Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Roermond 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, en zijn voorzien van een goede technische beschrijving en alle benodigde maten.

Assortiment
Ik was op zoek naar een goede en en niet te dure afzuigkap van een bekend merk. Die heb ik gevonden, en bovendien was hij veel goedkoper dan dezelfde afzuigkap in de winkel.

Aanbeveling
Alle bekende merken zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergmanus 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site was een fluitje van een cent. Zonder problemen en snel door het betalingsproces gelopen.

Service
Levering is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Voldoende keus van wat ik nodig had, een inbouw vaatwasmachine.

Aanbeveling
Goede service en groot aanbod.

Extra toelichting
Prima on-line winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Etten 18-05-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het contact met het personeel verloopt prima en soepel waardoor het gemak van bestellen bijna vanzelfsprekend ook gemakkelijk gaat.

Service
De service is ook prima.
Product kon even in de opslag staan totdat wij het konden plaatsen.

Assortiment
Het assortiment van de was en droogapparaten is niet groot maar kon wel tegen scherppe prijzen besteld worden.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen omdat de prijzen scherp zijn en de service is ook prima.

Extra toelichting
De prijs/kwaliteits verhouding is prima. Tot op heden geen negatieve ervaring en service prima! Wij komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul van de Vaart 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle adequate kennis en bediening

Service
Goed en duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Niet alleen voor de standaard keukens maar ook voor eigen ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steenbos 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen met mijn pc en voor een goede prijs

Service
Mijn vrieskast in januari besteld voor de prijs van 2014. Aflevering keurig in april afgeleverd, een prima service.

Assortiment
Een Liebherr is niet overal verkrijgbaar, maar bij de Keukenloods zijn alle versies te koop.

Aanbeveling
Grote keuze van alle apparaten en worden meestal snel geleverd en anders wordt je verteld wanneer geleverd wordt.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de producten en aflevering van mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Boon1951 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet met als back up een medewerker van jullie online

Service
als vanouds goed.Kochten 11 jaar geleden al keuken bij jullie ook heel tevreden over de service

Assortiment
prima, kon tussen de bomen het bos nog heel goed zien. Dus: voldoende aanbod maar niet teveel

Aanbeveling
heel goed, onze dochters kochten ook de keuken bij jullie, vrienden en familie ook

Extra toelichting
ja, gewoon super. En natuurlijk wil ik die blender winnen maar als dat er niet tegenover stond hadden jullie ook een 10 gekregen. ps de aangekochte vaatwasser was stuk geraakt door een fout van onszelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcodegroot66 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even gebeld en een scherpe prijs gekregen. Prijs was akkoord.

Service
Installatie door een goed op elkaar ingespeeld team. Werkten erg netjes, namen alle afval mee. Ook de oude vaatwasser. Gingen pas weg toen alles werkte, waterpas stond en alles opgeruimd was, kortom toen wij tevreden waren.

Assortiment
Wij vonden het door ons gewenste typenummer. Te veel modellen is vaak ook niet goed.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop die doe wat ze beloven. Hierbij vonden wij het belangrijk dat de vaatwasser afgeleverd en meteen ingebouwd werd. Andere concurrenten willen nog wel eens eerst afleveren en dat je dan een afspraak moet maken voor inbouw. Bij keukenloods was het allemaal tegelijk. Ideaal!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoma 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site en zeer gebruiksvriendelijk

Service
perfekt en ook telefonisch goed bereikbaar. er ontbrak een rooster bij de overn en die werd binnen een paar dagen toe gestuurd

Assortiment
zeer voldoende alle merken die je maar wenst

Aanbeveling
alles zoals afgesproken geleverd en keurig o tijd, betaling per pin bij de chauffeur is zeer prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riccointruder 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime overzichtelijke keuze met goede beschrijvingen

Service
Snelle service. Artikel was niet meer leverbaar. Na 1 telefoontje werd alles geregeld.

Assortiment
Meer dan voldoende. Alleen jammer dat ik een oven bestelde die volgens de site gewoon leverbaar was en later bleek dat deze oven niet meer gemaakt werd.

Aanbeveling
Snelle correcte levering en je krijgt waar voor je geld. Prijzen zijn goed te noemen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over Keukenloods.nl. Indien ik weer iets nodig zou hebben kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor bakker 18-05-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld, de rest gaat vanzelf

Service
werd keurig bezorg met een leuke grapje erbij. prima!!

Assortiment
keus genoeg. je kan tenminste rustig kijken zobder dat je gestoord wordt.

Aanbeveling
kan het iedereen aanbevelen. perfect!!

Extra toelichting
Prima kwaliteit/prijsverhouding. Aardige mensen. prima bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mari1963 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle eenvoudige website

Service
vriendelijk te woord aan telefoon

Assortiment
zeer ruim assortiment ,goed beschreven

Aanbeveling
vriendelijk ,kundig personeel.
aflevering uiterst correct.
goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J.Broerse 15-05-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet te ver weg

Service
ontvangen bij binnenkomst

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede afhandeling na aankoop
van een artikel

Extra toelichting
een goeie zaak aardige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Boei 1962 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke website

Service
Terugbellen wordt keurig nagekomen volgens afspraak. Bezorging ook goed begeleid D.m.v.
Sms-service.

Assortiment
Alle merken met goeie mogelijkheid te vergelijken

Aanbeveling
De verwachting voldoet 100%

Extra toelichting
De eenvoud en het gemak maakt dat keukenloods een aanrader is voor iedereen. Eerlijke en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit1972 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wordt uit voorraad thuis bezorgt

Assortiment
Groot assortiment. Wij hebben gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden over prijs, service, assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over prijs, service, assortiment en snelle levering. Tevens zijn we erg tevreden over de kennis van de verkoper

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

EvU 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken, bestellen, betalen en voor je het weet is het al geleverd!

Service
Werd op zaterdag bezorgd ivm doordeweekse feestdag.

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen als je niet op zoek bent naar het nieuwste type.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nickds 13-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Makkelijk om via de website te bestellen. Moeilijk om het goed geleverd te krijgen.

Service
Slechte service via de website, ze zeggen dat ze bepaalde dingen hadden geregeld maar er was totaal geen afstemming tussen de fysieke winkel. Hierdoor had ik mijn bestelling niet optijd binnen en een week vertraging! Er werd vervolgens niks aan gedaan door Keukenloods!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Kleine kans dat ik het zou aanbevelen door de slechte service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-05-2015

Beste Nickds,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Ik kan op de naam nickds helaas geen ordernummer vinden. Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg zodat ik voor u uit kan zoeken waarom het in uw geval is misgegaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

a tuinman 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
per telefoon besteld heel duidelijk advies

Assortiment
alles wat beloofd was klopte

Extra toelichting
heel gemakkelijk goede bezorging en vriendelijk ,gemakkelijk betaling met pinpas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie 001 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
werden fantastisch geholpen

Aanbeveling
goede service ze denken met je mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida_vL 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via een kijk en vergelijk website bij Keukenloods terecht gekomen. Het 'nog even verder zoeken' hier was makkelijk en de bestelling verliep heel soepeltjes.

Service
Keurig afgeleverd, geïnstalleerd en afgewerkt. Ook de aanwezigheid van veel kijkende kinderogen werd niet als vervelend ervaren naar mijn idee.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Weet ik niet zeker, ik heb het al wel een keer doorgegeven aan 1 pers.

Extra toelichting
ik denk dat het al voor zich spreekt na bovengenoemde motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond M 12-05-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het aankopen op de website zal zeker makkelijk zijn echter ik heb na de website te hebben bekeken de winkel in Amsterdam bezocht en hier de op de website gevonden producten aangeschaft.

Service
Ik heb de service als super ervaren. Via de website en telefonisch goed te bereiken en mensen gesproken die van verstand van zaken hadden. In de winkel ben ik geholpen door x en ook door hem goed geholpen en bij hem een hele keuken gekocht. De levering was op zoals afgesproken op tijd. Ik miste 2 onderdelen en die werden de volgende dag nabezorgd. De service dus een dikke 10.

Assortiment
Als je bij de keukenloods niet slagen kan dan kan je het nergens denk ik. Assortiment is waanzinnig groot.

Aanbeveling
Ik denk dat bovenstaande voor zich spreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geboren1949 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel in de fysieke winkel als op de website kom je op je gemak snel tot goed resultaten

Service
Prettige service met veel ervaring

Assortiment
Genoeg verschillende merken om tot een juiste beslissing te komen

Aanbeveling
Goede ervaring geef je graag door!!!

Extra toelichting
Goede zaak met fijne spullen en ervaren personeel. Nu nog wachten op de aflevering van onze Bosch combi-magnetron.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elvira 71 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In alle opzichten uitmuntend! Duidelijk, producten goed te zien en prima technische uitleg...
Betalen: fluitje van een cent en de levering snel en goed aangegeven.

Service
Op mijn vragen kwam correct en snel antwoord.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik graag wilde.
En heel voordelig, nergens goedkoper gevonden.

Aanbeveling
In hoge mate ( en dat doe ik al ) zou ik deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trx850 12-05-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker om de hoek, veel keuze en makkelijke advisering

Service
Goed advies bij aankoop en verwerking

Assortiment
Erg veel keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Fijne service, goed assortiment tegen prettigecprijzen

Extra toelichting
Gewoon prettig zaken gedaan, eerst info opmieterend en vergelijken, maar toch opmadvies van de winkel afgegaan en geen spijt gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant 111111 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snelle levering en afhandeling

Service
Een door verkeerde klantinfo van de fabrikant ontstane sverkeerde levering werd zeer coulant opgelost door uw webwinkel

Aanbeveling
Onze positieve ervaring met uw klantenservice en de voordelige prijs

Extra toelichting
Wat valt er te motiveren bij een zeer positieve beoordeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naamCEM 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minnen Dirk 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
geen problemen gehad

Aanbeveling
vriendelijke personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carbeeren 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website die op prijs en merk op te vragen is.

Service
Prima service, snelle levering en duidelijke afspraak met tijdstip van levering.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding is heel gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

zwaan nieuwegein 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakelijk overzicht en prijzen

Service
mijn vorige vaatwasser ging stuk snel gerepareerd

Assortiment
veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
omdat goedkoop is met veel keuzes en snelle levering en garantie is ook goed. top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertenmarja 12-05-2015 In de winkel gekocht
gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was duidelijk en wij hebben alles via de website opgezocht en in de winkel besteld

Service
werden goed geholpen.

Assortiment
De prijzen waren concurrerend en er was genoeg keuze.

Aanbeveling
prijs en kwaliteit

Extra toelichting
wij hebben voor de keukenloods gekozen voor de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robin Boom 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
levering zoals afgesproken

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk55555 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vanuit de luie stoel en ruime keuze. Al diverse malen gebruik van gemaakt.

Service
Goede service, alles volgens afspraak.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
omdat ik al diverse malen hier iets gekocht heb weet ik dat het goed zit.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudy7251 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide omschrijving van producten, maakt het makkelijk om te kiezen.

Service
Mooi op tijd geleverd, alleen jammer dat het uitpakken en meenemen van de verpakking niet bij de service hoort.

Assortiment
Veel keus in de artikelen die ik zocht.

Aanbeveling
Altijd omdat het gemak en de service heel goed is. Leveren op de afgesproken dag en tijd.

Extra toelichting
Omdat ik heel tevreden ben. Een aardige bijkomstigheid is dat ik een statafels kado kreeg. Dat was een extra actie. Heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bink1970 12-05-2015

Algemene score

6,0

Gemak
lastig dat het niet mogelijk is product (groot! fornuis) te laten bezorgen tot in huis!

Service
zie bovenstaande, beter zou zijn dat wel aan te bieden, andere webshops bieden die mogelijkheid wel

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie toelichting 1 en 2, denk niet dat ik iemand zou aanbevelen een fornuis aan te schaffen en te laten bezorgen tot voor de drempel!

Extra toelichting
Nog een keer? Ik voer veel klanttevredenheidsonderzoeken uit voor mijn werk. Deze vragenlijst kan beter! als ik die blender win zal ik kosteloos een voorstel doen voor een betere vragenlijst!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Harry van den Heuvel 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site waar alles over het product te vinden is. wil je meer weten kan je online chatten met een medewerker om alsnog meer over het product te weten te komen.

Service
Precies volgens afspraak de levering ontvangen, net personeel wat je goed te woord staat en alles keurig netjes achter laat.

Assortiment
Ruim assortiment, volop keuze.
Als je bij \keukenloods niet kan slagen dan slaag je nergens.

Aanbeveling
Winkel die je alles kan bieden wat je nodig hebt, dus beslist een aanrader.

Extra toelichting
Alle beoordelingen met een 10 toebedeeld, waarom? Omdat dit verdiend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal Moonen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg handig via webshop!!

Service
Kei goed de service van keukenloods

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede service,groot assortiment en erg vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELRO16 12-05-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je een apparaat vervangt weten ze wat je nodig hebt als je met de goede informatie komt

Service
Er wordt goed gecommuniceerd via de mail wanneer de order gereed is en het inbouw team is vriendelijk en zeer deskundig en ruimt alles netjes op

Assortiment
Genoeg voor iedereen

Aanbeveling
Alles is prettig verlopen zoals je dat wenst als klant en een goede prijs -kwalititeits verhouding

Extra toelichting
Grote speler die weet waar het over gaat en aan de wensen van de klant tegemoet komt, flexibel met inbouwen en betrouwbaar in de installatie. Goede prijs-kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rhea1944 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
er wordt duidelijk met je mee gedacht i.v.m. het oplossen van de inbouw problemen.

Assortiment
meer dan genoeg m.b.t. de keuze
c.q. aanbod.

Aanbeveling
van begin t/m einde (plaatsing van de aankoop) prima logistiek
c.q. planning.

Extra toelichting
zie boven genoemde beoordelingen, m.a.w. overall= perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith van Sligtenhorst 12-05-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op de site gekeken wat er aan keuze was en in de winkel in Alemere in t echt gekeken en besteld. geen aanbetaling

Service
erg goed gehoplen in de winkel

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
wij zijn erg tevreden.

Extra toelichting
goede service, erg goede prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de W. 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Inmiddels mijn tweede bestelling bij Keukenloods. Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.

Service
De online verkoop informatie in persoon is uitstekend en heeft kennis van zaken.

Assortiment
Ruime sortering van artikelen.

Aanbeveling
Op basis van bovengenoemde toelichtingen durf ik Keukenloods aan andere aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb een goed gevoel bij Keukenloods en haar manier van zaken doen. Snel, hulpvaardig en op tijd geleverd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PTCR 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en eenvoudig in te vullen.

Service
Via de chat eerlijk en snel geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Van alles wat, ieder z'n smaak.

Extra toelichting
Eerlijk en bereid te helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erictehennepe 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is overzichtelijk, je kan zelf bepalen wanneer en waar je het ophaald.

Service
Artikelen wordt zelfs nog in je auto geladen toppie

Assortiment
Heb al verschillende artikelen gekocht en altijd nog gevonden wat ik wil.

Aanbeveling
Veel keuze. Ook de showroom is de moeite waard om te bekijken.

Extra toelichting
Verkopers zijn klantvriendelijk, het is niet alleen maar verkopen en wegwezen. Er wordt tijd voor je gemaakt. Verkopers hebben ruime productkennis. Heb de producten in de loop der tijd ter vervanging aangeschaft via de webshop. Heb de vaatwasmachine laten bezorgen wat goed verliep en de rest heb ik opgehaald in Gaanderen, hier neem ik de tijd voor om ook nog goed rond te kijken in de showroom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Jordens 12-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
het apparaat werd tot over de drempel gebracht en stond binnen alleen doos beschadigd door transport

Assortiment
breed assortiment met voldoende keuze

Aanbeveling
moet een ieder voor zichzelf weten.

Extra toelichting
Ik kan geen 8 of 9 geven vanwege de voorlichting/aanpassing. Gaskookplaat welke gekocht was, was/is niet meer leverbaar en is vervangen door een vergelijkbaar product. echter bleek dit product aanzienlijk goedkoper. dit moesten wij zelf aangeven anders hadden jullie €115,- in de zak gehouden, dit vonden wij niet heel netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johnny05 11-05-2015

Algemene score

7,5

Gemak
was zo via internet geregeld

Service
goed geregeld ale=lemaal

Aanbeveling
werk eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

van der Hoeven-blom 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
na 22 j nieuwe siemens vaatwasser. Helaas eco programma duurt 3 uur vorige machine max 92 min weet niet of ik hierdoor energie bespaar.

Service
oude defect na bezoek van een siemensmonteur nieuwe besteld volgende dag in huis

Assortiment
enorme sortering in diverse prijsklassen
binnen half jaar 3 nieuwe apparaten oven, magnetron en vaatwasser gekocht omdat ouden defect raakten na 22 jaar

Aanbeveling
voor ons redelijk dichtbij om zelf te kijken maar shoppen in jouw buurt en dan via internet bestellen na prijsvergelijking kan ook.

Extra toelichting
je wordt goed geholpen en ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Har Geraatsd 11-05-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de winkel blijft het gemakkelijkst

Service
Goede informatie

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Precies wat ik verwacht heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

meester75 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goede voorlichting
vlotte afhandeling

Assortiment
assortiment wat eenzijdig; vooral 6 pits fornuizen
koelvriescombinaties ruim voorhanden.

Aanbeveling
service is prima;prijs zeer concurerend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

eklant 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, efficient en betrouwbaar

Service
direct en op maat

Extra toelichting
2e aanschaf via Keukenloods.nl en weer zeer tevreden met de afhandeling order

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick3516 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel bestellen en vlot geleverd

Service
zonder problemen precies wat ik nodig had

Assortiment
kon kiezen wat ik wilde

Aanbeveling
vriendelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoMa112233 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Er was een klein pijn puntje wat mij betreft. Mail gestuurd en daar werd een uurtje later gelijk over gebeld en de zaak opgelost naar tevredenheid.

Assortiment
Er waren niet heel veel vaatwassers, wel voldoende.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sabi Tolner 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima geholpen aan de telefoon en hele scherpe prijs afgesproken. Op tijd geleverd en alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews