Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dolly1964 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld in de winkel, thuis bezorgd, oude apparaat meteen mee

Service
Afspraken werden keurig na gekomen

Assortiment
-

Extra toelichting
Al vaker prima ervaring gehad met Keukenloods. Duidelijk en helder, geen loze afspraken. Ruim gesorteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke schulenberg 28-02-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Het assortiment is goed,ruime keus en prima informatie omtrent het artikel van onze keus.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, goede ontvangst van het aanwezige personeel. Een prima afwikkeling van het gekochte artikel.

Extra toelichting
Prima uitstraling van de winkel en aanwezige personeel. Het gekochte artikel netjes bij ons afgeleverd op de afgesproken dag en tijd. En het artikel voldoet prima aan onze wensen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Leuven 10 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering

Service
Goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
Goede afhandeling

Extra toelichting
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

John alias Joep 28-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige en duidelijk site bestellen is ook duidelijk.

Service
Prima service

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Ik bestel er zelf weer als ik iets nodig heb zo tevreden ben ik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ligtlee 28-02-2015 In de winkel gekocht
keuken-loods Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelt en op tijd geleverd.

Service
vriendelijke medewerkers

Assortiment
veel mogelijkheden en goede uitleg.

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen.

Extra toelichting
goede kwaliteit en niet duur. vlotte afhandeling van de bestelling. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buijteweg 28-02-2015 In de winkel gekocht
almere, doemere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Persoonlijk

Service
Zeer dekundig

Aanbeveling
Altijd iets voor een ieder die wat nodig heeft voor zijn of haar keuken

Extra toelichting
Zeer prettig geholen en een goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C&C 28-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
ruime keus lekker op de bank uitzoeken

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Meijer 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via de mail of telefonische kunnen bestellen

Service
service is goed via de mail altijd antwoord jammer dat je telefonische niet altijd terug gebeld wordt

Assortiment
Assortiment zeer goed, is het er niet dan kan het besteld worden

Aanbeveling
ben in het algemeen zeer tevreden en goed de service

Extra toelichting
zie hier boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steef Moring 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken en bestellen alles is goed te vinden.

Service
Ik moest iets wijzigen, even gebeld en alles was ok

Assortiment
Ruime keuze en makkelijk te sorteren

Extra toelichting
Zeker een aanrader, volgens mij de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauron 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met gemak wandel je door de site heen en kun je vinden wat je hebben wil! Toch even gebeld over een apparaat. En met gemak word je geholpen, ik heb de apparatuur door geven die ik graag wilde bestellen en kreeg daar nog eens een extra mooie prijs voor. Top!!

Service
Als alles besteld word je netjes gebeld voor een afspraak wanneer ze komen bezorgen. En als dat nog even moet wachten is dat geen probleem. Ik werd vanzelf weer terug gebeld, afspraak gemaakt en alles word netjes binnen gezet!

Assortiment
Wat je wil hebben ze en anders even bellen kom je er uit en maken zeven alles totaal een mooie prijs

Aanbeveling
Gewoon doen. Ik heb lang gezocht maar keukenloods is het goedkoopste en de service is ook nog eens top!

Extra toelichting
Weinig worden voor nodig. Gewoon goed en netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Labdude 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We zijn naar de showroom in Nederweert gegaan. Daar zijn we netjes geholpen met onze vrieskast. Geen gezeik met aanbetaling of zo.

Service
Netjes volgens afspraak geleverd.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bas_84 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken, bestellen, betalen en transport is zeer gemakkelijk. Dutchnet als logistiek partner ben ik ook zeer over te spreken. De leverdata kon makkelijk aangepast worden.

Service
De vaatwasser die we hadden aangeschaft was niet geschikt voor onze kastdeur, na advies van de klantenservice heb ik nu de juiste maat vaatwasser gekocht en is de oude vaatwasser ook tijdig opgehaald.

Assortiment
De alternatieven van de vaatwasser waren makkelijk te vinden en direct toe te passen voor mijn keuken.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle en betrouwbare service.

Extra toelichting
Zie de beoordelingen hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dirk 2015 27-02-2015

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ap Roosendaal 27-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Produkt werd keurig thuisbezorgd op afgesproken tijd.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was op voorraad.

Aanbeveling
Vriendelijk en snel.

Extra toelichting
Keurig geholpen, snel geleverd en concurrerende prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franskmp 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, betalen ging alleen met ideal. Kon natuurlijk ook anders. Service telefonisch was geweldig.

Service
Telefonisch perfect geholpen.

Assortiment
Nagenoeg alles voorradig.

Aanbeveling
Doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchel1975 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds 2200 uur bestellen en de volgende dag in huis, makkelijker en beter kan niet.

Service
Nog geen ervaring mee. Tot nu toe prima.

Assortiment
Ruime keuze voor goede prijzen.

Aanbeveling
Een familielid werkt voor een keukenzaak en gaf ons zelf de tip om bij jullie op de site te kijken.

Extra toelichting
Tot zover: PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alra 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk. De betaling kan gewoon lekker met de pin aan de deur. Ideaal.

Service
Wij hebben het product thuis laten bezorgen. We konden aangeven in welke week er bezorgd moest worden. Prima.

Assortiment
Wij hebben alleen gezocht wat we nodig hadden. Hebben niet verder gekeken, maar volgens mij hebben ze een ruim assortiment.

Aanbeveling
Lekker vanuit je luie stoel je apparaat uit zoeken. Prima service en bezorging. Mochten wij nog een keer wat nodig hebben, dan komen wij zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RVKM 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
er wordt meegedacht

Assortiment
enorm

Aanbeveling
Net als ik al jaren met goede ervaringen deze door te geven.

Extra toelichting
Ik bestel voor mijn klanten al jaren diverse apparatuur bij Keukenloods met goede afhandeling en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Glorie 27-02-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de website uitzoeken wat er is en in de winkel nogmaals kijken en bestellen.

Service
Snelle levertijd en je wordt gemaild wanneer je de levering kan verwachten en dat klopte!

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tontenbarge 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke foto's van de producten die goed vergelijken zijn. De bijgevoegde technische (inbouw)tekeningen zijn erg behulpzaam.

Service
Even een telefoontje gepleegd m.b.t. de mogelijke leverdatum. Prima te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment is groot en bevat kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Goede service. Moment van levering op maat. Montage evt. apart te kopen.

Extra toelichting
Je kent je een goed beeld vormen van het product dat je wilt kopen. Veel informatie die er toe doet. Service en verdere afhandeling van de bezorging zijn op maat in te vullen en dat is zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kalishoek 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kreeg snel iemand aan de telefoon die je verder hielp.

Service
goede service

Assortiment
veel aanbod wat snel geleverd kan worden

Aanbeveling
fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Boerma 27-02-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je word er goed geholpen

Service
Goede service en snelle levering

Assortiment
Genoeg keus voor het geen wat ik zocht

Aanbeveling
Ik zou hem aanbevelen omdat je er goed word geholpen en veel keus hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y. de Hoog 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met veel producten.Misschien nog wat grotere foto?

Service
Telefonisch goed bereikbaar, levering ook op tijd.

Assortiment
De vaatwasser die ik zocht werd tegen een concurrerende prijs aangeboden.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de gang van zaken doen en de aankoop.

Extra toelichting
Helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

giejoom 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de stoel bekijken en bestellen

Service
direct antwoord en bevestiging van order

Assortiment
gezien de gegevens op website een enorme keuze uit groot assortiment

Aanbeveling
makkelijker als op deze snelle wijze kan niemand zijn spullen krijgen

Extra toelichting
Ben op leeftijd en kan zo op een zeer eenvoudige wijze aan gewenste goederen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbolier 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen via online. Duidelijke omschrijving van product

Service
Nog geen idee over service heb vaatwasser nog maar een week!heb alleen vraag gesteld online over aanwezigheid van aansluit slangen. Snel aantwoord gekregen op mijn vraag.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende bijna te veel om een goede keuze te maken. Maar je kan altijd vakkundig vragen per telefoon!

Aanbeveling
Zeker als je van plan bent nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen.Raad ik mensen aan eerst eens te kijken bij keukenloods.

Extra toelichting
Goede prijs voor een mooie en goede vaatwasser. Makkelijk zelf te installeren met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pvginneken1941 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op tijd geleverd dus niet hoeven wachten

Service
netjes binnen gezet zoals afgesproken en de oude retour zonder gedoe

Assortiment
geen verstand van

Aanbeveling
zo gemakkelijk en perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Peters 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site en een ruime keuze in apparatuur en prijsklasse.

Service
Via mail direct op de hoogte de status van mij bestelling. Toen ik een vraag had werd ik snel en goed geholpen door de klantenservice.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik zou mijn goede ervaringen zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Keukenloods is al meerdere keren de beste keuze gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oemba 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je mag kiezen spullen meenemen ophalen wanneer het gebracht wordt e.d

Service
zie bovenstaand

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
makkelijk vriendelijk en fijne prijzen

Extra toelichting
goed geholpen en ingelicht over dingen die anders liepen dan afgesproken in de winkel. Al met al zeker weer terug als ik weer iets nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Millscorner89 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor verhuizing snel op zoek naar juiste kookplaat

Service
Alles netjes afgehandeld

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Een van de betere webshops voor witgoed en accesoires

Extra toelichting
Alles perfect afgehandeld en geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrtt 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld, de bevestiging had ik binnen 10 minuten binnen!

Service
Zeer vriendelijk personeel, erg aardige, behulpzame en nette bezorger

Assortiment
Ruime keuze en zeer goede beschrijvingen bij de artikelen.

Aanbeveling
Gewoon pergect geregeld, goed telefonisch geholpen en perfecte communicatie

Extra toelichting
Na een slechte ervaring met een andere aanbieder hebben wij de koel-vriescombinatie besteld bij keukenloods.nl. Wat een wereld van verschil! Zo kan het dus ook! Gewoon zeer kundig en net geholpen en perfecte afhandeling van de bestelling. Hier kunnen een hoop bedrijven nog heel veel van leren! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaltje70 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van huis uit lekker bestelln.

Service
Netjes en op tijd afgeleverd.

Assortiment
Uitgebreide collectie artikelen

Aanbeveling
Ben zelf zeer tevreden. Dus gun ik anderen ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jskooi 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In eerste instantie via de website een koelvries-combi gezocht. Het gezochte exemplaar was niet beschikbaar, maar er werd meteen een alternatief geboden.

Service
Via mail contact gehad en nadat ik na aankoop nog een vraag had over ijs aanslag werd ik nav mijn mail zelfs persoonlijk teruggebeld voor een toelichting.

Assortiment
Er worden voldoende koel/vries-combi's aangeboden in een markt waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Keurig behandeld, goede toelichting gehad, prima prijs en levering.

Extra toelichting
Nadat ik door de bomen het bos niet meer zag kwam ik via internet op de keukenloods.nl in de zoektocht naar een nieuwe koel/vries-combi. Getriggerd door de zinsnede dat ik zou moeten bellen voor een speciale prijs heb ik contact gezocht met deze onderneming en alles liep daarna op rolletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hennie1941 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te bereiken en parkeerruimte

Service
medewerkster bracht ons meteen naar goede afdeling

Assortiment
Veel mooie design spullen

Aanbeveling
Je vind alles op keuken en kookgebied

Extra toelichting
Wel een gebrek: Een smegg inbouw elektrische kookplaat gekocht, waarbij een boek met de gebruiksaanwijzing is geleverd en die is beneden pijl. Zeer slechte vertaling( wartaal) verkeerde tekens en moeilijk te begrijpen hoe de plaat werkt De plaat heeft tiptoetsen. Daar zouden we graag een oplossing voor zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Vroom 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanaf pc bestellen

Service
Bestelling was eerst verkeerd doch een telefoontje en binnen een uur prima herstelt.

Assortiment
Groot we hebben een vraag gesteld voor een alternatief voor onze oude inbouw koeler binnen een dag goed aanbod dus zullen deze bestellen.

Aanbeveling
zie bovenstaande erg tevreden

Extra toelichting
i.v.m bovenstaande en ook nog een winkel van Keukenloods in de buurt geeft veel vertrouwen voor volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca12 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon mijn product goed vinden op de website en het bestel proces verliep eenvoudig.

Service
Gratis verzending bij mijn online bestelling!!!

Assortiment
Groot assortiment met van alles wat. Ook wat ik zocht.

Aanbeveling
Keukenloods geeft goede service en vraagt een goede prijs voor hun producten. Wij hebben een vertrouwd gevoel bij Keukenloods.

Extra toelichting
Keukenloods geeft goede service en vraagt een goede prijs voor hun producten. Wij hebben een vertrouwd gevoel bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop graveland 27-02-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede bereikbaarheid en parkeer gemak

Service
klant vriendelijk personeel

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wfj Veen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestellen,betroubaar

Service
betrouwbare levering. erg prettig om de afleveringstijd binnen 3 uur te weten

Assortiment
ruime keus en vergelijkingen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert KATTOUW 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke en gebruiksvriendelijke website waardoor je een goede product keuze kunt maken.

Service
Goede afspraak m.b.t tot de levering

Assortiment
Ruime keuze van merken en verscheidenheid in type

Aanbeveling
Goede omschrijving van de producten op de website maken de service waar en zeker niet onbelangrijk een zeer scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Hassing 25-02-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is in de winkel aanwezig en te bekijken, alleen de demo-artikelen van de keukenkastenwaren in een wat donkere hoek en moeilijker te beoordelen

Service
Goede voorlichting in de winkel en de check thuis of alle aansluitmogelijkheden er ook zijn. Punkte aflevering, waarbij alle ondedelen nogmaals worden nagelopen. Probleemloze nabestelling per mail voor een onderdeel dat niet voorzien was.

Assortiment
Goed assortiment met voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik heb verschillende keukenleveranciers bezocht, die mij later weer hebben gebeld om nog weer te onderhandelen. Bij keukenloods hoeft dat niet, want de prijs ligt vast

Extra toelichting
Prettige mensen, die weten waar het over gaat. Goed assortiment. Goede prijs/kwaliteitverhouding en niet achteraf het gevoel dat je niet goed genoeg onderhandeld hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert127 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Vriendelijk en gericht

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zonder meer en heb dat ook al gedaan

Extra toelichting
Snel ,efficiënt en hulpvaardig. Fijne website

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jacqenpiet 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geode website, makkelijk bestellen

Service
gelijk mail met instructies

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
geode prijs, geode service, inbouwen ook zeer goed en betaalbaar

Extra toelichting
altijd gelijk goed bij keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam-38 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kort maar secuur.

Service
Uitgebreid en duidelijk

Assortiment
Helaas geen aandacht aan besteed; vandaar de zes.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring wel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chantal 1977 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnel! Donderdagavond 22.30 besteld volgende dag om 12.00 in huis!

Service
Pinnen bij de chauffeur! Service!

Assortiment
Veel keus en goede merken

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden. Wat een gemak en what you see is what you get!! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eusje 88 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke website en het hele bestelproces ging als een trein

Service
goede service en snel antwoord per website

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
ik had wat problemen met een aantal producten maar dat is uiteindelijk heel goed opgelost

Extra toelichting
prima service en goede en goedkope artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin2015 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website. Process van offerte naar order was onduidelijk indien er meerdere offertes aangevraagd zijn.

Service
Winkel goed, echter om een weborder te completeren en rond te maken wordt je terugverwezen naar de website dan zou anders moeten.

Assortiment
Prima, niet alles is te bezichtigen in de winkel, maar dat is ook bijna onmogelijk. Om de juiste producten in de winkel te vinden is wel wat speurwerk/hulp nodig.
Zaandam XXL

Aanbeveling
Zeker!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert en Gera 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet bestellen, levering aan huis ev. met monteur

Service
Goed, je wordt aan de telefoon correct behandeld. En een monteur die er verstand van heeft.

Assortiment
Uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring, altijd goed om te delen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yol1959 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij hebben alle keukenapparatuur in 1 keer aangeschaft. De verkoper was zeer service gericht. Was van allerlei zaken heel goed op de hoogte. Vooral de technische. Onze spullen hebben we een aantal weken later opgehaald. Dezelfde verkoper had opnieuw alle geduld van de wereld en hielp on de spullen in onze bus te laden.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Veel kan op elkaar worden afgestemd. Heel overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment. Voor elke budget iets te vinden en de prijzen zijn laag.

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met de service in de winkel. Het is fijn dat je online al je keuzes kunt bepalen en kunt vergelijken, maar wij zijn nog van de generatie die het product ook wil zien. Voordeel is dat in de winkel ook onderhandeld kan worden over de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Trapman 24-02-2015 In de winkel gekocht
xxl zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder 1 dak

Service
Na verkeerde levering van klein onderdeel onmiddelijk nieiuwe juiste besteld en om komen ruilen, Top

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 7 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimphy Hagenaars 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dichte transparante laden Rn gemakkelijk in te stellen temp

Service
Bezorging was perfect

Assortiment
Wist welk type en merk ik wilde

Aanbeveling
Netjes geholpen

Extra toelichting
Ben erg tevreden over liebhner, vorige vriezer van liebhner is eenendertig jaar meegegaan en is vanwege verbouwing vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews