Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elisabeth87 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen ging eenvoudig en snel, hoefde niet teveel menu's en pagina's te doorlopen.

Service
Hoewel de wokring vrij snel bezorgd werd, was het wel langer dan aangegeven (2 werkdagen was beloofd).

Assortiment
Voor zo ver ik dat kan zien een ruim assortiment met ook mooie merken.

Aanbeveling
Ruim assortiment, eenvoudig dingen bestellen en snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert Wouts 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet

Service
Vlot afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

stefan callant 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online kon ik het volledige gamma bekijken. bijkomende informatie voor het aansluiten van mijn gas kooktoestel kreeg ik via de online verkoper (telefonisch). mijn keuze was op die manier direct gemaakt en duidelijk. hetgeen ik hebben wou

Service
goede online service gekregen. duidelijke en informatie. die mensen hebben kennis van zaken.

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
is een absolute aanrader. je vindt er zeker je keuze. snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Keukenloods is voor mij een absolute aanrader ! scherpste prijzen. heel goede online service (duidelijke en klare antwoorden, advies, voorstellen en oplossingen) gekregen. heel snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arfo4713 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en makkelijk contact te leggen

Service
snel en vakkundig

Aanbeveling
Mijn 2e bestelling bij Keukenloods binnen 2 maanden, ditmaal een combimagnetron. Eerst emailcontact daarna even gebeld, duidelijke informatie en een goede prijs, zeer snel geleverd en gemonteerd. Dit is een zaak waar je echt met een gerust hart kan kopen

Extra toelichting
Mijn 2e bestelling bij Keukenloods binnen 2 maanden, ditmaal een combimagnetron. Eerst emailcontact daarna even gebeld, duidelijke informatie en een goede prijs, zeer snel geleverd en gemonteerd. Dit is een zaak waar je echt met een gerust hart kan kopen. Het enig wat nu nog kapot kan gaan in mijn keuken is de vaatwasser, ik hoop dat hij het nog jaren doet maar gaat hij kapot dan komt hij bij Keukenloods.nl vandaab

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Faltas 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede webshop, met concurrerende prijzen. Telefonische dienstverlening viel me qua vriendelijkheid en duidelijke informatie niet mee. Er zat een langere wachttijd op mijn bestelling en daar werd ik vervolgens via de mail wel perfect van op de hoogte gehouden. Product in goede orde ontvangen en zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

molennieuw 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig op ieder gewenst tijdstip bestellen en kiezen

Service
levertijd in goed overleg 2 keer veranderd, geen punt

Assortiment
keuze genoeg voor mij

Aanbeveling
afhandeling van alles en prijs kwaliteit verhouding heel tevreden over

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

y. van meel 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen telefonisch, en snelheid levering

Service
goede service, snelle levering

Assortiment
veel keus, veel merken

Aanbeveling
goede snelle service, goede afhandeling.

Extra toelichting
goede service, meedenkend, snelle levering. Prijstechnisch ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mila 47 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanaf je luie stoel kan je wat bestelen

Service
het word binnen afgeleverd en het oude afpraat nemen ze mee wat een serves

Assortiment
voor ieder een prijs voor een apraat

Aanbeveling
een perfecte aanrader alles is in puntjes geregeld

Extra toelichting
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny thuis 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide, volledige productinformatie op de site

Service
Behalve digitale informatie ook aanvullende telefonische informatie te verkrijgen die extra aanvullend en adequaat is

Assortiment
Niet alle apparatuur voor de keuken is van alle merken te koop. Bijvoorbeeld koffiemachines maar van 3 firma's.

Aanbeveling
Goede correcte informatie en levering binnen de gestelde termijn en naar behoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hendrik de Keijser 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is makkelijk. Alleen aangeven op welke verdieping de bestelling moet worden bezorgd is vaag.

Service
Het telefonisch advies was zeer vriendelijk en duidelijk. De bezorging, door extern bedrijf, was professioneel. Bezorgers waren handig, snel en hadden respect voor de klant zijn spullen. Vriendelijke jongens!

Assortiment
Voldoende assortiment met zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Keukenloods is de goedkoopste. De service en kwaliteit heeft hier niet onder te lijden. Aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

prosit 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Tevreden over de aankoop en de manier van afhandeling. We waren gericht op zoek naar een apparaat en hebben verder niet naar het assortiment gekeken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Arnoud79 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website gezochte materialen makkelijk gevonden.

Service
Vaatwasser welke ik gekozen had niet meer leverbaar, waardoor ik een andere en zelfs betere geleverd kreeg.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede prijzen, ruime keuze en vooral een hele snelle levering.

Extra toelichting
Goede prijzen, goed op de hoogte gebracht via een mail, makkelijke betaling, ruime keuze en vooral een hele snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

goes71 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de maatvoering (tekeningen) van elk apparaat is als informatie bij het apparaat op internet aanwezig. Dikke+

Service
goede info over levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naampur 2980 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtige site.

Service
Via de helpdesk direct een antwoord op mijn vraag gekregen.

Assortiment
Na het uitzoeken van een vaatwasser een alternatief aangeboden gekregen die energie zuiger en goedkoper is.

Aanbeveling
Zeer zeker, assortiment is ruim voldoende, goede prijzen, snelle levering en je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Extra toelichting
assortiment is ruim voldoende, goede prijzen, snelle levering en je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2015 naam 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging prima

Service
geen opmerkingen, alles vlot

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lady1995 19-02-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website met relevante informatie over prijzen en installatiekosten alsmede over levertijden

Service
duidelijke afspraak vooraf met tijden die kloppen info via mail

Assortiment
het is voldoende en wat er niet is kan worden besteld maar er zijn zaken die nog beter zijn.de winkels zijn niet met een grote luxe uitstraling maar dat veracht je ook niet vanwege de prijsstelling

Aanbeveling
wi hebben een positieve ervaring.correct behandeld.alles uitgevoerd zoals afgesproken.

Extra toelichting
enigszins sceptisch waren we wel.werden keurig te woord gestaan.administratief klopte het ook.helemaal tevreden waren we toen de uitvoering perfect bleek.vooraf tijd afgesproken die bleek te kloppen.de installatie werd perfect uitgevoerd door enthousiast jong team.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R. Snel 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een paar belletje en hij stond voor de deur.

Service
Goed geholpen aan de telefoon. En de indicatie van bezorgtijd goed doorgekregen en nagekomen.

Assortiment
Precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Voor een koelkast, een mooie prijs, en complete verhaal was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René & Kasia 19-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik had al eens een vaatwasser gekocht en laten inbouwen bij de Keukenloods een paar jaar geleden en dat was goed bevallen dus toen ik een combimagnetron nodig had dacht ik meteen aan Keukenloods.De Combimagnetron was elders 34 Euro duurder maar heb keukenloods gevraagd om in de prijs mee te gaan, dat was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne H 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig via de website

Service
Vaatwasser paste niet in de nieuwe keuken, gratis een strip geleverd gekregen om hem alsnog wel te kunnen monteren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alana1979 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zag snel en duidelijk wat ik zocht en kon vergelijken

Service
eerst gebeld en kreeg dat bij duidelijke informatie en de volgende dag de levering binnen een kort tijdframe

Aanbeveling
ja als je duidelijk en snel je spullen wilt hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B&N 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke bestelsite, afhalen op locatie zonder problemen op zaterdag

Service
Snelle afhandeling, updates over bestelling, snelle respons op email

Assortiment
Ruime keuze in veel artikelen

Aanbeveling
Tevreden over assortiment, bestelling, afhandelig en prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

conny07 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik vind jullie service geweldig. Jullie zijn ook heel meedenkend en proberen niet het duurste te verkopen wat ik heel prettig vind. Verder ideaal dat je wat je gekocht hebt zo op kunt halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez Reijbroek 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
10 voor de heren van de montage. Verkeerde kleur geleverd. Binnen een dag werd goede kleur candy trio geplaatst. Met flesje wijn...Aardige monteurs die alles weer netjes achterlieten.

Duurde wel langer dan aangegeven voordat apparaat in voorraad was...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Collens 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het bestelling ging verrassend simpel en zo ook de betaling van het artikel. De bevestiging verliep snel.

Service
Levertijd snel en op schema.
Jammer dat voor artikelen naar de wadden extra betaald moet worden. Andere online leveranciers rekenenen geen extra kosten boven een vastgesteld bedrag.

Assortiment
Het grote assortiment zorgt voor voldoende keuze.
Prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Door de snelle afhandeling , grote keuze met betaalbare prijzen kan iemand anders ook zijn voordeel doen.

Extra toelichting
In het verleden en ook in het heden heb ik prettig gewinkeld bij de keukenloods.Prima service online maar ook persoonlijk goed geholpen door uw medewerkers..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

loco1981 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk en bij de producten wordt voldoende relevante informatie gegeven. Daarbij is het plaatsen van een bestelling eenvoudig en makkelijk in gebruikt

Service
Ik kan niet oordelen over de service bij contact met de winkel, maar de afhandeling van de bestelling was erg goed en vooral erg snel.

Assortiment
Ik heb me gericht op 1 specifiek product, dus ik heb me niet erg verdiept in het totale assortiment. Voor het specifieke product was er een voldoende ruim assortiment

Aanbeveling
De apparatuur heeft interessante prijzen en daarnaast is er een snelle en goede levering. Dit zet aan om opnieuw te bestellen of dit door te vertellen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nr 54 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlotte afhandeling

Service
snel geholpen

Assortiment
goed

Aanbeveling
snel en eerlijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam dijkman 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Meerdere vestigingen

Service
Nette afhandeling

Assortiment
Groot sortiment

Aanbeveling
Gewoon een fijne zaak

Extra toelichting
Gewoon een fijne zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van Gellekom 18-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed, we werden direct door een medewerker geholpen en bij levering van de goederen werden de oude goederen meegenomen

Assortiment
Ja, er was voldoende keuze en de prijs was wat wij verwacht hadden.

Aanbeveling
We werden goed geholpen door de medewerkers en de levering aan huis was perfect.

Extra toelichting
Volgens ons is alles perfect geregeld, dus wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patje petatje 18-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden.

Service
Maak je keuze makkelijk door goed advice en/of alternatief.

Assortiment
Genoeg keuze indien niet voorradig goed alternatief met zeer gunstige prijs.

Aanbeveling
Vriendelijke mensen die hun beloftes waarmaken en nakomen.

Extra toelichting
zie boven. Netjes (gratis) thuisgebracht en oude mee retour genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 03 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering makkelijke site, telefonisch contact ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ben kuster 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk online te vinden , en makkelijk en snel telefonisch bereikbaat

Service
snelle levering / montage, een snelle handeling bij een correctie die uitgevoerd diende te worden

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
goede ervaring, en niet duur.
wat wil je nog meer

Extra toelichting
een kookplaat binnen 5 dagen geleverd, en gemomteerd op een moment dat het mij uitkwam, ik ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peer vd B 18-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel met hulp van de winkel ,alles kunnen kiezen

Service
Alles supernetjes afgewerkt en op tijd geleverd, keurig verpakt en compleet

Assortiment
grote keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
Als iets goed bevalt is het meestal door mond -op- mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMT 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Achter de computer alle producten goed bekeken en via een duidelijk bestelformulier bestellen. Vlak voor afleveren met Ideal kunnen betalen.

Service
Kwam tot de conclusie dat ik op de af te leveren datum niet thuis zou zijn, gebeld werd prima te woord gestaan en de datum aangepast.

Assortiment
Uitgebreide keuze van afwasmachines.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Prima service, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonned36 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld de volgende bezorgd. En via email ontving ik hoe laat de levering was

Service
Goed en snel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze in vaatwassers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Hendriks 5 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
werd via de chat snel geholpen was alleen niet duidelijk dat e ook kan chatten via de site

Service
vrijwel op en top geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
omdat ik zeer tevreden ben over
mijn eerste bestelling

Extra toelichting
al met al zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2132 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken.

Service
Alles is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ruime keuze in wat we zochten.

Aanbeveling
Omdat de service goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimco1984 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen en betalen. Alleen jammer dat de prijzen op de website niet altijd kloppen (bel je dan krijg je vaak toch een aanbieding, dat moet je ook maar net weten)

Service
Goede service als je langskomt. Ook als je belt regelen ze veel. Alleen per mail worden je vragen niet altijd beantwoord.

Assortiment
veel keuze uit alle bekende merken en verschillende prijsklasses

Aanbeveling
keuze, prijs, service

Extra toelichting
Wij hebben een koelvriescombinatie en combimagnetron bij Keukenloods besteld. We werden goed geholpen in de showroom in Roosendaal. Ook telefonisch was er service. Het feit dat ze laagste prijs garantie geven, is ook erg fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

g.verwoerd 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, gemakelijk en een goede prijs

Service
Goed en duidelijk kan niet beter

Assortiment
voldoende voor een goede prijs

Extra toelichting
Goed advies voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam.sterrenburg 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld, snel en op de afgesproken tijd bezorgd.

Service
De bezorger was heel aardig en heeft de oven helemaal naar de keuken gesjouwd.

Aanbeveling
prima prijs-kwaliteit verhouding, goede service

Extra toelichting
Ik ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ED 51 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en doeltreffend

Assortiment
Uitstekende keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Zoals het cijfer weergeeft, zou ik U altijd aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DiBo1950 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online bestellen en gratis thuis laten bezoren.

Assortiment
Ruime keuze in mijn gewenste product.

Aanbeveling
Al reeds meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Goed product voor zeer scherpe prijs en perfecte snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CB59 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk en toegankelijk via internet.

Service
Gewoon bestellen en via telefonisch contact, wat erg toegankelijk was, was er geen twijfel meer

Assortiment
Wij begonnen met het bestellen van een combi-oven. De dag erna maar gauw een vaatwasser en een koelkast erbij besteld.

Aanbeveling
Ik werd al door vrienden enthousiast gemaakt. Ik doe nu hetzelfde bij iedereen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Zie motivatie en enthousiasme hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dichteres35 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik de winkel werd ik goed en deskundig geholpen; er werd door gevraagd naar de situatie thuis, zodat de juiste kookplaat werd geadviseerd.

Assortiment
Er was een gevarieerde keuzemogelijkheid, met scherpe aanbiedingen.

Extra toelichting
Keukenloods heeft gezorgd voor een goed product tegen een scherpe prijs. De plaatsing gebeurde binnen de afgesproken tijd en werd zeer correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rene van den Boom 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Concrete afspraken kunnen afmaken en nagekomen.

Service
Correct en op tijd afgeleverd.

Assortiment
ruime keuze.uitstekend opgesteld.

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan aan de uitgebreide kennissenkring

Extra toelichting
Bijzonder tevreden.Een schot in de roos dat we bij de Keukenlooks zijn uitgekomen en meer dan goede zaken hebben kunnen doen. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens van Heerbeek 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk, bestelling uitzoeken, opgeven en de rest komt dan vanzelf

Service
Idem. Je kunt prima je bestelling volgen, super gewoon!

Assortiment
Een gigantische collectie met prima technische onderbouwing

Aanbeveling
Een collectie die je in geen enkel ander zaak tegenkomt tegen bodemprijzen, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Z. 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werd goed en snel geleverd. Alles ging snel via telefoon en internet

Service
snelle service.

Aanbeveling
Het gaat snel. breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kapelle 16-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wij konden rustig rondkijken en vragen stellen over de produkten. Er werd ruimschoots voldoende tijd voor uitgetrokken.

Service
Duidelijkheid van de werking van de apparatuur, de verschillen, de kwaliteit en prijsvergelijkingen van de diverse apparaten.

Assortiment
Geweldig groot. Wij konden goed vergelijken en kiezen en dat geldt ook voor de prijzen.

Aanbeveling
goede wijn moet aangeprezen worden. In vergelijking met soortgelijke bedrijven is het prijsverschil behoorlijk groot. Keukenloods is veel goedkoper en toch dezelfde apparatuur.

Extra toelichting
wij zijn ruimschoots tevreden over alles wat we hier beleefd hebben. Zie ook de reacties hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansKoo 16-02-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website zijn alle specificaties te vinden. Bestellen is een fluitje van een cent!

Service
Het door mij bestelde model werd niet meer geleverd. Zonder probleem of meerkosten is een luxer model bezorgd.

Assortiment
Alle merken en gangbare typen zijn leverbaar.

Extra toelichting
Eenvoudig, snel, prima en vriendelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie de Keizer 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en lekker vanuit huis.

Service
Erg leuk dat je kan zien wie er aanwezig is en dat er 24 uur service is. Top!

Assortiment
voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
in ruime mate

Extra toelichting
Een on-line shop met een hele persoonlijke benadering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Hoegee 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk praten goede uitleg aan de telefoon

Service
netjes bezorgd oude machine meegenomen

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
snel bezorgd

Extra toelichting
scherpe prijs en snel bezorgd goed mail contact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews