Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16929 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bassio 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na doorverwijzing, was de rest makkelijk te vinden.

Assortiment
Genoeg in voorraad, wederom prima.

Aanbeveling
Iedereen vind mijn aankoop mooi.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

photopro 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer duidelijk overzichtelijk op de site en als je vragen heb zijn de specialisten direct bereikbaar en als ze het zelf niet weten bellen ze je terug.

Service
Goede toelichting, vriendelijke geholpen, snelle service

Assortiment
Omdat er veel apparaten worden aangeboden kune je goed vergelijken en zo het apparaat kiezen dat het beste bij je past.

Aanbeveling
Voor een prima prijs, snelle levering raad ik keukenloods aan, ik heb veel andere websites bekeken maar keukenloods kwam als beste uit mijn onderzoek

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant die bij mijn volgende vervanging van een apparaat eerst bij keukenloods ga kijken. Als het daar echt niet lukt shop ik verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant987 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Omstreeks 10:00 uur besteld en dezelfde dag geleverd omstreeks 14:00 uur

Assortiment
goede keuze uit alle gangbare merken

Aanbeveling
goede verhouding prijs/kwaliteit/service

Extra toelichting
In feite is alles gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn1982 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond het bestellen zo eenvoudig dat ik het op een smartphone heb kunnen bestellen

Service
Ik werd netjes gebeld dat de chauffeur er een uur later zou staan

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Snel makkelijk en voordelig

Extra toelichting
Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

akleinlugtenbeld 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering een dag

Service
vriedelijk

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
hebben we al gedaan dochter besteld een diepvries bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngeliqueDoves 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is overzichtelijk en produkten zijn makkelijk te vinden

Service
zeer goede service

Assortiment
genoeg aanbod

Aanbeveling
ik zou keukenloods zeker aanbevelen, goede snelle levering en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gdeboer 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles staat goed beschreven op de website, waardoor de keuze voor ene produkt makkelijker wordt.

Service
Goede service in de winkel, en follow-up na bestelling is ook duidelijk.

Assortiment
Was op zoek naar een bepaald produkt, en via de website gevonden waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke afspraken en voldoende keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Timmermans 2 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
prima vindbaar en vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g.j.hartman 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website waarop het gezochte artikel snel is te vinden.
Ook behoeven er maar minimale gegevens te worden ingevuld en de wijze van betalen en bezorgen/afhalen bestaan uit voldoende mogelijkheden.

Service
Snelle bevestiging van de bestelling en de te verwachte leverdatum, het door ons bestelde artikel was voor deze datum op het door ons gewenste afhaalpunt beschikbaar waar wij op een snelle klantvriendelijke manier zijn geholpen.

Assortiment
Ruime sortering vwb uitvoeringen, merken en prijs.
De gehanteerde verkoopprijs is zeker concurrerend tov andere leveranciers

Aanbeveling
Ook gezien ervaring met eerdere aankoop beveel ik deze winkel aan.
Gelet op assortiment, prijs en de wijze van levering van het bestelde.

Extra toelichting
Zie motivatie bij de gestelde vragen. Ook wil ik hierbij nog aangeven dat bij een eerdere aankoop (vaatwasser) de prijs zonder enig probleem werd aangepast toen door mij werd aangegeven dat bij de Fa. X deze goedkoper werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenpiet 02-12-2014 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver1943 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt rustig thuis achter de computer je keus bepalen.

Service
Op zaterdag kon ik terecht om mijn apparaat op te halen en werd door een medewerker geholpen om hem in de auto te krijgen

Assortiment
Heel uitgebreide sortering en merken

Aanbeveling
Als iemand een bepaald artikel nodig heeft en hiernaar op zoek is,zou ik uw bedrijf zeker aanbevelen.

Extra toelichting
zie bovenstaande meningen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

steffay 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Hendrik123 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Redelijke prijzen, goede service!

Extra toelichting
Geweldige inbouwservice. Monteur nam veel meer tijd dan nodig om de koelkast perfect in te bouwen. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada59 02-12-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Je kan er goed parkeren voor de winkel.

Assortiment
Groot assortiment, maar niet alles op voorraad .

Aanbeveling
Kreeg goede uitleg over de verschillen van de inbouw kookplaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

G. Heida 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen problemen ondervonden

Service
Goede service en voor mijn artikel de laagste prijs

Assortiment
Wat ik zoch was leverbaar

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar en lage prijs

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

persuur 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker thuis rustig kijken en vergelijken

Service
snelle levering, prima contact over levertijd e.d.

Extra toelichting
Prima , niets aan toe te voegen en de goedkoopste winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel bestellen via website. Betaalwijze eenvoudig te kiezen.

Assortiment
Ruime keuze uit merken en types.....

Aanbeveling
Zie punten over gemak en assortiment.

Extra toelichting
Zoals aangegeven, was er een ruime keuze qua modellen met gunstige prijsstelling. Daarnaast goede adviezen m.b.t. Inbouw en mogelijheden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Herman De jonge 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede telefonisch advies, duidelijke website. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. j. Aerssens 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld en geleverd volgens afspraak

Service
Netjes bezorgd

Assortiment
Mooie apperatuur

Aanbeveling
Ik zou het aanbevelen

Extra toelichting
Graag gedaan omdat ik te vrede ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GT12342456 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk, basic bestelprocedure. Prima.

Service
Netjes afgehandeld, prima geleverd.

Assortiment
4 apparaten besteld dus keuze genoeg, in elk geval wat betreft de apparatuur waar ik naar op zoek was. Verder heb ik de website nog niet doorgespit, maar dat komt later vast wel.

Aanbeveling
Zie bovenstaand. Goede ervaring bij de bestelling.

Extra toelichting
Goede website, duidelijk, scherp geprijsd. Ook de beoordelingen en reviews zijn erg fijn. Dan weet de klant wat je verkoopt. Ik denk dat het voor een website als deze ook belangrijk is om je te realiseren dat jullie geen eigen merk producten verkopen, maar wél afhankelijk zijn van de kwaliteit van de apparatuur en de bijbehorende service! Zorg dat uw klanten daarvan op de hoogte zijn en dat er via jullie ook goede contacten zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patricia Kivits 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk bestellen op een duidelijke site!

Assortiment
Goed assortiment en ruime keuzes!

Aanbeveling
Op alle vlakken aan te bevelen, snelle leverin, goed ingepakt, perfecte geregeld met aflever tijdstip! Ronduit dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joann Holt 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Alles ging perfect.

Extra toelichting
Goede, duidelijke telefonische informatie over het product, gemakkelijk mondeling besteld, snelle afhandeling, alles duidelijk en betaling met pinautomaat in huis. Apparaat werd gebracht tot in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Fred123 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 2305 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online uitzoeken, vervolgens telefonisch besteld. Meteen goed advies ontvangen.

Service
Goede service, product ontvangen. Betalen achteraf geen probleem . Dus veilig aankopen doen.

Assortiment
Goede internetsite met zoekmachine en bovendien telefonische support.!!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Producten kunnen tegen geringe vergoeding ook gemonteerd worden bovendien oude apparaten meteen verwijderd.!!!

Extra toelichting
Keukenloods een zeer gerenommeerd bedrijf voor al uw keukenapparatuur, bovendien kunt u hier ook complete keukens aanschaffen. Bijzonder eenvoudig en gemakkelijk voor de niet bekwame mensen onder ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.N.Halma 02-12-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De keukenloods is heel goed berijkbaar.

Service
Mijn bestelling werd heel snel
uitgevoerd.

Assortiment
Het assortiment is heel goed.

Aanbeveling
Ik zou de winkel bij al mijn kennisen aanbevelen.

Extra toelichting
De service en de afhandeling van mijn bestelling werd heel goed en snel behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter1245 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Je wordt keurig gebeld voor afspraak

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ik zal hem aan iedereen aanbevelen. Al meerdere dingen hier besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs34 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen met goede inbouwmaten / tekeningen

Service
Snelle levering

Assortiment
Goede prijs voor uitgebreid ass.

Aanbeveling
Gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichaelRiethorst 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag middag langs geweest, goede uitleg gehad vervolgens besteld en maandag in huis!

Service
goede uitleg en afhandeling

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
alles was perfect! goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lize18 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zondagmiddag doorgebracht met het oriënteren op een nieuwe oven, eind van de middag besteld bij Keukenloods en maandagochtend rond 10.30 uur een indicatie van bezorgtijd op diezelfde dag! Zoals de meeste mensen zoek je online welk apparaat je wil kopen, daarna bij welk bedrijf het nog op voorraad is en het goedkoopst. Bij Keukenloods uitstekend geslaagd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyros 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site.makkelijk navigeren.

Service
snel bezorgt en evt problemen snel opgelost, aardig te woord gestaan via telefoon met de klantenservice.

Assortiment
zeer ruime assortiment .

Aanbeveling
2 keer een apparaat bestelt ,ik ben zeer tevreden met de prijzen van keukenloods.

Extra toelichting
alles bij elkaar zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swagers-Sunjaya 02-12-2014 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top assortiment, goed snel en flexibel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leinemeis 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kon product goed vinden. Makkelijk een bestelling plaatsen en de bezorging was snel. Betaling kon achteraf.

Service
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering. Had een telefonische vraag en die werd ook netjes beantwoord.

Assortiment
Kon verschillende producten bekijken en vergelijken alvorens een keuze te maken.

Aanbeveling
Mooie prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DANENBERG 30-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede voorlichting en snelle levering

Service
Rooster van afzuigkap was beschadigd bij is opnieuw besteld maar de verkeerde rooster afgeleverd en is opnieuw in besteling genomen

Assortiment
juiste keuse kunnen maken

Aanbeveling
deskundig personeel en terplaatse voldoede modellen aanwezig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

de aanbrander 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon in eigen tempo rondneuzen.

Service
Wij zijn voortreffelijk geholpen.

Assortiment
Zou niet weten wat er nog kan ontbreken

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeda 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Prima geholpen en snel door de site gevonden wat we zochten

Service
Telefonisch alles snel afgehandeld en volgende dag koelkast al vlot geleverd.
Chauffeur hielp netjes met binnen brengen en oude koelkast werd direct meegenomen

Assortiment
Zocht inbouwkoelkast en we vonden het assortiment oke.

Aanbeveling
Gemakkelijk in de internetwinkel zoeken, vlotte service bij tel. contact en de levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Piet Karmelk 29-11-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed toegankelijke Web site

Service
Nadat ik had gebeld dat er iets niet bij zat, werd het direct opgestuurd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

19Anneke51 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kijkt op internet, stemt het desnoods nog even af in een keukenloods winkel en bestelt hem via internet of in de winkel.
Je ziet gelijk de prijs.

Service
2 heel aardige jongens kwamen, in mijn geval, de koelkast plaatsen (inbouw) deur op deur.
Bekwame jongens, keurig netjes. En ze namen de oude koelkast en karton weer mee.
Heel tevreden.

Assortiment
Ik had alleen een koelkast nodig, maar ze hebben allerlei soorten en merken, dus je kunt een goede keus maken.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering en aardig personeel.

Extra toelichting
Zie vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor95 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gezochte kraan was op voorraad en kon direct meegenomen worden

Service
medewerker(s) zijn met mij op zoek gegaan naar een vervanging van de kraan die inmiddels uit het assortiment was en overeenkomstig was

Extra toelichting
voor de 2e keer dit jaar heel goed geholpen door de medewerkers van de Keukenloods in Zaandam, goed meegedacht en direct leverbare combi magnetron met de juiste afmetingen en goede kraan uit voorraad geleverd. geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BR1958 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ondanks dat mijn bestelling de eerste keer niet goed was gegaan en ik dus een dag later nog eens moest bellen en opnieuw moest bestellen, ben ik verder wel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ph. Witmer 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Voldoende en beoogde apparatuur eenvoudig te vergelijken.
Handelingen op de site geven geen problemen.

Service
Wordt voor de bestelling door de vervoerder contact opgenomen voor het maken van leveringsafspraken.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voorhanden met redelijk korte levertijden.
Zeker in geval van calamiteiten is de afhaalmogelijkheid op diverse punten in Nederland een pre.

Aanbeveling
Een tevreden klant maakt altijd reclame.

Extra toelichting
Als er geen klachten zijn dan kan er niet anders dan positief worden beoordeeld. Het enige puntje dat mogelijk aandacht verdient is het feit dat niet in alle gevallen de volgende dag het bestelde wordt afgeleverd. Daar waar wordt aangegeven de de leveringstermijn bijvoorbeeld 3 a 4 dagen kan duren is dat helder. Als dat niet wordt aangegeven zou redelijkerwijze verwacht kunnen worden dat er de volgende dag wordt (af)geleverd. Begrijpelijk dat in het kader van de kosten de vervoerder een routeplanning heeft. Advies: Maak helder dat niet in in alle gevallen de volgende dag geleverd kan worden maar dat hieromtrent afspraken door de vervoerder met de klant worden gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
RobJacobs 30-11-2014

Inderdaad word niet altijd geleverd, terwijl ze wel aangeven dat ze dat kunnen. Op de website stond op "voorraad", maar dat was dus een lokkertje. Ik heb per direct een bestelling geannuleerd, omdat dit bij mij ook het geval was. Gezien mijn kind van 1 was de noodzaak erg hoog en had ik het artikel echt die dag nodig. Gewezen op de misleidende advertentie en gezegd dat ik mijn geld dus met spoed nodig had om te kunnen realiseren wat ik nodig had die dag. Leuke mailtjes met beloftes van spoed terugstorten, maar er gebeurt niets. Weer mailen, geen reacties en nog steeds geen geld terug. Ik moest een kookplaat hebben, omdat deze kapot was. De noodzaak daarvan uitgelegd, maar de ernst word weggewimpeld. Vrijdag besteld, zaterdag zou geleverd worden. Nu nog steeds geen geld en kan ik ook geen andere kopen, omdat het geld wat ik daarvoor gespaard had in handen ins van keukenloods.

Reageer

Berry uit Delft 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Geen gedoe, gewoon keurig en snel in huis

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
makkelijk, snel en goed, kan je met een gerust hart aanbevelen.

Extra toelichting
Het product wat we nodig hadden was makkelijk te vinden, ruim aanbod, goede prijsstelling en snel in huis, super we zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart 1955 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
de bereikbaarheid van de winkel is heel goed
we werden heel professioneel geholpen er was ook alle tijd
levering werd heel goed verzorgt
ruilen was geen enkel probleem ook dit werd heel goed verzorgt

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid als het artikel er niet is verzorgen ze het wel voor je

Extra toelichting
in deze winkel word je niet onder druk gezet om iets te kopen er is bekwaam personeel aanwezig met verstand van zaken en ze nemen alle tijd voor je de prijzen zijn ook heel aangenaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AM & JM 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raimond Hamers 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel helder duidelijke afhandeling

Service
vrijwel direct reactie op technische vraag

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob Scheepers 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super service zou direct weer iets kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk hollenkamp 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
alles zoals besproken

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prima levering, en goed geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob bevelander 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het voordeel is dat je van andere personen kunt zien hoe zij de ervaring hebben met het bestelde.

Service
De service is perfect, ze zetten de koelkast binnen neer op vakkundige wijze en nemen meteen de oude koelkast mee retour

Assortiment
Een groot assortiment, zodat de keuze en het vergelijken gemakkelijker word, ook in prijs

Aanbeveling
De service is perfect, ze bellen meteen de volgende dag op om je bestelling door te nemen en een afspraak te maken voor levering.

Extra toelichting
Onze koelkast was een goede keuze dankzij de reviews. daardoor is de keuze wat gemakkelijker en je weet waar je op moet letten, zoals geluid, indeling etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vd Horst 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering en brengen alles netjes binnen. Top.

Service
Prima service, zeer snel en betrouwbaar

Assortiment
Was op zoek naar een grote miele koelkast maar die hadden ze helaas niet.

Aanbeveling
Snelle levering en de service is top. Bellen netjes van tevoren op om aan te geven dat ze eraan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

martin ketting 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
zeer te vrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ted51 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snelle levering

Service
leveringen op tijd afgeleverd

Assortiment
het type wat we nodig hadden niet kunnen zien, maar was duidelijk te vinden op internet

Aanbeveling
correct geholpen en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews