiment
Ik heb alleen gekeken naar wat ik nodig had en dat hadden jullie in huis.

Aanbeveling
Geen gedoe en van alle gemak voorzien voor mensen die hier geen tijd in willen steken.

Extra toelichting
Ik ben zeek positief omdat ik een hekel heb aan gedoe met betrekking tot de onbelangrijke zaken des levens. Met één telefoontje en een mail was alles geregeld en dat vind ik perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marike45 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijk te vinden op de site.

Service
Service is super goed. Daardoor heb ik de goede keus kunnen maken.

Assortiment
Keuze zat.

Aanbeveling
Ik zou het zeker adviseren aan andere.

Extra toelichting
Ik kan alleen zeggen dat ik heel prettig te woord gestaan ben en op een goed overzichtelijke site heb kunnen bestellen. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukens 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een goed prijs/kwaliteit verhouding, ruim assortiment, prima service, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans00711111 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
meedenken en snel beslissen met goede prijzen

Service
oprecht eerlijke adviezen en zeer snelle service zonder mitsen of maren of tegenwerpingen. Meedenken wordt zo plezierig.

Assortiment
werkelijk alles is er te krijgen

Aanbeveling
gewoon een goede winkel met prima service en zeer voordelige prijzen. Waar voor je geld.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnie 2014 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.
Telefonisch snel advies.
Betaling per pin aan huis.

Service
Telefonisch goed bereikbaar en correct en snel geholpen.
Vervoer snel en netjes geholpen.
Alevering correct en vriendelijk.

Assortiment
Keuze genoeg in veel verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Onze laatste aankoop en ook al eerder: prima bevallen.
Ik ben Keukenloods al overal aan het aanprijzen.

Extra toelichting
Geen verdere motivering nodig lijkt me!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews