Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erwin 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
per pc of telefoon altijd goed bereikbaar en snel

Service
Zeer goed service en snel. We hadden onlangs een defect artikel en binnen een dag was het opgelost en vervangen, perfect !!

Assortiment
Geboeg keuze voor wat wij zoeken

Aanbeveling
Prijs, kwailiteit, service alles klopt

Extra toelichting
We zijn al 15 jaar klant en raden iedereen aan om bij inbouw.nl de producten te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke van dinteren 06-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Prima, altijd correcte afhandeling van reparatie tot een simpele vraag. Vriendelijke mensen.

Assortiment
Ruim en goede uitleg/beschrijving.
Staat het Artikel er niet bij,even vragen en dan kan het meestal bested worden.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle service en goede communicatie. En de prijs is prima!

Extra toelichting
Of je dicht bij woont of ver weg de kosten zijn te overzien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dlvanhalm 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede informatie over de aflevering

Assortiment
Bij aflevering betalen is prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilda 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site om iets op te zoeken en te bestellen

Service
Telefonisch goed bereikbaar en goede uitleg op mijn vragen. levertijd nagekomen

Assortiment
Groot assortiment waar ik naar zocht

Aanbeveling
ben naar tevredenheid geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ester 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanuit de luie stoel te bestellen.

Service
Veel info online, telefonisch ook goed bereikbaar en nette afhandeling.

Assortiment
Het is haast te veel, maar overzichtelijke website.

Aanbeveling
Prima afhandeling, ook plaatsing is netjes gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus maar ook goed advies via de chat!

Service
via chat en tel. goed te bereiken,
goede prijs!

Assortiment
zeer ruim in alle prijsklassen

Aanbeveling
perfecte goedkope winkel met goed advies en vriendelijk personeel

Extra toelichting
prijs via site, chat, en telefoon kan wisselen dus moet je alle drie bij langs om jezelf niet in de vingers te snijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis uitzoeken en via Internet bestellen

Service
Alles snel en correct verwerkt

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Wij zijn er echt tevreden mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henrike 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De foto's op de site zouden iets duidelijker/goed in te zoomen mogen.

Service
Mij werd telefonisch goed uitgelegd uit welke inbouwkoelkasten ik kon kiezen. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Alles werd keurig opgeruimd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

aad angevare 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Goede producten, een heel goeie service en leveren wat is afgesproken.

Extra toelichting
Klasse van de mensen van de keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
netjes aan de telefoon alles besproken

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
al aan vrienden aanbevolen

Extra toelichting
ga vooral zo door!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harm 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zonder moeite iets besteld en geleverd gekregen.

Service
binnen 24 uur geleverd en netjes bij de plek waar het moest zijn

Assortiment
kan iets breder in het b en c sigment

Aanbeveling
goeie wijn behoeft geen krans

Extra toelichting
Let op het apparaat wat jullie aan mij hebben verkocht past niet direct onder hoog geplaatste aanrechtladen. Het past wel maar de klep kan niet meer goed open bij een aanrecht op 950mm boven de vloer. Ik kwam hier pas achter toen het geheel al was ingebouwd!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tim Gielen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mobile versie van de online shop op telefoon,... kon iets gemakkelijker!

Service
Vlot overleg, nalevering van de oven ging vanzelf ! Bestelling werd opgesplitst om wille van een toestel dat bij de fabrikant niet voorradig was. Alles goed gelopen!

Aanbeveling
Mijn ervaring is zeer positief! Vlot, voordelig, ....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Steeman 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Klantvriendelijk en scherpe prijzen

Service
Verstand van zaken en bereid om al je vragen goed te beantwoorden

Assortiment
Alle duurdere types ook verkrijgbaar

Aanbeveling
Houd zich aan de afspraken

Extra toelichting
Zo doorgaan dan komen de klanten altijd terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere indeling, eenvoudig te bedienen

Service
Stipt volgens afspraak geleverd en gemonteerd

Assortiment
Zeer breed, uitvoerige informatie, zo nodig advies per chat
tegen prima prijzen

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Wienbeck 06-10-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en tevens snel

Service
service top
het geen ik besteld had stond niet in de loods.
ze hebben het zelf smiddags nog geleverd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
winkel en personeel zijn oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel zoekcriteria beschikbaar

Service
sneller dan verwacht en direct geïnformeerd over wijzigingen

Assortiment
Ik heb niets ontbrekends aangetroffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBoom 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijk.

Service
Netjes afgeleverd. Goed verpakt.

Assortiment
ruim en een aantrekkelijk prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig overzichtelijk

Service
Super dat er een bevestigingsmal kwam waarop ik kon zien waar mijn product was. En hij was er zelfs eerder dan verwacht.

Extra toelichting
Er prettig en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel loohuizen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen en laten brengen mee denken met andere goed koperen optie

Aanbeveling
Goed geholpen en bij ophalen goede uitleg product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

novy d691 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handige chatfunctie. Duidelijke site. Bestellingen naar België iets moeilijker af te ronden.

Service
Chatfunctie en opvolging bestelling prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Direct geholpen

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L Dane 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldige en overzichtelijke website.

Service
Bestelling keurig volgens planning geleverd.

Assortiment
Eerste bestelling voor mij maar gelet op en assortiment hoevig nergens anders meer te kijken.

Aanbeveling
Een 9,5 omdat tienen lastig zijn te halen en zo blijft er nog ruimte voor verbetering.

Extra toelichting
Nee, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
werd op tijd geleverd en goed verpakt

Aanbeveling
makkelijk vanuit de bank bestellen en netjes bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan van Blanken 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zowel via de site of door telefonisch contact verliep de bestelling soepel. En dus gemakkelijk.

Service
Keurig volgens afspraak werd het fornuis en de vriezer afgeleverd. Vriendelijke mannen brachten het bij de bestemde plaats.

Assortiment
Ruime keuze. Ik zoek echter een groen gekleurde koelkast van 150 cm hoog zonder vriesvak. Deze kan ik nog niet vinden. Als u een tip heeft houd ik mij aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 05-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering,prima service

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaanderen 05-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel geholpen en duidelijk.

Service
Gelijk actie bij binnenkomst en goed op de hoogte gehouden bij levering

Assortiment
Voldoende keus en gevonden wat ik wou hebben.

Aanbeveling
Prima winkel en alles wat je nodig hebt en prettig geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SK Merkus 05-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product niet gekocht via de web-site.

Service
Prettige verkopers die een extra stap deden om ons te helpen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan afzuigkappen zodat we een goede keuze konden maken

Extra toelichting
Prettige winkel. We kwamen met de gedachte een afzuigkap uit te kiezen en onder de arm mee te nemen, en dat lukte. Doel bereikt dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse van Vliet 05-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij hebben in de winkel de order geplaatst, kregen bericht toen het klaar was en werd bezorgd op een moment dat ons uitkwam, heel fijn.

Service
We werden goed geholpen in de winkel, heeft de tijd voor ons genomen.

Assortiment
Veel keuze! Wij wisten van te voren al een beetje wat we wilden, dat scheelde weer.

Aanbeveling
Zeker een 9, goede service, groot assortiment en goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

rhu 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, direct kunnen vinden wat ik zocht.

Service
Medewerker keukenloods hielp ons goed om de juiste leverdatum te krijgen.

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
goede, betrouwbare site. Via website goed en direct contact als er vragen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit huis rustig winkelen

Service
Vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Assortiment
niet alle merken en typen leverbaar

Extra toelichting
Het product wat ik kocht kon niet contant betaald worden bij aflevering terwijl dit wel vermeld werd bij het plaatsen van mijn bestelling. Het zou fijner zijn dat dit beter toegelicht werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudy 05-10-2015 In de winkel gekocht
XXL winkel Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Helder, veel info beschikbaar.

Service
Ik moest voor levering een paar keer nabellen. Toen bij winkel bleek dat product gereed was voor installatie, bleek de montage-afdeling niet dezelfde info te hebben. Al met al ruim 2 weken doorlooptijd, terwijl op website levertijd van 2-3 dagen staat. Dan verwacht dat alles binnen 1 week rond is. Montageploeg ter plekke overigens uitstekend!

Assortiment
Veel direct te zien, ook in XXL winkel.

Aanbeveling
Wanneer winkel en montage onderling beter afstemmen kan het een 9 worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PJH 05-10-2015 In de winkel gekocht
keukenloods Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk, krakende vloeren
Het ging om een vaatwasser.

Service
Prima advies dat leidde tot aankoop van een duurder en beter apparaat tegen gelijke kosten

Assortiment
beperkte sortering van vaatwassers

Aanbeveling
goede service en betaalbare prijzen voor een goed produkt

Extra toelichting
Landelijk gezien de laagste prijzen, tegen levering van A merken (Bosch vaatwasser)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Amber van Driel 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en aangeven wanneer te bezorgen

Service
Houd de klant netjes op de hoogte van bestelling

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ben zelf zeer tevreden dus makkelijk aanbevelen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles was goed te vinden

Service
super service na 2 dagen al in huis.

Aanbeveling
ik heb hem al bij de familie aanbevolen

Extra toelichting
Ga zo door en als ik weer wat nodig heb denk ik het eerste aan jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ de Boer 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk antwoord op je vragen via de site

Service
Indien het onverhoopt toch niet past wordt het kosteloos omgeruild, monteurs werken zeer netjes en laten ook alles weer netjes achter

Assortiment
Vrijwel alles te krijgen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede en snelle service en prima monteurs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces

Service
Gaven aan op de website dat er binnen 24 ur geleverd werd en dit maakten ze nog waar ook! Daarnaast keurig op tijd geleverd met een belletje 30 minuten voor levering

Assortiment
Gevarieerd aanbod van diverse merken

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, eerlijke prijs. Top geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J de Jong 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gekocht via de webwinkel , mooi makkelijk.
Achter de PC op m'n gemakkier alles uitgezocht..
Goede berichtgeving cq communicatie via E-mail

Service
Er werd een verkeerde oven afgeleverd , maar na een telefoontje over en weer werd twee dagen later de juiste oven afgeleverd.(zelfs een iets duurdere tegen de zelfde prijs.)

Assortiment
Zeer duidelijke assortiment , gemakkelijk op te zoeken.

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen, t.o.v. de adviesprijzen van de fabrikant.

Extra toelichting
Voor de eerste maal voor zo,n bedrag via internet gekocht. De offertes / opdrachtbevestiging keurig verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterse 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
we kregen een beschadigd product. Dit wordt wel opgelost, maar duurt naar mijn idee wel lang.We zijn weer 2 weken verder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Korp 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot aanbod en makkelijk te vergelijken

Service
Snelle levering en volledig volgens afspraak.
Helaas werkt de chat niet altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hijden 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg overzichtelijk

Service
superklantvriedelijk

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
kan en hoeft niet beter of anders....

Extra toelichting
nooit meer ergens anders....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rins 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te vinden, artikel makkelijk te bestellen

Service
Een onderdeel zat er niet bij en na een telefoontje werd het de volgende dag bezorgd!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen , vooral om de fantastische service

Extra toelichting
Artikel was hier het goedkoopst en de service was net zo goed of beter dan van bekende webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Loos 01-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Maakte gebruik van de " laagste prijs-garantie".
Produkt was elders ruim 100 euro goedkoper, Keukenloods nam deze prijs over.

Assortiment
Best veel keus

Aanbeveling
Toch de laagste-prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 01-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote winkel in Zaandam. Meest gangbare apparaten zijn aanwezig , dat is prettig

Service
superaardige jongens, heel behulpzaam! Lopen overal mee naar toe en zoeken alles voor je op.

Assortiment
Helaas kan niet alles in de winkel geplaatst worden. Verder prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rethans 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Even bellen, bestellen, direct middels mail factuur en status levering, afrekenen bij levering.

Service
snelheid, info over werkwijze is helder. Laagste prijs wordt direct geaccepteerd. Bezorgingsweg inzichtelijk en op tijd.

Aanbeveling
Alle genoemde motieven. Van prettige voorlichting bij de bestelling tot aflevering in/aan huis.

Extra toelichting
Ook prettig: het oude apparaat wordt meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Loots 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijke betaling

Service
Snel contact en goede uitleg over de gestelde vragen'.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Goede service. Bestelde machine was niet meer leverbaar maar kon nieuwer en duurder model voor dezelfde prijs hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toko adri 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk en overzichtelijke website

Service
Bij het product stond aangegeven dat er binnen 1 a 2 werkdagen geleverd kon worden. Door omstandigheden was dat niet haalbaar (weet eigenlijk niet waarom), maar dan nog was het binnen een week bij ons thuis.

Assortiment
Het assortiment is zeker divers, ik zocht een specifieke oven die bij jullie het goedkoopst was.

Aanbeveling
Het ging gemakkelijk en snel, niet alleen het zoeken en bestellen, maar ook het bezorgen. Fijne ervaring!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nick 01-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De selecti-e was overzichtelijk en de keuzeprocedure was makkelijk te doorlopen.

Service
De geconstateerde problemen met de vriezer zijn door een monteur slechts tijdelijk verholpen.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en geeft voldoende keuzemogelijkheden om een weloverwogen, definitieve keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Het assortiment is uitgebreid en alle contacten met het personeel waren heel positief. Oplossingsgericht en met een luisterend oor. Erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

van Peppen 01-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Je wordt er correct geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews