Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Kamps 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het product wat ik wilde bestellen, was heel gemakkelijk te vinden

Service
Vond de service door de medewerker uitstekend,maar het was druk, zodat ik pas later in de avond de medewerker kon bereiken.

Assortiment
veel keus voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en deskundige medewerker, ruime keus en aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 2014 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik heb in de winkel hoorn uitgebreide informatie gekregen door een medewerker
Mede omdat wij in het verleden een keuken op maat hebben laten maken , zij wij heel goed geholpen voor de juiste inbouw koelkast een dikke 10 !!

Aanbeveling
voor als je de mogelijkheid heb om ook naar de winkel te komen

Extra toelichting
De na service was ook goed, ik adviseer in mijn kennissenkring en familie zeken dit adres..!!!!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Racine 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed winkelpersoneel die graag e.e.a. uitlegt

Service
Zeer nette firma die haar klanten serieus neemt

Assortiment
Wat er niet is, kan worden besteld tegen een goed concurrerende prijs. Echter de voorraad artikelen is groot

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken

Extra toelichting
Vriendelijk personeel die de klanten niet lastig vallen doch, desgevraagd graag de klant te woord staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woujo87 11-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Veel spul, snelle levering

Service
Onvolledige communicatie, weinig meedenkend. Opeens geen bericht meer ontvangen na een "klacht". Ik vind dat niet netjes naar klanten toe.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 12-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u geen reactie op uw klacht heeft ontvangen.

Alle klachten die bij ons binnen komen dienen binnen 24 uur beantwoord te worden.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg zodat ik voor u kan uitzoeken of wij de klacht hebben ontvangen en zo ja, waarom u geen antwoord heeft ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

tsp 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
goed ,voor een nette prijs

Extra toelichting
goede ontvangst en en goed advies prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam293 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk via computer bestellen of telefoon

Service
super word netjes kosteloos thuis bezogd

Assortiment
ruim genoeg

Aanbeveling
goede uitleg behulpzaam fijn bedrijf om mee om tegaan

Extra toelichting
leuk bedrijf waar je van op aan kunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica1968 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je wordt wel op de hoogte gehouden door mail

Service
Ze hebben op tijd geleverd maar niet naar boven geschouwd omdat ik 1 trap had ik moest daar voor weer iemand anders vinden.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede winkel en goed koop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naam212 11-09-2014

Algemene score

8,3

Gemak
goede internet site

Service
alles keurig bezorgt

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geweldig1 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was in ons geval zo geregeld

Service
snelle service prima service, maar een 10 geven doe ik nooit vandaar

Assortiment
In 1 oog opslag, en als je weet wat je wilt is het leven zo makkelijk

Aanbeveling
Zie vorige antwoorden

Extra toelichting
prima alternatief, goede service prima geregeld allemaal. Ga zo door. Prijs,kwaliteit geweldig, en zo moet het vandaag de dag zijn. Toch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joep v.d. voort 11-09-2014 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,8

Gemak
alees was duidelijk en in orde

Service
ik vond het jammer dat bij de aanschaf van ons gasfornuis er evt. 99,00 euro gerekend zou worden voor aansaluiting. lijkt me toch een kleine moeite voor een vakman. puntje om over na te denken bij een volgende aankoop.

Assortiment
ik ben geen expert. maar het zag er goed en niet duur uit allemaal.

Aanbeveling
als je ook iets zou willen laten aansluiten niet. voor de rest wel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

R.J.W. 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk thuis bestellen. Overzichtlijke website.

Service
Goed. Bezorgt binnen 24 uur en via email de bezorgtijd doorgekregen en artikel is binnen die tijd geleverd.

Assortiment
Voldoende keus uit verschillende merken en typen.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Artikel is snel en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Braake 11-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzicht goed, informatie goed, betalen met de pin was prettig.

Service
Gratis levering en betalen bij afleveren.

Assortiment
Veel keuze in dure en goedkope modellen.

Aanbeveling
Zeker het aanbevelen waard. Zelfs aan eigen kinderen.

Extra toelichting
In de winkel was men net aan t verbouwen. Was niet volledig te bezichtigen. Toch wel goed advies gekregen. We hadden van te voren op internet gekeken en al keuze gemaakt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tinieouwehand 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles thuis regelen

Service
keurig op tijd bezorgd

Assortiment
wij wisten wat we wilden, dus voor ons was assortiment voldoende

Aanbeveling
gemak, service en niet te duur

Extra toelichting
Als ik weer nieuwe keukenapparatuur nodig heb, dan zou ik zeker weer kijken op de site van keukenloods.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Fremouw 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
mail met vragen werd op dezelfde dag nog beantwoord

Assortiment
soms zijn andere goedkoper, maar ben bekend met deze organisatie.

Extra toelichting
betaalverkeer makkelijk, bezorging op tijd en overzichtelijk. Aflevering correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bobbie28 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vriendlijke dame, die advies gaf en ook uitlegde hoe of wat beter was. we konden tot 6 uur bellen met de juiste maten, en werden ook toen (17.50) weer vriendelijk te woord gestaan. Bevestiging was dezelfde dag nog binnen met t advies de montage mensen zo vroeg mogelijk te bellen. omdat we wat haast hadden. Al met al een vriendelijk ontvangst en advies en afhandeling!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steenks 11-09-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Makkelijk besteld. Goede documentatie. Prima aflevering. Alleen de levertijd deugde niet.

Service
De levering van de vriezer heeft een maand geduurd ipv de op de website beloofde '1 tot 2 werkdagen'. Communicatie hierover liet te wensen over. Diverse malen gebeld met medewerkers, tegenstrijdige berichten. De één zei: wordt overmorgen geleverd want op voorraad' een ander zei later: 'geen idee want niet op voorraad en we weten niet wanneer er wel voorraad van komt'. Als je dan zit te wachten op een vriezer is dat lastig en vervelend. Het is blijkbaar niet duidelijk wanneer er nieuwe voorraad komt...

Assortiment
Genoeg keus voor een goede prijs.

Aanbeveling
Gezien de daadwerkelijk lengte van de levertijd in tegenstelling tot de duiding op de website van '1 tot 2 dagen' en de communicatie hierover ben ik voorzichtig met een eventuele aanbeveling.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u zeer lang op uw vriezer heeft moeten wachten.

Nogmaals onze excuses hiervoor.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw vriezer.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

carcavelos 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel via de website.

Service
Snelle levering. (binnen 1 dag) Makkelijk betalen bij de chauffeur.
Oude vaatwasser werkt mee terug genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ria van diepenbeek 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, duidelijk en overzichtelijk

Service
Goed geïnformeerd over bezorging

Assortiment
Veel keuze van alle merken

Aanbeveling
Zie andere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LR63 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch alles kunnen regelen.Eigenlijk vanuit de luie zetel winkelen.

Service
Bij het afspreken van de leverdata (2 bestellingen apart te leveren) is een beetje fout gelopen,maar dit werd na een telefoontje wel snel rechtgezet.

Assortiment
Alles snel gevonden en het extra afdekzeil in de prijs inbegrepen (Boretti buitenkeuken) was een bijkomende stimulans om via keukenloods te bestellen.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen,met overbrenging van mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlie14 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online winkel en fysieke winkel loopt goed in elkaar over. Naadloze dienstverlening.

Service
Ons gewenste artikel was niet op voorraad. We werden goed op de hoogte gehouden door de winkelmedewerker. Daarnaast kon het enkele weken later zonder problemen worden geruild. Fijne service door kundige en vriendelijke mensen.

Aanbeveling
zie servive

Extra toelichting
Goed assortiment en erg vriendelijke medewerkers. Meer heb je niet nodig:-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allegebruiksnamenzijnbezetdusvulikditmaarin 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Vaak lagere prijs dan de andere witgoed winkels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ricus48 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke besteld en de prijs is altijd gunstiger dan bij de koncurent

Service
In eerste duurde het lang, maar de uitleg waar door het kwam werdt het mij duidelijk uitgelegt.

Assortiment
Veel keuze in hun assortiment

Aanbeveling
Servec gericht en de persoon aan de telefoon geeft duidelijk aan wanneer het product er is.
En via de mail zijn wij goed op de hoogte gehoeden

Extra toelichting
Servec gericht en de persoon aan de telefoon geeft duidelijk aan wanneer het product er is. En via de mail en telefoon zijn wij goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

douwewijbenga 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
groot assortiment en bestellen van uit de luiestoel

Service
vlotte levering

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
snelle korecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Heymans 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met alle relevante informatie. Dus niet een verkooppraatje over hoe geweldig iets is, maar een heldere opsomming van functies.

Service
Vóór het plaatsen van een bestelling had ik toch nog een vraagje... duidelijk antwoord van vriendelijke medewerker.

Assortiment
Het assortiment is groot maar ik had alleen oog voor een inbouwvaatwasser. Er staat enorm veel op, maar wat betreft de vaatwassers: groot aanbod van moderne machines!

Aanbeveling
Mijn ervaring is zeer goed. Helder, duidelijk en snel geleverde goederen. Absoluut geen spijt van en zeer aan te raden.

Extra toelichting
Heldere website, goede omschrijvingen van producten en duidelijke communicatie als je toch nog een vraag hebt. Snelle levering zonder poespas,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plind 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gewoon eenvoudig, rechttoe rechtaan

Assortiment
Ik was op zoek naar een bepaald model koelkast en die hadden ze op voorraad. Perfect.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een specifieke koelkast van Bosch. Keukenloods had deze op voorraad. Zondagmiddag besteld, maandagochtend had ik een mailtje met de verwacht bezoektijd (tussen 17:30 en 20:30). Om 17:50 stonden ze aan de deur. Dat had ik niet verwacht. Mijn ervaring is vaak dat het eerder 20:30 wordt dan 17:30. Nadeel was dat ik geen tijd had gehad om mijn oude koelkast uit te ruimen en gratis mee te geven. Maar dat was mijn eigen fout. Kortom: zeer tevreden en ik zou er zo weer bij bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoutdoor 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed te vinden, goede onder categorieën zodat je specifiek kan zoeken.

Service
Een van mijn artikelen werd beschadigt geleverd. Direct antwoord en contact met de fabrikant

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor onze keuken kon ik bij jullie vinden.

Aanbeveling
Ook al gedaan. Iedereen was nu al jaloers op de spullen en prijzen.

Extra toelichting
Groot assortiment, goede service en overzichtelijke site. En de je kunt alles in het echt bekijken in een van de filialen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem98765 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed doorgeven van tijdstip van levering, per sms en mail

Assortiment
Dat wat wilde hebben was er

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sekoni 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was heel eenvoudig om on-line een bestelling te doen

Service
Ik heb een aantal malen moeten bellen over de voortgang van de bestelling. Oven was niet voorradig, en is uiteindelijk maar een week na de beloofde datum geleverd.

Assortiment
Bij keukenloods is een zeer uitgebreide verzameling van witgoed leverbaar.

Aanbeveling
Bestelling is goed gelopen. Oven werkt prima !

Extra toelichting
Ik ga de volgende keer weer bij keukenloods kopen, zeer scherpe prijzen, en grote sortering, en af te halen in de buurt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mona van Schelt 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Via internet besteld, 26 uur later in huis en betaald via pin bij aflevering

Service
Zelfde argumenten als bij gemak. Snelle levering tot aan de deur. Afspraken geheel en totaal nagekomen.

Aanbeveling
Ze hebben precies gedaan wat ze beloofd hebben. Snel, goedkoop en gemakkelijk.

Extra toelichting
Mijn koelkast had de geest gegeven dus snelheid was geboden. De keukenloods heeft mijn verwachtingen op dit punt waargemaakt. De slogan vandaag besteld, morgen in huis klopte helemaal. De te verwachten levertijd werd aangekondigd en gehaald. De bezorger was heel vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kareltje34 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Goede informatie over bestelling
Snelle levering
Telefonisch goed bereikbaar
Kort tijdvak waarin bestelling bezorgd kan worden
Betalen bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

PeterASch 10-09-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk opgesteld assortiment

Service
Goede assistentie bij het zoeken, geen opdringerigheid, adequate reactie na onze teleurstelling over de toch wel hogere prijs van een impulsaankoop die we ook gedaan hebben.

Assortiment
Voldeed prima voor ons

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

THOEL 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn zelf gaan kijken bij KEUKENLOODS.Veel app.en wat er niet was konden we opzoeken in prospect.Betalen met pin aan chauffeur,alles 100%

Service
Email gekregen wanneer het bezorgd werd.

Assortiment
Alles wat we wilden kunnen krijgen tegen zeer goede prijs.

Aanbeveling
Hebben al meerdere personen hierover gesproken.Deze waren bezig met renoveren en vonden dit ook een goede keuze.

Extra toelichting
Zeer goede concurrerende prijzen goede verkoper die niks teveel was.Volgende keer eerst naar KEUKENLOODS.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenbouwer uit Limburg 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk systeem om je bestelling te plaatsen.

Service
Contact via telefoon of p.c. verloopt vriendelijk en duidelijk.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Heb diverse bestellingen gedaan bij keukenloods en altijd naar volle tevredenheid.
Dus zal ik keukenloods zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Zoals op alle bovenstaande punten duidelijk blijkt, voldoet keukenloods aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PedroZaanstreek 10-09-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Perfect, geen aanbetaling nodig.

Service
We werden geholpen zoals het hoort. Vriendelijkheid straalde er niet vanaf.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
aan te bevelen vanwege grote assortiment

Extra toelichting
Bestelling geplaatst. Zou met een paar dagen geleverd worden. Ben je amper thuis ontvang je een mail waarin doodleuk staat dat het minimaal 2 weken gaat duren. Paneel niet beschikbaar. Hadden ze dat niet persoonlijk kunnen vertellen? Jammer !!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u 2 weken op uw bestelling heeft moeten wachten.

Helaas kan ik geen order vinden onder de naam PedroZaanstreek in ons systeem.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl tav J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval mis is gegaan.

Nogmaals onze excuses.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg

Reageer

Bosje61 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet

Service
Ondanks bestelling die, achteraf, een lange levertijd had, een heel goed alternatief geboden die zeer snel geleverd werd!

Assortiment
Ruim en breed assortiment

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden. Goed en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellyvansilfhout 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettig telefoongesprek betreft keuze

Service
Keurige mails over producten die in loods zijn aangekomen en wanneer wij ze geleverd willen hebben

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Super tevreden!!

Extra toelichting
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kas35 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service, je kan nadien zonder problemen ruilen..

Aanbeveling
Prijs kwaliteit 👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

F.R 10-09-2014 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke showroom en deskundig persineel

Service
Goede informatie via sms en mail Prima installatie

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Makkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verboom1956 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekende vaatwasser makkelijk in te stellen,stil en het vaatwasprogramma is duidelijk korter dan onze vorige vaatwasser.

Service
Bestellen en de volgende dag afleveren super.

Assortiment
Hadden een ander type besteld maar kregen een ander type wat duurder was voor de zelfde prijs.

Aanbeveling
Aan iedereen !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darrel03 10-09-2014 In de winkel gekocht
keukenloods ganderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wedsite zeer duidelijk

Service
zeer veel kennis van het te verkoopste product

Assortiment
alles wat we zochten was er

Aanbeveling
aan al mijn vrienden + kennissen de goedkoopste van allemaal

Extra toelichting
zeer veel kennis van het verkochten product zeer vriedelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spiegelenberg 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nettjes te woord gestaan

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Omdat het goed is

Extra toelichting
We hebben er te lang op moeten wachten 3 maal gebeld netjes tewoord gestaan 16 dagen gewacht op de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV74 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon even opzoeken en bestellen, goede prijsstelling en snelle levering

Service
bij levering een telefoontje een half uur voordat men kwam leveren en omdat ik dichtbij werk koste het geen vrije dag.

Assortiment
grote keus en interresante prijzen, ik was echter op zoek naar een specifiek model dus minder van toepassing

Extra toelichting
Heb de afzuigkap nu een maand in bezit , werkt goed en was interresant geprijst, Door de chauffeur er op geattendeerd dat indien hij niet meteen geinstalleerd werd deze eerst even na te kijken op beschadigingen. Alles was echter goed en ben daarom ook zeer tevereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy N 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig, thuis uitzoeken en in no time koelkast in huis en de oude retour

Service
mooi op tijd geleverd en status van de bestelling continue up 2 date

Aanbeveling
Ik zal zeker anderen aanbevelen eerst bij keukenloods te kijken omdat het bijzonder eenvoudig was de bestelling te doen. Ook de koerier was vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden omdat ik er niet opuit hoefde om de koelkast te kopen en omdat ik zelf niet er mee hoefde te slepen :+)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

12Albert1970 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website makkelijk te vinden, producten makkelijk te selecteren.
Goed vergelijk te maken tussen producten

Service
Had vraag over product. Telefoon snel opgenomen en vraag en behulpzaam behandeld.

Assortiment
Ik kon prima vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Goed assortiment, goede service, netjes behandeld en afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dries Boas 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Duidelijk in geïnvesteerd om deze zo klantvriendelijk te maken. Via Google (seo en sea) en vergelijkingssites goed vindbaar en dat gaat niet zomaar weet ik. Dus door goede marketing komt ROI. De orderbevestiging/factuur is transparant en geen gedoe met tekenen.

Service
Verkoper heeft extra korting gegeven terwijl ze al de goedkoopste waren. Super. Ook prima geregeld met logistieke dienstverlener / vervoerder. Geen kastje naar de muur. Heb gebeld op dag van levering of men wat nauwkeuriger aan kon geven wanneer chauffeur dacht langs te komen. Hebben ze netjes gedaan. Pluim!

Assortiment
We waren op zoek naar Miele en Bosch apparatuur. Er waren verschillende aanbieders maar Keukenloods.nl was de enige die beiden snel en goedkoop konden leveren.

Aanbeveling
Geen addertjes onder het gras. Korting mogelijk. Snelle levering en vlotte service.

Extra toelichting
Ik kende Keukenloods.nl eigenlijk helemaal niet en stond op het punt met Mediamarkt(.nl) in zee te gaan. We waren er zelfs geweest nb. Maar Keukenloods overtreft alle andere aanbieders op alle vlakken ruimschoots. Goede service aan de telefoon en de scherpste prijzen voor een veel ruimer assortiment. Site goed vindbaar en logistiek perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterabc 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was eenvoudig om de website te volgen en vervolgens naar de winkel te kunnen om eea in werkelijkheid te zien

Service
Er ontbrak/was een ander uitvoering van de aansluiting van de wasemkap geleverd. In de winkel wed al het mogelijke gedaan om dit op te lossen

Assortiment
Gewoon veel van alles

Aanbeveling
De ontvangst en benadering was heel goed en ontspannen

Extra toelichting
zie aparte motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nutters 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze nette prijs

Service
Volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zal jullie zeker aanbevelen door de correcte afhandelen van de opdracht

Extra toelichting
Gewoon goed zaken doen met jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolien1964 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vandaag bestelt, morgen in huis ging ook bij ons op

Service
Jammer dat je 's morgens pas na 10 uur kunt zien wanneer er afgeleverd wordt. Bij ons werd tussen 18.00 en 20.00 uur 's avonds afgeleverd dus had ik geen vrije dag hoeven nemen.

Aanbeveling
Fijne ervaring rijker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Baangracht 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site is makkelijk te doorzoeken omdat de selecties eenvoudig en overzichtelijk zijn.

Service
Melding was 2 weken levertijd doch binnen een week de mededeling dat de apparatuur afgeleverd kan worden. Daarmee wordt de perceptie geschapen dat Keukenloods alles in het werk stelt de bestelling zsm af te handelen

Assortiment
Ruim voldoende voor de prijsbewuste consument.

Aanbeveling
zie bovenstaande argumenten. ruim assortiment, duidelijke verwachtingen en eenvoudige navigatie op de site.

Extra toelichting
zie bovenstaande argumenten. ruim assortiment, duidelijke verwachtingen en eenvoudige navigatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel1971 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ideaal; voor 23.00 bestellen en de volgende dag binnen!

Service
Na 10.00 uur kun je de status van het te leveren pakket online bekijken.
Per email word je goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Lekker snel en handig.

Extra toelichting
Gemak dient de mens. Goede service al helemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews