Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 17102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.W.M. Vervoort 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit thuis prima te regelen!
Geen gedoe om langs winkels te gaan!

Service
Snel, accuraat en vakkundig!

Assortiment
Zeer ruime keuzemogelijkheden!

Aanbeveling
Zie bovenstaande motiveringen!
Ik heb mijn buurman meteen uw adres gegeven, waarvan hij onmiddellijk gebruik heeft gemaakt.

Extra toelichting
Bovenstaande motiveringen lijken mij duidelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Fhijnbeen 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te bekijken en bestellen, of in de winkel/webstite, helemaal top..

Service
2x met service te maken gehad, zonder problemen alles perfect en snel opgelost..

Assortiment
Hoef ik niet te motiveren, ZE HEBBEN ALLES!!

Aanbeveling
Aanbevelen van Keukenloods doe ik vrij frequent wij hebben een mooie keuken en velen vragen:"waar heb je die vandaan" do I need to say more...

Extra toelichting
Ik ben helemaal 100% tevreden met Keukenloods, van eerste bezoek, tot aankoop, aankoop afhandeling en service, Monteur was super profesioneel en zeer kundig, nam ook alle tijd, niet het gevoel dat het werd afgeraffeld om snel naar huis te gaan...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim47 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen en betalen en snelle levering

Service
Bij vragen is er altijd iemand die je te woord kan staan

Assortiment
Wat je ook nodig bent ,bijna alles is te krijgen, en passend voor jou keuken

Aanbeveling
Goede webwinkel en service

Extra toelichting
Een goede en overzichtelijke webwinkel met snelle levering van je produkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ezande 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website. Ruime keuze en een eenvoudig bediening.

Service
Snelle afhandeling. Korting bij aankoop van meerdere apparaten.

Assortiment
Ruime keuze. Handig vergelijken mogelijk.

Aanbeveling
Voor ons de eerste keer dat we iets besteld hebben bij Keukenloods. Zeer goede ervaring. Aanrader dus.

Extra toelichting
Eerste ervaring met Keukenloods en gezegd moet worden dat we niet teleurgesteld zijn. Op website staat: neem contact op voor scherpe prijs en dat leverde een aardige korting op. Wasmachine en droger besteld. Nergens een vergelijkbare prijs gevonden. Prima afhandeling en levering. Oude apparaat probleemloos retour en nieuwe modellen keurig afgeleverd binnen op de begane grond. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leek2014 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niets prettiger om thuis de bestelling te doen

Service
kan niet beter. De bezorgen heeft het netjes binnenhuis gebracht

Assortiment
voor ons meer als voldoende

Aanbeveling
afhandeling bestelling perfect
aflevering idem

Extra toelichting
voor ons is herhaling prima alles wat hierboven staat vermeld door ondergetekende als zeer prettig ervaren en behandeling en afhandeling perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabel1971 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Door eigen fout verkeerde draairichting koelkastdeur gekozen, zonder problemen op het laatste nippertje omgewisseld.
Prijs direct gecorrigeerd nadat ik product elders goedkoper had gezien.

Extra toelichting
Zeer tevreden over kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janenhilde 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een beetje verwarring bij wat moet aangeklikt worden om via
bankoverschrijving te betalen, maar na één telefoon met de service direct verholpen.

Service
goede service en correcte levering volgens afspraak

Assortiment
aanbod ruim voldoende

Aanbeveling
scherpe prijzen en goede service.meer moet dit niet zijn

Extra toelichting
mooi aanbod en goede service . indien ik in de toekomst nog keukentoestellen nodig heb zal ik zeker deze site raadplegen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MariekeAalders 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere omschrijvingen. Geen apart account /log in nodig.

Service
Wordt snel geleverd.
Neergezet waar je het wil hebben.

Aanbeveling
Positieve ervaring en goede apparatuur geleverd. Gun ik een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdammer in Zuidoost 16-12-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door via internet alle producten te kunnen bekijken valt er een makkelijke keuze te maken.

Service
In de winkel snel geholpen met de beoogde bestelling. ook de verdere afwikkeling t.b.v. de aflevering efficiënt gedaan.

Assortiment
Ruime keuze in vele prijsklassen

Aanbeveling
Goed geholpen, makkelijke keuze via internet. Snelle afwikkeling, nette inbouw

Extra toelichting
Geen twijfel mogelijk gewoon een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tjeerd64 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
via internet

Service
gewoon normaal

Aanbeveling
laagste prijs , vlotte service

Extra toelichting
Zoals ik hierboven al heb gedaan

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Johann49 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede, overzichtelijke website. Producten redelijk eenvoudig te vinden.

Service
Vragen werden prima beantwoord en indien kennis niet direct paraat was, werd ter plekke het correcte antwoord opgezocht en gegeven.
Bezorging correct en geheel volgens afspraak.

Assortiment
Assortiment op de website is zeer groot en lang niet in elke winkel aanwezig.

Aanbeveling
Een Ongewoon prima winkel met een hoog service-level, groot assortiment en goed prijsniveau.

Extra toelichting
Winkel een aantal malen bezocht. Ontvangst was altijd zeer correct. Vragen werden goed beantwoord en er werden uitstekende adviezen gegeven. Assortiment groot en prijsniveau is goed. Handig: een bestelling is, door invoer ordernummer, on-line te "volgen". Aflevering is goed verzorgd Voor herhaling zeker vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wervershoof 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis uitzoeken via internet; betalen;ophalen

Service
je wordt prettig behandeld

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
verder zoeken is niet nodig en ik vind het zelf ook prettig om op een ervaring van iemand anders af te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FeliceA 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goed vindbaar op internet en ziet er aantrekkelijk uit!

Service
Volgende dag in huis! En de oude koelkast meegenomen heel fijn!

Assortiment
De koelkast die we graag wilden was niet op voorraad, advies van de medewerker was om een andere te nemen in de zelfde prijscategorie. Super goed advies! Ze denken heel snel met je mee!

Aanbeveling
Dit is een webshop met klasse! De site is heel duidelijk en ziet er niet alleen professioneel uit, maar vond de medewerkers ook professioneel.
Super snel gaat alles en vooral als je snel een koelkast nodig hebt.

Extra toelichting
KLASSE! Proffesionele verkopers, zeer klantvriendelijk! Heb meerdere verkopers aan de telefoon gehad, ivm opmeten maten. Ze nemen alle tijd en blijven heel vriendelijk. Ik ben erg onder de indruk van hun service en advies, super goeie koelkast geadviseerd! Mijn ouders zijn er erg blij mee! TOP ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consument F 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Site is duidelijk en werk gemakkelijk

Service
De communicatie met de helpdesk loopt niet erg soepel, en zou best wat vriendelijker mogen. Ook zou wat meer flexibiliteit niet misstaan

Assortiment
Ruime keuze voor redelijke prijzen

Aanbeveling
Ondanks het wat moeilijke contact zou ik hier zeker nog een bestelling plaatsen. De aanschaf prijs is daar zeker naar.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-12-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback.

Morgen hebben we ons wekelijks overleg met onze verkopers en we nemen uw punten zeker mee.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
Jeroen Langenberg
www.keukenloods.nl

Reageer

Sebass1980 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dag ervoor gebeld, een dag later ophalen filiaal te Weert.

Service
Medewerker hielp mij met het inladen van de vaatwasser.

Assortiment
Veel keus en goede prijs.

Aanbeveling
Mocht ik ooit een andere keuken of ander apparaat nodig hebben dan zal ik eerst hier kijken.

Extra toelichting
Gewoon goede service met vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van Hensbergen 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
binnen 24 uur had ik mijn favorite oven-magnetron in huis. Geen zorgen zonder te zitten !

Service
Vanaf de bestelling duidelijke mails over het verloop tot aankomst van het product.

Assortiment
voldoende keus en prijsvergelijkingen.

Aanbeveling
Al meerdere producten in huis van de keukenloods, nooit geen problemen gehad. Zeker een aanrader !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneman1955 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk via het world wide web.

Service
Gemaakte afspraken worden voor 100% nagekomen.

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Als ik tevreden ben, zal iemand anders dat ook zijn.

Extra toelichting
Dankzij keukenloods.nl ben ik weer een gelukkig mens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaar 1965 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld via computer en volgende dag 's middags in huis. Vanuit de bank de afwasmachine besteld. Vanuit bank op je gemak de revieuws van het product lezen.

Service
Afgesproken dag en tijdstip werd afwasmachine gebracht.

Assortiment
Veel keuze in afwasmachines qua merken en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JulietteS 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond besteld, maandagmiddag in huis

Service
Snelle levering

Assortiment
Duidelijke site, alle prijscategorien vertegenwoordigd.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, zoals vermeld was de levering boven verwachting snel. Aardige chauffeur ook. De afzuigkap hangt intussen en de beoordelingen die ik las komen overeen met mijn mening. Al met al een prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffrey 1969 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dicht in de buurt nooit lang werk binnen snel weer weg lekker hoor

Service
Wordt altijd snel geholpen De spullen worden ook snel geleverd en duidelijke advies

Assortiment
Hebben echt heel veel in deze winkel kan je je geluk niet op

Aanbeveling
Omdat ik al jaren bij jullie kom weet ik als geen ander dat het bij jullie niet goed koper kan dat is toch een van het belangrijkste dat je iemand mee kan geven en dan nog is het personeel dat er werkt is ook goud waard

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 1984 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen van uit je stoel en voldoende keuze.

Service
Goede service,alleen is het niet zo vandaag voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis. Ik heb ruim een week moeten wachten voordat de bestelling geleverd werd.

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke info.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daltoontjes 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt precies invoeren wat je op het oog hebt en dan komen alleen die producten naar voren, dus niet onnodig scrollen door alle producten.

Service
Geleverd in de toegezegde week, prima.

Assortiment
Heel veel keus!!

Aanbeveling
Zie bovenstaande motiveringen

Extra toelichting
Keukenloods.nl is een prima winkel, helder, makkelijk producten te vinden, goede omschrijvingen en goede levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EJong 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ook s'avonds bereikbaar, maar soms wel in de wacht.
Niet meer leverbaar product werd vervangen door nieuwer en duurder product (maar wel zonder overleg).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tommie Floyd 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie heldere side

Service
Bij vragen correct afgehandeld

Extra toelichting
Perfect concept en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas123 10-12-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk, website goed

Service
Info website klopte niet. Stond bij bel voor laagste prijs, maar dAt gold niet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

sjefke 1965 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker dicht bij

Service
goede service en uitleg

Assortiment
groot assortiment en keuze

Aanbeveling
van alles te verkrijgen en goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

otje12345 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klikken en klaar !

Service
Bestelde model niet leverbaar en als alternatief een luxer model gekregen!
Vlotte en goede aflevering met vriendelijk chauffeur.

Assortiment
Ruime keuze in soort apparaat wat je zoekt.

Aanbeveling
Makkelijk, goed en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uiterdijk 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen, vergelijken zoals het hoort

Service
Afleveren op tijd en compleet, beantwoorden van vragen per telefoon kon beter

Assortiment
Compleet

Aanbeveling
Correcte afhandeling van de bestellingen.

Extra toelichting
Alles op tijd en compleet geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

gerentanja 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime winkel, breed assortiment

Service
niet opdringerig, geven je de tijd om rustig rond te kijken

Assortiment
ruim assortiment, veel voorbeeldkeukens

Aanbeveling
ruim assortiment, kundig en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Een prettige manier om je te orieenteren op een nieuwe keuken, zonder opdringerige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmpje 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met voldoende informatie over het product

Service
Heel goed, na telefonisch contact met een medewerker een goede keuze kunnen maken.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service en correcte afhandeling wat betreft bezorgen

Extra toelichting
Een fijne site, maar ook als je belt over producten een goed advies en meteen vergelijkbare producte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly heijligers 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment, Snel, Communicatief, Stipt en toen een van de producten elders goedkoper bleek werd het verschil direct overgemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blankenham 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op tijd geleverd en geinformeerd over datum en tijdstip

Aanbeveling
Allen maar positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kastanje140 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed per auto te bereiken. Parkeren goed. toegankelijk gebouw. Overzichtelijke showroom.

Service
Zelf via website info bekeken. Vragen zijn beantwoord en een
goed aanvullend advies van verkooppersoneel

Assortiment
bijna alle bekende merken te zien in showroom. overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
aan te bevelen om bovenstaande aspecten en de gunstige prijzen.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jolice01 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een groot assortiment, ruime voorraad.

Service
Zeer prettig ontvangen, ruime keus, grote voorraad, uiterst geduldig geholpen, nuttige uitleg en snelle levering

Assortiment
Grote voorraad, ruime keus in diversiteit

Aanbeveling
Vanwege ruime keus, nette prijzen, grote voorraad en bovenal een prettige bediening

Extra toelichting
Zeer prettig ontvangen, nuttige advies gekregen, uiterst geduldig geholpen, vriendelijke prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lichaam 1969 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitzoeken op site is erg eenvoudig je heb realtime iemand op de chat die helpt,er kundig

Service
Binnen 2 werkdagen alles geleverd naar wens

Assortiment
Voor elk wat wils in elke prijsklasse en budget

Extra toelichting
Zeer Hulpvaardige en Kundig personeel die van wanten weet ...goed verpakt opgestuurd en zeer goed ontvangen en zeer snel Overal kan rustig deze zaak U aan bevelen ..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annetzwart 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht

Service
we hadden het product snel in huis

Assortiment
de prijs was keurig ivt andere sites

Aanbeveling
ik heb er graag zakengedaan dus iemand anders mag dit zeker ook uittesten

Extra toelichting
Ik heb snel, makkelijk en voordelig een nieuwe afzuigkap gekocht en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Therese36 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot aantal winkels, gratis parkeerplaatsen en ruime openingstijden

Service
Goede behandeling in de vorm van meedenken welk apparaat de juiste is vwb prijs/kwaliteit

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit/service staan hoog in het vaandel, dus een aanbeveling waard

Extra toelichting
Vriendelijke behandeling, koffie staat klaar en de verkoper checkt ook via internet of de prijs de juiste is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerko0805 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk met tel. Service

Service
Verkeerde bestelling werd snel en zonder mankeren aangepast.

Assortiment
Zeer breed en diep assortiment

Aanbeveling
Goede winkel, komt zijn afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterCor 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen webwinkel is duidelijk en eenvoudig

Service
Bezorging was op tijd en binnen bepaalde grenzen. Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Genoeg keuze mogelijkheden en duidelijke informatie over de producten

Aanbeveling
Gemak en service was van dien aard dat aanbeveling aan andere zonder problemen kan

Extra toelichting
Zeer tevreden over het geleverde product dat geheel aan de verwachtingen voldoet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feld 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
wat ik wilde hebben was in voorraad. ik kon het ophalen en nog geen uur later plaatsen

Service
er werd geluisterd naar wat je wilde hebben en er werd goed advies uitgebracht.
ze proberen je niets aan te smeren en zoeken naar de juiste oplossing.

Assortiment
voor wat ik wilde hebben was er volop keus en in voorraad

Aanbeveling
als je op de website kijkt zie je wat er allemaal te verkrijgen is

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Heijmans 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Wordt wat snel en veel gewisseld met apparatuur, vraag en uiteindelijk aangeboden

Service
Viel wat tegen als onderdeel bij levering wordt gemist, niet qua service (Rick van Veen) maar tijdsduur dat leverancier het opstuurt

Assortiment
Groot, alleen niet meer alles te bestellen, dat is jammer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ivendi 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Kan nog wel iets uitgebreider qua kookplaten.

Aanbeveling
Prima en snelle service, prijs/kwaliteit heel goed.

Extra toelichting
Tot nu toe 2 Zanussi ovens gekocht bij Keukenloods, geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia de Hen 10-12-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelproces was zeer eenvoudig. Website is duidelijk. Betaling gewoon aan de chauffeur. Geen bezorgkosten.

Service
Gewoon fantastisch. Wij hadden een Baumatic vaatwasser gekocht. Deze gaf een vreemde storing. We kregen een nieuwe Baumatic. Ook deze deed het niet. Afgesproken dat wij dan maar een Indesit zouden kopen en ondanks dat deze duurder was hoefden wij niets bij te betalen. Levertijd prima. Personeel kundig en zeer vriendelijk.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Vanwege de vriendelijkheid, professionaliteit, geweldige service zou ik de keukenloods aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Al met al een winkel waar ik in de toekomst zeker nog vaker zal kopen (indien nodig natuurlijk) Is ons prima bevallen. Zie bovenstaande beoordelingen, dit zijn zo veel redenen om klant te blijven bij de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarajevo 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuisbezorgd en oude retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 123 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede internet site, fijn om te bestellen.

Service
fijn om van tevoren te weten hoe laat de koerier komt.

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
prettige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons Geerts 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt goede informatie op de website over producten, service, betaling en bezorging, dit en ook de verfijnde zoekmogelijkheden maken een makkelijke en vertrouwde keuze van het voor jou optimale product mogelijk.

Service
Telefonisch contact was vriendelijk en informatief. De levering was op maat en volgens afspraak. Nazorg middels e-mails is een prima vangnet voor eventuele problemen.

Assortiment
Het assortiment is qua prijs, merk en design zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik heb na lang zoeken op diverse sites bij keukenloods gekocht, omdat de site vertrouwd overkomt en de zoekfuncties prettig zijn.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de betrouwbaarheid van de firma keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Hooijmaijers 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijk om van huis uit alles in te zien en te regelen.

Service
zeer goed begeleid via de telefoon om de juiste keuze te maken.

Assortiment
er is bijna alles te koop.

Aanbeveling
zeker doen, een zeer groot gemak en veel vergelijkingen.

Extra toelichting
zeker een negen, koop gemak voor alles in keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus04 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product moest kontant betaald worden, helaas was er geen wisselgeld waardoor ik € 10,- meer kwijt was.

Service
je krijgt netjes een email en sms bericht wanneer je bestelling bezorgd wordt.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arfo4713 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ovrrzivhtelikke website, makkelijk telefonisch bereikbaar op een normaal numme5

Service
Snel geleverd, keurig geplaatst, alles netjes opgeruimd en meegenomen, duidelijke uitleg

Assortiment
Voor iedereen wat te vinden en voor elke beurs

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
Betrouwbare webwinkel, ruime keuze, goede en snelle levering. Keurige klantenservice die ik op een normaal nummer kon bellen, dus geen duur 0900 nummer. Gedurende het hele proces ben ik keurig op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian van Kuijk 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht tussen de verschillende merken en typen
en goed met elkaar te vergelijken door de complete product info.

Service
even contact opgenomen met de verkoop om wat duidelijkheid te krijgen over het (prijs) verschil tussen 2 afwasmachines van siemens.
er zijn nog even wat extra gegevens opgezocht en het enige verschil was een programma halve belading en 4 decibel in geluid. prijsverschil EURO 150 dus werdt de iets luidere en goedkopere aangeraden en door mij gekozen. De volgende dag keurig op afgesproken tijd afgeleverd en nog samen met de chauffeur naar de verdieping getild. perfect.
ik kon hem dus dezelfde middag nog aansluiten.
Bedankt voor de goede service.

Aanbeveling
Gezien mijn revaring met de keukenloods ; waar zou ik iemand ergens anders heen kunnen sturen want behalve de service is de prijs ook gewoon scherp.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews