Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16945 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2193 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke boers 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Van Echelpoel 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik was een beetje bang om mijn toestellen (toch groot bedrag) zomaar via internet te kopen. de vele positieve revieuws hebben me over de streep getrokken als ook de interessante prijzen

Service
alles is tot in het detail vlot snel en duidelijk op te volgen, wie hierover nog commentaar heeft, zal nooit tevreden zijn :-)

Assortiment
alles wat ik nodig heb, heb ik gevonden

Aanbeveling
zeker de moeite waard! niet twijfelen gewoon doen. heb hem trouwens al meerdere malen aanbevolen

Extra toelichting
ik ben absoluut overtuigd van mijn aankoop en heb nadien nog een aankoop gedaan. ik was ook zeer blij met de mogelijkheid om contant te betalen bij levering wat ook wel een geruststelling was. alles was correct, tijdig en onbeschadigd geleverd. bovendien is de slogan "elders goedkoper? laat het weten" echt geld waard, zonder enige vorm van "moeilijk" doen, worden prijzen aangepast aan de concurrentie waardoor ik zonder problemen alles gelijktijdig bij 1 leverancier kon bestellen waar ik anders extra kosten zou gehad hebben, nog een grote troef dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reckless001 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

espweb 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de "luie" stoel, veel keuze, veel te vergelijken

Service
Keurig geplaatst voor een redelijke prijs

Assortiment
Top assortiment

Aanbeveling
Heb ik al meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Keurig en snel, ook de montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoorn 1622 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke uitleg met antwoord op al onze vragen

Service
Bij de aankoop werd duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. geleverd zou worden

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Gezien het assortiment de service, de prijs en de bezorging kan ik de keukenloods echt aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

julianadorp 1953 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je word gelijk naar de site geloodst bovenaan. puur gemak en supersnel.

Service
afhalen van producten gaat snel en het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
genoeg keuze, goed assortiment en niet geheel onbelangrijk de goedkoopste.

Aanbeveling
ik zal iedereen adviseren om als eerste bij keukenloods te kijken.gegarandeerd dat ze er alles vinden tegen prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jop-Jop 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van online bestellen is super, in mijn geval had ik nog wat vraagjes en kon dit ook nog eens telefonisch doen en dat heeft mij over de streep getrokken.

Service
Ik kan niet anders oordelen dat ik tot nu toe een top service heb gehad, zowel tijdens het aanschaf [op de hoogte gehouden worden via d email] en tijdens ontvangst van het product [goede uitleg en tips]

Assortiment
ja dit is ook weer top, keus genoeg gelukkig wist ik al wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn aanbeveling is, betrouwbaar, goede service, en een goede prijs.

Extra toelichting
Wij hebben een vaatwasser gekocht, ik ben diverse keren in een winkel geweest zoals mediamarkt, saturn etc etc maar kon niet slagen dit i.v.m. puschen van een bepaald product. Hier online kies je zelf en zonder druk van een verkoper die zijn target moet halen. Toppie geregeld, ik kom zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAE Coehorst 08-12-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede uitleg van de verkoper over de verschillende vaatwasmodellen

Service
goede prijs aanbieding en de vaatwasser was voorradig en kon dus meteen meegenomen worden. de verkoper hielp de vaatwasser mee inladen

Assortiment
vele merken in het assartiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G1234 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site alles was heel duidelijk

Service
eerst gekochte wasmachine was uitverkocht, kwam een kort na de bestelling een telefoontje met uitleg en de beste optie voor mij

Assortiment
zeer veel producten, met een goede omschrijving van de verschillen

Aanbeveling
makkelijke en snel voor een goede prijs

Extra toelichting
zeer tevreden over deze site en het bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BJ Daamen 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige website

Service
prima service

Assortiment
groot assortiment tegen prima prijs

Aanbeveling
prima webwinkel die afspraken prima nakomt

Extra toelichting
we zijn heel tevreden over de prima prijs en snelle bezorging. Toch hebben we een opmerking. Als je iets op woensdag wilt ontvangen kun je alleen op dinsdag met volgende-dag-bestelling boeken. Het zou nog makkelijker zijn als je een keuze van bezorgingsdag kunt opgeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P en C 07-12-2014 In de winkel gekocht
Bijlmer Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vestiging in de Bijlmer makkelijk bereikbaar.

Service
Vriendelijke verkopers

Assortiment
Alles wat wij wensten was leverbaar door Keukenloods.

Aanbeveling
Perfecte winkel en goede prijs.

Extra toelichting
Alles totaal naar wens.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bartijff 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zaandam is voor ons makkelijk en alles is overzichtelijk en je kan op internet eerst zoeken.

Service
alles ging zoals afgesproken

Assortiment
werkelijk kan je alles vinden

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

truus2014 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke34 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was heel makkelijk om te bestellen.

Service
Vlotte service. Snel en netjes ingebouwd.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
ruime sortering, goede service en goede prijs. Dat zou ik een ander zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Een ruime sortering, goede service en goede prijs. Dat zou ik een ander zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 1945 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
bestel en het word de volgende dag al bezorgt. Heel prettig.

Service
Prima service, word goed te woord gestaan telefonisch.

Assortiment
voor mij was het assortiment genoeg.

Aanbeveling
Je goede ervaringen vertel je door dat is het beste mond reclame.

Extra toelichting
Als ik weer wat nodig zou hebben koop ik dat bij jullie. Alleen daar kunnen jullie niets aan doen. kan ik niet weten of mijn typ vaatwasser een tijd klok heeft om hem in stellen in het boekje staat dat dat afhankelijk is van het model. Maar welk model staat er niet bij.Dus heb ik per ongeluk dan een verkeert model gekocht het lukt mij niet om de tijd in te stellen dus het zal dan wel niet het goede model zijn. Ik weet het niet.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Scheele 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online bestellen en artikel wordt thuis afgeleverd, wat een gemak !

Service
goed geïnformeerd over levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk en uitstekende service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 1963 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed correct snel

Extra toelichting
Goede informatie scherpe prijs snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard plug 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het wordt met 2 telefoontjes allemaal geregeld

Service
Snel en goed en vriendelijk personeel

Assortiment
Alles is er gewoon en de prijs is goed je hoeft zelf niet meer te zoeken of je ergens anders goedkoper kan want dat hebben zij al gedaan

Extra toelichting
Gewoon omdat je in een paar minuten alles van a tot z geregeld heb en het personeel is vriendelijk en eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de thuisbakker 06-12-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
of online of rechtstreeks bij de winkel snel geregeld

Service
na wat misverstanden werd er toch een coulance geregeld

Assortiment
uit alle merken is te kiezen er wordt je niets opgedrongen

Aanbeveling
klantvriendelijk, toegankelijk, meedenkend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van den berge 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s avonds besteld en s middags al in huis..

Service
Mooi op zijn plaats afgeleverd.

Aanbeveling
super service goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Swinkels-Otten 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden, snelle info, snel besteld, snel geleverd.

Service
goede uitleg na goede telefonische bereikbaarheid.

Assortiment
De spoelbak die ik wilde was bijna nergens te krijgen. De keukenloods had hem.

Aanbeveling
Vanwege alle bovenstaande punten.

Extra toelichting
Zeer goed in assortiment, info, leveringstijd en service. Dus doen zou ik zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant uit Nunspeet 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je huiskamer winkelen!!

Service
Goede service!

Assortiment
Alle merken,veel keus.

Aanbeveling
Aan iedereen die een hekel heeft aan winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 100 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was makkelijk dat ik niet alleen online het product kon bekijken maar ook even langs de winkel rijden om een aantal praktische zaken te bespreken

Service
De monteur die de vaatwasser verving was zeer vakkundig snel en nauwgezet.

Aanbeveling
je wordt snel en goed geholpen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M te Breda 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keuze via de website gemaakt en gebeld.

Service
Toch uiteindelijk telefonisch besteld omdat ze de afzuigkap niet op voorraad hadden

Extra toelichting
Prima service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam bruneel 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk en van thuisuit, op een uur dat goed uitkomt, kan je winkelen. Overzichtelijke website en mooie prijzen.

Service
Supergoede service!! Eerlijke antwoorden.

Assortiment
alle merken (gekende en minder gekende) kunnen verkregen worden.

Aanbeveling
Zo'n goede service tegen zulke interessante prijzen, dat vind je nergens anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Schamp 05-12-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles overzichtelijk en ruim weer gegeven

Service
WE zijn snel en correct geholpen

Assortiment
Heeft aan ons doel beantwoord

Aanbeveling
Waarom ver gaan als het dicht bij in ruime keuze verkrijgbaar is.

Extra toelichting
We werden getipt door onze dochter, welke meerdere onderdelen bij de Keukenloods heeht besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga ter Veen 05-12-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat duidelijk gerangschikt.

Service
Super medewerker die meteen wist wat wij wilden

Assortiment
Alles aanwezig anders wel te bestellen

Aanbeveling
Stond laatst in de media markt waren ,mensen aan het uitzoeken. Toen zeiden wij dat ze naar de keukenloods moesten. Beter & goedkoper. En vooral vriendelijkler

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOT FASER 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
als je weet wat je wil bestellen dan is het makkelijk te doen via internet en prijs was gunstig

Service
vriendelijke en behulpzame mensen

Assortiment
Men had wat wij nodig hadden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R Wagijo 05-12-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ben tevreden met mijn aankoop bij keukenloods..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 4966 05-12-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles heel goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

posthagen 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ideaal vanuit de stoel thuis de markt opgaan en iets selecteren wat bij je past

Service
uitstekende service vanaf het moment van bestellen tot aan de aflevering op de plaats van bestemming

Assortiment
erg goed assortiment

Aanbeveling
dit bedrijf kun je zonder meer bij iedereen aanbevelen zonder dat je daarbij bang hoeft te zijn dat er iets fout gaat

Extra toelichting
Het was de eerste kennismaking met keukenloods maar ik denk niet de laatste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leos01 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten zijn overzichtelijk uitgestald en veelal ook werkend te zien. Door de grote ruimte is het makkelijk rondkijken eenvoudig zowel prijs en functie vergelijken.

Service
men neemt de tijd voor je, vraagt door naar waar je precies naar op zoek bent en geeft daar een duidelijk advies op. Prijs is inclusief bezorging welke twee dagen later netjes voor de deur stond en ook het oude apparaat retour nam.

Assortiment
Het assortiment is groot! Veelal ook modellen die in andere winkels niet te krijgen zijn of niet in de showroom van die andere winkels is. Ook qua prijs is er voor elk wat wils.

Aanbeveling
Prettige winkel met een groot oppervlak waarbij de apparatuur ruim uitgestald staat zodat je goed kan vergelijken. De prijzen zijn zeker concurrerend met de andere winkels en de service is geweldig.

Extra toelichting
Prettige winkel met een groot oppervlak waarbij de apparatuur ruim uitgestald staat zodat je goed kan vergelijken. De prijzen zijn zeker concurrerend met de andere winkels en de service is geweldig. De website is goed opgebouwd en makkelijk en intuïtief te navigeren waardoor het gaat om het zoeken en kopen van een bepaald product en niet om de weg kwijt te raken op een website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LMeulendijks 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wat een geweldige service! Vrijdagmiddag een half uur voor sluitingstijd gebeld voor een inbouw combi-magnetron, en we konden deze dezelfde middag nog ophalen. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline616 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede ervaring. Het model vaatwasser van Siemens dat ik op het oog had was niet lever aar, maar ik kreeg direct een alternatief aangeboden, een duurder model met een korting wat ongeveer dezelfde prijs gaf.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Esther871 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk producten met elkaar kunnen vergelijken.

Service
Wij hadden problemen met de installatie, we werden bij bellen naar keukenloods snel doorverbonden met een technicus, waarna we de kookplaat snel konden installeren.

Assortiment
Gevarieerd en tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de bestelling, leverering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Jan. 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk en snel te bestellen op de site

Service
Ik heb geen problemen ondervonden.
En de informatie was duidelijk.

Assortiment
Vast goed, ik heb echter allen voor een inbouwkoelkast gekeken.

Aanbeveling
Zeker, heb ik ook al gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martje van L 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Verdult 04-12-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is overzichtelijk, goede parkeerruimte en voldoende medewerkers om te helpen.

Service
Deskundig, hulpzaam en vriendelijk. Kreeg enkel geen extra korting(geintje)

Assortiment
Meer afwasautomaten dan ik kon plaatsen in mijn keuken.

Aanbeveling
Goede service, deskundig en behulpzaam tegen een goede prijs verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caro60 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima in orde!

Assortiment
Heel veel keus en het personeel is zo deskundig om uit het grote assortiment toch een goed advies te geven!

Aanbeveling
Heb al vaak wat gekocht bij de Keukenloods en ben erg tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HendrikJan020 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via kieskeurig.nl doorgewezen, ging makkelijk. Website is functioneel prima maar niet heel spannend

Service
direct geleverd

Assortiment
ja, dat is natuurlijk de kracht van een website zonder 'gezicht'

Aanbeveling
goede levering, goede prijs

Extra toelichting
prima no nonsens website

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iasyah 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goede service, afspraken worden correct gehanteerd, prijzen worden aangepast als je het artikel elders goedkoper vindt

Assortiment
Veel keuze, veel merken

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ozbob01 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De bestelling kan worden opgehaald wanneer het uitkomt en ter plaatse worden voldaan. Als dank hiervoor krijg je een tegoedbon van 25 euro.

Service
Service is uitstekend verkoper bracht spullen naar de auto en hielp met laden

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig, in de winkel stond vrij veel apparatuur.

Aanbeveling
Prettige ervaring met website en ook in de winkel die mijn bestelling uitleverde. Levertijd iets langer dan verwacht maar niet slecht na telefoontje precies op tijd geleverd

Extra toelichting
Prima service en levering van de gewenste prodcuten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Y. Erken 04-12-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je word gebeld en dan kan je het artikel ophalen wel zo makkelijk

Service
Service is prima. Aardige mensen

Assortiment
Is ruim voldoende

Aanbeveling
Als iemand iets met zijn keuken wil zal ik adviseren daar eens te kijken

Extra toelichting
Zit op een goed punt makkelijk parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty232 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was gemakkelijk. zoeken op de website, bestellen en betalen.

Service
levertijden zijn ruim. Ook s avonds laat nog. Bellen levert ook genoeg info op.

Assortiment
genoeg keus voor een juiste prijs

Aanbeveling
snel en goed met juiste prijsverhouding

Extra toelichting
Betrouwbare webshop. Snelle levering, genoeg keuze met juiste prijsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Basje58 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig besteld en snel bezorgd. keurig.

Service
Combi-magnetron die ik besteld had was niet leverbaar. Verbeterde versie geleverd tegen dezelfde prijs. Dat noem ik nog eens service.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de manier waarop alles afgehandeld is.

Extra toelichting
We hebben de combi-magnetron nog maar een paar weken. Zoals het nu lijkt, zijn we erg tevreden met het geleverde product. Het is natuurlijk afwachten hoe de combi-magnetron zich houdt. Verder zijn we uiterst tevreden over de levering, Ook het leveren van het vernieuwde product voor dezelfde prijs vinden we super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

La cour de Grandmenil 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vragen per mail/chat snel en adequaat beantwoord

Extra toelichting
Pluspunten zijn ook dat betalen mag bij aflevering en verzendkosten voor België niet te hoog zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bayram Demir 04-12-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer behulpzaam en klntgerichte medewerkers.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelligen.

Assortiment
ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
keuze en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.brus 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online bestellen andere dag in huis

Service
Goede service en nemen je oude spullen retour

Assortiment
Ruime keus en diversen prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Heb al vrienden en familie jullie site aanbevolen

Extra toelichting
Een prima webshop winkel met genoeg keuken apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Coenraad 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goed gedaan,zeer tevreden

Extra toelichting
Na het storing te hebben gemeld,2 dagen later kom een monteur thuis de storing oplossen, goed gedaan...ben blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbepal1 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen via internet.

Service
Goede uitleg en afspraken.
Prettige en snelle levering en keurige inbouw.

Assortiment
Overzichtelijk assortiment en duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring met keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews