Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Esther 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergoede service en ruime keus.

Service
Ik werd binnen 20 min. na de bestelling al gebeld voor het maken van een afspraak om het apparaat te plaatsen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ruime keus, scherpe prijzen en vlotte service.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig producten vinden per product groep, duidelijke productomschrijvingen zorgden ervoor dat wij enkel bij de Keukenloods gekeken hebben om onze inbouwapparatuur te kopen.

Service
Snelle respons op e-mailberichten, werkte erg goed. Ook met de leveringsdienst was het goed schakelen

Assortiment
Bijna alles was direct leverbaar, een enkel product diende wij bij definitieve bestelling aan te passen naar een iets nieuwer model, maar dat is het risico van niet perse 2015/16 modellen te willen aanschaffen

Aanbeveling
Prima winkel, zeer goede service, prijs scherp en levering conform afspraak. Niets op aan te merken!

Extra toelichting
Bedankt voor de prettige manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 24-11-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Gemoedelijke sfeer en goede tips van de verkoopster

Assortiment
Niet heel veel, maar precies wat we zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt rustig thuis je product uitzoeken op de zeer overzichtelijke site.Ook het bestellen van je producten spreekt voor zich.

Service
Wij hadden zelf een foutje gemaakt bij het bestellen,werden wij keurig over terug gebeld wat onze bedoeling was.Ook de levering was binnen 24 uur in de daarvoor afgesproken tijd.Ook het retour nemen van de kapotte apparaten was geen enkel probleem.Ook de chauffeurs waren erg correct in taal en antwoord.Het bedrag niet vooruit te hoeven betalen maar kontant of via pin vind ik erg plezierig.

Assortiment
De beide apparaten waar wij naar zochten hadden wij keuze genoeg om gegevens te vergelijken.Wat wij zochten hebben wij kunnen vinden.Ook de prijsstelling pakte voor ons het voordeligste uit.

Aanbeveling
Dit was voor ons de eerste keer dat wij dergelijke produkten via een webshop hebben gekocht.Dan is het wel een plezierige ervaring dat je met een bedrijf van doen hebt die alles nakomt wat ze beloven.

Extra toelichting
Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

privacy regels niet nodig voor dit product 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
vanuit thuis: tamelijk nieuw voor mij, maar makkelijk en snel. Doch mis ik een beetje de mogelijkheid om het object vooraf te zien: maar dat wordt wel ouderwets.

Service
uitgebreid, vriendelijk,vlot.

Aanbeveling
vakkundig personeel; vriendelijke en behulpzaam jongeman bij bezorging; snelle e-mails antwoorden met duidelijke bijlagen.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Visser 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een zeer gemakkelijke site om dingen te zoeken en te vinden👍

Service
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon top

Assortiment
Zeer groot assortiment met zeer veel op voorraad

Aanbeveling
Gewoon super kunnen andere winkels nog wat van leren 👍👏

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truussien franssen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewon thuis en overzichtelijk

Service
Julie bellen mij terug en beantwoorden mijn vragen

Assortiment
Veel keus in verschilende prijsklasse

Aanbeveling
Goede service goede levering ruime keus

Extra toelichting
Ik zal kennissen zeker jullie site aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob groot 23-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede eerlijke voorlichting

Assortiment
eerlijke voor lichting,en de goedkoopste

Aanbeveling
heel proversoneel geholpen in de winkel
ook de monteur goed en beleefd!!!

Extra toelichting
van binnen komst tot koop, de plaatsing alles 100 % goed ,ik kom terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bo 04-01-2017

Goed review, heel proversoneel ook!

Reageer

Spagnuolo 23-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze in keuken artikelen en goede service

Service
werd per email op de hoogte was wel zo prettig

Assortiment
er is keuze uit veel gerenommeerde keuken merken

Aanbeveling
dat vind ik het wel waard

Extra toelichting
ik de prijs te winnen kan ik nog meer keuken artikelen aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel den Tenter 23-11-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon meteen vinden wat ik zocht, ruime keuze en duidelijke info.
winkel dichtbij, overzichtelijk en ruim voorzien.

Service
winkel is goed bereikbaar, goed te parkeren, vriendelijk en beleefd personeel, en toch informeel. informatieverstrekking goed.

Aanbeveling
voldoet aan alle verwachtingen en meer. prijzen prima, personeel prima, afspraken prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rp schut 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen tijd in winkelen steken

Service
Tot op heden prima geholpen

Assortiment
Alle relevante merken en prijzen

Aanbeveling
Tevreden met de service snelle levering en bestelling

Extra toelichting
Heb een vraag neergelegd bij uw verkoop afdeling wacht nog op antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

boogers 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is gewoon goed ingedeeld.

Service
Wat beloofd wordt komt men ook na. Track& Trace is ook fijne service

Assortiment
Heel mooi product voor een super prijs

Aanbeveling
Was eerste keer, maar koop vanaf nu al mijn producten bij keukenloods

Extra toelichting
Ja de aflevering.. de bezorger was uiterst vriendelijk, netjes en behulpzaam. ook een 10 voor die persoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke site

Service
Onschuldig foutje keurig opgelost door de firma.
Ook snelle reactie en aftersales.

Assortiment
Goed en ruim, maar je kan helaas niet alles hebben.

Aanbeveling
Gewoon superservice, ben er echt blij mee.

Extra toelichting
Ik ben best sceptisch over online kopen maar dit ging zo goed en duidelijk dat ik toch een korte review schrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

omer 23-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en ruim voorraad.en goede service.

Service
Wij zijn goed geholpen.in de winkel als aan de telefoon

Assortiment
voldoende .bij niet aanwezigheid geholpen via computer

Aanbeveling
duidellijk en betaalbaar
.dus prijsbewust.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 22-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Verkeerde afzuigkap besteld, omruilen en een goede ervoor in de plaats. Heel goed geregeld.

Service
De verkeerde afzuigkap werd gehaald en de nieuwe bezorgd door de heer van de keukenloods zelf. Pluim

Aanbeveling
Voor het eerst iets besteld wat niet direkt goed ging, maar prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda Witlox 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk thuis achter de computer uit zoeken en dan bestellen.
Was ook goede en voldoende informatie op de site.

Service
Zondagavond bestel en maandag middag 15 uur thuis voor de deur

Assortiment
Voldoende producten om te kiezen

Aanbeveling
Gewoon goed! En niet te moeilijk

Extra toelichting
Duidelijke beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk via internet kiezen en bestellen, na telefonisch extra advies.

Service
Snel afspraak kunnen maken voor deskundige installatie

Assortiment
Oneindig vele keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Goede keuze

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentina 22-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuis bezorgd,

Service
bezorger was efficiënt en vriendelijk

Assortiment
Van de soort product die ik wou was er niet zoveel keuze

Aanbeveling
makkelijk, service en niet duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hanneke 21-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site zit goed in elkaar - eenvoudig producten op te zoeken.

Service
Prima service, wat je mag verwachten van een dergelijke winkel. Leveringsdatum kon eenvoudig en zonder problemen worden aangepast.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Overall prettige ervaring.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

peter 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Assortiment
wat ik wilde hebben was aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

w bouchier 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Wij hadden problemen met de oven van neff.keukenloods heeft ons altijd keurig een mail gestuurd met de stand van zaken.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prettige winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m blokker 21-11-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
opstelling van de winkel, keukens en prijs heel aantrekkelijk gericht naar de klant.

Service
prettig geholpen

Assortiment
goed

Aanbeveling
kwalitatief goed en prima prijzen

Extra toelichting
hopelijk tot ziens!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HJZ 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was makkelijk zoeken op de overzichtelijke website. Bestellen ging ook vlot.

Service
De helpdesk was goed bereikbaar, vakkundig en meedenkend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website geeft goede informatie over producten, leveringcondities en wijze van betaling.

Service
De gemaakte afspraken (bezorging e.d.) worden correct nagekomen, mede de berichtgeving m.b.t. bezorging.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
We hebben al een aantal malen producten via de keukenloods gekocht en zijn zeer tevreden over de geleverde producten en de daarbij behorende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel informatie op website beschikbaar. Duidelijk en makkelijk betalen.

Service
Op alle fronten ruim geinformeerd over het leveringsproces. Zelfs nog gebeld voor de aflevering

Assortiment
Zowel oude als nieuwere modellen van meerdere merken voorradig.

Aanbeveling
Goede prijs, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iemand 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel een vergelijking krijgen en daarmee verder gaan.

Service
Er werd meegedacht en de zaken waren makkelijk te regelen.

Extra toelichting
Online gekocht om vervangend apparaat te vinden. Niet in de winkel geweest noch online gekeken: puur op basis van telefonisch gesprek. Jammer genoeg bleek het aanrechtblad bij installatie verzakt te zijn waardoor de waterdichte afkitting ook stuk is geraakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na plaatsing bestelling direct gebeld voor afstemming aflevermoment koelkast. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-11-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website met duidelijke informatie, dat maakt het erg gemakkelijk om te kiezen en te bestellen

Service
na bestelling van siemens kookplaat met aanbieding van gratis pannenset, bleek later bij productregistratie op de siemens site dat je bij deze kookplaat geen gratis pannenset krijgt. na een telefoontje met keukenloods was deze teleurstelling vlot in orde gemaakt en krijgen we alsnog de pannenset toegestuurd. topservice!

Assortiment
ruime keus aan inbouwapparatuur, kranen en keukens

Aanbeveling
zeer goed geholpen door Kees vd Ploeg

Extra toelichting
zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 20-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
de mensen aan de telefoon van het centrale magazijn kunnen niet helpen met het reserveren van artikelen in een specifieke vestiging

Service
de vestiging Zaandam heeft goed geholpen met het verkrijgen van een artikel dat op de webpagina niet meer beschikbaar was

Assortiment
de kosten van downdraft afzuig systemen waren voorheen nog te overzien. De redelijk geprijsde varianten zijn nu niet meer leverbaar

Aanbeveling
jullie zijn niet de goedkoopste maar hebben wel een goede service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Reinier Hendriksen 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, snelle levering

Assortiment
Voldoende keus, eigenschappen van producten ruimschoots omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tobias Oosterhoff 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd voorzien van de modernste apparatuur,overzichtelijk en zeer service gericht.

Service
Er werd naar ons gebeld ,voor controle van de bestelling daaruit bleek dat onze bestelling verkeerd was , de bestelling werd gecorrigeerd in het goede artikel. Zeer goed.

Assortiment
De modernste apparatuur, maar ook artikelen ter vervanging van oudere apparatuur.

Aanbeveling
Lees voorgaande commentaren.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Harms 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Vriendelijk personeel duidelijke website

Service
Communicatie...niet altijd even duidelijk

Assortiment
Niet alle merken

Aanbeveling
Levertijd ...niet altijd bekend

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

S Jagtenberg 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig te vinden plus goede ondersteuning bij aanschaf

Service
Ik had een probleem met de tijdsaanduiding van onze boretti kookplaat, en daar had ik graag iets meer ondersteuning bij gehad.

Assortiment
Ik heb bij keukenloods snel gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Wat aanschaf betreft heb ik goede ondersteuning van de verkoopdienst gehad

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sandra 20-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service goede monteur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den Berk 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet besteld

Service
Medewerker zeer attent en deskundig

Assortiment
Zag er prima uit

Aanbeveling
Niet in winkel geweest alles via internet

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijnberg 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Er was iets fout gegaan met de bestelling die wij s avonds hadden gedaan. De volgende morgen gebeld en toch diezelfde dag nog bezorgd.

Assortiment
Grote keuze uit merken en modelen

Aanbeveling
Snelle bezorging goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke web pagina en makkelijk te bestellen.
Heb een afzuigkap besteld tegen ook nog eens een heel voordelige prijs.

Service
Bestelling is afgeleverd conform de afspraken en je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Top!

Assortiment
Gebaseerd op mijn bezoek aan de web shop een hele ruime keuze aan artikelen met ook nog eens voordelige prijzen.

Aanbeveling
Goede service en komen afspraken na, bestelling op tijd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending status via e-mail. Heel makkelijk en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 20-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via web of in de winkel gewoon TOP

Service
Alles goed geregeld en komen hun afspraken na!!

Assortiment
Wat hebben ze niet....

Aanbeveling
Alles klopt bij deze club!!!

Extra toelichting
Zou er niks aan veranderen gewoon zo doorgaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webpagina.
Telefonisch word iedere vraag netjes beantwoord.

Service
Snelle en goede afhandeling

Assortiment
Wat wij wilden hebben was allemaal op voorraad

Aanbeveling
Prima webwinkel die hun afspraken nakomen.
Met een snelle en vriendelijk verzorgde levering.

Extra toelichting
Keukenloods.nl voor iedereen een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dim 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
order verzenden en alles liep op rolletjes .

Service
levertijd voor beide producten was exact als aangegeven.

Assortiment
heb alles kunnen bestellen wat nodig was.
prijzen waren zeer aantrekkelijk

Aanbeveling
keuze goed.
assortiment goed.
levertijd als afgesproken.

Extra toelichting
alles was in orde w.b.t keuze,prijs en levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam van Pol 20-11-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijke internetsite. Maar omdat de winkel dichtbij is ben ik naar de winkel gereden en heb daar mijn aankoop definitief gemaakt.

Service
De verkoper liet ons diverse vaatwassers zien en gaf goede uitleg. Ook ging hij kijken wat voor ons de beste optie was.
De vaatwasser werd gratis thuisbezorgd.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Winkel is goed te bereiken. vriendelijk personeel en de zaak ziet er keurig verzorgd uit. Veel impressies van verschillende keukens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yosha 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Kieskeurig gemakkelijk te vinden

Service
De gewenste koelkast was niet op voorraad, maar ik werd uitstekend geïnformeerd over de verwachte levertijd

Aanbeveling
Goed en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 20-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik ben super tevreden, wij hebben wel 6 keer onze bezorging moeten verplaatsen. Door dat onze verbouwing helaas erg uit liep, maar dat was iedere keer geen probleem voor jullie.

Assortiment
Jullie hebben mooie producten te koop. En ook alles is te koop bij jullie en nog voor een mooie prijs

Aanbeveling
Wij zijn erg goed en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Ik vind het een aanrader keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schouten 20-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Jammer dat in de outlet de apparatuur (afzuigkappen) niet aangesloten zijn. Verder heel overzichtelijk assortiment.

Service
1e verkoper had geen kennis van zaken. Gelukkig hielp Tim vd Capellen ons daarna. Die gaf goede informatie!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Al eerder kookplaat gekocht. Heel tevreden en correcte aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten, en fijn dat de vragen en antwoorden van andere klanten bij producten staan.

Service
Goed telefonisch bereikbaar en snel geholpen

Assortiment
Uitgebreide keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanVliet 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging supersnel en eenvoudig, het maken van een afleverafspraak ging ook zeer gemakkelijk.

Service
Algeheel als prettig ervaren

Assortiment
Goede keuze beschikbaar en nog voordelig ook!

Aanbeveling
We hadden binnen een mum van tijd een nieuwe vaatwasser geinstalleerd en we zijn dolgelukkig dat het niet alleen snel maar ook zeer voordelig geregeld was!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 20-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vriendelijk en goede service

Service
Zoals gezegd goede service en vriendelijk personeel

Assortiment
Grote keuze en doordat het fysiek aanwezig is kun je makkelijk je keuze maken

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles om een goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van strien 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via de website

Assortiment
Ruime keus aan producten tegen een lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DFR 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige selectie op de website. Overzichtelijk en compleet

Service
Was een klepje gebroken en kreeg zonder gedoe meteen een nieuwe toegestuurd

Assortiment
Ruime keuze in koelkasten

Aanbeveling
gewoon goed en tegen een goede prijs. no nonsense

Extra toelichting
Zou ze zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk vanuit huis

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
snelle levering en alles was perfect

Extra toelichting
ik ben heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews