Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

karin stuut 11-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlot geholpen in de winkel. Snelle levering

Service
In de winkel super geholpen en bij het plaatsen van de vaatwasser ook hele goede service!!

Assortiment
Veel keuze, duidelijke uitleg in de winkel waardoor de keuze goed en makkelijk te maken was. En niet alleen de duurdere keuzes werden belicht.

Aanbeveling
Nare ervaring bij BCC, verademing Hoe goed we hier werden geholpen. Wordt goed geluisterd naar je wens en goede adviezen! Klantvriendelijk, goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franky1201 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld om 1700, volgende dag al geleverd om 1400. Prijs is zeer concurrerend.

Service
Tijdens informatie aanvraag verkeerd voorgelicht, keukenloods heeft echter deze fout voor eigen rekening genomen en extra rooster geleverd zoals gezegd was

Aanbeveling
Kopen bij keukenloods is mij goed bevallen

Extra toelichting
Aankoop bevalt goed, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimdelange 11-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij Amsterdam en voldoende variate en peersoneel is makkelijk aanspreekbaar en geeft advies

Service
Zie tevens gemak.
Er was alleen wat onduidelijkheid over waar de goederen opgehaald zou worden.
Dit is netjes opgelost doordat het gratis bezorgd op de 3e etage

Assortiment
Zie Gemak

Aanbeveling
Zie eerder geven antwoorden

Extra toelichting
Goede zaak, klantvriendelijk en snelle heldere service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Zeelenberg 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aanschaffen van keukenapparatuur etc via internet is uiteraard de meest makkelijke wijze van kopen. Toch wil je de zekerheid van een goed bedrijf en volgens mij heb ik dat als bedrijf zijnde bij jullie gevonden

Service
Vanaf mijn bestelling tot aan de aflevering is e.e.a compleet verlopen zoals ik had gehoopt en stiekem ook had verwacht. Zeer prettig en zéker een goed nieuw bestel-adres in mijn leverancierlijst

Assortiment
Goed, ruim, volledig en op voorraad. Zeer content mee.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met jullie zou ik jullie aan een ieder aanraden

Extra toelichting
Gezien mijn hoogst positieve ervaring met jullie zo na één keer zal ik zeker vaker een beroep op jullie gaan doen. Mijn motivatie bij de reeds gestelde vragen geeft de rest van mijn beeld van jullie denkelijk aardig weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan de Boer 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitkiezen en vergelijken van de producten is overzichtelijk. Bestelproces verliep vlot en was duidelijk te volgen en naar wens in te vullen.

Service
De service en contactmogelijkheden waren prima. Na de orderbevestiging gebeld voor een lever-/montage afspraak, waar ik vriendelijk te woord werd gestaan zonder wachttijden. De montage van de vaatwasser werd goed gedaan door twee aardige monteurs die hun tijd namen om ervoor te zorgen dat alles naar wens was. Van bestelling tot montage duurde minder dan 4 dagen, uitstekend.

Assortiment
Hele ruime keus voor goede prijzen, alles te vergelijken en te beoordelen mede door ervaringen van andere klanten.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze winkel waar ik voor de eerste keer zaken mee deed. Alles liep soepel en naar wens. Bovenal waardeer ik de vriendelijkheid van de medewerkers.

Extra toelichting
Keukenloods.nl laat zien dat bestellen en kopen van onder andere witgoedproducten op internet een veilig en betrouwbare ervaring is. Dit jaar zal ik hierdoor ook weer een nieuwe combi-magnetron bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk knispel 11-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzicht, deskundigheid, klantvriendelijk.

Service
afleveren volgens afspraak, medewerkers waren erg benaderbaar.

Assortiment
voor onze wens was er voldoende keuze, ook in de out let.

Aanbeveling
gezien de ervaring een winkel om niet voor bij te lopen.

Extra toelichting
van keuze , aankoop tot afleveren een winkel die doet wat men zegt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozz75 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van apparaten

Service
Bekwam winkel persooneel

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Prettige winkel uitgebreid assortiment

Extra toelichting
In het verleden een keuken gekocht en een paar apparaten. Altijd goed geholpen en goede service gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rennie17 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website alles makkelijk te vinden

Service
afspraak is afspraak oa 24 uurs bezorging

Assortiment
mega

Aanbeveling
prijstechnisch de goedkoopste van nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Versluijs 10-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Het is gemakkelijk om thuis een product te kiezen

Service
Goed en vriendelijke

Assortiment
Grote keuze mogelijk

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andreas 1965 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk en duidelijk vergelijken op de website en vervolgens in de winkel het product bekeken en besteld

Service
prima service door kundig personeel

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
voldoende keus, tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jhl.devogel 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
uitstekend

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
Je word snel geholpen de bezorging is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo Kruger 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanez 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is eenvoudig op de site te vinden, en de goedkopere prijs va neen andere aanbieder werd d.m.v. een enkel mailtje direct overgenomen

Service
De levering werd op een paar uur nauwkeurig meegedeeld, dus geen noodzaak om een hele dag vrij te nemen. en het artikel werd als "vanzelfsprekend" op de juiste plaats neergezet

Assortiment
Ik heb altijd exact kunnen vinden wat ik nodig hen

Aanbeveling
Ik zal er zelf beslist weer iets aankopen,en ik adviseer mijn vrienden alleen als ik er zelf achtersta

Extra toelichting
Alles is eenvoudig op de site te vinden, en de goedkopere prijs va neen andere aanbieder werd d.m.v. een enkel mailtje direct overgenomen. De levering werd op een paar uur nauwkeurig meegedeeld, dus geen noodzaak om een hele dag vrij te nemen. en het artikel werd als "vanzelfsprekend" op de juiste plaats neergezet. Ik zal er zelf beslist weer iets aankopen,en ik adviseer mijn vrienden alleen als ik er zelf achtersta

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tribunj 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website, goede informatie, snel en makkelijk te volgen

Service
een snelle afhandeling
Alleen..bij levering wordt gevraagd in welke week er geleverd kan worden
Bij mij is daar niet opgelet en werd het product twee weken eerder geleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Ruim assortiment,handig bestellen en snel geleverd

Extra toelichting
Wat de beoordeling verder betreft: het produkt is al een een paar weken in mijn bezit, maar hoe het gebruik is kan ik nog niet goed beoordelen omdat nog niet alles klaar is. Ja té snelle levering en dus niet passend in mijn klusschema

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

W van der Kieft 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle vakkundige begeleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MEBrand 09-03-2015

Algemene score

9,7

Gemak
Simpel via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed

Extra toelichting
Zie mijn voorgaande motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert1953 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en direct

Service
afspraak is afspraak

Assortiment
volop keuze uit de meest bekende merken

Aanbeveling
Prestatie prijs-product zeer concurerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keizer01 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed telefonisch te bereiken. Duidelijke informatie omtrent produkt, levertijd en aflevermogelijkheden.

Assortiment
Ruim assortiment, de prijs was zeer scherp! Met elders flink onderhandelen nog steeds €180 voordeliger bij Keukenloods!

Extra toelichting
Een vlot, vriendelijk bedrijf, in elk geval telefonisch goed te bereiken, men komt alle gemaakte afspraken daadwerkelijk na! . De bezorging wordt op tijd aangekondigd en binnen de gestelde uren uitgevoerd. Nazorg dmv een mailtje, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kcivic 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk apparaten met elkaar te vergelijken

Service
alles prima. Alleen bij zelf ophalen hebben we geen cadeaubon gekregen die wel beloofd op de website stond.

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
gewoon goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berndien 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk vindbaar.
Duidelijke site.

Service
Minpuntje: artikel stond als snel leverbaar op de site, maar dat was niet zo. Werd ruimschoots goedgemaakt doordat ze direct vanuit zichzelf een duurder, wèl leverbaar apparaat voor dezelfde prijs aanboden.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Snelle en klantvriendelijke services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinders 1955 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goed advies. Klantvriendelijk.

Extra toelichting
Goed advies. Klantvriendelijk. Goedkoper. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

van roey 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is zeer toegankelijk om tot een bestelling te komen

Service
ik heb de goederen zelf afgehaald en ben correct bediend

Assortiment
het assortiment is voldoende uitgebreid

Aanbeveling
de volledige service van aankoop tot en met levering is volledig in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Castenmiller 08-03-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijke winkel

Service
Laagste prijsgarantie. Koelkast elders gezien voor lagere prijs. Bij Keukenloods zelfde prijs.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze. Personeel geeft goede en duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willie nijssen 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en gemakkelijk

Service
Makkelijk en simpel

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roroy 07-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede voorraad

Service
Meehelpen sjouwen tot in de auto

Extra toelichting
Wel de naam goed registreren, staat erg slordig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderbie 07-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede service klant vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernadus 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Snelle levering
GOEDE begeleiding via e-mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneB1960 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies en het kunnen zien van het apparaat

Service
Goed advies en zij komen na wat zij beloven

Assortiment
Heel veel keus en veel apparaten om te kunnen kiezen-zien.

Aanbeveling
Een goede ervaring die gedeeld mag worden met anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland hendrik 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Had eerst een verkeerde vaatwasser besteld, had een XL moeten zijn. Prima geholpen keurig opgelost.

Aanbeveling
Correct geholpen goede service

Extra toelichting
Zeer tevreden met keukenloods, keurig geholpen, goede service, prima aflvering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marcyvon 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijk om je keuze te maken en te bestellen

Service
heel klantvriendelijk te woord gestaan

Assortiment
ruime keuze uit veel producten

Aanbeveling
zelfde dag nog aanbevolen aan iemand die iets zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam v Oers 06-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel goed te bereiken en internet ook goede uitleg

Service
Super goed ,alle wensen worden op een rijtje gezet en hele goede uitleg van wat de mogelijkheden zijn

Assortiment
hele ruime keuze met hele goede uitleg

Aanbeveling
Zeker een goede reclame, we zijn heel vriendelijk en goed geholpen

Extra toelichting
We zijn heel goed geholpen en hebben hele goede uitleg gehad over de mogelijkheden die er zijn over de apparaten, alles is naar onze wensen besteld en de bezorg service was ook heel goed eerst een mail bevestiging en daarna nog van te voren een telefoontje van wanneer ze eraan kwamen ,we zijn er super blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huug58 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijk uitleg over het product

Aanbeveling
Inmiddels al een aantal keer een product betrokken bij keukenloods. Ook vrienden hebben inmiddels de weg naar deze website gevonden en producten afgenomen.

Extra toelichting
Op maandagochtend besteld en donderdag in huis. Snelle en goede afhandeling. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Tom van der Jeugd 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet mijn afzuigkap besteld. Kon alle specificaties goed vinden zoals afmetingen capaciteit ed. Dus een vlotte keuze kunnen maken.

Service
Snelle en korrekte afwikkeling van order. Vond alleen jammer dat ik lang heb moeten wachten op thuisbezorging omdat kap niet voorradig was ( 3 weken )

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een inbouwmodel en daar was gelukkig voldoende keuze in.
Met goede foto's

Aanbeveling
Als goed. Omdat prijs kwaliteit verhouding klopt.

Extra toelichting
Heb gekregen wat ik zocht, en had voldoende keuze. Tevens was de prijs scherp in vergelijking met andere site's. Ik neem dan op de koop toe dat ik even moest wachten op mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pnouwens 06-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Service
Uiteindelijk moest ik zelf bellen op de laatste dag van de 3-4 dagen levertermijn om te vernemen dat de order niet goed doorgekomen was. Echter is het goed opgelost door de volgende dag een andere koelkast uit te leveren.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Corinna riddersma 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, correct

Service
Goed verzorgd

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CarolynSchaffer 06-03-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Goede omschrijving van de produkten en revieuws van anderen.

Assortiment
Jammer wel dat er produkten op de site staan, die er vervolgens niet blijken te zijn. Je krijgt dan wel een alternatief aangeboden, maar ik ben van mening dat als je iets niet meer kunt verkopen, je het ook niet op je site moet aanbieden.

Extra toelichting
Verder prima site. Als je elders een zelfde produkt goedkoper ziet, vul je simpel het formulier in en krijg je een persoonlijke aanbieding. Ik heb dat gedaan, nadat mijn eerste keuze produkt er niet meer bleek te zijn en mijn tweede keus elders goedkoper was. Mooie deal ontvangen en vervolgens naar alle tevedenheid het produkt binnen 3 dagen in huis,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

JPAM60 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en duidelijke site waar de producten op een logische wijze vermeld staan.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid met een minimum aan wachttijd. Duidelijke en professionele ondersteuning bij vragen over een mogelijke aankoop.

Assortiment
Voor ons ruim voldoende keuzemogelijkheden bij onze aankopen tot nu toe tegen een goed concurrerende prijs.

Aanbeveling
zie voorgaande tekst en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Courriel 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemak van bestellen. De ruime tijd voor mij na werktijd, sporten etc. om toch even snel nog het product te bestellen voor de volgende dag. Uiteraard werkt de website goed en is Ideal zoals het al bijna zegt ideal.

Service
Tijdig werd het aflever tijdstip doorgegeven per sms/mail. We warden daarna keurig netjes gebeld dat het allemaal gewijzigd, vervroegd, was. Wat ons weer beter uitkwam.

Assortiment
Ja, kan ik niet echt over oordelen. We hadden een koelkast nodig en die hebben we gevonden. Ik denk dat "gemak" het grootste product in het assortiment is.
Ik zal zeker een volgende keer als ik iets huishoudelijks heb hier kijken.

Aanbeveling
Nou voor alle redenen die hierboven vermeld zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eduard van Aarle 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de verkoopmedewerkers geven prima advies.
De bevestiging wordt zo snel mogelijk verstuurd etc.

Service
de kleuren van onze Atag ovens kwamen niet overeen. het was geen gezicht. we hebben een foto gemaild en we konden een andere oven uitzoeken.

Aanbeveling
Vriendelijk gemotiveerd personeel. een duidelijke website en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert & Coby 05-03-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer goede info,zeer duidelijke uileg

Service
zeer profesionneel,zeer klantvriendelijk en bereidwillig

Assortiment
voldoende assortiment,zeker concurrerend

Aanbeveling
mooie overzichtelijk,klant vriendelijk en zeer snelle en uitstekende service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Deer 05-03-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Bijlmer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke info op website;
alles liep op rolletjes

Service
alles liep soepel; goede voorlichting over pasmaten van de inbouwkast

Assortiment
slechts één inbouwkoelkast bleek te passen.

Aanbeveling
prettige bediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Andrea37 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke site!!!!

Service
Kan alleen levertijd beoordelen en daar ben ik uitermate tevreden over

Assortiment
ik had genoeg keuze in de categorie waarin ik iets nodig had

Aanbeveling
Eerder genoemde punten verklaren waarom ik deze winkel zou aanbevelen......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Vegt 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig thuis tot een beslissing komen.

Service
Jeroen heeft ons goed geadviseerd. Voor een paar Euro's meer zouden we beter voor een stillere Indesit kunnen gaan.

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding en deskundig personeel

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ8 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
's avonds om 22:15 besteld, volgend dag om 13:45 werd vaatwasser afgeleverd. Pas betalen bij aflevering, dus niet vooraf.

Assortiment
Meer dan voldoende keus, incl. gerenommeerde merken

Aanbeveling
zie service en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Rademakers 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Royale online keuzemogelijkheden uit een zeer breed assortiment tegen uitermate concurrerende prijzen

Service
Bellen en dezelfde dag levering, als dat geen goede service is...
Indien fysiek niet op locatie aanwezig, wordt moeite gedaan om het gevraagde product z.s.m. alsnog van elders beschikbaar te krijgen.

Assortiment
Zeer breed en zonder vooroordelen of leuren met alternatieve (duurdere) merken of uitvoeringen

Aanbeveling
Zeer geschikt voor diegenen die willen kiezen uit een breed assortiment en die weten wat ze willen. No nonsens afhandeling en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos-w 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ophalen in Amsterdam

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dagbesteding Gijs en Brechtje 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

2270 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
s morgens besteld s avonds in huis

Service
als er problemen zijn kun je altijd contact via de mail krijgen

Assortiment
ruimvoldoende alle merken van goedkoop tot duur

Aanbeveling
goed en voordelig

Extra toelichting
makkelijk en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bolkesteijn 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even computeren en je ziet wat je bestellen wil.

Service
Na een telefoontje en e-mail werd er voor mij uitgezocht of er een passende maat gaskookplaat besteld kon worden.

Assortiment
Ik zag door de bomen het bos niet meer, zoveel gaskookplaten.

Aanbeveling
Makkelijk en snel.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het gemak en de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara1974 04-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, overzichtelijke site

Service
Toen we niet zo goed wisten welke afzuigkap we moesten bestellen, kregen we telefonisch zeer goed advies.
Er is altijd iemand telefonisch bereikbaar, zelfs in het weekend.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
Alles perfect, we werden ook telefonisch goed geholpen. Snelle levering, alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews