Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20540 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Herman 29-12-2015 In de winkel gekocht
Schouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We wisten wat we nodig hadden en letterlijk binnen 10 min aan de balie was alles besteld.

Service
We zijn netje en voorspoedig geholpen

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden was voorradig en leverbaar op het moment dat wij aan hadden gegeven

Aanbeveling
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PJ van Hoof 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht. En voor een hele aantrekkelijke prijs

Service
Ik had nog een vraag over het product, klantenservice nummer staat er bij, direct vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, goede site, telefonisch vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag al in huis. Perfect, zo moet het.

Extra toelichting
Zou keukenloods zeker aanraden aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbeth sinke 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te bestellen. ook makkelijk te vinden via internet

Service
volgende dag al geleverd!

Assortiment
kan ik eigenlijk niet zo goed beoordelen, ik heb weinig tijd genomen om het assortiment te bekijken

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vrijdag avond besteld en jullie waren erg flexibel voor de aanvraag ophalen bij filiaal volgende dag of op een bepaalde dag thuis bezorg en dat om 20.50 savonds

Service
Ik wist wat ik wilde hebben maar toch extra controle voor
De maat dat het niet de verkeerde maat is achteraf check check dubbelcheck altijd goed

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Klein 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Keukenloods hielp mij gemakkelijk door het bestelproces.

Service
Prima service! De Combi-magnetron was 's avonds om 9 uur besteld en de volgende dag om 4 uur bezorgd. Omdat het bestelde product niet op deze korte termijn te leveren was (terwijl dit wel zo op de website stond) heeft Keukenloods een duurdere combi-magnetron met meer opties uit dezelfde serie geleverd. prima service!

Assortiment
Het assortiment op de website was groot genoeg om te vergelijke en een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Goed assortiment met aantrekkelijke prijzen en prima / snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op je gemak met de pc uitzoeken en vergelijken

Service
Prijsstelling bij alternatieve keuze was niet correct bij orderbevestiging, gebeld en werd gelijk geregeld

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
vestiging is dichtbij, telefonisch goed bereikbaar en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk bestellen en afhandelen

Service
Ik kreeg de optie om een kadobon te krijgen als ik mijn bestelling kwam afhalen

Aanbeveling
Goed geprijsd en overzichtelijk

Extra toelichting
Ik was verbaasd dat een keuken handel ook een webshop had met keuken benodigdheden.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jan Boerbooms 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
toegankelijk en overzichtelijk

Service
bestelling werd vlot afgewerkt

Assortiment
Breed

Extra toelichting
snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ervaring met losse apaapparaten zoeken. Duidelijke categorieëncategorieën. Zou mogelijk de zoekfuncties nog iets kunnen verfijnen zoals het energielabel.

Service
Snel teruggebeld na het sturen van een vraag via de site. Adequaat en klantvriendelijk gehandeld.

Assortiment
Er is voldoende keuze in alle categorieën. Prijzen zijn scherpen soms met de juiste en eerlijke beagrumentatie onderhandelbaar.

Extra toelichting
Prettige bezorgservice. Mogelijkheid tot vast houden van product tot je het product thuis kwijt kunt is heel erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk en vriendelijke bediening

Service
de zelfde afleverings dag per telefoon gemeld beschadiging product door vervoer, netjes geholpen door medewerker en andere afspraak gemaakt voor brengen nieuw produkt

Assortiment
het assortiment is goed ruime keus prijs is ook oke

Aanbeveling
ben wel in de winkel geweest maar hem het product via de webshop bestelt

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fiona 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij kregen een luxere/duurdere vaatwasser dan dat we eigenlijk hadden besteld (stond ook in de brief erbij dat wij een duurder type geleverd hadden gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fama 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Ik werd geveldig geholpen: vakkundig en zeer vriendelijk

Assortiment
Niet te breed maar ik kon alles vinden wat ik zocht

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam Overmeer 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke indeling van de webshop

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ze hebben voor de verschillende typen machines de mengkoppen. Heel fijn!

Aanbeveling
Al met al prima shoppen online!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gudmundur Kristjansson 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Goede website, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AndreW 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf artikel uitgezocht en telefonisch de order geplaatst in overleg met medewerker. Vervolgens kun je op internet de status van levering volgen waarna een medewerker van het expeditie bedrijf een afspraak voor aflevering maakt.

Service
De levering was conform afspraak binnen de gestelde termijn en op tijd.

Assortiment
Wij hebben een vaatwasser gekocht bij de keuken loods omdat de prijs het beste was maar vervolgens ontbrak er ook niets aan levering en communicatie.

Aanbeveling
Deze is puur gebaseerd op het telefonisch onderhoud wat wij hebben gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

steenken 26-12-2015 In de winkel gekocht
de schouw gemeente Waterland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Winkel is dichtbij en de keukengegevens zijn daar bekend

Service
levering apparaat en montage goed en volgens afspraak

Assortiment
Zij bieden een groot assortiment. Niet alles kan in de showroom zijn opgesteld

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

B van Veen 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
goede en duidelijke site

Service
Wat gezegd is word gedaan

Assortiment
Zeer groot

Extra toelichting
Deze gekocht ter vervanging van een oud exemplaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Snel en makkelijk gewenste product te vinden en te bestellen (telefonisch of via website)

Service
Telefonisch bestellen ging zeer vlot. Toen product na aflevering niet bleek te werken is er echter na melding tot 2x toe geen actie ondernomen. Uiteindelijk zelf fabrikant gebeld.

Assortiment
Prima, ruime keus in wat wij zochten.

Aanbeveling
Prima producten en prijzen, after sales service was niet geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

amp baten vd ouweland 24-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Heb alles op mijn gemak in de winkel rond kunnen lopen om de producten te zien

Service
De mevr die ons hielp legde uit wat elke apparaat zijnh voordelen en nadelen had

Assortiment
Kon wel iets meer in de winkel staan

Aanbeveling
Alles wat ik dar had gekocht ben 8ik tevreden mee.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Daan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenst artikel was makkelijk te vinden, de productinformatie is goed.

Service
de telefonische advisering was snel en vriendelijk en ik kreeg de gewenste informatie

Assortiment
Ik zou niet weten wat is miste

Aanbeveling
het bestellen is prima verlopen en de levering is goed en op de vermelde tijd geleverd.

Extra toelichting
tmail.com

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g a streng 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de snelheid

Assortiment
zeker de prijs was goed

Aanbeveling
door de snelheid van handelen en ook de bezorging was heel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

will 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles goed beschreven.dus gewoon bestellen.

Service
alles volgens afspraak

Assortiment
zoveel keus dat het moeilijk is om te kiezen.

Aanbeveling
service, assortiment,en prijs prima in orde.

Extra toelichting
een nieuwe klant heeft u gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milko 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke uiteenzetting van apparatuur

Aanbeveling
Duidelijke shop waar je een hoop apparatuur kan vergelijken en waar je voor een goede prijs terecht kan. Vooral de alternatieve deals zijn zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

MG 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
telefonisch goed bereikbaar voor juist de laatste, belangrijke, info

Service
op tijd geleverd en zonder problemen

Aanbeveling
Goede producten voor goede prijs; meestal een van de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els B 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke website, makkelijk om zoekopdracht te verfijnen

Service
Alles verliep naar wens, ook de levering was op tijd

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan scherpe prijzen

Aanbeveling
Heel positieve ervaring, zou het zeker aanraden aan familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Traas 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede aflevering en op tijd levering in orde

Service
geweldig

Aanbeveling
Netjes af gehandeld tot volle tevredenheid

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn goed gerubriceerd en eenvoudig te vinden.

Service
Simpele bestelling en goede aflevering

Assortiment
Alles onder een dak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desmootje 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en overzichtelijk alles te vinden

Service
Meteen aan gesproken door vriendelijk personeel

Assortiment
Ruime Keus uit veel merken

Aanbeveling
De volgende aankoop zal ook hier zijn en adviseer ook andere dat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunie 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzichtelijk!

Service
had nog vragen, toen gebeld en goed advies gekregen!

Assortiment
Goede prijs en keuze genoeg!

Aanbeveling
Makkelijk, ze komen na wat ze beloven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van den Bosch 23-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed parkeren voor de deur

Service
Uitstekend hadden een lekkende vaatwasser bezorgd gekregen en werd direkt nwe bezorgd naa het weekend

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ontevreden 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Geen gemak in mijn geval, had gevraagd contact op te nemen wanneer een artikel niet voorradig zou zijn, je raad het al, ze moeten nu nog bellen. Ik kreeg ontwijkende antwoorden, verschillende contacten. Weinig gemak dus.

Service
Ik kreeg geen contact, geen service, geen belletje, geen excuus, geen antwoorden op standaard vragen (wanneer kan ik het bestelde dan wel verwachten....?) ehhhh, en toen was het stil....

Assortiment
In mijn geval bleek er niets voorradig, alleen versturen via de importeur. Waardeloos, geen snelle levering, alleen maar lellende voor klanten, die wel een snelle levering verwachten en wat volgens de website wordt verteld.

Aanbeveling
Artikel was volgens de website voorradig, wat een levertijd berekend van maximaal 24 uur, zie website. We zijn inmiddels een week verder.

Ik zou zelfs mijn schoonmoeder hier niet naar toe sturen, en die komt uit Beverwijk.....

Extra toelichting
In mijn geval geen service, niet proactief, niet meedenken, kortom, ik bestel hier nooit weer

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-12-2015

Goedemiddag, dit klinkt niet goed. Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kan ik met u meekijken en helpen. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Officiele reactie van Keukenloods 24-12-2015

Bedankt voor uw gegevens ik heb inmiddels begrepen dat mijn collega u heeft gesproken.
Nogmaals onze excuses. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Anke 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De mailwisseling om een goede keuze te maken verliep voorspoedig.

Service
Ik heb snel en goede adviezen ontvangen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service, afspraak voor levering en monteur verliep perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schuurman 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle bezorging

Service
Ik had gebeld voor vragen netjes te woord gestaan

Assortiment
Goed

Aanbeveling
van wegen tot nu goede service

Extra toelichting
Ja ik zal het ook aan andere mensen aan prijzen om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Ruijter 23-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ongelooflijk ruim aanbod. Als je weet wat je hebben wilt is het snel geregeld.

Service
Wij kochten een Liebherr koelkast. Na uitpakken en installeren bleek deze nagelnieuwe koelkast defect. (geen koelvloeistof agv lekkage). Dan komt het erop aan. Binnen 24 uur geregeld door Keukenloods ism Liebherr. Vette pluim voor alle betrokkenen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen heel scherpe prijzen

Aanbeveling
Echt beoordelen kan pas als het er op aankomt. De service bij gebleken defect was perfect. Dus daarom overall een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk. Producten makkelijk te vinden.

Service
Beloftes worden nagekomen. Snelle correcte aflevering

Assortiment
Heel uitgebreid. Alles waar ik naar zocht, gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Richard 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke internet site

Service
Zeer snel antwoord op inhoudelijke vragen over de apparatuur. Waarbij we beleefd te woord zijn gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, goed bereikbaar.

Service
Heb doorgegeven wat ik zocht en kwamen met een passend voorstel. Ook toen iets niet tijdig geleverd kon worden hebben ze een goed alternatief bedacht.

Assortiment
gevarieerd

Aanbeveling
heb goed rondgekeken, maar waren toch echt de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuken loods 23-12-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
klantviendelijk

Assortiment
genoeg voorraad

Aanbeveling
alles mooi ruim uitgestald goede service

Extra toelichting
nee alles is gewoon goed .ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 23-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website zodat je je kan oriënteren voordat je naar de winkel gaat.

Service
De oven die niet beviel mocht ik omruilen voor een andere.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijkheid over de maat en het artikel . Zeer overzichtelijk en makkelijk te vergelijken

Service
Verschillende berichten gekregen Hoe laat het bezorgd ging worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

guus blankenburgh 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je op basis van een goed advies de juiste keus maken

Service
Het uitleveren van de order verliep zeer precies en op tijd

Assortiment
Was op zoek naar een oven met spit. Jullie waren de eersten, die een passend advies konden geven

Aanbeveling
Je krijgt waar voor je geld op een prettige manier

Extra toelichting
Als jullie zo doorgaan, is het gebeurd met de grote winkelketens. We zijn toch niet gek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger visser 23-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk opgestelde apparatuur.

Service
Goede voorlichting en afhandeling. Ook bij retouren perfecte reactie.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Perfecte combinatie van assortiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 23-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website

Service
Goed geholpen bij afhalen en alles netjes verpakt.

Assortiment
Helder assortiment

Aanbeveling
Tot de volgende aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
De factuur wekte de indruk dat er veel later geleverd zou worden (verwacht bij klant: week 0-2016). Ik heb daarom gebeld enwerd vriendelijk te woord gestaan). Toch was mijn ongerustheid niet helemaal weg (de medewerker leek niet helemaal te snappen wat ik bedoelde). Maar uiteindelijk had de medewerker wel gelijk en kreeg ik het aparaat keurig op tijd. Dus: wel wat verwarrend, maar het klopte wel.

Assortiment
Goede prijs!

Extra toelichting
De opmerking: nu besteld, morgen in huis, klopte niet, er zat nog een dag tussen. Op zich niet erg, maar ik had het liever willen weten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lida 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichterlijk

Service
Heel goed geholpen en duidelijke afspraken

Assortiment
Ik zocht een magnetron en er waren er heel veel

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om te kijken en er wat te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Stapelbroek 23-12-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen, Keukenloods
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Goed advies en keurig alles klaar gemaakt voor de bestelling

Assortiment
Ruime keuze in witgoed en fornuizen

Aanbeveling
ik vond dat ik vriendelijk en duidelijk werd geholpen.

Extra toelichting
De bestelde spullen zijn keurig geleverd en voldoen uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EA 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Levering was later dan de website deed beloven.
Na een telefoontje naar keukenloods, was hij wel de volgende dag binnen. Daarom toch een 5.

Assortiment
Zeer goede prijs voor zo;n mooi apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

jammer 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kiezen en snel geregeld

Service
afhalen kan, zaken staan klaar

Assortiment
wat je zoekt, vind je

Aanbeveling
goed spul snelle levering, veel in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website en duidelijke omschrijving van het product.

Service
Zoals bij alle bestelde producten bij keukenloods, super uitleg en vriendelijk personeel. Gewoon altijd goed geregeld.

Assortiment
Ruime keuze. Ook de accessoires van het bestelde product zijn meestal mee te bestellen.

Aanbeveling
Super webwinkel en vriendelijk personeel. Nooit lang wachten voordat je iemand aan de telefoon krijgt. Ze bellen altijd terug en zou je zelf niet opnemen ontvang je netjes een mail van keukenloods met alle informatie over het bestelde product. Vandaar mijn score van 10!

Extra toelichting
Alles perfect dus verder geen toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enkhuizen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige website en afhandeling

Service
Goed voorzien van informatie.

Aanbeveling
Goede prijs en perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews