Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18722 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2537 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Heb tel. info gevraagd en heb na dit telefoontje een mail gekregen waarop mijn vragen, wensen duidelijk werden toegelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van der harst 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk en eenvoudige zoekcriteria

Service
zeer snelle respons tijd op vragen en keurige afwikkeling bij problemen

Assortiment
grote keuze mogelijkheden

Aanbeveling
geen enkel probleem ondervonden en vragen resp. opmerkingen werden direkt beantwoord c.q. opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald Joldersma 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Plaatsing conform afspraak,

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
We hadden meerdere apparaten besteld. Op 1 apparaat heeft keukenloods wat langer moeten wachten en dit werd heel goed gecommuniceerd naar ons.

Extra toelichting
Veel keus en scherpe prijs. Zeker als je meerdere artikelen tegelijk besteld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zoeken en kiezen is eenvoudig. De bestelling en betaling wijzen zichzelf. Indien op voorraad, snelle levering.

Service
Na controle bleek het geleverde niet compleet, dit werd zeer goed en snel opgepakt en geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Overeenkomstig het onder Gemak, Service en Assortiment behaalde beoordeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

George 20-07-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het aan te schaffen apparaat was toevalligerwijs zowel als voorbeeld ingebouwd als los in de winkel aanwezig. Hierdoor erg makkelijk om een goed beeld hiervan te verkrijgen.

Service
Op elke mogelijke manier werd geprobeerd aan de wensen te voldoen. Afspraken werden stipt opgevolgd en er werd mee gedacht.

Assortiment
Reeds via internet gezocht dus slechts voor één type apparaat in de winkel geweest. Assortiment was dus geen criterium. Prijs week af van die op internet maar was geen enkel probleem, apparaat werd voor de internetprijs geleverd.

Aanbeveling
Prettig geholpen door verkoper. Er werd tijd genomen om ons volledig te informeren. Voldoende kennis aanwezig, ook informatie om zelf te installeren en advies hierover werd zonder probleem gedeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DW Beek 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles redelijk goed te vinden, foto's aan de kleine kant

Service
Goed, vlot

Assortiment
Voldoende keus, in meerdere prijs klassen. maar zelf wist ik al welke ik wilde

Aanbeveling
Goede webwinkel, makkelijk qua bestellen, betalen en goede service hoe afleveren geregeld is

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een overzichtelijke winkel

Service
had een aantal vragen over het product , en werden me keurig verteld

Assortiment
heel veelkeus

Aanbeveling
heel veel keus en waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronnie 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zegt genoeg

Service
Alles volgens afspraak.

Assortiment
Groot genoeg voor elke prijsklasse.

Aanbeveling
Kan ook een 10 geven maar dan valt er niks meer te verbeteren.

Extra toelichting
Verdere toelichting niet nodig. In een woord samengevat SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Keizers 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoelstoel te bestellen op een duidelijkeduidelijke en overzichtelijke website.

Service
Snel en gratis aan huis bezorgd met een duidelijke richttijd. Vragen worden dood de helpdesk snel en vakkundig beantwoord.

Assortiment
Breed en overzichtelijk met zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Een aanrader!

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn eerste contact met de Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J v Erp 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de mail alles snel geregeld en thuis bezorgd.

Aanbeveling
'Avonds besteld, de dag erna al netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Irma 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is erg duidelijk en makkelijk

Service
Telefonisch goed behandeld en levertijd perfect

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden voor een goede prijs

Aanbeveling
Goede website en leuke werknemers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy en Gerrit Vasse Zutphen 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is duidelijk en het klopt

Service
Afspraken worden nagekomen

Assortiment
Wat er niet opstaat kan besteld worden

Aanbeveling
Het is allemaal duidelijk,prijs kwaliteit en service is in evenwicht

Extra toelichting
Doorgaan zo

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathan 20-07-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website. Veel betaal- en leveropties.

Service
Erg behulpzaam aan de telefoon en bij het afhalen in de winkel. Nemen de tijd voor je.

Assortiment
Groot en divers genoeg. Kan altijd meer natuurlijk ;) goede prijzen.

Aanbeveling
Goede prijzen en assortiment, behulpzaam en vriendelijk personeel en duidelijke website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eelco 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijk en overzichtelijk

Service
Aantal keer even gebeld en toen iedere keer vlot en professioneel geholpen door mensen met kennis en die het vermogen hebben om mee te denken.

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en collega's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EDK 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de site is prima, maar ook telefonisch goed bereikbaar.

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Prettig om bij te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankH 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb de winkel via Kieskeurig gevonden. De site werkt zoals je van een moderne site mag verwachten.

Service
Omdat het om het vervangen van bestaande inbouwapparatuur ging, heb ik gebeld. Ik had mensen met kennis van zaken aan de telefoon en werd netjes geholpen. Zij hebben de order gemaakt, ik werd niet naar de site terugverwezen omdat dat (voor hun) makkelijker zou zijn.

Assortiment
Voor de spullen die ik zocht was er ruime keuze; veel andere zaken hebben 1 of 2 artikelen waar ik uit had kunnen kiezen.

Aanbeveling
Op gebied van keukens top! Goede service en mogelijk ook de laagste prijs (ik heb mijn koelkast nergens goedkoper gezien).

Extra toelichting
Het plaatsen van de inbouwkoelkast is niet door Keukenloods gedaan, maar wel via Keukenloods geregeld, en dat was ook goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bracke 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zoek naar een vaatwasser, deze was zo gevonden, alles overzichtelijk op de site, de filter criteria maakte het helemaal gemakkelijk.

Service
Levering pas 3 weken later was geen probleem, netjes dag tevoren een mail en telefoontje over het tijdstip dat de vaatwasser geleverd werd.

Assortiment
Bijna alle merken zijn vertegenwoordigd, en of het nu om een complete keuken gaat of alleen apparatuur, alles is aanwezig in alle maten en kleuren.

Aanbeveling
Absoluut een topper.

Extra toelichting
Vaatwasser die we wilden was niet meer verkrijgbaar, een nieuwer, en duurder, model is voorgesteld voor de prijs van de vaatwasser die we eerst op het oog hadden. Keukenloods brengt klantvriendelijkheid en service naar een hoger level. We hebben nog een fornuis en afzuigkap nodig, zeker weten dat we deze bij keukenloods gaan halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Adelberg 18-07-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim aanbod in de winkel wat betreft keukens en apparatuur. Ook de prijzen zijn vermeld bij de apparatuur wat het erg makkelijk maakt.

Service
Wij zijn uitstekend/geholpen door Jeffrie.

Assortiment
Ruime keuze in alles.

Aanbeveling
Overzichtelijk en met heel veel keuze moglijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B vanthoor 18-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Erg fijn en prettig winkelen

Extra toelichting
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria claessens 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Klacht ivm beschadiging afzuigunit , snel en tot tevredenheid afgehandeld door uw medewerker.Hij bleef het hele traject via mail contact houden over de procedure tot omwisseling van het artikel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

brinkman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Zeer snelle levering zonder gedoe

Assortiment
voldoende keus in merken en afmetingen

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
website snel gevonden via kieskeurig.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romkes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk vergelijken en bestellen

Service
Er staat ´bel voor de dagprijzen´, maar dit is kennelijk niet vaak van toepassing. Verder keurig geholpen.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Goede en snelle service, duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kabian 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Levering aan huis

Service
Goede uitleg en hulp bij het kiezen

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
goede uitleg en heel klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mecsi 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online uitzoeken, in de winkel bekijken en ook met hulp van een medewerker de bestelling geplaatst.

Service
Na levering van diverse apparaten bleek er 1 defect te zijn. Na één telefoontje kon ik dezelfde dag nog het defecte apparaat omruilen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk personeel, zeer goede prijs voor kwaliteit apparaten.

Extra toelichting
Online mijn keukenapparaten uitgezocht en eerst even bekeken in Nederweert, na definitieve keuze in de winkel in Nederweert de bestelling geplaatst. Fijn dat alles pas bezorgd werd wanneer het ons uit kwam. Aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tine de graaf 14-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit.

Service
snelle levering.

Assortiment
meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
omdat de service goed is en de prijzen zijn lager dan in de winkels.

Extra toelichting
het is een makkelijke en overzichtelijke site. genoeg keuze en leuke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelis cordes 14-07-2015 In de winkel gekocht
amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ontvangst in de winkel, uitstekend, en niet zoals in veel winkels, er een heel leger verkopers op je duikt en achter je aan blijft lopen,
,"gewoon" zoals het hoort, goeden morgen, welkom in de keukenloods, als u een vraag heeft,kijkt u rustig even rond

Service
bij de aflevering bleek er iets stuk, hier kon de keukenloods dus absoluut niets aan doen, maar zij regelden wel dat binnen 24 uur alles weer geregeld werd en alles piekfijn voor elkaar kwam

Assortiment
wat niet in de winkel staat is d.m.v. voorbeeld stalen geheel naar eigen wens in te richten, en te bestellen , goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
dat zeg ik, Keukenloods, DOEN

Extra toelichting
een dik tevreden klant, een winkel waar je nog echt als klant behandeld word! Hulde hulde :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Meesters. 14-07-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

7,3

Gemak
Vrij duidelijk.

Service
Goed te vinden. Vriendelijke verkoper.

Aanbeveling
Als je serieus op zoek bent naar een nieuwe keuken ,zou ik de winkel voor een bezoek aanbevelen. Overzichtelijk ,ruimtelijk,veel keuze.

Extra toelichting
Zie boven benoemde beoordeling.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Theodorus88 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn om vanuit je luie stoel te bestellen

Service
Hadden iets verkeerd besteld zijn daar over gebeld

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklasses

Aanbeveling
Snelle service betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trschukken 13-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ontvangst winkel Zaandam prima met aandacht en meedenken voor onze aankoop

Assortiment
Ruime sortering in verschillende prijsklassen, waardoor vergelijking goed mogelijk was

Extra toelichting
Goede ontvangst met doorverwijzing naar de specialist van de gevraagde apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Peters 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met gemak vul je
je gewenste product in en ontvang je een overzicht van alle producten uit die categorie die leverbaar zijn.
de manier waarop te bestellen is erg duidelijk en gemakkelijk, net als het betalen via de website dat was duidelijk en goed te volgen en uitvoerbaar.
het is een fijn bestelproces tot en met de laatste handeling de betaling.

Service
mocht je een vraag hebben word je direct teruggebeld of a.s.a.p. word je email beantwoord. super snelle en duidelijke goede professionele service. Smorgens voor 0900 besteld is dezelfde dag nog in huis, geweldig vooral als je niet lang zonder kunt.

Assortiment
alle top merken zijn in principe leverbaar.
mocht je een scherpe prijs willen dan ben je hier aan het juiste adres.

Aanbeveling
deze winkel is zeer zeker de moeite waard om eerst te bekijken alvorens met gaat winkelen. Ik ben er direct geslaagd voor een zeer scherpe prijs.

Extra toelichting
Mijn eindconclusie is: een prima winkel, professionele service en advies van verkoopmedewerkers, een eerlijk en zeer scherp geprijsd aanbod van diverse topmerken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VR46 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Nvt

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Geen enkel minpunt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jan3x 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dicht bij onze woonplaats

Service
goede service vanuit het verleden

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Kenis 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
info op de site is heel helder; gecombineerd met een telefoontje met eventuele afrondende vragen was vorig jaar en nu weer voldoende.

Service
problemen met afzuigkap en omslachtige afhandeling door Atag. Winkel gaf dezelfde (zeer snelle) service als een lokale zaak.

Assortiment
Vele (doorgaans bekende) merken inclusief aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Heb vorig jaar en nu weer prima ervaring met de winkel in Gaanderen. Ze maken waar wat ze beloven.

Extra toelichting
Zie de toelichting bij bovenstaande vragen. De kookplaat en combimagnetron vorig jaar september gekocht. De andere producten begin juni.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanzert 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Inde winkel snel geholpen en vakkundige uitleg gekregen

Service
Geen lange wachtrij bij het telefoonnummer en aflevering ging erg netjes en snel

Assortiment
Koelkast die ik wou hebben was in de winkel aanwezig

Aanbeveling
Goede ervaring met goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert-48 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoals het is GEMAKKELIJK in alles

Service
doen wat beloofd wordt

Assortiment
ik vind alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
geen enkel probleem zowel bij zoeken, bestellen , en afleveren

Extra toelichting
ik stel voor; probeer ze gewoon en je zal zien dat alles prima verloopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitrovic 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel, makkelijk te bestellen ook de nabestelling, filters voor de afzuigkap kregen we een link per mail wat super betaalgemak was!

Service
Vriendelijk personeel wat onze vragen goed kon beantwoorden en snelle service!

Assortiment
Juist hier vind je apparatuur voor een leuke prijs die je elders niet vind.

Extra toelichting
Goede communicatie, al was de levertijd van de afzuigkap langer dan voorzien, dit werd netjes gecommuniceerd. Nette levering en telefonische service. Ook het versenden naar België was super snel in orde (de filters die wij waren vergeten bij te beatellen) Top dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard de ruiter 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle artikelen zijn overzichtelijk weergegeven op de website

Service
Op tijd besteld, wordt ook op tijd geleverd, vooraf vermelding van afleveren artikel. Fantastisch

Assortiment
Een breed scala aan assortiment

Aanbeveling
dat spreekt voor zichzelf

Extra toelichting
Artikel was goed verpakt en beschrijving van inbouwmaten was erbij, deze aangepast en binnen no time geïnstalleerd. Functioneerde naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Piening Lamein 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk om te betalen

Service
Levering op afgesproken tijd

Assortiment
Voldoende aanbiedingen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pyramide 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt alles thuis bestellen.

Service
Je wordt netjes te woord gestaan.

Assortiment
Een ruim assortiment.

Aanbeveling
je krijgt een goed advies

Extra toelichting
Ik motiveer mijn beoordeling hoog omdat ik correct en netjes bent geholpen. Ook zijn de afspraken netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franks1957 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website en snelle levering

Service
als dit de levering betekent? zeer snel

Assortiment
uitgebreid want wij kunnen iedere keer weer via keukenloods bestellen

Aanbeveling
omdat wij er vertrouwen in hebben durven wij het ook andere aan te bevelen

Extra toelichting
prima webshop..ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio001 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk overzicht op de website om producten te zoeken en te bestellen

Service
geen lange wachttijd om iemand aan de lijn te krijgen om info te vragen ivm de te bestellen product, persoon was zeer hulpzaam

Assortiment
zeer groot aanbod

Aanbeveling
snelle levering en goede en eerlijke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia cordie 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op de site met de betaling is ook heel goed geregeld je kan pinnen aan de deur bij aflevering.

Tevreden ben ik.

Service
Heel tevreden met de service zowel bij het bestellen van de artikelen als bij het aflevering.

zeer tevreden

Assortiment
Genoeg keuze en de prijs is zeer aantrekkelijk.

Aanbeveling
Zal bij iedereen die mijn keuken komt bezichtigen keukenloods zeker aanbevelen. Maar zal het zeker ook bij al mijn vrienden en familie doen.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant en hoop dat ik ook van mijn gekochte producten zeer tevreden mag zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HP68 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lia van Loo 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heel aardige monteurs van jullie!

Assortiment
Er zouden meer keuzes mogelijk moeten zijn.

Aanbeveling
Correcte behandeling,snelle levering en keurige inbouw.

Extra toelichting
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Ben 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanuit huis bestellen is fijner dan winkelen

Service
wordt goed geholpen bij vragen

Assortiment
brede assortiment

Aanbeveling
zeer makkelijk en voordeliger dan andere winkels

Extra toelichting
Is inmiddels de 4de apparaat dat wij bestellen bij Keukenloods en zijn zeer tevreden over kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ckruisheer 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website makkelijk te bestellen en alle nodige informatie aanwezig

Service
Correcte en juiste levering op tijd

Assortiment
Genoeg keuze op de site te vinden

Aanbeveling
makkelijk te bestellen en correcte levering, betalen bij leveren vind ik ook een pre

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. S. van Doorne 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Verkopers direct telefonisch te bereiken.
Betalen via Ideal mogelijk. Goede info over verkoop- en leveringstraject dmv emails
Afleveringsdatum in overleg.

Service
Ik had een specifieke vraag mbt de afzuigkap die ik wilde bestellen. Er werd voor mij contact opgenomen met de leverancier en ik werd over verdere stappen goed geadviseerd.

Aanbeveling
Goede website. Verkopers gemakkelijk en snel bereikbaar.
Goede afwikkeling.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de verleende productinformatie en advies en vooral ook over de correcte afwikkeling. Ik werd stap voor stap via de email op de hoogte gehouden van het traject, waardoor je niet met vragen bleef zitten t.a.v. betaling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HC Wouts 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internjet

Service
Afspraken worden na gekomen

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Na deze goede ervaring zal ik dit zeker doen

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Meuris 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, direct bereikbare verkoopondersteuning, vriendelijke man aan de telefoon die ook nog een leuke korting gaf 😃

Service
Vlotte levering, netjes op de hoogte gehouden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor alle prijsklassen !

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan, geen geleur en gezeul!

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden, heb natuurlijk nog niks met garantie te maken gehad maar ik ga er van uit dat dat ook goed geregeld is. Vr. Gr. N.Meuris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews