Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VBI 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
site navigeert makkelijk

Service
proberen zoveel mogelijk rekening te houden met klant bij het afleveren

Assortiment
hoe uitgebreider hoe beter!

Aanbeveling
niet de laagste prijs denk ik, maar wel snel en goed

Extra toelichting
goed assortiment, levering is flexibel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

janne2 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bestellen ging gemakkelijk en snel.

Service
redelijk snelle aflevering maar moest wel een hele ochtend ervoor thuisblijven.

Assortiment
goede prijsklasse voor de kwaliteit die geleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

moppie3234 10-09-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

8,3

Gemak
goed te bereiken en ruime opzet

Service
ik werd heel goed geholpen ook al plaatste ik maar een kleine order

Assortiment
Een hele ruime sortering ik was maar op een aspect georienteerd
maar ondanks dat er werd gewerkt in de winkel om nieuwe dingen te plaatsen gaf het toch een geordend indruk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

smeukel 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker makkelijk bestellen via internet!

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling komt!!

Assortiment
er is genoeg waar je uit kunt zoeken!!

Aanbeveling
makkelijk, snel en goed , dus een aanbeveling waard!

Extra toelichting
wij waren zeer tevreden met de keukenloods!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel3007 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en goede informatie op site

Service
oude spullen meegenomen vriendelijke mensen bezorging duidelijk op de hoogte gehouden via mails

Assortiment
Alles op gebied electronica keuken te verkrijgen van duur tot goedkoop

Aanbeveling
goed snel scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leco10 10-09-2014

Algemene score

6,2

Gemak
vanuit de stoel bestellen als je weet wa je wilt en niet hoeft te zien

Service
Er wordt een tijd van bezorging opgegeven. De bezorger was bijna 2 uur te laat. Ben alleenstaand en had iemand geregeld om te helpen en de koelkast erin te zetten, die kon die 2 uur natuurlijk niet wachten want dat is tegen de afspraak in. Twee uur overtijd is veeeel te lang en heeft bij mij voor grote problemen gezorgd en iemand betalen voor uren waar ik niet s aan heb gehad. Al met al nog een dure aankoop hierdoor.

Extra toelichting
In het vewrvolg klanten op de hoogte stellen als de bezorging veel later gaat plaatsinden. In mijn geval was het erg vervelend omdat ik van anderen afhankelijk ben voor het verzetten en plaatsen, waar ik dubbel voor heb moeten betalen. De wachturen en daarna nog eens het daadwerkelijk plaatsen. Dit heeft niet nodig hoeven zijn als bezorger mailt dat ij later is. Bo endien een erggg onaardig persoon.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op de bezorger heeft moeten wachten.

Kunt u uw ordernummer en uw factuur van de door u ingehuurde monteur sturen naar info@keukenloods.nl tav van J. Langenberg dan kan ik voor u kijken of ik de door u extra gemaakte kosten kan laten terug storten.

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Evert_78 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie duidelijk site met goede productinformatie.

Service
Prima service, planning heeft nog contact opgenomen om afspraak/tijdstip te bevestigen.

Assortiment
Ruime keus, hoewel we onze productkeuze via KiesKeurig.nl al hadden gemaakt.

Aanbeveling
Alles is naar wens verlopen, deze webwinkel durf ik mijn vrienden en familie aan te raden.

Extra toelichting
Alles is naar wens verlopen, deze webwinkel durf ik mijn vrienden en familie aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NB2 09-09-2014

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website. goede mogelijkheid om prijzen en specificaties te vergelijken

Service
goede levering op tijd en oude apparaat mee terug genomen

Extra toelichting
makkelijk winkelen op een tijdstip det het ons uitkwam (avond en nacht)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc v E BoZ 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel zoeken en vinden

Service
Na een klein misverstand mbt de levering is alles keurig geregeld, zodat de geplande inbouw doorgang kon vinden. En dat binnen 5 minuten!!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie hier boven

Extra toelichting
Ruime keuze en zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob bert b 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website bevat alle nodige informatie en schept vertrouwen.

Service
Toezeggingen klopten allemaal perfect en zelfs en extra email als vooraankondiging levering. Super.

Assortiment
Niet alles doorgenomen, maar ik zocht één specifiek artikel en het zat er tussen. Perfect.

Aanbeveling
Wat zou je nog meer willen??

Extra toelichting
Een eerste bestelling gedaan en goed punten voor Keukenloods. Er zullen er meer volgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo EM 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk aanbod met goede selectiecriteria

Service
prima communicatie over voortgang en leveringstijdstip

Assortiment
enorm groot aanbod, met goede informatie over de artikelen

Aanbeveling
betrouwbaar, snel, de laagste prijs in elke kwaliteit.

Extra toelichting
Keukenloods heeft alles, levert prompt en tegen de scherpste prijs. En je kunt afrekenen bij aflevering, dus eerst zien en dan betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BarendB 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker dichtbij om op te halen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote voorraad ( echt aanwezig ! )

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Prima internetleverancier. Ze zitten iets lastig te vinden op een industrieterrein, maar de voorraad is groot en de prijs is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard de andere 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond het gemakkelijk om thuis op het moment dat het mij paste uit te zoeken welke inductie kookplaat ik zou kiezen.

Service
De orderbevestiging kwam prompt en de aflevering volgde snel en op de afgesproken dag

Assortiment
Ik was verrast zo'n groot assortiment inductie kookplaten op de site te vinden

Aanbeveling
Alles gaat even vlotjes en de prijzen zijn goed.

Extra toelichting
Binnen een dag nadat onze oude inductie kookplaat het had begeven kon ik op de site een nieuwe uitzoeken. Door de snelle levering was de hinder voor mijn vrouw om te koken zonder kookplaat maar klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hrb. Gerritsen 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
alles duidelijk, tot en met het tijdstip van leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin53 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chiko1998 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je zoekt is heel makkelijk te vinden op de site.

Service
Die krijgt van mij een 10, omdat ik tot nu toe nog nooit zo een goede service gehad heb.
Gelijk iemand aan de telefoon, je wordt op de hoogte gehouden via de mail en mobiel en gewone telefoon uitstekende service.

Assortiment
voldoende te vinden.

Aanbeveling
Ik heb al aan een paar vrienden en collega`s de site door gegeven, dus dat zegt al genoeg.

Extra toelichting
In èèn woord geweldige site, goede sevice, en goedkopere prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koelkast gebruiker 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele overzichtelijk site

Service
Perfecte levering, vriendelijk behulpzame chauffeur. Alleen wacht systeem van keukenloods bij telefonisch contact werkte niet helemaal optimaal (was een net nieuw systeem). Wel namen ze mijn feedback direct serieus

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Ovezichtelijk, goede prijs en service gericht bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kimencynthia 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bdewitcs 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijk, makkelijk en goed bezorgd. De koelkast werd netjes in de keuken geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwinh 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prettig dat een leverdatum met tijdvak wordt gestuurd.

Aanbeveling
Scherpe prijs en nette levering!

Extra toelichting
Scherpe prijs en nette levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reino 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Willeboordse 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is makkelijk om op je gemak de juiste machine uit te kiezen en te bestellen.

Service
Er was een leveringsdatum doorgegeven maar die wilde ze eigenlijk veranderen in een latere datum.
Gelukkig kon het toch op de afgesproken datum geleverd worden.

Assortiment
Ruime keus, en zo goed als alles voorradig!

Aanbeveling
Ruime keus, snelle levering en lage prijzen.

Extra toelichting
Duidelijke product omschrijvingen, ruime keus en lage prijzen. Kortom een hele plezierige manier van shoppen bij keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

KarenB38 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon makkelijk zoeken op het merk en de artikelcodes

Service
Ik had een vraag over de aflevering en werd vriendelijk te woord gestaan. Daarnaast kreeg ik het telefoonnummer van de transporteur om eea af te stemmen, erg prettig.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Extra toelichting
Correcte prettige en snelle service. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keeskash 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan thuis op je stoel bestellen

Service
In de middag bestellen volgende dag om 07.30 uur in huis, kan het sneller?

Assortiment
Zeker genoeg keuze voor iedereen

Aanbeveling
Hier kan je gewoon niet omheen

Extra toelichting
Wat ik al zei, zeer snelle levering en de prijs die er staat is gewoon de prijs. Geen verborgen kosten o.i.d. de bezorger moest nog een trap op (wist niet dat hij alleen was) maar was geen probleem gewoon TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijnbergc 09-09-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ene personeels verwijst naar andere

Service
Als je een keer aan de beurt bent is er veel warenkennis

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zie eerste commentaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Peacock1948 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar voor nader overleg en definitieve prijs stelling

Service
Service voor leverpunctualiteit.

Assortiment
Veel keuze in fabrikaten en types

Aanbeveling
Scoort op alle onderdelen als, assortiment, prijs, leverpunctualiteit en persoonlijk contact goed

Extra toelichting
Zie de motivatie per onderdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SmitWit 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie1960 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website prima ,kon snel vinden wat ik nodig had

Service
goede service krijgt gelijk bevestiging of het in voorraad is en kan daarna gelijk afspreken voor levering

Assortiment
er is genoeg variatie

Aanbeveling
de snelle levering en beste prijzen

Extra toelichting
al meerdere artikelen besteld ,en goede prijs en kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vandewater water.p 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel wisten kijken goede voorlichting gehad en daarna besteld

Service
goed netjes geleverd en oude apperatuur meegenomen

Assortiment
diverse uit voering aanwezig van verschillende merken

Aanbeveling
goed en overzichtelijk zal hem zeker aanbevelen

Extra toelichting
goed arsortiment overzichtelijk en over de prijs valt nog te onderhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronk62 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen komen, advies vragen en direct krijgen, kopen betalen en ze zetten het artikel netjes in je auto. Sneller lan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank0047 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik geef een 5 omdat de vaatwasser die ik gekocht heb de SN69E001NL http://www.keukenloods.nl/sn69e001nl.html 449€ kost, via een andere vaatwasser kreeg ik de SN69E001NL als alternatief aangeboden voor 395€.
Ik vind dat je als klant altijd dezelfde(laagste) prijs moet krijgen.

Service
De snelle levering en het aangeven van een tijdstip van levering heb ik als een goede service ervaren

Assortiment
Was naar mijn tevredenheid

Aanbeveling
goede prijs, snelle levering, betrouwbaar

Extra toelichting
zie bovenstaand

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin Janssen 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supermakkelijk besteld

Service
ideaal met afspraak inplannen + reminder

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goed en goedkoop

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden over het product en de service, dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treurniet 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via Kieskeurig zag ik dat Keukenloods de vriezer die ik wilde, vrij goedkoop aanbood. Ik hoefde maar te klikken op de betreffende vriezer en ik kwam onmiddellijk op de website van de Keukenloods uit. Een paar muisklikjes verder en de vriezer was besteld.

Service
Ik kreeg een mail met de door mij gemaakte bestelling. Ik zag dat ik op 3 manieren kon betalen. Geweldig dat je per pin kunt betalen op het moment van levering!

Assortiment
Keukenloods bleek bij de top 3 van goedkoopste aanbieders te staan (ik wist al precies welke vriezer ik wilde hebben, dus ik heb niet hoeven zoeken welk product ik wilde).

Aanbeveling
Alles ging volgens afspraak. Een nette mail dat het product niet onmiddellijk leverbaar was (lag aan de fabrikant), een mail met het moment van levering, een sms met het moment van levering en toen de levering exact op tijd. Alles volgens afspraak: vriezer de trap op en oude vriezer weer mee. Betaald per pin.

Extra toelichting
Keukenloods is goedkoop,duidelijk in de communicatie, betrouwbaar wat betreft afspraken en servicegericht bij aflevering en betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GJansen2014 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed bereikbaar per auto/OV, en per email en website.

Service
klantgericht, toen er een probleem met een levering ontstond (door onjuiste informatie van de fabrikant) heeft men dit adequaat en royaal opgelost.

Assortiment
kan ik niet goed beoordelen omdat ik voor één specifiek product de winkel in kwam

Aanbeveling
Goede service-op-maat.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Martine 1975 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik kreeg een sms met een lekker kort time slot zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te zitten. De bezorgen was ook nog op tijd.

Extra toelichting
De bestelling was snel bij ons thuis met een lekker kort timeslot, ik hoefde niet de hele dag thuis te zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik 1946 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon vlot vinden wat ik nodig had en goed vergelijken

Service
Ik kreeg prima antwoord op mijn vragen en werd goed geadviseerd.

Assortiment
Er was ruime keus.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack.fooy 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk

Service
Correcte service

Assortiment
Voldoende grote en kleine merken

Aanbeveling
Lekker makkelijk

Extra toelichting
Heb al meerdere malen bij keukenloods gekocht, ben uitermate te vreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel_Koel 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke webshop, met goede voorraad indicaties

Service
Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden, daarnaast was de aflevering netjes uitgevoerd

Assortiment
Voldoende keuze in alle prijscategorieën.

Aanbeveling
Een goede webshop, met heldere communicatie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RonDH65 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, veel keuze.

Service
Gebeld voor advies omdat ik twijfelde tussen 3 apparaten. Goed geadviseerd.

Assortiment
Veel merken, ruime keuze.

Aanbeveling
Prettige site, goede prijs, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

14mont 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het was allemaal duidelijk te vinden en omschrijving klopte

Service
Nette bevestiging, goed service en bestelling op tijd aangeleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Geen verder opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikedeboer 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb al meerdere producten bij Keukenloods gekocht en blijf terug komen bij deze aanbieder, omdat de prijs/ kwaliteit verhouding voor particulieren simpelweg het beste in het land is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

*Susan* 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, gemakkelijk betalen, ideaal!

Service
Zeer netjes, verschillende mailtjes gehad over de vordering van mijn bestelling.
Vriendelijke bezorger!

Assortiment
Veel keuze! .. er zit altijd wel een product tussen wat aan de wensen voldoet.

Aanbeveling
Fijn, duidelijk, snel en goedkoop..wat wil je nog meer??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremaine 09-09-2014 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel contact via e-mail en ook goed persoonlijk contact in de winkel te Almere.

Service
Snelle reacties en van te voren e-mail en SMS met een reminder voor een afspraak mbt levering en montage.

Extra toelichting
Goede ervaring en zeer tevreden van bestelling tot levering en montage.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Korevaar 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles liep zoals het hoort!

Service
Goede allround service. Enige minpuntje was dat de levertijd langer was dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kigoi 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, en gemakkelijk geholpen.

Service
apparaat was in het centraal magazijn, maar er werd direct verteld dat het de andere dag geleverd werd op je huisadres.

Aanbeveling
correct, netjes en snel behandeld en afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke Willems-Jehne 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met mogelijkheid voor productvergelijkingen, waardoor je een weloverwogen keuze kunt maken.

Service
Persoonlijk advies vind ik een belangrijk onderdeel binnen het aankoopproces. Ik ben uitstekend te woord gestaan en zo direct de aankoop kunnen regelen. binnen een kwartier heb ik de bevestiging en factuur ontvangen. Betaling was zeer eenvoudig. Levering exact conform afgesproken tijd.

Assortiment
Wij wisten welk merk we wilden. Het product-assortiment was breed - volop keuze en informatie en - niet onbelangrijk - voorradig.

Aanbeveling
De eenvoud van productvergelijk, advies, aankoop en betaling maakt, dat de website voor iedereen goed te doen is.

Extra toelichting
Bovengenoemde motivaties lijken mij duidelijk genoeg..... Veel succes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogvlietse drankwacht 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel geholpen aan telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs536 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ideaal en gemakkelijk te bestellen op deze website.

Service
Zeer goede service en bereidwilligheid om te helpen en mee te denken.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig en op voorraad.

Aanbeveling
Top winkel met zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Goede winkel met zeer goed en scherp geprijsd assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ronald en gerda en freda en frank 09-09-2014 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nette winkel goed overzicht en erg duidelijk ik geef geen tien maar eigenlijk moet ik dat doen

Service
goede begeleiding ook nu winkel bezoek en later telefonisch zeer goede advies van de verkoper
hier is echt een tien op de plaats zo vakbekwaam personeel en beleeft ben ik nog niet tegen gekomen in welke winkel ooit

Assortiment
een ruime acht ik kon bij bezoek winkel niks ontdekken wat ik zal missen in keuken zeer prettig bekijken winkel

Aanbeveling
dit heb ik al meerdere keren gedaan bij kennissen en familie om daar hun keuken uit te zoeken

Extra toelichting
na bezoek in winkel met kennissen een leuk jong stel die hun keuken hebben gekocht kwam ik ongeveer 3 weken later zelf in de problemen me wasmachine branden door en moest een nieuwe hebben en zoeken en zoeken ging ik na een vergelijk op een site met 3 verschillende prijzen even kijken op site keukenloods en winkel kon me daar ook een wasmachine herinneren die ik had gezien .heb gebeld 15 minuten later was ik daar een gelijk de wasmachine besteld die ik zocht een klasse groter zuiniger en nog voor de zelfde prijs als de goedkoper op de vergelijking site de adviseur was de zelfde als degene die me kennissen hielp we mevrouw en ik zijn uitermate tevreden met de aankoop en onze kennissen zo blij met hun keuken jullie verdienen een pluim en een warme groet van ons

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anthonya 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen op internet, heel snel een reactie en op tijd de besteltijd doorgegeven. Super.

Service
Alles was goed, van het bestelde produkt, via de betaling totaan de levering. Ik had emailcontact omdat ik vergeten was de installatie mee te bestellen, ook geen enkel probleem.

Aanbeveling
Zie hierboven + heel prettig telefonisch en emailcontact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews