Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maurice Lapré 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De volgende dag echt in huis!

Service
Snelle afhandeling. Al meerdere malen een uitstekende ervaring.

Assortiment
Ze hebben het gewoon iedere keer op voorraad en zijn de goedkoopste!

Extra toelichting
Al diverse malen producten via Keukenloods afgenomen. Snelle levering, scherpe prijs, pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred Bolten 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De bestelling van de koel/vries combinatie was zeer makkelijk te doen binnen de webshop. Snel en veilig geregeld.

Service
Na de bevestigings email had ik nog een vraag maar na 1x bellen was dit opgelost. Duidelijk beantwoord en correct ook. De afspraken zijn nagekomen. Op tijd geleverd en volgens belofte. Sommige webshops kunnen daar nog wat van leren.

Assortiment
Geen echte ervaring mee omdat ik specifief aan het zoeken was naar deze koel/vries combinatie.

Aanbeveling
Gewoon simpelweg omdat mijn ervaring goed is. De afspraken zijn nagekomen binnen de tijden die waren aangegeven. En dit schept voor mij vertrouwen.

Extra toelichting
Voor mij is heet belangrijk dat je weet wanneer er iets komt. Het geeft niet als iets twee weken duurt om te leveren als je maar van te voren weet dat het twee weken duurt. Bij keukenloods krijg je dit van te voren te horen en de afspraak komen ze ook na. Communicatie was ook goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MiekevE 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar en duidelijke afspraken met betrekking tot levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr g van leeuwen 09-09-2014 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
enkele weken geleden hebben wij onze smeg fornuis bij de keukenloods gekocht,hierbij ook een extra set pootjes om het fornuis te verhogen,om een lang verhaal kort te houden,hebben wij zonder problemen ons geld voor de x-tra fornuis pootjes terug gekregen.
Echt een prima service.

Assortiment
via de website hebben van te voren gekeken wat we gaarg wilden hebben,in de winkel hebben wij dit aan gegeven en zijn hier verder prima mee geholpen.

Extra toelichting
we zijn naar binnen gelopen hebben zelf een rondje gemaakt en terug bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door de koffie mevrouw en wees zij ons erop dat wij snel geholpen zouden worden,en dat was ook zeker het geval.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

siepie28 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is prima voor elkaar en duidelijk

Service
snelle levering vriendelijk kontakt

Assortiment
er is van alles te krijgen

Aanbeveling
telefonisch kontakt was zeer goed. veelzijdigheid aan producten. goede zeer snelle levering.
goede en vriendelijke aflevering

Extra toelichting
alles prima houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans R 1952 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles was goed te vinden

Service
prima service, vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Een zeer tevreden indruk van alles, ik zou de Keukenloods zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwn 09-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Service
Één van onze apparaten die wij besteld hadden, had schade. Om het probleem op te lossen werd meteen actie ondernomen. Een super service.

Extra toelichting
Wij hebben een goede ervaring met keukenloods en zullen een volgende keer zeker kijken of het gewenste apparaat weer bij keukenloods te bestellen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 67 dongen. 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles onder 1 dak

Service
het was erg snel.En de verkoper was zeer behulpzaam.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeer zeker.

Extra toelichting
Alles prima in order.En snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben van haagen 1955 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bellen en afsturen

Service
gewoon goede contacten filiaal alkmaar

Assortiment
wat zou je nog meer willen

Aanbeveling
top geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ra1290 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke ste, prima in combi met winkel.
Kreeg in winkel nog korting ivm elders wat goedkoper

Service
Prima communicatie betreffende levering en perfecte levering door aardige medewerker

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een nieuwe vaatwasser 07-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De jongeman die kwam installeren was beleefd en werkte netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nelly huizinga 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
je kan van huis uit kijken wat graag wil kopen

Service
wasmachine was niet voradig en het duurde nog al lang voor dat die binnen was.
toen keukenloods hem had was hij snel in huis

Aanbeveling
vriendelijk personeel en vrij grote keuze van producten

Extra toelichting
vrij goed , kan ik iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Smullieabbekerk 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De aankoop was snel geregeld en ze snapten precies wat de bedoeling was

Service
Top service , alles verliep naar wens

Assortiment
Gelukkig word je goed geadviseerd want het assortiment is zo groot dat je echt wel goed advies nodig hebt

Aanbeveling
Goede winkel , kan ik een ieder aanbevelen

Extra toelichting
Ben gewoon erg tevreden over de manier waarop je geholpen word en alles word afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hof65 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij werden goed en duidelijk geholpen

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Een prettige zaak om te komen en te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van H. 07-09-2014 In de winkel gekocht
zwaag

Algemene score

7,7

Gemak
we wisten welk type we wilden kopen. Deze konden we aan de balie bestellen.

Service
Personeel kon goed vragen beantwoorden. Als er onduidelijkheden waren namen zij contact op met de leverancier om deze te verhelderen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saltdigger 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Maken van de keuze, bestellen en betalen ging erg gemakkelijk

Service
keurige terugmeldingen via de mail over de status van de bestelling en goede afspraken over het tijdstip van de levering. Product in goede orde ontvangen.
Prima prijzen

Assortiment
alle overwogen modellen gevonden

Aanbeveling
zie vorige beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosman13 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet of in de winkel net zo makkelijk.

Service
Netjes in de woning afgeleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
keuze genoeg voor een ieder.

Aanbeveling
kwaliteits spullen voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mauricemeekel 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
als voor 24.00 uur besteld dan volgende dag geleverd, dit duurde echter veel langer omdat product niet voorradig was .Als op site gestaan had dat deze niet voorradig was had ik waarschijnlijk ander product besteld wat wel direct geleverd kon worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoekjes 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk vanuit huis achter de computer en daarna even bellen voor de zekerheid.

Assortiment
misschien wel te veel keus.....

Aanbeveling
waarom niet het bevalt ons prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeff1975 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles was helder.

Service
Meneer heeft me netjes te woord gestaan en bestelling kwam best snel binnen.

Assortiment
Ik was opzoek naar een spoelbak en had genoeg keuzes.

Aanbeveling
Goede spullen voor goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nedim_bars 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
verkopers laten je rustig rond kijken zonder je meteen op de lip te zitten

Assortiment
ruime assortiment in ieder geval bij de grote winkels

Aanbeveling
verkopers weten waar ze over praten en geen lul verhaal ophangen waar ze geen verstand van hebben

Extra toelichting
ruime keuze voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Verheijen 05-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site.
Uitgebreide informatie en goede vergelijkingen.
Makkelijk in gebruik ook voor
mensen die wat moeite hebben
met een pc.

Service
Goede uitleg in de winkel en
klantvriendelijk.

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Veel mensen denken dat de term
Loods iets is met tweede keus
en ergens achteraf is.
Dit blijkt helemaal niet het geval te zijn!!
(wat ik persoonlijk ervaren heb bij sommige mensen)

Extra toelichting
Fijne winkel op internet,scherpe prijzen,goede service. Goede vergelijkingen en veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALdert Jan 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op zich allemaal prima, maar ik heb geen bevestiging van de levertijd of levering gekregen. Toen ik belde bleek het artikel (afzuigkap) al klaar te liggen. Waarschijnlijk iets fout gegaan?

Extra toelichting
Reeds de vierde levering, zijn er tevreden over.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rp59 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Hele snelle service, duidelijke website. Keurige en vriendelijke mensen die onze magnetron bezorgd hebben.

Extra toelichting
Supervriendelijke mannen die onze magnetron bezorgd hebben. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandro49 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keukenloods en gewenst produkt goed te vinden op internet,

Service
vlot en het melden van bezorgtijdvak maakt het afleveren effectief

Assortiment
voldoende keus op gelijksoortige producten

Extra toelichting
keukenloods is prominent te zien op de zoeksites. Maakt de productkeuze en service helemaal waar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ughblaboe 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
appeltje, eitje

Service
snelle telefonische reactie nav een vraag vooraf.

Assortiment
eigenlijk teveel :-)

Extra toelichting
Topservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan Timmer 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Alles verliep vlekkeloos en snel. Via de mail wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Zie het antwoord bij assortiment. Kernwoorden: snel, makkelijk en een nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha kok 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de website we, oké maar naar mijn idee zijn dat tegenwoordig de meeste websites wel

Service
Werden netjes gebeld. En toen ik contact opnam met keukenloods omdat mijn schoonma thuis zou zijn voor ons toen die gebracht werd konden ze haar zelfs bellen erg fijn was dat.

Assortiment
Na ons idee voldoende keuze, wisten zelf wel al een beetje wat we wilden hebben

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is goed p, prijzen liggen wel gunstig denk ik ten opzichte van de rest van de markt

Extra toelichting
Het enige wat ik een min puntje vond was dat er word gezegd dat het in 1-2 werkdagen word geleverd maar dan staat er vervolgens in kleine letters mits op voorraad. Wij hebben uiteindelijk een week moeten wachten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aronito 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met zeer concurrerende prijzen waarbij vaak het goedkoopst. Pinnen bij bezorgen werkt uitstekend.

Service
Vooralsnog werken de geleverde apparten. Goed bereikbare klantenservice. Het chatten ervaar ik als een plus en het personeel is meedenkend.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem dommerholt 04-09-2014 In de winkel gekocht
waddixveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men brengt het op de afgesproken tijd helemaal super

Service
de mannen in waddixveen veel kennis en zeer attent wisten zelfs waar dalfsen lag top!!!!!

Assortiment
niet veel opvoorraad maar wel te leveren naar een paar dagen

Aanbeveling
iedereen die maar naar inbouw en of keuken spullen zoekt

Extra toelichting
ben gewoon een zeer tevreden klant in de winkel en ook de bezorger keurige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Klaasje 50 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed parkeerruimte, overzichtelijke opstelling apperaten,

Service
Het personeel wist waar we voor kwamen en gaf goede voorlichting ,dacht mee.

Assortiment
Ruimschoots voldoende

Extra toelichting
Konden in een winkel binnen twee uur alle producten kopen welke we voor ogen hadden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini Neggers 04-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Kontact met de verkopers was zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tommy03727174 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Service is geweldig. Twee hoog, geen lift. Lachend naar boven kwamen ze!

Plus ze gaven goede tips wat betreft garantie en veilig gebruik.

Extra toelichting
Snel aan de telefoon bij vragen, heldere afspraken die nagekomen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Pl 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht en eenvoudig te bestellen

Service
Afgeleverd zoals beloofd

Assortiment
Vond alles dat ik wilde zien

Aanbeveling
Overzichtelijk, goedkoop en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. uit Varsseveld 04-09-2014 In de winkel gekocht
Terborg

Algemene score

6,8

Gemak
Wij hebben via de winkel gekocht en konden de vaatwasser meteen meenemen.

Assortiment
Er zijn in de showroom maar een paar modellen terwijl de internetsite er veel meer heeft. Ik had verwacht meer in de showroom te kunnen bekijken.

Aanbeveling
Om reden van prijs en meteen leverbaar.

Extra toelichting
Ik had van de showroom wat meer verwacht. Het zag er mooi uit, maar er stonden niet veel modellen vaatwassers.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tanja72 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en makkelijk bestellen zonder diverse winkels te moeten bezoeken.

Service
via de mail nog even op de juiste koelvries combinatie gewezen ter vervanging van de huidige.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasS1975 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk vanaf de bank bestellen. Al snel bleek dat keukenloods de goedkoopste was. Volgende dag in huis. Meteen de oude machine mee teruggenomen.

Service
Zie hierboven. Netjes oude machine mee terug en een mailtje wanneer de chauffeur verwacht kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaapleeuw 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
een vrij duidelijke site

Service
lastig is dat de afleverdag niet in dagdelen aangegeven wordt. Dit wordt de dag van te voren per sms aan gegeven.
De dag verzetten ging na 1 telefoontje

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Positief is betaling bij aflevering.
Het enige verbeterpunt is de afleverplanning. Dit wordt per dag gedaan. Per dagdeel zou prettiger zijn dan hoef je niet de hele dag te reserveren

Extra toelichting
verder geen punten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

T. Epping 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis vanuit je luie stoel lekker makkelijk zoeken op de site.

Service
Dat is snel, lijkt Overtoom wel.
Inderdaad,2 dagen na de bestelling staan ze voor de deur. S U P E R S N E L

Assortiment
Een zeer G R O O T aanbod.
Verrassend!

Aanbeveling
Het is E C H T goedkoop!

Extra toelichting
L E K K E R M A K K E L I J K, S U P E R S N E L E C H T G O E D K O O P

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jann5000 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Service van een overzichtelijke goed informerende website die snel levert zonder extra kosten

Service
Snel antwoord via mail of telefoon nette behandeling en aflevering

Assortiment
Ruime keuze in aanbod en prijs

Aanbeveling
Het gemak van het via de website te bestellen geen wachttijd en vrije keus in het afrekenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWaalewijn 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site snel gevonden, binnen de site snel zoeken en naderhand nog extra filters opgeven waardoor de artikelen makkelijk kunnen worden bekeken.

Service
Vriendelijk via de telefoon tewoord gestaan, de persoon die mij tewoord stond dacht ook duidelijk mee in het vinden van een antwoord op mijn vraag

Assortiment
heeft geen motivering nodig ;-)

Aanbeveling
zie bovenstaand commentaar

Extra toelichting
Gewoon makkelijk, vanuit je luie stoel een keuze kunnen maken uit het assortiment en zien dat de prijs inderdaad de scherptste prijs is 'ever'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.de Graaf53 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gebruikersvriendelijk en op de loacatie te Waddinxveen waren de medewerkers zeer klantvriendelijk.

Service
Afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Voldoende assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

trudy elschot 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnen 24 uur in huis

Service
geweldig correct en keurig

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
geweldige service en een hele goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen86 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima service. Het bleek dat ik een te kleine vaatwasser had besteld aangezien ik een XL keuken heb. Keukenloods gaf aan de vaatwasser weer op te halen en bood daarbij gelijk andere Maxiline vaatwassers aan ter vervanging.

Extra toelichting
Prima service. Het bleek dat ik een te kleine vaatwasser had besteld aangezien ik een XL keuken heb. Keukenloods gaf aan de bestelde vaatwasser weer op te halen en bood daarbij gelijk andere Maxiline vaatwassers aan ter vervanging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AP Petersen 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Aan de telefoon werd aangegeven dat ie niet op voorraad was, na bestelling bleek vanwel. Mailbevestigingen zijn niet geheel duidelijk met selfservice-systeem en welke actie wordt verwacht.

Assortiment
Meer variatie op de site zou mooi zijn

Aanbeveling
Al gedaan.

Extra toelichting
Blij met het device. CHeck alleen je mailbevestigingen en ... voorraadsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ad Valkenburg 04-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpelweg uitzoeken, bestellen en keurig op tijd thuis bezorgd. Alles met prima
ondersteuning middels berichtgeving via de mail

Service
Netjes bezorgd en op zijn plek gezet. Keurige en vriendelijke behandeling

Assortiment
Alles wat we nodig hebben is te verkrijgen.
van goedkopere producten tot alle A-merken

Aanbeveling
Goede kwaliteit tegen lage prijzen met prima verzorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans5412 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt snel en eenvoudig.

Service
Prima levertijd, vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.
Gebruik kunnen maken van een 'alternatief deal dagen' aanbieding. Meer combimagnetron voor minder geld, waarvoor onze hartelijke dank.
Zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment bovengemiddeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Os 04-09-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.W. Veenendaal 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
keuze uit maatvoering is super

Service
Van bestelling tot levering volledig volgens afspraak en sms en mail super!!!

Assortiment
Gewoonweg teveel super keuze en ook waar wij naar op zoek zijn ( waren)

Aanbeveling
Vanwege uit uitstekende assortiment...en bovenstaande

Extra toelichting
gewoonweg SUPER !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra van Klaveren 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en prima bestel informatie. Ook de klantenservice werkt adequaat en adviseert prima.

Service
Snelle levertijd en prima informatievoorziening hieromtrent.
De medewerker op de locatie Opmeer kan wat meer klantvriendelijkheid uit stralen.... Of ze had d'r dag niet. Maar ik werd prima geholpen door de magazijnmedewerker !

Assortiment
Ruim assortiment tegen een scherpe prijs! En bij niet op voorraad is een snelle levering toch mogelijk!

Aanbeveling
Keukenloods biedt merk apparatuur tegen een scherpe prijs en prima service! Zeker aan te raden!

Extra toelichting
Prima winkel, overzichtelijke webshop met makkelijke. manier van bestellen en vlotte levering voor merk producten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews