Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21188 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bufie 65 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker makkelijk thuis achter je computer

Service
prima geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed en prima prijzen

Extra toelichting
vanaf de aankoop tot aan de aflevering prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Center8 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ideaal

Service
het gemak via internet

Assortiment
volop keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
goede telefonische contact voor vragen en mooie website

Extra toelichting
gemakkelijk via internet keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie M. 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website, duidelijke informatie. Betalen kan bij aflevering met pin of contant.
Ook handig dat je direct kunt bellen om een een afspraak te maken voor het laten plaatsen. Je krijgt de dag voor de plaatsing een sms-je over het tijdstip.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid. Gesproken met een aardige dame die adequate antwoorden gaf en die er plezier in leek te hebben om mensen te helpen.
Ook heel tevreden over de jongens die de vaatwasser kwamen plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jobi62 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk uitzoeken,vergelijken en bestellen vanuit je luie stoel

Service
netjes thuis afgeleverd,geen geloop de winkel,makelijk toch.

Assortiment
het assortiment is uitgebreid,het kan natuurlijk altijd uitgebreider,maar je kunt ook niet alles in je toko hebben

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen gezien het assortiment,het gemak van bestellen en zeer zeker de scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Langedijk 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
webwinkel

Service
snel kontakt met klant voor aflevering

Assortiment
doelgericht zoeken geeft snel resultaat

Aanbeveling
gezien de ervaring in hoge mate

Extra toelichting
snelle levering, goede service, prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke67 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van mijn kant was de afspraak moeilijker dan van jullie kant

Service
Uitstekend, de chauffeur belde zelfs op dat het ietsje later werd.

Assortiment
Ik heb gericht gezocht, dus niet alles bekeken

Aanbeveling
Ik heb helemaal geen klachten.Vriendelijke mensen,prima service en redelijke prijzen.

Extra toelichting
las boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hehi 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeders1 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website, makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Bij vragen, snel antwoord terug via de mail.

Assortiment
Wij hebben gevonden wat we zochten en konden ook nog kiezen welk product we namen. Prima dus!

Aanbeveling
Betrouwbare leverancier, kan na 2 bestellingen die uit ervaring melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Det66 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met productinformatie en online vragen zichtbaar

Service
Keukenloods is per mail en telefonisch goed bereikbaar en rageert snel, vriendelijk en adequaat.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Scoort uitmuntend op alle punten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brugja 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vraagje over levering , werd snel beantwoord

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
scherpe prijzen , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada74 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

G.A.C.REBEL 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Onno25 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan gewoon vanachter je computer een oven bestellen en die de volgende werkdag thuisbezorgd te krijgen? Weinig!

Service
Goede service, wij zijn gebeld om de bestelling te bevestigen. Hierna een afspraak gemaakt voor een bezorg tijd.
Bij aflevering tot in de keuken werd nogmaals grondig nagegaan of de bestelling in orde was.

Assortiment
Er was een ruime keuze aanwezig van A en B merken in diverse categorieen.

Aanbeveling
door de snelle levering en correcte wijzen van afhandelen raad ik Keukenloods.nl van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Wardt 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet uitzoek, en voor vragen ben je dus ook op het goede adres!

Service
Heel vriendelijk gesprek via de telefoon, en de bezorging verdiend zelfs een 10+ . Keurig op tijd en heel zorgzaam voor de spullen.

Assortiment
We hebben gevonden wat we zochten, alhoewel de keuze zeer groot is.

Aanbeveling
Voor ons geen andere winkel meer dan de keukenloods!

Extra toelichting
Blij verrast door deze winkel, zeker na een teleurstellende eerdere aankoop bij een concurrent. Rondshoppen hoeft niet meer, voortaan direct naar de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.F.B. Droge 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
betaling was niet erg duidelijk. Zou handig zijn als je meteen een ideal betaling kan doen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M Collee 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is een zeer breed assortiment, ook per categorie. En altijd scherpr prijzen.

Service
Goed op de hoogte gehouden betreffende de levering. Ook een wijziging in leveradres is perfect gegaan.

Assortiment
Voor mijn budget en wens super.

Aanbeveling
Breeds assortiment, goede prijzen en (tot nu toe) betrouwbare service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gelske 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles prima.

Service
vandaag bestelt, morgen in huis.

Assortiment
ruime keuze.

Aanbeveling
Ik maak al een stuk reklame voor jullie, omdat wij zeer tevreden zijn.

Extra toelichting
Wij hebben hier verder niets aan toe te voegen. Snelle levering, veel keuze, alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeoLee 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen, goede telefonische ondersteuning bij het bestellen.

Service
Ondanks niet gedekt door leveringsvoorwaarden werd beschadigd onderdeel toch vervangen.

Assortiment
Vrijwel alles kan geleverd worden in mijn opinie.

Aanbeveling
Plezierige ervaringen bij aftersales.

Extra toelichting
Zie de deelbeoordelingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Everts 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het vinden van de juiste vaatwasser was erg makkelijk, een zeer overzichtelijke site en mijn vragen werden op een correcte manier en snel beantwoord, tevens was de manier van betalen zeer simpel

Service
De levering was veel beter dan ik was gewend van een internet site, de aflever tijden klopten en de jonge man die hem bracht was zeer behulpzaam en correct

Assortiment
De assortiment van deze site is behoorlijk en in elke prijsklasse is een zeer goede machine te vinden, ik kan hier niets anders dan lof over uitspreken

Aanbeveling
Door de prijs en wat je er voor krijgt en de service zal ik zeker deze site aanbevelen bij familie en kennissen

Extra toelichting
Ik kan niet anders dan de hoogste score geven aan de keukenloods, ze leveren Merk apparatuur voor zeer lage prijzen, tevens is service zoals beantwoorden van vragen, levertijden en het afleveren boven verwachting, Keukenloods is een site waar 90% van de andere sites een voorbeeld aan kan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerst 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk en goede info

Service
uitstekend s'morgens ordergeplaatst en tegen de avond was het er al

Assortiment
zeer ruime keus voor ieder wat wils.
Wie hier niet slaagt, zoekt niet serieus.

Aanbeveling
zeer aan te raden
ruime keus
overzichtelijke site
goede gebruiksgemak vd site

Extra toelichting
tja wat moet je verder nog motiveren ? als je op keukengebied iets zoekt kom dan hier eens kijken. Mischien kleine tip: Het is veel moeite maar geef ook eens aan als er acties zijn bij de betreffende merken . Wij kwamen er bij toeval achter dat bij ons product door siemens ook een pannenactie was . Dat staat weer niet vermeld . Maar kortom ruim voldoende info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 27-05-2013

Beste Gerst,

Bedankt voor uw opmerking en Tip!
Ik ga meteen uitzoeken waarom deze actie niet vermeld wordt op onze site.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Harm De Meern 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
jullie bevestigingsprocedure vind ik omslachtig en niet bij jullie passen. Als dat veranderd kan het zeker een 8 worden

Service
Het is jammer dat er op de site niet vermeld wordt dat er geen stekker aan het apparaat zat. Daardoor om het hand tijdens het monteren!

Assortiment
voor elk wat wils, het lijkt wel oneindig

Aanbeveling
dat doe ik al, dus motivatie lijkt me verder niet nodig

Extra toelichting
De motivaties lijken mij genoeg. Niet te veel woorden meer, jullie zijn toch geen ambtelijke organisatie!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 27-05-2013

Beste Harm,

Bedankt voor uw beoordeling en uw opmerking.

Kunt u aangeven om welk product (typenummer) het gaat? Ik ga deze informatie dan zo snel mogelijk toevoegen aan het desbetreffende product.

Onze excuses voor het ongemak en nogmaals bedankt voor uw opmerking.
Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

jeppe2 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

adreho 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zo via internet

Service
Geweldig, donderdag besteld en vrijdag afgeleverd in Coevorden.

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Iedereen, zo'n service sie je bijna nergens.

Extra toelichting
Dit is gewoon geweldig. Donderdag besteld vrijdag geleverd, de chauffeur kwam helemaal vanuit Hoorn naar Coevorden. En dat voor zo'n prijs. Tevens nog het volgende: de vaatwasser welke wij hadden besteld was niet leverbaar, er wordt gewoon een duurdere machine voor dezelfde prijs geleverd!! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mausie67 27-05-2013

Algemene score

8,0

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles wat je zoekt hebben ze

Extra toelichting
Service is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram Wolthoorn 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op je dooie gemak vanachter de computer je keuze maken; geen opdringerige verkopers, wel relevante informatie.

Service
Prettig en to the point.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of Keukenloods heeft het in het assortiment - zolang het maar met de keuken te maken heeft.

Aanbeveling
Waanzinnig grote keus!

Extra toelichting
Prettig winkelen zo: de hele keten van zoeken t/m levering klopt en zo moet het ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

een blijde aanschaffer 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hebt diverse mogelijkheden om uit de produkten te kiezen via internet

Service
via de mail en eventueel telefonisch wordt je op de hoogte gehouden

Assortiment
Je hebt diverse mogelijkheden om uit de produkten te kiezen via internet

Aanbeveling
zowel de bestelling als de levering alsmede de betaling is goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia68 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via de site bestellen, direct mail ter bevestiging

Service
bij onze bestelling telefoonstoring. De betreffende meneer belde met zijn eigen mobiele telefoon. Dat vind ik service

Assortiment
allerlei producten en veelal voordeliger dan bij retail

Aanbeveling
gewoon handig en goede afspraken

Extra toelichting
zie eerder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Assen 1962 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en te betalen via de website.

Service
Snelle levering en juiste tijd binnen tijdsblok gegeven.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod op alle aangeboden producten.

Aanbeveling
Makkelijk, betrouwbaar, snel.

Extra toelichting
zoals omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick en trees 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk bestellen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vandaag besteld morgen op tijd in huis na een belletje. keurig ter plaatse in de woning geleverd

Extra toelichting
alles keurig volgens afspraak. Luxer model dan besteld ivm uitverkocht besteld model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nogarede 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke te verwachten leveringstijd

Service
duidelijk antwoord op de leveringstijd (uur)

Assortiment
Ruimekeus

Aanbeveling
Duidelijk antwoord op vragen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

A en I Amsterdam 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel antwoord op vragen en gelijk een duidelijke offerte.

Service
Alles wordt geregeld zoals afgesproken of zelfs nog beter. (zoals een upgrade van een artikel)

Assortiment
Zeer ruime keuze qua merken, afmetingen en zuinigheid.

Aanbeveling
Doen!

Extra toelichting
Geen gezeur, prima levering en snelle reactie op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

movani 26-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle service tegen scherpe prijzen. Het is plezierig zaken doen met deze firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Beukers 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon zoeken via internet, bestellen en klaar

Service
Informatie goed, snel gebracht en afgehandeld.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk te regelen en kijken

Extra toelichting
Prima en strak geregeld allemaal. Alleen toen ik met een vraag belde kon degene aan de telefoon mij daarop geen antwoord geven en dat is jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bud BBQ man 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
erg makkelijk en overzichtelijke site

Service
de afleverin gebeurde zoals ik had gevraagd maar heb daarvan geen bevestiging van te voren gehad en dus stond de man voor aflevering voor gesloten deur smorgens om 6:30 !!!! volgens site en mail zou ik van te voren gebeld worden ! is niet gebeurd !

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Tilly73 25-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de ineternet site is makkelijk te vinden wat je zoekt. Je besteld vandaag en morgen heb je het in huis

Service
Ik ben Telefonisch erg goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Zodra ik hoor dat iemand een huishoudelijk app nodig heeft noem ik jullie site. In de toekomst weet ik jullie ook zeker weer te vinden.

Extra toelichting
Ik ben heel erg te vreden met de service en mijn nieuwe inbouw vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos-Jos 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Boven verwachting, zelfs tijdens de aflevering van het apparaat

Aanbeveling
Gezien onze ervaring zeker het aanbevelen waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PSm 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De website van keukenloods is zeer toegankelijk en overzichtelijk. Bij de levering heb ik goede service ervaren. Keukenloods heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. Levering was ook zeer snel. Door deze positieve ervaring zal ik Keukenloods zeker aanbevelen indien aan de orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy v l 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
goede service ook telefonisch

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k317 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen is snel en simpel

Service
Duidelijke bonnen en het beperkte telefonische contact was prima Tip: Als bezorger voicemail krijgt dan svp inspreken, nu hadden we alleen gemiste oproepen...

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Zie de eerdere opmerkingen!

Extra toelichting
Veel keuze, eenvoudig bestellen en snel leveren. Helemaal TOP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thuiskok 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bestellen in de webshop. Heldere gebruikersinterface.

Service
Bestelde product was niet op voorraad. Mogelijkheid werd geboden om een duurder product te kiezen voor de prijs van het origineel bestelde product.
Aflevertijdstip (slot van 2 uur) werd keurig via sms gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Zeer tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denaad 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
voor de tweede keer besteld ben dik tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paspartout 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets was makkelijker dan via internet de kookplaat te bestellen en laten installeeren.Het resultaat was zeer bevredigend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de.picos 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik kon alles makkelijk en snel vinden en qua prijs kwaliteit zeer te vrede

Service
ik vond het fijne dat ik werd gebeld over me bestelling. en ik was blij dat ik niet uren heb hoeven wachten. op me bestelling was stipt optijd 07.15

Assortiment
goed assortiment voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W2000 24-05-2013

Algemene score

9,7

Gemak
Prima Site

Service
Goede Service, Beter Model aangeboden gekregen voor dezelfde prijs ivm niet voorradig zijn gewnste model

Assortiment
Uitgebreide keus

Extra toelichting
Kon hem de volgende dag al afhalen in het Depot Opmeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHH. Schouten 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
•De webside is erg duidelijk.
•Producten vinden is erg gemakkelijk.
•kortom een gemakkelijke, duidelijke website.

Service
De snelheid van leveren: super snel. Wat men beloofd doet men ook.
Via de site heel goed te zien wanneer het geleverd zal worden. De bezorgdienst belt op tijd op dat men er aan komt.
Kortom: TOP

Assortiment
Zeer veel keus. Produkten makkelijk onderling te vergelijken.

Aanbeveling
De combi-magnetron nergens anders goedkoper gevonden. Super snelle levertijd.
Men komt de beloftes allemaal na.

Extra toelichting
Kan geen enkele reden bedenken waarom je hier niet iets zou moeten kopen. Goedkoop, snel en super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AMKingma 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles duidelijk via de website te vinden.

Service
Na een mailtje werd ik gelijk terug gebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans-T 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Erg snelle levering, dat scheelde weer met de hand afwassen

Service
Dit is de tweede keer, dat ik binnen 3 jaar een vaatwasser bestel, bij elke levering was er wel een dingetje aan de hand....het werd echter snel opgelost

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snelle levering, goede service

Extra toelichting
Snelle levering en service tegen een goede prijs, wat zou ik nog meer motiveren....ben gewoon tevreden overigens was de vorige indesit kapot gegaan, doordat er een klein lepeltje bij het scharnier van de opening was blijven steken, waardoor er steeds condens richting de electronica ging en daardoor steeds stopte....alleen jammer, dat ik dat lepeltje pas vond toen ik de vaatwasser aan het verwijderen was

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kaidjah 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit en je kan alle info over product vinden op je pc
!

Service
Goede tel. bereikbaarheid!
Goede leveringsafspraken!

Assortiment
Goede vergelijking van prijs, goed assortiment, goede info.

Aanbeveling
Als het ter sprake zou komen, zal ik zeker een goed woordje doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S-B 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is erg duidelijk en het is makkelijk om producten te vinden die op elkaar zijn afgestemd. Ook het aanschaffen en betalen is erg makkelijk.

Service
De goederen werden kostenloos en volgens afspraak geleverd. Er werd van te voren gebeld en een afspraak gemaakt voor de levering. Heel prettig.

Assortiment
Een ruim assortiment en er is veel informatie over de producten te vinden. Er zijn veel verschillende merken en voor ieder budget zijn er mooie producten te vinden.

Aanbeveling
Ik zou zeker iemand aanraden om iets bij keukenloods aan te schaffen omdat wij alleen goede ervaringen hebben gehad met deze winkel.

Extra toelichting
Overzichtelijke website, veel keuze in verschillende prijsranges en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Bloem 24-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke navigatie door het aanbod, snelle deals en altijd bereikbaar.

Service
Denken zelf na en handelen daar ook naar. Verandering van kastdeur was al doorgegeven voordat ik ter bevestiging de montage belde.

Extra toelichting
Prima service, alleen betalen en de inbouw was ook fantastisch. Geen gezeur wel alles goed.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews