Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3199 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koevermans 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en vond gelijk de vaatwasser die ik wou hebben

Service
Snelle levering en alles netjes neergezet

Assortiment
Ruime keuze in A merk apparatuur

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 16-03-2016 In de winkel gekocht
Watergang

Algemene score

6,7

Gemak
dichtbij voor ons

Service
aardige jongen maar wist er niet veel van

Aanbeveling
de service viel tegen. Dus als je al weet wat je wilt dan kan het een prima adres zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marijke 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt goed geholpen en hoeft niet langs een winkel.

Service
Super! Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik heb zeer goede ervaring met keukenoods. Er wordt op tijd geleverd en de mensen die monteren leveren vakwerk af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne buijs 16-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime winkel met goed personeel

Service
staan direct voor je klaar

Assortiment
alle merken waar wij interesse in hadden waren aanwezig

Aanbeveling
kom zeker nog terug voor rest van de keukenapparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijk 15-03-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snel gevonden wat we zochten

Assortiment
we konden kiezen uit 3 types koelvriescombi's. Het uitgekozen type was al niet meer verkrijgbaar, dus werd het een andere, beoordeeld vanaf de pc.

Aanbeveling
alles vlot geregeld
goed inbouwteam

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albertha 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zoeken van apparatuur is gemakkelijk op de website van Keukenloods.nl. Ik heb een offerte voor 5 apparaten voor mijn nieuwe keuken aangevraagd. vlot een scherpe offerte via de mail. Een medewerker informeerde nog voor de zekerheid over een vaatwasser XL i.v.m. inbouw. Erg attent.

Service
Contact via de telefoon is uiterst vriendelijk en mijn vraag is correct en goed beantwoord. Je kunt online je status bijhouden wanneer je apparatuur compleet is. Keurige communicatie naar de klant.

Assortiment
Er is genoeg om uit te kiezen. Als je iets speciaals zoekt wat niet op de site staat dan is het even bellen en ze proberen het voor je te regelen.

Aanbeveling
Weinig moeite hoef je te doen om uitstekende apparatuur te zoeken en te bestellen. Een scherpe offerte en goede informatie van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is heel makkelijk

Service
zeer snel geleverd

Assortiment
had snel het juiste artikel

Aanbeveling
super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Kruidhof 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig te gebruiken

Service
Onmiddellijk geleverd, duidelijkheid in voortgang

Assortiment
Ruime keuzes, we zochten een artikel met een bijzondere kleur, die wel bij de Keukenloods te krijgen was.

Aanbeveling
Dat is de waardering van ons voor de Keukenloods

Extra toelichting
We hebben vaker hier gekocht en zijn uiterst tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel veerman 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen en betalen

Service
apparaat werd tot netjes afgeleverd en oude apparaat werd gratis meegenomen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede website met genoeg informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djurdjevic Goran 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Owerzichtelihk,duidelijk,genoeg info ower de producten.

Service
Snel,vakkundig,effietient,netjes en aardig.

Aanbeveling
Gewoon heel tevreden. 😊

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrinds 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten goed vindbaar. Telefonisch advies goed afgehandeld, meteen bestelling geplaatst.

Service
Na telefonisch advies meteen bestelling telefonisch doorgegeven. Ging zonder problemen

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik zocht. Kan niet beoordelen of alles ruim is vertegenwoordigd. Ik heb maar op 1 merk gezocht.

Aanbeveling
Betrouwbaar, servicegericht, correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Schoonderwaldt 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site en makkelijk in te voeren bestellingen.

Service
Supersnelle reacties op mailvragen en telefonisch overleg. Heel fijn.

Assortiment
Heb ik niet zoveel over te melden. Ziet er goed uit.

Aanbeveling
Ik ga zeker anderen de winkel aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D van der Stoop 15-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
beneden staan er keukenopstellingen en boven kan je een deel van de apparatuur naast elkaar zien.

Service
geen gejaag, neemt de tijd, denkt met je mee.

Aanbeveling
geen opgejaagd gevoel, goed en gedegen geholpen. ook de aftersale is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 15-03-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
komen vriendelijk naar je toe, mag eerst een kopje koffie drinken met een gezellig praatje (wordt op je gemak gesteld)

Assortiment
meer dan in andere winkels

Aanbeveling
als ik niet in deze winkel zou kopen, dan zou ik het een ander ook niet aanraden natuurlijk. Dus deze winkel is aan tebevelen.

Extra toelichting
indien deze winkel ook badkamers plaatst, hou ik me ook aanbevolen.(eerst sparen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Ivens 15-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel werkt op zich prima, ik heb telefonisch besteld omdat ik dat makkelijker vindt

Service
Ik ben prima geholpen

Assortiment
Keuze genoeg, voor elk bedrag

Aanbeveling
Goede service , goede prijzen en voldoende assortiment

Extra toelichting
Ben gewoon prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derickx 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en snel te woord gestaan, met deskundig advies.

Service
Snel in huis

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NGO 15-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is van tevoren goed uit te zoeken en te vergelijken op de website.

Service
Goed geholpen in de winkel en ook door de klantenservice. Je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via email. Levering keurig op tijd. Afspraken worden goed nagekomen.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, keuze uit veel verschillende merken.

Aanbeveling
Een grote, ruim gesorteerde showroom waar je veel produkten kunt bekijken en vergelijken. Er loopt voldoende personeel in de winkel en je wordt snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cees 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
meegegaan in laagst gevonden prijs, eigen aflever dienst

Assortiment
in principe alle merken leverbaar

Aanbeveling
correct en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ate 15-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Bij levering betalen en de oude koelkast werd meegenomen

Assortiment
Mooie koelkast gekocht die elders niet leverbaar was

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

franca janssen 15-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bereikbaar groot assortiment

Service
goede service

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Visser 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vlot bezorgd; betaling met mobiele pinautomaat bij aflevering.

Service
Zware (50+ kg) dozen werden in huis getild en netjes gestapeld.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede prijs, vlot en netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

mtc 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles heeft een goed overzicht.

Service
zeer vriendelijk.doen alles om het naar je zin te maken.gaan op zoek voor de juiste maat gasfornuis.of je nu de ene of de anderen verkoper heb allemaal super.

Assortiment
Veel en verschillende merken altijd wel te kiezen.

Aanbeveling
De behandeling.wat ik heb gehad dat zou een ander ook krijgen.dus een aanrader

Extra toelichting
Nee ik heb het hier wel mee gezegt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienhuis 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is duidelijk en overzichtelijk je kan makkelijk de producten vinden en bestellen.

Service
We hadden een verkeerde oven besteld en daar kwamen we thuis achter toen we het al hadden uitgepakt. We konden zonder problemen wisselen.

Assortiment
Jullie hebben de meeste producten die je nodig hebt voor de keuken.

Aanbeveling
Vanuit je stoel kun je alle producten bestellen en de volgende dag kan je het al in huis hebben.

Extra toelichting
Goede service zeker een aanrader voor andere mensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marlon 14-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klantvriendelijk

Service
Kon mijn ijskast meteen ophalen in de magazijn

Assortiment
Omdat je andere dingen onzin moet bestellen wat niet in de winkel is

Extra toelichting
Altijd de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Schild 14-03-2016 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Behulpzaam maar niet opdringerig personeel

Service
Personeel bereidwillig om mee te denken en oplossingen te zoeken, komen met goede tips zonder te pushen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettige winkel om te kopen, fijn personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keukenloods 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk en overzichtelijk winkelen

Service
prima, bij aankoop direct bevestiging via mail
en de te verwachte levertijd werd aangegeven, alsmede een tracelink

Assortiment
zéér uitgebreide assortiment, alles wat in de keuken gebruikt wordt, vindt je hier

Aanbeveling
ben zeer gecharmeerd van deze webshop!!
heel plezierig met zoeken en met zaken doen, puike handel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de vries 14-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk..

Service
Afspraken ivm montage worden nageleefd

Assortiment
Voldoende aanwezig....

Aanbeveling
Voldoende keus..vriendelijk personeel...hulpvaardig en verstand van artikkelen. ..

Extra toelichting
Ga hier zeker weer heen als ik spullen voor keuken nodig heb..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Dalfsen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je geeft aan welk product je wilt kopen en daarna regelt 'Keukenloods' werkelijk alles.

Service
Je wordt bij de hand genomen vanaf de keuze tot aan de levering van het product.

Assortiment
Je hebt een duidelijke keuze uit een ruim aantal A-, en B-merken met ruim aantal details van het desbetreffende product.

Aanbeveling
Klik en klaar! 'Keukenloods' communiceert helder en duidelijk via de mail en mobiel. Vanaf dag een een vertrouwd gevoel gehad.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jm 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig

Service
Ik werd zeer netjes geholpen na vraagstelling

Assortiment
Veelkzijdig

Aanbeveling
Verdiend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André 14-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Zeer vriendelijk personeel met goed advies

Assortiment
Zeer veel keus in alle merken

Aanbeveling
Alleen positieve ervaringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Bodlaender 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fantastische telefonische uitleg, zeer prettig personeel.
Dit is de 2e ervaring met Keukenloods en ik ben er ontzettend blij mee.

Service
Zeer aardige monteur; gezellig, goedlachs en voorzichtig met de spullen

Assortiment
Genoeg te kiezen

Aanbeveling
zie bovenstaande; Heb zelfs al reclame gemaakt!

Extra toelichting
Wat betreft het leveren, zou ik proberen om gerichtere tijden aan te geven zodat de klant een maar 1 a 2 uur vrij hoeft te nemen ipv een dagdeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staijen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kwam snel via vergelijker op deze wegshop terecht. Overzichtelijk productaanbod & uitleg

Service
Telefonisch contact voor bestelling (wilde nog wat zaken vragen). Zeer behulpzame medewerker. Zelfde dag nog gebeld voor afspraak. Monteurs waren er op tijd. Zeer vriendelijk ook en netjes

Aanbeveling
Zeer positieve ervaring gehad met alle aspecten van dienstverlening

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alkmaar 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel goede service !

Service
Snelle reactie alternatief duidelijk !

Assortiment
Heel ruim en goed van prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-03-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naast de webshop ook 3 filialen waar je een groot assortiment hebt en advies kunt krijgen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. De levering en montage waren prima!

Assortiment
Zeer ruim assortiment en inderdaad de laagste prijzen (met garantie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze uit toestellen, op voorraad! snel geleverd (binnen 24 uur!!)

Service
Koelkast geleverd binnen 24 uur! super! en oude koelkast mee terug genomen.

Assortiment
Veel keus uit diverse apparatuur, in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen,.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantal 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel het product gevonden en goede prijsstelling.

Service
Snelle en goede levering.

Aanbeveling
Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Prins 14-03-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Kennis en ervaring

Assortiment
Voldoende keuze in diversen merken

Aanbeveling
Ruimtelijk snelle bediening en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Zeer vakkundig geinstalleerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk

Service
Prima. Snelle en adequate antwoorden

Assortiment
Alles wat ik zocht, was voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Truijens 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vaatwasser die ik op het oog had was niet beschikbaar. Telefonisch een andere gekozen, die prima bevalt.

Aanbeveling
Levering en montage precies als afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick De Bruyn 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Al veel artikelen besteld
Kan bellen met klantenservice als iets niet duidelijk is.

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Heb al veel besteld goede service snelle levering. Heel tevreden.

Extra toelichting
Voor keuken apparaten en toebehoren is keukenloods.nl een geweldige site.Geweldige service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gpals 14-03-2016 In de winkel gekocht
Veendam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk,ruim,ongedwongen.

Service
Prima uitleg.

Assortiment
Ruim voldoende voor ons.

Aanbeveling
Ruime winkel,ruime parkeerplaats,koffie staat klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j broeren 14-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
staan voor je klaar en nemen de tijd

Service
bij ons ging het niet zo goed met het aanrecht blad maar dat word verholpen er word een nieuw besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Vader 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was een fluitje van een cent en pin-betalen bij aflevering/installatie ook.

Service
Zeer deskundige medewerkers die precies inspeelden op onze vraag. Zelfs een fotootje vroegen om beter te kunnen adviseren.

Aanbeveling
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding - aan iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Installatiemedewerkers werkten snel, kundig en zeer netjes. Alle lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schreurs 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk

Service
goede terugkoppeling

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mira 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je moet toch je eigen huiswerk doen

Service
Vragen over producten worden correct afgehandeld

Assortiment
Ook Gaggenau te koop!

Aanbeveling
Ik score altijd bij Keukenloods. Ben klant sinds 2006

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

KenL 14-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Werkt eenvoudig en is overzichtelijk

Service
Prima service waar we wellicht ook niet helemaal gebruik van hebben gemaakt, dus in verband met de onbekendheid een 7.

Aanbeveling
Gewoon prima in orde.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Henk en Geertje Zeller 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoef de deur niet uit....en kan op mn gemakje zoeken wat ik nodig heb

Service
Hele vlotte service s'avonds besteld.....volgende dg in huis

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Goed en zeer vlotte levering.

Extra toelichting
Echt een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kunt alles makkelijk vinden en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eric 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima, goed te zoeken wat ik nodig had. Misschien nog betere opties maken op producten met elkaar te vergelijken mbt opties

Aanbeveling
had ergens anders een betere prijs gevonden maar wou toch graag bij keukenloods bestellen, prijs werd aangepast

Extra toelichting
melding over aflevertijdstip kwam pas in loop van dag dat afgeleverd werd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 14-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke indeling

Service
Aandacht, maar ook ruimte zelf rond te lopen. Nette behandeling. Fijn.

Assortiment
Doelgericht oo vaatwasser uit, rest even kort bekeken

Aanbeveling
Goede service en assortiment. Bereikbare locatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews