Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

saskia de bruin 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke website en eenvoudig bestellen

Assortiment
ruime keuze in apparaten

Aanbeveling
makkelijk online kiezen en bestellen

Extra toelichting
prima levering! t oude apparaat werd mee terug genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ron 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Goede uitleg betreffend de inbouwmaten e.d. Voor eventuele vragen is er een verkoop team online. Goede feedback.

Service
Alleen ervaring met de levertijd. Deze is goed.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Conform afspraak op tijd leveren en zeer profesionele afhandeling bij omruilen, zelfs als deze al uit de verpakking is.

Aanbeveling
Goede webshop site en profesionele verkoop en service team

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk bestellen via de site

Service
beloven binnen 24 uur leveren maar dat duurde toch een dagje langer.

Assortiment
zie de site

Extra toelichting
telefonisch contact verliep goed alleen beloven jullie de 24 uur zending, dus als het niet lukt ligt het aan 3e Dat is niet echt geloofwaardig. maar toch ruim voldoende.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke overzichtelijke site.

Service
Snelle en goede afwikkeling bij afhalen in de winkel.

Assortiment
Groot assortiment tegen de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-12-2015 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
netjes en goede technische kennis

Assortiment
ze hebben gewoon van alles

Aanbeveling
zie vraag 1 2 en 3

Extra toelichting
alleen de levering ging niet zoals gewenst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v d Berg 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk site.

Service
Telefonisch zeer correct geholpen

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Bij minder dan een 7 zou ik deze winkel niet aanraden bij derde, geen 10 gegeven ter aanmoediging 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
door de telefoon netjes te woord gestaan en geholpen

Service
laat te wensen over ze bieden een kookplaat aan die de volgende dag niet te leveren was

Assortiment
laat te wensen over

Aanbeveling
geen

Extra toelichting
wat wij heel vervelend vinden is dat jullie adverteren gratis retouren en dat is niet zo de kookplaat moest geruild worden en moesten 17,50 betalen schandaligdaar zijn we absoluut niet over te spreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal Mullenders 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een service gewoon aan huis geleverd de koelkast werd zelfs binnen gebracht tot aan de plek waar hij moest komen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Geweldige service

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert jan 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestellen, online of via de telefoon

Service
Zeer snelle reactietijd op vragen.

Assortiment
Uitgebreid, goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Topshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw v Wijnen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer ruim assortiment tegen de laagste prijs!

Service
In het weekeind de wasdroger besteld en op donderdag in huis! Zowel klantenservice bij keukenloods alsook de bezorgservice zeer correct.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. De wasdroger de wij zochten viel hier ook onder.

Aanbeveling
Wij gaan de keuken in ons nwe huis vervangen en denken er serieus over om de apparatuur via de keukenloods te bestellen.

Extra toelichting
Ga zo door en hou service hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond het door mij gezochte koelkast niet direct op de site, maar een mailtje was genoeg om binnen heel korte tijd (en op zaterdag) een mooie offerte te ontvangen.

Service
Prima

Assortiment
Heel uitgebreid met mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle service, afspraken goed nagekomen en ook de montage is prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen voor 1630 en de volgende dag in huis. Prima

Service
Prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snel, makkelijk en goedkoop!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloods 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
hele fijne en vriendelijke behandeling

Service
niets te veel

Assortiment
heeeeel veel keus

Aanbeveling
mijn ervaring is supper goed

Extra toelichting
ben heel tevreden ,als ik nog iets nodig heb kom ik zeker terug bij jullie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de Wolf 10-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemak dat je het uitgekozen product meteen mee kan nemen

Service
word naar de auto gebracht

Aanbeveling
personeel in zaandam is altijd behulpzaam geven goed advies dit was in korte tijd onze 3e grote aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henne 10-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim opgezet

Service
Ben goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Op laatste moment besloten, dat t toch n andere wasmachine gaat worden en kon zonder problemen worden omgezet

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robin 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed doorzoekbare site

Service
Laagste prijs garantie wordt ook waargemaakt

Assortiment
Alle grote merken, brede keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

michiel 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super goede webside

Service
bestelling perfect via de telefoon , net als de extra korting

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
vriendelijk en behulpzaam zelfs voor de korting bij bellen

Extra toelichting
volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansde smit 10-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik voelde prima op mijn gemaak

Service
als werd geod uitgelegt

Extra toelichting
als ik weer iets nodig heb ga ik weer naar de keukenloodt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schmibi 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede Website, alles snel gevonden, ruim sortiment

Service
mails worden so dadelijk geantwoord, super Support!

Assortiment
prijzen en Assortiment zijn heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was snel te vinden. De zoekmachine werkt goed op de site.

Service
Bij mijn product vond ik de omschrijving wat er bij de apparatuur aan accessoires zat iets te beknopt maar kreeg snel antwoord op mijn mail.

Assortiment
Voor wat ik wilde hebben was er een zeer ruime keus

Aanbeveling
Veel keus in mijn producten, vooral een zeer scherpe prijs dit gaf aanleiding om al snel een volgend product te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal via internet te bestellen, goed kunnen vergelijken. Eenvoudig!

Service
Via mail goede informatie betreffende de bestelling, keurig op tijd qua levering en namen netjes oude apparatuur mee. Fijn!

Assortiment
Keus genoeg. Fijn dat producten op site vergeleken konden worden

Aanbeveling
Zou gelijk weer voor deze site kiezen om iets te bestellen. Ook aan te bevelen bij kennissen en vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 09-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke opstellingen en direct inzichtelijk wat de voorraad is

Service
verkoper die goed op de hoogte is

Assortiment
ik had voldoende keus

Aanbeveling
erg volledig en goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Hogendoorn 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle apparatuur staat overzichtelijk opgesteld.

Service
Goede service en snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Zo ongeveer alles wat je kan nodig hebben is opgesteld.

Aanbeveling
Het was prettig om rond te kijken en op je gemak te kunnen kiezen.

Extra toelichting
Zou bij volgende aankoop zeker weer als eerste naar de keukenloods geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G imthorn 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Eenvoudig besteld zonder problemen

Service
Snel bezorgd

Assortiment
Goede keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 09-12-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestelde apparatuur werd erg snel geleverd

Aanbeveling
Hulpvaardig personeel. Willen een stapje extra doen.
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 09-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke site

Service
eerder probleem gehad met apparaat en snel en netjes nieuwe gekregen top.

Assortiment
volledig

Aanbeveling
prima geholpen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

familie Bogers 09-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en netjes

Service
Goed advies en meedenken van de verkoper, doet veel moeite om je te adviseren.

Assortiment
Spreekt voor zich, bijzonder goede en overzichtelijke website!

Aanbeveling
Al met al zeer tevreden, alles bevestigd per e-mail, levering keurig en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam van Etteger 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
prettig telefonisch contact - duidelijk

Service
Was onduidelijk hoe het zou gaan met uit- en inbouw. Dit blijkt wel in de rekening te staan, maar op basis van eerdere ervaringen gingen wij ervan uit dat dit geregeld was. Volgende keer zou het fijn zijn wanneer dit bij de aankoop mondeling vermeld wordt.

Assortiment
Was echt opzoek naar een inbouwvaartwasser met een specifieke maat. heb niet echt verder gekeken

Aanbeveling
Wordt deze beïnvloed door eerder genoemde onduidelijkheid over in- en uitbouw.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Simon 09-12-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

9,3

Gemak
gebeld met de winkel en goed advies gekregen

Service
snel geleverd binnen de afgesproken tijd

Assortiment
de prijs is erg laag bij een zaak die zegt de goedkoopste te zijn was deze ruim 200 euro duurder en konden niet lager

Extra toelichting
heb de winkel in Amsterdam gebeld en daar besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je bureaustoel een keuken inrichten

Service
Alles werd keurig op tijd en volgens de afspraak geleverd

Assortiment
Jammer genoeg was de door mij gewenste koel-vries combi-kast niet door jullie leverbaar

Aanbeveling
Tot nu toe mijn beste ervaring met een grote webshop

Extra toelichting
Jammer dat ik pas weer over een jaar of twintig een nieuwe keuken nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wouter 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden/varianten tussen productgroepen.

Service
Super service. Altijd snel antwoord terug en behulpzaam. Goede opvolging van afspraken en prettig contact.

Assortiment
Groot aanbod aan producten. Bijna alle producttypen aanwezig en anders altijd een goed alternatief.

Extra toelichting
Uitstekende webshop. Perfect service, groot aanbod en uitstekende prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookplaat 70 cm 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was wel even zoeken.

Service
Prima

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goed en eenvoudig

Extra toelichting
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Hovens 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snel en goed geleverd

Aanbeveling
Zeer tevreden over leverantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SvR 09-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig te vinden en wordt duidelijk aangegeven.

Service
Niet zodra je binnenkomt direct iemand om je nek, wachten rustig af tot je advies nodig heb.

Assortiment
Zeer gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Mooie winkel en heel duidelijk, geeft een lage prijsgarantie dus ook voordelig in de portemonnee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website waar je ook gemakkelijk de weg kan vinden.
Goede vergelijkings-tool

Service
Besteld model was niet beschikbaar. Direct eerstvolgend luxer model aangeboden.
Door fout mijnerzijds 2 ex. besteld: keurig gereageerd met mailbericht of dit wel de bedoeling was.

Assortiment
Alle bekende merken leverbaar

Aanbeveling
Volgende keer weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delmeer 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de site en vergelijken van producten

Service
Super, gewenst model bleek niet meer leverbaar. Direct ander, beter, type voorgesteld tegen zelfde prijs.

Assortiment
Veel keuze en merken en goed te vergelijken.

Aanbeveling
Telefonisch heel netjes te woord gestaan. Perfecte levering en oude apparaat meegenomen.

Extra toelichting
Absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank dekker 09-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

7,2

Gemak
Gemak was er!! Top, even gekeken op het internet net. Vervolgens langs gegaan om me fornuis even echt te zien, top.

Service
De persoon die mij hielp, was een beetje kortaf en ongeïnteresseerd, straalde ook weinig plezier uit. Maakte hem niet veel uit of ik iets koop of niet. Al met al gaf hij wel duidelijke en en goede antwoorden op me vragen.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben en in welke prijsklasse. Dit was duidelijk te vonden en te overzien in de keukenloods.

Extra toelichting
Probeer een wat positievere sfeer te creëren. Waar het personeel wilt verkopen en dat ook als zijn vak ziet.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

sarah 09-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk zijn de producten gerangschikt, helaas zijn niet alle technische gegevens beschikbaar of zijn onduidelijk aangegeven.

Service
advisering ging niet zo goed en was niet duidelijk afgestemd op onze wensen. Nadat we een product hadden besteld die achteraf niet aangesloten kon worden wensten wij omruiling en andere advisering. Ook dit verliep niet soepel, ik heb dan maar zelf de fabrikant gebeld voor de benodigde informatie van het product aangezien dit lang op zich liet wachten bij keukenloods.

Assortiment
Vrij ruim assortiment en genoeg modellen en stijlen dus grote kans dat je smaak en stijl ertussen zit.

Aanbeveling
Service had beter gekund maar gezien de prijzen en ruime assortiment de voor mij onvoldoende service maar voor lief genomen.Toch een voldoende omdat de bereikbaarheid van de klantenservice goed is en geen wachttijden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nederweert 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, goede afhandeling

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende verschillende merken en prijsklassen

Aanbeveling
Zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
snelle levering, laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aris Vaessen 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Leek even dat we de verkeerde afzuigkap hadden besteld. Deze zou zonder problemen geretourneerd kunnen worden. Ook extra info gekregen over de afvoer.

Aanbeveling
Interessante lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf Janssen te Wijchen 08-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
We werden op een prettige correcte manier ontvangen zonder het gevoel te hebben dat er iets verkocht moest worden

Service
Alle afspraken die gemaakt zijn m.b.t. levering en plaatsing zijn ook zo nagekomen. het leveringsproces en daaropvolgend de plaatsing alles volgens afspraak. Men blijft bij keukenloods Nederweert met je in contact totdat alles is afgehandeld.

Assortiment
De reden om naar keukenloods te gaan was dat ze alle keukenonderdelen en daarbij behorende apparatuur, voor zover wij die nodig hadden, allemaal onder een dak hebben. We hoefden op die manier niet te gaan shoppen want de prijzen zijn scherp!

Aanbeveling
Zoals in punt een genoemd is de ontvangst keurig en ongedwongen. In dit geval de medewerkster die ons geholpen heeft had kennis van zaken en dacht goed mee met onze wensen.

Extra toelichting
Een aanrader om naar toe te gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb alles online gedaan, geen winkel maar dit was ook erg overzichtelijk.

Service
Keurig, snel antwoord op mijn vragen.

Assortiment
Genoeg aanbod.

Aanbeveling
Prijs en service zijn prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
'm ik ben van een generatie waar bij de 8 al een behoorlijk hoge score is. Dus een 8 inderdaad makelijk alles te vinden op jullie site

Service
Het was even wennen om dan via je bestelling te kunnen volgen hoever de orderprocessing gevorderd was zonder telefonisch contact.verder alles prima

Assortiment
prijswaardig!

Aanbeveling
Alles is prima verlopen...

Extra toelichting
Succes verder met goede zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 08-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima ingedeelde winkel. Veel keuze, en overzichtelijk bij elkaar gezet. Geen 10 omdat de "koopjes" afdeling een niet zo overzichtelijk is.

Service
We zijn super geholpen bij Keukenloods. Van keuze tot aflevering was er veel empathie en flexibiliteit, voor een keurige prijs.

Assortiment
Superveel keuze.

Aanbeveling
De service was super, de prijs was fijn, en de keuze was reuze. Ik kan me geen betere winkel voorstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sape 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gezocht naar een specifieke oven. Eenvoudig te bestellen en accessoires te vinden.

Service
Keurig op tijd geleverd, vriendelijke leverancier

Aanbeveling
Alles in orde: makkelijk, op tijd, vriendelijke leverancier

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en ook het aanvragen van een offerte is in een paar klikken geregeld

Service
Nog geen dag na het aanvragen van de offerte werden we gebeld over het aanbod. Ook de levering kon geheel naar onze wensen worden aangepast. Super

Assortiment
Alle apparaten die wij voor ogen hadden zaten in het assortiment

Aanbeveling
Goede website en een uitstekende service. Prijs/ kwaliteit is ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem Landman 08-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk ingedeeld

Service
goede en plezierige ontvangst en hulp bij ontwerp en keuzes

Assortiment
ruim.. en niet altijd het duurste wordt geadviseerd

Aanbeveling
Er is werkelijk niets mis met keuze, prijzen en hulpvaardig personeel dus een aanrader voor iedereen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

demi 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik had de bestelling zo gedaan
was heel makelijk

Service
snel en netjes

Assortiment
zeer veel assortiment en overzichtelijk

Aanbeveling
goedkoop en een goede service

Extra toelichting
het gekochte product bevalt zeer goed en de vele mogelijkheden van betaling was wel goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews