Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16939 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne43 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk assortiment

Service
goed en deskundig advies bij aankoop

Assortiment
ruim voldoende keuzes

Aanbeveling
zeer vlotte levering
deskundige monteurs en
een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joriën 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zowel een internet shop als een winkel en alles voor de zelfde prijs,

Service
Binnen 24 uur geleverd en nog in de avond ook.
hierbij worden geen bezorgkosten in rekening gebracht en je kan zowel contant als met de pin betalen.

Assortiment
Veel keuze voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Zeker,een scherpe prijs en goede service op korte termijn geleverd.

Extra toelichting
Na het vergelijken van internet van diverse prijzen kwam de keukenloods er het beste uit zelfs in de winkel nog iets goedkoper gekregen. Bezorging snel en op de afgesproken tijd, makkelijk betalen zowel pin als contant. Oude apparatuur wordt vanzelfsprekend ook mee genomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MartenAte 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Goede telefonische ondersteuning. Snelle levering.

Aanbeveling
Goede service en levering tegen zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NellaBella 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het staat ruim en overzichtelijk in de winkel. informatie over de apparaten is goed te vinden, en het is handig dat je via je telefoon de QR-code kunt scannen.

Service
Het personeel heeft ons goed geholpen en geadviseerd. De jongeman was goed op de hoogte van de elektrische aansluiting van de apparaten.

Assortiment
Er was echt een ruime keuze in alle prijsklasse. Geen klagen.

Aanbeveling
De prijzen zijn beduidend lager en het gaat nog altijd op merkartikelen waarop garantie is. De service is goed. Het is dus een betrouwbaar adres om je keukenspullen te kopen.

Extra toelichting
Het is onze eerste ervaring met de keukenloods. Het is een prima winkel, met een ruime keuze in vele type artikelen. Wij komen graag nog een terug voor een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus008 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk

Service
Telefonisch makkelijk toegankelijk voor extra info.

Assortiment
Geen

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen en vakkundig advies en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman.hndrk 13-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Je moet eerst bellen voor de laagste prijs.

Service
In plaats van 1-2 dagen bleek de levertijd 2,5 weken. Ook nadat dit bekend was, bleef men adverteren met 1-2 dagen.

Aanbeveling
Meer dan 2 weken zonder koelkast is heel vervelend.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-01-2015

Beste Herman,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u te lang op uw koelkast heeft moeten wachten.

Helaas kan ik onder de naam Herman.hndrk geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken waarom in uw geval niet de gewenste levertijd is behaald.

Ik hoor graag van u en nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wim Lelystad 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede beschrijving vh produkt.
Goede website

Service
Afspraken over levering en montage worden keurig nagekomen.
Nette en vriendelijke monteur.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig!

Extra toelichting
Ben gewoon heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Costa 69 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dichtbij snel besteld,betaald en geleverd

Assortiment
goed bereikbaar,goede voorlichting uitgebreide keuze

Extra toelichting
veel keuze,scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Heerink 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed kijk en vergelijkbaar

Service
Een voorbeeld voor de concurrentie.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Door tevredenheid, zeer goed te spreken.

Extra toelichting
Ik ben tevreden, ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marcske33 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Online gezien en in winkel besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Bogarde 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Levering was volledig volgens afspraak. Product werd netjes en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter240 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Bestelde artikelen worden vlot geleverd en afspraken netjes nagekomen. Voorlichting door medewerkers is kundig.

Assortiment
Al drie keer een artikel gevonden en gekocht.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robers 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooi thuis uitgezocht en besteld
nog even gebeld en direct werden vragen beantwoord

Service
zie boven

Assortiment
eigenlijk teveel aan keus,
maar prima

Aanbeveling
alleen maar lof

Extra toelichting
uitstekend geslaagd en geholpen, zeer snel afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoinette jacobs 09-01-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
wij werden door een deskundige medewerker geholpen. hij kon ons heel goed de voors en tegens van de verschillende modellen uitleggen.

Assortiment
wij waren op zoek naar een losstaand 6-pits fornuis. er waren meer dan voldoende modellen aanwezig om een keus te maken

Aanbeveling
deskundig personeel, goede parkeermogelijkheid, meer dan voldoende keus

Extra toelichting
ik kan iedereen de keukenloods in alkmaar aanbevelen. ook de daadwerkelijke levering was conform de tijdsafspraak. en de prijs was concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RoSaLie45 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, bestellen vanaf de bank.

Service
Goed bereikbaar, goed advies, goede product kennis en juiste informatie. Aardige mannen. Beste prijs! Levering volgens afspraak en duidelijke communicatie hierover.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Heb ik al gedaan! Zeer tevreden! Jullie hebben er een ambassadeur bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Kunst 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Ik ben tevreden, over het geleverde product en de plaatsing ervan.

Extra toelichting
Ik ben tevreden, over het geleverde product en de plaatsing ervan en heb onze buren die hetzelfde euvel hadden geadviseerd eens op de Keukenloods website te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een zeer tevreden klant vanuit de Utrechtse Heuvel 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt rustig uitzoeken wat je wil

Service
na pretitg telefonische contact goed geholpen en de service van het afleveren.

Assortiment
moesten wel even zoeken voor onze afmetingen maar hebben het gevonden en telefonische contact over de adviezen waren prettig

Aanbeveling
wij zijn zelf ook getipt door iemand en hebben het als prettig ervaren ook doorat er persoonlijk contact mogelijk was bij vragen over het artikel

Extra toelichting
staat m.i.z. als beschreven in het bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

f.Nieman 09-01-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond dit model vaatwasser op internet en kwam uit eindelijk bij jullie opdat er nog op drie filialen een model was ik kon een mooie prijs afspreken echt makkelijk was het niet ik moest er een stuk voor rijden maar dat was eigen keus

Service
ik heb een vaatwasser opgehaald en werd keurig voor me in de auto gezet zonder dat ik er op vroeg het was erg slecht weer. de kraan was niet op voorraad en werd gratis bezorgt.

Assortiment
prima ik had keus genoeg.

Aanbeveling
niks op aan te merken je maar ik ben ook niet de hele winkel door geweest.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant en natuurlijk lijkt het me leuk op eens wat te winnen en een blender staat nog niet in mijn keuken . Goed dat jullie om een beoordeling vragen,als ik tijd heb neem ik er meestal wel tijd voor . Succes met de zaken.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hartog30 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan niet. een 10

Service
Kreeg meteen antwoord op vraag via mail

Assortiment
voor de kleine en grote beurs.
keuze genoeg

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aalbrechtse 09-01-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en duidelijk.

Service
Zeer toegankelijk en behulpzaam.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Al meerdere keren aanbevolen aan vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Uitgebreide keuze, vriendelijke prijzen en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGBLTS 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen.

Service
bestelling te volgen en snel geleverd.

Assortiment
meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
zie boven.

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel en niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan T. Peters 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke12 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vaatwasser zonder problemen online besteld en afgehaald op lokatie

Service
Alles goed geregeld volgens afspraak. Winkel goed bereikbaar.

Aanbeveling
Alles naar tevredenheid verlopen!

Extra toelichting
Helemaal tevreden met het produkt. De Vaatwasser werkt goed en is, vergeleken met de vorige machine, erg stil.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TinnekeVH 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enkel online je product kiezen en betalen en als wordt netjes en snel aan de deur geleverd.

Service
Levertijden zijn uiterst snel, boven mijn verwachtingen.

Assortiment
Meer dan keuze te over, zelfs meer dan bij andere online concurrenten.

Aanbeveling
Aangezien ik zeer tevreden was, heb ik het al aan anderen aanbevolen!

Extra toelichting
Oven was zeer goed geprijsd tegenover de concurrentie. Tevens ben ik zeer tevreden over het toestel zelf. Van gratineren, pizza's bakken, qyiches enz. Al hetgeen dat uitgeprobeerd is, lukte!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eko1303 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De service van de site en winkel is in orde.
Had ook de service van oude meenemen gekozen.
De chauffeur die de machine kwam brengen wou in eerste instantie de oude niet meenemen omdat de slangen en snoeren niet waren verwijderd. Zouden wij moeten weten via een schrijven. Wij hebben het schrijven gehad bij levering van de nieuwe vaatwasser. Beetje laat. Uiteindelijk heeft hij de snoeren en slangen afgeknipt en in de voortuin achter gelaten.

Assortiment
Grote keuze.

Extra toelichting
Iets minder mail verkeer richting de klant. Kreeg op de dag voor levering een telefoontje dat de bestelling geleverd zou worden maar ook een mailtje dat de levering twee weken vertraagd zou zijn!!!!!!!! Daarin tegen kregen we weer geen schrijven over hoe de oude machines aan te bieden, pas bij levering.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

13Robin 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk online contact

Service
makkelijk contact te krijgen, oude apparaten gaan mee terug, levering is keurig op tijd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment van topmerken

Aanbeveling
Zie bovenstaande argumenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 2046 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel

Service
Snel en keurig netjes

Assortiment
Genoeg apperatuur

Aanbeveling
Omdat alles goed verzorgd was

Extra toelichting
Snel en keurig bezorgd en ook via de telefoon goed contakt gehad.Wij zijn zeer tevreden klanten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ghazi 08-01-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitleg in winkel was uitstekend

Service
Kon meteen geholpen worden ondanks late tijdstip

Assortiment
ruime keuze aan apparaten overzichtelijk ten toongesteld

Aanbeveling
Super bediening en behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter schuster 07-01-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke uitleg in winkel (Amsterdam). Keuze gemaakt via website.

Service
dekundige uitleg. op tijd geleverd

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rena69 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed.

Service
Over alles dik tevreden.

Assortiment
Top

Aanbeveling
Goede kwaliteit afgeleverd voor minder geld.

Extra toelichting
Ja niks op aan te merken. ..wat ik al aangaf dim tevreden over alles vooral de super snel levering en aanstekelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Repelsteeltje0102 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles word snel en face to face geregeld.

Service
Onze afzuigkap begaf het in de eerste week. Fabrikant was er laks. De winkel heeft het een en ander direct naar tevredenheid geregeld.

Assortiment
Als iets er niet is, kunnen ze er ook aan komen of kun je het artikel in een andere winkel bekijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

w.holkenborg 07-01-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je wordt goed en duidelijk behandeld

Service
we zijn goed behandeld nadat de machine 2x achter elkaar stuk was wij mochten een andere uitzoeken

Assortiment
er was heel veel keuze

Aanbeveling
ik heb in de familie al aan verschillende jullie ades door gegeven

Extra toelichting
is heel goed en makkelijk voor ons te komen wij wonen in het oosten daar heb je niet zoveel van deze zaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

truus2014 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk bestelbaar

Service
Snelle, goede en correcte service

Assortiment
Ruime keuze in de producten waar wij naar zochten

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Zowel via de website als in de winkel producten gekocht. Bovenstaande motivatie verklaard de tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsNeils 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levertijd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prijstechnisch veelal de laagste prijzen

Extra toelichting
Door de jaren heen meerdere producten aangeschaft ook voor familie/vrienden nooit geen ongemak ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theotrein1 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime sortering dus makkelijk te vergelijken

Service
geregeld zoals afgesproken

Assortiment
gevonden wat we zochten

Aanbeveling
altijd want we hebben geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet1970 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet, de produkten.

Service
op tijd geleverd,telefonisch contact gehad voor een weiziging, deze snel en goed behandeld

Assortiment
ruime keuze in merk en soorten.

Aanbeveling
makkelijk te zoeken, kost weinig tijd als naar winkels te gaan.Gratis thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DianaDas 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Direct mailcontact met verkoper

Service
Gewoon keurig volgens afspraak

Aanbeveling
Is gewoon goed gegaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Juul 70 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prettig,zeer hulpvaardig en kundig meedenkende verkoper.

Extra toelichting
L,S, Op zoek naar de juiste keuken apparaatuur kwam ik op de site van de keukenloods terecht.Door het ruime aanbod en de gunstige prijs verhoudingen heb ik hier mijn keuze kunnen maken.Daar ik toch een persoonlijk advies en uitleg prefereer heb ik naar een showroom in de buurt gezocht en gevonden t.w. in Weert.Deze overtrof mijn verwachting door het ruime assortiment.Kreeg er de juiste informatie en toelichting.Per mail goede en duidelijke informatie over leveringstermijn, bezorging en betaling, perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier1984 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk betalen bij de bezorger. In de winkel een goed overzicht van (een deel van) het assortiment. Het bestelproces wijst voor zich.

Service
De winkel heeft prima openingstijden, behulpzaam (ook vlak voor sluitingstijd, ze willen je niet snel naar buiten werken).

Assortiment
Gezocht naar een solo oven, veel keuze in verschillende prijsklasses. Prijs is prima.

Aanbeveling
Prima service, snelle levering, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prettige winkel, duidelijke uitleg, zeggen het ook eerlijk als je iets prima zelf kunt installeren. Snelle levering en betaling bij de bezorger (zonder extra kosten!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van sterkenburg 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb op het artikel gegoogled. Zo kwam ik direct op de juiste pagina terecht. Heb dus eigenlijk niet gebruik hoeven maken van de site door zelf te zoeken.

Service
Ik heb geen contact nodig gehad. We zijn tegenwoordig erg verwend met webshops, de levering van een product is vaak al de volgende dag. Ik was wel wat ongeduldig, maar dat zegt meer over mijzelf dus.

Assortiment
Dat wat ik nodig had zat in het assortiment, daar was ik blij om.

Aanbeveling
In grote mate denk ik. Vooral de gunstige prijs was erg prettig.

Extra toelichting
Ik heb dat artikel, waar ik naar op zoek was, kunnen kopen tegen een gunstige prijs. Prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud Brouwer 06-01-2015 In de winkel gekocht
Zwaag (Hoorn)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf; een voorbeeld voor andere verkoopsites...

Service
Niets op aan te merken: TOP!

Assortiment
Eigenlijk alles wat wij nodig hadden voor onze nieuwe keuken, was te koop...ideaal!

Aanbeveling
Gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phineas 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke navigatie op de website,goede productinformatie.Goede uitleg ivm levering en betaling.

Service
Apparaat wordt tot binnenshuis gebracht, oude apparaat wordt meegenomen. Afrekenen gaat moeiteloos. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Op de website zijn genoeg producten te vinden van verschillende merken.

Aanbeveling
Makkelijke website. Genoeg keus voor een goede prijs.
Vriendelijk personeel, met een goede service instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark van Leeuwen 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, overzichtelijk en duidelijk. Veel gemak van gehad, met name omdat alle specificaties ook te vinden zijn van alle artikelen.

Service
Ruim een voldoende, voor traject was goed, alleen de chauffeur heeft kennelijk opdracht gekregen om de artikelen alleen te lossen voor de deur. Nu is dat met een fornuis van 80 kilo niet echt heel erg klantgericht. Hem gevraagd of hij een handje kom helpen om het fornuis toch even binnen te zetten, dat heeft hij wel gedaan, maar was eigenlijk noet de bedoeling. Dit is met name bij ouderen not done. Dit kan dus beter.

Assortiment
Erg ruime keus en zeer overzichtelijk weer gegeven. Men kan selecteren op prijs, merk en vervolgens op type en laat tevens aanverwante producten zien. Ideaal dus eigenlijk.

Aanbeveling
Zeer prettige website en ook het gemak van een contactpersoon die ook echt telefonisch bereikbaar is. Er was zelfs ruimte om te onderhandelen over de prijs. Hierdoor heb ik een heel goed gevoel over gehouden aan mijn aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ado jan 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
het is gewoon goed. punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonnen 06-01-2015

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelproces was makkelijk

Service
Koelkast werd netjes binnen afgeleverd

Assortiment
Gezochte koelkast was aanwezig

Aanbeveling
Prima ervaring

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

churchill123 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
we hebben de aankoop in de winkel gedaan. Daar werd alle tijd genomen om uitleg te geven over de diverse apparatuur. Winkel is goed bereikbaar.
verder was er iets niet goed geleverd, maar we kregen zonder probleem een nieuw onderdeel mee.

Assortiment
er is een uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
omdat er zo'n ruime keuze is ook binnen de diverse merken.

Extra toelichting
we hebben voor onze keuken alle apparatuur bij de Keukenloods gekocht. Het is juist zo prettig dat daar alles aanwezig is.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a.lindenberg 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alles liep gesmeerd: bestellen, communicatie en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T loonstra 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk

Service
snel

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
prima zaak niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmaenfrank 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden op internet en duidelijke omschrijving

Service
vlot geholpen en van advies voorzien.

Assortiment
veel, maar niet alles voorradig in de winkel

Aanbeveling
handig, goed en snel te regelen.

Extra toelichting
Fijne (fysieke) winkel, goed advies, goed vooraf en ter plekke info te bekijken op internet. Wat niet op voorraad is is te bestellen via internet en thuis af te leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

hermans1956 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder aandringen door het filiaal kunnen lopen hebben wij zeer fijn ervaren.

Service
Na faillissement van fabrikant
door keukenloods onze inbouw koffiemachine vervangen voor een gloednieuwe.

Assortiment
Gewoon alle merken vertegenwoordigd van zeer goedkoop tot de grote A merken

Aanbeveling
Ook als je niet in de markt bent om wat nieuws te kopen maar met een klacht komt voel je jezelf heel erg op je gemak. En zullen ze alles doen om je tevreden te stellen.

Extra toelichting
Wij zullen qua witgoed nooit ergen ander meer kopen dan bij de keukenloods. Zelfs als de fabriek het laat afweten, staan ze als een blok voor de klant. Zij verdienen van ons een dikke duim omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews