Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20893 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zwart T. 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen.

Service
Goed telefonisch bereikbaar, snel iemand fysiek aan de lijn.
Bij online bestellen goed te zien wanneer je bestelling verwacht wordt.

Assortiment
Groot aanbod van keukenkranen, in allerlei prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer goede verhouding tussen: Prijs, aanbod, service, en lever stiptheid.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop. Wat ik vooral als erg prettig ervaar is de goede telefonische bereikbaarheid voor wanneer je vragen hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JFA van der Linden 15-06-2015 In de winkel gekocht
Almere.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Plaatselijk- en telefonisch contact verliep attent en ontspannen. Afspraken zijn prima nageleefd.

Assortiment
Weliswaar niet veel van het merk Liebherr aanwezig, wèl direct informatie en illustraties.

Aanbeveling
Misschien juist doordat de zaak geen luxe uitstraalt zijn ontvangst en prijzen aangenaam verrassend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit W H 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Even de oven wezen bekijken in Gaanderen en een paardaden later via de website besteld. De volgende dag in ontvangst genomen en aan de chauffeur betaald. Erg gemakkelijk allemaal.

Assortiment
Er waren veel inbouwovens in de vestiging in gaanderen zodat we een goed keus konden maken.

Aanbeveling
Prima en snel. Goede prijs.

Extra toelichting
Alles liep op rolletjes, De oven doet het prima, we zijn heel tevreden. Service hebben we nog geen ervaring mee, maar ik neem aan dat eventuele klachten op een goede wijze afgehandeld zullen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees en Nella 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online uitkiezen, even bellen met wat vragen voor meer informatie. Makkelijker kan niet.

Service
Telefonisch bestelling geplaatst. Ik had nog wat vragen en nadat die beantwoord waren gelijk de bestelling geplaatst. We werden gemaild en gebeld over de bezorging en konden aan de deur betalen door middel van pin. Fantastisch

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
De service en het gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander Hagenaars 15-06-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed

Service
topservice

Assortiment
was maar naar n paar dingen op zoek, dus weet niet zo goed. maar volgens mij prima.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

siepie28 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site

Service
Goede telefoon service

Assortiment
gewoon een prima keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande mening

Extra toelichting
Alles bij elkaar een goede en duidelijke site met voldoende keuze. Is er iets niet duidelijk dan bel je even en wordt het je eenvoudig en snel uitgelegd door een vriendelijke en behulpzame kundige medewerker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Venhuis 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede/duidelijke en overzichtelijke webshop

Service
Prima op de hoogte gehouden v/h proces van m'n bestelling

Assortiment
Volop keuze: van goedkoop tot design

Aanbeveling
Prima zaak: bestelgemak
vlotte afhandeling
div. betaalmogelijkheden oa. bij
aflevering

Extra toelichting
Zoals gezegd: topper! Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik zeker bij KEUKENLOODS kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr Blom 15-06-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles ging erg soepel eerst geweest om te kijken daarna om te bestellen was geen probleem vind je niet vaak meer in de winkels jammer genoeg .

Service
Erg goed zelfs leuke verkoopsters in Almere

Assortiment
Denk wel genoeg wij hadden alleen een afwas machine nodig , wel even rond gekeken . Voor als er meer stuk gaat, hopelijk nog even niet ;)

Aanbeveling
Erg hoog alleen al vanwege de leuke dames en heren die er klaar staan voor de klant toppie

Extra toelichting
Gewoon een heerlijke zaak geen nonsens praatje kan ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edi Cohen 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ging makkelijk

Service
goed geholpen

Assortiment
alles aanwezig

Aanbeveling
ging vlekkeloos, zonder gedonder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WimBJ 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ben langs geweest in Waddinxveen en goed en vakkundig geholpen

Service
zie gemak

Assortiment
Hadden wat we zochten

Aanbeveling
Prima geholpen, kundig personeel en goede service

Extra toelichting
In Waddinxveen goed en vakkundig geholpen door Rick Verburgt. Prima service en advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos kamerling 15-06-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
zeer vriendelijk

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
ik heb dit momenteel al vele malen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

treini 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk te vinden, en als je belt krijg je een duidelijk antwoord.

Service
had gevraagd wanneer de bestelling verstuurd zou worden en ze zouden een mail sturen wanneer, en inderdaad een mail wanneer ik het apparaat kon ontvangen

Assortiment
genoeg keuze, en als je het niet meer weet gewoon bellen en je krijgt een duidelijk advies

Aanbeveling
ze hebben nagenoeg alles voor een hele scherpe prijs

Extra toelichting
Ik had een kookplaat gevonden die goedkoper was bij een ander en ze gingen gewoon mee in de prijs, TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

13mc18 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan op internet je keuken spullen uit zoeken echt super en veel goedkoper dan in de winkel

Service
je vragen worden serieus behandeld en ik ben goed geholpen

Assortiment
super

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Extra toelichting
goede prijs en kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald09 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbare winkel

Service
uitstekend, volde dag al thuis geleverd en geplaatst

Assortiment
veel merken en modellen in div prijsklasses aanwezig

Aanbeveling
prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Van Bergen 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Gebeld en gemailed en kon de bestelling meteen afhalen!

Assortiment
Meer dan genoeg keus!

Aanbeveling
Heb ik al gedaan! Ik ben tevreden en laat anderen dat dan ook weten.

Extra toelichting
Duidelijk en gemakkelijk en echt een super prijs kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

helmut1933 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar,overzichtelijk opgesteld

Service
uitvoerig geholpen,na bestelling via e-mails op de hoogte gehouden van de voortgang tot en met aflevering

Assortiment
voor elke beurs is de mogelijkheid om wat aan te schaffen

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen

Extra toelichting
aan al onze wensen werd voldaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosineH 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Top communicatie per mail en telefonisch.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

karelzwa 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel antwoord. Foto's gemaild en klaar.

Service
Snelle afhandeling met fabrikant met snel een nieuw apparaat.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

281966ronny 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en advies in een handomdraai.

Service
Goede uitleg. Werkelijk heel vriendelijk, deskundig en duidelijk. Ook als er onverhoopt wat fout gaat, komen zij met een correcte oplossing!

Assortiment
Onze inductieplaat ging kapot en we hadden op korte termijn een nieuwe nodig. Bij andere leveranciers kwamen wij niet de gewenste maat tegen. Keukenloods heeft gewoon alle maten en voor een gunstige prijs. Zeker wanneer de dagprijs genoemd wordt!

Aanbeveling
Lang geleden dat we op zo'n correcte en vriendelijke manier geholpen zijn. Gunstige prijzen en zeer snelle service, kosteloos. Vòòr 9 uur besteld betekend dat u dezlefde dag het artikel in huis geeft. Fantastisch toch?

Extra toelichting
Fijn bedrijf welke de klant goed aanvoelt en deskundige medewerkers. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Schellen 15-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door iemand getipt jullie te benaderen. Alles kon/kan.

Service
Alles naar wens.

Assortiment
Ruim genoeg en prima aanbiedingen.

Aanbeveling
Zonder problemen aan bevolen, al meerdere keren.

Extra toelichting
Je keuken veranderen en een goed humeur krijgen, hartelijk dank voor jullie goede zorgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartstan56 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk overzichtelijke site , goede informatie artikelen

Service
goede service , telefonische bereikbaarheid is prima geen lange wachttijden voordat je iemand aan de lijn krijgt , achteraf artikelen betalen.

Assortiment
groot assortiment , genoeg keuze , voor elk wat wils , prijs is goed .

Aanbeveling
prima bedrijf

Extra toelichting
keukenloods.nl verdient een dikke tien , perfecte levering , personeel die de goederen leverde is zeer vriendelijk en correct en zijn niet beroerd om een handje mee te helpen , gemaakte afspraken zijn goed nagekomen , communicatie over de levering waren perfect , artikelen zijn goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

city bouw 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Keurig en snel

Service
Goede service een duidelijke site

Aanbeveling
Betaalbare assortiment

Extra toelichting
Ik had niets anders verwacht. Reeds eerder besteld bij keukenloods. En wederom naar tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChadM 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelproces was zonder enige problemen, verliep heel goed.

Service
Moes even bellen om de front te bevestigen, hulp was prima in orde!

Assortiment
Ruim!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Prettige ervaring, professioneel en heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurre1983 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inclusief verzending de scherpste prijs voor het SMEG gasfornuis en na een paar muisklikken binnen een dag bezorgd.

Service
Levering tot in de keuken en, nav een gestelde vraag, een persoonlijke mail over het tijdstip van levering.

Assortiment
Wat betreft gezochte producten zeer volledig.

Aanbeveling
Precies waarom ik winkelen via Internet zo prettig vindt. Makkelijk bekijken en vergelijken en met een fijne service aan huis bezorgd.

Extra toelichting
Een hele scherpe prijs (gasfornuis SMEG) en een hele fijne service! Bij de bestelling had ik een vraag geplaatst over het tijdstip van levering. 's Avonds nog kreeg ik een persoonlijke mail terug. Zeer klantvriendelijk evenals de bezorger welke het gasfornuis tot de juiste plaats bracht. De mogelijkheid om het volledige bedrag met pin te betalen aan de chauffeur is ook erg fijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LizeAnne 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
we hoefden niet zelf te zoeken in het ruime aanbod. we werden onmiddellijk vakkundig geholpen.

Service
dezelfde avond kon onze inductie plaat nog worden ingebouwd en deze werd ook meegenomen door de monteur.

Assortiment
de beste merken zijn voorradig.

Aanbeveling
service, gemak en assortiment zijn ruim en wanneer je hetzelfde produkt elders goedkoper hebt gezien dan krijg je het voor dezelfde prijs, zonder probleem of gesteggel.

Extra toelichting
wij zijn uiterst tevreden over onze aankoop en de wijze waarop wij zijn geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Vledder 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebeld en online bekeken

Service
Ben zeer goed geholpen door Vincent en afspraken gemaakt dat de bezorgdienst van jullie de grote Etna van 90 cm. netjes in de lift en in de keuken afgeleverd zou worden en dat is gebeurd.

Assortiment
alles klopte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam niet zichtbaar op site 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk, de aangeboden producten hebben een uitgebreide beschrijving.

Service
Je wordt per email op de hoogte gehouden. Volgens afspraak wordt de bestelling afgeleverd en netjes ingebouwd.

Assortiment
Uitgebereide assortiment.

Aanbeveling
Keukenloods.nl heeft een uitgebreide assortiment overzichtelijk en concurerend geprijst. Vind je het elders niet de kans is groot dat Keukenloods.nl het wel heeft.

Extra toelichting
De medewerkers van Keukenloods.nl denken met je mee. De kans is groot dat er een oplossing wordt gevonden tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lankerena 15-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Keukenloods is goed telefonisch bereikbaar voor een (potentiële) klant.Geen lange wachttijden.

Service
De beantwoording van vragen was direct en vriendelijk.Ook viel te praten over de prijs.Een prijs,die bij elke aanbieder gelijk was.

Extra toelichting
Tevreden over de service.Bezorging was binnen het tevoren gestelde tijdsblok,zodat er geen onnodige wachttijd ontstond. Last but no least: de vriezer voldoet uitstekend!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

robert 12345678 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
makkelijk te bereiken

Service
vriendelijk

Assortiment
goed en voldoende

Aanbeveling
vooral de aanbiedingen.

Extra toelichting
ik vond het handig om bij jullie te winkelen en had alleen wat problemen met de bezorgdienst niet zo vriendelijk enz niet de bezorger maar de telefonist erg onbeschoft enz.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Remko1973 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige is dat de vaatwassers goed te bekijken zijn dit omdat alles in de zaak opgesteld staan

Service
Was niet op voorraad in Zaandam maar wel meteen gekeken of de vaatwasser in Opmeer op voorraad was.

Assortiment
Vele soorten bekeken.

Aanbeveling
Ja zeker werden prima geholpen met duidelijk verhaal over allerlei types.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Narda44 15-06-2015

Algemene score

7,2

Gemak
De winkel is goed te vinden en duidelijk ingedeeld, maar het duurde even voor er iemand kwam en het was niet helemaal duidelijk of wat er in de winkel was het volledige assortiment was.

Service
Ik werd goed en professioneel geholpen, en de bezorging was snel en bood goede service.

Assortiment
Niet in bezit van een enorm breed assortiment, maar wel ruim voldoende voor een keuze.

Aanbeveling
De service was prima en bezorging verliep soepel, verder was er echter niet iets heel bijzonders of voordeligs aan de winkel.

Extra toelichting
Prima ervaring met de keukenloods. Zodra er eenmaal een medewerker naar ons toekwam wist deze ook veel te vertellen over het product (oven) en heeft ons goed geholpen. Ook de bezorging was snel en de bezorger vriendelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pien1977 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en kiezen waar je de bestelling wilt afhalen!

Service
Fijn kiezen of je het wilt laten thuis brengen of in een van de winkels wilt laten brengen. Ook het afhalen ging heel makkelijk.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Blij met onze aanschaf van een oven. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En de goedkoopste winkel waar we deze oven konden vinden.

Extra toelichting
Goede prijs - kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aravo 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke online bestelling. Af te halen bij de dichtsbijzijnde vestiging.

Service
Snelle levering en goede service.

Assortiment
Assortiment kan wat breder.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Erik_Utrecht 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Produkten zijn goed en overzichtelijk te bekijken. Dit maakt het maken van een keuze eenvoudig.

Service
Een foutje in de bestelling, werd op een vrijdagavond na 1900 uur telefonisch opgelost en ik werd vriendelijk geholpen.

Assortiment
Wat een keuze!

Aanbeveling
Ik heb al heel wat spullen bij keukeloods gekocht en kom er telkens weer terug. Ik raad het iedereen aan!

Extra toelichting
Keukeloods is top! in 2010 een alle keukenapparatuur gekocht en sindsdien kom ik telkens terug naar keukeloods voor apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Nijs 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ik heb uiteindelijk de klantenservice gebeld en de telefoniste heeft samen met mij het fornuis en bijbehorende producten besteld.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Nadat vrienden langs kwamen, mijn enthousiaste ervaring hoorde en het Smeg fornuis zagen heb ik ze de site van Keukenloods laten zien en zij hebben direct dezelfde besteld en de volgende dag bezorgd gekregen, top!

Extra toelichting
Via Kieskeurig op de site van Keukenloods terecht gekomen en vond meteen wat ik zocht. Ik ben razend enthousiat over mijn Smeg fornuis en vrienden hebben dezelfde ook direct besteld. Heel gebruiksvriendelijk en samen met de klantenservice telefonisch besteld en de volgende dag al bezorgd, geweldig, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Phillips 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel online kunnen bestellen.

Service
Als het op voorraad is, is het al mogelijk om het de volgende dag in huis te hebben.

Assortiment
Veel merken en veel artikelen waardoor makkelijk kunnen vergelijkingen lijken. En bovendien alles kan ik kopen bij een winkel. Voordeel hiervan hoef ik verder niet online te gaan zoeken.

Aanbeveling
Super winkel, veel merken, grote assortiment en zeer goede service.

Extra toelichting
Ik heb 9 jaar geleden alle aparaturen voor mijn keuken gekocht. Doordat de service vorige keer zo goed was, twijfelde ik geen moment om weer bij jullie te kopen. Heel erg bedankt, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdullah1984 15-06-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Ben er erg tevreden

Service
Bedankt medewerkers van Keukenloods

Extra toelichting
Heb sinds kort een gas op glas kookplaat gekocht met het advies van mederwerker keukenloods ben er zeer tevreden. Weet nu dat ik alle keuken goed bij keukeloods haalt. Zo zeggen hartelijk bedankt voor u advies Ben er erg tevreden over het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Haarlem 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed overzichtelijk en order plaatsen gaat gemakkelijk

Service
vriendelijk en vlot.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
zeker goed en prima afhandeling. Montage is prima verlopen en op tijd.

Extra toelichting
Spoedige levering en vervanging van de bestaande inbouwkoelkast.Ging heel soepel met een nagekomen bestelling. Prima samen gevoegd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Rutgers 15-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnenkomen, gesprek met verkoper. Vlotte afhandeling

Service
Ging prima. Keurig op tijd geleverd. Vaatwasser was niet tijdig leverbaar. Prima alternatief aangeboden gekregen en keurig tijd geleverd.

Assortiment
Alles kan men leveren.

Aanbeveling
Niet duur. Prima service.

Extra toelichting
Geoown prima zaak met prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chaw-Ming Lee 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen bij Keukenloods gaat eenvoudig online.

Service
Ze komen hun afspraken na en bezorging van het product verliep conform afspraak.

Assortiment
Het assortiment is goed, veel keuze, alle merken vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Wie snel een keukenapparatuur wilt aanschaffen, kan bij Keukenloods alles vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

rvhurck1950 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet volop en gemakkelijk een keuze kunnen maken.

Service
De levering gebeurde op het tijdstip wat afgesproken was en chauffeur was behulpzaam

Assortiment
Er was volop keuze

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Ik kon voldoende keuze maken, dit ging gemakkelijk en afspraken werden na gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenleeuwen 15-06-2015

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te vinden en te bestellen.

Service
koelkast moest op camping worden afgeleverd, en oude weer meegenomen. geen enkel probleem. chauffeur heeft zich vooraf gemeld en receptie heeft de slagboom open gedaan. alles keurig op zijn plek.

Aanbeveling
zeer snelle en goede aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hvanderwiel 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep snel en foutloos!

Service
Inbouw van vaatwasser werd keurig verzorgd ondanks extra en onverwacht werk.

Assortiment
Hele ruime keuze!

Aanbeveling
Alles verliep snel en foutloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Naald 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk van uit de luie stoel op mijn gemak alles kunnen bekijken.

Service
Is prima ook was de bezorging buiten gewoon met een heel goede besteller ook dit moet gezegd worden

Assortiment
Omdat er heel veel keus in verschillende prijsklasse is
Was het niet zo moeilijk om een beslissing te nemen wat we kochten.

Aanbeveling
Je hoeft de deur nog niet uit om een kwaliteit product te kopen tegen een zeer goede prijs

Extra toelichting
Als wij weer wat moeten kopen voor de keuken dan is het wel duidelijk dat we weer bij de keukenloods uit komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha0601 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik belde om iets te vragen, en werd zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Extra toelichting
Niet duur, goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwbedrijf Nieuwkoop 15-06-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en snel leveren

Service
snel en correct

Assortiment
groter dan jullie zelf weten

Aanbeveling
snel en goed

Extra toelichting
SUPER! Wij hebben 2 maal bij de winkel, aan de balie een product gekocht. Waarvan wij via internet wisten dat het juiste was en dat jullie de goedkoopste leverancier waren. En aan de balie later weer opgehaald (nadat wij een mail gehad dat product binnen was) en gepint om het zelf te monteren. En beide keren is dit correct verlopen. De showroom hebben wij verder niet gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHFAK 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De productkeuze was gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Toen het product van mijn keuze niet beschikbaar was werd me zonder enige beperking een duurder model aangeboden tegen dezelfde prijs. Grote klasse !

Assortiment
Een ruime sortering in merken en types.

Aanbeveling
Snelle levering, betalen bij aflevering en de oude vaatwasser werd mee terug genomen. Kortom gewoon TOP.

Extra toelichting
Snelle levering, betalen bij aflevering en de oude vaatwasser werd mee terug genomen. Kortom gewoon TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lia Kras 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keukenloods is een fijne winkel die mooie prijzen hanteert. Voor mij altijd Keukenloods

Service
Service is prima! Men komt op tijd alles afleveren en installeren. En is de prijs elders goedkoper wordt dat direct verrekend!!

Assortiment
Het assortiment is geweldig. Zoeken op productnaam of fabrieksnaam. Keukenloods heeft alles. En is de prijs elders goedkoper dan ontvang je het product ook voor die prijs.

Aanbeveling
Ik beveel Keukenloods aan iedereen. En met succes!!

Extra toelichting
Keukenloods vind ik een geweldige winkel met mooie prijzen en een fantastische service. En dat in deze tijd! Ga vooral zo door Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van Uem 15-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zowel online als fysiek makkelijk toegankelijk

Service
Goed advies, goede kwaliteit, prima prijzen

Assortiment
goede keus uit apparatuur van sterke merken.

Aanbeveling
uitstekende service, lage prijzen, prima garantie

Extra toelichting
Vorige maand een nieuwe vaatwasser gekocht, waar we erg blij mee zijn. De vorige vaatwasser hadden we ook hier gekocht. Die was korter meegegaan dan de norm(van keukenloods). We kregen nog een leuke cent terug van het oude apparaat, omdat die niet lang genoeg mee was gegaan! Bleek standaard garantie te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurrian Beekman 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Besteld via internet en de volgende dag opgehaald in de vestiging. Prima service

Extra toelichting
Goede combi, van bestellen op internet en ophalen in de vestiging Zaandam. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de order. Kleine opmerking dat degene in de winkel niet op de hoogte was van de internet aanbieding 'bij zelf afleveren een cadeaubon'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews