Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael-72 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Prima, ik kan iedere keer vinden wat ik zoek. Reeds meerdere keren iets besteld.

Extra toelichting
Wij hebben de afgelopen jaren een aantal keren bij Keukenloods besteld. Iedere keer wordt het artikel netjes op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil pleune 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn dat er chatmogelijkheid was. Ik ben ook goed te woord gestaan.

Service
montage was goed. Er bleef geen rommel achter. Monteurs waren vriendelijk. Ik vond de mogelijkheid van mobiel pinnen fijn.

Aanbeveling
geen problemen. Ik ben erg slechthorend en daar is heel goed mee gerekend door alles te mailen.

Extra toelichting
Goede beoordeling dus. Ik vind de naam keukenmagazijn beter; keukenloods klinkt toch een beetje armoedig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van 't Klooster 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site. In een paar minuten een keuze door de goede omschrijving.

Service
Ik had de volgende dag de koelkast al binnen!

Aanbeveling
goede prijs, vlotte service en levering

Extra toelichting
zie balkjes. Alles prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veen900 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld via internet.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden werkt perfect.

Extra toelichting
Heel tevreden over de keukenloods kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra en Rik 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel modellen in de winkel, waar je in alle rust kan vergelijken.

Service
In eerste instantie erg goed prijs werd aangepast nadat we verteld hadden ergens anders goedkoper. Echter Samsung leverde later dan afgesproken en dit werd pas verteld nadat wij aan de bel hadden getrokken. Al met al wel betaald en 4 weken later geleverd.

Assortiment
Zeer veel vergelijkings materiaal in de winkel, erg fijn.

Aanbeveling
Uiteindelijk goed contact en service.

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

swar01 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer mooie winkel en makkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N de W 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk verschillende apparatene met elkaar te vergelijken

Extra toelichting
Goede winkel met veel keus. Was even lastig te vinden hoe de 24uurs levering zat, maar ook dat is goed geregeld. Volgende keer bestel ik daar weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Mooy 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik heb gekocht via internet.

Service
Ik had bij de bestelling van de vaatwasmachine, ook een monteur gevraagd. Alle is goed gegaan, allen ik vond het verwarrend dat ik zelf alles moest bevestigen.

Assortiment
Heel veel keuze uit merken kwaliteitsverschil en prijsklassen.

Aanbeveling
Veel keus, goed kwaliteit, prettige bediening.

Extra toelichting
De aankoop is naar wens verlopen. De machine is netjes geplaatst. De afwikkeling is goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Michiel100 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een groot assortiment is gemakkelijk te vergelijken

Service
telefonische inlichtingen prima!

Assortiment
zeer groot

Extra toelichting
was altijd een fan van echte winkels, maar keukenloods is de eerste online winkel waar ik vertrouwen in heb, en die een meerwaarde biedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeeuwr 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Bestelling was op tijd binnen en geen bezorgkosten. Dat trek je als klant wel over de streep

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Dat heb ik al gedaan.

Extra toelichting
het assortiment was goed en de bestelling was op tijd. Alles was oke

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

athena 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
perfect!.

Assortiment
Vind het jammer dat er in de showroom maar een paar voorbeelden zijn.

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Top geregeld allemaal. Snelle service, nette installatie en bij een defect, gelijk binnen een aantal dagen een nieuwe geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

trlalalalalala 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online besteld, snel geleverd en kon selecteren dat op zaterdag geleverd moest worden. Model oven dat ik wilde bestellen was niet op voorraad. Kreeg een gratis upgrade.

Service
Werd netjes door de vervoerder gebeld voor een afleverafspraak

Assortiment
Veel typen van veel a-merken.

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt kopen heb je bij Keukenloods een goede prijs.

Extra toelichting
Ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst de Jong 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit je luie stoel kunnen zoeken welke/wat je nodig hebt

Service
Goed advies met zeer snelle vakkundige reactie.

Assortiment
Kiezen is altijd lastig.

Aanbeveling
Deskundig personeel, snelle leveringen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joke67 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel en indien voorradig de volgende dag in huis!

Service
Jammer, ik had over mijn bestelde combimagnetron de vraag gesteld of er richels en insteek roosters bij zitten, welke werden beantwoord met een ja. Maar helaas, de richels zitten er wel maar de insteekroosters niet.

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ko Los 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit huis.

Service
Medewerkers hebben er alles aangedaan om mijn probleem op te lossen.

Assortiment
Geen nee te koop.

Aanbeveling
Betrouwbaar, duidelijke afsraken, correcte levering.

Extra toelichting
Duidelijke afspraken. Er wordt meegedacht over problemen.Correcte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ina ippel 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op internet gezocht kwamen we keukenloods terecht makkelijk en goedkoop

Service
Keurig op tijd wat afgesproken was.

Assortiment
Ruim om te kiezen omdat deze kookplaat al 15 jaar oud was er genoeg keus.

Aanbeveling
Aan iedereen makkelijk op internet en netjes bij deur afgegeven je hoef er niet op uit

Extra toelichting
Makkelijk thuis aan de deur gebracht , hoef er niet op uit .Wat moet je nog meer als je weet wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ansm12 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ons nieuwe koffie apparaat moest besteld worden, werd door de Keukenloods snel opgehaald in het centrale magazijn zodat wij snel gebruik van het apparaat konden maken.

Service
Zou niet beter kunnen. Snel en vakkundig geholpen.

Assortiment
Wat er niet is kan vaak wel besteld worden.

Extra toelichting
Vakkundige en vriendelijke, service gerichte medewerkers. Ruim assortiment, lage prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty1963 03-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg gemakkelijk.
Zijn uiteidelijk naar de winkel in Nederweert gegaan om de aankoop van een complete keuken te bespreken

Service
Service is perfect. Updates rondom de door ons bestelde keuken was 100 punten waard. Elke aanpassing werd snel en correct gecommuniceerd. Levering en plaatsing waren perfect getimed.

Assortiment
Grote keus aan keukens en apparatuur. Er wordt ook meegedacht met de klant.

Aanbeveling
Ik zou Keukenloods zeker aanbevelen, sterker nog, dat heeft al plaatsgevonden. Vriendelijk en behulpzaam personeel (in Nederweert) vooral in vergelijking met andere keukenzaken, totaal niet opdringerig of agressief.

Extra toelichting
WE zijn prima geholpen door de medewerkers van Keukenloods Nederweert en zijn tot nu toe erg tevreden over de geleverde en geplaatste keuken. Wij wachten op 2 kleine naleveringen, verder was alles perfect geleverd. Ik zou Keukenloods dan ook aan iedereen aan willen raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijsse 03-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt thuis bestellen, niet de deur uit

Service
is afgeleverd comfort de voorwaarden bij aankoop

Assortiment
keuze te over tussen meerdere merken

Aanbeveling
volgens de vorenstaande criteria

Extra toelichting
Prima, maken waar wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJWVE 02-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website met groot assortiment apparatuur.

Service
Opdrachtbevestiging snel per e-mail ontvangen en de communicatie tussentijds liepen perfect ook per e-mail.

Assortiment
Alle topmerken en apparatuur duidelijk te veinden en goede specificaties. Levertijd wordt eenvoudig en duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Met name voor die mensen die exact weten wat ze willen en benodigd hebben is keukenloods een ideale webwinkel.Ook de maatschetsen zijn praktisch weergegeven per apparaat.

Extra toelichting
In één woord: absoluut een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidy Schonenberg 01-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
hetgeen je zoekt is makkelijk te vinden

Service
de bezorging werd duidelijk aangemeld met ongeveer tijdstip en apparaat werd daar ik op de beganegrond woon tot in de keuken op de juiste plaats geleverd

Assortiment
wilde een vrijstaande koelvries combi en 1.24 hoog daar is weinig keuze in gelukkig wel via Keukenloods koelkast gevonden en wel de Liebherr ben helemaal blij

Aanbeveling
raad het zeker anderen aan daar Keukenloods snel netjes werkt en ook de nazorg wordt als zeer positief ervaren

Extra toelichting
het was voor mij de eerste keer via de Keukenloods heb het als zeer positief ervaren en zal zodra ik weer via internet koop het zeker via de keukenloods laten lopen Bedankt voor de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard vd Linden 01-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling gedaan via Internet.

Service
Op de hoogte gesteld wanneer appafraat werd afgeleverd.

Assortiment
Assotiment is ruimte voldoende. keuzes uit diverse apparatuur

Aanbeveling
N.v.t.. Besteld via Internet

Extra toelichting
Kortom, eenvoudig te bestellen. Op tijd , volgens afspraak afgeleverd. Missing rekje alsnog door Pelgrim nageleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolly1964 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld in de winkel, thuis bezorgd, oude apparaat meteen mee

Service
Afspraken werden keurig na gekomen

Assortiment
-

Extra toelichting
Al vaker prima ervaring gehad met Keukenloods. Duidelijk en helder, geen loze afspraken. Ruim gesorteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke schulenberg 28-02-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Het assortiment is goed,ruime keus en prima informatie omtrent het artikel van onze keus.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, goede ontvangst van het aanwezige personeel. Een prima afwikkeling van het gekochte artikel.

Extra toelichting
Prima uitstraling van de winkel en aanwezige personeel. Het gekochte artikel netjes bij ons afgeleverd op de afgesproken dag en tijd. En het artikel voldoet prima aan onze wensen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Leuven 10 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering

Service
Goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
Goede afhandeling

Extra toelichting
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

John alias Joep 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige en duidelijk site bestellen is ook duidelijk.

Service
Prima service

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Ik bestel er zelf weer als ik iets nodig heb zo tevreden ben ik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ligtlee 28-02-2015 In de winkel gekocht
keuken-loods Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelt en op tijd geleverd.

Service
vriendelijke medewerkers

Assortiment
veel mogelijkheden en goede uitleg.

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen.

Extra toelichting
goede kwaliteit en niet duur. vlotte afhandeling van de bestelling. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buijteweg 28-02-2015 In de winkel gekocht
almere, doemere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Persoonlijk

Service
Zeer dekundig

Aanbeveling
Altijd iets voor een ieder die wat nodig heeft voor zijn of haar keuken

Extra toelichting
Zeer prettig geholen en een goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C&C 28-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
ruime keus lekker op de bank uitzoeken

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Meijer 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via de mail of telefonische kunnen bestellen

Service
service is goed via de mail altijd antwoord jammer dat je telefonische niet altijd terug gebeld wordt

Assortiment
Assortiment zeer goed, is het er niet dan kan het besteld worden

Aanbeveling
ben in het algemeen zeer tevreden en goed de service

Extra toelichting
zie hier boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steef Moring 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken en bestellen alles is goed te vinden.

Service
Ik moest iets wijzigen, even gebeld en alles was ok

Assortiment
Ruime keuze en makkelijk te sorteren

Extra toelichting
Zeker een aanrader, volgens mij de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauron 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met gemak wandel je door de site heen en kun je vinden wat je hebben wil! Toch even gebeld over een apparaat. En met gemak word je geholpen, ik heb de apparatuur door geven die ik graag wilde bestellen en kreeg daar nog eens een extra mooie prijs voor. Top!!

Service
Als alles besteld word je netjes gebeld voor een afspraak wanneer ze komen bezorgen. En als dat nog even moet wachten is dat geen probleem. Ik werd vanzelf weer terug gebeld, afspraak gemaakt en alles word netjes binnen gezet!

Assortiment
Wat je wil hebben ze en anders even bellen kom je er uit en maken zeven alles totaal een mooie prijs

Aanbeveling
Gewoon doen. Ik heb lang gezocht maar keukenloods is het goedkoopste en de service is ook nog eens top!

Extra toelichting
Weinig worden voor nodig. Gewoon goed en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Labdude 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We zijn naar de showroom in Nederweert gegaan. Daar zijn we netjes geholpen met onze vrieskast. Geen gezeik met aanbetaling of zo.

Service
Netjes volgens afspraak geleverd.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas_84 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken, bestellen, betalen en transport is zeer gemakkelijk. Dutchnet als logistiek partner ben ik ook zeer over te spreken. De leverdata kon makkelijk aangepast worden.

Service
De vaatwasser die we hadden aangeschaft was niet geschikt voor onze kastdeur, na advies van de klantenservice heb ik nu de juiste maat vaatwasser gekocht en is de oude vaatwasser ook tijdig opgehaald.

Assortiment
De alternatieven van de vaatwasser waren makkelijk te vinden en direct toe te passen voor mijn keuken.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle en betrouwbare service.

Extra toelichting
Zie de beoordelingen hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dirk 2015 27-02-2015

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ap Roosendaal 27-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Produkt werd keurig thuisbezorgd op afgesproken tijd.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was op voorraad.

Aanbeveling
Vriendelijk en snel.

Extra toelichting
Keurig geholpen, snel geleverd en concurrerende prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franskmp 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, betalen ging alleen met ideal. Kon natuurlijk ook anders. Service telefonisch was geweldig.

Service
Telefonisch perfect geholpen.

Assortiment
Nagenoeg alles voorradig.

Aanbeveling
Doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchel1975 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds 2200 uur bestellen en de volgende dag in huis, makkelijker en beter kan niet.

Service
Nog geen ervaring mee. Tot nu toe prima.

Assortiment
Ruime keuze voor goede prijzen.

Aanbeveling
Een familielid werkt voor een keukenzaak en gaf ons zelf de tip om bij jullie op de site te kijken.

Extra toelichting
Tot zover: PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alra 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De betaling kan gewoon lekker met de pin aan de deur. Ideaal.

Service
Wij hebben het product thuis laten bezorgen. We konden aangeven in welke week er bezorgd moest worden. Prima.

Assortiment
Wij hebben alleen gezocht wat we nodig hadden. Hebben niet verder gekeken, maar volgens mij hebben ze een ruim assortiment.

Aanbeveling
Lekker vanuit je luie stoel je apparaat uit zoeken. Prima service en bezorging. Mochten wij nog een keer wat nodig hebben, dan komen wij zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RVKM 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
er wordt meegedacht

Assortiment
enorm

Aanbeveling
Net als ik al jaren met goede ervaringen deze door te geven.

Extra toelichting
Ik bestel voor mijn klanten al jaren diverse apparatuur bij Keukenloods met goede afhandeling en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Glorie 27-02-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de website uitzoeken wat er is en in de winkel nogmaals kijken en bestellen.

Service
Snelle levertijd en je wordt gemaild wanneer je de levering kan verwachten en dat klopte!

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tontenbarge 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke foto's van de producten die goed vergelijken zijn. De bijgevoegde technische (inbouw)tekeningen zijn erg behulpzaam.

Service
Even een telefoontje gepleegd m.b.t. de mogelijke leverdatum. Prima te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment is groot en bevat kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Goede service. Moment van levering op maat. Montage evt. apart te kopen.

Extra toelichting
Je kent je een goed beeld vormen van het product dat je wilt kopen. Veel informatie die er toe doet. Service en verdere afhandeling van de bezorging zijn op maat in te vullen en dat is zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalishoek 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kreeg snel iemand aan de telefoon die je verder hielp.

Service
goede service

Assortiment
veel aanbod wat snel geleverd kan worden

Aanbeveling
fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Boerma 27-02-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je word er goed geholpen

Service
Goede service en snelle levering

Assortiment
Genoeg keus voor het geen wat ik zocht

Aanbeveling
Ik zou hem aanbevelen omdat je er goed word geholpen en veel keus hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y. de Hoog 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met veel producten.Misschien nog wat grotere foto?

Service
Telefonisch goed bereikbaar, levering ook op tijd.

Assortiment
De vaatwasser die ik zocht werd tegen een concurrerende prijs aangeboden.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de gang van zaken doen en de aankoop.

Extra toelichting
Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

giejoom 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de stoel bekijken en bestellen

Service
direct antwoord en bevestiging van order

Assortiment
gezien de gegevens op website een enorme keuze uit groot assortiment

Aanbeveling
makkelijker als op deze snelle wijze kan niemand zijn spullen krijgen

Extra toelichting
Ben op leeftijd en kan zo op een zeer eenvoudige wijze aan gewenste goederen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbolier 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen via online. Duidelijke omschrijving van product

Service
Nog geen idee over service heb vaatwasser nog maar een week!heb alleen vraag gesteld online over aanwezigheid van aansluit slangen. Snel aantwoord gekregen op mijn vraag.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende bijna te veel om een goede keuze te maken. Maar je kan altijd vakkundig vragen per telefoon!

Aanbeveling
Zeker als je van plan bent nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen.Raad ik mensen aan eerst eens te kijken bij keukenloods.

Extra toelichting
Goede prijs voor een mooie en goede vaatwasser. Makkelijk zelf te installeren met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pvginneken1941 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op tijd geleverd dus niet hoeven wachten

Service
netjes binnen gezet zoals afgesproken en de oude retour zonder gedoe

Assortiment
geen verstand van

Aanbeveling
zo gemakkelijk en perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Peters 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site en een ruime keuze in apparatuur en prijsklasse.

Service
Via mail direct op de hoogte de status van mij bestelling. Toen ik een vraag had werd ik snel en goed geholpen door de klantenservice.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik zou mijn goede ervaringen zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Keukenloods is al meerdere keren de beste keuze gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oemba 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je mag kiezen spullen meenemen ophalen wanneer het gebracht wordt e.d

Service
zie bovenstaand

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
makkelijk vriendelijk en fijne prijzen

Extra toelichting
goed geholpen en ingelicht over dingen die anders liepen dan afgesproken in de winkel. Al met al zeker weer terug als ik weer iets nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews