Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Klaas100000 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Prima

Assortiment
Prima

Aanbeveling
2e levering + montage, weer goed.

Extra toelichting
Goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EG Londen 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webiste is gemakkelijk en ook goed per telefoon bereikbaar.

Service
Service is second to none. Echt fantastish. Richard van den Heuvel heeft zijn uiterste best gedaan om mijn bestelling vanuit Engeland op de dag dat ik in Nederland af te leveren op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Heel goed assortiment en goede merken.

Aanbeveling
Ik beveel de Keukenloods aan iedereen aan.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieleut Jess 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, snel een goed product gevonden.

Service
Telefonisch werd ik gelijk te hulp gestaan en binnen enkele minuten zelfs teruggebeld!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Alles was perfect geregeld. Snelle levering en zelfs de mogelijkheid om bij aflevering te betalen! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Molenaar 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de computer kan je gemakkelijk bekijken welke apparaten interessant voor je zijn. Daarbij kan je bij andere webwinkels de prijzen vergelijken. De Keukenloods neemt de laagste prijs over.

Service
Adequate reacties op vragen m.b.t. de gewenste apparaten, de verzending en de garantieregeling.

Assortiment
Het aanwezige assortiment bijv. bij de combi-ovens was voor de nieuwe types beperkt nl. slechts 1 model dat aanwezig was en 1 model dat nog moest arriveren.

Aanbeveling
Zie de opmerking bij "gemak" en
"service"

Extra toelichting
Ik vraag me af welke beoordeling hier moet genoteerd worden. Als u een eindoordeel bedoelt, kan ik aangeven, dat alles soepel, duidelijk en gemakkelijk verloopt. Wel moet ik aangeven, dat bij het herhaald onlinecontact met de medewerkers opvalt, dat zij - waarschijnlijk door de vele andere contacten - niet meer weten wie je bent en wat je besteld hebt en wat zij meegedeeld hadden, hetgeen toch een afstandelijke houding uitstraalt. Voor de relatie koper verkoper is het aan te bevelen dit zoveel mogelijk te voor-komen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

olijslager 19-06-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
ze helpen goed

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
het wordt netjes, en op tijd geleverd

Extra toelichting
ze zijn netjes en vlot en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco van Beelen 19-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Zaandam is ruim en je kunt er vrijwel alles bezichtigen.

Service
Uitstekende service, snel en goed contact via de e-mail. Gewijzigde wensen worden meteen in behandeling genomen.

Assortiment
Veel apparatuur aanwezig van verschillende topmerken dus je kunt makkelijk een keuze maken.

Aanbeveling
Heb verschillende mensen al deze winkel aanbevolen.

Extra toelichting
Geweldige winkel met zeer vriendelijk, behulpzaam en eerlijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miek1976 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank bestellen en bellen voor informatie. Super geholpen.

Service
Er was een kapotte combi bezorg, maar ze hebben hem keurig omgeruild.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goeie service, klantvriendelijk en snelle bezorging

Extra toelichting
Gewoon een goeie winkel met prima aanbod en service en de prijzen zijn heel aantrekkelijk!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanAlex 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis is ideaal.

Service
Oude vaatwasser werd meegenomen. Snelle levering. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

deerecindy 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk, duidelijk en overzichtelijk.
Het bestelproces is uiteindelijk via een filiaal gegaan.

Service
Een aantal keer contact gehad via de telefoon en een keer in een filiaal langs geweest. Zeer klantvriendelijk geholpen.
De levertijden zijn prima, netjes op de hoogte gehouden. Ook een ander leveradres dan van tevoren was afgesproken was geen enkel probleem.

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden zat in het assortiment, maar ze proberen eventueel producten te bestellen als het niet in het assortiment zit.

Aanbeveling
Veel producten aanwezig, duidelijke en goede website

Extra toelichting
Een topbedrijf! Personeel die weet waar ze over praten, goede website, ruim assortiment. Levering helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel jellema 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website en ik vond meteen wat ik wilde hebben

Service
Snel gebracht en monteur was zo vriendelijk om het meteen op zijn plek te zetten, bezorging ging vlekkenloos

Assortiment
Genoeg voor wat wij zochten

Aanbeveling
Beveel ik zeker aan, ze leveren wat ze beloven

Extra toelichting
We zijn super tevreden met onze Smeg fornuis/90cm/6pits en ook de bezorging was keurig binnen de afgesproken tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha435 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Per telefoon goed bereikbaar en goede uitleg

Service
Meerdere producten besteld voor de keuken. Vooraf de voorraad laten nalijken in de fabriek en was in orde. Bleek toen ik belde waar de levering in zijn geheel uitgesteld omdat een product toch niet op voorraad bleek. Dat op zich was jammer maar kan gebeuren. Maar omdat de aannemer het ging plaatsen was zonder overleg erg onhandig.

Assortiment
Gevarieerd. Voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne01985 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en de omschrijving van de producten zijn helder geformuleerd. Ondanks dat ik er zelf geen gebruik van gemaakt heb is de optie om achteraf te betalen een hele klantvriendelijke.

Service
Ik had de wens om de bestelling op een andere dag te laten afleveren. Dat kon ik gemakkelijk aangeven via de extra optie bij de bestelling. Daarbij had ik een heel aardige en behulpzame bezorger die er geen probleem van maakte om de afwasmache in de gang te zetten i.p.v. na de eerste drempel los te laten.

Assortiment
Jullie waren de eerste website waar ik op uitkwam in mijn zoektocht naar afwasmachines en ik heb er direct een gekocht via keukenloods!

Aanbeveling
Prima service, fijne website en behulpzaam personeel. Daarbij meer dan redelijke prijzen voor de producten en service die jullie leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.E.J. Dikken-Rouwhof 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
besteld en volgende dag geleverd

Service
geen bijkomende kosten voor bezorgen en oude apparaat werd meegenomen

Assortiment
ruime keuze in allerlei prijsklasses

Aanbeveling
Snelle aflevering en goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Snelle aflevering, thuis op je gemak iets uitzoeken. Betaling kon bij aflevering met pin of kontant. Oude apparaat werd meegenomen,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r.smit 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op het Internet is het heel genakkelijk te bestellen en anders via de telefoon . Alles Staat duidelijk omschreven , medewerkers aan de telefoon zijn zeer bereid willig om het een en ander uit te leggen

Service
Goed geholpen met het uitzoeken van een afzuigkap

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Zoveel keuze en prima levering !

Extra toelichting
Het was zeer moeilijk om de juiste afzuigkap te vinden , daar het een plafondunit moest zijn zonder motor en moest ook nog aan bepaalde afmetingen voldoen . Met hulp van medewerkers is dat gelukt . Zeer goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrine de Goede 19-06-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alles goed overzichtelijk in de winkel vinden. Ook op internet is het heel gemakkelijk om alle produkten te bestellen. Je heb er geen werk aan, het wordt gewoon gratis afgelverd.

Assortiment
Voldoende keuze van alles. Hebben ze het niet in de winkel dan kan je het gewoon bestellen.

Aanbeveling
De goedkoopste. Wordt goed geholpen. Niet opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik HB 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en idd volgende dag levering

Service
Super, was klein mankement maar dat is verholpen binnen twee werkdagen zonder problemen .heel tevreden

Assortiment
Genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Geen klachten en we hadden een klein defect naar dát.werd zo snel verholpen dat we daar ook super tevreden over zijn.

Extra toelichting
Onze aankoop was snel afgehandeld, geleverd en vriendelijke mensen , ondanks klein defect is deze ook zsm verholpen , geen discussie maar erg vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam - 1948 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen.

Service
moest heel snel een nieuwe wasemkap hebben

Assortiment
Hebben heel veel producten

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Donderdag een wasemkap besteld en kon deze na 4 werkdagen al afhalen1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry Gruijters 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
magnetron was er niet meer maar voor dezelfde prijs een andere. toen stond de magnetron voor af te halen maar hebben ze hem dezelfde dag nog gebracht door een nette chauffeur

Assortiment
kan niet beter

Aanbeveling
iedereen !!!

Extra toelichting
Jullie zijn een super bedrijf en dit is echt niet om te slijmen want als het niet goed is zeg ik het ook. Top. Volhouden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin121A 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er werd eerlijk gezegd dat een koelkast makkelijk zelf aan te sluiten was. Dit was idd ook zo. Scheelde weer 100 Euro.

Assortiment
Ik vond dat er weinig keuze was in de winkel. Ik kon uit 4 koelkasten kiezen. Ook miste ik het merk Bosch. Ben wel tevreden met de koelkast die ik nu gekozen heb.

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen. We kregen ook nog wat extra korting.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

wamaas 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke te overzien wat je keuze wordt, de prijs merk en model zijn goed te zien

Service
op zondag besteld en maandag in huis, kan eigenlijk niet sneller. Ook netjes in huis geleverd en oude mee genomen.

Assortiment
erg veel keuze tussen merk model en prijs, voor iedereen een keuze

Aanbeveling
Er zit altijd wat voor je bij en de prijs is ook nog eens goed, er is een erge snelle levertijd.

Extra toelichting
Alles is al gezegd ik mijn beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

popern 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer makkelijk te vinden.

Service
Veel informatie wat betreft levering.

Assortiment
Heel veel keus in merken.

Aanbeveling
Zeker aan een ieder die ik ken.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een combi-oven en kwam terecht bij Keukenloods vanwege het merk en de prijs. Had een type op het oog maar toen ik deze wilde bestellen was er net een aanbieding om voor minder geld een duurder type aan te schaffen. Ik heb dit gedaan en ben zeer tevreden met deze oven. De levering was zeer snel en werd bezorgd in de aangegeven tijd. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Wessels 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend en vakbekwaam

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze tegen billijke prijzen

Extra toelichting
Uitstekende service vakbekwame advisering en meedenkend berijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert48 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig gewenste apparaat te vinden.

Service
snelle levering.

Aanbeveling
geen negatieve ervaringen. Tot nu toe alleen maar positief.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mhaakman 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch contact gehad en meteen geholpen e

Service
Volgende dag geleverd

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende fabrikanten

Aanbeveling
Zeker weten zak ik deze aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam Maas 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ideaal zo vanuit je stoel besteld

Service
hartstikke vriendelijke mensen, niets te veel

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
heb hem al aan verschillende mensen doorgegeven

Extra toelichting
wij zijn hartstikke tevreden over onze geleverde vaatwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam3002015 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon via internet of zelfs persoonlijke hulp

Assortiment
Bijna alle merken te koop

Aanbeveling
Gewoon een iedre die het horen wil

Extra toelichting
Grote keus, lage prijzen, iemand anders goedkoper, krijg je het ook voor die prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Cooper 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de site raadplegen, keuze maken en bestellen .

Service
Telefonisch overleg gaf extra duidelijkheid over leveringstermijn

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Ik kreeg de tip ook van een vriend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrie248 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken was gemakkelijk, er is voor elke prijsklasse wel iets te vinden. Maar het is helemaal gemakkelijk als je weet wat je wilt.

Assortiment
In elke prijsklasse is iets te vinden.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo uit Gouda 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk website, snel alles gevonden.

Service
Prima geholpen in de winkel en alles volgens afspraak geleverd. Via de mail keurig geinformeerd.

Assortiment
Gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Goede rpijs, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ponda 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden op internet

Service
Correcte behandeling van vragen en duidelijk antwoord op de vragen.

Assortiment
Geen goede motivatie. Heb bewust naar dat artikel gezocht.

Aanbeveling
Was zeer tevreden en zal een positieve aanbeveling doen aan anderen.

Extra toelichting
Dik tevreden goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

janverheul 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
goede service en snelle levering

Assortiment
je kan op de site alles goed vinden

Aanbeveling
zou ik zeker doen

Extra toelichting
goede en snelle levering oude product word mee genomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23Dana05 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
S middags besteld volgende dag geleverd

Service
Model was niet meer op voorraad hebben voor t zelfde geld een duurder model gekregen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon makkelijk online te bestellen en komen hun afspraken na

Extra toelichting
Goede Internet site en als je vragen hebt zijn ze makkelijk telefonisch te bereiken en verder gewoon goed en netjes geholpen zeker het aanraden waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Booms 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wij bestellen al een paar jaar apparatuur bij Keukenloods voor onze interieurprojecten en dit gaat altijd goed. Mocht een uitgekozen product ineens niet meer voorradig zijn, worden er gelijk alternatieven aangeboden. Een scherpere prijs vind je bijna niet en ook bezorging gaat altijd prima (in goed overleg).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostmar 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
al op de website rond gekeken voordat we naar de winkel gingen en dat was erg prettig en overzchtelijk

Service
Service in de winkel was erg goed. Er is goed uitgelegd wat de verschillen waren in vaatwassers en meegdacht wat voor ons een goed machine zou zijn

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding met snelle levering en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chninkel 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke site met genoeg medewerkers die je gelijk kunnen helpen

Service
bestelde artikelen zouden week 25 uitgeleverd worden, maar omdat ze eerder binnen waren dan gepland ben ik gelijk op de hoogte gesteld en kon ze eerder ophalen

Assortiment
ja je kan alle artikelen vinden om een zeer luxe keuken samen te stellen en de prijzen zijn concurerend

Aanbeveling
ik ben ook aanbevolen door iemand en ik geef het ook weer door

Extra toelichting
kortom gewoon fijn gewinkeld bij de keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B Seerden 19-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
op mijn gemak met een kop koffie uitzoeken wat het beste bij mij past

Service
Je wordt via de email op de hoogte gehouden en hoe laat alles wordt bezorgd

Assortiment
keuze genoeg en ik kan direct vergelijken wat het ergens anders kost

Extra toelichting
Prima winkel keuze genoeg wil je het graag van te voeren bekijken er zijn diversen fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Sponselee 19-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen

Service
Nette montage en afvoer van oud materiaal

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zal al mijn vrienden en kennissen U aan bevelen

Extra toelichting
Uitstekend product ,niet te duur en netjes af geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fien1971 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webwinkel

Service
Snelle en vlotte levering

Assortiment
Grote keuze in merken en kwaliteiten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant opmeer 19-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles in 1 kort telefooontje geregeld

Service
dinsdag besteld donderdag tel dat afwasmachine binnen was.. minpuntje bezorging dan pas week erna. Dus opgehaald.
dat wel weer netjes geregeld

Assortiment
gezochte machine direct geregeld

Aanbeveling
prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

V.Visser1975 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke vergelijken en bestellen via de website

Service
Zeer snelle service. Vriendelijke uitleg via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennygroen 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Service was super, snelle reactie op mijn vragen via mail. Helaas 2 apparaten besteld en beide keren een ander model geleverd wegens het niet leverbaar zijn van de ander. Het bestelde type stond wel als direct leverbaar aangeboden..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nicole Bots 18-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar maal gebeld voor informatie en overleg. Duidelijke uitleg en flexibele houding

Service
Verandering van bestelling geen probleem.
Verandering van afleveringsadres geen probleem.
In verband met vakantie geen probleem om de retourtermijn te verlengen

Assortiment
Prima assortiment met ruime keus.

Extra toelichting
Alle vorige motiveringen op een rij laat een zeer tevreden klant zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peters1967 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
beetje op je gemak voelen in de winkel er komen klanten die wat willen kopen en niet minderwaardig dat er alleen maar een koelkastis

Service
bezorging is een dikke 10
personeel op vrijdag avond inGaanderen een4

Aanbeveling
hang er vanaf wat ze nodig hebben

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lea1970 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was erg duidelijk en makkelijk.

Service
erg fijn dat jullie de oude apparatuur mee terug namen.
en met bellen konden jullie alle vragen beantwoorden.

Assortiment
we hebben gevonden wat we zochten voor een mooie prijs,
ik heb 16 jaar een Bosch gehad en hoop met deze koelkast van Bosch ook zo lang te doen.

Aanbeveling
overal het goedkoopst en super service!

Extra toelichting
erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnn 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Per email de maten van de oude koelkast doorgegeven. Op basis daarvan werd meteen een nieuwe passende koelkasr aangeboden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter NH 18-06-2015

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar, via internet ook maar niet alle medewerkers weten goed de finessen uit te leggen

Service
op tijd, netjes afgewerkt, netjes personeel (bij mijn bezorging natuurlijk)

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
op tijd, netjes afgewerkt, netjes personeel (bij mijn bezorging natuurlijk); goede prijs, kijk maar naar de concurrentie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VriesL 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoveel merken en duidelijk overzichtelijk website

Service
ontzettend aardige en handige heren kwamen installeren

Assortiment
grote variatie

Aanbeveling
jammer dat ik keukenloods niet eerder heb ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tacoboezaart 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk uitzoeken

Service
Verkeerd besteld geen probleem zo om te ruilen

Assortiment
Niet alles opvoorraad maarja

Aanbeveling
Dit is de 2 keer via deze site.

Extra toelichting
Voor een tweede keer weer goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 2015 17-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gaat er gemoedelijk en vriendelijk aan toe

Service
Goede af handeling en klant vrieindelijk

Assortiment
Heel veel in aanbod

Aanbeveling
Aan iedereen die aan ons vragen waar hebben jullie de apparatuur vandaan

Extra toelichting
De toenadering en advies van de winkel in Amsterdam wat heel erg goed tevens goed raad bij introductie van apparatuur Klant vrieindelijk een 12

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Rijswijk 17-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles kan online, dat is erg prettig.

Service
Flexibiliteit en het oplossen van problemen is misschien wel een 10. De ruimte om te dealen is er ook, in positieve zin!
Wat echter beter kan is de telefonische bereikbaarheid van de verkoper in de winkel.

Assortiment
Assortiment van werkbladen en fronts, voor ons de belangrijkste ingredienten van de keuken, is supergroot

Aanbeveling
Flexibel, oplossingsgericht en betaalbaar!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews