Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18225 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2422 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PTCR 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en eenvoudig in te vullen.

Service
Via de chat eerlijk en snel geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Van alles wat, ieder z'n smaak.

Extra toelichting
Eerlijk en bereid te helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erictehennepe 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is overzichtelijk, je kan zelf bepalen wanneer en waar je het ophaald.

Service
Artikelen wordt zelfs nog in je auto geladen toppie

Assortiment
Heb al verschillende artikelen gekocht en altijd nog gevonden wat ik wil.

Aanbeveling
Veel keuze. Ook de showroom is de moeite waard om te bekijken.

Extra toelichting
Verkopers zijn klantvriendelijk, het is niet alleen maar verkopen en wegwezen. Er wordt tijd voor je gemaakt. Verkopers hebben ruime productkennis. Heb de producten in de loop der tijd ter vervanging aangeschaft via de webshop. Heb de vaatwasmachine laten bezorgen wat goed verliep en de rest heb ik opgehaald in Gaanderen, hier neem ik de tijd voor om ook nog goed rond te kijken in de showroom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Jordens 12-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
het apparaat werd tot over de drempel gebracht en stond binnen alleen doos beschadigd door transport

Assortiment
breed assortiment met voldoende keuze

Aanbeveling
moet een ieder voor zichzelf weten.

Extra toelichting
Ik kan geen 8 of 9 geven vanwege de voorlichting/aanpassing. Gaskookplaat welke gekocht was, was/is niet meer leverbaar en is vervangen door een vergelijkbaar product. echter bleek dit product aanzienlijk goedkoper. dit moesten wij zelf aangeven anders hadden jullie €115,- in de zak gehouden, dit vonden wij niet heel netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johnny05 11-05-2015

Algemene score

7,5

Gemak
was zo via internet geregeld

Service
goed geregeld ale=lemaal

Aanbeveling
werk eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

van der Hoeven-blom 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
na 22 j nieuwe siemens vaatwasser. Helaas eco programma duurt 3 uur vorige machine max 92 min weet niet of ik hierdoor energie bespaar.

Service
oude defect na bezoek van een siemensmonteur nieuwe besteld volgende dag in huis

Assortiment
enorme sortering in diverse prijsklassen
binnen half jaar 3 nieuwe apparaten oven, magnetron en vaatwasser gekocht omdat ouden defect raakten na 22 jaar

Aanbeveling
voor ons redelijk dichtbij om zelf te kijken maar shoppen in jouw buurt en dan via internet bestellen na prijsvergelijking kan ook.

Extra toelichting
je wordt goed geholpen en ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Har Geraatsd 11-05-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de winkel blijft het gemakkelijkst

Service
Goede informatie

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Precies wat ik verwacht heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

meester75 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goede voorlichting
vlotte afhandeling

Assortiment
assortiment wat eenzijdig; vooral 6 pits fornuizen
koelvriescombinaties ruim voorhanden.

Aanbeveling
service is prima;prijs zeer concurerend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

eklant 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel, efficient en betrouwbaar

Service
direct en op maat

Extra toelichting
2e aanschaf via Keukenloods.nl en weer zeer tevreden met de afhandeling order

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick3516 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel bestellen en vlot geleverd

Service
zonder problemen precies wat ik nodig had

Assortiment
kon kiezen wat ik wilde

Aanbeveling
vriendelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoMa112233 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Er was een klein pijn puntje wat mij betreft. Mail gestuurd en daar werd een uurtje later gelijk over gebeld en de zaak opgelost naar tevredenheid.

Assortiment
Er waren niet heel veel vaatwassers, wel voldoende.

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sabi Tolner 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima geholpen aan de telefoon en hele scherpe prijs afgesproken. Op tijd geleverd en alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inductie kookplaat 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel gemakkelijke site om iets te vinden

Service
via chat en telefoon zeer goed geholpen

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
fijne ervaring

Extra toelichting
prima bedrijf goede service komen de afspraken keurig na

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke Janssen 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super site! goede omschrijving, juiste maten en instructie al op de site, snelle levering met super bezorgers die alle moeite doen. Tevens word je goed op de hoogte gehouden van de verloop van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Vreeke 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toen het mij via de website niet een twee drie lukte, werd telefonisch de bestelling alsnog in orde gemaakt.

Service
De monteurs waren keurig op tijd. Zij werkten als een een geolied duo. Echt goed op elkaar ingespeeld. De oude vaatwasser werd meegenoen en al het verpakkingsmateriaal van de nieuwe idem dito.

Assortiment
te kust en te keur

Aanbeveling
Direct na de bestelling, binnen 30 seconden, werd er contact opgenomen om dam en tijd af te spreken waarop de installatie van de vaatwasser kon plaatsvinden.

Extra toelichting
Snel, netjes en goedkoop. Heel tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Wolswijk 07-05-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

7,3

Gemak
Keukenloods is voor mij dichtbij en de klantbenadering is erg plezierig.

Service
Helaas werd het product pas lat geleverd. Hierin is de keukenloods ook afhankelijk van toeleveranciers.In telefonisch kontakt werd ik hierover geinformeerd.

Aanbeveling
Prettige klantbenadering.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Piet Andriessen. 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is simpel en een ruime keuze. Daarbij vind ik dat als ik een vraag heb, keurig beantwoord wordt.

Assortiment
zie hier boven

Aanbeveling
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas86 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site, helder en duidelijk.

Service
goede responsetijden op mails.

Assortiment
Vrijwel alles voor handen.

Aanbeveling
Gemak en service top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans2146 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product direct gevonden

Service
snel en vakkundig

Assortiment
gericht gezocht op een produkt

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden. Dit geldt zeker nog eens voor de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aswin Buur 07-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
het was zeer prettig om de bestelling te plaatsen, dit kon via de website of bij keukenloods zelf. tussentijds heb ik de bestelling gewijzigd. was erg blij dat dit mogelijk was.

Service
ik heb mijn bestelling gewijzigd maar bij de bezorging bleek dat keukenloods de wijziging verkeerd heeft verwerkt waardoor ik met eigen vervoer het fornuis moest ophalen.

Assortiment
ik vind dat keukenloods veel te bieden heeft in allerlei prijsklassen.

Extra toelichting
Ondanks de fout die gemaakt is in mijn order ben ik redelijk positief over keukenloods.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Menno18374 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prettige webwinkel die goed adviseert. Daarbij is de mogelijkheid door te chatten met een medewerker buiten kantoortijden erg handig. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eggman 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Afspraken worden nagelefd

Service
Afspraak goed nagekomen

Assortiment
Niet al te ruim

Aanbeveling
Erg prijs kwaliteit toppers

Extra toelichting
Gewoon weg goede waar voor redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ibbel1968 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel geholpen via de telefoon

Service
kon het dezelfde dag nog ophalen bij magazijn

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Drea Vos 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met hulp van een van jullie collega's in Almere ben ik er snel uitgekomen

Service
Alles ging goed, ondanks dat er na een week al het lampje van de koelkast kapot ging en kwamen zij snel met een goede oplossing.
Door Zanussi service afdeling werd ik niet goed en ook niet snel behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan Pl 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijk en goed te vinden

Service
op locatie netjes geholpen, zelfs extra korting aangeboden

Assortiment
we vonden wel precies wat we zochten

Aanbeveling
't kan zomaar zijn dat je daar vind wat je zoekt

Extra toelichting
we hebben een koelvries-combinatie via de website gevonden, en wilden die op voor de koop nog even zien. Dat kon, en we werden netjes geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Y. van Rijn 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel en makkelijk bestellen.

Service
Bij de bestelling vroeg ik of de gasslang erbij zat. Dit was het geval. Toen later bleek dat dit niet zo was mocht ik de slang zelf kopen en de rekening naar Keukenloods sturen. Snel had ik het bedrag op mijn rekening. Dat noem ik nog eens service. Waarmaken wat je belooft!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Ik vond de kookplaat die ik zocht nergens goedkoper en snelle levering.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N54 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk overzicht

Service
Tijdens het monteren is er iets door en van onze kinderen beschadigd, na contact en uitleg hadden we binnen een zeer korte tijd een nieuw onderdeel zonder gedoe!

Assortiment
best wat keus

Aanbeveling
makkelijk te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ponky 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Had aangegeven contant te betalen, maar met kleine uitleg toch achteraf via de site betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie Simonse 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt er voor kiezen om pas te betalen wanneer het product wordt bezorgd. Dat vonden wij heel makkelijk en geeft een veilig gevoel.

Service
Doordat we van tevoren informatie hadden gevraagd hebben we besloten om het product bij de Keukenloods te bestellen ondanks dat ze niet de goedkoopste aanbieder waren. Wij hebben hiernaar geïnformeerd en konden het product voor de goedkoopste prijs bij hun kopen. Super!

Assortiment
We waren op zoek naar een product met bepaalde afmetingen en voor ons was er voldoende om uit te kiezen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden, over de service en het product. Ik zou zeker de volgende keer weer bij de Keukenloods kopen als ze hebben wat we zoeken.

Extra toelichting
Als je vragen hebt over een product worden deze snel beantwoord. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 23 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Simpel te bestellen

Service
Telefonisch gesprek met medewerkster (i.v.m. wijziging tijdstip aflevering) verliep nogal stroef en heeft bij mij veel irritatie opgewekt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Yvo81 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is erg gemakkelijk om te bestellen bij Keukenloods

Service
Ik heb uitstekende service van Keukenloods gekregen. Vragen werden snel beantwoord en ik ben zeer correct te woord gestaan aan de telefoon.

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zou Keukenloods zonder meer aanbevelen. Sterker, ik heb het al aanbevolen aan vrienden van mij!

Extra toelichting
Topsite, vriendelijk personeel. Keurige levering en snelle, adequate service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raimond01 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk in een oogopslag

Service
Ik had een vraag over internetbestellen en de medewerker vond het geen probleem om zelf de bestelling telefonisch te verwerken

Assortiment
alle producten die je voor de keueken nodig heeft zijn aanwezig bij keuekenloods

Aanbeveling
Goede services en de gemaakte afspraken worden nagekomen

Extra toelichting
Als ik volgende keer weer iets voor mijn keuken nodig heb dan twijfel ik er niet aan om wederom bij keukenloods te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eaz 03-05-2015 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima website,veel keus

Service
behulpzaam, vriendelijk en snel. De communicatie over factuur en levering is ook top. Men doet wat ze zeggen.

Aanbeveling
kan niets slechts bedenken!

Extra toelichting
prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B-Jan 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk binnen de toegezegde termijn geleverd

Assortiment
alles wat ik zocht was te vinden

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen

Extra toelichting
Na goede ervaring een paar jaar geleden weer hier terechtgekomen, uiteraard links en rechts wat vergeleken, en vervolgens was alles wat ik nodig had hier te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelske S. 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site is eenvoudig.

Service
Super, eerst bestellen en daarna nog korting vragen en krijgen!! Afleveren ging ook vlot.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Prima service, vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Een bedrijf met een prima service en een vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap4535 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, zeer snelle levering

Service
duidelijke afspraak met persoon aan telefoon kunnen maken

Assortiment
alles is eigenlijk leverbaar wat te maken heeft met witgoed etc

Extra toelichting
Telefonisch besteld omdat ik nog aanvullende vraag had, duidelijk antwoord, en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Knaapen 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Webside is goed opgezet: details zijn te vinden. Duidelijke informatie.
Probleem was aanwezig bij het bezoeken van de winkel: moeilijk vindbaar in Nederweert.
Bestelproces verliep meer dan goed: de persoon was erg behulpzaam in het binnen brengen van het fornuis.

Service
Bereikbaarheid is goed verlopen. Aansluitende informatie via mail verliep duidelijk.
Levertijd is conform onze wens goed uitgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze; duidelijk en goed inzicht gevend in de producten.

Aanbeveling
bestellen via mail is goed geregeld.
Duidelijkheid qua aanbod producten en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

alwe 17-04-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Volop keuze en hulpvaardig personeel

Assortiment
Dat wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bezoek en heb het al diverse mensen aanbevolen

Extra toelichting
Je kunt alles regelen. Van aankoop tot en met plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Waasdorp1973 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk advies bij het eerste contact. geen dwang om snel te bestellen ik kon later die dag terug bellen om de bestelling te bevestigen.
Heel fijn

Service
bestelling werd geleverd op de afgesproken tijd en dag. keurig in de keuken afgeleverd . ons oude apparaat werd voor ons afgevoerd.

Assortiment
ik kwam er niet uit zoveel als het was. ik was dus erg blij met het advies van uw medewerker.
Super.

Aanbeveling
groot assortiment vele merken zeer goede prijs en een goed advies

Extra toelichting
Top gedaan luitjes. dit was voor mij de eerste bestelling bij jullie gezien de staat van de koelkast en de oven zullen er binnenkort nog meerdere volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Tiel 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website, alles wijst voor zich en is zeer overzichtelijk en makkelijk vindbaar

Service
bestellingen zijn goed traceerbaar en wat beloofd is, wordt ook nagekomen

Assortiment
bij keukenloods is er een zeer ruime keuze en hebben ze altijd goede aanbiedingen. Maakt niet uit wat je nodig hebt.

Aanbeveling
als ik een electrisch apparaat voor mijn keuken nodig heb zoek ik altijd eerst bij keukenloods, ik ben er nog altijd geslaagd dus koop nooit ergens anders

Extra toelichting
ik ben de afgelopen jaren klant bij keukenloods en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariaF50 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijk en behulpzaam. Vooral de complimenten voor Mario de Boer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Diemen 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk aan te rijden, goed parkeren, snelle service (direct gekocht)

Service
Service die past bij product/dienst. Betreffende adviseur (verkoper) was niet enorm attent maar gezien de prijs en het product zal dat er waarschijnlijk bijhoren.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkel, prima prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

matje 1971 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen

Service
Bij vragen altijd bereikbaar

Assortiment
Veel merken en types

Aanbeveling
Komen hun duidelijke afspraken na en de prijs is scherp.

Extra toelichting
Makkelijk online uitzoeken en bestellen. Bij vragen altijd telefonisch bereikbaar ook in de late uurtjes. Komen hun afspraken na. Apparaat wordt netjes thuis afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rijckaerd 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoef niet naar winkel

Service
goed advies

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
scherpe prijzen, snelle levering

Extra toelichting
scherpe prijzen, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André van Aken 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Correct en volgens de afspraken

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Goed

Reageer

PiRi Janssen 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website overzichtelijk, bestellen gemakkelijk, betaling echter niet volgens afspraak omdat de chauffeur het pinapparaat vergeten was

Service
levertijd was helaas niet binnen 24 uur, zondags besteld, op maandag moesten we met de transporteur bellen en hoorden dat levering op woensdag was

Assortiment
assortiment is ruim voldoende, de vaatwasser van onze keuze was niet meer leverbaar dus hebben we de opvolger ervan gekregen voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Echt wel aanbevelenswaardig!

Extra toelichting
Wij zijn in het algemeen erg tevreden, ondanks dat de levering wat langer duurde dan op de site aangegeven was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rsmit1 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet gezocht. Gelijk en duidelijk de prijs en condities zonder geleuter van een verkoper.

Service
Bezorging tot over de drempel. Verder alles zelf uit moeten zoeken o.a. omdraaien van de deuren. Vandaar een zes.

Assortiment
Genoeg keuzes. Zo hoort het ook. Vind het normaal

Aanbeveling
Zou ik zeker doen omdat jullie de goedkoopste zijn in omstreken. Alleen kan wat uitleg over de plaatsing vooraf geen kwaad.

Extra toelichting
Tevreden klant. Maar wat kan er fout gaan met een koel/vries combinatie, niets toch !!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bekie21 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon alle serienummers goed vinden en vergelijken

Service
Jonge verkopers wist overal alles van af.

Assortiment
Ook wat niet in de showroom stond werd via de pc gevonden

Aanbeveling
Erg goede service en goede prijzen.

Extra toelichting
Ik was verrrast door de mooie showroom en de goede keuze van keukenapperatuur en keukens. Ik ben een paar keer terug geweest voordat ik een keuze kon maken, en werd elke keer goed ontvangen en geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantijs 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
rustig vanuit huis via de website bestellen.

Service
afspraak is afspraak,je weet waar je aan toe bent.

Assortiment
hooooo,zoveel,je slaagt altijd wel.

Aanbeveling
zowel het grote assortiment dan wel de prijs is perfekt,voor eidere beurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijbe Reijenga 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch navraag gedaan naar dagprijzen van enkele vooraf geselecteerde inductiekookplaten.

Service
Kookplaat telefonisch besteld en dezelfde dag opgehaald in winkel in de buurt.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Ruime keus, veel in voorraad. Goedkoop.

Extra toelichting
Op basis van dagprijs (verreweg de goedkoopste)een snelle beslissing gemaakt voor de keukenloods. Zelfde middag kookplaat in huis. Zeer tevreden over apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.ledder 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info

Service
snelle levering

Assortiment
alle prijs klasse

Aanbeveling
duidelijk
snelle handeling
prijs

Extra toelichting
Het zal zeker niet bij deze bestelling blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews