Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jw koch 29-09-2015 In de winkel gekocht
gaanderen /terborg

Algemene score

5,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
ik kwam voor een automatische prullenbak die ik al een eerder had gekocht daar vragen jullie 99 euro voor maar ik heb hem toen goedkoper gekocht.

Aanbeveling
dit is nu de 2e keer dat het lastig ging bij jullie en dus ook de laatste keer

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

DS 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke winkel.
Goede zoekcriteria waardoor product snel te vinden.

Service
Snelle levertijd en duidelijke communicatie

Assortiment
Breed assortiment met zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilko 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
voor 23.59u besteld, de volgende dag geleverd, werkt echt!

Assortiment
voor elk wat wil, in alle prijsklassen

Aanbeveling
functioneert gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Dekker 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
wist wat ik wilde en kon makkelijk bestellen

Service
het nieuwe fornuis keurig beneden gezet door de chauffeur en het oude meegenomen. dat noem ik service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy Gelderman 29-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
je hebt diverse mogelijkheden om in contact met keukenloods te komen: telefonisch, via de chat en via de mail en altijd heb je snel contact met een vriendelijke medewerker.

Service
Het is prettig dat je na bestelling te maken hebt met een en dezelfde medewerker. Je wordt van A tot Z op de hoogte gehouden van de te verwachten tijd dat je bestelling aanwezig is, de aankomst van je bestelling en tijd van bezorgen en daarin zijn jullie heel flexibel!

Assortiment
Om eerlijk te zijn heb ik alleen gekeken naar de koelkasten en daar een keuze uitgemaakt. Ik heb slechts een korte blik geworpen in de rest van het assortiment.

Extra toelichting
Ik vind het ook prettig dat je op foto's ziet wie de medewerkers zijn, met wie je te maken hebt en wie er bereikbaar is. Ook het feit dat je ook in de avond nog iemand kunt spreken is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Hulsman 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heel gemakkelijk via internet je spullen te bestellen

Service
Goede uitleg en advies

Assortiment
Is ruim genoeg

Aanbeveling
Maak zeker nog gebruik van de winkel,en raad hem ook aan kennissen en vrienden

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben Versteege 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prime website met goede bewegwijzering

Assortiment
Bijzonder groot assortiment

Aanbeveling
Jammer dat bij het gasfornuis niet aangegeven werd dat een wokring apart bestelt dient te worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

archibald 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website, selectiecriteria zouden nog iets verfijnd kunnen worden

Assortiment
Veel keuze en supersnelle levering

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van der Poel 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke webpagina

Service
Netjes te woord gestaan via de telefoon en geholpen in mijn uiteindelijke keuze

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vreeken 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede omschrijvingen

Service
Snel

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Spit 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met uitgebreide info mbt produkten

Service
Zeer duidelijke en snelle instructies en topservice

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Je moet altijd iets te verbeteren hebben, ha,ha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer uitgebreide website, makkelijk te zoeken, goede productinformatie

Service
Onmiddellijk bevestiging per mail. Duidelijke instructies vwb levering

Assortiment
Voor mij uitstekend maar ik weet natuurlijk niet wat er niet te bestellen is

Aanbeveling
Geen problemen, duidelijk en zeer snelle en correcte levering

Extra toelichting
Met name de beoordelingen en vragen over de diverse producten vond ik heel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hannewijk 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je voert merk in en maken en er rollen mogelijkheden uit.

Service
Bestelling was heel snel binnen

Assortiment
Keuze uit verschillende merken en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle en correcte levering

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Een breed assortiment!!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Jr 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is overzichtelijk en ik kan snel een product vinden. het bestel proces was erg goed en ook achterhaalbaar wanneer het transport bedrijf aan kwam bij het afleveradres.

Service
Heb in de morgen contact gehad met service afdeling de heer Tom werkte perfect mee en erg behulpzaam..top

Assortiment
Assortiment is groot precies wat ik nodig had had keukenloods. een afzuigkap van Borretti. 's morgens voor 09.00uur bestellen zelfde dag in huis.

Aanbeveling
heb al een aantal collega's gemeld dat mocht men iets nodig hebben dat je altijd even op de webshop van keukenloods moet kijken.

Extra toelichting
alleen ga zo door...en maakt veel bekendheid van jullie webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukengek 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
deskundig advies en zeer snelle afhandeling

Service
ze doen wat ze zeggen

Assortiment
een overladen website

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Heb 2 keer gebeld met Keukenloods en prima te woord gestaan. Ook vriendelijk personeel.

Assortiment
Breed assortiment, voor het goedkopere segment en voor het duurdere segment. Genoeg keus!

Aanbeveling
Een 8 is ruim voldoende, er moet altijd ruimte tot verbetering zijn!

Extra toelichting
Mijn vaatwasser bleek niet leverbaar (wat is wist) maar na de datum dat die wel leverbaar zou zijn bleek die nog steeds niet op voorraad. Ging dus langer duren. Misschien handig om dit op te nemen met de klant? Deze kan dan zelf beslissen om te wachten of (zoals in mijn geval) een ander apparaat uit te kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was zeer duidelijk, met goede beschrijvingen van producten

Service
De service is zeer goed, kundig en vriendelijk personeel aan de telefoon. De levering werd netjes op tijd aangekondigd, en geleverd.

Aanbeveling
Goede prijs, kwaliteit verhouding met uitmuntende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jörgen Kok 29-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooi en overzichtelijk

Service
Goede adviezen

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prettige kennismaking

Extra toelichting
Ik ben super tevreden, aanbeveling voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Thuis afleveren en goede service

Service
Correct geholpen aan de telefoon voor informatie

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Een 10 zou ook kunnen correct geholpen

Extra toelichting
Ga zo door met deze service en blijf gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid Glorie 29-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Personeel is oprecht betrokken bij de te maken keuzes, smeert je niets onnodigs aan. Top!!

Service
Professioneel en uiterst vriendelijk

Assortiment
Ruime keuze! Geweldig

Aanbeveling
Omdat we erg goed en met alle geduld geholpen zijn!!!

Extra toelichting
Verzorgt, geduldig en professioneel personeel en nogmaals erg vriendelijk. Geven goede informatie en denken met de klant mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Jonkman 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige zoekfuncties en maar enkele stappen om iets te bestellen.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Dit wisselt wel erg snel.

Aanbeveling
Goed compleet assortiment tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Zannussi 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
was nogal moeilijk te vinden

Service
Bij vragen naar informatie goed afgehandeld

Assortiment
veel producten

Aanbeveling
correct en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam vd Donk 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De afspraken rondom afleveringstijdstip kunnen beter.
Per mail kregen we PDF met daarin telefoonnummer voor maken definitieve leveringsafspraak. Zelf hadden we bij bestelling aangegeven dat we voorkeur hadden voor bepaalde datum. Toen ik op ochtend belde naar dat nummer bleek dat we idd ingepland stonden voor die dag. Maar dat wisten wij dus officieel niet. De mevrouw van backoffice zou bellen met chauffeur met vraag om mij te bellen half uur voor aankomst. Dat is niet gebeurd, chauffeur had geen telefoontje gehad. Gelukkig hadden we een meedenkende chauffeur die later die dag in route nog even langs kon komen.

Extra toelichting
Pas op afleverbon (dus te laat) zagen we dat we oude magnetron mee hadden kunnen geven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 29-09-2015 In de winkel gekocht
Hoogwoud
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Werd meteen geholpen

Assortiment
Durf ik niet te zeggen, ik heb specifiek voor een kookplaat gezocht.

Extra toelichting
Ga lekker zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der elst 29-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, vrij parkeren voor de deur.

Service
Bekwaam vriendelijk (vrolijk) personeel

Aanbeveling
Goede service, snel, to the point en vriendelijke ondersteuning bij het nemen van beslissingen. Erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

januutwildervank 27-09-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je ziet gelijk wat je wilt hebben

Service
na binnenkomst van je bestelling in de plaatselijke keukenloods winkel word je gebeld

Assortiment
alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
correct en waar voor je geld

Extra toelichting
nee alle aanbevelingen die ik gedaan heb is duidelijk genooeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 27-09-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lage drempel om binnen te gaan ongedwongen sfeer

Assortiment
Ruimvoldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eeren 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is duidelijk via de site te vinden en daaruit dan een keuze te maken. bij een vraag nog even telefonische advies gevraagd. prima.

Service
zie bovenstaand

Assortiment
ruime keuze uit diverse artikelen maten en merken.

Aanbeveling
makkelijk, goed en ruime keuze en goede bezorging.

Extra toelichting
fijn om kennis mee te hebben gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kramer 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan je zoekopdracht verfijnen zodat je snel vind wat je nodig hebt.

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling

Assortiment
wij konden in ieder geval goed uit de voeten met het aanbod

Aanbeveling
een 10 lijkt ook zo overdreven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 26-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online en Retail goed geholpen, zowel bij aanschaf als tot aan levering.

Service
2x hetzelfde verhaal gehoord en dus betrouwbaar.
En de installatie ook vlekkeloos verlopen.

Assortiment
genoeg te vinden voor mij interesse.

Aanbeveling
heb al aan 2 andere personen de aanbeveling gedaan.

Extra toelichting
eigenlijk niets, ben meer dan tevreden over het gehele proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Trousset 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
Snelle en duidelijke reactie op een vraag inzake de opdrachbevestiging

Assortiment
Zoveel keuze dat er moeilijk te beslissen was....

Aanbeveling
Was opnieuw een goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GMG Snijders 26-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige overzichtelijke site

Service
Telefonisch contact gehad en prima geholpen

Assortiment
Voldoende keuze in het apparaaat warna ik op zoek was. Een inbouwvaatwasser met besteklade

Aanbeveling
In alle opzichten tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patriek g 25-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
fijne sfeer, voldoende keus, goed personeel

Service
personeel nam de tijd en adviseerde goed (en niet direct de duurste...)

Assortiment
alles wat we wilden zien stond er.

Aanbeveling
lekkere koffie, goede sfeer

Extra toelichting
nee, eigenlijk erg tegenop gezien om alle spullen te gaan kopen maar het was een verademing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick g 25-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime opzet, veel adviseurs, goed advies, goed bereikbaar

Service
het advies dat werd gegeven (we twijfelden tussen 2 producten) was eerlijk en helder. en niet eens de duurste.

Assortiment
alles waar we benieuwd naar waren stond er!

Extra toelichting
een paar keer geweest nu. Goede onderhandeling bij kopen van meerdere producten. goed advies, fijne sfeer, eigenlijk gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Verkerke 25-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vele merken staan opgesteld, maakt de keuze makkelijker

Service
We gingen de winkel uit met de vaatwasser die we wensten, in de auto geladen door het personeel. Prima voorlichting.

Assortiment
Nog nooit zoveel merken in 1 winkel gezien.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden en zouden zelf volgende keer ook weer terug gaan.

Extra toelichting
Zeer tevreden met de service en de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otten 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
product overzicht goed met goede informatie

Assortiment
ruim assortiment met veel merken en prijs klasse

Aanbeveling
goed bedrijf

Extra toelichting
snelle levering en correct afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind bestellen via internet gemakkelijk. Je hebt meer keus en kan beter vergelijken.

Service
De apparatuur wordt vlot en vakkundig geplaatst.

Assortiment
Groot assortiment, alle merken vind je op internet.

Aanbeveling
Scherp geprijsd.

Extra toelichting
Snelle levering en het oude apparaat incl. de verpakking van het nieuwe neemt men mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Dijkstra 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je stoel bestellen

Service
Geleverde afzuigkap had transportschade, binnen 5 dagen werd deze omgeruild en geleverd zonder kosten of vevelende vragen.

Extra toelichting
uitstekende service, vriendelijke medewerker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja Koster 25-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker dicht bij

Service
alles na aankoop is fantastisch geregeld

Assortiment
alles voor in de keuken

Aanbeveling
gewoon goede service

Extra toelichting
kunnen andere winkels voorbeeld aan nemen,ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjo 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima services. We hadden een verkeerde maat besteld. Zonder problemen kon deze worden opgeruild.
De installatie van de vaatwasser ging vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Goutziers 25-09-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi assortiment

Service
Kundig personeel

Assortiment
Alle merken leverbaar

Aanbeveling
Uitstekende prijs en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin Erdmann 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon goed

Service
Geweldig geholpen

Assortiment
Heb alles kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hjm 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Je wordt goed geinformeerd over de levertijd van het product en bezorgtijd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Claassens 25-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, ruime keuze

Service
Goede voorlichting ondanks onervaren verkoper (van dit product). Deed erg zijn best en vroeg nader advies aan meer ervaren collega die uitstekend adviseerde

Aanbeveling
Zie beschrijving bij gemak, assortiment en service.

Extra toelichting
Wij hebben al meerdere aankopen bij deze onderneming gedaan. Altijd zijn wij goed geholpen met deskundig advies en waar nodig prima aftersales ondersteuning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renze 25-09-2015 In de winkel gekocht
Telefonisch in Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Verkoper wist precies wat ik nodig had

Service
Koelkast werd op afgesproken tijdstip afgeleverd

Assortiment
Prima prijs

Aanbeveling
Prima prijs en service

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kor 25-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
bestellen is wel eenvoudig maar de mogelijkheid om bij ontvangst van de bestelling te pinnen kon ik niet vinden, terwijl u daar wel mee adverteert.

Service
Er zou een mogelijkheid tot chatten gecreeerd kunnen worden zodat acute vragen direct beantwoord kunnen worden.

Assortiment
Het door mij bestelde artikel werd door u bij de fabrikant besteld dus zit niet in uw assortiment.

Aanbeveling
Prijstechnisch doet u het goed en over uw service ben ik tevreden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jacco 25-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker thuis achter de computer je apparaten uitzoekken

Service
kook plaat kwam stuk aan netjes vervangen voor nieuwe goede service aan huis

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
goed en niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

obressers 24-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
Type B geleverd als upgrade van de bestelde type A. Dit was geen upgrade maar fout in het systeem. Fout ruiterlijk erkend en netjes opgelost

Assortiment
Initieel geleverde model staat niet op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

evelien 24-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Even binnenlopen.. zelf rondkijken en Hulp vragen zo nodig..

Service
Goed geholpen zonder opdringerige verkopers.

Assortiment
Wat een keuze...

Aanbeveling
Prettige winkel, groot assortiment, fijne verkoopbegeleiding en keurig op tijd thuis afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews