Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

inductie kookplaat 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel gemakkelijke site om iets te vinden

Service
via chat en telefoon zeer goed geholpen

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
fijne ervaring

Extra toelichting
prima bedrijf goede service komen de afspraken keurig na

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke Janssen 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super site! goede omschrijving, juiste maten en instructie al op de site, snelle levering met super bezorgers die alle moeite doen. Tevens word je goed op de hoogte gehouden van de verloop van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Vreeke 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Toen het mij via de website niet een twee drie lukte, werd telefonisch de bestelling alsnog in orde gemaakt.

Service
De monteurs waren keurig op tijd. Zij werkten als een een geolied duo. Echt goed op elkaar ingespeeld. De oude vaatwasser werd meegenoen en al het verpakkingsmateriaal van de nieuwe idem dito.

Assortiment
te kust en te keur

Aanbeveling
Direct na de bestelling, binnen 30 seconden, werd er contact opgenomen om dam en tijd af te spreken waarop de installatie van de vaatwasser kon plaatsvinden.

Extra toelichting
Snel, netjes en goedkoop. Heel tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Wolswijk 07-05-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

7,3

Gemak
Keukenloods is voor mij dichtbij en de klantbenadering is erg plezierig.

Service
Helaas werd het product pas lat geleverd. Hierin is de keukenloods ook afhankelijk van toeleveranciers.In telefonisch kontakt werd ik hierover geinformeerd.

Aanbeveling
Prettige klantbenadering.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Piet Andriessen. 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is simpel en een ruime keuze. Daarbij vind ik dat als ik een vraag heb, keurig beantwoord wordt.

Assortiment
zie hier boven

Aanbeveling
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas86 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site, helder en duidelijk.

Service
goede responsetijden op mails.

Assortiment
Vrijwel alles voor handen.

Aanbeveling
Gemak en service top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans2146 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product direct gevonden

Service
snel en vakkundig

Assortiment
gericht gezocht op een produkt

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden. Dit geldt zeker nog eens voor de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aswin Buur 07-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
het was zeer prettig om de bestelling te plaatsen, dit kon via de website of bij keukenloods zelf. tussentijds heb ik de bestelling gewijzigd. was erg blij dat dit mogelijk was.

Service
ik heb mijn bestelling gewijzigd maar bij de bezorging bleek dat keukenloods de wijziging verkeerd heeft verwerkt waardoor ik met eigen vervoer het fornuis moest ophalen.

Assortiment
ik vind dat keukenloods veel te bieden heeft in allerlei prijsklassen.

Extra toelichting
Ondanks de fout die gemaakt is in mijn order ben ik redelijk positief over keukenloods.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Menno18374 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prettige webwinkel die goed adviseert. Daarbij is de mogelijkheid door te chatten met een medewerker buiten kantoortijden erg handig. Een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eggman 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Afspraken worden nagelefd

Service
Afspraak goed nagekomen

Assortiment
Niet al te ruim

Aanbeveling
Erg prijs kwaliteit toppers

Extra toelichting
Gewoon weg goede waar voor redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ibbel1968 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel geholpen via de telefoon

Service
kon het dezelfde dag nog ophalen bij magazijn

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Drea Vos 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met hulp van een van jullie collega's in Almere ben ik er snel uitgekomen

Service
Alles ging goed, ondanks dat er na een week al het lampje van de koelkast kapot ging en kwamen zij snel met een goede oplossing.
Door Zanussi service afdeling werd ik niet goed en ook niet snel behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan Pl 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijk en goed te vinden

Service
op locatie netjes geholpen, zelfs extra korting aangeboden

Assortiment
we vonden wel precies wat we zochten

Aanbeveling
't kan zomaar zijn dat je daar vind wat je zoekt

Extra toelichting
we hebben een koelvries-combinatie via de website gevonden, en wilden die op voor de koop nog even zien. Dat kon, en we werden netjes geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Y. van Rijn 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel en makkelijk bestellen.

Service
Bij de bestelling vroeg ik of de gasslang erbij zat. Dit was het geval. Toen later bleek dat dit niet zo was mocht ik de slang zelf kopen en de rekening naar Keukenloods sturen. Snel had ik het bedrag op mijn rekening. Dat noem ik nog eens service. Waarmaken wat je belooft!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Ik vond de kookplaat die ik zocht nergens goedkoper en snelle levering.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N54 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk overzicht

Service
Tijdens het monteren is er iets door en van onze kinderen beschadigd, na contact en uitleg hadden we binnen een zeer korte tijd een nieuw onderdeel zonder gedoe!

Assortiment
best wat keus

Aanbeveling
makkelijk te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ponky 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Had aangegeven contant te betalen, maar met kleine uitleg toch achteraf via de site betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie Simonse 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt er voor kiezen om pas te betalen wanneer het product wordt bezorgd. Dat vonden wij heel makkelijk en geeft een veilig gevoel.

Service
Doordat we van tevoren informatie hadden gevraagd hebben we besloten om het product bij de Keukenloods te bestellen ondanks dat ze niet de goedkoopste aanbieder waren. Wij hebben hiernaar geïnformeerd en konden het product voor de goedkoopste prijs bij hun kopen. Super!

Assortiment
We waren op zoek naar een product met bepaalde afmetingen en voor ons was er voldoende om uit te kiezen.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden, over de service en het product. Ik zou zeker de volgende keer weer bij de Keukenloods kopen als ze hebben wat we zoeken.

Extra toelichting
Als je vragen hebt over een product worden deze snel beantwoord. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy 23 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Simpel te bestellen

Service
Telefonisch gesprek met medewerkster (i.v.m. wijziging tijdstip aflevering) verliep nogal stroef en heeft bij mij veel irritatie opgewekt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Yvo81 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is erg gemakkelijk om te bestellen bij Keukenloods

Service
Ik heb uitstekende service van Keukenloods gekregen. Vragen werden snel beantwoord en ik ben zeer correct te woord gestaan aan de telefoon.

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zou Keukenloods zonder meer aanbevelen. Sterker, ik heb het al aanbevolen aan vrienden van mij!

Extra toelichting
Topsite, vriendelijk personeel. Keurige levering en snelle, adequate service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raimond01 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk in een oogopslag

Service
Ik had een vraag over internetbestellen en de medewerker vond het geen probleem om zelf de bestelling telefonisch te verwerken

Assortiment
alle producten die je voor de keueken nodig heeft zijn aanwezig bij keuekenloods

Aanbeveling
Goede services en de gemaakte afspraken worden nagekomen

Extra toelichting
Als ik volgende keer weer iets voor mijn keuken nodig heb dan twijfel ik er niet aan om wederom bij keukenloods te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eaz 03-05-2015 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima website,veel keus

Service
behulpzaam, vriendelijk en snel. De communicatie over factuur en levering is ook top. Men doet wat ze zeggen.

Aanbeveling
kan niets slechts bedenken!

Extra toelichting
prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B-Jan 30-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk binnen de toegezegde termijn geleverd

Assortiment
alles wat ik zocht was te vinden

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen

Extra toelichting
Na goede ervaring een paar jaar geleden weer hier terechtgekomen, uiteraard links en rechts wat vergeleken, en vervolgens was alles wat ik nodig had hier te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelske S. 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site is eenvoudig.

Service
Super, eerst bestellen en daarna nog korting vragen en krijgen!! Afleveren ging ook vlot.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Prima service, vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Een bedrijf met een prima service en een vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap4535 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, zeer snelle levering

Service
duidelijke afspraak met persoon aan telefoon kunnen maken

Assortiment
alles is eigenlijk leverbaar wat te maken heeft met witgoed etc

Extra toelichting
Telefonisch besteld omdat ik nog aanvullende vraag had, duidelijk antwoord, en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Knaapen 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Webside is goed opgezet: details zijn te vinden. Duidelijke informatie.
Probleem was aanwezig bij het bezoeken van de winkel: moeilijk vindbaar in Nederweert.
Bestelproces verliep meer dan goed: de persoon was erg behulpzaam in het binnen brengen van het fornuis.

Service
Bereikbaarheid is goed verlopen. Aansluitende informatie via mail verliep duidelijk.
Levertijd is conform onze wens goed uitgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze; duidelijk en goed inzicht gevend in de producten.

Aanbeveling
bestellen via mail is goed geregeld.
Duidelijkheid qua aanbod producten en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

alwe 17-04-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Volop keuze en hulpvaardig personeel

Assortiment
Dat wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bezoek en heb het al diverse mensen aanbevolen

Extra toelichting
Je kunt alles regelen. Van aankoop tot en met plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Waasdorp1973 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk advies bij het eerste contact. geen dwang om snel te bestellen ik kon later die dag terug bellen om de bestelling te bevestigen.
Heel fijn

Service
bestelling werd geleverd op de afgesproken tijd en dag. keurig in de keuken afgeleverd . ons oude apparaat werd voor ons afgevoerd.

Assortiment
ik kwam er niet uit zoveel als het was. ik was dus erg blij met het advies van uw medewerker.
Super.

Aanbeveling
groot assortiment vele merken zeer goede prijs en een goed advies

Extra toelichting
Top gedaan luitjes. dit was voor mij de eerste bestelling bij jullie gezien de staat van de koelkast en de oven zullen er binnenkort nog meerdere volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Tiel 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website, alles wijst voor zich en is zeer overzichtelijk en makkelijk vindbaar

Service
bestellingen zijn goed traceerbaar en wat beloofd is, wordt ook nagekomen

Assortiment
bij keukenloods is er een zeer ruime keuze en hebben ze altijd goede aanbiedingen. Maakt niet uit wat je nodig hebt.

Aanbeveling
als ik een electrisch apparaat voor mijn keuken nodig heb zoek ik altijd eerst bij keukenloods, ik ben er nog altijd geslaagd dus koop nooit ergens anders

Extra toelichting
ik ben de afgelopen jaren klant bij keukenloods en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariaF50 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijk en behulpzaam. Vooral de complimenten voor Mario de Boer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Diemen 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk aan te rijden, goed parkeren, snelle service (direct gekocht)

Service
Service die past bij product/dienst. Betreffende adviseur (verkoper) was niet enorm attent maar gezien de prijs en het product zal dat er waarschijnlijk bijhoren.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima winkel, prima prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

matje 1971 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen

Service
Bij vragen altijd bereikbaar

Assortiment
Veel merken en types

Aanbeveling
Komen hun duidelijke afspraken na en de prijs is scherp.

Extra toelichting
Makkelijk online uitzoeken en bestellen. Bij vragen altijd telefonisch bereikbaar ook in de late uurtjes. Komen hun afspraken na. Apparaat wordt netjes thuis afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rijckaerd 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoef niet naar winkel

Service
goed advies

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
scherpe prijzen, snelle levering

Extra toelichting
scherpe prijzen, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André van Aken 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Correct en volgens de afspraken

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Goed

Reageer

PiRi Janssen 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website overzichtelijk, bestellen gemakkelijk, betaling echter niet volgens afspraak omdat de chauffeur het pinapparaat vergeten was

Service
levertijd was helaas niet binnen 24 uur, zondags besteld, op maandag moesten we met de transporteur bellen en hoorden dat levering op woensdag was

Assortiment
assortiment is ruim voldoende, de vaatwasser van onze keuze was niet meer leverbaar dus hebben we de opvolger ervan gekregen voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Echt wel aanbevelenswaardig!

Extra toelichting
Wij zijn in het algemeen erg tevreden, ondanks dat de levering wat langer duurde dan op de site aangegeven was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rsmit1 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet gezocht. Gelijk en duidelijk de prijs en condities zonder geleuter van een verkoper.

Service
Bezorging tot over de drempel. Verder alles zelf uit moeten zoeken o.a. omdraaien van de deuren. Vandaar een zes.

Assortiment
Genoeg keuzes. Zo hoort het ook. Vind het normaal

Aanbeveling
Zou ik zeker doen omdat jullie de goedkoopste zijn in omstreken. Alleen kan wat uitleg over de plaatsing vooraf geen kwaad.

Extra toelichting
Tevreden klant. Maar wat kan er fout gaan met een koel/vries combinatie, niets toch !!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bekie21 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon alle serienummers goed vinden en vergelijken

Service
Jonge verkopers wist overal alles van af.

Assortiment
Ook wat niet in de showroom stond werd via de pc gevonden

Aanbeveling
Erg goede service en goede prijzen.

Extra toelichting
Ik was verrrast door de mooie showroom en de goede keuze van keukenapperatuur en keukens. Ik ben een paar keer terug geweest voordat ik een keuze kon maken, en werd elke keer goed ontvangen en geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantijs 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
rustig vanuit huis via de website bestellen.

Service
afspraak is afspraak,je weet waar je aan toe bent.

Assortiment
hooooo,zoveel,je slaagt altijd wel.

Aanbeveling
zowel het grote assortiment dan wel de prijs is perfekt,voor eidere beurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijbe Reijenga 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch navraag gedaan naar dagprijzen van enkele vooraf geselecteerde inductiekookplaten.

Service
Kookplaat telefonisch besteld en dezelfde dag opgehaald in winkel in de buurt.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Ruime keus, veel in voorraad. Goedkoop.

Extra toelichting
Op basis van dagprijs (verreweg de goedkoopste)een snelle beslissing gemaakt voor de keukenloods. Zelfde middag kookplaat in huis. Zeer tevreden over apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.ledder 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info

Service
snelle levering

Assortiment
alle prijs klasse

Aanbeveling
duidelijk
snelle handeling
prijs

Extra toelichting
Het zal zeker niet bij deze bestelling blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Schilt 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede website. Goed volgsysteem van bezorging. Goede telefoonservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H en L. 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, producten makkelijk te vinden. Hebben de keukenloods in Gaanderen bezocht, direct de vaatwasser besteld, betaald en afspraak voor plaatsing gemaakt.

Service
Kregen per mail bericht hoe laat de vaatwasser werd ingebouwd, alles zeer prettig verlopen.

Assortiment
Voldoende assortiment om een keuze te maken. Hebben geen zelfde vaatwasser kunnen vinden voor de prijs van de keukenloods.

Aanbeveling
Fijne bediening in de winkel, houden zich aan de afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thurlings1947 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Combinatie van web + winkel. Eerst algemeen georiënteerd, daarna in de zaak gekeken en overlegd.

Service
Hoewel aanvankelijk de bestelling niet door kon gaan (van uit de fabriek) werd van uit de winkel goed en persoonlijk gereageerd en alles opgelost.

Assortiment
Ik kwam uitsluitend voor een stoom-combi oven. Daarin prima geholpen. Verder nog geen ervaring.

Aanbeveling
Vooral de combinatie web - winkel en de persoonlijke afhandeling vond ik prima.

Extra toelichting
Tov van andere "keuken leveranciers" was deze bestelling een keurige afhandeling. Je weet als klant dat je bij keukens altijd in de leveringsproblemen komt... Bij de Keukenloods werd het goed opgevangen en opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

W.Vos. 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Even bestellen via je telefoon Hoe makkelijk wil je het hebben.

Service
Op de afgesproken tijd geleverd.

Assortiment
Voor mij volop keus.

Aanbeveling
Hier loopt alles goed en goede telefonische service

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en koop hier zeker vaker. Ook met de prijzen zijn ze zeer voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast tafel model 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel zo besteld

Service
Afspraak is afspraak

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Vaker wat gekocht altijd perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredvdW 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site en een overzichtelijke winkel, met vakbekwame medewerkers.

Service
We hebben 2 kleine problemen gehad. Dit is altijd mogelijk. Ook nu weer bleek dat als een klant zich redelijk opstelt, de leverancier, in dit geval de keukenloods, zich zeer coulant heeft opgesteld! SUPER, dit is service met hoofdletters geschreven

Assortiment
Bijzonder breed assortiment van uiteenlopende merken.

Aanbeveling
Goede produkten, met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Dit merk je pas echt als men ergens anders ook informatie heeft ingewonnen. De verschillen met veel concurrenten worden dan pijnlijk duidelijk, In het voordeel van de keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie 1949 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, ruim assortiment en een prima prijs.
Na informatie via de website naar de winkel gegaan en konden direct het product meenemen.

Service
Vriendelijk en deskundig personeel, goed bereikbaarheid van de winkel met volop parkeergelegenheid.

Assortiment
In het product dat ik zocht is sowieso weinig keus, maar toch hier gevonden wat ik zocht en bij anderen niet of nauwelijks. De prijs is aangepast aan de prijs bij andere websites.

Aanbeveling
Mooie winkel met een ruime keus, dus een aanrader!

Extra toelichting
Alleen maar positieve ervaringen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SHK 14-04-2015 In de winkel gekocht
Wadinxsveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan op internet kijken wat je wil en laat het of bezorgen of je gaat naar de winkel zoals wij hebben gedaan

Service
Super geregeld. Was op voorraad dus konden gelijk mee nemen en het werd nog in de auto gezet ook

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Wij zijn zelf ook al voor de 2e keer geweest en als er weer iets vervangen moet worden gaan we zeker hier weer kijken

Extra toelichting
Word goed en vriendelijk geholpen. Genoeg keuze in verschillende prijsklassen . Dus voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R de Jong73 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima website, duidelijke informatie en snelle afwikkeling van de bestelling.
Je wordt tussentijds zeer goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke communicatie een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis_40 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze. Makkelijke Website. Vergelijken van producten is soms wat onduidelijk.

Assortiment
Veel keuze uit verschillende merken en types.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Vel Tromp 13-04-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
jullie adres was gemakkelijk te vinden

Service
Ik werd zeer vriendelijk en adequaat geholpen.

Assortiment
Als showroom viel het mij wat tegen.

Aanbeveling
Om de deskundigheid en de vriendelijkheid.

Extra toelichting
Het was en is voor mij een goed adres en je wordt goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews