Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17343 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2261 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kimco1984 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk bestellen en betalen. Alleen jammer dat de prijzen op de website niet altijd kloppen (bel je dan krijg je vaak toch een aanbieding, dat moet je ook maar net weten)

Service
Goede service als je langskomt. Ook als je belt regelen ze veel. Alleen per mail worden je vragen niet altijd beantwoord.

Assortiment
veel keuze uit alle bekende merken en verschillende prijsklasses

Aanbeveling
keuze, prijs, service

Extra toelichting
Wij hebben een koelvriescombinatie en combimagnetron bij Keukenloods besteld. We werden goed geholpen in de showroom in Roosendaal. Ook telefonisch was er service. Het feit dat ze laagste prijs garantie geven, is ook erg fijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

g.verwoerd 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel, gemakelijk en een goede prijs

Service
Goed en duidelijk kan niet beter

Assortiment
voldoende voor een goede prijs

Extra toelichting
Goed advies voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam.sterrenburg 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld, snel en op de afgesproken tijd bezorgd.

Service
De bezorger was heel aardig en heeft de oven helemaal naar de keuken gesjouwd.

Aanbeveling
prima prijs-kwaliteit verhouding, goede service

Extra toelichting
Ik ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ED 51 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en doeltreffend

Assortiment
Uitstekende keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Zoals het cijfer weergeeft, zou ik U altijd aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DiBo1950 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online bestellen en gratis thuis laten bezoren.

Assortiment
Ruime keuze in mijn gewenste product.

Aanbeveling
Al reeds meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Goed product voor zeer scherpe prijs en perfecte snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CB59 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gemakkelijk en toegankelijk via internet.

Service
Gewoon bestellen en via telefonisch contact, wat erg toegankelijk was, was er geen twijfel meer

Assortiment
Wij begonnen met het bestellen van een combi-oven. De dag erna maar gauw een vaatwasser en een koelkast erbij besteld.

Aanbeveling
Ik werd al door vrienden enthousiast gemaakt. Ik doe nu hetzelfde bij iedereen die het maar horen wil.

Extra toelichting
Zie motivatie en enthousiasme hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dichteres35 17-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik de winkel werd ik goed en deskundig geholpen; er werd door gevraagd naar de situatie thuis, zodat de juiste kookplaat werd geadviseerd.

Assortiment
Er was een gevarieerde keuzemogelijkheid, met scherpe aanbiedingen.

Extra toelichting
Keukenloods heeft gezorgd voor een goed product tegen een scherpe prijs. De plaatsing gebeurde binnen de afgesproken tijd en werd zeer correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rene van den Boom 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Concrete afspraken kunnen afmaken en nagekomen.

Service
Correct en op tijd afgeleverd.

Assortiment
ruime keuze.uitstekend opgesteld.

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan aan de uitgebreide kennissenkring

Extra toelichting
Bijzonder tevreden.Een schot in de roos dat we bij de Keukenlooks zijn uitgekomen en meer dan goede zaken hebben kunnen doen. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens van Heerbeek 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk, bestelling uitzoeken, opgeven en de rest komt dan vanzelf

Service
Idem. Je kunt prima je bestelling volgen, super gewoon!

Assortiment
Een gigantische collectie met prima technische onderbouwing

Aanbeveling
Een collectie die je in geen enkel ander zaak tegenkomt tegen bodemprijzen, wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Z. 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werd goed en snel geleverd. Alles ging snel via telefoon en internet

Service
snelle service.

Aanbeveling
Het gaat snel. breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kapelle 16-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wij konden rustig rondkijken en vragen stellen over de produkten. Er werd ruimschoots voldoende tijd voor uitgetrokken.

Service
Duidelijkheid van de werking van de apparatuur, de verschillen, de kwaliteit en prijsvergelijkingen van de diverse apparaten.

Assortiment
Geweldig groot. Wij konden goed vergelijken en kiezen en dat geldt ook voor de prijzen.

Aanbeveling
goede wijn moet aangeprezen worden. In vergelijking met soortgelijke bedrijven is het prijsverschil behoorlijk groot. Keukenloods is veel goedkoper en toch dezelfde apparatuur.

Extra toelichting
wij zijn ruimschoots tevreden over alles wat we hier beleefd hebben. Zie ook de reacties hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansKoo 16-02-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website zijn alle specificaties te vinden. Bestellen is een fluitje van een cent!

Service
Het door mij bestelde model werd niet meer geleverd. Zonder probleem of meerkosten is een luxer model bezorgd.

Assortiment
Alle merken en gangbare typen zijn leverbaar.

Extra toelichting
Eenvoudig, snel, prima en vriendelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie de Keizer 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en lekker vanuit huis.

Service
Erg leuk dat je kan zien wie er aanwezig is en dat er 24 uur service is. Top!

Assortiment
voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
in ruime mate

Extra toelichting
Een on-line shop met een hele persoonlijke benadering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Hoegee 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk praten goede uitleg aan de telefoon

Service
netjes bezorgd oude machine meegenomen

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
snel bezorgd

Extra toelichting
scherpe prijs en snel bezorgd goed mail contact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aalk 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker snel via internet. Kon aanbid goed bekijken

Service
Genoeg mogelijkheden om bestelling te volgen. Goede instructies.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Zeker wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zilvervloot12 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een keukenloods vestiging zit dicht bij, we konden eenvoudig even naar binnen en zijn daar goed geholpen bij de aankoop

Service
Service is prima, onze levering bleek niet direct leverbaar op de afgesproken datum, hiervan werden wij vrij snel na aankoop via de mail over geinformeerd

Assortiment
Voldoende keus in de webshop, echter in de winkel zelf is het assortiment zeer beperkt, dus indien je in de winkel langs gaat om de apparatuur even te zien en voelen zul je vrij snel teleurgesteld worden

Aanbeveling
prima service en voldoende keus tegen een concureerende prijs

Extra toelichting
meer dan prima service bij aflevering van de apparatuur, zeer vriendelijke chauffeur, Apparatuur wordt niet uitgepakt, maar in doos op de begane grond geplaatst op de gewenste plek

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R.Hofsteenge 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op internet goed te vinden en vergelijken

Service
telefonisch besteld en correct geholpen

Assortiment
kunt vinden wat je nodig hebt en keuze mogelijkheden qua merk/type

Aanbeveling
zie boventaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Thie 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles in één xl- winkel. Duidelijke opstelling van de producten. Goede prijsinformatie

Service
Alerte verkopers die meedenken en luisteren naar je wensen. Deskundig!

Assortiment
Gevarieerde prijsklasse. Goede omschrijving van het product.

Aanbeveling
Wij zijn zelf geadviseerrd door anderen en het klopte wat ze zeiden: prima firma

Extra toelichting
Wij zijn dus di tevreden met onze aankoop, devprijs-kwalliteitverhouding en de afhandeling in deze winkel in Zaandam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Graaf W 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kiezen en aanklikken gaat zeer snel

Service
nette mail kan product goed volgen wordt prima op de hoogte gehouden

Assortiment
wat ik nodig had is er met voldoende keus

Aanbeveling
zie boven dat is de motivatie om dit tegen andere te zeggen

Extra toelichting
wat kan ik verder nog zeggen een pluim van mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickjohn1967 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzicht van producten op de site is overzichtelijk; bij artikelen duidelijke informatie/specificaties aanwezig

Service
telefonisch snel bereikbaar; correct; klantvriendelijk; snel handelend evenals vragen behandelen. Levertijd zoals afgesproken; duidelijke kostenoverzicht op bon

Assortiment
ruime assortiment; duidelijk omschrijving hoe iets te meten zoals een vaatwasser; prijzen zijn veelal concurrerend maar niets gaat boven de service en klantvriendelijkheid van Keukenloods.

Aanbeveling
vanwege de eigen ervaringen betreffende de voordelige prijzen; duidelijke informatie; klantvriendelijkheid; betrouwbaarheid en goede service

Extra toelichting
Keukenloods is op de site zeer overzichtelijk. Vaatwasser gevonden en via de mail voor informatie gedaan betreffende het goed opmeten oude keuken. Collega gaf meteen duidelijke antwoorden/ informatie per mail terug en gaf mij ook een tip een ander model te kiezen vanwege een speciale aanbieding! Dit gedaan via de site. Informatie betreffende verwachte levertijd/ hoe af te spreken bezorging/ eventuele extra kosten werden snel en duidelijk verstrekt. Op de vrijdag toen de vaatwasser werd geplaatst en na vertrek monteurs het niet deed, meteen contact opgenomen op dezelfde dag met Keukenloods; deze regelde meteen een telefoonafspraak met Indesit. Achteraf bleek dit op maandag niet meer nodig te zijn daar mijn man : een knik in de afvoerslang had opgelost: vaatwasser deed het! Wij zijn blij met Keukenloods en als wij moeten sparen voor een nieuwe keuken, schaffen wij het bij hen aan; voor ons staat klantvriendelijkheid/ no-nonsens centraal dus Keukenloods....dank jullie wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedrich47 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kijken op de site, op voorraad en bestellen maar !

Service
Ophalen wanneer het je uitkomt, factuur e.d. via de mail top

Assortiment
Wij hadden iets meer keuze willen hebben in inductie kookplaten in 5 pits.

Aanbeveling
Snelheid, comfort, prijs en gemak, dat zijn voor ons de belangrijkste punten geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annejohan1947 16-02-2015 In de winkel gekocht
keukenloods opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
savonds gebeld en 5 minuten later telefoon van hun en zaterdags opgehaald

Service
goed behandld en goeie serivice

Assortiment
een hoop keus

Aanbeveling
goede afwerking en vriendelijk geholpen

Extra toelichting
goed te bereiken en meteen telefoon gehad en zaterdags gehaald TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo Karregat 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, en duidelijk

Service
Goed contact gehad, en afspraken goed nagekomen

Assortiment
kon alles vinden wat ik nodig had

Extra toelichting
Ik heb al vaker dingen besteld, en altijd naar volle tevredenheid, en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eepc 16-02-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zowel via Internet als i de winkel goede informatie en deskundig advies

Service
Van bestelling tot en met levering volledig geïnformeerd

Assortiment
Ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Zie eerste vraag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leesch 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel en doeltreffend telefonisch kontakt

Assortiment
gewoon: compleet

Aanbeveling
goed, compleet, goede info over orderstatus. Vriendelijke aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanenJoos 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel...

Service
Vlotte service en goede communicatie!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ja, prima contact en snelle levering.

Extra toelichting
Goede keuze, vlotte levering en zelfs de 'laagste prijsgarantie' is helemaal waargemaakt. Super tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 76 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site waar de benodigde informatie ovr het product goed vindbaar is. Online besteld en voordurend via mails op de hoogte gehouden over stand van zaken bestelling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L van Roijen 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Heel goede service komen na wat is afgesproken uiterst vriendelijk en klantgericht

Assortiment
Zoveel keus dat je haast niet meer weet wat je moet kiezen

Aanbeveling
Voor iedereen een aanrader

Extra toelichting
Voor iedereen een aanrader je besteld hoef niet vooral te betalen het wordt thuis bezorgd en gemonteerd. De monteur is klant gericht bezig in een woord fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thiemehennis 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima. ook goed dat er veel reviews zijn.

Service
makkelijk om de leveringsdatum te veranderen. belletje voor levering. ook prima.

Assortiment
ook erg goed. geen bora basic alleen.. :-/

Aanbeveling
uiteraard: goede prijzen en aanbiedingen en veel reviews van klanten zodat je weet wat je koopt.

Extra toelichting
prima winkel: goedkoop, overzichtelijk, en veel klantbeoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Nicole 16-02-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vraag gaat over de website, wij hebben in de winkel gekocht. Maar wat we van de website gezien hebben is prima.

Service
Gewoon goed advies gehad. Over zaken waar we op moesten letten, over nabestellingen, gewoon heel fijn contact.

Assortiment
Groot assortiment in onze prijsklasse. Fijn.

Aanbeveling
Zonder meer, vriendelijk personeel (in Amsterdam waren we), erg deskundig, en duidelijk uitleggen waarom we soms beter voor iets anders konden kiezen dan onze eigen keuken. Dat wil je als klant.

Extra toelichting
Topwinkel. We hebben het als erg prettig ervaren. Snel, goede afspraken, levering ging uitstekend, prima keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GM77 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info. Alles makkelijk te vinden op de website. Correcte info.

Service
Goede service. Bij online aankoop hulp via chatsessie. Erg handig.
Daags na bestelling al telefoon van transportbedrijf om levering te regelen.
Levering gebeurde erg correct.

Assortiment
Groot assortiment. Overzichtelijke website betreffende het assortiment.
Zeer concurrentiële prijzen.

Aanbeveling
Volgend toestel zal weer van keukenloods komen. Gaan de winkel zeker aanraden bij familie en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

harrycc 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met alle relevante bestelinformatie en afhaalmogelijkheden

Service
Nauwelijks wachttijd bij telefonisch contact en vriendelijke, deskundige en adequate hulp.

Assortiment
Op zich goed, voor mij jammer dat Keukenloods geen Ankarsrum verkoopt.

Aanbeveling
Snel, correct en goede prijs /kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Ben erg tevreden, alles klopt, Keukenloods werkt snel en goed en de prijs ik ook nog eens prima. Gewoonweg een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

T.Overgaag 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en eenvoudig te doen

Service
alees was duidelijk

Assortiment
genoeg keuze mogelijkheid

Aanbeveling
als men het vraagt

Extra toelichting
prima alles ging van zelf , en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hjkasdiran 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima infovoorziening en bestellen is eenvoudig.

Service
Beperkend tot de site om te bestellen, is prima.

Assortiment
Wat ik zocht, was beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Tom 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden , snelle service telefoon idem afhandeling.

Service
Vlotte levering, kijken eventueel voor een vervangend product.

Assortiment
Veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel met prima producten

Extra toelichting
Stuur eigenlijk iedereen door naar de KL als ze iets op keuken gebied zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit-smit 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Staat voldoende informatie op de website om het juiste product te kiezen.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Uitgebreide keuze

Extra toelichting
Kookplaat was meer dan 300,= goedkoper dan bij ATAG. Service was goed. Product binnen week geleverd en fijn dat je niet vooraf hoeft te betalen maar kan pinnen bij levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f l laan 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen

Service
snelle afhandeling

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettig

Extra toelichting
het was voor mij lekker dichtbij ik kon het zo afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip1953 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik ben niet uit mijn stoel geweest om de bestelling te plaatsen, en heb geen extra opzoekingen hoeven verrichten om een produkt te kiezen.

Service
Ik heb netjes een eerlijk antwoord gekregen op mijn vragen toen ik getelefoneerd heb omtrent de leveringsmodaliteiten. Er zijn geen valse beloftes gemaakt al had dat makkelijk gekunnen.

Assortiment
Ik was ook op zoek naar een specifieke, maar toch courante, dampkap. Die ben ik ergens anders moeten halen. Maar het assortiment bij Keukenloods is ruim en allesbehalve krap te noemen.

Aanbeveling
Het persoonlijk contact met de winkel, en met de koerier die het toestel gebracht heeft, wekt vertrouwen.

Extra toelichting
mooi toestel, goede kwaliteit, prima prijs, snel en zorgvuldig geleverd, tot binnen ondanks enkele treden in de voortuin, goede communicatie met Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Veldhuis 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
- website erg gebruiksvriendelijk
- ruime keus
- alles duidelijk
- goed bereikbaar

Service
- sommige medewerkers erg klantvriendelijk, anderen juist niet

Assortiment
als het niet op de website staat kunnen ze het bestellen

Aanbeveling
ik heb er goede ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Haringsma 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestel programma

Service
Levering in de geplande week

Assortiment
Ruime keus apparaten voor een goede prijs

Aanbeveling
Snelle levering, snel antwoord op gestelde vragen. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AmandaHerk 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website, betaling liep gesmeerd, was binnen no time klaar

Service
Goed, zeer snelle levering, goede communicatie mbt bestelling en levering. Echt top!

Assortiment
Uitgebreid, voor iedere keuken wat te vinden.

Aanbeveling
Ben in zijn geheel zeer tevreden en de eerste aanbeveling is al gedaan ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanne Alblas 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
fijn dat je persoonlijk gebeld wordt over aflevering en dat je ook nog een berichtje krijgt vlak voor aflevering

Aanbeveling
goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erdal Uygun 16-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Wat makkelijk te bestellen

Assortiment
Niks op aan te merken

Aanbeveling
Overzichtelijk

Extra toelichting
Niet veel te zeggen. Het was simpel en goedkoop om het te bestellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

muizemans 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen om de bestelling te valideren, online bestellen en alles wordt gewoon geregeld!

Service
Installatie en lever service zijn top! Hierdoor wordt je voor een klein extra bedrag totaal ontzorgd en weet je zeker dat je aan het eind van de dag weer werkende apparatuur hebt.

Assortiment
Bij keukenloods inmiddels een volledige keuken gekocht en online apparatuur voor familie leden. Nog niets gehad wat ik niet heb gevonden, en altijd voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik ben fan en geloof in het concept van keukenloods waarbij hoog volume leidt tot goede kwaliteit. Heb keukenloods meerdere malen aangeraden en ook vrienden/familie die hier iets hebben afgenomen zijn enorm tevreden!

Extra toelichting
Ik ben fan en geloof in het concept van keukenloods waarbij hoog volume leidt tot goede kwaliteit. Heb keukenloods meerdere malen aangeraden en ook vrienden/familie die hier iets hebben afgenomen zijn enorm tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingridsm 16-02-2015

Algemene score

5,5

Gemak
Verliep prima

Service
Afleverdatum lag weken verder terwijl op de site staat dat er binnen 5 dagen geleverd wordt. Bij vragen hierover zou ik worden teruggebeld, dit werd echter niet gedaan. Een tegemoetkoming voor het ongemak zat er ook niet in.

Assortiment
Ik kon hier de producten vinden die ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Vanwege de prijs van de producten wel, vanwege de lange levertijd en de minder goede service zou ik het echter niet aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-02-2015

Beste Ingrid,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw bestelling heeft moeten wachten.

Helaas kan ik op de naam Ingridsm geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenlods.nl t.a.v. J. Langenberg, dan kan ik voor u uitzoeken waarom het in uw geval langer heeft geduurd dan aangegeven.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Riekje45 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb telefonisch een opzetrand kunnen bijbestellen bij onze keuken.

Service
De medewerkers van Keukenloods zijn vriendelijk, snel en georganiseerd.

Assortiment
Er is heel veel mogelijk. Het is wel handig om eerst bij een aantal andere keukenzaken te kijken wat je mooi vind. Keukenloods helpt je dan uitstekend om een goedkopere, maar zeker niet mindere versie te maken van jouw droomkeuken!

Aanbeveling
Wij hebben hier inmiddels 2x een keuken gekocht. Beide keren is de volledige keuken in een keer helemaal goed geleverd. Duurdere keukenzaken hebben hier vaak meer moeite mee.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alkmaar123 16-02-2015

Algemene score

9,7

Gemak
Gemak door hulp van deskundig personeel.

Service
Levering precies conform afspraak.

Assortiment
Bijzonder groot, bijna alles is te leverern.

Extra toelichting
Ik kan deze winkel aan iedereen (voor deskundig of ondeskundige personen) aanbevelen. Dit vanwege het grote assortiment, scherpe prijzen en de deskundige adviezen om aankoop keuzes te kunnen maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bomei 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke en logische website

Service
prima afhandeling je krijgt mail over de levering en later nog een sms over hoe laat het geleverd wordt.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Waren tevreden over de levering en de duidelijke informatie over levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransje15 16-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
We hebben de producten via de winkel gekocht, maar via de website vergelijkingen gedaan.We hadden de producten snel in huis.Laten installeren en dat ging prima door een vriendelijke medewerker.

Assortiment
prima producten voor een goede prijs.

Aanbeveling
goede voorlichting.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EchtJan 15-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Afzuigkap op website opgezocht en besteld. Deze werd na enkele dagen afgeleverd.

Assortiment
Er was voldoende keus.

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals vermeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews