Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

schneiders paul 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ideaal in combinatie met telefonisch kontakt

Service
een pretttige ervaring

Assortiment
brede en diepe keuze

Aanbeveling
klantgericht denken

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik had van te voren een aantal wensen en dankzij perfecte hulp van keukenloods zijn wij snel tot een deal gekomen. Ik werd zelfs nog geïnformeerd over het feit dat het beter was om een (goedkoper) product te kiezen. Dat noem ik dus goed met de klant bezig zijn!

Service
Zoals hierboven verteld een goede bekwame uitleg gekregen voor ik de aankoop deed en mijn bestelling kon mooi op een gewenste latere datum geleverd worden.

Assortiment
Alle keuze wat ik wilde was hier te vinden. En zelfs nog beter dan mijn wensen die ik eerst had.

Aanbeveling
Wij willen nog een buitenkeuken creëren en komen daar 100 procent zeker voor terug.

Extra toelichting
Alles echt perfect !!! Raad die ze mij gaven via telefonisch gesprek en mail conversatie opgevolgd en zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

timi 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het bestellen ging eenvoudig. De communicatie ging goed.

Service
Netjes aangeleverd, de zending was van te voren te volgen.

Assortiment
De eisen die ik stelde aan het apparaat kwam in een aantal apparaten terug.

Aanbeveling
Niets negatiefs te zeggen, alles ging prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Een product was elders goedkoper, na een telefoontje kregen we hetzelfde product voor een lagere prijs. Na de bestelling hebben we een aantal dingen veranderd, ook dit was geen probleem en werd snel opgelost.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prettige winkel, ruim assortiment, snelle levering en de producten zien er goed uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit huis je keuze bepalen

Service
Iedere vraag werd beantwoord met nuttige informatie en de vriendelijkheid van de verkoper

Assortiment
Groot assortiment en ruime keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk en afspraken maken en die werden nagekomen

Extra toelichting
Blijf klant en raad anderen ook aan een kijkje te nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini Q 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpele goed te hanteren website, met goede mogelijkheden om zoekacties te specificeren. Layout zou wel wat spannender mogen.

Service
2 maal gebeld, snel,goed en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Kan natuurlijk alleen spreken over wat ik zelf zocht, maar dat was allemaal beschikbaar in alle kleuren!

Aanbeveling
Zie geen reden om hem niet te adviseren, alles was goed, van bestelling tot levering, oom nog extra goed verpakt in extra doos, prima dus!

Extra toelichting
Nee, zie vragen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Termijn 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel te vinden. Groot assortiment

Service
Prima, met name de installatieservice was heel goed. Heel netjes oude apparaat verwijderd en nieuwe geplaatst (incl wat schoonmaak).

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle en nette levering met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 07-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Aanrader wordt de offerte aangepast en krijg je advies inzake diverse producten.

Service
Aanvullende specificaties en maatschetsen worden snel aangeleverd na telefonisch contact. Je wordt goed op de hoogte gehouden als een artikel vertraagd is.

Assortiment
Ruime keus in diversiteit.

Aanbeveling
Gewoon goed en klantgericht!

Extra toelichting
Nee geen bijzonderheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandy 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online uitzoeken en nog extra service toen ik belde omdat ik op zoek was naar een magnetron die niet meer in het assortiment zat.
Alles is top geregeld!

Assortiment
Mooie apparaten tegen een zeer scherpe prijs

Aanbeveling
Ik zou zo weer bij jullie mijn apparatuur bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 05-06-2016 In de winkel gekocht
Waddixveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Web site is maar een Web site, maar in de winkel kreeg je wel een goede indruk. Ondanks dat je niet het merk kocht wat er in de winkel staat.

Service
Dachten goed mee, vooral omdat we net een ander keuken hebben dan de gemiddelde Nederlander.

Assortiment
Hoewel ik weet dat niet alles in de winkel kan staan wat via de Web site wordt verkocht. Kreeg je wel een goede indruk wat er aangeboden wordt.

Aanbeveling
ruim, overzichtelijk, genoeg parkeer gelegenheid netje en schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site en goed overzichtelijk

Service
De vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze ruimschoots

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christien en rob tevreden klanten 04-06-2016 In de winkel gekocht
Schepenbergweg 34 A , Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst op internet gezocht bekeken vergeleken en toen naar de winkel .
Heel duidelijk allemaal.

Service
Zeer goede service . fijn geholpen. En goede uitleg bij onze vragen.

Assortiment
Veel keus en goed

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel internetsite zeker aan .

Extra toelichting
Zowel de internetsite als de winkel zijn prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
snelle bestelling

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto dArnaud 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede toegankelijke webside

Service
Ruime telefonische contact mogelijkheid bij eventuele vragen

Assortiment
Diverse merken in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Klein verbeterpunt; laat de bezorging via Postnl ook via track & trace verlopen dan had je van mij een 10 gescoord!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 03-06-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
200 meter van ons woonhuis

Service
afspraak was afspraak

Assortiment
nooit deze hoeveelheid materiaal verwacht

Aanbeveling
goed materiaal en goede bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezocht op 1 product (afzuigkap ) Door de filters heel makkelijk gevonden.

Service
Toelichting gevraagd en werd duidelijk te woord gestaan. Dus goed geholpen.

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Alle afspraken keurig nagekomen en vakkundig geplaatst door het installatieteam

Extra toelichting
Alles op de afgesproken dag en tijd. Keurig behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product van mijn keuze was eenvoudig en snel te vinden in de webwinkel, bestellen afrekenen en klaar!

Service
Indicatie was levertijd 4/5 dagen, dit werden er 17.

Assortiment
Ruin voldoende in alle prijsklassen

Aanbeveling
Waarom bij een ander kopen als je het bij keukenloods voor minder kint krijgen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michiel Roos 03-06-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. Wij zochten naar een afzuigkap. Er waren voldoende voorbeelden om een goede keus te kunnen maken.

Service
Goed geholpen door een zeer deskundige medewerker. Nadat we hadden uitgelegd waar we naar op zoek waren, nam zij uitgebreid de tijd om ons te informeren.

Assortiment
Voldoende assortiment. Toen onze keus was gevallen op een Boretti afzuigkap, moest deze bij de fabrikant besteld worden. De bestelling was sneller in huis dan verwacht, dus dat viel enorm mee.

Aanbeveling
Goede keuze als je op zoek bent naar een goede afzuigkap. De prijzen zijn concurrerend. We hebben de afzuigkap nergens anders goedkoper gevonden.

Extra toelichting
De monteur heeft de afzuigkap netjes opgehangen en voor vertrek alles netjes opgeruimd. We hadden een probleempje met een koof die in de weg zat, maar dit heeft hij vakkundig aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrootM 02-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparatuur etc. bij Keukenloods XL Zaandam. Zeer ruim assortiment. Keukenloods XL Zaandam is makkelijk te bereiken.

Service
Deskundig en behulpzaam personeel zonder opdringend te zijn.

Assortiment
Is, naar mijn mening, zeer ruim.

Aanbeveling
Bezoek zeer de moeite waard! Zie mijn opmerkingen met betrekking tot overzicht, assortiment en personeel.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bep en dick 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik liep duidelijk en helder door de website.
en het bestellen ging vrij vlot.

Service
na een duidelijk voor gesprek was de bestelling zo afgerond.
en zijn de afspraken perfect nagekomen.

Assortiment
een ruim assortiment van de artikelen die een mens in huis nodig heeft.en de prijs gaf mij ook de doorslag die was lager als bij winkel waar wij normaal kopen.dus ok

Aanbeveling
gewoon heel goed,

Extra toelichting
de hele deal met de firma keukenloods,is ons goed bevallen. duidelijk en zonder problemen.en wij waren ZEER TEVREDEN met de aflevering en plaatsing van het product.en alle lof voor de installateurs die keurig werk hebben verricht en een duidelijke uitleg gaven.wij zullen zeker klant blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieb 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met een belletje is alles zo geregeld

Service
Zeer snel en met nuttige adviezen

Assortiment
Niks gemist

Aanbeveling
Ik heb keukenloods.nl inmiddels al een paar keer getipt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
IK vond het heel makkelijk om het Product te vinden wat ik zocht dankjewel keuken-loods

Service
DE service was goed van de Winkel

Assortiment
Het Assortiment was ook ruim om uit te kiezen

Aanbeveling
Jullie zijn een goede winkel

Extra toelichting
Nee ik heb verder geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt, dan ben je bij Keukenloods aan het juiste adres.

Service
We hadden een offerte opgevraagd omdat we 4 apparaten nodig hadden. We werden gebeld om te verifiëren of we bekend waren met de afwijkende maten van de koelvriescombinatie. Dat vonden wij erg attent. Daarnaast kregen we een luxere uitvoering van de combi-oven voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Vanwege de scherpe prijs, de attente service en perfecte levering, bevelen wij Keukenloods zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Roeland 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke productinformatie met technische specificaties.

Service
Per mail gestelde vragen worden op korte termijn beantwoord. Na bestelling heldere feedback over traject bestelling en levering. Contact met distributeur was efficiënt en afspraak werd stipt nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan zeer scherpe prijzen. Na vergelijking met verschillende webshops en Smeg België heb ik een voordeel gedaan van maar liefst € 370!!!

Aanbeveling
Ik gebruik niet vaak superlatieven maar die zijn hier duidelijk terecht: absolute aanrader (ook voor Belgen!)

Extra toelichting
De mythe dat op buitenlandse websitebezoek de garantie van de officiële leverancie/invoerder niet geldig zou zijn is hier ook doorprikt: mijn aankoop werd door de Belgische invoerder zonder problemen geregistreerd voor de volle twee jaar garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunil 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid klantenservice

Assortiment
Je kunt geen onderdelen van de afzuigkap bestellen, zoals extra vetfilters bijvoorbeeld.

Aanbeveling
De bereikbaarheid van de klantenservice is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadia brons 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zodra ik intoetst wat ik zocht kwam gelijk de site tegen waar ik gelijk naar tie ging omdat het me aansprak. En heb ook gelijk besteld. Vind het ook top dat je pas hoef te betalen na levering.

Service
Ik vind de service zeker goed. Ben goed geholpen ook met vragen.

Assortiment
Er is keuze genoeg en leuke prijzen.

Aanbeveling
Als ik nog wat nodig heb gaat ik zeker weer hier kijken.

Extra toelichting
Ik bied zeker deze site aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 01-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Goed toegankelijke website

Service
Service is wisselend per medewerker, en dus onbetrouwbaar.Heb in totaal 4 verschillende witgoedbestellingen gedaan in de afgelopen 3-4 jaar. De bestelafspraken werden steeds goed nagekomen. Maar twee SMEG vaatwassers gingen dit voorjaar na 3 jaar allebei kapot, en waren niet te herstellen. Daarop bood een medewerker van Keukenloods aan om een korting op twee nieuwe machines te geven. Dat was buiten garantietermijn, dus dat leek ons een nette oplossing. Toen we echter navraag deden naar de hoogte van de korting, gaf Keukenloods niet meer thuis. Ik koop hier niet meer.

Aanbeveling
Slechte ervaring met nazorg en service

Extra toelichting
Aardige mensen, maar teleurgesteld in de service

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

JP 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website; intuïtief, goede zoekcriteria. Aangevuld met heldere, proactieve informatievoorziening gedurende proces.

Service
Ben ook telefonisch vakkundig en servicegericht geholpen. Ook inplanning afspraak voor montage door inbouwteam was prima.
Levertijd conform vooraf aangeven verwachting.

Assortiment
Zeer compleet assortiment inbouwapparatuur. Via navigatie en zoekopties ook zeer makkelijk te vinden wat je zoekt. En voor een goede prijs.

Aanbeveling
Top! Groot assortiment tegen goede prijzen. In combinatie met een prettige website, vakkundig en servicegericht persoonlijk contact en prima informatievoorziening tot en met levering aan toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Jacobsen 01-06-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist waarnaar ik op zoek was en dat kon ik snel vinden

Service
Eerst wilde ik rond kijken (heb ik doorgegeven toen men mij benaderde) en toen ik iemand nodig had, kwam die snel en hielp goed.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden. En wat er niet was hebben ze voor mij opgezocht op internet en besteld

Aanbeveling
Als ik iets op dit gebied nodig heb, zal ik zeker weer bij keukenloods langs gaan.

Extra toelichting
Ik gaf aan dat ik elders een avn de producten goedkoper had gevonden en probleemloos werd mij datzelfde bedrag ook aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is op de website, makkelijk te vinden en bestellen.

Service
Snelle en nette afhandeling, en goed verzorgde aflevering.

Assortiment
Ruime keuze in alle apparaten, dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Super raad deze bij eenieder aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijk, duidelijke informatie.

Service
Prima service, voorstellen voor alternatieven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles loopt soepel en eenvoudig

Service
Eigenlijk niets om over te klagen.ook mijn vraag over het product na levering werd snel beantwoord

Assortiment
Alles waar wij naar zochten was leverbaar

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 31-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd goed meegedacht. Het geheel werd volgens afspraak netjes op tijd geleverd.

Assortiment
De kwaliteit van onze Beda keuken is boven verwachting. We zijn er erg blij mee!

Aanbeveling
Op basis van ervaring beveel ik keukenloods Roosendaal van harte aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We vonden wat we zochten en kregen al snel na onze bestelling een orderbevestiging. Na een paar dagen ontvingen we bericht dat we de bestelling konden ophalen. Ideaal!

Service
De medewerker van de keukenloods in Alkmaar hielp ons om de wasdroger in de auto te tillen.

Assortiment
Het aanbod luchtafvoerdrogers is overal beperkt, maar hier vonden we een goede optie en voor de beste prijs.

Aanbeveling
Omdat we de bestelling ophaalden kregen we een tegoedbon van 30 euro om keukenspullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig en snel gelevert

Service
prima web site en geleverd voor een goede prijs

Assortiment
wat we zochten hadden jullie in het assortiment

Aanbeveling
zag er verzorgt uit, prima service en dicht bij huis

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Arnaud van Amerongen 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en gemakkelijk

Service
Goede informatie en snelle levering

Assortiment
Alles is leverbaar

Aanbeveling
Tevreden met het geheel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-05-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods in Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en deskundig geholpen

Service
Snel geleverd op gewenste tijd

Assortiment
Keuze uit meerdere merken, plus een goede aanbieding

Aanbeveling
De medewerker die ons te woord stond was ter zake deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen via internet gaat makkelijk en snel en alle informatie over het betreffende apparaat is op de site te vinden, waardoor je makkelijk je keuze kan maken.

Service
Snelle en goede service..

Assortiment
Genoeg apparatuur om een goede en afgewogen keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Fijne en prettige website met genoeg keuze om de door jou gewenste apparatuur te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Janga 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was makelijk om wat te vinden

Service
Goede service

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Het is makelijk en snel

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis de Vries 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kiezen en kopen

Service
Had een onderbouwvriezer gekozen dacht ik. Werd door de verkoper geattendeerd op het feit dat het een tafelmodel was. Waarvoor hartelijk dank.

Assortiment
Wat ze niet hebben kan je eventueel vragen of naar een alternatief laten kijken.

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld gaf het ons een zeer prettige en positieve ervaring weer. Reeds voor de derde keer er iets besteld. Gaat allemaal steeds prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten.

Service
Makkelijk direct contact met deskundige mensen.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en wordt overzichtelijk getoond.

Aanbeveling
Het door mij gekochte product werd snel en op de aangegeven tijd geleverd en deskundig ingebouwd, het oude product werd uitgebouwd en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leer Werkbedrijf Bakkum 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Kon artikelen gemakkelijk vinden.

Service
winkel goed bereikbaar. Bij vragen zeer behulpzaam

Assortiment
Prijs kwaliteit goed. Breed assortiment.

Aanbeveling
Snelle, correcte, vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Len 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk, ruim aanbod en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

katelijne 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle service, duidelijke communicatie, mooi spul!

Service
snel en duidelijk

Assortiment
droom van mijn spulletjes, helemaal blij

Aanbeveling
geshopt bij verschillende zaken, expertise hier aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Boer 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Assortiment
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Aanbeveling
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L bosch 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is toegankelijk erg duidelijk!

Service
Bij het registreren van de Quooker zag ik dat er een gratis upgrade was, keukenloods zat niet bij de deelnemende leveranciers maar jullie hebben het bij Quooker toch voor ons voor elkaar gekregen!

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bekeken gebeld en besteld

Service
direct bevestiging en werden op tijd gebeld voor levering

Assortiment
wat we zochten was aanwezig

Aanbeveling
prima service geen gebreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Keulen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel en prettig geregeld. Ook de plaatsing ging soepel Er was een probleem met het aanrecht blad waardoor een tweede afspraak gemaakt moest worden. Dit ging zonder extra kosten!

Extra toelichting
Goedkoop en netjes verzorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis alles bekijken en vergelijken is fijn

Service
De service van 1 apparaat inbouwen en 1 niet was geen probleem. Alles volgens afspraak met uiterst vriendelijke monteurs gerealsieerd.

Assortiment
Ook op andere websites geweest, maar volede het meest voor Keukenloods,

Aanbeveling
Op voorgaande onderdelen ook een 10

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EOne 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoveel keuze en dan ook nog de laagste prijs.

Service
2x gebeld met keukenloods voor advies over een nieuwe inductieplaat. Eerste keer of de inbouwservice dat 100% zou doen ivm stekker overzetten met 2 fases. Tweede keer omdat in de winkelwagen niet de juiste prijs hanteerde toen ik de WISSELACTIE gebruikte. Via de telefoon werd alles in orde gemaakt en volgde een belletje met de inbouwservice (apart bedrijf) voor een afspraak want ik kon niet meer koken.

Aanbeveling
Echt een goede service en laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews