Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.P Onderwater 21-09-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Word er zeer correct en snel geholpen plus een goede uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ziet goed uit heeft hem gevonden dank zij een fam lid die rade mij aan om er eens te gaan kijken en het was een goede keus.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 21-09-2018 Via de website gekocht

De aflevering was perfect op tijd en met de goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was voor mij niet de eerste keer om een bestelling te plaatsen op de site en het was weer pico Bello in orde communicatie was zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 21-09-2018 Via de website gekocht

Goed advies snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de vriendelijkheid van de adviseur. Ook de bestelservice was erg vriendelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Monteur was keurig op tijd en machine is naar tevredenheid geplaatst.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 21-09-2018 In de winkel gekocht
Almere

Snel en vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst meteen vriendelijk begroet door het aanwezige personeel. Alle verkopers waren met klanten bezig maar snel genoeg werden wij geholpen. Na goed navraag te hebben gedaan gaf de verkoper goed advies en genoeg keuze om uit te kiezen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

F.Schoenmaker 21-09-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Goede service, scherpe prijs en snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een nieuwe gaskookplaat aangeschaft omdat onze oude het begeven had. Goede en snelle adviezen gekregen. De gaskookplaat die we op het oog hadden was er niet meer. We hebben het nieuwere type voor de prijs van de oude gekregen. Hij was op voorraad. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Verouden 21-09-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

goede montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke site van keukenloods, prettig in omgang met de verkopers en goede en degelijke montage

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van apparatuur en makkelijk te bestellen en snelle levering en aardige bezorger en klant vriendelijke telefoniste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gesa Eggens 21-09-2018 In de winkel gekocht
Veendam

goede producten voor mooie prijzen.

Algemene score

7,0
We hebben gekozen voor de Keukenloods om vroegere goede ervaringen en omdat we de magnetron direct wilden hebben.Deze keer ging er van alles mis. Op de site van Keukenloods Veendam stond dat er nog 1 magnetron in de winkel was, toen ik vroeg of ik die dezelfde middag kon halen, bleek dit niet mogelijk , er was geen op voorraad. Fout op de site ? We hebben toen een bestelling gedaan en op de dag dat deze geleverd zou worden(na 4 dagen op dinsdag) , bleek dat men onze bestelling vergeten was door te geven. Dus direct weer besteld. De 4e dag was een zaterdag, dus werd het niet geleverd, pas op dinsdagmiddag hadden wij de magnetron. Jammer van deze misser, maar de volgende keer zullen we wel weer bij de Keukenloods kopen , maar dan via de website.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Guido 21-09-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering. Informatie over het artikel is duidelijk en compleet. Na andere pogingen hier met succes terecht gekomen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coronel 21-09-2018 Via de website gekocht

Alles functioneert bij keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbieding v e goed artikel. Na de bestelling verliep alles prima.Ook contact met de klantendienst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ada 21-09-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Vakbekwame medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop gevonden via Internet,en er zelf naar toe gegaan veel keus ,veel keus uit keukens en veel apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita van der Gragt 21-09-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Gewoon goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, goed product, vriendelijke en deskundig advies, enige minpuntje vond ik de service van de chauffeur.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met de geleverde apparaten en service. Netjes en op tijd afgeleverd door de chaufeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordie 21-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering keurig op tijd. Montageservice is helemaal top, hij heeft zelfs de hele deur van de kast afgesteld en nieuwe scharnieren gemonteerd en dat zonder extra kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods was de goedkoopste en redelijke levertermijn En verplicht 100 charakters zou niet moeten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johan 21-09-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website. Ruime keuze en scherpe prijs. Alles is overzichtelijk terug te vinden.
Op mijn vraag, gesteld via de website, kreeg ik dezelfde avond nog antwoord. TOP.!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoornse 21-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service van de medewerkers en een snelle levering tegen een goede prijs. Ook de kwaliteit van het product is prima dus ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, fijne machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste betreffende deze wasmachine.
Goede en betrouwbare beoordeling oo de website
Levering was keurig optijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jet Breukelman 21-09-2018 Via de website gekocht

Prime service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden niet veel keus omdat we een smalle vaatwasser zochten. Meteen gevonden bij Keukenloods. Prima advies en service, steeds berichten over het verloop en de levering. Hele aardige monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 21-09-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Inbouwapperatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kampten met een defecte vaatwasser (door leeftijd) en oven. Bij Keukenloods 2 vervangers gekocht. Goede uitleg, goede prijs en snelle levering. Tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch zeer klantvriendelijk en verstand hebben van apparatuur. Ik heb om veel info en advies gevraagt en ze hebben mij uitstekend met veel geduld ingelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene Bethlehem 21-09-2018 Via de website gekocht

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke en makkelijke website.
Nemen contact op om vergissingen qua maat en zo te voorkomen (inbouw apparatuur).
Lage prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Gankema 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel is goed vindbaar en overzichtelijk en de afhandeling prima geregeld Verder is ook het volgen van de order zeer overzichtelijk. Dank daarvoor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thessa 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service. Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De inductiekookplaat werd snel Snel geleverd. Ik werd er goed over op de hoogte over gehouden via de mail.
Verzending ging per post.nl
Dus toen door hen op de hoogte gehouden betreft levering.
Goed product. En niet duur.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.J.A..Broenink 21-09-2018 Via de website gekocht

De monteur was een geweldig man die zeer goed werk leverde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja ben zeer te vreden het was wel even wachten op de monteur maar dan heb je wel een perfecte man die zijn werk goed afleverde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bhs 21-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig aan bod, uitstekende prijs .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig aanbod, op de website veel informatie. Installatie kan bijgesteld worden tegen een geringe prijs, gezien de aard van de daarvoor te verrichtten werkzaamheden. Een aanrader..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 21-09-2018 Via de website gekocht

deskundig advies en scherp geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, scherp geprijsd en een breed assortiment in alle prijsklassen. Goede communicatie, snelle levering en deskundige inbouwservice.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Haakman 21-09-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goed advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer goed geholpen in de winkel en door de planning van de inbouwservice.
Ben ook zeer tevreden over de monteur die mijn vaatwasser heeft geplaatst.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jan W. de Vos 21-09-2018 Via de website gekocht

Communicatie bij aflevering haperde, maar correct opgelost.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oplossing gericht en kundig advies. Het was blijkbaar druk,maar er werd een luisterend oor geboden .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 21-09-2018 Via de website gekocht

Goedkoop witgoed!

Algemene score

7,0
De shop verkoopt goedkoop witgoed, veel goedkoper dan in België! Spijtig van de 20 euro verzendkosten naar België, anders een dikke 9! Ook zou bancontact ondersteund mogen worden, of paypal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 21-09-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb eerst de winkel in Rotterdam gebeld of het apparaat in voorraad was, de jonge man heeft gelijk mijn bestelling opgenomen en de volgende dag is het afgeleverd.

Reageer

Richard 21-09-2018 Via de website gekocht

Perfect aankoopprocez

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende Keukenloods nog niet, en kwam in eerste instantie alleen op de scherpe prijzen af. Daarna blijkt dit bedrijf ook een perfecte service te leveren. Voortaan zoek ik niet eerst op prijs, maar op Keukenloods!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 21-09-2018 Via de website gekocht

Heel goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles dat werd beloofd, is waargemaakt. Goed meegedacht door het bedrijf. Extra gecontroleerd of de maten van de inbouw vaatwasser correct waren doorgegeven.
Levering precies op afgesproken dag en tijdstip.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhvogels 21-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg simpel het juiste artikel te bestellen en dan wordt het binnen 24 uur geleverd. De bezorger was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Hij kwam zijn afspraken na. Bovendien is de prijs ook erg gunstig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering met een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod, scherpe prijzen en uit voorraad leverbaar. Levering al de volgende dag. Prima webshop, duidelijke indeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 20-09-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en voor de beste prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uiteindelijk maar gebeld of het zeker was dat ze de volgende dag (weekend) konden leveren.
Dat kon dus inderdaad. Nog een 2e keer moeten bellen omdat in de uiteindelijk bevestiging stond dat de levertijd over 3 dagen was ipv volgende dag. Inbouw beschrijving vond ik soms onduidelijk wat betreft de te gebruiken schroeven. Aantal geleverde schroeven klopte ook niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 20-09-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe oven, hierin hebben ze me ontzettend goed geadviseerd! Erg professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Smit 20-09-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit en snelheid van levering zijn simpel goed en klantvriendelijk, ook het afvoeren van het oude witgoed is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert Voorburg 20-09-2018 Via de website gekocht

Prima prijs, prima geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en goed advies. Na het inplannen van de installatie was het even wachten maar het zit er prima in. De installateur was zeer professioneel en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T.Haase 19-09-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige service

Algemene score

8,0
Ik vindt een fijne winkel met veel keuzes en goed personeel die verstand van zaken hebben. Zeer veel keuze van verschillende producten. Ook de opgestelde keukens waar je een voorbeeld uit kan halen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Etienne 19-09-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad mbt een combimagnetron. Duidelijke uitleg gehad. Afspraken over de levering nagekomen. Al met al een betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medley 19-09-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede outlet met grote merken voor kleine prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel zonder opdringerig te zijn. We hebben hier al een aantal keukapparaten gekocht en zijn altijd tevreden. Wat vooral fijn is ; je hebt het vrijwel altijd bijna direct in huis. Fijn voor als je wasmachine of vaatwasser oid het plotseling begeeft. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Blokker 19-09-2018 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes volgens afspraak geleverd. En de apparaten werden ook tot op de plek in de keuken gebracht. Uiterst vriendelijke chauffeur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joos 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige aanschaf en fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geluidsarme afzuigkap met goede capaciteit. Filters waren beschadigd in de doos. We werden op zondag hierover gebeld, omdat we zonder zaten. Prima service: gelijk nieuwe filters toegezonden, super!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Beekmans 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super gemakkelijk, alles telefonisch besteld. meteen bericht toen de bestelling compleet was, en zelf een dag voor de levering kunnen kiezen. Alles volgens geplande tijd geleverd en de super aardige chauffeur nam ook onze oude spullen mee terug zonder dat deze waren aan gemeld!! das nog eens service!! Met 1 woord geweldig bedrijf!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 19-09-2018 Via de website gekocht

Prima !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima winkel, service uitstekend, levering oprijd. Betalingsmogeljkheden prima. Droger super. Alles top. Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jette 19-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goedkoopste product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service was snel. Doordat je 5 euro korting krijgt wanneer je het product afhaalt in een van de winkels was keukenloods.nl de aller goedkoopste. Ideaal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Elesen 19-09-2018 Via de website gekocht

Heer Elesen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer stille vaatwasautomaat,hij doet zijn werk uitstekend, maar ik ben niet anders gewend van siemens,ik ben reeds lang bekend met deze merknaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Beers 19-09-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een inductieplaat die precies in het bestaande gat pastte. Er werd voor het ons gezocht en wij kregen de tijd om er thuis even over te denken en na te meten.
Even een belletje en hij werd besteld. Helaas was de levering wat vertraagd, maar op de dag af toch op te halen.
En nog een belletje of alles gelukt was. Keurig dus.

Reageer

Ron 19-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doordat ik op zoek moest naar een maxiline inbouw vaatwasser met voorpanel was het voor mij lastig zoeken op internet, totdat ik een mail had gestuurd naar keukenloods.nl. Van hun kreeg ik heel snel antwoord op mijn vragen en boden mij een aantal vaatwassers aan die in relatie stonden met mijn budget. Uiteindelijk nog een keer gebeld met keukenloods.nl waar ik ook weer vriendelijk te woord werd gestaan, en besloten bij hun een nieuwe vaatwasser te bestellen. Na de bestelling werd ik netjes op de hoogte gehouden via mijn e-mailadres, en alles werd vanaf begin tot eind netjes afgerond. Keukenloods.nl is echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews