Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joho 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk goed netjes en efficiënt

Service
Prima en netjes behandeld...ook telefonisch.!

Assortiment
Genoeg om te kiezen....maar ik wist wat ik wilde....dan zoek je minder...jullie hadden wat ik zocht!

Aanbeveling
Ook speciaal compliment aan het inbouwteam...Fijne nette jongens!

Extra toelichting
Nee. Eigenlijk niet...ben heel tevreden klant.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobi 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt op je gemak via internet kijken en zoeken welk artikel er goed beoordeeld wordt en dan direct bestellen

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Wij hebben voor de eerste keer iets gekocht bij de Keukenloods, nl. een warmtepompdroger en alle afspraken via de mail zijn strikt nagekomen, dus zullen wij deze zaak beslist aanbevelen bij onze kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Haalboom 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed voor elkaar alles

Service
Houd zich aan de af spraak.

Assortiment
Van wat ik zocht was er voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Er is voor iedereen wel wat te vinden tegen een mooie prijs.

Extra toelichting
Als jullie zo aan de weg blijven timmeren komt het wel goed. Als je je aan de afspraken houd en goede service verleend dan komt het picobello voorelkaar succes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten op een rij. Duidelijk overzicht.

Service
Snel. Direct een mail na bestelling dat er een opvolger was van mij product. Volgende dag gelijk geleverd, top!

Assortiment
Prima en duidelijk.

Aanbeveling
Goede service en alles werd snel inbehandeling genomen. Mail met vragen werd binnen 2uur beantwoord.

Extra toelichting
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website wijst voor zich, is heel duidelijk

Service
bestelling was een dag in het magazijn blijven staan, dus geen 24 uurs levering, maar na een belleyje naar Vincent is het prima opgelost!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goed geprijst.

Aanbeveling
10 zou ook kunnen, maar je moet niet overdrijven!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Htrochalias 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreid overzicht.

Service
Alles wordt keurig en optijd gerealiseerd

Assortiment
Uitgebreid uitgebreid !!!

Aanbeveling
Kan niet beter.

Extra toelichting
Bovenstaande beoordeling zegt voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk en makkelijk te vinden op de site. Tevens kun je in de winkels ook de meeste apparatuur en keukens bekijken. Prima combinatie dus.

Service
prima geholpen in de winkel en deskundig advies

Assortiment
groot assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Na een aantal sites te hebben bekeken is de combinatie van online winkelen en een bezoek aan de de winkel voor ons een prima combinatie gebleken. Zeker met de scherpe prijzen en service een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima assortiment en snel geleverd 11-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel app in de winkel en eenvoudig en snel geinstalleerd

Service
snel en adequaat

Assortiment
veel apparatuur in de winkel.

Aanbeveling
de volgende keer een kop koffie :)

Extra toelichting
prettige installateurs, perfect op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MUSA 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hun klant vriendelijkheid en uitleg. Nemen er de tijd voor.

Service
Zeer tevreden!

Assortiment
Je kunt er van alles vinden

Aanbeveling
Het is goed bevallen!

Extra toelichting
Zag het op de webshop en heb telefonisch contact gehad met hun en is me uitgebreid verteld over het product en al mijn vragen werden geduldig beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt snel en makkelijk

Service
Artikel was na het uitpakken beschadigd werd volgende dag bij mij thuis opgehaald en had binnen drie dagen mijn geld retour. Daarna weer opnieuw besteld na een korte wachttijd van twee weken een nieuwe machine ontvangen.

Assortiment
Kan goede keus maken en produkten vergelijken op prijs en werking.

Aanbeveling
In de loop van de jaren al diverse apparaten gekocht bij KeukenLoods gaat altijd goed.

Extra toelichting
Hoop in de toekomst zaken te kunnen blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramona 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede filtering van producten

Service
Telefonisch contact gehad met de vriendelijke klantenservice. Wij werden netjes en geduldig te woord gestaan.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijke site met goede productfiltering en vriendelijke klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ter Veer 09-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam

Algemene score

9,3

Gemak
We hoefden niet naar de winkel, Kees kwam bij ons thuis en adviseerde ons super goed!

Service
Bij elk telefoontje werden we goed en correct geholpen. Kees is tussendoor zelfs nog geweest om de situatie te bekijken en advies te geven.

Assortiment
Genoeg keuze in ovens.

Extra toelichting
We zijn niet in de winkel geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Ebbelaar 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede belangrijke info

Service
Goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijke medewerker om 20.00 uur. 20.05 uur besteld, volgende dag 11.00 uur geleverd. Verpakking beschadigd, opgemerkt door bezorger, direct inhoud gecontroleerd. Geen manco's. Perfect.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Gewoon een mooie aankoop bij een zaak die weet wat klanten op prijs stellen. Als alles boven verwachting is, verdien je een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website, geen gedoe met langzaam inladen van webpagina's.

Service
Medewerkers met kennis van zaken en geven eerlijk advies. Nee, ik heb nog nooit het idee gehad dat men iets aan wilt "smeren".

Assortiment
Breed en diep assortiment.

Aanbeveling
Fijne overzichtelijke website, vriendelijke klantenservice en vakkundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PG BORDEWIJK 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De levering was sneller dan verwacht en dat kwam erg goed uit.

Assortiment
Ik vond een zeer passend aanbod met de beoogde specificaties

Aanbeveling
goed tot zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina Mol 07-08-2015 In de winkel gekocht
ZAANDAM
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is vlakbij m'n huis, als ik eerst even bel kan ik zo de spullen ophalen

Service
Ik wordt zo vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en ook aan de balie.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Fijne winkel, deskundig en vriendelijk personeel

Extra toelichting
x

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een vraag, belde en bestelde

Service
Levering volgens afspraak en heel behulpzame chauffeur

Assortiment
Zo'n grote keus, dat ik een vraag had om het juiste model vaatwasser te kunnen kiezen

Aanbeveling
Dit kan alleen met het hoogste cijfer beloond worden

Extra toelichting
Ik heb keukenloods.nl al aan diverse mensen doorgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Sirks 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi overzichtelijke webpagina

Service
Supersnel geleverd, heldere communicatie, goed geregeld.

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prima zaak

Extra toelichting
Mooi doorgaan zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 07-08-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele snelle levering, zelfs eerder dan gedacht.

Service
Goede begeleiding bij keuze, zeer tevreden.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze in vele merken.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring.

Extra toelichting
Al tweemaal prima geholpen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is overzichtelijk. Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt, zeker met de zoekopties.

Service
Ik kan alleen spreken over de service met betrekking op het bezorgen. Dit ging keurig volgens afspraak.

Assortiment
Van alle categorieën zijn voldoende modellen beschikbaar om te vergelijken.

Aanbeveling
Betrouwbaar, duidelijke site, voldoende modellen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenshop 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
prima bestelmogeijkheid

Service
Moest toch vooraf betalen terwijl er staat dat ik per pin kan betalen bij bezorger

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
nee

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ellen 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk aanbod

Service
Na de bestelling wilde ik die aanpassen naar een ander model en dat werd heel soepel geregeld.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Al met al een prettige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan S 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk navigeren op de site

Service
Je krijgt meer dan genoeg keuze voor een afleverdatum, prima!

Assortiment
Keuze genoeg waarbij je prima aanvullende artikelen kunt aanklikken.

Aanbeveling
Prima site, prima levering en aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Molenaar 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke site die vlot werkt en het makkelijk maakt je keuze te bepalen

Service
Jammer dat eerst beloofd werd op maandag te leveren maar dat werd bij de definitieve bevestiging dinsdag. Na aandringen (i.v.m.) het feit dat wij van vakantie terug moesten komen kon er toch maandag geleverd worden

Assortiment
Voldoende voor ons doel

Aanbeveling
Prima shop ook de communicatie tijdens levering was prima.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Piet 06-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is op soort opgesteld. Merken staan bij elkaar. Winkel is ruim ingericht.

Service
Werd direct vriendelijk ontvangen. Na de vraag wat we zochten werd er direct een goed advies gegeven. Na ons besluit wat we wilden kopen werd er direct gekeken of het op voorraad was. was op voorraad en kon gereserveerd worden tot de volgende dag omdat er nog een iets geregeld moest worden voordat het geplaatst kom worden.

Assortiment
Ruim assortiment. Prijzen voor ieder budged.

Aanbeveling
Op service en prijs kwalietijd verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel 06-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk opgesteld en daardoor te vinden

Service
Wij zijn uitermate tevreden over de uitleg van uw medewerker E.vd. Bogaard. Dit heeft er direct toe bijgedragen dat wij de bestelling van de Siemens vaatwasser SR55E502EU hebben geplaatst.

Assortiment
Groot assortiment met veel merken

Aanbeveling
veel keuze met behulpzame medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 05-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Open opstelling, hulpvaardig, meedenkend personeel

Service
probleemoplossende klantvriendelijke instelling

Assortiment
merkenoverzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had met een spoed een koelkast nodig. De website is overzichtelijk en ik vond al snel welke koelkast ik wilde hebben. Op zondag besteld en op maandag al in huis. De oude koelkast is meegenomen.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid, ook op zondag. Telefonisch de prijs vastgesteld en de volgende dag geleverd.

Assortiment
Breed assortiment. Voor ieder wat wils en de mogelijkheid om de prijs af te stemmen als er elders een lagere prijs wordt aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrian 05-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en ruime keuze

Service
Heldere en directe communicatie, veel kennis van zaken, duidelijk over levering.

Assortiment
Ruime keuze tegen scherpe prijzen, in alle prijscategorieen.

Aanbeveling
Kan op tegen elke andere (web) winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Na een klein mankement aan de geleverde kookplaat, was dit in twee dagen al weer ter plaatse opgelost!
Super service!

Assortiment
Direct gevonden wat ik zocht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koelkast 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het bestellen via de website ging erg gemakkelijk.

Service
Via het internet een goede en snelle service.

Aanbeveling
Nadat mijn bestelling geplaatst was, had ik mijn aankoop snel in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mila 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden naar waar ik zocht

Service
winkel is levertijd nagekomen en ze namen de oude koelkast en vriezer mee.

Assortiment
een heel uitgebreid assortiment, uitgebreider dan de concurrenten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenkraan 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Product was snel te vinden. Prijs bleek niet juist door verouderde pagina. Artikel voor de goedkoopste prijs gekregen

Service
Bereikbaarheid was OK. Telefonisch goed te woord gestaan. Antwoord op mail omdat het product incompleet is geleverd laat op zich wachten.

Assortiment
Breed keukenassortiment

Extra toelichting
Graag z.s.m reactie op mijn mail.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

klos 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
service klant vriendelijkheid was goed

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
de bezorging was goed de bezorger was klant vriendelijk en werd netjes op de goede plaats gezet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 04-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
goed, snel te vinden.

Service
Als je zelf een datum mag invullen voor levering, moet de winkel wel melden als op de afgesproken dag je product niet aanwezig is. Ik neem aan dat webwinkel en feitelijke winkel hetzelfde is.

Assortiment
de prijs was goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

AAM Traets 04-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
goed advies nette uitstraling
werd naar alternatief gezocht

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
professionele adviseur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Er werd goed meegedacht welke apparatuur wij het beste konden aanschaffen. Binnen 10 minuten hadden we alles geregeld en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
goede hulp en prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Daelen 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede aanduidingen en beschrijvingen

Service
snelle service, goede advisering

Assortiment
gevonden wat we nodig hebben

Aanbeveling
geen klachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Lange 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was makkelijk om te zoeken en dingen te vergelijken

Service
Toen ik er toch niet helemaal uit kwam chat gestart en dat werkt fantastisch

Assortiment
echt alle merken, uitvoeringen enz aanwezig om uit te kiezen

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding is gewoon mega goed

Extra toelichting
mijn inductieplaat was echt binnen 1 dag geleverd, zoals beloofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky Murg 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In een opslag kan men producten met elkaar vergelijken vanaf de loungebank in huis of tuin. Super gemakkelijk😉

Service
Super service, vriendelijk en meedenkend personeel.

Assortiment
Ruime keuze aan producten in verschillende prijsklasses.

Aanbeveling
Bovenstaand zegt toch genoeg, lijkt mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zuidmeer 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk site

Service
Perfect. Bestelde koelkast was niet meer leverbaar hiervoor in de plaats een nieuwer model gekregen. Bovendien zelfs op zondag telefonisch bereikbaar. Top!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima service en snelle levering.

Extra toelichting
Ga zo door Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boegem 04-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Rustig door te lopen en overzichtelijk

Service
Direct geholpen, duidelijke uitleg en hulp met het computerprogramma ivm kiezen

Assortiment
Ruim aanwezig.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan. Aflevering en contact ivm order, bevestiging en betaling prima in orde. Wij komen zeker terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rieks 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Groot assortiment en lage prijzen

Aanbeveling
Om 08.52 uur besteld en om 14.30 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Steven 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website zit goed in elkaar en is overzichtelijk

Service
Werd de ochtend na bestelling al keurig gebeld om een afleverings afspraak te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MHarding 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Leveren snel en is vooraf af te spreken over de afleverdag en tijd, waren ook op de tijd die afgesproken was

Service
goede service, snel reactie op mijn vragen gehad.

Assortiment
Groot assortiment in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen de Vries 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch, online (email en direct chat), etc. zeer goed bereikbaar. Direct antwoord en snel contact. Ook in de nazorg.

Service
Zie Gemak. Nazorg en direct contact waren prima.

Assortiment
Complete inbouw apparatuur kunnen vinden bij keukenloods. Diverse merken.

Aanbeveling
Weinig maar aan veranderen! Prima zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans H 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken, bestellen, ontvangen, betalen: klaar

Service
Snelle levering.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloos 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk je van huis uit in de winkel uit
zoeken

Service
alle gegevens incisief maten stonden keurig aan gegeven

Assortiment
een zeer groot en goed assortiment

Aanbeveling
durf ik bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
komen hun afspraken zeer goed na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 31-07-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Showroom is ruim en overzichtelijk ingedeeld.

Assortiment
Voldoende keus.
Meerdere merken aanwezig.

Aanbeveling
Ruime keus en vriendelijk personeel.
Nemen de tijd voor een goed advies zonder opdringerig te zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bosch kir81af30 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder, transpArant en zeer informatief.

Service
Tijdens het vooronderzoek contact gehad met een medewerker. Helder en deskundig.

Assortiment
Zeer ruim en goed geprijsd.

Aanbeveling
Fijne overzichtelijke shop met veel toegevoegde waarde in de vorm van prijsinformatie, productinformatie en overige services.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews