Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17343 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2261 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joop uit heerhugowaard 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk op internet te vinden, eenvoudige zoekfunctie voor apparatuur, snelle responsen op de site keuzes.
Wort als een van de eersten gemeld op google zoekacties

Service
Vooral de hulp bij het in de auto plaatsen bij het afhaaladres komt goed service gericht over.

Assortiment
tsja wat moet je hier over zegen, de beoordeling zegt genoeg.

Aanbeveling
Zie onze beoordeling van de eerdere vragen.

Extra toelichting
Het gemak, de duidelijkheid en snelheid, van de site maar ook van de bestelafhandeling, de keuzemogelijkheid voor : gratis bezorgen of afhalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

harlin 25-01-2015 In de winkel gekocht
Hoorn/Zwaag

Algemene score

7,0

Service
Als klant in de winkel zijn we erg goed geholpen.

Assortiment
Er was weinig te zien op het moment dat wij er waren.
Dit was ivm het opnieuw inrichten van de winkel.
Wat er stond zag er goed uit (8-9)

Aanbeveling
Dit ivm met motiveren bij assortiment.

Extra toelichting
Is moeilijk te zeggen, we kwamen er voor een keukenblok plint, en wat bevestigingsmateriaal. Maar de manier waarop we zijn geholpen zou ons zeker terug doen keren voor het bekijken van een nieuwe keuken. De aflevering was erg slecht, er was een plint besteld die onder het keukenblok moest. Deze was beschadigt aan de zichtkant, slecht afgekort (zaagsnede). Is nat geworden, en was smerig van de prut/modder. Maar dit had meer met de vervoerder te maken als met de keukenloods neem ik aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. van Haaren 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Fantastisch geholpen. Ook na telefonisch contact. Super. Bezorging perfect en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.jean 24-01-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zijn naar filiaal in Gaanderen gegaan, werden prima geholpen en goed voorgelicht

Service
na de bestelling geplaatst te hebben konden wij on line het verloop uitstekend volgen, ook wij die wat ouder zijn en niet zo vlot met de computer

Assortiment
wij zouden niet weten wat er niet is op keuken gebied, en als je een vraag hebt wordt deze keurig en vooral begrijpelijk uitgelegd

Aanbeveling
voor honderd procent we hebben in onze oudere kennissenkring diverse mensen op het bestaan van de keukenloods gewezen en enkele hebben er ook gebruik van gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette Klok 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke beschrijving van het product waardoor wij een gerichte keuze konden maken.

Service
Vraag en antwoord duidelijk, meedenken over de levering van het product.

Assortiment
Voor ons voldoende.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Tevreden klanten, gemakkelijke bestelling, juiste informatie, levering volgens afspraak en een gemotiveerde chauffeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda356 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goede vakkundige advies , mooie prijs nergens goedkoper

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor wijngaard 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed duidelijk overzicht van artikelen en snel een keuze te maken naar het gezochte artikel

Service
goede terugkoppeling en goed enen duidelijke afspraken over de bezorging

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden . Goed assortiment

Extra toelichting
Uitermate tevreden en bij een volgende aankoop kom ik zeker bij jullie terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida Heinmert 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben litjens 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en goed advies

Service
Goede correcte levering

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
2 keer een apparaat besteld naar aanleiding van het goede advies van keukenloods

Extra toelichting
Heel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André Hofkes 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces.

Service
Goede informatievoorziening van bestelling tot aflevering.Stipt nakomen afleverafspraak.

Assortiment
Ruime keuze in apparatuur. Dit was voor mij overigens niet echt relevant, omdat ik op zoek was naar een bepaald product.

Aanbeveling
Ik heb een zeer goede ervaring met het bedrijf opgedaan.

Extra toelichting
Zie boven. Goede ervaring opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 52 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Buitengewoon goede service, je geeft je wensen op en alles wordt door de medewerkers top geregeld, dit alles tegen scherpe prijzen.
Probeer dit zo te houden.

Assortiment
Wat ik wou zat niet in het assortiment, en toch werdt er voor gezorgd.

Aanbeveling
Ik heb Keukenloods al aan vele mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Beste mensen ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy76 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle levering en vooraf een tijdsindicatie, kostom ggewoon uitstekend

Assortiment
Ik was op zoek maar 1 specifiek werk, maar volgens keuze genoeg.

Aanbeveling
Geen reden kunnen vinden om niet weer hier te bestellen als dat nodig mocht zijn, dus beveel ik de Keukenloods aan iedereen aan die iets voor zijn/haar keuken zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NathalieZH 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, overzichtelijk en duidelijk!

Service
Het door ons bestelde model was niet meer leverbaar waarop wij een duurder model geleverd kregen. Daar kan menig bedrijf nog wat van leren.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Het door bestelde model was niet meer leverbaar, zonder bijbetaling werd een duurder model geleverd. Uitstekende service waar menig bedrijf nog wat van kan leren. Prima bezorging en oude vaatwasser werd keurig meegenomen. Complimenten en ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijnnaamisalingebruik73 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Afrekenen bij de chauffeur is erg handig

Service
koolstoffilters werden gratis nagestuurd

Assortiment
veel keuze en ruime voorraad

Aanbeveling
Altijd de moeite waard. Goede kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pieter jh 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede selecties mogelijk

Service
Zeer vlotte levering met duidelijkheid in levertijd. Zelfs na aankoop nog prijsverschil retour na vergelijk op een andere webwinkel.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Keuzemogelijkheid en klant gerichtheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarcV13 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met voldoende zoekmogelijkheden.

Service
Ptima communicatie, netjes bezorgd in afesproken tijdsslot, oude apparaat zoals gevraagd afgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze in elk budget.

Aanbeveling
Topwinkel met goede prijzen en uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JSe_1 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bestellen via de website en een levering volgens afspraak.

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

snoopy55 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk thuis uitzoeken op heldere site en eenvoudig te bestellen en prettig dat je pas hoeft te betalen bij aflevering

Service
netjes op tijd gemeld wanneer apparaat zou worden geleverd. Levertijd en installatie werden op tijd en op prettige manier uitgevoerd

Assortiment
heel uitgebreid en goed te beoordelen en te vergelijken vanuit huis en tegen goede prijs

Aanbeveling
Alles ging precies zo als afgesproken

Extra toelichting
Alles ging volgens afspraak, goede service en geen lange levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauralie 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
goedkoopste goede afzuigkap bij jullie gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mc.bon 23-01-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
iets nodig bijna altijd op voorraad dus geen wachttijden

Service
iets niet goed uitstekende garantie

Aanbeveling
door goed advies en snelle levering

Extra toelichting
Al verschillende artikelen gekocht zeer tevreden . Ook mijn kinderen en familie kopen bij de keukenloods Daarom is een goede mond reclame ook heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Heurnink 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het was allemaal heel duidelijk, en betalen hoefde ik pas toen ik het product ophaalde.

Service
De service was uitstekend, kreeg netjes een telefoontje dat het product klaar lag, en ze hebben het pakket netjes in de auto gelegd, en ze hebben mij een mailtje gestuurd hoe ik een verlengde garantie kon krijgen bij Etna.

Assortiment
Ze hadden de producten in alle soorten en maten, en heel belangrijk de prijs was ook gunstig.

Aanbeveling
omdat het er goed en correct wordt behandeld, en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeehond57 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen is gewoon erg gemakkelijk

Service
service is wel goed, prima

Assortiment
kon alles bestellen wat ik wilde hebben

Aanbeveling
zou zeker aanbeveling doen

Extra toelichting
heb en online besteld, en een keer in een van de winkels geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.e.l. 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S-avonds een afwasmachine besteld en de volgende dag al in huis

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snelle en juiste levering tegen een concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobTerlingen 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, makkelijk bestellen. Uitstekende productinformatie op de website.

Service
Geweldige service en communicatie met mij als klant. Afspraken worden nagekomen ! Snelle levering !

Assortiment
Zeer ruim assortiment met uitstekende kwaliteit tegen lage prijzen.

Aanbeveling
Snel makkelijk bestellen, uitstekende communicatie met de klant, snelle levering en zeer ruim assortiment en goedkoop !!

Extra toelichting
Uitstekende kwaliteit, prettige communicatie, snelle levering en honderden euro's goedkoper wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SweetShelley 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er zou later bezorgd worden, maar na een belletje kon het toch eerder!

Aanbeveling
Ik raad het nu al iedereen aan!

Extra toelichting
Wij hebben bij onze vorige verhuizing gebruik gemaakt van Keukenlóods en waren hier zó tevreden over, dat wij nu weer bij Keukenlóods hebben geshopt. Goeie service, lage prijzen, wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kers 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig via internet.
Betalen bij aflevering

Service
Binnen 1 dag geleverd.
Van tevoren gemaild wanneer op de dag de bestelling aankomt.

Assortiment
Gevonden wat wij zochten en voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Zoals eerder vermeld, goede service, prettige samenwerking en goede informatie

Extra toelichting
Snelle levering, zeker met een kapotte koelkast/vriezer is een must. Dit was hier aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosakatinka 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
h

Extra toelichting
Handige website, laagste prijzen, betrouwbaar en goede leveringsservice. Ik had gevraagd om een meer exacte bezorgtijd en ze boden aan mij een half uurtje voor bezorging te bellen, ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

172 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling via internet, daarna wordt het goed aangegeven wanneer het bezorgd wordt.

Service
ook de oude koelkast wordt meegenomen.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John van den Brink 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat ik zocht was snel gevonden op de site

Service
Ik bestelde mijn order op 30 dec 2014 om 16.30. Mijn order werd geleverd op 31 dec om 09.00 uur. Als je zegt, voor 17.00 uur besteld de volgende dag geleverd!! Zelfs op 30 en 31 dec!! Dat noem ik service!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rowdy de Bever 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met juiste informatie

Service
Tot nu toe prima geholpen.
Fijn dat je thuis kan pinnen. Ook het meenemen van de oude apparatuur is erg fijn.

Assortiment
In het sigment wwarin ik heb gezocht is er veel keuze

Aanbeveling
Alles gaat vanzelf duidelijk en tot nu toe alles prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Voskamp 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Internet en specificatie overzichtelijk

Service
top info over levering

Assortiment
ruimschoots

Aanbeveling
prijs stelling is scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 19571955 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bereikbaarheid prima
Parkeren prima

Service
Op tijd geleverd bij breuk direct opgelost.

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Deskundige medewerkers
De rest zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freekwullem 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
samen met verkoper de juiste keuze gemaakt, zocht betekenis van codering koelkast op.

Service
monteur was top, snel, secuur, schoon en kon na 1x zelf een kop espresso maken.

Assortiment
diep

Aanbeveling
alles correct

Extra toelichting
prijs, service, montage, planning van inbouw, allemaal correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud de Koker 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website goed te bezoeken en een keuze te maken.

Service
vlotte afwerking van de bestelling. Goede berichtgeving over verwachte levering.

Aanbeveling
Goedee rvaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Winter 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is toegankelijke en biedt veel keuze.

Service
Helaas (in mijn geval) valt levering op Waddeneilanden buiten de gratis levering, dit moet je zelf bekostigen, maar gezien de prijs van de producten neem ik dit graag voor lief. Uiteindelijk tevreden dus.
Heb een afwijkende maat keuken en ben zeer goed telefonisch geadviseerd in mijn vaatwasser keuze.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, goede uitleg over de materialen en volop keuze.
Ook praktisch zijn de maattekeningen bij de producten.

Aanbeveling
Ik heb al eerder gekocht bij Keukenloods, vandaar mijn vervolgaankoop. Zal zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Keukenloods, goede producten, veel keuze en als je wat wil weten bezoek je vooraf een filiaal, ook daarna kun je nog volop telefonisch support krijgen, ook de offerte die je ontvangt is duidelijk en volgens afspraak, gaan addertjes onder het gras, gewoon duidelijk. Betaling gaat makkelijk en levering is overleg. Prima dus.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mario van drunick 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet-heel duidelijk allemaal

Assortiment
keurige bevestiging en verzendmelding pakket

Aanbeveling
goed bedrijf

Extra toelichting
Het is zeer snel gegaan en de prijs was ook zeer netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avlrvl 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis op je gemak uitzoeken wat je wil

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het gemak van bestellen is heel wat waard

Extra toelichting
Van te voren een mail wanneer en tussen hoelaat ze de bestellingen komen afleveren,ruimschoots binnen de geplande tijd.Alles keurig binnen gezet,een aanrader om hier een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellie Meijers 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen problemen tegengekomen

Service
Prima

Assortiment
Ik kon kopen waar ik naar op zoek was en niet iedereen had dit.

Aanbeveling
keurig en behulpzaam!

Extra toelichting
Keurig geholpen, besteld via de site, telefonisch nog antwoorden op vragen gekregen en zelf de prijs werd aangepast na de melding dat ik het apparaat ergens goedkoper had gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam J.Hofe 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De eenvoud waarmee je via internet kunt bestellen. En alle artikelen duidelijk zijn.

Service
De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Met een mededeling via Email.

Assortiment
Zeer uitgebreid en met een duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Onder onze vrienden familie en kennissen weet bijna niemand het bestaan van Keukenloods. Maar nu natuurlijk wel.!!

Extra toelichting
Wijn zeer tevreden met de artikelen die geleverd zijn. Alles met duidelijke beschrijving, ook de levering ging geheel naar wens. Het betalen aan de chauffeur contant of met de pin ging ook helemaal correct. Wij zijn uiteraard tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal1976enzo 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
21:55 bestel, volgende dag om 9:30 in huis op oudjaarsdag, dat noem ik comfortabel winkelen

Service
Snelle levering, vriendelijke bezorger

Assortiment
Voldoende aanbod in het hetgeen we nodig hadden (droger)

Aanbeveling
Zeker, zelfs al gedaan, ook de producten van onze keuken (2009) van de keukenloods zijn wij nog steeds erg tevreden over.

Extra toelichting
Bij ieder punt heb ik al mijn motivatie gegeven, ik ben gewoon erg tevreden over de keukenloods. Alleen de vaatwasser zelf (indisit) is niet altijd schoon, da's jammer, maar wel veel stiller dan de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klorres 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles duidelijk aangegeven

Service
snel geleverd

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
goed en snel

Extra toelichting
makkelijk bestellen de goedkoopste en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanGerben16 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk omschreven met informatie die van belang is.

Service
Super snel!
S avonds besteld rond 21:00 uur de volgende morgen om 11:00 uur in huis!

Assortiment
Veel keus .

Aanbeveling
Veel keus en aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Duidelijk wat betreft product, bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nolmiran 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk en snelle levering zonder rompslomp er omheen

Assortiment
Groot assortiment en handige zoekmachine

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

flyman 21-01-2015 In de winkel gekocht
opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, gebeld met medewerker waddinxveen,omdat wij het direct op wilde halen. Hij heeft ons goed geholpen. Artikele was in waddinxveen niet meer aanwezig, maar na het emailen van de bon, konden wij de oven direct ophalen bij distributiecentrum Opmeer.

Service
super service

Assortiment
uitgebreid assortiment, duidelijke specificaties van de producten en natuurlijk goede prijzen!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aan bevelen. Onze vaatwasser is binnenkort aan vervanging toe, en ik weet al waar ik hem ga halen (of laten bezorgen, is voor een vaatwasser misschien wel handig).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flynn2012 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis met de computer bestellen en betalen: ideaal!

Service
Binnen 24 uur geleverd en de oude kast afgevoerd: ideaal.

Assortiment
Uit een breed assortiment konden we het juiste merk met de juiste maten bestellen: ideaal

Aanbeveling
Hoezeer we de plaatselijke middenstand ook willen steunen, deze manier heeft qua gemak en prijs onze voorkeur.

Extra toelichting
We zijn tevreden met onze aankoop. Het product is goed en de manier waarop het besteld kon worden en geleverd is heeft onze voorkeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 1961 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service. De winkel bezocht en telefonisch besteld. Alles keurig op tijd bezorgt. Zelfs een nieuwer model voor dezelfde prijs ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kerst bestelling 21-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duurde een week voor mijn bestelling doorkwam. Moest een extra mail overheen.

Service
Erg goed en bekwame monteur.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
prijs kwaliteit erg goed.

Extra toelichting
Was prettig ondanks de start problemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam J.Hofe 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling en de aflevering liepen volgens de afspraak.!

Service
Ook na een telefonisch contact de duidelijke uitleg over wat ik wilde bestellen en de vakkundigheid was zeer naar tevredenheid

Assortiment
Zeer uitgebreid.!

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met het geleverde Gasfornuis de Vaatwasser en de Afzuigkap. Maar ook met de bezorgers uiterst corect vriendelijk en het gemak om met de Pin te kunnen afrekenen heeft op ons een betrouwbare indruk achter gelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoladeha 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Kreeg snel antwoord op mijn vraag

Aanbeveling
Levering op tijd. Kunt goed overleggen over het levertijdstip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

folko1 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handig, efficient en ook telefonisch prima afhandeling.
Zelfs vlak voor kerst.

Assortiment
goed assortiment, maar als je a la minute een vaatwasser nodig hebt, is het logisch dat er minder keuze op dat moment is.

Aanbeveling
gewoon prima

Extra toelichting
Praktisch advies, snel bestellen. Ook in het weekend en ook vlak voor kerst. Voordelige prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews