Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2247 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hilde Derks-Klaassen 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is allemaal goed verlopen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Jacquelinewagenaar 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site , goed te vinden,

Service
besteld en 2dagen laten gebracht! snel en vlot en op een zeer acceptabel tijdstip! ideaal

Assortiment
groot assortiment, veel keus

Aanbeveling
ik motiveer nu al aan diegene die op zoek zijn naar keuken apparatuur etc om op de site te kijken

Extra toelichting
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk bollen 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen, vond de mails over de montage wat verwarrend. Je bleek helemaal niks te hoeven doen. Het aanvingen montage was genoeg maar ik ontving wel een mail dat ik een afspraak moest maken met de montagedienst.

Service
Aardige beleefde jongens ambassadeurs voor j
Keukenloods

Aanbeveling
Prima service snel en doeltreffend

Extra toelichting
Erg tevreden in het totaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron de Lang 27-03-2014 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel eenvoudig contact hebben en vooral ook houden. Ik werd en wordt altijd snel terug gebeld. en dat zorgt voor veel gemak

Service
Ik ben ontzettend blij verrast met de uitmuntende service van Keukenloods Waddinxveen en met name door Ton. Echt super.

Assortiment
Ik zou graag wat meer assortiment in keukengerei etc willen zien. Zou alles meer compleet maken.
Kan je de nodige zaken ook meer op elkaar afstemmen. Nu moet je toch weer het internet op of naar andere winkels.

Aanbeveling
Door de hele goede ervaring zou ik deze vestiging zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Rondom tevreden met de service en de kwaliteit van het geleverde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roberto Overdevest 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niks op aan te merken

Service
helemaal top en correct

Assortiment
Als je het hier niet kan vinden.....

Aanbeveling
gewoon goed, en niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daanenmargrit 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pinnen bij afleveren en we konden de afspraak met 1 telefoontje wijzigen naar een andere afleverdag

Service
Er bleek na aflevering een slang gescheurd te zijn. Na 1 telefoontje is het opgelost en eenmonteur kwam langs om de slang te vervangen

Assortiment
Uitgebreide keus en in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Snelle levering en veel keus en snelle oplossing geboden bij problemen

Extra toelichting
Duidelijke website en goede klantenservice bij callamiteiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EenC 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
2 klikken en de bestelling is geregeld!

Service
mooi alternatief aangeboden ten opzichte van de eerste keus

Assortiment
er is veel keus. Erg prettig.

Aanbeveling
Snel geleverd, oude apparaat meteen meegenomen. Geen gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian Goossen 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon via internet scherpe prijs aanvragen of telefonisch advies: top!

Service
Geen probleem orders even uit te stellen: ze zeggen wat ze doen!

Assortiment
Keuze genoeg en wat er niet is kunnen ze regelen of een goed alternatief: ze denken met je mee!

Aanbeveling
Makkelijker kun je het niet maken, toch?

Extra toelichting
Keukenloods is voor mij het bedrijf vwb keukenapp en witgoed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrianus52 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot s'avonds laat bestellen en de volgende morgen geleverd klasse

Service
1 maal een service vraag gehad, super geholpen

Assortiment
Keuze ruim voldoende in A merken

Aanbeveling
Wat zou er mis zijn om een goede zaak goed te beoordelen

Extra toelichting
Nu noodgedwongen 3 apparaten vernieuwd in 1 jaar, alles van de keukenloods. Super, en de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia1234567890 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles bij elkaar.

Service
Snelle service, kundige medewerkers.

Aanbeveling
Lage prijs, goede service, kundige medewerkers.

Extra toelichting
Ik werd telefonisch en per mail goed en snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

nickfray 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoveel keus, en lekker vanuit je luie stoel.

Service
De volgende al op de stoep, met een vriendelijke bezorger. En pinnen bij het afleveren.

Assortiment
zoveel dat moet wel een 10 waard zijn.

Aanbeveling
Iedereen kan het, iedereen wil het, en iedereen doet het; bestellen bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luongebank 2 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Aardige jongens ! Netjes en vlot geholpen!

Assortiment
Ruime keus ! Zeer overzichtelijke site!

Aanbeveling
Wij hebben het al aanbevolen aan andere mensen! Wij waren zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ketel1983 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot aanbob super snel thuis

Service
Echt goed. Veel mails met de vordering van de bestelling. De bezorger hele relaxte kerel

Assortiment
Ze hebben bijna alles dus toppie

Aanbeveling
Bij mij ging alles echt perfect. Van de bestelling tot de bezorging. Dus ik zou zeker de keukenloods aanbevelen

Extra toelichting
De keukenloods is een top bedrijf snelle service en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Maanen Utrecht 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondag middag een vaatwasser besteld de volgende dag (maandag) bezorgt.

Service
De oude vaatwasser gelijk meegenomen geweldig toch.

Assortiment
Wel heel veel keus, ook voor de kleine beurs.
Als ze het door jou uitgezochte niet hebben krijg je een aanbieding die ook nog voordelig voor je is.

Aanbeveling
Een correct bedrijf daar kan je gerust iets op een makkelijke manier bestellen.

Extra toelichting
Onze bestelling is 100% goed en correct afgehandeld. Dat geeft vertrouwen, en wij bestellen als we weer iets nodig hebben, met een gerust hart weer bij de Keuken loods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc smet 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk uitkiezen, bestellen en betalen

Service
stipte en correcte levering.
Daad bij woord

Assortiment
Meer dan voldoende keuze tegen zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
waarom voor moeilijk kiezen als het makkelijk ook kan.
Geen gedoe meer met drukke winkels te bezoeken en teveel betalen

Extra toelichting
Keukenloods is gewoon een no nonsens bedrijf waar je tegen scherpe prijzen duurzame merken kunt kopen lekker van achter je Pc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Bosbeek 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke site en bestelling in de gaten houden werkt uitstekend.

Service
Alles op tijd met prima beschrijving geleverd. Achteraf bleek men vergeten oude machine mee te nemen echter na melding werd deze alsnog onmiddellijk opgehaald.

Assortiment
Moet eerlijk bekennen dat ik alleen naar een vaatwasser heb gezocht en niet naar andere apparaten.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen en prijs/kwaliteit zal ik deze site zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Prima ervaringen en aanrader voor de volgende aanschaf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MvdB69 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk op de duidelijke website

Service
Snelle reactie op eventuele offerte en orderbevestiging

Assortiment
Alle smaken voor in de keuken aanwezig tegen scherpe prijzen!

Aanbeveling
Met al me maten, Al diverse kennissen en maten doorgestuurd naar Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4Geluk 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed functionerende website met uitgebreide informatie en bestelwijze. Goede en vlugge terugkoppeling naar klant.

Service
Ook bij bezoek in de winkel goed en servicegericht personeel dat ook daadwerkelijk verstand van producten heeft en goede informatie kan verlenen.
De technische service bij inbouw is perfect.

Assortiment
Uitgebreid en een voordelige prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Keukenloods is top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korreltje 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede service

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Door mijn goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adriaanse52 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke voorwaarden en opgestelde regels

Service
Meteen per mail en per telefoon informatie m.b.t. levering en leveringsvoorwaarden

Assortiment
Groot assortiment en prijzen die heel duidelijk worden vermeld zoals extra kosten voor levering en aansluiting

Aanbeveling
Afspraken en betalingen worden overzichtelijk in een mail verantwoord, telefonisch word je geïnformeerd over de levering en afspraken die dan gemaakt worden zijn dan ook nagekomen

Extra toelichting
Dit is mijn eerste bestelling via internet, ik kende dit bedrijf totaal niet, maar ik raad het iedereen aan daar de prijs en de kwaliteit vanuit het bedrijf m.b.t. levering perfect zijn, boven verwachtingen vandaar allemaal de tienen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Potters 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website, duidelijk en overzichtelijk goede informatie.

Service
Gebeld, met de informatielijn.
Er werd weinig informatie gegeven en het gesprek werd een beetje afgekapt.
Omdat we voorheen goede ervaringen hebben gehad met Keukenloods hebben we de moeite genomen om naar Roosendaal te rijden.
Hier alleen maar goeds, goede informatie, geen opdringerigheid en onder het genot van een kopje koffie te woord gestaan.

Assortiment
Groot en ruim assortiment wat overzichtelijk staat opgesteld.

Aanbeveling
De winkel in Roosendaal zal ik echt anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

marjan11 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na beschadigd artikel zonder enige moeite, met 1 telefoontje, nieuw artikel ontvangen.

Aanbeveling
Goede service,goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

youri-1 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitchen-chick 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top winkel! Al jaren komt al onze inbouw keukenapparatuur hiervandaan. Goed assortiment en voordelige prijzen. Bovendien zeer snelle bezorging en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewoud Kuijt 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goed contact, snel geleverd, goede prijs. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AGM van der Valk 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snel, betrouwbaar en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belgie2910 27-03-2014

Algemene score

4,5

Service
ik heb een vraag gesteld over de installatie maar die wordt zelfs na herhaaldelijk aanmanan niet beantwoord

Aanbeveling
als er na de verkoop geen belangstelling meer is in een klant raad ik dit bedrijf zeer af

Extra toelichting
wel verkopen maar geen aftersales en service, dus waardeloos

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 27-03-2014

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Graag ontvang ik uw ordenummer zodat ik kan bekijken met welke medewerkers u heeft gesproken en waar de communicatie met u is misgegaan.

Alvast excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Naam1181 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien de Zeeuw 27-03-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima geholpen, Er wordt goed geluisterd en meegedacht.jammer dat de site veel meer apparatuur biedt dan de winkel, je wilt iets toch eerst graag in het echt zien voordat je het koopt. Keuken wordt op ons verzoek in juli geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ro 59 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ondanks dat de website erg overzichtelijk is, toch nog een kleine vraag. Telefonisch contact opgenomen en erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

Service
Niet alleen voor de aankoop vriendelijk en behulpzaam telefonisch te woord gestaan, er moest immers "nog verkocht worden". Ook na aankoop snel, vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact gehad met een vraag over de geleverde vaatwasser.
Verwachte leverdatum en tijd wordt goed gecommuniceerd.
Ook wordt het product met een eigen transport goed en behulpzaam afgeleverd. Geen afraffeling "van hier staat de vaatwasser" en redt je maar. Ook het oude product wordt zonder problemen retour genomen.
Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

Assortiment
Een zeer ruime keus aan vaatwassers waarnaar ik op zoek was. Wel zijn er kennelijk "dagprijzen" en kan de prijs van dag tot dag hierdoor wat variëren. Maar Keukenloods zit vrijwel altijd, zo niet altijd, bij de goedkoopste aanbieders.
En dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit of service is onze ervaring.

Aanbeveling
Zeer tevreden over het gekochte product, een Bosch vaatwasser SMV99T10NL.
Tegen een scherpe prijs in vergelijking met andere leveranciers. En dat niet ten koste van kwaliteit en service. Bovendien een zeer ruim assortiment.

Extra toelichting
Een overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment. Tegen zeer concurrerende prijzen, dus niet alleen een enkel model / type als "lokkertje". Althans voor een goede vaatwasser waar wij naar op zoek waren. De concurrerende prijzen gaan niet ten koste van de service, telefonische bereikbaarheid, behulpzaamheid of vriendelijkheid. Ook niet achteraf als je eenmaal al heb gekocht!! Ook voor vragen na de aankoop wordt je telefonisch snel, vriendelijk en behulpzaam geholpen. Je bent kennelijk bij Keukenloods, zoals tegenwoordig met name via internetaankopen helaas zoveel voorkomt, niet alleen een "klantnummer", je bent gewoon een echte klant!! Dat in combinatie met de scherpe prijsstelling, zeker een aanrader....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Enron 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frederik1987 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met handige zoekopties.

Service
Heel vlotte service, zowel telefonisch als via mail.
Mails werden direct en correct beantwoord.

Assortiment
Erg breed assortiment aan een heel scherpe prijs!

Aanbeveling
Reeds meermaals aanbevolen aan vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden van keukenloods. Vlotte, correcte service met een breed gamma aan toestellen aan een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Leeuw 18-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Kreeg een ander model dan die wij besteld hadden.

Aanbeveling
.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 19-03-2014

Beste Mevr. Leeuw,

Bedankt voor uw beoordeling.
Kunt u aangeven om welk ordernummer het gaat dan kan ik voor u kijken wat er mis is gegaan.

Graag hoor ik van u. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Jaap567 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

eric van den berg 17-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De service is werkelijk super. ik had zelf een verkeerd type vaatwasser besteld ik had deze al uit de verpakking gehaald.Omruilen was geen probleem zeiden ze en dat was ook zo binnen een dag stond de juiste vaatwasser voor de deur en werd de verkeerd bestelde mee genomen. super scherpe prijs vriendelijke verkopers top service. Bestel hier zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grieko 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Heb inmiddels twee apparaten gekocht bij Keukenloods Dit tot grote tevredenheid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nico2013 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website

Service
Goede voorlichting en hulp bij telefonisch contact.
Perfect op de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kroon1971 17-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een goede duidelijke site.

Service
De service is uitstekend. Zonder gedoe worden problemen opgelost.

Assortiment
Genoeg keuze. Prima.

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen. Geen enkel punt.

Extra toelichting
Een vriendelijke en vakkundige winkel die snel levert zonder problemen. Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

slickie2 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website, met genoeg keuzemogelijkheden. Betalen ging prima.
Gegevens invullen was niet anders dan op andere websites.

Service
Vorige maand een 6 pitter gekocht. Er was niemand die antwoord kon geven op de vraag wat veiliger was: een gele of een zwarte gasslang?

Assortiment
Ruime keus. Groot en divers assortiment.

Aanbeveling
Ik zou hem aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een betaalbare keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

DanielleH. 16-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op de bank zoeken. Al eerder iets bij jullie gekocht. Dat was super gegaan, dus vandaar.

Service
De communicatie was fout gelopen waardoor de verkeerde vaatwasser was besteld. Jullie erkende de fout, annuleerde de orde en voor dezelfde prijs mochten de goede vaatwasser kopen, SUPER, SUPER, SUPER.

Assortiment
Volop keus.

Aanbeveling
Na onze ervaring bevelen wij jullie bij iedereen aan. Mocht er weer iets kapot gaan, dan weten wij jullie te vinden.

Extra toelichting
Niets anders dan SUPER. Onze complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CeesvdM 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Buist 15-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
ik moet zelf niets doen en dat bevalt prima.

Assortiment
voldoende keus.

Aanbeveling
gemakkelijk en niet duur

Extra toelichting
vlot en zonder gezeur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Petersessink1982 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Corv59 15-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
sávonds bellen en met advies. dag erop geleverd.

Service
konden gegevens van oude vaatwasser zo te voorschijn halen om vergelijk te maken met nwe. model. Tevens deed men nog een aanbood van een iets duurder model welke net extra in de aanbieding was. Dat noem ik service.

Assortiment
Ik wilde weer Siemens en daar was keuze genoeg zodat je het zelf niet meer weet.

Aanbeveling
Informatie op internet is duidelijk. Tevens het prettige telefooncontact voor overleg bevalt ons wel.

Extra toelichting
Nog nooit via jullie geboekt. Werd erop gewezen door een collega. Betalen bij levering met pinautomaat is de juiste manier om mensen over de streep te trekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blondie51 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

amin66 14-03-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Was niet ingewikkeld om te bestellen

Service
Was snel, en de tijd die je thuis moest wachten op de bestellingwas maar twee uur

Assortiment
Ik zocht iets en zij waren de enige op het internet die die maat hadden.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen dus waarom niet

Extra toelichting
En webwinkeldie je niet de hele dag thuis laat zitten voor ontvangst heeft bij mij een streepje voor.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

hansbosch 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
alles goed en keurig verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petergu72 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk

Service
goed afgeleverd

Assortiment
goed

Aanbeveling
bij iedereen

Extra toelichting
fijn zaken doen met keukenloods

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

rob schakel 13-03-2014 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede keus aan apparatuur

Service
goede aflevering en zeer vriendelijke chauffeur

Assortiment
heb ik al aangegeven

Aanbeveling
goede uitleg apparateur

Extra toelichting
zoals hierboven beschreven vriendelijke verkoper goede keus en een hele goede aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter De Kremer 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews