Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rp59 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Hele snelle service, duidelijke website. Keurige en vriendelijke mensen die onze magnetron bezorgd hebben.

Extra toelichting
Supervriendelijke mannen die onze magnetron bezorgd hebben. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandro49 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keukenloods en gewenst produkt goed te vinden op internet,

Service
vlot en het melden van bezorgtijdvak maakt het afleveren effectief

Assortiment
voldoende keus op gelijksoortige producten

Extra toelichting
keukenloods is prominent te zien op de zoeksites. Maakt de productkeuze en service helemaal waar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ughblaboe 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
appeltje, eitje

Service
snelle telefonische reactie nav een vraag vooraf.

Assortiment
eigenlijk teveel :-)

Extra toelichting
Topservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan Timmer 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Alles verliep vlekkeloos en snel. Via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Zie het antwoord bij assortiment. Kernwoorden: snel, makkelijk en een nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha kok 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de website we, oké maar naar mijn idee zijn dat tegenwoordig de meeste websites wel

Service
Werden netjes gebeld. En toen ik contact opnam met keukenloods omdat mijn schoonma thuis zou zijn voor ons toen die gebracht werd konden ze haar zelfs bellen erg fijn was dat.

Assortiment
Na ons idee voldoende keuze, wisten zelf wel al een beetje wat we wilden hebben

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is goed p, prijzen liggen wel gunstig denk ik ten opzichte van de rest van de markt

Extra toelichting
Het enige wat ik een min puntje vond was dat er word gezegd dat het in 1-2 werkdagen word geleverd maar dan staat er vervolgens in kleine letters mits op voorraad. Wij hebben uiteindelijk een week moeten wachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aronito 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met zeer concurrerende prijzen waarbij vaak het goedkoopst. Pinnen bij bezorgen werkt uitstekend.

Service
Vooralsnog werken de geleverde apparten. Goed bereikbare klantenservice. Het chatten ervaar ik als een plus en het personeel is meedenkend.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem dommerholt 04-09-2014 In de winkel gekocht
waddixveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men brengt het op de afgesproken tijd helemaal super

Service
de mannen in waddixveen veel kennis en zeer attent wisten zelfs waar dalfsen lag top!!!!!

Assortiment
niet veel opvoorraad maar wel te leveren naar een paar dagen

Aanbeveling
iedereen die maar naar inbouw en of keuken spullen zoekt

Extra toelichting
ben gewoon een zeer tevreden klant in de winkel en ook de bezorger keurige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klaasje 50 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed parkeerruimte, overzichtelijke opstelling apperaten,

Service
Het personeel wist waar we voor kwamen en gaf goede voorlichting ,dacht mee.

Assortiment
Ruimschoots voldoende

Extra toelichting
Konden in een winkel binnen twee uur alle producten kopen welke we voor ogen hadden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini Neggers 04-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Kontact met de verkopers was zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommy03727174 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Service is geweldig. Twee hoog, geen lift. Lachend naar boven kwamen ze!

Plus ze gaven goede tips wat betreft garantie en veilig gebruik.

Extra toelichting
Snel aan de telefoon bij vragen, heldere afspraken die nagekomen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Pl 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht en eenvoudig te bestellen

Service
Afgeleverd zoals beloofd

Assortiment
Vond alles dat ik wilde zien

Aanbeveling
Overzichtelijk, goedkoop en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. uit Varsseveld 04-09-2014 In de winkel gekocht
Terborg

Algemene score

6,8

Gemak
Wij hebben via de winkel gekocht en konden de vaatwasser meteen meenemen.

Assortiment
Er zijn in de showroom maar een paar modellen terwijl de internetsite er veel meer heeft. Ik had verwacht meer in de showroom te kunnen bekijken.

Aanbeveling
Om reden van prijs en meteen leverbaar.

Extra toelichting
Ik had van de showroom wat meer verwacht. Het zag er mooi uit, maar er stonden niet veel modellen vaatwassers.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tanja72 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk bestellen zonder diverse winkels te moeten bezoeken.

Service
via de mail nog even op de juiste koelvries combinatie gewezen ter vervanging van de huidige.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasS1975 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk vanaf de bank bestellen. Al snel bleek dat keukenloods de goedkoopste was. Volgende dag in huis. Meteen de oude machine mee teruggenomen.

Service
Zie hierboven. Netjes oude machine mee terug en een mailtje wanneer de chauffeur verwacht kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaapleeuw 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
een vrij duidelijke site

Service
lastig is dat de afleverdag niet in dagdelen aangegeven wordt. Dit wordt de dag van te voren per sms aan gegeven.
De dag verzetten ging na 1 telefoontje

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Positief is betaling bij aflevering.
Het enige verbeterpunt is de afleverplanning. Dit wordt per dag gedaan. Per dagdeel zou prettiger zijn dan hoef je niet de hele dag te reserveren

Extra toelichting
verder geen punten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

T. Epping 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis vanuit je luie stoel lekker makkelijk zoeken op de site.

Service
Dat is snel, lijkt Overtoom wel.
Inderdaad,2 dagen na de bestelling staan ze voor de deur. S U P E R S N E L

Assortiment
Een zeer G R O O T aanbod.
Verrassend!

Aanbeveling
Het is E C H T goedkoop!

Extra toelichting
L E K K E R M A K K E L I J K, S U P E R S N E L E C H T G O E D K O O P

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jann5000 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Service van een overzichtelijke goed informerende website die snel levert zonder extra kosten

Service
Snel antwoord via mail of telefoon nette behandeling en aflevering

Assortiment
Ruime keuze in aanbod en prijs

Aanbeveling
Het gemak van het via de website te bestellen geen wachttijd en vrije keus in het afrekenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWaalewijn 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site snel gevonden, binnen de site snel zoeken en naderhand nog extra filters opgeven waardoor de artikelen makkelijk kunnen worden bekeken.

Service
Vriendelijk via de telefoon tewoord gestaan, de persoon die mij tewoord stond dacht ook duidelijk mee in het vinden van een antwoord op mijn vraag

Assortiment
heeft geen motivering nodig ;-)

Aanbeveling
zie bovenstaand commentaar

Extra toelichting
Gewoon makkelijk, vanuit je luie stoel een keuze kunnen maken uit het assortiment en zien dat de prijs inderdaad de scherptste prijs is 'ever'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.de Graaf53 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk en op de loacatie te Waddinxveen waren de medewerkers zeer klantvriendelijk.

Service
Afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Voldoende assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

trudy elschot 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 24 uur in huis

Service
geweldig correct en keurig

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
geweldige service en een hele goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen86 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima service. Het bleek dat ik een te kleine vaatwasser had besteld aangezien ik een XL keuken heb. Keukenloods gaf aan de vaatwasser weer op te halen en bood daarbij gelijk andere Maxiline vaatwassers aan ter vervanging.

Extra toelichting
Prima service. Het bleek dat ik een te kleine vaatwasser had besteld aangezien ik een XL keuken heb. Keukenloods gaf aan de bestelde vaatwasser weer op te halen en bood daarbij gelijk andere Maxiline vaatwassers aan ter vervanging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AP Petersen 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Aan de telefoon werd aangegeven dat ie niet op voorraad was, na bestelling bleek vanwel. Mailbevestigingen zijn niet geheel duidelijk met selfservice-systeem en welke actie wordt verwacht.

Assortiment
Meer variatie op de site zou mooi zijn

Aanbeveling
Al gedaan.

Extra toelichting
Blij met het device. CHeck alleen je mailbevestigingen en ... voorraadsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ad Valkenburg 04-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpelweg uitzoeken, bestellen en keurig op tijd thuis bezorgd. Alles met prima
ondersteuning middels berichtgeving via de mail

Service
Netjes bezorgd en op zijn plek gezet. Keurige en vriendelijke behandeling

Assortiment
Alles wat we nodig hebben is te verkrijgen.
van goedkopere producten tot alle A-merken

Aanbeveling
Goede kwaliteit tegen lage prijzen met prima verzorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans5412 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt snel en eenvoudig.

Service
Prima levertijd, vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.
Gebruik kunnen maken van een 'alternatief deal dagen' aanbieding. Meer combimagnetron voor minder geld, waarvoor onze hartelijke dank.
Zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment bovengemiddeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Os 04-09-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.W. Veenendaal 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
keuze uit maatvoering is super

Service
Van bestelling tot levering volledig volgens afspraak en sms en mail super!!!

Assortiment
Gewoonweg teveel super keuze en ook waar wij naar op zoek zijn ( waren)

Aanbeveling
Vanwege uit uitstekende assortiment...en bovenstaande

Extra toelichting
gewoonweg SUPER !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra van Klaveren 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en prima bestel informatie. Ook de klantenservice werkt adequaat en adviseert prima.

Service
Snelle levertijd en prima informatievoorziening hieromtrent.
De medewerker op de locatie Opmeer kan wat meer klantvriendelijkheid uit stralen.... Of ze had d'r dag niet. Maar ik werd prima geholpen door de magazijnmedewerker !

Assortiment
Ruim assortiment tegen een scherpe prijs! En bij niet op voorraad is een snelle levering toch mogelijk!

Aanbeveling
Keukenloods biedt merk apparatuur tegen een scherpe prijs en prima service! Zeker aan te raden!

Extra toelichting
Prima winkel, overzichtelijke webshop met makkelijke. manier van bestellen en vlotte levering voor merk producten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Victor W1 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestel al jaren online producten. Dit is mijn eerste 'same day delivery' ervaring. 8.00u besteld, zelfde dag 14.00 uur geleverd. Oude vaatwasser opgehaald.

Service
Prima telefonisch te woord gestaan. Het is even wachten (tot 10.30u in mijn geval) voor de levertijd bekend is. Telefonisch prima te woord gestaan.

Aanbeveling
Prima prijs prestatie (betrof vaatwasmachine).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.B.C.Laport 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je besteld in principe vanuit je luie stoel het product wat je wilt hebben.

Service
Na de bestelling wordt gelijk duidelijk hoe lang het evt. duurt voordat je bestelling geleverd kan worden. Datum en ongeveer tijdstip van de levering wordt duidelijk in een mail vermeld. Het evt. mee laten nemen van de oujde apparatuur valt ook onder de service, bij ons was dit dan niet aan de orde, maar toch fijn om te weten dat het wel kan.

Assortiment
Zoals ik snel heb kunnen beoordelen is het assortiment uitgebreid. Ik was toevallig opzoek naar een specifiek artikel en heb deze dan ook bij jullie gevonden.Verder heb ik verder nier gekeken wat er precies allemaal was omdat dit voor ons niet aan de orde was. Maar mocht ik in de toekomst nog wat betreft keukenapparatuur en aanverwanten nodig hebben kijk ik zeker weer op jullie site.

Aanbeveling
Wanneer je naar iets specifiek op zoek bent is het handig om zo te bestellen. Ik kan me wel voorstellen dat het in bepaalde gevallen wel handig kan zijn het artikel in het "echt" in een winkel te beoordelen c.q. bekijken. Weet je uiteindelijk wat je hebben wilt, kan je natuurlijk altijd jullie site bekijken of jullie het dan ook verkopen, prijzen vergelijken en dan evt. bij jullie bestellen. Je kunt natuurlijk ook naar jullie winkel toe, wanneer deze qua afstand te doen is.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Bestelling verloopt duidelijk. Bezorging prima. Aanrader voor de volgende keer, wanneer we iets binnen jullie assortiment nodig mochten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riekie62 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
netjes thuis afgeleverd

Service
netjes op zijn plaats gezet en den er super blij mee

Assortiment
in bouwkoelkast

Aanbeveling
goed en goedkoop dan in de winkel

Extra toelichting
we zijn eerst in de winkels gekeken maar daar waren stukken durder dan bij jullie en daarom hebben wij de inbouwkoelkast bij jullie besteld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luca2011 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke site

Service
snel en duidelijk antwoord zowel per mail als telefoon alleen in de avond iets langere wachttijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thosje van Daalen 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De artikelen zijn makkelijk te zien, de site is makkelijk te gebruiken.

Service
Wij hadden schade aan ons bestelde product na het plaatsen ervan. Dit is goed vervangen door de keukenloods.

Aanbeveling
Goede service, goed te bereiken en ook goed te benaderen voor problemen of schade. Erg vriendelijke medewerkers!

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met onze bestellingen via de Keukenloods! Wanneer we weer iets nodig hebben zouden we dit graag weer bij jullie willen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theetje10 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ze hebben van alles op voorraad anders is het wel snel te leveren

Service
Serie in winkel in Gaanderen is redelijk Als je binnen komt onder etenstijd zitten ze in de winkel te eten wat naar mijn mening niet kan kom je later dan kun je nog zien wat ze hebben gegeten alles ligt nog op tafel( geen gezicht)

Assortiment
Ze hebben van alles op voorraad anders is het wel snel te leveren

Aanbeveling
Als het om de prijs gaat en aaortiment dan is het een topper

Extra toelichting
Goede bediening en service alleen de pauze moeten ze ergens anders houden ziet er niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

LBL 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke online informatie, makkelijk bestelproces

Service
Nette aflevering, vriendelijke bezorgers, terugname oude artikel

Assortiment
Ruime keus met duidelijke info en vergelijk-mogelijkheid

Extra toelichting
Nog nooit eerder bij Keukenloods besteld, maar op alle punten heeft Keukenloods een dikke voldoende gescoord!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie156 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de winkel mijn artikel besteld

Service
Goed meegedacht door de verkoopster, tijd gekregen om na te kunnen denken over mijn aankoop

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende apparaten

Aanbeveling
Snel en goed geregeld, jongens die kwamen afleveren en inbouwen ook goed werk geleverd

Extra toelichting
Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annemiek54 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen en bezorgen verliep gesmeerd

Service
Ik woon op de begane grond, maar er zijn toch 8 treetjes. Dat was ik vergeten te vermelden. En was ook meteen een bijna onoverkomelijk probleem aangezien de chauffeur in zijn eentje was.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

spa1950 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft er niet voor van huis

Service
supper snelle levering

Assortiment
alles wat je nodig hebt kan je bij de keukenloods bestellen

Aanbeveling
heel erg aan bevelen

Extra toelichting
mijn bestelling bij keuken loods was de eerste,en zal zeker niet de laatste zijn ik heb zitten googlen en kwam zo bij de keuken loods terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosgra 03-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zo mooi en duidelijk opgesteld

Service
Kennis van zaken, eerlijk en deskundig

Assortiment
Voor iedereen van alles wat. Voor de kleine en grote portemonnee

Aanbeveling
Super gewoon voor iedereen.

Extra toelichting
Wij zochten en shopten en kwamen steeds terug op één en hetzelfde bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nettie van Waveren 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een mooie duidelijke website.

Service
Ik werd prima te woord gestaan tijdens ons telefoongesprek.De koelkast werd niet alleen op tijd bezorgd,maar ook - terwijl dat eigenlijk niet de bedoeling is - keurig uitgepakt omdat ik dit zelf door omstandigheden niet kon doen. Heel vriendelijke bezorger! Klasse.

Assortiment
Goed assortiment.
Voordelig.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen vanwege de goede service en goede artikelen tegen een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave PW 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet was vastgelopen dus telefonisch contact gehad bij aankoop. Vlot en netjes geholpen met duidelijke uitleg over product en mogelijke alternatieven.

Service
Kreeg bij het bestellen te horen dat de vaatwasser de volgende dag rond de middag geleverd kon worden. Dit werd die ochtend nog eens bevestigd per email waarin ook het tijdvak werd vermeld.

Assortiment
Grote keuze uit verschillende prijs/kwaliteit klassen waardoor er voor ieder wat wils is. Prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere aanbieders.

Extra toelichting
Het was voor mij de eerste keer dat ik bij keukenloods iets (vaatwasser)heb aangeschaft. Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat het voor mij voor de hand ligt om bij een volgende aankoop weer voor Keukenloods te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek ter 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
het product naar keuze uitzoeken,keukenloods bellen,bestellen ,de leverdatum afspreken en klaar ben je

Service
product is goed,levering klopt dus prima

Aanbeveling
alles was zoals ik wilde en de prijs gunstig dus een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

martinn1209 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig doorgelinkt vanuit Kieskeurig

Service
Redelijk snelle levering, zij het binnen 2 a 3 dagen ipv de beloofde 24 uur

Assortiment
Gekochte product is volgens mij niet echt courant

Aanbeveling
Goede winkel maar product info zou nog iets kunnen verbeteren. Het artikel bleek een rood info display te hebben, wat niet echt goed staat bij de overige inbouwapparatuur met groene display

Extra toelichting
Goede winkel maar product info zou nog iets kunnen verbeteren. Het artikel bleek een rood info display te hebben, wat niet echt goed staat bij de overige inbouwapparatuur met groene display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

N. Oskam 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Tijdstip van bezorging is pas op de bezorgdag na 10.00 uur bekend, terwijl in de mail aangekondigd wordt dat dat een dag ervoor al het geval is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

dicker 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gezocht product was snel te vinden en eenvoudig te betalen

Service
winkel goed te bereiken en goed advies gekregen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
groot assortiment tegen goede prijs

Extra toelichting
diverse sites bekeken maar keukenloods sprong er positief uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Delphine2 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik wilde stond op de site, omdat het apparaat elders goedkoper was werd de prijs aangepast. Het bestellen is zeer eenvoudig

Service
De winkel was op zondag open en voor vragen telefonisch bereikbaar. De leveringstijd was een week dat vond ik prima.

Assortiment
Voor alle apparaten is er voldoende keus. Wij kopen regelmatig bij de Keukenloods.
Retourzending hebben we nooit gedaan

Aanbeveling
Alhoewel je via internet je bestelling kan plaatsen gaan wij ook wel naar de winkel in Amsterdam Z.O. waar vakkundig personeel aanwezig is.

Extra toelichting
We hebben goeie ervaringen met de mannen van de Keukenloods in Amsterdam Z.O. Erg behulpzaam, zeker ook voor onderdelen die vervangen moeten worden, ze zoeken naar een oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna de V 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. de Brug 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geboden alternatieven met korting en afleveren aan de deur, kleine attenties enz.
inzicht in levertijd

Service
online bestellen en overleggen met personeel mogelijk, geen betaling vooraf maar bij aflevering met mobiele pin

Assortiment
vrijwel alles is leverbaar op korte termijn of direct

Aanbeveling
snelle levering en ondanks online shoppen telefonisch advies mogelijk, correcte aflevering door vriendelijke chauffeur, betaling pas bij aflevering

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Moerman 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het betaalgemak was prima geregeld.Ik kon per pin betalen maar ook contant.

Service
Er was een inbouwmonteur bij besteld. Alles is vakkundig snel en netjes geinstalleerd De levering was op tijd en werd van te voren nog gebeld of dat de montage een uur eerder kon worden uitgevoerd

Assortiment
De prijs was concurrerend gemaakt. De koelkast hadden wij elders goedkoper gezien.

Aanbeveling
Omdat alles prima geregeld was,ook bij een eerdere aankoop, kan ik niet anders dan de winkel aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerdienT 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen, duidelijke site, nette bezorging oo moment dat mij uit kwam.

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Kon voldoende vinden voor wat ik zocht, heb niets gemist.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Gewoon heel tevreden over het gemakkelijke bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.M. Jacques 02-09-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
stap binnen en wordt goed geholpen

Service
gevraagd art niet in de winkel werd gelijk opgezocht op de computer of het evt te leveren is

Assortiment
mag wel iets uitgebreider

Aanbeveling
heb twee maal iets gekocht.ben goed geholpen.
art netjes op tijd geleverd gehad

Extra toelichting
zie bovenstaande reachtie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews