Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Werkarchitecten 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Ook bij telefonisch contact wordt snel en goed gereageerd.
Gemakkelijk persoonlijke bereikbaarheid.

Assortiment
Alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
prettig zakendoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werken met artikelnummers terwijl je soms wil zoeken op naam vergeten model.

Service
Tel snel bereikbaar. Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RJ 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is heel makkelijk om de apparatuur te vergelijken

Service
Op vragen via de email wordt zeer snel en volledig geantwoord. Voor, tijdens en na de bestelling!

Assortiment
We hebben alle apparatuur die we wilden aanschaffen gevonden.

Aanbeveling
Goede, snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark van de Merbel 24-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je vragen hebt krijg je snel en duidelijk antwoord. Zo wordt het makkelijker om de juiste apparaten te kiezen.

Service
Er wordt kontakt opgenomen over de bezorg dag en tijd. Hun agenda is ook heel flexibel.

Assortiment
Er is een groot assortiment aan apparatuur, en de prijs kwaliteit verhoudingen zijn erg goed.

Aanbeveling
Gemotiveerd personeel, goede service, goed nakomen van gemaakte afspraken. prima.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, zal ik het zeker via keukenloods.nl bestellen. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura Bakker 24-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed te vinden.

Service
Goede uitleg, aardige en vriendelijke mannen!

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Netjes, niets op aan te merken eigenlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobmeijs 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Veel keus en een snelle levering, voor de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROOS Housing 24-11-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle afhandeling en service op maat

Service
service op maat

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
goed bereikbaar en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMast 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb mijn koelkast via de telefoon besteld en was binnen op het moment dat ik afgesproken had.

Service
We kwamen niet helemaal uit de beschrijving die bij de koelkast zat, na foto's naar Keukenloods te hebben gestuurd jammer genoeg nooit meer wat teruggehad....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Breunissen 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Eenvoudig vaatwasser ruilen ondanks dat deze al uitgepakt en zelfs al enkele keren gebruikt was!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Wijk 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Korte lijnen, duidelijke uitleg

Service
Tot binnen klopt wat je beloofd wordt!

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid, met gemotiveerde alternatieven!

Aanbeveling
Preiswert!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie duidelijke webshop

Service
Als het door u bestelde product niet op voorraad is bieden ze een alternatief voor de zelfde lage prijs

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Top service
Top kwaliteit
Goeie Prijs wat wil je nog meer

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke Lodewijks 24-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim opgezet en overzichtelijk

Service
artikel werd de volgende dag bezorgd, wij hadden een ongeluk met glasplaat van ovendeur, deze werd kosteloos vervangen.

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
ruime sortering en goed advies, lage prijzen

Extra toelichting
vriendelijk personeel, goed advies en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Na telefonisch contact op een fantastische manier geholpen. Super

Assortiment
De keuze is reuze. Bijna alles uit voorraad leverbaar

Extra toelichting
Een volgende keer, zeker weten weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernst 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makelijk en snelle servis

Service
perfekt en goede uitleg

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
goed en overzichtiglijk ook voor oudere

Extra toelichting
ben goed en perfeckt geholpen en een snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 24-11-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en informatief.
Goed bereikbaar

Service
Verkoopster luisterde naar de onze wensen en gaf a.d.h.v. adviezen met voor en tegens van de producten.

Assortiment
Ruime keuze, ook voor betaalbare oplossingen.

Aanbeveling
Wij waren in no time vriendelijk geïnformeerd en stonden 15 minuten later weer buiten met een goed gevoel over de aankopen. Naderhand ook door het inbouwteam direct benaderd en duidelijke afspraken die werden nagekomen.

Extra toelichting
Aankoop was bij filiaal in Almere.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

S van der Laar 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat moet ik hier nog aan toevoegen! Prima

Service
Tot nu toe goed maar ik wacht af daarom geen 10.
Bezorging punt van aandacht!

Assortiment
ruime keuze alles op voorraad

Aanbeveling
snel en ook telefonisch zeer goed bereikbaar

Extra toelichting
Bezorging is nog punt van aandacht. Het bleek bij Dutchnet onmogelijk om een goede tijd af te spreken en ik heb er dus een dag vrij voor moeten nemen. Verder prima aflevering maar hier zou meer flexibiliteit erg handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle levering,alles volgens afspraak

Extra toelichting
Had eerst zelf de verkeerde koelkast besteld. Heb gebeld ,was geen probleem tegen een kleine vergoeding werd hij netjes geruild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Vogelaars 24-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
hetgeen, dat wij zochten viel ons niet op. Het is dat een medewerker, die vrij snel ter plekke was, ons desgevraagd wees op precies datgene, waar wij naar op zoek waren. We waren juist al weer op weg naar de uitgang.

Service
Medewerker leek ons niet helemaal terzake kundig (Was ook nog heel jong. Dat is verzachtend m.b.t. tot deze opmerking). Op simpele vragen moest hij ter plekke het antwoord schuldig blijven en feed-back halen.

Assortiment
Niet uitvoerig het assortiment bekeken. Waren zeer gericht op pad. Vonden precies wat we nodig hadden tegen een zeer schappelijke prijs.

Aanbeveling
Ondanks enkele minpuntjes, waren er ook zeer positieve aspecten. Bijv. op vragen (via de website gesteld) kwam keurig een telefonisch antwoord en werd hulp in het vooruitzicht gesteld, mocht installatie door mijzelf niet lukken.

Extra toelichting
Bij 'n eerst volgend probleem, waarmee ik geconfronteerd wordt, inzake witgoed, koelkast of iets dergelijks, zal ik Keukenloods zeker bezoeken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

wesselink 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een klik is mijn bestelling geplaatst en ideal gemakkelijk afgerekend.

Service
Mocht je vragen hebben wordt er snel en netjes afgehandeld.

Assortiment
Lekker breed assortiment alles wat je zoekt kun je vinden.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keijzer 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk, het zoekmenu had makkelijker gekund

Service
De installateurs waren zeer correct en behulpzaam. Ze hebben kosten nog moeite bespaart de vaatwasser goed te plaatsen. Compliment voor de service aan deze 2 jongens!!

Assortiment
Breed assortiment, voor alle prijsklasses is er keuze.

Aanbeveling
Prima (web)winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mw Hopman 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Smorgens besteld, om 15.00 dezelfde dag, al geleverd.

Assortiment
De prijs kwam overeen met de adviesprijs en prijzen van anderen.

Aanbeveling
Snel te vinden online, snelle correcte levering en geen buitensporige prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantalle 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal om vanuit je luie stoel te shoppen.

Service
De levertijd van de materialen is altijd stipt en met veel zorg bij ons thuis gebracht. Bij telefonische afhandeling prima geholpen.

Assortiment
Alles, maar dan ook alles van keukenapparatuur is verkrijgbaar.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Langelaar 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor het product wisten wij het typenummer al en die was eenvoudig terug te vinden op de site via de zoekfunctie. Top!

Service
Bestelling ging zoals beloofd werd op de site. Ook een duidelijke mail ontvangen met levertijstip en de extra opmerking was goed opgenomen in het proces

Assortiment
Voor wat ik zocht de ideale winkel

Aanbeveling
Deze winkel kan ik prima aanbevelen in mijn netwerk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D van Seijen 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Moest even zoeken maar het produkt wel gevonden

Service
Na bestelling via internet volgende dag de bestelling al thuis

Assortiment
Ruime keus in artikelen

Aanbeveling
Prima overzichtelijke website

Extra toelichting
Kon precies zien waar het pakket was via een tracksysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 24-11-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet alle merken en prijzen te vergelijken.

Assortiment
Vele merken en prijsklassen

Aanbeveling
Prima uitleg over apparatuur prijs en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annejan Til 24-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en vriendelijk personeel

Service
Direct geregeld,zonder verdere vragen

Assortiment
Ruime keus en veel prijsklassen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kitty 24-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
erg overzichtelijk

Service
goede uitleg

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
Goede service zowel in de winkel als de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharona 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
super service ook aan de telefoon!

Extra toelichting
Service perfect en de beste prijs op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van Kuik 24-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden vriendelijk geholpen in de winkel in Zaandam.
Goede uitleg

Service
Geen problemen ondervonden
Product werd in goede afgeleverd.
Oude product werd gelijk weer afgevoerd.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zie andere motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sachs 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
tevreden

Assortiment
ruim

Aanbeveling
ruime keuze en goed geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick van Wetten 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webside;aanvullend helder advies en - last but not least - een vriendelijke beantwoording van onze vragen.

Service
De levering en installatie werd vakkundig uitgevoerd en afgesloten met een duidelijke instructie.
Ook hier weer een correcte en vriendelijke technikus

Assortiment
Kostte geen moeite om meerdere apparaten naast elkaar te zetten ter vergelijking

Aanbeveling
Alleen maar lof voor alle betrokken afdelingen en personeel.
"Ik zou toch wel gek zijn" om niet nog eens terug te komen bij de kekenloods.
Proficiat!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

La heij 24-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles staat ruim opgesteld

Service
Direct staan medewerkers voor je klaar om je te adviseren zo nodig

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den broek 24-11-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,2

Gemak
goed geholpen

Service
geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
verschillende apparaten gekocht

Aanbeveling
goed assortiment

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mevrouw Bakker 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden en per telefoon besteld.

Service
Snel geleverd en fijn dat de oude koelkast meteen werd meegenomen. Minpuntje was dat ik geen aflevertijdstip kon afspreken.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Al met al een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is makkelijk en overzichtelijk!

Service
Geweldige service. Snelle levering en goed georganiseerd. Na een mail een belletje gepleegd naar de bezorg centrale. Kon zelf de dag bepalen. Koelkast werd keurig binnen gezet.

Assortiment
Genoeg om te kiezen. Voor ieder buget

Aanbeveling
Volgende keer wanneer ik witgoed of iets dergelijks nodig heb koop ik het weer bij keukenloods

Extra toelichting
Iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Rijn 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Bij vragen duidelijk en kort antwoord. Levering conform afspraken.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van voorraad, levering en factuur.

Assortiment
Voor ons voldoende. Voldoende verschillende Prijs en kwaliteit aangeboden.

Aanbeveling
Tevreden klant. Beveelt graag bij familie en kennissen deze winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je komt via dr zoekfunctie snel waar je wilt wezen.

Service
Ik belde over een vraag en er werd snel en direct opgenomen. Ook had die persoon meteen de informatie die ik vroeg.

Assortiment
Van dr machine die ik wilde kopen is het assortiment duidelijk en zijn er ook accessoires te koop

Extra toelichting
Fijn gewinkeld en snel geleverd. Dat is het belangrijkst. Ik zal zeker nog een keer komen winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varol 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanbod is zeer ruim,

Service
Er werd bezorg op de dagen dat ik de producten wilde hebben!

Assortiment
Genoeg keus na telefonish contact zeer goed geholpen.

Aanbeveling
Zeer goed een aanrader, goede leverservice en goed geinformeerd over mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groene 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk op de website.

Service
Op de afgesproken tijd geleverd en de oude vaatwasser kosteloos meegenomen

Assortiment
Voor een ieder wat wils

Aanbeveling
Ook telefonisch prettig en met vakkundig advies geholpen, toppie

Extra toelichting
Niets aan toe te voegen. alles was keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Sebel 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke website

Service
Vriendelijk en behulpzaam. Vaatwasser zelfs opgewaarderd omdat onze keus niet voorradig was. Super service!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Extra toelichting
Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel de Graaf 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel gemak, online besteld & snel geleverd met dank aan Marco

Service
snel & precies

Assortiment
veel & goed

Aanbeveling
Een 9 dat verdient deze winkel alsmede de verkoper Marco

Extra toelichting
Goed, snel & groot assortiment Natuurlijk zou ik graag het aankoopbedrag terug willen winnen:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 24-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,0

Gemak
werd meteen geholpen bij binnenkomst

Service
service was zoals ik had gehoopt/verwacht

Assortiment
in de prijscategorie die ik voor ogen had was niet veel keus, maar dat klopt redelijk met het beeld op internet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Esther 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergoede service en ruime keus.

Service
Ik werd binnen 20 min. na de bestelling al gebeld voor het maken van een afspraak om het apparaat te plaatsen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ruime keus, scherpe prijzen en vlotte service.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig producten vinden per product groep, duidelijke productomschrijvingen zorgden ervoor dat wij enkel bij de Keukenloods gekeken hebben om onze inbouwapparatuur te kopen.

Service
Snelle respons op e-mailberichten, werkte erg goed. Ook met de leveringsdienst was het goed schakelen

Assortiment
Bijna alles was direct leverbaar, een enkel product diende wij bij definitieve bestelling aan te passen naar een iets nieuwer model, maar dat is het risico van niet perse 2015/16 modellen te willen aanschaffen

Aanbeveling
Prima winkel, zeer goede service, prijs scherp en levering conform afspraak. Niets op aan te merken!

Extra toelichting
Bedankt voor de prettige manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 24-11-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Gemoedelijke sfeer en goede tips van de verkoopster

Assortiment
Niet heel veel, maar precies wat we zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt rustig thuis je product uitzoeken op de zeer overzichtelijke site.Ook het bestellen van je producten spreekt voor zich.

Service
Wij hadden zelf een foutje gemaakt bij het bestellen,werden wij keurig over terug gebeld wat onze bedoeling was.Ook de levering was binnen 24 uur in de daarvoor afgesproken tijd.Ook het retour nemen van de kapotte apparaten was geen enkel probleem.Ook de chauffeurs waren erg correct in taal en antwoord.Het bedrag niet vooruit te hoeven betalen maar kontant of via pin vind ik erg plezierig.

Assortiment
De beide apparaten waar wij naar zochten hadden wij keuze genoeg om gegevens te vergelijken.Wat wij zochten hebben wij kunnen vinden.Ook de prijsstelling pakte voor ons het voordeligste uit.

Aanbeveling
Dit was voor ons de eerste keer dat wij dergelijke produkten via een webshop hebben gekocht.Dan is het wel een plezierige ervaring dat je met een bedrijf van doen hebt die alles nakomt wat ze beloven.

Extra toelichting
Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

privacy regels niet nodig voor dit product 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
vanuit thuis: tamelijk nieuw voor mij, maar makkelijk en snel. Doch mis ik een beetje de mogelijkheid om het object vooraf te zien: maar dat wordt wel ouderwets.

Service
uitgebreid, vriendelijk,vlot.

Aanbeveling
vakkundig personeel; vriendelijke en behulpzaam jongeman bij bezorging; snelle e-mails antwoorden met duidelijke bijlagen.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Visser 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een zeer gemakkelijke site om dingen te zoeken en te vinden👍

Service
Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon top

Assortiment
Zeer groot assortiment met zeer veel op voorraad

Aanbeveling
Gewoon super kunnen andere winkels nog wat van leren 👍👏

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truussien franssen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewon thuis en overzichtelijk

Service
Julie bellen mij terug en beantwoorden mijn vragen

Assortiment
Veel keus in verschilende prijsklasse

Aanbeveling
Goede service goede levering ruime keus

Extra toelichting
Ik zal kennissen zeker jullie site aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob groot 23-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede eerlijke voorlichting

Assortiment
eerlijke voor lichting,en de goedkoopste

Aanbeveling
heel proversoneel geholpen in de winkel
ook de monteur goed en beleefd!!!

Extra toelichting
van binnen komst tot koop, de plaatsing alles 100 % goed ,ik kom terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bo 04-01-2017

Goed review, heel proversoneel ook!

Reageer

Toon meer reviews