Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15864 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M Podt 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zo geregeld

Service
Telefonische contact verliep uitermate prettig

Aanbeveling
100%, ik ben zeer te spreken over hun consept

Extra toelichting
Ik werd zowel telefonische en door de monteur vriendelijk te woord gestaan en het eindresultaat ben ik heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derko Drukker 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website helder. Ik zag alleen het hokje niet dat ik moest aanklikken voor leveren op eerstvolgende dag". Telefonisch contact daarover gehad: lange wachttijd en 2x uit de wachtrij gegooid, maar to-the-point geholpen.

Service
Lang moeten wachten op verbinding en tot twee keer toe nadat ik de eerstwachtende was werd de verbinding verbroken.
Levering prima. Binnen de vooraf gecommuniceerde tijd.

Assortiment
Niet heel erg goed bekeken. We wisten wel redelijk duidelijk wat we wilden.

Aanbeveling
Een no-nonsense winkel waar je prima terecht kunt als je

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jwmclout 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig van uit je luie stoel bestellen.

Service
zeer goed advies , en de afspraken goed na gekomen.

Aanbeveling
Alles was goed (de prijs het advies de afspraken) kortom TOP.

Extra toelichting
Alles was goed en viel precies op de goedew plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hilberts 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een meedenkende persoon achter de telefoon, 1 belletje was voldoende om de bestelling af te ronden

Service
Via SMS op de hoogte gehouden van de bestelling en het tijdstip van afhalen

Aanbeveling
Goede prijs en service als ook een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marijke jacobs 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
even laten voorlichten in Gaanderen en je weet wat je wilt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knegt 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoek mogelijkheden en makkelijk online te bestellen.

Service
Geen verzendinformatie ontvangen. Ik moest hierover zelf bellen.

Assortiment
Ruimte keuze

Extra toelichting
Mooi assortiment en makkelijk te bestellen. Ik hoop wel dat de communicatie over levering nog iets betrouwbaarder wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

welik 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de beste beoordelaar 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Service
alle afspraken nagekomen

Assortiment
goeie keuzes

Aanbeveling
in een woord, perfect !

als de nazorg bij evt problemen ook zo is kan het niet beter.

Extra toelichting
overzichtelijk, duidelijk, en men doet wat er beloofd wordt, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Meel44 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk per telefoon bestellen.

Service
Heb al meerdere machines bij keukenloods gekocht en de service was uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
luisteren goed naar wat je nodig hebt en prijstechnisch erg gunstig.

Extra toelichting
Heb al een aantal artikelen bij keukenloods gekocht en had een maal een probleem met Siemens apparatuur, wat Siemens zeer slecht oploste , Keukenloods gebeld en binnen 1 dag was alles opgelost. Beter kan je het niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire Vissers 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op je gemak vanuit thuis uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Het apparaat werd snel geleverd en geplaatst

Assortiment
Veel keus!!

Aanbeveling
Ik zal zeker deze winkel aan anderen aanbevelen vanwege bovenstaande motivaties

Extra toelichting
Het apparaat werd snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 2014 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle Website met handige productinformatie.

Service
Snelle levering (dag na bestelling) en gewoon betalen aan de deur met je pinpas.

Assortiment
Een van de drie webwinkels die het door mij gewenste model vaatwasser had. En de einige die direct kon leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden1971 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar komen beloftes na chauffeur vriendelijk en zet de buitenkeuken op de gewenste plek neer de buitenkeuken staat al bijna helemaal in elkaar

Service
zie bovengenoemde

Assortiment
geen idee

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jolanda Bierman 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel via jullie site online besteld en bevestiging van levering op opgegeven datum.

Service
Keurig afgeleverd op de aangegeven datum en opgegeven dagdeel dat per telefoon opvraagbaar is de dag zelf.

Assortiment
reume keuze in producten en merken, alleen bij keukenloods was de SMEG afzuigkap en gasfornuis beide leverbaar!!
Super!

Aanbeveling
Zeer tevreden, dus aan te bevelen bij vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

95 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke site waar je precies kan vinden wat je zoekt

Service
Toen ik belde voor inbouwkoelkast hielpen ze precies uit te zoeken wat in de inbouwkast zou passen. De koelkast die ik uitgezocht had had niet gepast

Assortiment
Ruim assortiment waarbij de goede merken goed aanwezig zijn

Aanbeveling
Uitermate tevreden over de gehele service en dat zou ik aan anderen doorgeven. Goede prijs kwaliteit verhouding zonder stress

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.f.hoenselaar 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
hoefde niet te betalen voor bezorging

Assortiment
ruime assortiment direct te zien in de winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pndenboer 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
perfect geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet GAM 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Correcte en vlotte levering

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen

Aanbeveling
goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

park55 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prima website. uitstekende service d.m.v. het online kunnen bekijken hoe het met de order staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JO SIMONS 28-08-2014 In de winkel gekocht
NEDERWEERT
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
WINKEL IN DE BUURT

Service
levertijd zeker voor een koelkast te lang

Assortiment
was goed

Aanbeveling
vriendelijk en vakkundig personeel

Extra toelichting
mijn koelkast zou over zeven dagen geleverd worden maar na een telefoontje was hij er al drie dagen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Van Bennekom 28-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Goed zichtbare foto's van de producten

Service
Snelle rreactie en goede begeleiding tijdens aankoop en plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InfoRSK 28-08-2014

Algemene score

6,8

Gemak
via internet gekeken en dacht wie heeft de voordelige aanbieding in de buurt, zo kom je onder andere bij jullie website...

Service
dat heb ik nog niet ondervonden....

Assortiment
goed

Aanbeveling
familie & goede vrienden....

Extra toelichting
goed, op dit moment...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Uiterdijk 27-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, duidelijke stappen en alles werkte.

Service
Snelle en accurate levering. Goede berichtgeving over tijdstip van bezorgen.

Assortiment
Ik heb niets gemist

Aanbeveling
Alles zoals gewenst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ubo Bilstra 27-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Naar de showroom gegaan en binnen een half uur drie apparaten uitgezocht. Begeleid door vaardige verkoper. Levering en betaalmoment waren zo flexibel als wat

Service
Aflevering is een paar keer aangepast. Aflevering bij aannemer kon ook. Betalen is gemakkelijk

Assortiment
Voldoende keuze uit afwasmachines en ovens. Gaskookplaat had minder keuze. wat we echt wilde hebben was enkele dagen voor we in de showroom waren aanwezig en opeens uit het assortiment.

Aanbeveling
Kan niet beter

Extra toelichting
Veel keus, goede prijs en optiaal flexibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nigella 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen gevonden wat ik zocht!

Service
snel en keurig geleverd!

Aanbeveling
kan niet beter en sneller!

Extra toelichting
wat ouder model afzuigkap toch nog voor een spotprijs gevonden...niet verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Mensink67 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op je gemak prijzen en kwaliteit vergelijken

Service
Snel bezorgd, heel fijn !

Assortiment
Ongelooflijk wat een assortiment, beter als dat je naar een ( doe het zelf ) winkel gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ballegooij 27-08-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Je hebt keuze genoeg. Via internet kun je kijken en ook nog naar de winkel.

Service
Wel goed, alleen de installatie van de kookplaat was wat lastig ivm de aansluiting op het gas.
Koppeling was moeilijk te maken. Daar had beter advies over gegeven moeten worden.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
vooral de keuzemogelijkheid zou ik aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MarkCB 27-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Levering was vertraagd. Wel goede updates gehad.

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Prima winkel met nette levering aan huis

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

m.r.steenbergen 26-08-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hadden op de site gekeken en zijn naar de winkel in Zaandam gegaan om te kijken en te bestellen. Was snel klaar

Service
Hadden thuis de keuze beperkt tot 3-5 modellen en in de winkel waren we snel klaar door goed advies.

Assortiment
Voor een vaatwasser is er keuze zat. Eigenlijk te veel.

Aanbeveling
Prettige zaak om wat te kopen en vooral je wordt goed geholpen.

Extra toelichting
Was prettig om wat te kopen. Vragen werden goed beantwoord. Hadden wel thuis al wat voorwerk gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Naam221059 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc en Marion Frankena 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super eenvoudige site, makkelijk kiezen en vergelijken

Service
kreeg meteen een mail met de bestelling en even later al bericht van de levertijd: echt net voor negen uur besteld en dezelfde dag nog geleverd: super!

Assortiment
genoeg keuze!

Aanbeveling
super service, goede prijs, hebben al vrienden naar deze site geloodst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel M 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Samen kijken naar een product en dan komen tot een goede prijs. Heel plezierig en goed geholpen.

Assortiment
Groot assortiment op internet, niet alles in de winkel. Zaandam groot en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan.

Aanbeveling
Groot assortiment, goed geholpen, voorraad aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne en anit 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uitzoeken bestellen en de volgende dag wordt het geleverd heel gemakkelijk

Service
De bezorger was vriendelijk en correct

Assortiment
Ruim heel ruim

Aanbeveling
Als dit in een gesprek komt dan vertel ik hoe tevreden wij zijn en dat het zo gemakkelijk is

Extra toelichting
goed goed meer kan ik er niet van zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ferdi-10 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is moeiteloos te vinden.

Service
perfecte service. Toch zou ik het fijn vinden als jullie als bedrijf, jullie personeel wat makkelijker kunnen ondersteunen met een soort tillift, zodat de mensen niet meer een koelkast handmatig hoeven te tillen uit de vrachtwagen en verslepen in een huis. Zo gaat uw personeel ook nog jaren mee :).

Aanbeveling
Bestellen via internet is snel en een perfect product is onze vaatwasser Hotpoint.

Extra toelichting
Alles is moeiteloos te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne3d 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
uitzoeken, bestellen, keuze van betalen is allemaal een klik en go!

Service
M.n. wijze van communicatie over afleveren bestelling is geweldig. Fijn dat je gebeld wordt om een afspraak te maken.

Assortiment
Eigenlijk alleen naar de quooker gekeken

Aanbeveling
We zijn een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André Verlaan 26-08-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
winkel ereg veel keus en prima geholpen

Service
snelle levering en binnen gebracht tot waar het moest komen

Assortiment
zo veel moeilijk om te kiezen

Extra toelichting
Prima op alle gebied

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quero 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via de website was eenvoudig, telefonische vragen zijn beleefd beantwoord.

Service
voelde me een belangrijke klant!

Assortiment
wist wat ik zocht, was op voorraad, de prijs was goed scherp.

Aanbeveling
het cijfer zegt genoeg, een 9

Extra toelichting
de klant is koning bij de keukenloods, dat is mijn motivatie voor mijn beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 193 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
heldere en gebruiksvriendelijke website met een ruime keus

Service
aflevering en installatie op afgesproken tijdstip en vakkundig

Assortiment
ruime keus, via de website keus gemaakt en voor nadere info naar de winkel geweest

Aanbeveling
om hiervoor vermelde redenen en een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Witjes 25-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goede website

Service
op tijd geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Duidelijke verhaal

Extra toelichting
Goede begeleiding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcello007 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, overzichtelijk.

Service
Supersnelle service, met zelfs telefoontje met verwachtte aankomsttijd.

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Goed bedrijf, kan ik iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 1965 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Savonds om een uur of 11 besteld en zoals beloofd de volgende dag al in huis. Dik in orde, behoefd geen verdere uitleg denk ik. Groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex helsloot 25-08-2014 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
er naar toe rijden en bestellen volgende dag inhuis

Assortiment
redelijk goed

Aanbeveling
goed geholpen en snel website zeer goed

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Arjan M 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na een telefoontje volgende dag al nieuwe vaatwasser thuis.

Service
Duidelijk antwoord op vragen. Snelle en goede levering

Assortiment
Voldoende keus om vervangende machine te vinden

Aanbeveling
Snelle goed levering en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcann 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
winkel is vlakbij(Alkmaar)

Service
service om het apparaat ophalen is goed. kreeg keurig een smsje dat de vaatwasser klaar stond. De verkoper vonden wij niet erg geintereseerd, kortaf en niet erg behulpzaam. Het is dat wij zelf geen zin hadden om andere winkels te bezoeken want anders waren we zo weer de deur uit gelopen.

Assortiment
ruime keus, alleen de vaatwasser die wij wilde stond niet in de showroom, dus alleen een plaatje op internet gezien

Aanbeveling
ruime keuze alleen de verkoper mag van ons een andere baan zoeken. Zit zelf ook in de verkoop en zo ga je niet met mensen om

Extra toelichting
Winkel ziet er goed uit , service vanuit het magazijn goed, scherpen prijzen maar de verkoper mag wel eens een cursus klantvriendelijkheid volgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joopsis 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Half uur van te voren bellen en een gemakkelijk telefonisch bereikbare helpdesk

Service
Alles ging probleemloos

Assortiment
Alles wat ik nodig heb op keukenapparatuur is aanwezig en meestal voor de laagste prijs

Extra toelichting
Goede ervaring, probleemloze bezorging, betalen aan de chauffeur en lage prijzen. Mijn tweede aankoop maar waarschijnlijk niet mijn laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anjaboth 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk toegankelijke site en snelle bestelwijze

Service
komen keurig hun afspraken op tijd na

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
echte aanrader; goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
makkelijk thuis winkelen en keurig thuis bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M_aarten79 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site werkt goed, heeft een logische indeling en bevat goede filters voor zoekcriteria.

Service
Zeer snel, persoonlijk contact. Aantrekkelijk kortingsaanbod in overleg mogelijk gebleken.

Assortiment
Bevatte alles dat ik zocht voor mijn keuken.

Aanbeveling
Een keurig totaalpakket met een service niveau op de webshop dat niet onderdoet voor een fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B van Norde 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt thuis ook na winkelsluitingstijden op je gemak uitzoeken wat je nodig hebt

Service
Je wordt binnen een dag al gebeld wanneer de levering plaats vind, wordt netjes afgeleverd in huis

Aanbeveling
Waar je goede en snelle service krijgt, is het de moeite waard im dat aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franc S 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, eenvoudig te selecteren, bestelling in enkele clicks te plaatsen

Service
Snachts beteld en dezelfde avond in huis !!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Klaver4 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker centraal

Service
Zeer prettige bediening met prima voorlichting

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Veen 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
De bestelde kraan was te laat leverbaar en werd zonder morren achter ons aan gestuurd naar Frankrijk op ons klus adres, geweldig!!

Assortiment
je kan niet alles hebben

Extra toelichting
eerder ook al een boetti fornuis besteld, helemaal goed. De kraan kon niet op tijd geleverd worden voor onze klusvakantie en werd doorgestuurd naar Frankrijk. Geweldige service, daar kun je wat mee. De email wisseling vooraf was duidelijk, eerlijk en men begreep waar het over ging. En dat zegt wat, dat je mail werkelijk gelezen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews