Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j bakker 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk zoeken naar wat voor produkt je wilt.gemakkelijk te bestellen met je eigen keuze van gelijk betalen of bij de bezorger.

Service
overal netjes een email bericht van .voor de bezorging werd ik gebeld om de dag af te spreken. op de bezorgdag zelf werd ik gebeld door de bezorger dat hij er was met 10 a 15 minuten.super netjes.het werd ook keurig bezorgd naar de plek waar het moest staan.

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
scheelt echt in prijs met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidewij 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles easy te vinden

Service
Duidelijke berichtgeving over levering

Assortiment
Groot assortiment, keus genoeg. Flinke aanbiedingen en daarna nog korting als je belt met de klantenserviceklantenservice.

Aanbeveling
Prima zaak, vriendelijk personeel en levering goed op afgesproken datum en tijd (ook in avonduren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online goede info en telefonisch goed bereikbaar

Service
Tot nu toe (na bestelling) zeer goede service telefonisch en zeer nette wijze om de aflevering te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dimitri Dumont 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed opgebouwde website met handige zoekcriteria/verfijningen

Service
aangekochte producten werden op het afgesproken tijdstip geleverd, ook in België. We kregen zelfs zonder enige meerkost een nieuwere versie van onze inbouw vriezer dan besteld wegens niet langer in voorraad.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
Je zou gek zijn mocht je keukenloods niet raadplegen!

Extra toelichting
doe zo verder, wij blijven een trouwe klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van de Weerd 04-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruim assortiment aan keuken en inbouwproducten.
Prettige bediening.

Service
Uitstekende service.Het door mij gewenste product was niet meer leverbaar. Ik kreeg een soortgelijk,duurder product alsnog voor de lagere prijs.

Assortiment
Ruim assortiment,mooie zaak.

Aanbeveling
Mooie zaak,ruim assortiment,goede service.En dus een tevreden klant!

Extra toelichting
Ook in het verleden al prettig zaken met Keukenloods gedaan.Daarom ook na vele jaren weer hier teruggekeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmaa 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk toegankelijk. Gelukkig is er een (goederen)lift voor kinderwagen en rolstoelen.

Service
Het personeel doet haar best om de klant tevreden te stellen

Assortiment
Bijna alles is uitgestald in de winkel. Dat is prettig.

Aanbeveling
We zijn heel goed geïnformeerd en geholpen in de winkel. Uiteindelijk qua apparatuur geslaagd.
De kleine uitdagingen die we onderweg tegenkwamen zijn uiteindelijk zeer adequaat opgepakt en opgelost.

Extra toelichting
Het winkelpersoneel is goed op de hoogte en ze houden wel degelijk de laagste prijsgarantie aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mirjam 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
na bestelling wordt middels email duidelijk aangeven hoe laat e.e.a. bezorgd wordt

Aanbeveling
Na telefonisch contact product voor een scherpere prijs gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ronkel 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
grote sortering , goede prijzen , makkelijke keuze en ......Top merken !!

Service
thuis bezorg opdracht , snel en eenvoudig .

Assortiment
Top merken

Aanbeveling
winkel en leden zijn goed benaderbaar .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je wordt niet opgejaagd zoals bij andere winkels

Service
Het personeel is eerlijk en niet opdringerig

Assortiment
Op orde en vooral de outlet is een pluspunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mags 04-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij mij moet alles snel en dat kan daar ook. Kon alle apparatuur meteen meenemen.

Service
Medewerkers nemen de tijd en denken oprecht met je mee

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Heb er eerder ook een keuken gekocht en was zo tevreden dat ik de tweede keer terug ben gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Osca 04-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Was soms onduidelijk waar wat stond (veel ovens was geen vb oven van)

Service
Service was goed als je erom vroeg, maar te weinig personeel in de winkel

Assortiment
zie gemak

Aanbeveling
zie vorige antwoorden

Extra toelichting
Enige reden om naar de winkel te gaan is om echt te zien/voelen hoe en product eruit ziet wat je online al hebt gekozen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en duidelijke website!

Service
Neemt gratis je oude apparatuur mee en veel producten kunnen de volgende dag geleverd worden

Assortiment
voldoende keuze uit producten tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Kan iedereen aanraden hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Schreiber 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen uit de "luie"stoel

Service
Goede en snelle levering en voldoende informatie gegeven.

Assortiment
Kan nog niet helemaal inschatten maar ik kon meteen vinden wat ik nodig had. Volgende keer ga ik eerst online via deze site zoeken.

Aanbeveling
Goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Lust 04-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bijna alle grote merken aanwezig met vrijwel alle modellen.

Service
Goed persoonlijk advies zonder opdringerige verkoper, maar een die luisterde.

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Alles goed uitgestald

Extra toelichting
Snelle levering, van een product wat niet in de winkel aanwezig was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pthomas76 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik mis een goede zoekfunctie. Het is bijna niet mogelijk om goed te filteren. Denk aan: vermogen, lengte, hoogte, diepte, aantal kookpitten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno 04-09-2015 In de winkel gekocht
Almere-Buiten

Algemene score

7,3

Service
Helaas kon ik niet met een creditcard betalen. Verder prima zaak met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Aardig en behulpzaam.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

FPG 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ondanks dat de website goed functioneert zijn er manieren om deze nog praktischer te laten werken. Kijk bijvoorbeeld naar de sites van coolblue. Als de site makelijker was geweest had ik de producten die ik wilde sneller kunnen vinden. Het bestel proces verliep super. Binnen 24 uur de spullen die ik wilden en met een korting op de totaalprijs. Aflevering ging ook vlot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madicke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fornuis besteld, dat bleek een te hoge aansluitwaarde te hebben voor ons huis. Het gemak waarmee we de klantenservice konden bereiken (en de vriendelijke service!) was fantastisch.

Service
Zoals hierboven gesteld moest ons fornuis geruild worden voor een fornuis met een lagere aansluitwaarde. Dit was geen probleem, we werden netjes behandeld, zonder moeilijke vragen kwam de week erna al de vrachtwagen om het fornuis te ruilen. Wat een service!

Assortiment
Ruime keuze!!! Je kunt je heel goed op alle assortimenten orienteren en iets kiezen dat bij je smaak en functie past.

Aanbeveling
Al met al; wat een fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isrie 03-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Chronologisch opgezet

Service
Mensen met kennis werkzaam

Assortiment
voldoende aanwezig

Extra toelichting
Duidelijk afspraak maken. Worden als mogelijk en misschien roepen achteraf irraties op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ans Glorie 03-09-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Keukenloods Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk opgesteld.

Service
Goed helpend personeel.

Assortiment
Bijna alles vindt je in het winkel assortiment.

Aanbeveling
Een grote en mooi opgestelde sortering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Mulder 02-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
vakkundige uitleg

Assortiment
meer dan genoeg

Aanbeveling
super afhandeling weer opnieuw
voor 5 jaar terug super geholpen met een nieuwe keuken en nu weer super geholpen met noodgedwongen aankoop van een nieuwe vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moniek 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne website, uitgebreide productinformatie en gemakkelijk producten met elkaar te vergelijken.

Service
Snelle levering, fijn om tijdsindicatie te weten ivm levering, ik stond vrij lang in de wacht toen ik belde voor leveringsdatum.

Assortiment
Veel merken, heel uitgebreid.

Aanbeveling
Alles snel en correct geleverd. Winkel goed bereikbaar via telefoon of mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een paar muisklikken en de bestelling is onderweg.

Service
Keurig gebeld voor de bezorging. Bezorger op tijd, vriendelijk en correct.

Assortiment
Als je hier niets kunt vinden, zoek je ws. iets dat niet bestaat.

Aanbeveling
Handiger kan niet. Keukenloods wekt vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
mails en telefonische vragen worden snel en duidelijk behandeld

Aanbeveling
veel keukze, goede prijs, goede service, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elma 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering. We hadden het product de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
De foto's kunnen wel wat duidelijker.(bv bij de koelkasten) om de binnenkant goed te kunnen zien. De vergrotingen moeten een groter beeld geven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harm 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kan goed zoeken

Service
vriendelijke verkoper aan de telefoon

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
ruime assortiment en lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Warnier 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo besteld, en zo in huis!

Extra toelichting
Keukenloods had scherpe prijzen ..... Geen extra kosten ... en zelfs de oude koelkast werd gratis meegenomen! Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krijn schouten 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed geholpen

Service
goede uitleg en perfect op tijd bezorgd

Assortiment
veel helaas weinig in de winkel wel op de site

Aanbeveling
goede mensen en hulpvaardig

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Adriaan 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke productpresentatie en goed te vinden producten

Service
Bij navraag over het product snel antwoord van klantenservice (telefoon)

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne Kievit 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker dichtbij ruime locatie

Aanbeveling
prettige behandeling er werd door de manager goed geadviseerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter de Boer 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DH Goezinne 01-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk opstelling van de apparaten

Service
goeie uitleg en bestelling volgens offerte geleverd

Assortiment
voor iedereen betaalbare prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jokli 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijne website, duidelijke communicatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Alle merken vele met hele korte levertijden

Aanbeveling
Snel, geen onnodige poespas enheldere accurate communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

femmi 01-09-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Denken mee

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettig geholpen en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Dolfsma 01-09-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettig om zowel fysiek als online te winkelen

Service
Deskundig en prettige verkopers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Timmermans 01-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
parkeren gemakkelijk

Service
via internetsite is alles gemakkelijk op te zoeken

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er ging iets mis met de betaling, anders was het een 10 geweest!

Service
Toen de betaling misging heb ik via de mail contact gezocht en daarop werd heel snel gereageerd.

Assortiment
Ruime keus, erg uitgebreid en voor elke portemonnee!

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goede kwaliteit vd producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenaers 01-09-2015 In de winkel gekocht
weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk in de winkel geplaatst, en bij vragen staan de medewerkers meteen voor je klaar

Service
de medewerkers taan meteen voor je klaar en geven deskundig advies op je vragen

Assortiment
nog nooit een groter assortiment in een winkel gezien.

Aanbeveling
zoals uit de voorgaande antwoorden blijkt kun je niet anders dan een 9 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariane 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de website is lekker duidelijk en alles is snel te vinden. niet lang zoeken en overzichtelijk

Service
de service was goed. ik werd al snel geïnformeerd dat mijn bestelling vertraging op liep. dat kan altijd en overal gebeuren. hier kunnen jullie niets aan doen.

Assortiment
veel keuze en de prijs is ook goed. logisch dat ik hier besteld heb. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam de wilde 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te vinden op internet

Service
alles heel netjes en snel geregeld en heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

Assortiment
kan er eigenlijk niet veel over oordelen daar wij special voor een 70 cm inductiekookplaat gingen en niet verder gekeken

Aanbeveling
zoals gezegd een geweldige service en de bezorging was stipt. heel goed op de hoogte gehouden ivm bezorgtijden. TOP

Extra toelichting
inmiddels al andere klanten gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edo Esveldt 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt via kieskeurig makkelijk op jullie site komen omdat al aangegeven is dat de keukenloods de goedkoopste is.

Service
Als er een probleem is kan ik jullie bellen.

Assortiment
Een grote verscheidenheid wat bij je past.

Aanbeveling
Het artikel wat ik besteld had had ik snel in huis.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aanraden te kijken op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schonekamp 01-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netjes en duidelijke opstelling.

Service
Werden netjes geholpen.

Assortiment
Veel, ruime keuze.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Alles was duidelijk, ook de bezorging was op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ap 01-09-2015 In de winkel gekocht
gaarnderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruim aanbod en van goedkoop tot duur en goed berijkbaar

Service
Zeer netjes geholpen.

Assortiment
prima

Aanbeveling
kom echt vaker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet Struijk 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mijn pc besteld, het vervolg is zeer correct verlopen. Exacte levermoment aangegeven en de besteller uit Hoorn was mooi op tijd in Ootmarsum (mooi stuk moeten rijden).
Kortom: afspraak correct nagekomen!

Service
Zie bovenstaand beoordeling. Mocht we in de toekomst van uw service gebruik moeten maken dan vertrouw ik volkomen.

Assortiment
Op uw website heeft een zeer assortiment geplaatst. Dus er is altijd wel een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Superlatieven zijn overbodig.
Gewoon goed!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinus weller 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
de levertijd was heel lang ik heb bijna een maand gewacht,toen mij terug laten bellen toen bleek dat het niet goed was gegaan met de de met lg en keukenloods, maar het netjes opgelost.ik snap er niets van,normaal gaat alles goed.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
je wordt terug gebeld als dat je wil.

Extra toelichting
alles is goed gegaan,geen klachten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne Marie 31-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De hulp bij het uitzoeken van de juiste keukenapparatuur was aangenaam en men neemt de tijd voor de juiste keuzes te maken.

Aanbeveling
Er worden ook andere opties via internet gezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patty 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Helder, overzichtelijk en makkelijke zoekmethodes

Service
Hele proces van bestellen tot levering ging volgens afspraak. Toen ik er niet helemaal uitkwam met het de-installeren van m'n oude inbouw vaatwasser heeft de helpdesk, die direct bereikbaar was, mij goed geholpen met tips.

Assortiment
Groot assortiment, prima omschrijving en apparatuur makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Beter dan dit kan het niet.

Extra toelichting
Extra plezierig: vanwege verkeersopstoppingen was de chauffeur, correcte jongeman, 15 minuten vertraagd en dit werd keurig half uur van te voren telefonisch gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Maes 31-08-2015 In de winkel gekocht
Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dichtbij in Nederweert!

Service
Alls volgens afspraak.

Assortiment
Jammer van de vaatwasser die een beweegbare deur moest hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is heel overzichtelijk, eenvoudig bestelproces en onder elk product vraag&antwoord.

Service
Op website en telefonisch deskundige antwoorden op vragen

Assortiment
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Deskundig, vlotte levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews