Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Onno 13-01-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles van begin tot einde is geregeld. Ze bellen je zelf om een afspraak te maken, keurig een sms wanneer ze komen, je hoeft niets zelf te regelen.

Service
Alles werd me keurig uitgelegd, nog een overzicht gemaakt waarbij een aantal apparaten werd vergeleken om zo op de juiste vaatwasser uit te komen

Assortiment
Ik had een extra hoge variant nodig voor mijn vaatwasser. De meest winkels hebben da 1 hooguit 2 varianten om uit te kiezen. Ik on bij keukenloods uit een ruim assortiment de juiste vaatwasser kiezen.

Aanbeveling
Gewoonweg super tevreden. De installatie werd ook goed uitgevoerd door twee aardige monteurs. De keuken bleek niet helemaal recht te staan, toch een super resultaat afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anke 13-01-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en doeltreffend

Service
prima uitleg, en niet te opdringerig

Assortiment
veel verschillende merken en prijsklasses

Aanbeveling
topwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Feenstra 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk een bestelling te plaatsen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed telefonisch te bereiken. Vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munnink 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk

Service
Zowel via chat als via telefoon prima geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Meester 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vriendelijk en adequaat geholpen in de winkel.

Service
Via de email binnen 10 minuten antwoord gekregen op mijn vragen.

Assortiment
Nagenoeg alles wat in de markt aangeboden wordt in de winkel gepresenteerd.

Aanbeveling
Vriendelijk en kundig personeel die je op fijne wijze door het aankoopproces heen leiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moon 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was heel eenvoudig te vinden en de bestelling plaatsen ging ook heel gemakkelijk. Ideaal voor mensen die niet gewent zijn online te bestellen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortimemt. Zijn maar weinig producten die ze niet hebben. En als ze iets niet hebben adviseren ze in een goed alternatief.

Aanbeveling
Makkelijk/overzichtelijk en snel!

Extra toelichting
Het enige minpunt is toen ik via de site aangaf teruggebelt wilde worden omdat ik een vraag had is dit tot op heden niet gebeurd. Ook niet nadat ik dit had aangegeven in de enquete.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boudewijn 13-01-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,2

Gemak
goede service en uitleg

Service
klant centraal

Assortiment
uitgebreid genoeg

Aanbeveling
prima zaak!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Rietveld 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Magazijn zaterdag geopend zodat artikel opgehaald kon worden

Service
Pin betaling mogelijk bij het magazijn.

Assortiment
Artikel wat ik zocht was op voorraad. Prijs is sterk concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christanne Delang 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreid assortiment, je kunt altijd contact opnemen met vragen in ruime tijden, lage prijzen en een supersnelle levering waarbij niet perse van te voren afgerekend dient te worden.

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Heel uitgebreid en in alle prijsklasses

Aanbeveling
geen toelichting, gewoon super tevreden!!!

Extra toelichting
Na een heel nare ervaring met concurrent-collega, werd ons gewezen op uw website. We stonden te kijken van het uitgebreide assortiment en de prijzen. Ook de mogelijkheid om bij levering te pinnen, ideaal. Dan ben je je geld niet (tijdelijk) kwijt voor als iets mis gaat. Dit was dus gebeurd bij de anderewinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snel geregeld

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Snel en veel op voorraad

Extra toelichting
Super webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 13-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Deel in de winkel aangeschaft en wat bij besteld online.

Service
Uitstekend geholpen in de winkel.

Assortiment
Ontzettend veel keuze!

Aanbeveling
Goede prijzen en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 13-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,0

Gemak
Prettige site. Veel keuze

Assortiment
Veel keuze. Misschien niet de nieuwste modellen.jammer dat niet alle modellen uit de webshop op voorraad zijn

Extra toelichting
Niet alle producten die op de website staan zijn in de winkels op voorraad.dat is jammer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

J Splinter 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan. Snel en correct geholpen.

Service
Zelf de bestelling opgehaald. Locatie makkelijk bereikbaar. vriendelijk personeel, keurig geholpen. Teven hulp gehad bij het inladen van de vaatwasser.

Assortiment
De vaatwasser die ik in de eerste instantie wilde aanschaffen was niet voorradig. Er werd meteen een ander voorstel gedaan met een vaatwasser die wel voorradig was.

Aanbeveling
Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Kroon 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden

Service
Na klacht goede afhandeling

Extra toelichting
Na klachten de aankoopprijs en vrachtkosten retour ontvangen. Had liever een nieuwe onderplaat maar het was een uitlopend product en niet meer leverbaar. Een beetje aandacht voor de verpakking en de plaat was onbeschadigd op de plaats van bestemming gearriveerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

myriam 13-01-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
uitstekende service

Assortiment
alles voor de keuken is aanwezig veel keus

Aanbeveling
goed assortiment en bekwaam en aardig personeel

Extra toelichting
onze kleine klacht werd meer dan uitstekend behandeld door een zeer vriendelijke verkoper

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
afd verkoop is goed, verkopers weten waar ze over praten

Service
zeer flexibel, koop was snel geregeld

Assortiment
assortiment is zeer ruim

Aanbeveling
10 - nog meer verbeteren zal moeilijk worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van mourik 13-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op voorraad

Service
Snelle afhandeling en duidelijk

Assortiment
Veel keus in alles

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar en prettig geholpen

Extra toelichting
Kom er zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Tinus 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je een bestelling plaats via internet dan krijg je deze volgens afspraak netjes op tijd geleverd

Service
Het artikel word volgens afspraak binnen afgeleverd

Assortiment
Veel keuze tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Als je vervolgens moeilijk een keuze kan maken dan kun je bellen en krijg je een heel goed advies of hulp

Extra toelichting
Het is een zeer goed bedrijf wij hebben er al een aantal dingen besteld via internet de 1ste keer was het spannend ,maar de 2de keer wist je dat het goed zit.Je betaalt ook pas bij levering !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda rens 12-01-2016 In de winkel gekocht
in alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De volgende dag werd het helemaal vanuit Alkmaar bij ons thuis bezorgd, echt top!

Service
Op een hele aardige en deskundige wijze geholpen met het uitzoeken van ons nieuwe apparatuur.

Assortiment
genoeg keuze in de apparatuur.

Aanbeveling
Goede service, je wordt op een vriendelijke manier geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey kooken 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij zijn in Nederweert gaan kijke, we zijn fijn en goed geholpen

Service
Super advies en geholpen

Assortiment
Ruime reuzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Handige website

Service
Goed en snel geholpen ook met alternatief voor oven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Con 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb binnen een paar tellen gevonden waarnaar ik op zoek was.

Service
Nog even gebeld voor de zekerheid. Direct en duidelijk geïnformeerd.

Assortiment
Keuze zat

Aanbeveling
Keigoed door keukenloods.nl geholpen en bij aflevering kookplaat ook nog een pannenset kado gekregen.

Extra toelichting
Niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Meer 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het zoeken van de juiste producten is echt optimaal

Service
Vragen over mijn bestelling werden direct beantwoord helemaal top

Assortiment
Ik vond het een ruim assortiment

Aanbeveling
Voor mijn product de goedkoopste makkelijk bestellen en snelle levering

Extra toelichting
Nee helemaal ben te vrede

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

smeg 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles volgens afspraak

Service
alles nagekomen en op tijd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
grijp niet gauw mis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D Blaauw 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke side met goede uitleg over de producten. Makkelijk te bestellen en afspraak maken omtrent levering.

Service
Ideaal dat ik zelf met hen een afspraak kon maken wat betreft de levering.
Verder gelukkig nog geen gebruik ervan hoeven te maken.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Makkelijk iets te bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Na bestelling word je goed op hoogte gehouden en ik kon in overleg de levering regelen. Na 2 dagen had ik de nieuwe inbouw combimagnetron in huis en namen ze de oude mee terug. Helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland en Erna van Tongeren 12-01-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door de goede hulp van de verkoper hadden we alles snel gevonden, in de winkel stonden de artikelen overzichtelijk en veel ruimte

Service
Vragen werden goed beantwoord en de levering was prima

Assortiment
Genoeg keuze , prijzen prima,ja alles kunnen vinden

Aanbeveling
Alles is oke

Extra toelichting
Personeel heel behulpzaam en correct, en ook de monteur die alles kwam monteren een dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en tevens goed telefonisch advies mogelijk.

Service
Goed advies via verkoopafdeling en keurige afhandeling. Verzending via Post.nl goed te volgen, ook handig als je niet thuis mocht zijn.

Assortiment
Niet echt goed op gelet, je zoekt wat je nodig hebt

Aanbeveling
Alles goed geregeld en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koeman 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alleen op de webshop gekeken, duidelijk en simpel

Service
ander product (duurder) aangeboden gekregen i.v.m. niet op voorraad zijn van mijn gekozen product.

Assortiment
veel (alle?) kleuren aanwezig van de machine die ik zocht

Aanbeveling
goed snel en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hermsen 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering duidelijke instructies

Service
Snelle reactie bij telefonisch contact bij eerste contact Al de juiste info voorhanden

Assortiment
Uitgebreide prijs range beschikbaar bij diverse artikelgroepen

Aanbeveling
Correcte en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
1e maal klopte het factuurbedrag niet en ondanks de afspraak om in Zwaag af te halen kreeg ik het bericht dat ik de afzuigkap in opmeer kon afhhalen. Daarna duurde het een week voordat ik de kap in zwaag kon afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Remo 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Assortiment
Voldoende keus in apparatuur

Aanbeveling
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Yvonne 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Leuke winkel !

Service
Niks is teveel als je wat vraagt of iets niet snapt.

Assortiment
Gewoon veel!

Aanbeveling
Ik ben zelf heel goed geholpen ! buitengewoon goed !

Extra toelichting
Blijf vooral zo doorgaan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hieke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op je gemak via internet.

Service
Super snelle bezorging door vriendelijke en klantgerichte chauffeur!

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze op voorraad

Aanbeveling
Prima assortiment, vriendelijke benadering en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kijkt welk product je wil kopen en voor vragen bel je verkoop en die helpen je goed verder

Service
Klantvriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede onderhandelings mogelijkheden en correcte afhandeling van de order

Extra toelichting
Ik had al eerder wat bij keukenloods gekocht en dit was de derde keer zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JMartin 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel vanuit je luie stoel waarbij er en goede telefonische ondersteuning is.

Service
Levering conform afspraak op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Compleet assortiment, ondanks dat het product er niet was - dat overigens direct op de site werd aangegeven- kregen wij een aanbieding van een duurder product voor dezelfde prijs. Kortom uitmuntend.

Aanbeveling
Beter dan de verwachting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Brouwer 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooie winkel overzichtelijk

Service
vlotte service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede vergelijkingen te zien

Service
netjes afgeleverd op de juiste plaats

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a Schouwenaars 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
HEEL EENVOUDIG JE BESTELLING PLAATSEN EN ALLES WORD GEREGELD

Service
ER WERKTE IETS AAN MIJN KOOKPLAAT NIET, NAAR KEUKEN-LOODS GEBELD EN DIE HEBBEN GELIJK SIEMENS INGESCHAKELD

Assortiment
ER IS EEN RUIME KEUZE EN VEEL APPARATEN OP VOORRAAD

Aanbeveling
IS EEN GOEDE PRIJS ALS JE IETS KOOPT,
VRIENDELIJKE MENSEN ALS JE BELD.
EN ZE NEMEN DE TIJD VOOR JE.

Extra toelichting
VOORAL ZO OP DEZE VOET DOOR GAAN

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Dudok 12-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en duidelijk tevinden

Service
alles nagekomen wat er was afgesproken

Assortiment
wat we zochten was aanwezig

Aanbeveling
makkelijk te bereiken en goede voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering, vriendelijke bezorger

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Onze inbouwkoelkast werkte niet meer naar behoren . 's Avonds op Internet een nieuwe besteld, de andere dag geleverd. Heel goed geïnformeerd over de tijd van aflevering!

Extra toelichting
Keurige manier van afleveren! Top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Madelon 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website. En alle informatie is helder.

Service
Levertijd stond op 2 dagen maar hij werd de volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze uit de verschillende soorten producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
belletje was voldoende om ook zeker te stellen dat de vaatwasser de volgende dag uitgeleverd werd

Service
's avonds bestelt de volgende dag vlak voor kerst thuis!

Assortiment
veel keuze, scherpe prijzen.

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E E 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is zo makkelijk, Ze hebben genoeg keuze, en de prijzen zijn laag, dus je bestelt en de volgende dag is het netjes afgeleverd.

Assortiment
Het aanbod is compleet, je kunt zelf bepalen of je voor goedkoop of een genormeerd merk gaat.

Aanbeveling
Website kan wel iets beter, meer plaatjes bv bij siemens afwasmachines en bij het selecteren van merken zie je alleen de eerste letters van het alfabet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Product op zondag besteld en dinsdag in huis zoals aangegeven

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende kleuren van dit product

Aanbeveling
Geen minpunten ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke navigatie en goede zoekfunctie.

Service
Heldere communicatie.

Assortiment
Breder aanbod dan vergelijkbare websites.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Doet simpelweg precies wat het moet doen, ik hoef niet te zoeken

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van het proces. Installatie van vaatwasser ook goed: monteur was op tijd, netjes en snel en heeft ook nog even de andere keukenkastjes bijgesteld.

Aanbeveling
Transparant en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Wanders 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiekrsvriendelijke website en wat je zoekt is makkelijk te vinden

Service
Ik had enkele vragen , en werd snel en goed daarmee geholpen

Assortiment
Zeer ruime keuze van de producten

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RdG 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ivm levering heb ik mijn bestelling laten opsplitsen zodat ik het belangrijkst in iedergeval voor oud en nieuw binnen had. Het fornuis werd perfect en op tijd afgeleverd. De afzuigkap en achterwand zou in week 1 worden. Ik kreeg een mail met daarin een bericht dat het week 3 of 4 zouden worden ivm de achterwand voor het fornuis. Gezien wij met een deadline van week 3 zaten heb ik deze ergens anders moeten bestellen. Ondanks dat op de site stond dat deze voorradig was en leverbaar was in 1-2 dagen.

Service
Gezien de achterwand niet op tijd geleverd kon worden werd gekeken of ik een andere achterwand kon krijgen ondanks dat deze duurder was. Helaas ging dat niet maar de wil om dat te doen vond ik perfect!

Assortiment
Genoeg keus en overzichtelijk te vinden in de shop.

Aanbeveling
De prijs en service is perfect!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Don 12-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede, overzichtelijke showroom. De inrit tot het terrein was wel iet wat lastig vinden.

Service
NA het binnenlopen de vraag of we hulp nodig hadden. Alleen even kijken. Na een min of 10 hadden we toch wat vragen. Op dat moment stond er direct iemand beschikbaar.

Assortiment
An grote fornuizen/oven genoeg beschikbaar. Dat is waar wij voor kwamen en wat voldoende was.

Aanbeveling
Goede merken, betaalbaar en laagdrempelig

Extra toelichting
De levering en de (automatische) communicatie hierover via d email en sms werd zeer gewaardeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fusers 12-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website. De winkel van Keukenloods was ook zeer goed en net ingericht.

Service
In de winkel werden wij direct geholpen door een medewerker. Wij hadden eerder een offerte aangevraagd en deze werd er ook eeer bijgehaald toen we alles bestelden

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Precies de producten die we nodig hadden en alles uitgestald staan zodat het goed te bekijken was

Aanbeveling
Mooie en goede winkel, goede producten en super service. Ook de aflevering van de producten erg netjes

Extra toelichting
wij zijn ontzettend blj met onze aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews