Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

naam85of 91 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internet

Service
telefonisch

Assortiment
alles wat ik nodig heb staat op de web site

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
in een zin gezegd: keukenloods heeft alles en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e. roodenburg 31-03-2015 In de winkel gekocht
new yorkweg almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel regelen in de zaak, betalen aan chauffeur prima geregeld

Service
keurig mail gekregen wanneer er bezorgd zou worden en belangrijk maar met 3 uurtjes wachttijd maximaal, en op tijd

Assortiment
niet alles bekeken in de zaak maar wat ik heb gezien zeer royaal aanbod

Aanbeveling
zou ik absoluut doen en heb dit ook al gedaan, met positief gevolg

Extra toelichting
lijkt me niet nodig aan dit alles nog een motivatie toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geway 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product kennis

Service
Qgoed

Aanbeveling
Heb ik al gedaan

Extra toelichting
Correct geholpen , 2 dagen later e.e.a ander gevraagd en direct actie ondernomen om ons van dienst te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Gaag 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
snelle levering

Service
Dit weet ik nog niet heb mail gestuurd. De vetfilters zijn te klein en ik dacht, dat dat gelijk opgelost kon worden, maar dat moet met de fabriek besproken worden. Vind ik geen goede service

Assortiment
veel

Aanbeveling
Weet dit nog niet i.v.m. service

Extra toelichting
Ik hoop dat mijn probleem heel gauw wordt opgelost. Dacht dat jullie wel gelijk andere vetfilters zouden opsturen. Dit valt mij tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Theo Tebbens 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede website daaruit dan ook goed te kiezen

Service
prima uitleg op de website en ook bij telefonische benadering

Assortiment
van alle merken voorzien

Aanbeveling
zeker een aanwijzing van de winkel wanneer iemand wat zoekt.

Extra toelichting
Onze eerste kennismaking met Keukenloods en zal bij voorkeur niet de laatste keer. Keurige bevestiging van de bstelling alsook de bezorging die na afspraak op tijd gebracht werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans910 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, makkelijk om te pinnen aan de deur.

Service
duidelijke mailtjes over bestelling.

Assortiment
meer dan andere winkels en nog goedkoper ook.

Aanbeveling
als klanten weten waar ze naar op zoek zijn leveren jullie waarschijnlijk het snelst en goedkoopst

Extra toelichting
goede website, makkelijk dat er ook aan de deur betaald kan worden. levertijd binnen 1 dag was fijn. oven werd netjes naar boven gebracht. over het algemeen zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tijssma 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen met één telefoongesprek besteld. Met een scherpe prijs!

Service
Ook nabestellen en toevoegen aan een een eerdere order snel en eenvoudig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het stadium van levering. De levering was binnen de daarvoor aangegeven tijd!

Assortiment
De enige leverancier die mijn gevraagde artikelen in een keer kon leveren.

Aanbeveling
Zonder enige twijfel!

Extra toelichting
Scherp geprijsd, gemak in betalen en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1956 naam 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en deskundig advies.

Service
Goede service.
Afspraak is afspraak.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
In alle aspecten tevreden.
Zou deze winkel zeker aanbevelen.
Ook gezien prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet123456890 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
de winkel is goed bereikbaar en heeft veel parkeerplekken.

Service
er is bij mij behoorlijk wat mis gegaan en dat heeft voor veel irritatie gezorgd. Maar de keukenloods heeft me wel zo goed mogelijk proberen te helpen en is me tegemoed gekomen in extra kosten die ik moest maken.

Assortiment
groot assortiment dus veel keus en fijne begeleiding/hulp in de winkel

Aanbeveling
het assortiment en de begeleiding was erg fijn.

Extra toelichting
zie boven. Ik hoop/denk dat ik wat pech heb gehad met de levering(en) verder ben ik erg blij met mijn producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

loes1954 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je luie stoel een order plaatsen!

Service
Precies op tijd geleverd!

Assortiment
Prima, wat ik zocht was er

Aanbeveling
Goede service en levering

Extra toelichting
Netjes op tijd geleverd. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pets56 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is fijn om thuis een afgemeten kruze te kunnen maken. Deze keuze is bij keukenloods ruim aanwezig.

Service
De service is door mij als zeer goed ervaren. Een snelle ipdate over de status van mijn bestelling. Nette hulp bij afhalen van het artikel.

Assortiment
Ruim assortiment van bekende merken.

Aanbeveling
Goede, efficiente service met keuze uit verschillende topmerken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Borry52 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en goede prijzen.

Service
Zondag middag besteld en maandag bezorgd.Pinnen bij de chauffeur is ideaal.

Assortiment
Veel keuze en op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulholz 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkelen op website gaat redelijk vlot en werkt goed.

Service
Onlangs werd besteld product in slechte staat geleverd (filter afzuigkap was kapot bij ontvangst. Dit werd vlot hersteld; geen discussie over kapot-zijn en spoedig vervanging geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Narain 31-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles direct op voorraad voor een super prijs

Service
Verkoper had verstand van zaken. Zowel bij aanschaf van m'n hele keuken als de losse vaatwasser

Assortiment
Mooie materialen voor een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Als ik hoor dat mensen een nieuwe keuken zoeken vertel ik altijd mijn goede ervaringen van jullie.

Extra toelichting
9 jaar geleden een keuken gekocht zonder dat eerst de prijs word opgedreven en dan een enorme korting te krijgen zoals bij andere keuken winkels. Absoluut waar voor je geld. Er word gewerkt met mooie materialen voor een mooi bedrag. Bij andere keukenwinkels kreeg ik voor een hoger bedrag alles gefineerd, bij jullie alles in hoogglans en een composieten blad.ik kreeg bij jullie geen korting maar het was meteen een goede deal. Nu was de vaatwasser stuk na 9 jaar. Weer top geholpen. Op voorraad dus kon hem meteen mee nemen. Top! Ik beveel jullie altijd aan als ik hoor dat iemand een keuken moet aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zafira56 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het gemak van jullie is,
Dat wij alles van uit huis kunnen regelen.

Service
Service is prima.
Als er iets is wat je wilt wetendan is 1 telefoontje voldoende!

Aanbeveling
Dit is onze 2e aankoop via de keukenloods en wederom goed bevallen.

Extra toelichting
Dit is onze 2e aankoop bij de Keukenloods . mochten we weer iets nodig zijn dan kijken we eerst op de site . Ik denk dat dit genoeg zegt

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AMCT 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede website

Service
heel goed: kreeg onmiddellijk een mail dat mijn koelkast niet voorradig was. Maar dat was geen probleem.
Minpunt betreft de transporteur: toe ie er wel was, was het ...wij komen MORGEN leveren.

Assortiment
meer dan ruim genoeg

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gielro 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker makkelijk vanuit mijn stoel een koelkast en vaatwasser besteld...meteen kunnen vergelijken en ook de goedkoopste winkel uitzoeken.

Service
ik was live aan het chatten met verkoper omdat ik wat vragen had over het te bestellen apparaat....meteen antwoord..helemaal top.

Assortiment
keuze genoeg en als het apparaat er niet meer is, wordt er een alternatief aangeboden.
Zou eigenlijk niet moeten, haal het niet te leveren type uit het assortiment, zou ik zeggen.

Aanbeveling
ik heb al aan diverse mensen de keukenloods.nl aanbevolen omdat de levering snel ging en toch de goedkoopste was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marid van Oosten 30-03-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
goede bereikbaarheid, enthousiaste verkopers, behulpzaam, professioneel

Assortiment
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ruime keuze.

Aanbeveling
zie boven.

Extra toelichting
In principe had ik mijn droomkeuken gezien op de site van showroomkeukens. Echter de keuken werd een dag voor onze afspraak verkocht. Keukenloods Zwaag reageerde op een oproep van vertegenwoordiger showroomkeukens om tegen dezelfde prijs een keuken samen te stellen. En dat is gelukt, waar wij heel blij mee waren en hij ook neem ik aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ben van Doeselaar 30-03-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
wat nodig heb is te leveren

Extra toelichting
goede producten duidelijke voorwaarden vriendelijke verkoop adviseurs goede bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TAF 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Spullen zijn makkelijk te vinden op de site en bestellen/betalen is ook makkelijk.

Service
Levering kan sneller, maar moet je mede zien in relatie tot de prijs en gratis verzending, dan is het zeker acceptabel.

Assortiment
Ik heb nog niet misgegrepen.

Aanbeveling
Prima zaken doen met Keukenloods en je wilt toch liever niet te veel betalen, nou dat kan dus!

Extra toelichting
Ik kijk telkens en ook de volgend keer dus weer eersteeven op Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gideon44 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed breikbaar overzichtelijk

Service
Snel en goed geholpen en meedenken .en afspraak perfect nagekomen .

Assortiment
Veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Prijs perfect en zeer goede service

Extra toelichting
We zijn er voor het eerst geweest via aanbeveling is niet moeilijk we doen het zelfde tegen onze vrienden en kennissen om te zeggen hoe goed het daar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje 21 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een duidelijke website en makkelijk te bestellen

Service
goede service met snelle levering we hadden de verkeerde koolstoffilters gekregen na een melding kregen we gratis de juiste dus top

Assortiment
een groot assortiment met een leuke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v666l 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruikersvriendelijke site met goede informatie en alles is makkelijk te vinden.

Assortiment
Super compleet

Extra toelichting
Over het algemeen super tevreden, een internetwinkel met de service van een normale winkel waar je binnen kan lopen met al je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr thode 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi breed de pannen passen er goed op

Service
Hij heeft de spullen op de plaats gezet waar ik ze wou hebben

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Om dat het kwalikatief goed spul is

Extra toelichting
Al met al ben ik heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Wintjens 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ging prima

Service
goed

Assortiment
moest een bepaalde afmeting en er was voldoende keuze

Aanbeveling
geen opmerkingen , prima werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian de Vos 28-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar.

Service
Service is goed maar beperkt.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er.

Aanbeveling
Omdat het een goede winkel is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hany 14 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder webshop, veel keuze, lage prijzen.

Service
Prima service, zeer behulpzaam en heel vriendelijk.

Assortiment
Veel mogelijkheden en ruim keuze van alle aangeboden apparaten en nog veel meer.

Aanbeveling
Zeer tevreden dus aan te bevelen.

Extra toelichting
We zijn zeer tevreden over de service van keukenloods en we hebben tot heden 5 inbouw keuken apparaten gekocht en pas een week geleden een wasmachine ook via de webshop van keukenloods gekocht alle gekocht apparaten zijn keurig en netjes op tijd geleverd, zelfs onze bestelde wasmachine een week geleden hebben we op ons verzoek zeer snel ontvagen en door een instellatie bedrijf die door keukenloods tegen betaling geregeld was naar zolder gebracht,waterpas geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine meegenomen, Top en heel fijn gevoel als men ervaart dat je bestelde apparaten goed en vakkundig bezorgd en geinstalleed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john1105 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en direct contact per telefoon bij aanvullende vragen.

Service
Goede informatie voorziening betreffende je levering, Top!

Assortiment
Keuze is goed en ruim.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar en dat is tegenwoordig een fijn gevoel met al die verhalen over aankopen via internet.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant die jullie zeker zal aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sybbie 26-03-2015

Algemene score

6,2

Gemak
gemak is een groot woord. bestelling ging prima. kon ook betalen aan de wagen ook prima. bestelde goed was niet voorradig dus is er iets anders geleverd. was wel okee maar niet volgens bestelling.

Service
nu nog niets van te zeggen. product is letterlijk , als besteld, over de dorpel geschoven. dus tot nu toe geen ervaringen met service. wel was de chauffeur zeer vriendelijk.

Extra toelichting
website is duidelijk. bestelling ging prima. snel bevestiging. levering duurde daarin tegen relatief lang. keukenloods pretendeert de goedkoopste te zijn. voor zover ik uitgezocht heb klopt dus dikke prima. goed te weten dat er in een straal van 50 km ook een zaak is waar ik eventueel heen kan.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

g.lieverdink 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig via internet keuze maken, bestellen

Service
snel geleverd en bovendien is de montage van de nieuwe vaatwasser fijn geregeld; ook de demontage en afvoer van de oude wasser trouwens.

Assortiment
overzichtelijke website waar je goed een keuze kunt maken uit de ruime sortering.

Aanbeveling
wij zullen onze vrienden en familie zeker attenderen op deze webwinkel; overigens is er ook een keukenloodsvestiging bij ons in de buurt nl. in Gaanderen.

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden met de verleende service en snelle en correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerdamarcellis 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je gemak keuzes maken en laten bezorgen wanneer het je uitkomt

Service
helemaal prima. vriendelijke en duidelijke uitleg over de produkten

Assortiment
Ruim voldoende keuze en aantrekkelijk geprijst

Aanbeveling
Heb deze winkel als heel prettig ervaren. Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer als eerst bij keukenloods gaan kijken

Extra toelichting
Bij keukenloods 5 apparaten gekocht en heb geen minpunten kunnen ontdekken. Heb het geheel als positief ervaren en zal het de volgende keer zo weer doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid.1968 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De keuken werd geleverd met de verkeerde achterwand, maar dit werd netjes opgelost door de winkel en snel weer gemonteerd door een vakkundig monteur.

Assortiment
Er is een groot assortiment om uit te kiezen met hele mooie aanbiedingen en echt concurrerende prijzen!

Aanbeveling
Er is te handelen over de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco te Breda 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed vergelijkbaar materiaal en duidelijke site

Service
keurig volgens afspraak en datum en tijdspad gepland. Hieraan werd keurig gehouden. Het inbouwen , opruimen van de oude materialen en verpakkingen meenemen was heel netjes.

Assortiment
keuze uit allerlei soorten stijlen en kwaliteiten.

Aanbeveling
gewoon goed tegen hele scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul-67 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijk en snel

Service
prima service en vriendelijk personeel

Aanbeveling
prima service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Antoon 1966 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, je kunt snel het gewenste artikel vinden.

Service
Correct en snel

Assortiment
Uitgebreid en vele merken

Aanbeveling
Snelle afhandeling en bij vragen krijg je deskundig antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique van Hoof 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal vanaf de bank thuis bestellen

Service
Product was niet meer leverbaar en een zeer goed alternatief aanbod gehad voor dezelfde prijs, top

Assortiment
Ontzettend veel keus

Aanbeveling
Perfecte service, goed geregeld allemaal

Extra toelichting
Veilig en goed kopen. Nu al 3 keer wat besteld en kan ze aanbevelen. Met vragen meteen goed antwoord en op de site is zoveel product informatie te vinden met recensies van het product ideaal. Levering in overleg met bezorgend bedrijf. Komen prima binnen de afgesproken 2 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krul 1948 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fijn thuis je zaken regelen uitzoeken vergelijken en bestellen

Service
Na bestelling snel een mail terug en daarna een telefonische afspraak over de levering. top

Aanbeveling
duidelijk, snelle levering en op de koop toe goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk6119 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heel goed geholpen van bestelling tot aflevering alles volgens afspraak tegen een heel goede prijs top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danielle54321 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoekmachine op de site werkt goed en biedt veel mogelijkheden voor sortering. Telefonisch ook goed bereikbaar!

Service
Mijn oude model inductieplaat was niet meer te vinden via de siemens site dus de inbouwmaat was onbekend. De keukenloods medewerker nam de moeite om dit telefonisch bij Siemens na te vragen en mij zodoende een goede, passende inductieplaat te kunnen adviseren! Top!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Ruime keuze en sorteermogelijkheden op de website, goede telefonische service en advies op maat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadja79 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk te vinden.

Service
Er wordt snel en adequaat op vragen gereageerd.

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Geen klachten. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwart23 26-03-2015

Algemene score

7,0

Gemak
eerst informatie daarna besteld

Service
correct en de volgende dag in huis

Extra toelichting
goedkoop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans Rijnsdorp 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Sublime service aan de telefoon en bereikbaar tot 21.00h !

Service
Super goed geholpen , netjes op de afgesproken dag een melding gehad hoe laat het aparaat bezorgd zou gaan worden.

Assortiment
Ja wat moet ik hier over zeggen , kijk zef eens op de site van keukenloods.

Aanbeveling
Zelden zo'n goede service , bereikbaarheid en nette afhandeling meegemaakt , zeker weten!

Extra toelichting
Volgens mij heb ik in de beoordeling boven alles gezegt wat gezegt moste worden , Keukenloods is een perfect (internet) winkel waar je alles kan vinden en perefct geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijmen1965 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Keus genoeg en makkelijk tebestellen en voor eventuele vragen over het apparaat krijgt je snel antwoord.

Service
snelle bezorging

Assortiment
Keus genoeg ,zit altijd wel iets boor jou bij

Aanbeveling
Snelle bezorging en vertrouwd.

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig hebt kijk ik eerst op internet mij keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maik37 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon niet rechtstreeks op artikelnummer zoeken. heb artikel namelijk al een keer eerder besteld.kreeg geen resultaat.

Service
goed, kon gewenste aflever week invullen, maar kreeg niet meteen reactie dat dit niet haalbaar was. later via mail wel weer.

Assortiment
nog niets tegen gekomen wat niet leverbaar is.

Aanbeveling
tevreden over levering en nette prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

trinidad1 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij kregen een betere aanbieding aangeboden dan wat wij wilde bestellen voor de zelfde prijs. Dat is te minste meedenken met de klant.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle Levering voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hol-Bouter 26-03-2015

Algemene score

8,7

Gemak
Product makkelijk te vinden.

Service
Zeer goed, ook telefonisch stond men ons goed te woord.

Assortiment
Wat ik nodig had was snel aanwezig.

Extra toelichting
Makkelijk, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Zwiers 26-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vooraf alles te bekijken op internet en op zondag open.

Service
Vriendelijk en deskundig personeel. Snelle levering en bovendien gratis thuisbezorging.

Assortiment
Veel keuze en bij niet voorradig een tip voor een alternatief apparaat. Een leuke bijkomstigheid was de Dagdeal, scheelde in ons geval toch weer een

Aanbeveling
Juist de combinatie van deskundig en niet opdringerig personeel maakt de keuze makkelijker

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel, een prijsverhouding die heel gunstig ligt t.o.v. de reguliere winkel. Waar dan ook nog bij komt de snelle levering, het gratis bezorgen en een bezorgdienst die snel en goed werk levert. Nu de tweede keer hier iets gekocht en ben er heel tevreden over. Een leuke bijkomstigheid was de Dagdeal, scheelde op onze aankoop toch weer een paar tientjes. Voor een volgend apparaat gaan we zeker eerst weer bij Keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pobric 26-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super en betruibaar!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hills Box 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed contact en duidelijke afspraken!

Service
Direct een bevestiging per mail, levermoment en mobile pin en retour nemen oude oven

Assortiment
zeer veel keus in merk en type!

Aanbeveling
zeer goede ervaring!

Extra toelichting
Goede en snelle actie voor aankoop nieuwe oven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.korthals 26-03-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews