Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 29-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling gemakkelijk te doen.

Service
Levertijd werd precies nagekomen. Betaling aan chauffeur bij aflevering.

Aanbeveling
Goed geholpen, goede levering volgens afspraak.

Extra toelichting
Medewerker in winkel behulpzaam en meedenkend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Elshof 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bediening geen poespas, een degelijke keukenmachine.

Service
Goede communicatie en snelle levering.

Assortiment
Veel keuze uit mooie keukenapparaten. Ook veel kleur keuze. En scherpe prijzen.

Aanbeveling
Fijne overzichtelijke webwinkel goede service en scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ben super blij met mijn kitchenaid machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Teeuwisse 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle en accurate levering

Assortiment
Goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Super service!

Assortiment
Veel keuze, en scherp geprijsd

Aanbeveling
Zeer tevreden , snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden.

Service
Snelle en goede service, mocht er iets niet meer leverbaar zijn denken ze mee voor vervangend artikel.

Assortiment
Erg veel producten in de diverse catagorien. Zelf een artikelnummer aandragen behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanbeveling
Het gemak en de service is erg goed, aan te bevelen voor iedereen.

Extra toelichting
Goede en snelle communicatie dit is erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosma 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online bestellen en afhalen in de buurt

Service
service is bij online bestelling minimaal bij afhalen vriendelijk contact

Assortiment
verder niet naar assortiment gekeken zag gelijk wat ik zocht

Aanbeveling
groot assortiment en gemak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

A M Martens 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je krijgt goed advies over alles.

Service
Je word keurig op de hoogte gehouden wanneer het gebracht word.

Assortiment
Groot maar vooral duidelijk, zowel over het gekochte en ook hoe en wat .Plus als je ergens mee zit,jubelt en ook dan word het op gelost en keurig te woord gestaan.

Aanbeveling
Mooie site , alles bij elkaar en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Eigenlijk niet, misschien als jullie echt laat zijn met brengen. Dat zo wel eens wat aandacht mogen. Ik denk dat niet iedereen dat wil..........

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia de Wit 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,2

Gemak
Grote mogelijkheid om wat goeds uit te zoeken

Service
alles verliep naar wens

Assortiment
groots jullie hebben het wel niet allemaal op voorraad maar bestellen snel.

Aanbeveling
ik heb de winkel stenen niet gezien maar de website is prima

Extra toelichting
nee hoor bedankt en wie weet win ik mijn aankoopbedrag terug dat zou leuk zijn want dan kom ik wel even naar jullie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda flipsen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal bestellen en betalen.

Service
Mijn graag over de levertijd was snel beantwoord superfijn.

Assortiment
Alles besteld daar kookplaat koelkast oven combi en inbouw koffiezet apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtlijk ,gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering 16-12 bestelden 17-12 in huis.

Aanbeveling
Komt zeer betrouwbaar over, met zeer gunstige prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hetty Korremans 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke website

Service
Geven duidelijk antwoord op eventuele vragen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toma 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen ging soepel op de site

Aanbeveling
goed vergelijkbare artikelen

Extra toelichting
zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Trijnie 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk. Goede omschrijving ook van de producten.

Service
Service prima. Telefonisch contact gehad met het bedrijf en werd keurig geholpen. Levering zoals afgesproken.

Assortiment
Prijzen zijn ok, goedkoper dan in de winkel.

Aanbeveling
Ik heb geen klachten, alles keurig afgehandeld.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over het produkt, werkt prima! Er kan veel afwas in, de vaat is ook droog na afloop van het programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 29-12-2015 In de winkel gekocht
Schouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We wisten wat we nodig hadden en letterlijk binnen 10 min aan de balie was alles besteld.

Service
We zijn netje en voorspoedig geholpen

Assortiment
Alles wat wij nodig hadden was voorradig en leverbaar op het moment dat wij aan hadden gegeven

Aanbeveling
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PJ van Hoof 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht. En voor een hele aantrekkelijke prijs

Service
Ik had nog een vraag over het product, klantenservice nummer staat er bij, direct vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, goede site, telefonisch vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag al in huis. Perfect, zo moet het.

Extra toelichting
Zou keukenloods zeker aanraden aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbeth sinke 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te bestellen. ook makkelijk te vinden via internet

Service
volgende dag al geleverd!

Assortiment
kan ik eigenlijk niet zo goed beoordelen, ik heb weinig tijd genomen om het assortiment te bekijken

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vrijdag avond besteld en jullie waren erg flexibel voor de aanvraag ophalen bij filiaal volgende dag of op een bepaalde dag thuis bezorg en dat om 20.50 savonds

Service
Ik wist wat ik wilde hebben maar toch extra controle voor
De maat dat het niet de verkeerde maat is achteraf check check dubbelcheck altijd goed

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Klein 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website van Keukenloods hielp mij gemakkelijk door het bestelproces.

Service
Prima service! De Combi-magnetron was 's avonds om 9 uur besteld en de volgende dag om 4 uur bezorgd. Omdat het bestelde product niet op deze korte termijn te leveren was (terwijl dit wel zo op de website stond) heeft Keukenloods een duurdere combi-magnetron met meer opties uit dezelfde serie geleverd. prima service!

Assortiment
Het assortiment op de website was groot genoeg om te vergelijke en een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Goed assortiment met aantrekkelijke prijzen en prima / snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op je gemak met de pc uitzoeken en vergelijken

Service
Prijsstelling bij alternatieve keuze was niet correct bij orderbevestiging, gebeld en werd gelijk geregeld

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
vestiging is dichtbij, telefonisch goed bereikbaar en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Makkelijk bestellen en afhandelen

Service
Ik kreeg de optie om een kadobon te krijgen als ik mijn bestelling kwam afhalen

Aanbeveling
Goed geprijsd en overzichtelijk

Extra toelichting
Ik was verbaasd dat een keuken handel ook een webshop had met keuken benodigdheden.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jan Boerbooms 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
toegankelijk en overzichtelijk

Service
bestelling werd vlot afgewerkt

Assortiment
Breed

Extra toelichting
snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ervaring met losse apaapparaten zoeken. Duidelijke categorieëncategorieën. Zou mogelijk de zoekfuncties nog iets kunnen verfijnen zoals het energielabel.

Service
Snel teruggebeld na het sturen van een vraag via de site. Adequaat en klantvriendelijk gehandeld.

Assortiment
Er is voldoende keuze in alle categorieën. Prijzen zijn scherpen soms met de juiste en eerlijke beagrumentatie onderhandelbaar.

Extra toelichting
Prettige bezorgservice. Mogelijkheid tot vast houden van product tot je het product thuis kwijt kunt is heel erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk en vriendelijke bediening

Service
de zelfde afleverings dag per telefoon gemeld beschadiging product door vervoer, netjes geholpen door medewerker en andere afspraak gemaakt voor brengen nieuw produkt

Assortiment
het assortiment is goed ruime keus prijs is ook oke

Aanbeveling
ben wel in de winkel geweest maar hem het product via de webshop bestelt

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fiona 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij kregen een luxere/duurdere vaatwasser dan dat we eigenlijk hadden besteld (stond ook in de brief erbij dat wij een duurder type geleverd hadden gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fama 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Ik werd geveldig geholpen: vakkundig en zeer vriendelijk

Assortiment
Niet te breed maar ik kon alles vinden wat ik zocht

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam Overmeer 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke indeling van de webshop

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ze hebben voor de verschillende typen machines de mengkoppen. Heel fijn!

Aanbeveling
Al met al prima shoppen online!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gudmundur Kristjansson 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Goede website, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AndreW 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf artikel uitgezocht en telefonisch de order geplaatst in overleg met medewerker. Vervolgens kun je op internet de status van levering volgen waarna een medewerker van het expeditie bedrijf een afspraak voor aflevering maakt.

Service
De levering was conform afspraak binnen de gestelde termijn en op tijd.

Assortiment
Wij hebben een vaatwasser gekocht bij de keuken loods omdat de prijs het beste was maar vervolgens ontbrak er ook niets aan levering en communicatie.

Aanbeveling
Deze is puur gebaseerd op het telefonisch onderhoud wat wij hebben gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

steenken 26-12-2015 In de winkel gekocht
de schouw gemeente Waterland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Winkel is dichtbij en de keukengegevens zijn daar bekend

Service
levering apparaat en montage goed en volgens afspraak

Assortiment
Zij bieden een groot assortiment. Niet alles kan in de showroom zijn opgesteld

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

B van Veen 26-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
goede en duidelijke site

Service
Wat gezegd is word gedaan

Assortiment
Zeer groot

Extra toelichting
Deze gekocht ter vervanging van een oud exemplaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Snel en makkelijk gewenste product te vinden en te bestellen (telefonisch of via website)

Service
Telefonisch bestellen ging zeer vlot. Toen product na aflevering niet bleek te werken is er echter na melding tot 2x toe geen actie ondernomen. Uiteindelijk zelf fabrikant gebeld.

Assortiment
Prima, ruime keus in wat wij zochten.

Aanbeveling
Prima producten en prijzen, after sales service was niet geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

amp baten vd ouweland 24-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Heb alles op mijn gemak in de winkel rond kunnen lopen om de producten te zien

Service
De mevr die ons hielp legde uit wat elke apparaat zijnh voordelen en nadelen had

Assortiment
Kon wel iets meer in de winkel staan

Aanbeveling
Alles wat ik dar had gekocht ben 8ik tevreden mee.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Daan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenst artikel was makkelijk te vinden, de productinformatie is goed.

Service
de telefonische advisering was snel en vriendelijk en ik kreeg de gewenste informatie

Assortiment
Ik zou niet weten wat is miste

Aanbeveling
het bestellen is prima verlopen en de levering is goed en op de vermelde tijd geleverd.

Extra toelichting
tmail.com

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g a streng 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de snelheid

Assortiment
zeker de prijs was goed

Aanbeveling
door de snelheid van handelen en ook de bezorging was heel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

will 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles goed beschreven.dus gewoon bestellen.

Service
alles volgens afspraak

Assortiment
zoveel keus dat het moeilijk is om te kiezen.

Aanbeveling
service, assortiment,en prijs prima in orde.

Extra toelichting
een nieuwe klant heeft u gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Milko 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke uiteenzetting van apparatuur

Aanbeveling
Duidelijke shop waar je een hoop apparatuur kan vergelijken en waar je voor een goede prijs terecht kan. Vooral de alternatieve deals zijn zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

MG 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
telefonisch goed bereikbaar voor juist de laatste, belangrijke, info

Service
op tijd geleverd en zonder problemen

Aanbeveling
Goede producten voor goede prijs; meestal een van de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els B 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke website, makkelijk om zoekopdracht te verfijnen

Service
Alles verliep naar wens, ook de levering was op tijd

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan scherpe prijzen

Aanbeveling
Heel positieve ervaring, zou het zeker aanraden aan familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Traas 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede aflevering en op tijd levering in orde

Service
geweldig

Aanbeveling
Netjes af gehandeld tot volle tevredenheid

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn goed gerubriceerd en eenvoudig te vinden.

Service
Simpele bestelling en goede aflevering

Assortiment
Alles onder een dak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desmootje 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en overzichtelijk alles te vinden

Service
Meteen aan gesproken door vriendelijk personeel

Assortiment
Ruime Keus uit veel merken

Aanbeveling
De volgende aankoop zal ook hier zijn en adviseer ook andere dat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunie 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzichtelijk!

Service
had nog vragen, toen gebeld en goed advies gekregen!

Assortiment
Goede prijs en keuze genoeg!

Aanbeveling
Makkelijk, ze komen na wat ze beloven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van den Bosch 23-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed parkeren voor de deur

Service
Uitstekend hadden een lekkende vaatwasser bezorgd gekregen en werd direkt nwe bezorgd naa het weekend

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ontevreden 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Geen gemak in mijn geval, had gevraagd contact op te nemen wanneer een artikel niet voorradig zou zijn, je raad het al, ze moeten nu nog bellen. Ik kreeg ontwijkende antwoorden, verschillende contacten. Weinig gemak dus.

Service
Ik kreeg geen contact, geen service, geen belletje, geen excuus, geen antwoorden op standaard vragen (wanneer kan ik het bestelde dan wel verwachten....?) ehhhh, en toen was het stil....

Assortiment
In mijn geval bleek er niets voorradig, alleen versturen via de importeur. Waardeloos, geen snelle levering, alleen maar lellende voor klanten, die wel een snelle levering verwachten en wat volgens de website wordt verteld.

Aanbeveling
Artikel was volgens de website voorradig, wat een levertijd berekend van maximaal 24 uur, zie website. We zijn inmiddels een week verder.

Ik zou zelfs mijn schoonmoeder hier niet naar toe sturen, en die komt uit Beverwijk.....

Extra toelichting
In mijn geval geen service, niet proactief, niet meedenken, kortom, ik bestel hier nooit weer

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-12-2015

Goedemiddag, dit klinkt niet goed. Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kan ik met u meekijken en helpen. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Officiele reactie van Keukenloods 24-12-2015

Bedankt voor uw gegevens ik heb inmiddels begrepen dat mijn collega u heeft gesproken.
Nogmaals onze excuses. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Anke 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De mailwisseling om een goede keuze te maken verliep voorspoedig.

Service
Ik heb snel en goede adviezen ontvangen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service, afspraak voor levering en monteur verliep perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schuurman 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle bezorging

Service
Ik had gebeld voor vragen netjes te woord gestaan

Assortiment
Goed

Aanbeveling
van wegen tot nu goede service

Extra toelichting
Ja ik zal het ook aan andere mensen aan prijzen om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Ruijter 23-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ongelooflijk ruim aanbod. Als je weet wat je hebben wilt is het snel geregeld.

Service
Wij kochten een Liebherr koelkast. Na uitpakken en installeren bleek deze nagelnieuwe koelkast defect. (geen koelvloeistof agv lekkage). Dan komt het erop aan. Binnen 24 uur geregeld door Keukenloods ism Liebherr. Vette pluim voor alle betrokkenen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen heel scherpe prijzen

Aanbeveling
Echt beoordelen kan pas als het er op aankomt. De service bij gebleken defect was perfect. Dus daarom overall een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk. Producten makkelijk te vinden.

Service
Beloftes worden nagekomen. Snelle correcte aflevering

Assortiment
Heel uitgebreid. Alles waar ik naar zocht, gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Richard 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke internet site

Service
Zeer snel antwoord op inhoudelijke vragen over de apparatuur. Waarbij we beleefd te woord zijn gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, goed bereikbaar.

Service
Heb doorgegeven wat ik zocht en kwamen met een passend voorstel. Ook toen iets niet tijdig geleverd kon worden hebben ze een goed alternatief bedacht.

Assortiment
gevarieerd

Aanbeveling
heb goed rondgekeken, maar waren toch echt de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews