Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Evelien 25-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Was duidelijk op de site

Service
Toch nog enkele vragen en het duurde even voor wij via de mail een reactie kregen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ilse 25-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk personeel. Overal werd netjes en duidelijk antwoord op gegeven. Kennis voldoende! Wij voelden ons echt welkom! Top!

Service
Aangezien niet alle modellen op voorraad was, werden we uitgenodigd bij Atag/Pelgrim in Duiven. Het merk is ons bekend, dus hiervan geen gebruik gemaakt.
De inbouwmaten doorgenomen of de uitgekozen producten zouden passen.

Assortiment
Voor een ieder genoeg keus. Omdat de keuken niet toe was aan vervanging maar de apparatuur wel hebben wij hetzelfde merk weer gekocht. Makkelijker met aansluitpunten van met name afzuigkap en gaskookplaat.

Aanbeveling
Top winkel! Perfecte service!
Gewoon zelf binnen wandelen en ervaar het.

Extra toelichting
Prima service voor internet prijzen. Zelfs het montage team levert het werk super netjes af. Wij raden iedereen de Keukenloods aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruce 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Toegankelijk en overzichtelijk

Service
Personeel heel behulpzaam

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Extra toelichting
Door zelf af te halen konden wij zelf een lagere prijs krijgen dan de webshop. Wordt snel gereageerd op berichten. Een zeer goede eerste ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruijsten 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
om 23:00 uur besteld, de volgende werkte de vaatwasser

Service
netjes binnen afgeleverd

Assortiment
voldoende keuzemogelijkheden van vergelijkbare types

Aanbeveling
Prijs / kwaliteit is OK

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HJV 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
E en kontact over een package deal en klaar

Service
Zie gemak, ook model niet in assortiment.voor dezelfde prijs een duurder model

Aanbeveling
Lekker zaken doen!

Extra toelichting
Goede communicatie en informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wolfert 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website met veel keus

Service
via de mail werden we keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces.
op de dag van levering was de chauffeur keurig op tijd en bracht het artikel tot in de bijkeuken

Assortiment
veel keus van allerlei bekende merken

Aanbeveling
duidelijke website met veel keus op het gebied van allerlei keukenapparatuur.
levering tot tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloods 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke communicatie

Service
zeer vriendelijk en vlotte afhandeling

Assortiment
precies wat wij zochten bij vele andere niet te vinden

Aanbeveling
gemakkelijk te vinden en super vlot duidelijk in het programma en snel gevonden

Extra toelichting
ik heb een super ervaring met deze mensen op tijd gebeld wanneer de bestelling kon verwachten en later via de mail de datum en tijd door gemail maar ook nog eens gebeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van luttikhuizen 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg makkelijk via internet

Service
Ook de bezorging was keurig geregeld ik heb nog gebeld met het vervoerbedrijf en werd keurig te woord gestaan.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
alles was keurig geregeld. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeeuws meisje 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Vaatwasser werd tot in de keuken gebracht.

Assortiment
Iets meer keuze had fijn geweest, maar niet noodzakelijk

Aanbeveling
Opgegeven dat de vaatwasser de volgnde dag bezorgd zou worden. Uit de mail was in eerste instantie niet duidelijk wanneer we konden zien hoe laat de bezorger er ongeveer zou zijn. De ochtend van bezorging kregen we een mail met daarin een duidelijke tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie status updates van mijn bestelling

Service
Prima telefonische support

Assortiment
Mijn gewenst artikel aan een uitstekende prijs

Aanbeveling
Ik ben super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig om uw apparatuur te bestellen

Service
Service is uitstekend! Ik wou dat er meer bedrijven zo zijn!

Assortiment
Assortiment is perfect!

Aanbeveling
1 van de betere webwinkels die er zijn, kunnen de anderen een voorbeeld aan nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m joustra 25-04-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt via internet uitzoeken en in de winkel staat alles overzichtelijk opgesteld

Service
deskundig personeel, vriendelijk en geduldig

Assortiment
lijkt mij uitgebreid genoeg

Aanbeveling
voldoende keuze , goede prijs en bereikbaarheid .
vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michel blom 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles wat ik zocht was zo gevonden.

Service
ik heb eerst online me vragen gesteld en werden snel beantwoord.

Extra toelichting
ik werd snel te woord gestaan via de mail en de verkoper kwam ook nog met aanbevelingen, en dat zonder opdringerig te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Franke spoelbak en afdruipdeel Zwart 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy to contact and the telephone quickly answered

Service
Keukenloods team knows their products and offers relevant advice

Assortiment
exhaustive assortment of products with many not found elsewhere

Aanbeveling
i shop here first from now on

Extra toelichting
i give Keukenloods my highest recommendation

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smeg 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken

Service
kreeg een duurdere koelkast voor de zelfde prijs

Aanbeveling
zeer tevreden snelle service super snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjn 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was eenvoudig en duidelijk om de gewenste apparatuur te vinden en te bestellen.

Service
Mijn (beperkte) vragen werden snel beantwoord. De levering was snel.

Assortiment
Ik heb enkele keren eerder besteld, ook dit weer was de keuze ruim genoeg.

Aanbeveling
Compleet, goede service en de prijs is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werden vriendelijk te woord gestaan, uitleg en advies over aan te schaffen apparatuur was duidelijk en volledig

Service
Bereikbaarheid was prima, levertijd goed nagekomen

Assortiment
De door mij gewenste vlakschermkap is niet in de showroom aanwezig

Aanbeveling
Zie gemak en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Griep 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht, de site was erg overzichtelijk.

Service
De chauffeur had een verkeerd pakket bij mij afgeleverd,na melding hiervan is de volgende dag het correcte pakket bij mij afgeleverd,zonder problemen.

Assortiment
Veelkeus.

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande kan ik niet anders dan iedereen aanbevelen bij u te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afwashater 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eén telefoontje en alles kwam in orde

Service
Gewoon een prettig mens aan de telefoon, geen verkoopmaniertjes, geen neerbuigendheid, meedenkend en wel geduldig

Assortiment
Had eerst zelf op website gekeken, maar omdat ik garantie wilde dat hij de volgende dag geleverd zou worden, heb ik de klantenservice gebeld. Medewerker keek gelijk na, maar het gewenste apparaat was pas over 3 dagen leverbaar! Medewerker ging gelijk zoeken naar alternatief: zelfde merk, iets meer opties erop, adviesprijs iets duurder, maar ik kreeg hem voor de
zelfde prijs

Aanbeveling
Ik "moést" het apparaat de volgende dag hebben. Er werd verzekerd dat het in orde kwam en dat ik bericht zou krijgen om hoe laat ongeveer. En alles klopte

Extra toelichting
Het leek allemaal te mooi om waar te zijn. "Ze" zeggen dat het dan ook niet waar is, en je er niet in moet trappen. Maar ik had geen tijd meer om verder te kijken. Dus de gok gewaagd. En wat was ik blij toen ik de volgende avond na een huis vol visite niet zelf hoefde af te wassen! Keukenloods: heel hartelijk bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Veerman 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te bestellen , goed overzicht

Service
goed contact en goede service over de levering

Assortiment
wat ik zocht heb ik altijd kunnen vinden

Aanbeveling
ruime keuze en goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilbrandie 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk en de artikelen zijn snel te vinden

Service
vriendelijke verkoper, goede service

Aanbeveling
de artikelen die ik zocht waren binnen 1 week thuis geleverd

Extra toelichting
een verbetering voor de website zou kunnen zijn dat je de zoekopdracht kan verfijnen op klasse, bijv A+++

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had heel snel een offerte en nog geen week later een nieuwe vaatwasser in huis staan!

Service
Prima service, snel en accuraat!

Assortiment
Ik ben altijd nog goed geslaagd bij de Keukenoods

Aanbeveling
Ze hebben een uitgebreid assortiment en zijn goed betaaldbaar! En nogmaals top service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenloods 25-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
geen vrachtkosten en snelle levering

Assortiment
het assortiment is groot en toch overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie Evers 25-04-2016 In de winkel gekocht
Ulft
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kunt zelf eerst rustig rond kijken en vervolgens de vragen stellen.

Service
Het inbouwen van apparatuur gebeurt heel behoorlijk en netjes. Alles wordt na installatie keurig ingesteld. De ontstane rommel wordt netjes opgeruimd en afgevoerd.

Assortiment
De keuze is prima, daarnaast op de website alles wat je zoekt.

Aanbeveling
We zijn dik tevreden, hebben inmiddels alle keuken apparatuur vervangen met apparatuur van de keukenloods.

Extra toelichting
Communicatie en informatie is prima, je wordt netjes gebeld en gemaild voor het maken van een afsprak voor inbouw van apparatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a poelen 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle en overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
alle topmerken in assortiment

Aanbeveling
makkelijk, snel en niet teduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lizet 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel bestelling doorgeven

Service
Fornuis wordt in de keuken gezet

Assortiment
Keuze uit vele modellen

Aanbeveling
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De monteur wist helemaal alleen de zaken keurig te vervangen. De koelkast moest bovenop de vriezer.

Assortiment
Wij wilden liever een nog milieuvriendelijker afwasapparaat, maar die was niet leverbaar. Ze bestaan al wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DS 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb via de site besteld vond precies wat ik wilde vinden

Service
Ik ben via de Chat geholpen dit was absoluut een fijne manier van communiceren. Ik werd snel en duidelijk geholpen

Assortiment
Ruim assortiment waardoor ik goed heb kunnen vergelijken met veel verschillende producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Te Boekhorst 25-04-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed geholpen

Service
Alle afspraken nagekomen

Assortiment
Verhouding prijs/ kwaliteit is goed

Aanbeveling
Alles perfect verlopen

Extra toelichting
Reeds 2e keuken in Gaanderen gekocht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvonne 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle reactie op vragen. Pakketten zeer goed ingepakt.
Duidelijke handleiding.

Service
zie boven

Assortiment
duidelijk te zoeken. Groot aanbod

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen waren via de zoekfunctie zeer snel te vinden

Service
Niet alles bij onze nieuwe afzuigkap was in orde. Geen probleem. Binnen een paar dagen kregen we nieuwe onderdelen. Top-service!

Aanbeveling
Ik geef geen tienen, omdat alles dan perfect moet zijn.
Keukenloods.nl zat er wel dicht tegen aan. Complimenten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gh 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze en gemakkelijk filter voor merk, mogelijkheden e.d.

Service
Alles keurig netjes afgeleverd en op de afgespoten tijd.

Assortiment
Niet alle type's zijn te vinden.

Aanbeveling
Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoeken gemakkelijk door de perfecte indeling van de website.

Service
Bij bestellen direct een bevestigingsmail. Bij het afleveren vroegtijdig een mail met instrukties.
Perfect wat mij betreft.

Assortiment
Ja wat ik zocht hadden ze op voorraad dus wat mij betreft perfect.

Aanbeveling
Zeer duidelijke website en scherpe prijzen en bovenal een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 25-04-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, ook fysieke winkel voor nadere uitleg

Service
Snel geleverd en vlot ingebouwd

Assortiment
Assortiment ruim voldoende om goede keuze te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevrouw Freddy Vermeulen 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer vriendelijk personeel, dat de tijd voor je neemt en meedenkt met het samenstellen van de aankoop.

Assortiment
Veel assortiment, overzichtelijk neergezet, zodat je een goed beeld kunt vormen hoe de apparaten er uit zien in bv een keukenopstelling.

Aanbeveling
Goed assortiment, gemak, vriendelijk, geen opdringerig personeel, maar als je ze nodig hebt zijn ze er.

Extra toelichting
Ik heb al 3 x bij de Keukenloods keukeninventaris besteld en altijd naar tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima overzichtelijke website!
Bestelprocedure was duidelijk!

Service
Deskundig advies gekregen bij mijn vragen
Levertijd in goed overleg
Retourprocedure n.v.t.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.
Prijzen zijn zeker scherp te noemen.
Mooie korting op de website prijzen gekregen nadat ik een offerteaanvraag had gestuurd.

Aanbeveling
Deskundig personeel!
Scherpe prijzen!

Prima Winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoekfuncties en suggesties werken goed

Service
Netjes en op tijd bezorgd. Berichtjes houden je goed op de hoogte.

Assortiment
Prima assortiment voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan van de Bunt 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en uitgebreid

Service
Vooral de online communicatie is goed

Assortiment
Volgens mij is vrijwel alles mogelijk

Aanbeveling
Nette winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuku2506 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hadden bij een andere winkel via internet een offerte opgevraagd, maar uiteindelijk kon Keukenloods ons een nog betere prijs bieden. Inclusief bezorging tot in de woning :) Top!

Service
Onze bestelling werd keurig op tijd geleverd op het moment dat het ons uitkwam qua keukenplanning.
Het geleverde fornuis had lichte schade. Hier de dag na levering melding van gemaakt en foto's gemaild en binnen een paar dagen ontvingen we al bericht dat het fornuis omgeruild zou worden.

Assortiment
Voldoende keuze en als iets niet op de website staat dan doen ze voldoende moeite om het toch te leveren.

Aanbeveling
Een goede combinatie van gemak, service en een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Wederom prima service. Mochten we ooit weer gaan verhuizen of as onze apparatuur aan vervanging toe is dan gaan we zeker weer naar keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, producten zijn makkelijk te vinden

Service
Bestelling volgende dag geleverd, tot in huis, door een vriendelijke, behulpzame chauffeur!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Alles was gewoon goed en snel gevonden en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leandra beerendonk 25-04-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden! De website is heel overzichtelijk en de informatie is volledig

Service
Ik vind de service van keukenloods echt top! Adleberdatum op het laatste moment gewijzigd Ivm omstandigheden maar dit was geen probleem bij keukenloods! Vriendelijk geholpen en moeiteloos de leverdatum 2 weken opgeschoven. Daarnaast was ik er laatst voor een kraan en wilde er een die niet op voorraad was. De beste meneer heeft toen zelfs aangeboden het showmodel ter plekke te demonteren zodat ik die mee kon nemen. Onwijs hulpvaardig!

Assortiment
Er is niets wat ik zou kunnen bedenken wat ze bij keukenloods niet hebben.

Aanbeveling
Echt de laagste prijs! Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit je keuken ; keukenapparatuur kopen

Service
WE zochten inbouwapparatuur met brons dus niet met RVS, na een aantal keren mailen konden we de bestelling plaatsen dankzij advies van verkoper

Assortiment
veel keus, maar wat voor ons belangrijk was; apparatuur met brons en niet met RVS
dit was niet te leveren via plaatselijke witgoedzaak

Aanbeveling
prima uitleg, snelle reactie op mail, op tijd bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucas 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site was overzichtelijk, ik had meteen het juiste apparaat met de juiste specificaties en maten te pakken. Bestelling verliep vlot, duidelijke communicatie (ook over levering en installatie).

Service
Installatie-afspraak was in no time gemaakt, vriendelijke dame aan de telefoon. Hoefde geen klant- of bestelnummer door te geven, ze had meteen m'n bestelling te pakken en kwam met een voorstel voor een installatiedatum. De monteur was superaardig en heeft de vaatwasser keurig ingebouwd (wat nog niet meeviel in mijn keuken).

Assortiment
Keuze genoeg, vond snel een apparaat dat voldeed aan mijn wensen en paste binnen mijn budget.

Aanbeveling
Ik ben zelden aangenaam verrast door een webwinkel, zeker niet als er ook nog service moet worden geleverd (in dit geval: installatie). Maar dit was de uitzondering: van A tot Z een gestroomlijnd proces, goede communicatie, aardige mensen, topservice én een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toonzaal om de hoek. Groot assortiment waaruit gekozen kan worden.

Service
Goede begeleiding door de verkoopmedewerker. Wordt goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de status van de opdracht. Nette en snelle levering en plaatsing.

Assortiment
To much. Ik vind kiezen uit twee al moeilijk. Laat staan uit het geweldige aanbod bij Keukenloods. Ik werd goed aan de hand genomen door de verkoopmedewerker.

Aanbeveling
Zie hierboven. Kan ik nog anders?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
supersnelle levering, duidelijke communicatie, zeer vriendelijke chauffeur. Nette levering en oude machine weer meegenomen. Super!!

Assortiment
Ruime keuze in merken en modellen.

Aanbeveling
Onze volgende aankopen doen wij ook bij Keukenloods, kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Getipt via monteur. Dank voor de goede tip!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is prima doorzoekbaar

Service
snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FRONTZ 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk en fijn om de technische tekeningen gelijk te zien.

Service
Goede klantenservice, snelle antwoorden, gelijk even contact tussendoor met de leverancier. Contact met logistieke partner is net iets minder. Zijn iets minder flexibel.

Assortiment
Goed assortiment voor apparatuur. Soms gaan we nog voor kranen en spoelbakken naar een concurrent.

Extra toelichting
We bestellen regelmatig bij jullie voor onze klanten en zullen dat blijven doen zolang jullie blijven leveren zoals nu :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig je winkelmandje vullen. Als je vragen hebt kan je bellen en kijkt de medewerker mee in je mandje. ook op zondag.

Service
Goed en snel geholpen. Mooie alternatieven aangeboden.

Assortiment
Alles wat ik nodig had heb ik gevonden.

Aanbeveling
Eigenlijk weinig op aan te merken. Misschien wel een 10 waard... als de volgende bestelling ook zo verloopt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pielkenrood 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via website besteld

Service
Prima, nagekomen wat afgesproken was.

Assortiment
Was aanwezig wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

koper te Zeist 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en bestellen

Service
Goed en vakkundig geïnstalleerd

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews