Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17806 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RuiterE 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
artikel is prima zelf uit te zoeken op webpagina.
En bij vragen via mail en/of tel. snel en doede service.

Service
Prima, bij vragen over apparatuur.
En service bij bezorgen OK.
Ook de orderverwerking en terugkoppeling verloopt prima

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Extra toelichting
Volop keuze. Prima prijzen en service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Squarnon 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
ruime assortiment met prima prijzen

Aanbeveling
prettige online winkel

Extra toelichting
Prettige online winkel met een ruim assortiment met scherpe prijzen en een duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HendrikVT 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zaterdagavond om 22.30 hr besteld (pinksterweekend)dinsdagmorgen geleverd

Service
Oude vaatwasser meegenomen

Assortiment
grote voorraad

Extra toelichting
Duidelijke website, goede service, prettig telefonisch contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SK Amsterdam 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en aanbod.

Service
Hoewel de levertijd langer was dan de website aangaf, heeft men het keurig afgehandeld. Levering op de dag zelf was ook conform afspraak, netjes op tijd!

Assortiment
Er is minder keus in smalle vaatwassers, maar ik kwam er prima uit.

Aanbeveling
Ik ben niet in de winkel geweest, maar als de service ter plekke is zoals ik die via de site en telefonisch heb gehad, dan zit het wel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McJill 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zowel de bezorging als het winkelpersoneel was top. Goed advies op de apparaten en erg leuk geholpen.

Extra toelichting
Eerlijk advies, goed geluisterd naar mijn wensen. Ik had alles snel in huis. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V&P 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Veel informatie per mail.

Assortiment
Veel merken

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wereldkampioen 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
keukenloods zelf kunnen bezoeken

Service
verstandelijk en vriendelijk behandelt

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
hier kun je altijd scoren

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.J.M. van Baggem 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website is het makkelijk om te vergelijken qua maten met de koelkast die je hebt en de nieuwe koelkast.
Tevens staat er een duidelijke tekening bij met de inbouwmaten.

Service
De geplande afspraak kon vanaf mijn kant niet doorgaan. Met een telefoontje werd deze omgezet in een voor mij wel beschikbaar tijdstip Super geregeld dus.

Assortiment
Alle gangbare merken staan op hun site met daarbij ook nog de meest gunstige prijzen

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met de Keukenloods kan ik deze webwinkel van harte aanbevelen aan iedereen die nieuwe keuken apparatuur nodig heeft. En het mooie is ze nemen je oude (kapotte) apparaat ook nog mee!!!

Extra toelichting
Gemakkelijke website- Onderling vergelijk mogelijk. Online via Ideal betalen mogelijk.Super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques van Tilburg 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon goed, zoals je het verwacht.

Service
Wederom: Gewoon goed, zoals je het verwacht en er ook op rekent. Het begon al met een chat met, ik denk Wilco, en die gaf meteen vertrouwen en zijn toen ook meteen doorgegaan met bestellen.

Aanbeveling
Nou, door de ervaring kan ik dit gerust doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ymkok 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk navigeerbare website. Offerte aanvragen is gemakkelijk en goede opvolging.

Service
Medewerkers zijn vriendelijk aan e telefoon, brengen boodschap duidelijk over.

Assortiment
Vond eigenlijk alles qua witgoed wat we zochten. Prima collectie.

Aanbeveling
Goede ervaring dus zou zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Al om al alleen maar positieve punten voor Keukenloods, zou er zeker nog een keer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada1963 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is handig om via internet te bestellen. Je kunt ook producten zo vergelijken. En dus zien dat het goedkoper is dan bij andere winkels.

Service
Wij hadden een combi oven waar tot 3 keer toe de monteur bij moest komen. In overleg met De Keukenloods hebben we een andere oven kunnen krijgen, wel met bijbetaling. Hij werd door de baas ook nog thuis bezorgd. Dit is een super oven.Super service van de Keukenloods in Gaanderen.

Assortiment
Zeker genoeg aanbod!!

Aanbeveling
Prijs, aanbod en service.

Extra toelichting
Prijs en kwaliteit is prima. Goed advies indien nodig. En we hebben met De Keukenloods in Gaanderen goede ervaring wat betreft de service die ze bieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tvdd1985 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site met veel keus en inclusief een vergelijking tussen modellen mogelijk. Betalen met pin mogelijk bij aflevering. Aflevertijdstip op 2 uur nauwkeurig wat ideaal is ivm aanwezig zijn.

Service
Op een zondag om 22:00 uur besteld en de dag erop om 13:30 in ontvangst mogen nemen. De koelvriescombi kwam keurig binnen de afgesproken tijd en de bezorger heeft de nieuwe koel/vriescombi tot in de keuken bezorgt en de oude koel/vriescombi mee terug genomen.Vriendelijke bezorger ook.

Assortiment
Ontzettend veel keuze met scherpe prijzen. Duidelijk filtersysteem aanwezig om de resultaten te kunnen filteren naar wens.

Aanbeveling
Scherpe prijs en ontzettend snelle levering. Alle afspraken zijn nagekomen dus uitermate tevreden. Mijn koel/vriescombi was kapot dus nu heb ik maar een dag zonder koeling gezeten.

Extra toelichting
Door te zoeken op prijs en levertijd kwam ik bij de keukenloods.nl terecht. Zeer huiverig over de afspraken mbt levertijd maar alles is waar gemaakt en dat was dus boven verwachting! Geen verbeterpunten nodig als elke bestelling uitgevoerd wordt zoals die van mijn koel/vriescombi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kir Pan 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en daarna een afspraak maken je wordt gebeld. Hierdoor hoef je nergens achteraan te mailen of bellen.

Service
Alles word bevestigd door mail en afspraken worden telefonisch gemaakt. Vriendelijke medewerkers van telefoniste tot chauffeur.

Assortiment
Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen naar koelkasten heb gekeken.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande beoordelingen
Andere reviews
En de prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Zeer tevreden met alle service het product zelf en de prijs. Hele nette winkel met vriendelijke medewerkers die zorg dragen voor een goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Voet 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website. Vooral het vergelijken gaat eenvoudig

Service
Personeel was keurig in netjes op vooraf afgesproken tijdstip

Assortiment
Ruimvoldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E & J 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, duidelijk en efficient

Service
Top

Assortiment
Duidelijk genoeg

Aanbeveling
Goede prijs/service combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica Oostdijk 23-06-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het kan online maar ook gewoon in de winkel

Service
We zijn goed geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer zeker

Extra toelichting
Heel erg tevreden ook goed behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Steunenberg 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct op voorraad

Service
Chauffeur hielp me netjes om de levering door de tuin de te loodsen.

Assortiment
Er is echt veel te bestellen.

Aanbeveling
Telefonisch besteld, kon direct de bezorgdag regelen.

Extra toelichting
Daags voor de levering krijg je te horen wanneer er geleverd wordt in een tijdsvak van slechts 2 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jori1973 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
keuze genoeg!! en als een bepaald type er niet meer is, kan je een andere krijgen voor dezelfde prijs!!!

Service
Twijfel je, gewoon bellen en een team van deskundig personeel staat je te woord en helpt je de juiste keuze te maken.

Assortiment
Hoeveel keuze wil je hebben???

Aanbeveling
meteen!! Volop keuze, deskundig personeel en de laagste prijs.

Extra toelichting
Zoals al eerder gemeld, volop keuze de laagste prijs en goede informatie van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneM 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag vanuit de luie stoel besteld, morgen in huis. Veel reviews aanwezig waardoor je overwogen een keuze kunt maken.

Service
Snelle levering. Scherpe prijs. Goede kwaliteit

Assortiment
Keus voldoende, prima zoekfuncties. Geen opmerkingen

Extra toelichting
De eerste maal dat wij een kookplaat bestelde, kregen we een telefoontje vanuit het magazijn: men vertrouwde het pakket niet (rammelde; waarschijnlijk niet meer heel) en kon daarom niet leveren. Balen natuurlijk, maar wel fijn dat er dan niet geleverd wordt als zij vermoeden dat een product stuk is. Geld terug gevraagd toen en direct gekregen. Later alsnog bestelling geplaatst en tevreden over zowel levering als product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle Abbenhuis 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
aan de bestelde oven zat geen stekker, dat was iets minder...

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
snelle service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sonja en Dick 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Kregen een betere uitvoering dan we hadden gekozen.

Aanbeveling
Samen met onze zoon zeer tevreden.

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

An Hartholt 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Vooral het gemak en prima services!

Extra toelichting
Vlotte bezorging en afvoer van het oude product!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Timnij 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Spoelstra 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website, snel en volledig

Service
Snelle beantwoording van mails en bestelling kon zonder meerkosten in twee keer geleverd worden

Assortiment
Volgens mij het meest complete assortiment van Nederland

Aanbeveling
Ben over de hele linie zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plaisier2 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Ben tot nu toe zeer tevreden in alles.

Extra toelichting
Bestelde laat op de avond een vaatwasser en nog geen 12 uur later keurig afgeleverd, Apparaat werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel_73 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt zeer goed en ook na de bestelling worden alle stappen heel duidelijk gemaakt met heldere communicatie per email. Betaling ook zeer gemakkelijk uit te voeren.

Service
Klantgericht, vriendelijk en deskundig. Snel en goed bereikbaar voor vragen. Levering netjes verzorgd en duidelijk gecommuniceerd over tijdstip.

Assortiment
Breed assortiment van kwalitatief (zeer) goede producten.

Aanbeveling
Goede, betrouwbare service, gemak en kwaliteit van zowel producten als de service van verkoop en levering.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service van keukenloods. Het begint met een duidelijke website waarop veel informatie te vinden is. Mensen vragen kunnen stellen en die ook beantwoord worden! Dit is ook voor de volgende klanten zeer behulpzaam. Breed assortiment met goede producten in verschillende prijsklasses. Bestelling was gemakkelijk uit te voeren en werd direct bevestigd met duidelijkheid omtrent levertijden. Hier heeft Keukenloods.nl zich aan gehouden en alle producten werden keurig verpakt en op afgesproken tijdstip geleverd. Prima service, zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel & Irene 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijke bestelprocedure.

Service
Ook telefonisch prima en vriendelijk te woord gestaan. Zelfs mogelijkheid om in winkel product te bekijken.

Assortiment
Ruim, i.i.g. ruim genoeg voor mij om goede keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik heb De Keukenloods al bij kennissen aanbevolen. Ben zelf zeer tevreden en gun dat ook een ander.

Extra toelichting
Absolute aanrader: ruime keuze, gebruiksvriendelijke site, vriendelijk personeel en... mogelijkheid om voor scherpe prijs professioneel in te laten bouwen incl. transport, afvoer etc.. Echt super..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald111111 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soms iets te veel E-mail berichten ivm bestelling.

Service
Perfect, apparaten mochten in oproep in het magazijn blijven staan.

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Reeds gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.jansen 23-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
goe4de informative gegeven

Service
monteur werkte netjes voorzichtig geen rommel achtergelaten en oude machine afgevoerd

Assortiment
zou iets meer mogen

Aanbeveling
verder geen ervaring mee eerste keer.

Extra toelichting
bedrijf zou aanmeldpunt moeten hebben waarin iemand op termijn een product wil vervangen dit op kan geven en aanbiedingen per mail stuurt zodat men een keuze kan maken,sommige produkten hoeven niet ala minuut vervangen te worden denk aan vaatwasser 2e koelkast etc.service zou extra gericht moeten zijn op diepvriezers die defect zijn,produkten blijven meestal maar 24 uur goed.ik heb het over grote diepvrieskasten/kisten waarbij plaatsen direct nodig is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

André 1968 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles geregeld

Service
Gemaakte afspraken worden nagekomen

Assortiment
Alle merken en typen zijn te bestellen

Aanbeveling
zie de resultaten !

Extra toelichting
Alles prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gouda1957 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
afhandeling bestellen.

Service
Bestelling snel en volgens afspraak

Assortiment
zeer ruim assortiment. deskundige assistentie in keuze

Aanbeveling
in hoge mate, prijs kwaliteit is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dingena 1973 23-06-2014

Algemene score

10,0

Gemak
super snelle levering

Service
heel goed

Assortiment
heel groot

Extra toelichting
heel tevreden dit is het 3e product dat wij gekocht hebben bij keukenloods klasse voor de service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.L.Paans 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime keuze en goed telefonisch advies

Service
artikel keurig aangekondigd en op tijd geleverd

Assortiment
ruim voldoend

Aanbeveling
gezien bovenstaande opmerkingen en waardering geen redenen om dat niet te doen, in tegendeel

Extra toelichting
Goed assortiment, prettige informatie per telefoon, stipte levering van aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruben2013 23-06-2014

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Mooie BBQ van merk Boretti robusto, Wij zijn er blij mee.Alleen jammer dat de afdekhoes op was daar wachten we nog op, hoop dat die snel komt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

A.P. BENSDORP 23-06-2014 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar

Service
na verkeerde koelcombinatie te ontvangen is alles naar volle tevredenheid opgelost

Aanbeveling
gezien mijn persoonlijke
ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie Postma 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
• Duidelijke website
• Producten makkelijk te vinden
•Betaling via pin aan de deur, superhandig!!
•Telefonisch besteld, prima geregeld

Service
•Prima bereikbaarheid
•Professioneel behandeld
• Snelle levering, donderdag besteld, vrijdag in huis :)
ook nog extra korting gekregen ivm ergens anders goedkoper

Assortiment
•keuze uit een ruim assortiment
•mooie prijzen/aanbiedingen

Aanbeveling
goede service, mooie prijs.
altijd weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje Dijkstra 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Netjes en vlot de bestelling in huis

Assortiment
Onze keuze was er wel, dus oke

Aanbeveling
Goedkoopste die wij konden vinden, en geen extra kosten tegengekomen

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten, dus tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Berger 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel keus op de webwinkel, en gemakkelijk betalen, ook bij aflevering aan de deur.

Service
via de webmail besteld op donderdag, vrijdag al in huis.
geweldig

Assortiment
veel merken in allerlei prijsklassen.

Extra toelichting
het is ons goed bevallen om bij keukenloods iets te bestellen via de webmail.met een hele snele levering bovendien. geweldig. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz Flierman 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site! Alles is makkelijk te vergelijken.

Service
Zijn erg vriendelijk en weten ook echt waar ze het over hebben. Dat is wel echt heel fijn!

Assortiment
Goed! Erg uitgebreid

Aanbeveling
Super service! Moest nog iets bij bestellen terwijl de bestelling al klaar stond en het was geen probleem dat er nog iets bij moest!

Extra toelichting
Ik vind dit een hele fijne webshop. Ze leveren ook echt snel. Als ik nog een keer iets nodig heb dan bestel ik hier zeker weten weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Schoen 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, en wat ik niet begrijp wordt snel telefonisch uitgelegd.

Service
zeer klantvriendelijk; zelfs de mogelijkheid van aanvragen van offerte is prettig. Je hebt het gevoel dat er echte mensen achter de computers zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corneo 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joep6284 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan P DTC 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel dicht in de buurt met vriendelijk personeel

Service
Geen opmerkingen

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Een opmerking, het gescheiden meenemen van onderdelen die gekocht zijn, zou wat makkelijker moeten. voor de rest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HesterHester 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

naam Abt 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kijkt in alle rust en op jou tijd naar datgene waar je naar op zoek bent.

Service
Welke vraag je ook had, deze werd netjes en correct beantwoord.Toen ik de afspraak ging maken om alles te laten bezorgen was op internet de afzuigkap goedkoper geworden en kreeg ik hem ook voor de verlaagde prijs. Dit vond ik super klantgericht.

Assortiment
Goed kijk en vergelijk gehad.

Aanbeveling
Een goed contact voor al je vragen en het grote assortiment. Zeer klantvriendelijk en de geleverde produkten zijn keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

treb54 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Telefonisch de bestelling gedaan zonder problemen.

Service
Onderdeel van de koelkast bleek bij levering gebroken te
zijn,na telefonisch contact supersnel nieuw onderdeel geleverd.

Aanbeveling
Je wordt netjes te wordt gestaan en de levering van het bestelde was op de afgesproken tijd. Ook het defecte onderdeel was met een paar dagen binnen, heel netjes allemaal.

Extra toelichting
Bij deze (internet)winkel, zou ik zo weer iets bestellen. Het enige waar wat op aan te merken is was de persoon (chauffeur) van het bedrijf die het bestelde afleverde, deze was niet zo klantvriendelijk dan je zou verwachten, maar daar dat mag je de keukenloods denk ik niet aanrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH75 22-06-2014

Algemene score

8,7

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Tan 22-06-2014 In de winkel gekocht
winkel in A'dam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is eenvoudig om iets te bestellen na info te hebben ontvangen

Service
Goede uitleg gekregen over de verschillende soorten kranen

Assortiment
er valt genoeg te kiezen

Extra toelichting
Ik zou jullie aanbevelen ondanks het feit dat de kraan die wij hebben gekocht niet compleet was. Het betreft een Grohe kraan en er ontbraken onderdelen om de kraan te installeren. Gelukkig hadden wij iemand ingeschakeld die keukens installeert. Hij had zelf de betreffende onderdelen op voorraad. Anders hadden we een probleem. Het zou bij Grohe mis kunnen zijn gegaan of het is uit de doos gestolen toen het in de winkel lag in ZO voordat wij het hebben opgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje-frederik 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering en netjes te woord gestaan. Denken mee met de klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nardo2014 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk gepresenteerde informatie.

Service
Duidelijke informatie over de bezorging.

Aanbeveling
Heldere site, prima bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews