Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

savgirl 20-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Met keukenloods gebeld voor het bestellen van een oven. Ik werd netjes te woord gestaan. Direct na bestelling heb ik een email ontvangen van mijn bestelling. Ook de bezorging was prima. Netjes binnen de gestelde bezorgtijd.

Assortiment
Genoeg om uit telt kiezen voor wat ik zocht

Aanbeveling
Ik heb vaker bij keukenloods besteld en tot nu toe nog geen klachten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

hvanderheiden 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig zoeken en bestellen op de site

Service
prima geregeld alles keurig op tijd thuis

Assortiment
Kan me niet voorstellen dat ze iets niet hebben

Aanbeveling
In zeer grote mate, hebben we inmiddels al gedaan

Extra toelichting
Dit is niet de eerste keer dat wij bij jullie besteld hebben en altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etoil 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Levering werd later als afgesproken in de winkel. Na 1 telefoontje toch geregeld dat het binnen 24 werd geleverd!

Assortiment
Door de verbouwing en plaatsing nieuwe keukens , niet al te veel keus in de winkel, wel toen via internet gezocht met verkoper

Aanbeveling
Vriendelijk deskundig en meedenkend personeel!

Extra toelichting
Snel en voordelig geregeld, wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

anke reuvekamp 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De vaatwasser was zo besteld zonder problemen met betalen of verzenden

Service
Netjes up to date per mail en werd tot aan de keuken neergezet. Echt super

Assortiment
Alles op voorraad geen lange wachttijd en veel verschillende merken

Aanbeveling
Gewoon geweldig en niet duur

Extra toelichting
Was blij dat de vaatwasser snel bezorgt kon worden. Dat je zelfs je artikel kunt vergelijken. Niet duur. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patenclaud73 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op website wordt aangegeven welke producten je er bij kunt bestellen. Dit maakt dat je niet hoeft te zoeken

Service
Goede telefonische bereikbaarheid. Mailtjes als bevestiging bestelling of aan kondiging levering erg fijn

Assortiment
Ruimer en completer assortiment dan andere winkels of webshops

Aanbeveling
Prettige winkel, ruime keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

B Plagmeijer 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en goede aflevering

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
positief aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johanna draaisma 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
hij was eerder als de afspraak geweldig

Assortiment
er is zoveel

Aanbeveling
kan ik weinig over zeggen voor mij was de bestelling mooi op tijd

Extra toelichting
Mijn zoon die hem voor mij zou installeren is ziek dus hij hangt nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam244 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Nusselder 18-11-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
om de hoek

Service
ze weten wat je wilt , er is kennis

Assortiment
alles is er geen nee hebben we niet willen we niet

Aanbeveling
goed en goed koop zien wat je koopt

Extra toelichting
gewoon doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d. Voort 17-11-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle reactie en duidelijk te bedienen

Service
Afspraken nagekomen, vooraf telefoon gehad (30 minuten), snelle installering van de inductiekookplaat.

Assortiment
niet alles is in de winkel te zien.

Aanbeveling
omdat men nakomt wat men zegt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Burger 16-11-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na eerst wat rondgesnuffeld te hebben op de website besloten wij vanuit Utrecht naar Zaandam te rijden om de inductie kookplaten in t echt te bekijken. Alles was snel te vinden en de informatie op de bordjes heel duidelijk.

Service
Erg goed geholpen door een zeer vriendelijke verkoopadviseur die alle tijd nam om ons de verschillen uit te leggen tussen de platen.

Assortiment
Meer dan voldoende keus om een een geschikte en mooie oplossing te vinden. De inductie kookplaat past perfect in onze keuken en we zijn er heel blij mee!

Aanbeveling
De service, klantvriendelijkheid van het personeel en het ruime assortiment zijn voor ons zelf een goede reden om terug te komen en om deze winkel aan iedereen aan te kunnen raden.

Extra toelichting
Goede service, klantvriendelijk personeel met veel kennis over de producten. Winkel in Zaandam 's avonds open zodat we makkelijk uit het werk die kant op konden komen plus een prima aankoop met onze nieuwe inductie kookplaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Scheuter 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon op de bank je bestelling doen :-)

Service
Werd neergezet waar ik vroeg, ondanks dat hij dat niet had hoeven doen

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen in huis maakte ze bij ons waar. Dus hoefde niet lang af te wassen :-) Duidelijke en vriendelijke service. En goedkoper dan alle andere, wat betreft ons bestelde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katokat1234 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Er waren wat problemen met de levering maar prima opgelost

Assortiment
Heb alles kunnen vinden

Aanbeveling
Mijn tweede ervaring met keukenloods dus dat zegt genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mw stieltjes 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
na verkeerde keuze afwasmachine, geen probleem , ze kwamen hem zo omruilen, klasse!

Aanbeveling
vanuit je luie stoel bestellen, binnen no time heb je het artikel in huis, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Henriette ten velde 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Super aardig en behulpzaam, jullie komen de afspraak prima na!

Assortiment
Ruim genoeg voor ons

Aanbeveling
Geen een kritische noot!

Extra toelichting
Volgende keer kom ik graag weer voor een aankoop bij jullie terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikKleerebezem 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meer gerichte selectiemogelijkheden in het menu zou fijn zijn.

Service
Ik ben goed geholpen toen ik even belde - de bestelling is uiteindelijk via de telefoon verlopen.

Extra toelichting
Gemak, goed en niet duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Blezer 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site overzichtelijk en makkelijk

Service
Verkeerde oven geleverd maar binnen 2 werkdagen hersteld en kadobon erbij om het goed te maken.

Assortiment
Ruim voldoen

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aan vrienden en bekenden durven aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Hoejenbos 15-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was heel gemakkelijk

Service
Binnen een paar dagen hadden we het bestelde zonder problemen in huis

Assortiment
Het assortiment was goed en wat wij zochten was er. We hebben bij jullie gekocht omdat jullie de goedkoopste waren.

Aanbeveling
Omdat het gemak, de service en het assortiment goed zijn.

Extra toelichting
Heb ik hierboven al geschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnvG1306 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmsen12 15-11-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Na de duidelijke web-site be-
zocht te hebben een bezoek ge-
bracht aan de Keukenloods te
Gaanderen.

Service
Na een Samsung side by side
Koelkast en een Neff vaatwas-
ser besteld te hebben werd de
koelkast keurig op tijd afge-
leverd en hebben we de vaat-
wasser zelf afgehaald.

Assortiment
Hebben uit de aanwezig gepre-
senteerde artikelen de juis-
te keuze kunnen maken.

Aanbeveling
De locatie en inrichting zijn
netjes en verzorgd.

Extra toelichting
Zoals boven vermeld hebben wij naar onze mening de juis- te apparaten aangeschaft en hopen dan ook dat wij er ja- ren plezier aan mogen beleven !

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ria kramer heesen 15-11-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Bij levering zat er n deuk in
De volgende dag al n nieuwe groote klasse

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kokerel 15-11-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Het is makkeliijk om kontakt te maken en hebben met uw medewerkers

Service
Ik ontving prettige medewerking nadat bleek dat het verkeerde produkt was gestuurd. Dit had uiteraard in de eerste plaats niet eens mogen gebeuren

Assortiment
Tot twee keer toe konden de produkten die geleverd zoudn worden toch niet geleverd worden (1x verkeerd produkt) en ix veel langer levertijd dan aanvangkelijk was vermeld

Aanbeveling
De service behandeling was goed om de gemaakte fouten in behandeling te nemen maar die fouten die gemaakt zijn geven mij wel het idee dat men niet helemaal weet wat er precies aan de hand is.

Extra toelichting
Je moet leveren wat je belooft. Het ongemak van twee keer een verkeerdee bestelling ligt bij mij de klant. Uiteindelijk is het goed gekomen maar de hebt mnaar een keer de kans om een eerste indruk te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

T.Boer 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Omdat je het uitdenken aan de medewerkers over kunt laten

Service
Snel accuraat en meedenkend

Assortiment
Groete sortering keuken kranen

Aanbeveling
Prima service en prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Breukel 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website, snelle telefonische bereikbaarheid

Service
Levering en plaatsing binnen een week

Assortiment
Goed aanbod met een scherpe prijs, wel bleek dat bij telefonisch contact

Aanbeveling
Zeker, wel met de tip om telefonisch contact te zoeken

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dianne gosselink 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk besteld, goed geleverd.

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snel besteld, snel geleverd

Extra toelichting
tot nu toe is de ervaring goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Centerfold13 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijk alles op de website, vlotte reactie op bestelling. Je weet precies waar je aan toe bent.

Service
De bestelling werd op afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Ik ben zeer tevreden. Had al een bepaalde vaatwasser van Whirlpool op het oog. En kreeg toen via de "alternatieve deal" van de keukenloods nog een prima aanbieding. Het spul draait al, uit de kunst.

Aanbeveling
Keukenloods prima prijs en levering oké, dus kan het zeker aanbevelen

Extra toelichting
Allen goede punten tot zover!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. vd Bij 14-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
De koelkast werd zelfs in de keuken gebracht!!

Aanbeveling
Ik zou keukenloods wel aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer ruime voldoende. Keukenloods heeft zijn zaakjes keurig voor elkaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

E.Janus 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed assortiment Zeer snelle reactie op bestelling Goed en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian nr.1 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prima zaak, goede srevice, keurige aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Keuken1234 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Wij hebben voor de Keukenloods gekozen voor de scherpe prijzen, goede ervaring, goed contact en grote keuze. Onze ervaring met de Keukenloods is zeer goed bevallen. Snelle levering en afhandeling. De montage via de Keukenloods was zeer goed in orde. Wij kiezen de volgende keer beslist weer voor de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Laarveld 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, snelle levering en zeer goede prijzen.

Service
uitstekende service, zeer klantvriendelijk. Fantastische telefonische servicelijn.

Assortiment
zeer groot assortiment en goede beschrijving van de artikelen.

Extra toelichting
Nog nooit zo'n klantvriendelijkheid meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula van Everdingen 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Keukenloods heeft veel voor weinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie Beuken 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
toegankelijke website die overzichtelijk en zonder franje de bezoeker tegemoet treed.

Service
Levertijd was zeer snel. Een dag na de bestelling was de oven al thuis. Twee uur later was het eerste brood al gebakken.

Assortiment
Zeer ruim aanbod, overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Ik zou de keukenloods aanbevelen, net als de winkel ook aan mij is aanbevolen, gezien de zeer aantrekkelijke prijzen en het ruime assortiment!

Extra toelichting
De keukenloods wijst je de weg in keukenapparatuur ! Onderweg zie je veel aanbiedingen, aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhoudingen en ruime assortimenten de revue passeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Digin 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoewel de website niet erg modern overkomt, werkt het bestelproces wel naar behoren. En daar gaat het om.

Service
Gebeld of ik met briefjes van 200 euro kon betalen en dit was geen probleem.

Aanbeveling
Alles volgens afspraak geregeld en daar hou ik van. En een lekkere snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermien de Koning 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De service en aflevering verliepen zoals afgesproken. Daarom prima website. Als ik iets nodig heb, kijk ik 0p internet en kom vrijwel altijd bij de Keukenloods uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 1983 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had snel een goedkope koelkast nodig voor in de winkel. Ik sorteerde op prijs en had binnen 5 minuten de bestelling gedaan. Prettig wanneer je zoals ik weinig tijd hebt

Service
De koelkast werd keurig op tijd geleverd, door een keurige chauffeur die zeer behulpzaam was. Niet de eerste keer dat wij geleverd kregen door Dutchned. Een van de weinige transport bedrijven die service gericht leveren!

Assortiment
Jullie hadden precies wat ik nodig had. Goedkoop en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. Beuker 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Avond ervoor besteld volgende dag in huis

Service
Chauffeur belde netjes dat hij wat later was ookal was het al 19.30

Assortiment
Alles wat ik wilde vergelijken zat in het assortiment

Aanbeveling
Omdat alles top ging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0110111101001110101101110 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen uit een groot assortiment. Vele betaal mogelijkheden. Levering naar wens.

Assortiment
Zeer groot assortiment tegen bodemprijzen.

Aanbeveling
Al met al zeer tevreden.

Extra toelichting
Bodem prijzen, duidelijke communicatie en vlot geleverd. Groot aanbod en veel betaalmogelijkheden. Maar het belangrijkste: èn goedkoop, èn komen hun afspraken na. Witgoed is zelden goedkoop en zeker bij een online aankoop wil je een betrouwbare partij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico v.Diest 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Het gemak om van huis uit en keuze te maken via goed gedocumenteerde site,

Assortiment
Ruimschoots voldoende aanbod.

Aanbeveling
Goede ervaringen delen m.a.w.
is het goed vertel het aan andere niet goed laat het de aanbieder weten.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

t.kramer 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website diverse producten uitzoeken en in de winkel rustig bekijken.

Service
Personeel die de tijd voor je hebben en je goed adviseren, ook over technische aansluitingen.

Assortiment
Voldoende show modelen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama's kok 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch bestelt, keurig te woord gestaan en order besteld

Service
Kreeg keurig een mail, had gezegd elders goedkoper en kreeg voor die prijs het product, keurig beschreven via de mail.

Assortiment
Erg goed, en word keurig geholpen,ook in de winkel heb al veel apperateur gekocht bij de keukenloods.

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen, altijd keurig geholpen en erg vriendelijk.

Extra toelichting
Ik ga niet eens meer naar een andere winkel voor keuken apperateur, kijk wel op m'n iPad voor de prijzen maar ze kunnen niet op tegen de keukenloods. Als je telefonisch besteld en dan een mail, geen eens een handtekening, gewoon ouderwets! Een man een man een woord een woord. Op tijd geleverd. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneB1960 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden het apparaat ter plekke bekijken-vergelijken

Service
Goede uitleg

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Vogels 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment, hele gunstige prijzen en vlotte, goede service en snelle levering, kortom heel plezierige leverancier.

Extra toelichting
Zie vorige motivatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moppie3234 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heb online gekeken maa daarna toch naar de winkel gegaan

Service
prima

Assortiment
op het moment dat ik de winkel bezocht waren ze aan het veranderen en was er niet zo veel keus

Aanbeveling
prima service en er wordt mee gedacht

Extra toelichting
Dit was de tweede keer dat ik ,in korte tijd bij de keukenloods iets gekocht heb, dat wijst er wel op dat ik tevreden ben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anneke6755 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanaf de bank s avonds even een vaatwasser bestellen

Service
Zeer behulpzame en aardige chauffeur👍

Assortiment
Ruim voldoende keus en prijsklasses

Aanbeveling
Uitstekend!

Extra toelichting
Zeer aantrekkelijke prijzen, ruime keus, Supersnelle levering zonder verzendkosten. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rijkievd 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel in huis

Service
vriendelijke bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Kees 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zo simpel om tot een goede keus te komen (Klasse)

Service
Uitmuntend: (Even gebeld over de eventuele bezorgkosten en wat blijkt krijg ik als extra nog eens 10% korting over mijn 4 bestelde producten en de bezorging tot in de keuken. (Alweer Klasse)

Assortiment
Ik vind het assortiment overweldigend en is daarbij zeer goed te overzien op de site. (Super)

Aanbeveling
Ik heb al mijn ervaring gedeeld met familie vrienden en kennissen ook op de sportschool waar ik deelneem is nu inbouw.nl of keukenloods.nl al diverse malen uit mijn mond ontvallen.

Extra toelichting
Hierbij ook de ervaring dat niet alles op voorraat was en wel eens 3 weken kon duren en je krijgt na 3 dagen het smsje dat je spullen morgen tussen 7.30 en 10.30 uur al worden bezorgt vind ik dat je mag spreken van KLASSE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wytze V 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
telefonisch goed geholpen. De ophangbeugel die achteraf toch niet nodig bleek kon ik moeiteloos retourneren, het geld werd een paar dagen later teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den-nis 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel in de winkel als in de webshop makkelijk en eenvoudig

Service
Kon makkelijk zonder problemen m'n uitgepakte vaatwasser omruilen tegen een groot model

Assortiment
Veel keuze en in alle prijsklesses

Aanbeveling
Ze zijn bijna altijd de goedkoopste en de service/afstersales is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca1410 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website. Ruim aanbod in apparaten en prijskeuze waarbij de prijskeuze ook nog eens zeer aantrekkelijk is!

Service
Ik werd keurig netjes op de hoogte gehouden via de mail wat betreft de status van levering daarnaast evengoed nog een vriendelijk telefoontje qua levertijd en via sms. De bezorger was uiterst klantvriendelijk en behulpzaam!! Klantvriendelijkheid is tegenwoordig erg ver te zoeken maar bij Keukenloods in 1 woord.. volop lof!

Assortiment
Ruim aanbod aan diverse apparaten

Aanbeveling
Het was voor mij de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en dat is mij zeer goed bevallen qua gemak/service en assortiment dat ik dat met mijn medemensen deel en zeer zeker Keukenloods.nl aanbeveel om daar eens een kijkje te gaan nemen. Er is geen betere reclame dan: MOND TOT MOND RECLAME.... is mijn mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews